Πώς να πουλήσετε online μακιγιάζ

Το’Είναι πιο εύκολο από ποτέ να πουλάτε μακιγιάζ από το σπίτι

Η αμερικανική αγορά ομορφιάς και καλλυντικών δεν πηγαίνει οπουδήποτε. Άξιζε 60 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016 και αυτό το ποσό θα φθάσει τα 90 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τρέχον έτος. Οτι’είναι άφθονο κέρδος για να περιπλανηθείτε, οπότε γιατί να μην μπείτε σε αυτό?


Εμείς’συνέταξε αυτόν τον οδηγό για να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη η πώληση μακιγιάζ από το σπίτι. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ρίξτε μια ματιά στην αναλυτική κατανομή μας:

Πώληση μακιγιάζ σε απευθείας σύνδεση

 1. Βρείτε τη θέση σας
 2. Πηγή κατασκευαστή
 3. Επωνυμία και συσκευασία του μακιγιάζ σας
 4. Επιλέξτε μια πλατφόρμα
 5. Προωθήστε το μακιγιάζ σας

Τώρα ας’ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα από αυτά τα βήματα.

1

Βρείτε τη θέση σας

Η βιομηχανία ομορφιάς είναι ήδη τεράστια και η αγορά των ΗΠΑ αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται κατά 3,5% ετησίως. Ενώ αυτό σημαίνει εσείς’έχει ένα τεράστιο δυναμικό κοινό, αυτό σημαίνει επίσης εσείς’Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεχωρίζουμε από τα πλήθη άλλων ανθρώπων που πουλούν προϊόντα ομορφιάς στο Διαδίκτυο.

Για να ξεχωρίσετε, υφηγητής’Προσπαθήστε να απευθυνθείτε σε κάθε καταναλωτή – εάν ρίξετε ένα πολύ μεγάλο δίχτυ, τότε τα προϊόντα σας θα κερδίσουν’t χτύπησε μια προσωπική χορδή με ο καθενας. Αντ ‘αυτού, κάντε στον εαυτό σας δύο ερωτήσεις για να περιορίσετε το κοινό-στόχο σας:

 1. Τι κάνει το προϊόν σας μοναδικό?
 2. Που θα προσελκύσει αυτό το μοναδικό σημείο πώλησης (USP)?

Το USP σας θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο χαμηλές τιμές ή ασυνήθιστα χρώματα, ή τόσο περίπλοκο όσο η ενυδατική κρέμα που αντιστρέφει το ηλιακό έγκαυμα (και αν καταφέρετε να το βρείτε αυτό, ενημερώστε μας). Οτιδήποτε ξεκάθαρα και τολμηρά ξεχωρίζει το προϊόν σας από τον ανταγωνισμό είναι αυτό που πρέπει να στοχεύετε.

από την εταιρεία sarah skincareΗ μάρκα ομορφιάς της Sarah έχει κάνει το όνομά της εστιάζοντας αποκλειστικά σε οργανικά, χωρίς χημικά προϊόντα περιποίησης δέρματος. Με την ενίσχυση της επωνυμίας σας’ορίζοντας τα χαρακτηριστικά (σε αυτήν την περίπτωση, όλα τα φυσικά συστατικά), εσείς’Θα μπορέσω να δημιουργήσω μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Αν εσύ’Αντιμετωπίζω πρόβλημα με μια πρωτότυπη ιδέα, δοκιμάστε να σκεφτείτε ένα USP που θα πείσει εσείς για να πραγματοποιήσετε μια αγορά. Μετά από όλα, εκεί’Δεν υπάρχει δημογραφική που ξέρετε καλύτερα από τη δική σας! Διανοητικά διαλέξτε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς και δείτε αν υπάρχουν κενά που θα μπορούσε να καλύψει ένα νέο προϊόν. Μήπως η μάσκαρα σας αρνείται πάντα να ξεπλυθεί; Ίσως μπορείτε να πουλήσετε το ισχυρότερο αφαίρεσης μακιγιάζ των ματιών στην αγορά. Είναι η ρουτίνα ομορφιάς σας βαρετή; Ίσως μια αστεία μάσκα προσώπου θα είναι το εισιτήριό σας για επιτυχία.

