Πώς να ξεκινήσετε μια online μπουτίκ σε 9 απλά βήματα

πώς να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή μπουτίκ


“Η έναρξη μιας διαδικτυακής μπουτίκ μπορεί να είναι περίπλοκη, αν δεν το κάνετε’δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό, εσείς’Θα ξέρω ακριβώς από πού να ξεκινήσετε και τα 9 βασικά βήματα που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε τη δική σας επιτυχημένη διαδικτυακή μπουτίκ.”

Όταν σκέφτεστε να δημιουργήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να ανησυχείτε:

 • Η τιμή ανοίγματος μιας διαδικτυακής μπουτίκ θα είναι πολύ υψηλή?
 • Πόσο καλό με τους υπολογιστές πρέπει να είμαι?
 • Κέρδισε’Χρειάζεται πολύς χρόνος για να καθιερωθεί στο διαδίκτυο?
 • Θα χρειαστεί να προσλάβω έναν επαγγελματία σχεδιαστή?

Όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά, είχαμε και αυτές τις ανησυχίες. Αλλά στη συνέχεια ανακαλύψαμε τη λύση: πλατφόρμες δημιουργίας διαδικτυακών καταστημάτων όπως Wix, Squarespace και Shopify.

Οι κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων είναι φιλικά προς το χρήστη εργαλεία που σας διευκολύνουν να δημιουργήσετε μια επαγγελματική διαδικτυακή μπουτίκ χωρίς να γνωρίζετε καμία γραμμή κώδικα.

Οι δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης τους σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σε λειτουργία πολύ πιο γρήγορα από ό, τι πρέπει να βρίσκετε και να έρθετε σε συνεχή επαφή με έναν σχεδιαστή Ιστού. Η χρήση ενός online δημιουργού καταστημάτων σημαίνει εσείς’είμαι πάντα υπό έλεγχο.

Και, κέρδισες’Πρέπει να καταβάλλετε χιλιάδες δολάρια για να αρχίσετε να πωλείτε στο διαδίκτυο (όπως θα κάνατε αν προσλάβατε έναν σχεδιαστή)!

Εκατομμύρια μη τεχνικοί άνθρωποι (όπως και εσείς!) Έχουν ήδη ξεκινήσει επιτυχημένες διαδικτυακές μπουτίκ χάρη στους κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων – γιατί γιατί’κι εσύ?

Η χρήση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος καταστημάτων εξοικονομεί χρόνο, χρήματα και προσπάθεια κατά το άνοιγμα μιας ηλεκτρονικής μπουτίκ. Αλλά πώς ακριβώς ξεκινάτε και το πετυχαίνετε; Οτι’Αυτό που θα σας πει αυτός ο οδηγός. Εμείς’Θα σας πάω βήμα προς βήμα στη διαδικασία… Ορίστε!

Επιλέξτε έναν δημιουργό ιστότοπων και κερδίστε χρήματα στο διαδίκτυο σήμερα

Τι είδους ιστότοπο θέλετε να δημιουργήσετε?

δημιουργήστε έναν ιστότοπο χτίστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 1

Δοκιμάστε και επιλέξτε την πλατφόρμα σας

“Οι διαδικτυακοί κατασκευαστές καταστημάτων είναι απλοί και διαισθητικοί στη χρήση. Αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει μπορεί να δημιουργήσει μια κομψή και λειτουργική διαδικτυακή μπουτίκ.”

Με τα χρόνια, εμείς’δοκιμάσατε πολλούς κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων κατά την έναρξη διαφόρων επιχειρήσεων.

Αυτό σημαίνει εμείς’είμαστε σε καλή θέση για να μοιραστούμε την εμπειρία μας με νέους επιχειρηματίες ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως εσείς) που μπορεί να αισθάνονται συγκλονισμένοι από τον πλούτο των πληροφοριών εκεί έξω.

Όταν ξεκινάτε μια διαδικτυακή μπουτίκ, αν θέλετε’ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα μικρό κατάστημα (κάτω από 50 προϊόντα), σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στα Wix, Weebly ή Squarespace.

Ενώ η πλειοψηφία των μπουτίκ είναι στη μικρότερη πλευρά, εάν εσείς’σκέφτομαι να ανοίξω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σε μεγαλύτερη κλίμακα (πάνω από 50 προϊόντα), αυτό’αξίζει να δώσετε το Shopify ή το Bigcommerce.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον πίνακα για να συγκρίνετε τις δυνατότητες των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου που προτείνουμε για την έναρξη της διαδικτυακής σας μπουτίκ.

Όταν επιλέγετε με ποιον κατασκευαστή θα ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας μπουτίκ, σας συνιστούμε να πάρετε ένα ζευγάρι για μια δοκιμαστική μονάδα πριν λάβετε την τελική απόφαση. Διασκεδάστε με 2 ή 3 κατασκευαστές και δείτε ποιον σας αρέσει περισσότερο.

Ενώ εσείς’τα παίρνω για μια δοκιμαστική μονάδα, αυτό’Είναι καλή ιδέα να εξετάσετε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

 • Μπορείτε να αντιμετωπίσετε γρήγορα τη διεπαφή?
 • Υπάρχει αρκετή υποστήριξη εάν κολλήσετε?
 • Ποια σχέδια προτύπων σας αρέσουν?
 • Υπάρχουν αρκετές επιλογές σχεδιασμού?
 • Είναι εύκολο να προσθέσετε νέες σελίδες και προϊόντα?
 • Ποιες εφαρμογές και πρόσθετα θα μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας?
 • Ποιος δημιουργός διαδικτυακών καταστημάτων θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη μπουτίκ σας?
 • Είναι το σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου στον προϋπολογισμό μου?
 • Υπάρχει δίκαιη πολιτική επιστροφής χρημάτων?
 • Πόσα άτομα χρησιμοποιούν το εργαλείο δημιουργίας?
 • Οι πελάτες τους το αναθεωρούν καλά?

Θέλετε να ξεκινήσετε τη διαδικτυακή σας μπουτίκ γρήγορα και απλά χωρίς να σπάσετε την τράπεζα, σωστά; Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν δημιουργό διαδικτυακών καταστημάτων που θα σας επιτρέψει να το κάνετε αυτό!

Εάν έχετε όλα αυτά κατά νου κατά τον έλεγχο κάθε οικοδόμου, θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα στη γραμμή. Αν εσύ’είμαι πραγματικά σίγουρος για την επιλογή σας, κερδίσατε’Έχω την ταλαιπωρία να αλλάξω και να περιμένω για επιστροφή χρημάτων.

Όσον αφορά τις δοκιμές και την επιλογή, ο αργός και σταθερός κερδίζει τον αγώνα.

Αλλά μη’μην ανησυχείς, μόλις εσύ’επιλέξατε, εσείς’Θα είμαι ο λαγός και όχι η χελώνα! Εσείς’Θα θέσω σε λειτουργία τη διαδικτυακή σας μπουτίκ σε χρόνο μηδέν!

Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον τέλειο κατασκευαστή για τις ανάγκες σας, εμείς’συντάξατε ένα κουίζ 4 ερωτήσεων που θα σας δώσει εξατομικευμένες συστάσεις.

κουίζ δημιουργίας ιστότοπων 2

Διαλέξτε το σχέδιό σας

Το άνοιγμα μιας διαδικτυακής μπουτίκ χωρίς χρήματα είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά ακόμα κι αν εσείς’έχετε μόνο λίγα μετρητά, εσείς’Θα μπορέσω να ξεκινήσω, κανένα πρόβλημα!

Όλοι οι κατασκευαστές σε αυτόν τον οδηγό προσφέρουν πολύ λογικά σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε γρήγορα τις πωλήσεις στο διαδίκτυο, έτσι κι εσείς’Θα επιστρέψω τα χρήματά σας σε χρόνο μηδέν!