2

Πηγή έναν κατασκευαστή

Αν εσύ’δεν φτιάχνετε τα προϊόντα ομορφιάς σας από το μηδέν, τότε το ερώτημα είναι: με τι είδους κατασκευαστή θέλετε να συνεργαστείτε?

Υπάρχουν δύο κύριες επιλογές για την προμήθεια ενός κατασκευαστή. Η πρώτη επιλογή είναι συνεργαστείτε με έναν κατασκευαστή για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό προϊόν. Αυτό σημαίνει την έρευνα κατασκευαστών καλλυντικών – είτε τοπικά είτε στο εξωτερικό – που θα συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν μια γνήσια σειρά προϊόντων. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή, επειδή εξακολουθείτε να έχετε το πλεονέκτημα επωνυμίας της επισήμανσης των προϊόντων σας ως “πρωτότυπο.” Ίσως μπορείτε να βρείτε έναν κατάλληλο κατασκευαστή στην περιοχή σας, κάτι που θα διευκόλυνε την παρακολούθηση της διαδικασίας δημιουργίας. Ελέγξτε αυτήν τη λίστα κατασκευαστών καλλυντικών στις ΗΠΑ για να μάθετε αν υπάρχει’είναι ένας καλός προμηθευτής που’είναι επίσης τοπικό για εσάς.

Η δεύτερη επιλογή είναι λευκή επισήμανση ή χρησιμοποιώντας ένα γενικό προϊόν που ο κατασκευαστής σας επιτρέπει να κάνετε επωνυμία με τη δική σας ετικέτα. Όσον αφορά τα καλλυντικά, αυτό συνήθως σημαίνει ελαφρά αλλαγή χρώματος / αρώματος / κ.λπ. ενός προϊόντος ομορφιάς και, στη συνέχεια, το πουλάτε με το δικό σας σήμα. Η λευκή επισήμανση είναι βολική επειδή εσείς’παίρνετε ένα έτοιμο προϊόν με το πάτημα ενός κουμπιού, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να πουλήσετε μέσω της δικής σας μάρκας. Φυσικά, το μειονέκτημα της λευκής επισήμανσης είναι ότι είναι’Είναι δύσκολο να αποδειχθεί αξιοπιστία, καθώς μπορείτε’ισχυριστείτε ότι τα προϊόντα σας είναι μοναδικά.

Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το μοντέλο, εσείς’Θα πρέπει να πραγματοποιήσω διεξοδική έρευνα σχετικά με τον προμηθευτή σας. Ακολουθούν ορισμένες ερωτήσεις που πρέπει να θυμάστε καθώς εξετάζετε πιθανούς κατασκευαστές λευκών ετικετών:

 • Υπάρχουν συστατικά που δεν έχετε’Θέλω στα προϊόντα σας? Αν εσύ’ψάχνετε να πουλήσετε βιολογικό ή vegan μακιγιάζ, για παράδειγμα, βεβαιωθείτε ότι ο προμηθευτής σας μπορεί να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις. Ομοίως, εσείς’Θέλω να μάθω τι είδους συντηρητικά χρησιμοποιεί ο προμηθευτής για να διατηρήσει τα προϊόντα φρέσκα.
 • Έχει εγκριθεί ο προμηθευτής στη χώρα σας? Για επιχειρήσεις με έδρα τις ΗΠΑ, εσείς’Θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι ο προμηθευτής σας συμμορφώνεται τόσο με τον ομοσπονδιακό νόμο περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών (FD)&C Act) και ο νόμος περί θεμιτής συσκευασίας και επισήμανσης (FPLA). Σε αντίθεση με τα ναρκωτικά, τα καλλυντικά δεν χρειάζονται έγκριση από το FDA προτού αρχίσουν να πωλούνται, αλλά το FDA διεξάγει επιθεωρήσεις και παρέχει κανονισμούς για να το διασφαλίσει αυτό “νοθευμένη και λανθασμένη” προϊόντα αφαιρούνται από την αγορά.
 • Υπάρχουν ελάχιστες παραγγελίες? Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε’να καταλήξετε σε έναν προμηθευτή που απαιτεί περισσότερο όγκο από εσάς’είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε στην αρχή. Καθώς η επιχείρησή σας καθιερώνεται και κερδίζει περισσότερους πελάτες, οι παραγγελίες αποθέματος θα αυξηθούν. Αλλά όταν αρχίζετε να πουλάτε online μακιγιάζ, είναι’είναι καλύτερο να εξοικονομήσετε χρήματα και πόρους όπου μπορείτε – συμπεριλαμβανομένου του αποθέματος!
 • Παρέχει ο προμηθευτής συσκευασία προϊόντος? Εάν ο προμηθευτής σας δεν’τ προμηθεύστε τη φυσική συσκευασία του προϊόντος, εσείς’Θα πρέπει να καταλάβω πού βρίσκεστε’πρόκειται να το πάρω. Μπορείτε να συσκευάσετε τα προϊόντα σας στο σπίτι, με το πλεονέκτημα της διασφάλισης της ποιότητας μόνοι σας – αλλά θα θέλαμε’Δεν το συνιστώ αν δεν έχετε εμπειρία στο σχεδιασμό! Αντ ‘αυτού, μπορείτε να προμηθευτείτε έναν ξεχωριστό προμηθευτή. Υπάρχουν πολλοί εξειδικευμένοι προμηθευτές καλλυντικών συσκευασιών για να διαλέξετε, οι περισσότεροι από τους οποίους θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε τη συσκευασία ώστε να ευθυγραμμίζεται με την επωνυμία σας.

Είτε αποφασίσετε να φτιάξετε τα δικά σας καλλυντικά, να συνεργαστείτε με έναν κατασκευαστή ή προϊόντα λευκής ετικέτας, θα σας βοηθήσει να ρίξετε μια ματιά στο FDA’s Οδηγίες καλής παρασκευαστικής πρακτικής (GMP) για καλλυντικά. Αυτές είναι απλώς οδηγίες (σε αντίθεση με τους σκληρούς και γρήγορους κανονισμούς), και αυτές’είναι ένα εξαιρετικό σημείο αναφοράς για να διασφαλίσετε ότι η διαδικασία κατασκευής σας σας προετοιμάζει για επιτυχία.

3

Επωνυμία και συσκευασία του μακιγιάζ σας

“Επωνυμία” περιλαμβάνει όλα τα φαινομενικά μικρά στοιχεία που προσθέτουν έως τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το προϊόν σας. Αυτό περιλαμβάνει τις εικόνες, τον τόνο της φωνής και τα λογότυπά σας. Μπορεί να φαίνεται συντριπτικό να δουλεύεις με τόσα πολλά κινούμενα μέρη, αλλά το κόλπο είναι να επιλέξεις ένα στοιχείο, να το προσαρμόσεις πολύ καλά και, στη συνέχεια, απλά να ταιριάξεις τα άλλα στοιχεία στον ίδιο τόνο. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και διασφαλίζει ότι η επωνυμία σας θα είναι συνεκτική. Και η συνοχή είναι σημαντική: το 70% των συμμετεχόντων σε μια έρευνα ανέφεραν ότι η συνεπής επωνυμία είναι ζωτικής σημασίας κατά την επικοινωνία με τους πελάτες.

Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με την επωνυμία σας’εικόνες – συγκεκριμένα, η επωνυμία σας’χρώματα! Αυτό θα ενημερώσει τις αποφάσεις σχετικά με τα λογότυπα, τη συσκευασία και τον τόνο που θα έρθουν αργότερα. Σχέδια χρωμάτων’Συμβαίνει τυχαία – στην πραγματικότητα, σχεδόν κάθε λογότυπο μάρκας που περνάτε στο δρόμο είχε πολλές ώρες σκέψης πίσω από αυτό.