Όσον αφορά την επιλογή του καλύτερου σχεδίου για εσάς, αυτό’Είναι εύκολο να αισθανθείτε κολλημένοι από όλους τους τεχνικούς όρους εκεί έξω που έχετε καταφύγιο’Έχω καταλάβει ακόμα.

Εμείς’είστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι σημαίνουν όλοι. Εσείς’Τότε θα μπορέσω να επεξεργαστώ ακριβώς αυτό που χρειάζεστε από τον κατασκευαστή σας για να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική σας μπουτίκ.

Ωστόσο, προτού καταστήσουμε πολύ τεχνικό, προτείνουμε να θέσετε στον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις σχετικά με το τι πραγματικά θέλετε όταν ανοίγετε μια ηλεκτρονική μπουτίκ:

 • Θέλετε πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα προτύπων για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την τέλεια εφαρμογή?
 • Θέλετε μια online μπουτίκ δωρεάν από τον κατασκευαστή σας’λογότυπο s?
 • Θέλετε να συνδέσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα στην ηλεκτρονική σας μπουτίκ?
 • Θέλετε πρόσβαση σε επαγγελματικό έλεγχο ιστότοπου ή προηγμένα αναλυτικά στοιχεία?
 • Θέλετε να μειώσετε το πρόγραμμα δημιουργίας διαδικτυακών καταστημάτων’τέλη συναλλαγής?

Αν εσύ’απαντάτε ναι σε μία ή περισσότερες από αυτές τις ερωτήσεις, εσείς’Θα ήθελα να σκεφτώ ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που μπορεί να σας προσφέρει ό, τι πραγματικά θέλετε.

Με αυτόν τον τρόπο, εσύ’Θα πάρω ό, τι χρειάζεστε για μια προσιτή μηνιαία τιμή (την οποία οι πωλήσεις σας θα καλύψουν ούτως ή άλλως!).

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε κατά την έναρξη της διαδικτυακής σας μπουτίκ είναι να μην έχετε όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να προσφέρετε στο κατάστημά σας τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας!

Εδώ’είναι μια γρήγορη μείωση ορισμένων από τους πιο τεχνικούς όρους που ενδέχεται να συναντήσετε κατά τη σύγκριση διαφορετικών δημιουργών διαδικτυακών καταστημάτων’σχέδια πληρωμής:

χαρακτηριστικόPremium υποστήριξηεύρος ζώνηςΑποθήκευσηΕγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιούΠιστοποιητικό SSLΤέλη συναλλαγής
Περιγραφή
Όταν ξεκινάτε τη διαδικτυακή σας μπουτίκ, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η βοήθεια είναι πάντα διαθέσιμη αν κολλήσετε. Πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτουν premium συστήματα υποστήριξης που σας παρέχουν πρόσβαση στη βοήθεια μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email.
Το εύρος ζώνης είναι το επίδομα δεδομένων που τροφοδοτεί το κατάστημά σας. Το’καταναλώνεται κάθε φορά που κάποιος προσγειώνεται στον ιστότοπό σας και καταστραφεί από το περιεχόμενο της σελίδας. Μόλις εσύ’από το εύρος ζώνης, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο κατάστημά σας έως ότου συμπληρώσετε ή τον επόμενο μήνα’το επίδομα ξεκινά.
Όπως αγοράζετε περισσότερα ράφια για τα φυσικά προϊόντα σας, περισσότερη αποθήκευση δεδομένων σας επιτρέπει να προβάλλετε περισσότερα προϊόντα στην ηλεκτρονική σας μπουτίκ. Με περισσότερο χώρο αποθήκευσης μπορείτε επίσης να φιλοξενήσετε περισσότερες εικόνες, βίντεο και κείμενο στη μπουτίκ σας.
Δυστυχώς, πολλοί πελάτες που βάζουν προϊόντα στο καλάθι τους δεν’πραγματικά τα αγοράζω. Ευτυχώς, η εγκατάλειψη της ανάκτησης καρτών σώζει την ημέρα και θα αποστέλλει αυτόματα email στους πελάτες που το έχουν κάνει για να τους υπενθυμίσουν να ακολουθήσουν την αγορά.
Ένα πιστοποιητικό SSL διασφαλίζει ότι η μπουτίκ σας είναι ασφαλής από χάκερ. Είναι βασικά το πράσινο λουκέτο δίπλα σε έναν ιστότοπο’διεύθυνση URL. Όταν δημιουργείται με έναν δημιουργό διαδικτυακών καταστημάτων, η μπουτίκ σας θα έχει ένα από αυτά τα πράσινα λουκέτα, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι πληροφορίες τους προστατεύονται όταν ψωνίζουν μαζί σας.
Μια πολύ μικρή χρέωση χρεώνεται σε κάθε πώληση που πραγματοποιείτε. Αυτά μειώνονται συχνά όταν κάνετε αναβάθμιση σε ένα πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Τώρα ξέρετε τι σημαίνουν όλοι, δείτε ποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτει ποιες δυνατότητες!