Αυτό είναι όπου η γνώση της θέσης σας θα είναι χρήσιμη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έγχρωμη ψυχολογία για να ευθυγραμμίσετε τα χρώματα της επωνυμίας σας με τα ενδιαφέροντα των ατόμων στη θέση σας. Για παράδειγμα, μοβ μοτίβα στο μυαλό όπως ο πλούτος και η πολυτέλεια για τους περισσότερους ανθρώπους. Αν λοιπόν εσείς’εκ νέου μάρκετινγκ ενός εκλεπτυσμένου, πολυτελούς προϊόντος, τότε αυτό είναι ένα ιδανικό χρώμα για χρήση. Εν τω μεταξύ, το μπλε προκαλεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, γι ‘αυτό εσείς’Θα δω πολλές τράπεζες να το χρησιμοποιούν για την επωνυμία τους (σκεφτείτε Chase και American Express). Αν εσύ’ψάχνουμε για περισσότερες συμβουλές για το χρώμα, εμείς’έγραψα αυτήν την ανάλυση του τρόπου επιλογής ενός συνδυασμού χρωμάτων για έναν ιστότοπο και οι ίδιες αρχές ισχύουν για την επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων για μια επωνυμία.

Μόλις εσύ’Ολοκληρώσατε την επιλογή χρώματος, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ενημερώσετε τα πάντα. Προφανώς, εάν επιλέξετε ένα συνδυασμό μπλε χρώματος, εσείς’Θέλω να το αντικατοπτρίσω στο λογότυπο και στις εικόνες του προϊόντος σας. Αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καταλάβετε την επωνυμία σας’τόνος φωνής – α “μπλε” η επωνυμία θα πρέπει να χρησιμοποιεί μηνύματα’αξιόπιστο και ηρεμιστικό, για παράδειγμα.

Θέλετε περισσότερες σε βάθος συμβουλές για το μαρκάρισμα? Μας Πώς να δημιουργήσετε ένα εμπορικό σήμα Ο οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μόλις μάθετε πώς θα μοιάζει η επωνυμία σας, μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε τη συσκευασία. Το’Είναι αλήθεια ότι η συσκευασία δημιουργήθηκε για να διατηρεί τα προϊόντα ασφαλή κατά τη μεταφορά, αλλά εσείς’Θα περιορίσετε την επιχείρησή σας εάν αυτό’το μόνο που το χρησιμοποιείτε!

Η επώνυμη συσκευασία δημιουργεί μια πληρέστερη εμπειρία για τον πελάτη, και αυτό’Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια διαδικτυακή επιχείρηση. Χωρίς κατάστημα από τούβλα και κονίαμα για να δημιουργήσετε μια εμπειρία για τους αγοραστές, πρέπει να βασιστείτε στο δικό σας “εμπειρία αποσύνδεσης” για να πάρει λίγο από το χαλαρό. Η κομψή, διασκεδαστική και βιωματική συσκευασία είναι επίσης μια αβίαστη τακτική μάρκετινγκ στην εποχή του Instagram και του YouTube.

παράδειγμα μάρκετινγκ στο youtube

Ενώ ορισμένες εταιρείες πληρώνουν τα επιδιωκόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσουν προϊόντα στο διαδίκτυο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να δημιουργούν οργανικά βίντεο και δημοσιεύσεις που μπορούν επίσης να κερδίσουν πολλή έλξη. Ακόμα και χωρίς τον παράγοντα της διαδικτυακής δέσμευσης, η μεγάλη συσκευασία εξακολουθεί να έχει μεγάλη σημασία: οι διαδικτυακές επιχειρήσεις που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην αναφορά συσκευασίας τους, κατά μέσο όρο, αύξηση 30% στο ενδιαφέρον των καταναλωτών. Οτι’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε πιστούς πελάτες!

Επισήμανση του μακιγιάζ σας

Οταν εσύ’πουλάτε online μακιγιάζ, εσείς’Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις απαιτήσεις της χώρας, της πολιτείας και της περιοχής σας για την επισήμανση της συσκευασίας προϊόντων ομορφιάς. Αυτές οι απαιτήσεις αφορούν στοιχεία όπως λίστες συστατικών, προειδοποιήσεις ασφάλειας και αλλεργίας και τυχόν μηνύματα / αξιώσεις που γίνονται στη συσκευασία. Το FDA’s Ο Οδηγός επισήμανσης καλλυντικών είναι ένας πόρος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ σας έχει επισημανθεί σωστά πριν το στείλετε.

4

Επιλέξτε μια πλατφόρμα

Τώρα που εσύ’έχετε δημιουργήσει ένα προϊόν για το οποίο οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι, η επόμενη ερώτηση είναι: πού να πουλήσετε προϊόντα ομορφιάς στο διαδίκτυο; Οι τρεις πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες είναι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, διαδικτυακές αγορές, και η ναυτιλία πτώσης. Ο καλύτερος τρόπος για να πουλάτε μακιγιάζ στο διαδίκτυο καταλήγει τελικά σε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς, αλλά εμείς’Θα εξηγήσω τις λεπτομέρειες αυτών των τριών κορυφαίων μεθόδων, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Οι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου όσο το δυνατόν πιο εύκολη και χωρίς άγχος. Η διαδικασία εγκατάστασης συνήθως περιλαμβάνει την επιλογή ενός προτύπου και, στη συνέχεια, τη χρήση ενός καθοδηγημένου προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για την προσαρμογή του ιστότοπού σας’διάταξη. Μετά από αυτό, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω εφαρμογών και widget που συχνά έρχονται ακόμη και προεγκατεστημένα.

Οι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου με μια ματιά

Κόστος20-30 $ / μήνα, συν έξοδα συναλλαγής
ΠλεονεκτήματαΕνσωματωμένες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών, εύχρηστες αλλά ακόμα εξαιρετικά προσαρμόσιμες
ΜειονεκτήματαΠρέπει να προωθήσετε και να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο μόνοι σας
Καλύτερο γιαΌσοι θέλουν να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών
Καλύτεροι πάροχοιShopify, BigCommerce

Το Shopify και το BigCommerce είναι δύο από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά, και εμείς’πρόκειται να χρησιμοποιήσω το Shopify ως μελέτη περίπτωσής μας γιατί’είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής στην εσωτερική μας έρευνα.

Οι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify είναι ιδανικοί για την προσαρμογή του ιστότοπού σας και, στη συνέχεια, των πελατών σας’ εμπειρία αγορών. Αν εσύ’είστε σοβαροί για τη δημιουργία μιας ισχυρής επωνυμίας για τα προϊόντα σας, τότε οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε. Ρίξτε μια ματιά στον επεξεργαστή Shopify παρακάτω – είναι τόσο απλό όσο το κλικ “προσθήκη προϊόντος” ή “προσαρμογή θέματος” για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας!

οθόνη επεξεργασίας shopify

Επειδή εσύ’Θα δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο και δεν θα πουλάτε προϊόντα ως μέρος μιας μεγαλύτερης αγοράς, το μειονέκτημα είναι ότι κερδίσατε’Έχω ένα ενσωματωμένο κοινό για να εργαστείτε. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τακτικές όπως η Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) για να αυξήσετε τον ιστότοπό σας’κατάταξη στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης όπως το Google. Υφηγητής’αφήστε το ακρωνύμιο να σας τρομάξει – το SEO μπορεί πραγματικά να είναι πολύ απλό, και εμείς’έγραψες μια ολοκληρωμένη κριτική Shopify SEO που θα σε βάλει πραγματικά στο δρόμο σου.