Το Builder σας διαθέτει το Basic Advanced λογότυπο-wix-100x100 Επιλέξτε το σχέδιό σας Διαβάστε την αναθεώρηση τιμολόγησης Premium υποστήριξη Απεριόριστο εύρος ζώνης Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Χωρίς τέλη συναλλαγής Επιλέξτε το σχέδιό σας Διαβάστε την αναθεώρηση τιμολόγησης Επιλέξτε το σχέδιό σας Διαβάστε την αναθεώρηση τιμολόγησης Premium υποστήριξη Απεριόριστο εύρος ζώνης Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Χωρίς τέλη συναλλαγής Επιλέξτε το σχέδιό σας Διαβάστε την αναθεώρηση τιμολόγησης Επιλέξτε το σχέδιό σας Διαβάστε την αναθεώρηση τιμολόγησης Premium υποστήριξη Απεριόριστο εύρος ζώνης Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Χωρίς τέλη συναλλαγής Επιλέξτε το σχέδιό σας Διαβάστε την αναθεώρηση τιμολόγησης

Η αναβάθμιση του προγράμματος σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε περισσότερα πρότυπα. Όσο περισσότερα πρότυπα έχετε πρόσβαση, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε’Θα βρω την τέλεια εφαρμογή!

Το πρότυπό σας αποτελεί τη βάση του σχεδιασμού της διαδικτυακής σας μπουτίκ, που θα είναι αυτό που οι πελάτες σας βλέπουν για πρώτη φορά όταν έρχονται στον ιστότοπό σας.

Με ένα premium σχέδιο, η μπουτίκ σας θα είναι επίσης απαλλαγμένη από διαφημίσεις για τον κατασκευαστή σας. Αυτό το καθιστά πραγματικά δικό σας και έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα να κάνει τη μπουτίκ σας να φαίνεται επαγγελματική και αξιόπιστη.

Όπως λέει και το ρητό, δεν το κάνετε’να πάρετε μια δεύτερη ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη εντύπωση. Μια καλή πρώτη εντύπωση είναι το πρώτο βήμα σε μια καλή σχέση και μια καλή σχέση είναι αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε με τους πελάτες σας, προκειμένου να τους παρακινήσετε να κάνουν μια αγορά.

Η αναβάθμιση του σχεδίου σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να κάνετε αυτήν την πολύ σημαντική καλή πρώτη εντύπωση!

shopify online μπουτίκ θέματαΟ ιστότοπος της Counter-Print προσελκύει τους πελάτες με εντυπωσιακές εικόνες μόλις προσγειωθούν στον ιστότοπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο Premium Shopify για να τραβήξετε και την προσοχή των πελατών σας.