Περίληψη τιμών

Αγοράστε’Το φθηνότερο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το Βασικό πρόγραμμα, το οποίο κοστίζει 29 $ / μήνα. Αυτή η τιμή καλύπτει ένα εύρος εφαρμογών και λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου και περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από το τέλος συναλλαγής 2,9%, το οποίο γίνεται 0% εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Shopify Payments. Μπορείτε να δοκιμάσετε το Shopify χωρίς κίνδυνο μέσω της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 14 ημερών.

Δεν είναι ενθουσιασμένος με το Shopify?

Διαβάστε την κατάταξή μας για το 7 καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για να ανακαλύψετε περισσότερες επιλογές

Διαδικτυακές αγορές

Μπορείτε να σκεφτείτε τις διαδικτυακές αγορές ως “κοινόχρηστος” διαδικτυακοί χώροι, όπου πολλοί διαφορετικοί προμηθευτές πωλούν προϊόντα στον ίδιο ιστότοπο. Το πιο προφανές παράδειγμα μιας διαδικτυακής αγοράς είναι το Amazon. Οι πελάτες χρησιμοποιούν διαδικτυακές αγορές για την ποικιλία που χρησιμοποιούν’είμαι σε θέση να παρέχει.

Διαδικτυακές αγορές με μια ματιά

Κόστος20¢ χρέωση καταχώρησης, συν 3,5% της τιμής πώλησης
ΠλεονεκτήματαΕνσωματωμένο κοινό, γρήγορη διαδικασία ρύθμισης
ΜειονεκτήματαΑνταγωνισμός για αγοραστές’ προσοχή, όχι τόσο προσαρμόσιμη όσο οι δημιουργοί ιστότοπων
Καλύτερο γιαΌσοι θέλουν να πουλήσουν γρήγορα
Καλύτεροι πάροχοιEtsy, Glambot.com

Το Etsy και το Glambot.com είναι δύο μεγάλες διαδικτυακές αγορές για την πώληση μακιγιάζ. Η Glambot επικεντρώνεται ειδικά στα προϊόντα ομορφιάς, αλλά εμείς’θα επικεντρωθούμε στο Etsy, γιατί προσελκύει ένα τεράστιο κοινό – και αυτό’είναι η κύρια έκκληση μιας διαδικτυακής αγοράς.

etsy σελίδα αποτελεσμάτων μακιγιάζ

Από το 2018, περισσότεροι από 39 εκατομμύρια χρήστες αγόρασαν στο Etsy. Αυτό σημαίνει ότι εάν πουλάτε προϊόντα ομορφιάς στο Διαδίκτυο μέσω της Etsy, περισσότεροι από 39 εκατομμύρια χρήστες θα έχουν πρόσβαση στα προϊόντα σας – έτσι, σε αντίθεση με έναν δημιουργό ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, κερδίσατε’Δεν πρέπει να ανησυχείτε πολύ για την αύξηση της κυκλοφορίας στην καταχώρισή σας. Τούτου λεχθέντος, εσύ θα πρέπει να ανταγωνίζονται για την προσοχή με τα εκατομμύρια άλλων ενεργών πωλητών στο Etsy, το οποίο μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία.

Η άλλη σημαντική διαφορά μεταξύ των διαδικτυακών αγορών και των κατασκευαστών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε γρηγορότερα με τις διαδικτυακές αγορές. Για παράδειγμα, δεδομένου ότι η πλατφόρμα Etsy έχει ήδη ρυθμιστεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τις καταχωρίσεις προϊόντων σας στον υπάρχοντα ιστότοπο – ενώ στο Shopify, θα πρέπει πρώτα να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργώ η ιστοσελίδα. Ωστόσο, η αντιστάθμιση είναι ότι οι διαδικτυακές αγορές μπορούν’Προσφέρετε μια εξατομικευμένη, ξεχωριστή εμπειρία αγορών με τον τρόπο που μπορούν οι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Περίληψη τιμών

Ο Etsy χρεώνει 20¢ χρέωση καταχώρησης, συν 3,5% των πωλήσεών σας. Τι εσύ’πραγματικά πληρώνω εδώ είναι ο Etsy’προϋπάρχον κοινό και την ευκολία εγκατάστασης που παρέχει αυτή η πλατφόρμα.