Τα premium σχέδια σας επιτρέπουν επίσης να συνδέσετε τον προσωπικό σας τομέα με την ηλεκτρονική σας μπουτίκ. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή και τη σύνδεση του δικού σας τομέα!

3

Επιλέξτε τον τομέα σας

“Η επιλογή του ονόματος domain σας είναι ένα ζωτικό βήμα για τη δημιουργία μιας online μπουτίκ που είναι επαγγελματική και αξέχαστη.”

Το όνομα τομέα σας είναι ουσιαστικά η διαδικτυακή έκδοση της διεύθυνσης ενός καταστήματος τούβλων. Συνήθως έχει το όνομα της εταιρείας σας και λέει στους ανθρώπους πού θα σας βρουν.

Οι κορυφαίες συμβουλές μας για την επιλογή ενός ονόματος domain:

 • Κρατήστε το όσο το δυνατόν συντομότερο – Αυτό βοηθά τους πελάτες να θυμούνται τη μπουτίκ σας, ώστε να μπορούν εύκολα να επιστρέψουν σε αυτήν
 • Βεβαιωθείτε ότι το όνομα της εταιρείας σας είναι εμφανές – θέλετε το όνομα της εταιρείας σας μπροστά και κεντρικό για αναγνώριση επωνυμίας
 • Στοχεύστε την περιοχή σας – εάν η μπουτίκ σας θα πωλείται μόνο τοπικά, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε την πόλη ή την πολιτεία σας για να διευκολύνετε τους πελάτες σας να σας βρουν, π.χ. αν εσύ’πωλούνται μόνο στην Καλιφόρνια: www.thecaliforniacandleco.com
 • Αποφύγετε αριθμούς και παύλες – αυτά είναι συχνά λανθασμένα ή ξεχασμένα όταν οι άνθρωποι ακούνε το όνομα τομέα σας, οπότε για να βεβαιωθείτε ότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τη μπουτίκ σας φτάνουν εκεί, κόψτε τους όσο το δυνατόν περισσότερο

Ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα περιλαμβάνεται στα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου από το Wix και το Squarespace. Αυτό σημαίνει ότι η επωνυμία τους κέρδισε’εμφανίζεται στο όνομα τομέα σας.

Με το Shopify, πρέπει να αγοράσετε ένα όνομα τομέα ξεχωριστά στο πρόγραμμά σας. Εάν δεν το κάνετε’Για να αγοράσετε έναν νέο τομέα ή να συνδέσετε έναν ήδη κάτοχο, το όνομα του τομέα σας θα έχει την εξής μορφή: www.legendarystationary.alexenglish.myshopify.com. Το’είναι λίγο μακρύς δεξιά?

Μόλις εσύ’έχετε το δικό σας, το όνομα του domain σας θα μοιάζει περισσότερο με αυτό: www.legendarystationary.com.

Βλέπετε πώς προσθέτει μια αποκλειστική και επαγγελματική πινελιά? Και με αυτό το αποκλειστικό και επαγγελματικό άγγιγμα θα έρθει περισσότερη εμπιστοσύνη στη μπουτίκ σας, κάτι που με τη σειρά του θα σημαίνει περισσότερους πελάτες για πρώτη φορά και επιστροφή.

Αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε ένα μοναδικό όνομα τομέα; Λοιπόν, έχετε δύο επιλογές.

Μπορείτε είτε να αγοράσετε ένα απευθείας μέσω του διαδικτυακού σας δημιουργού καταστημάτων, είτε να περάσετε από τρίτο μέρος, όπως το Domain.com.

Η μετάβαση στο διαδικτυακό σας πρόγραμμα δημιουργίας καταστημάτων είναι ταχύτερη βραχυπρόθεσμα. Αλλά το να σκέφτεστε πιο μακροπρόθεσμα, να περάσετε από τρίτο μέρος σας δίνει περισσότερη ευελιξία, για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να αλλάξετε οικοδόμο.

Αν εσύ’Δεν είμαι ακόμη σίγουρος για την επιλογή που θέλετε να ακολουθήσετε, έχουμε μια σελίδα αφιερωμένη σε ονόματα τομέα που’Θα σας βοηθήσω με την απόφασή σας.

4

Επιλέξτε το πρότυπό σας

Σκεφτείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο όπως να αναζητήσετε την ιδανική τοποθεσία για μια μπουτίκ από τούβλα και κονίαμα.

Κατά την αναζήτηση για ένα τούβλο και κονίαμα σας αποθηκεύουν’πηγαίνετε μέσα, φανταστείτε πού και πώς εσείς’δ προβάλετε τα προϊόντα σας και οραματίστε τους πελάτες σας να κοιτάζουν γύρω.

Λοιπόν, αυτό’το ίδιο όταν επιλέγετε ένα πρότυπο. Το’Αξίζει να δείτε μερικά πρότυπα που σας αρέσουν. Ρίξτε μια ματιά γύρω από τις σελίδες των προϊόντων και δείτε αν έχουν χαρακτηριστικά που είναι κατάλληλα για τη μπουτίκ σας.

Βάλτε τον εαυτό σας στα χέρια ενός πελάτη και δείτε αν το πρότυπο είναι εύκολο να πλοηγηθείτε.

Θέλετε να το βεβαιωθείτε’όσο πιο απλή γίνεται για τους πελάτες σας να βρουν αυτό που αυτοί’ψάχνω, καθώς αυτό θα τους κάνει πολύ πιο πιθανό να κάνουν μια αγορά.

Μπορείτε να κάνετε μια υπέροχη πρώτη εντύπωση με ένα όμορφο πρότυπο. Λένε ότι πρέπει’κρίνω ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του. Αλλά αυτός ο κανόνας δεν το κάνει’ισχύουν στο Διαδίκτυο.

Στο διαδίκτυο, όλοι κρίνουν ένα βιβλίο από το τέλος του. Οι χρήστες του Διαδικτύου μπορεί να είναι άστατοι. Εσείς’Έχω μια ευκαιρία να τραβήξουν την προσοχή τους ή αυτοί’Θα πάω αλλού και εσύ’Θα χάσω. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το πρότυπό σας.

Η χρήση ενός προτύπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε! Σκεφτείτε το ως μια συντόμευση’Θα σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια που θα μπορούσε να δαπανηθεί σε πιο σημαντικά θέματα.

Αν εσύ’είχατε ήδη μια μικρή ματιά στα πρότυπα που έχετε στη διάθεσή σας, ίσως να αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι από την επιλογή (π.χ. Wix’s 500+ σχέδια!).

Αλλά μη’μην ανησυχείτε, εμείς’ήρθατε εδώ για να πάρετε το βάρος από τους ώμους σας. Παρακάτω εμείς’Θα δούμε μερικές από τις βασικές ερωτήσεις για να αναρωτηθείτε όταν επιλέγετε ένα πρότυπο:

 • Θέλετε να έχετε ένα στατικό ή βίντεο υπόβαθρο στην αρχική σας σελίδα; Ή τι γίνεται με μια συλλογή εικόνων? – Σκεφτείτε τι θα δώσει στους πελάτες σας μια ομαλή εμπειρία αγορών, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα την προσωπικότητα της επωνυμίας σας
 • Πώς θέλετε να φαίνεται το μενού σας? Θέλετε μια οριζόντια γραμμή μενού στο επάνω μέρος της σελίδας ή μια κάθετη κάτω?
 • Είναι εύκολο να πλοηγηθείτε στο σχέδιο για τον πελάτη σας?
 • Τι χαρακτηριστικά διαθέτουν τα πρότυπα ήδη? – Εάν επιλέξετε πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουν ήδη εγκατεστημένο καλάθι αγορών, αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Wix διαθέτει πάνω από 500 όμορφα και επαγγελματικά πρότυπα για να διαλέξετε, με περίπου 60 ειδικά για διαδικτυακά καταστήματα.