Η ναυτιλία πτώσης

Το Dropshipping είναι ένα εκπληκτικά απλό μοντέλο στο οποίο εσείς, ο λιανοπωλητής, δεν το κάνετε’Πραγματικά πρέπει να χειριστώ οποιαδήποτε προϊόντα ή να στείλουμε οποιοδήποτε απόθεμα. Αντ ‘αυτού, οι πελάτες παραγγέλνουν προϊόντα μέσω του διαδικτυακού σας καταστήματος και ειδοποιείτε τον προμηθευτή σας. Στη συνέχεια, ο προμηθευτής σας αποστέλλει το προϊόν στον πελάτη. Μια σημαντική έκκληση του dropshipping είναι ότι είναι’είναι εύκολο στον προϋπολογισμό για – δεδομένου ότι δεν το κάνετε’Στην πραγματικότητα το απόθεμα προμηθεύεται τον εαυτό σας, δεν το κάνετε’Δεν πρέπει να ανησυχώ για το μη σπάσιμο!

Dropshipping με μια ματιά

ΚόστοςΚόστος δημιουργού ηλεκτρονικού εμπορίου ή διαδικτυακή αγορά, συν περίπου 30,00 $ / μήνα για έναν προμηθευτή / εφαρμογή για αποστολή
ΠλεονεκτήματαΔιευκολύνει τον προϋπολογισμό, χωρίς να ανησυχείτε για την επαναφόρτιση προϊόντων
ΜειονεκτήματαΗ προσωπική εμπειρία τόσο για τον αγοραστή όσο και για τον πωλητή, είναι πιο ακριβή λόγω της πώλησης τρίτων
Καλύτερο γιαΟ επιχειρηματίας πολυθρόνα
Καλύτεροι πάροχοιΕφαρμογή Oberlo (μέσω Shopify)

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου ή μια διαδικτυακή αγορά για να ξεκινήσετε το dropshipping. Οι παραπάνω ενότητες θα σας δώσουν αρκετές πληροφορίες για να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και να λάβετε τη δική σας απόφαση, αλλά αν μας ρωτήσετε, οι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το καλύτερο εργαλείο για την πώληση μακιγιάζ στο διαδίκτυο. Προσφέρουν περισσότερη εξατομίκευση χωρίς να θυσιάζουν την ευκολία χρήσης και το Shopify προσφέρει ακόμη και μια εφαρμογή dropshipping που ονομάζεται Oberlo.

εφαρμογή oberlo

Το Oberlo έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται στα καταστήματα Shopify και σας επιτρέπει να εισάγετε γρήγορα προϊόντα και να αυτοματοποιείτε εργασίες. Φυσικά, το Oberlo είναι μόνο μία από τις πολλές χρήσιμες εφαρμογές για το dropshipping, αλλά είναι’Είναι σπάνιο να βρεις ένα σύνθετο εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου και να κάνεις dropshipping που ταιριάζει τόσο ομαλά όσο το Shopify και το Oberlo.

Περίληψη τιμών

Το Dropshipping θα περιλαμβάνει το κόστος του δημιουργού ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου ή διαδικτυακή αγορά που επιλέγετε, συν το κόστος μιας εφαρμογής / προμηθευτή dropshipping, που είναι περίπου 30,00 $ / μήνα.

Ενθουσιασμένος? Διαβάστε τον πλήρη οδηγό μας για Ξεκινώντας μια επιχείρηση Dropshipping για περισσότερες πληροφορίες 5

Προωθήστε το μακιγιάζ σας

Έτσι, έχετε μια διαδικτυακή παρουσία. Τώρα αυτό’ήρθε η ώρα να διαδώσουμε τη λέξη! Ο ευκολότερος τρόπος προώθησης των προϊόντων σας είναι χρησιμοποιώντας – το μαντέψατε – κοινωνικά μέσα.

Το’Δεν είναι μυστικό ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ενισχύσετε τη φήμη σας από στόμα σε στόμα, και οι περισσότερες μάρκες το εκμεταλλεύονται ενεργά: ως έχει, τουλάχιστον το 96% των εμπορικών σημάτων ομορφιάς έχουν λογαριασμό κοινωνικών μέσων. Ο κύριος σκοπός της παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η ευκαιρία που παρέχει αρραβωνιάζω με το κοινό σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ακολουθώντας δημοφιλή άτομα και σελίδες εντός της επιλεγμένης θέσης σας και αλληλεπιδρώντας μαζί τους για να αποκτήσετε ένα ακόλουθο. Μπορείτε επίσης να κάνετε tweet, να καρφιτσώσετε, να δημοσιεύσετε και να μοιραστείτε σχετικό πρωτότυπο περιεχόμενο για να κάνετε τους ανθρώπους να μιλούν για την επωνυμία σας. Η κοινωνική απόδειξη από πραγματικούς ανθρώπους είναι το καλύτερο είδος διαφήμισης που μπορείτε να κάνετε, καθώς το 92% των καταναλωτών πιστεύει προτάσεις από άτομα που γνωρίζουν σχετικά με τις προτάσεις απρόσωπης διαφήμισης. Σκεφτείτε το: εσείς’Πιθανότατα να εμπιστευτώ μια πρόταση εστιατορίου από έναν φίλο ή έναν συνάδελφο σχετικά με μια ντροπή προώθηση σε μια πινακίδα. Οταν κάποιος’s Ο φίλος του Facebook μοιράζεται την εταιρεία σας’Ανάρτηση, αυτό σημαίνει πολύ περισσότερα από ό, τι αν το προωθήσατε εσείς οι ίδιοι.

Θέλετε περισσότερες σε βάθος συμβουλές για την προώθηση? Μας Πώς να εμπορεύεται ένα προϊόν Ο οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πώς να πουλήσετε μακιγιάζ στο διαδίκτυο: Ανακεφαλαίωση

Σε αυτό το σημείο, γνωρίζετε όλα τα βασικά απαραίτητα για την επιτυχημένη πώληση μακιγιάζ από το σπίτι. Όλα ξεκινούν με τη σωστή νομική βάση και από εκεί μπορείτε να μπείτε στα διασκεδαστικά πράγματα, όπως να προσαρμόσετε το προϊόν σας και να το προωθήσετε στο διαδίκτυο.

Για να ανακεφαλαιώσετε, ακολουθούν και τα πέντε βήματα:

Κορυφαίες συμβουλές για πώληση online μακιγιάζ

 1. Βρείτε τη θέση σας
 2. Πηγή κατασκευαστή
 3. Επωνυμία και συσκευασία του μακιγιάζ σας
 4. Επιλέξτε μια πλατφόρμα
 5. Προωθήστε το μακιγιάζ σας

Όταν πρόκειται για την επιλογή μιας πλατφόρμας, αυτό’είναι σχεδόν μια απόφαση μεταξύ των κατασκευαστών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου και των διαδικτυακών αγορών. Ανάλογα με τη μέθοδο που επιλέγετε, προτείνουμε το Shopify και το Etsy, αντίστοιχα. Και μπορείς’δεν πάει στραβά με το Shopify’s Oberlo app αν αποφασίσετε να πάτε για να κάνετε dropshipping.

Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που επιλέγετε, αυτό’Είναι μια υπέροχη εμπειρία για να πουλήσετε κάτι εσείς’είμαι παθιασμένος – και η αγορά ομορφιάς δεν μπορούσε’να είναι ένα καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Καλή τύχη και κρατήστε μας στα σχόλια!

Πώς να πουλήσετε online μακιγιάζ: Συχνές ερωτήσεις

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map