Κατηγοριοποιούν τα πρότυπά τους με έναν πολύ χρήσιμο τρόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε κάτι που θα ταιριάζει στα προϊόντα σας’πρόκειται να πουλήσει στην ηλεκτρονική σας μπουτίκ.

Για παράδειγμα, εάν εσείς’πουλώντας πολυτελή χαρτικά, η Wix έχει Τέχνες & Κατηγορία χειροτεχνίας. Τι γίνεται με τα σπιτικά κοσμήματα; Λοιπόν, αυτοί’έχω κοσμήματα & Ενότητα αξεσουάρ που θα ήταν τέλειο.

wix online boutique πρότυπαΜε οποιοδήποτε από τα Wix’τεράστια γκάμα εκπληκτικών προτύπων, εσείς’Θα προσθέσω ένα άγγιγμα επαγγελματισμού στη μπουτίκ σας. Αυτό θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας, αυξάνοντας με τη σειρά του τις πωλήσεις.

Φυσικα εσυ’δεν περιορίζεται στα πρότυπα που εμπίπτουν στη συγκεκριμένη κατηγορία σας. Αν εσύ’επαναπωλούν εκλεκτής ποιότητας αφίσες, για παράδειγμα, και μη’για να δείτε μια κατηγορία για εσάς, don’μην ανησυχείς εσύ’είστε ελεύθεροι να επιλέξετε από οποιαδήποτε από τις άλλες ενότητες. Ο κόσμος είναι το στρείδι σας!

Το Squarespace είναι γνωστό για τα εκπληκτικά του πρότυπα. Αυτοί’Σχεδιάστηκαν όλοι από επαγγελματίες και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στην ηλεκτρονική σας μπουτίκ μοναδική, αποκλειστική πινελιά.

διαδικτυακά πρότυπα μπουτίκ squarespaceSquarespace’Τα πρότυπα χρειάζονται πολύ λίγη προσαρμογή όπως αυτά’είσαι ήδη όμορφος, ώστε να μπορείς να είσαι συνδεδεμένος σε χρόνο μηδέν!

Το Shopify έχει επίσης ένα εντυπωσιακό φάσμα θεμάτων εάν εσείς’ξεκινάτε μια μεγαλύτερη διαδικτυακή μπουτίκ. Ενώ μερικοί μπορεί να φαίνονται λίγο στην ακριβή πλευρά, θυμηθείτε, το πρότυπό σας είναι σαν τους τέσσερις τοίχους ενός καταστήματος από τούβλα και κονίαμα. Αξίζει την επένδυση αν βρείτε αυτό που πραγματικά αγαπάτε!

“Εάν επενδύσετε τώρα, θα δημιουργήσετε μια κομψή, επαγγελματική και αποκλειστική μπουτίκ συναισθημάτων από την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι μόλις λάβετε τη μπουτίκ σας στο διαδίκτυο, οι πελάτες θα γνωρίζουν (και θα αγαπούν) τι εσείς’για όλα και συνεχίστε να επιστρέφετε για περισσότερα.”

5

Προσαρμόστε το πρότυπό σας

“Η προσαρμογή του προτύπου σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τοποθετήσετε την προσωπικότητά σας στην μπουτίκ σας’ιστοσελίδα. Μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να τραβήξετε οποιονδήποτε επισκέπτη’προσοχή.”

Οι διαδικτυακοί κατασκευαστές καταστημάτων σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε και να αποθέτετε διαφορετικά τμήματα της σελίδας σας, όπου και αν θέλετε.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου και να αλλάξετε τη γραμματοσειρά με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο όσο αυτό!

Αναρωτιέστε τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να προσαρμόσετε πραγματικά την ηλεκτρονική σας μπουτίκ; Μην κοιτάτε περισσότερο από τα ακόλουθα σημεία:

 • Προσθέστε τη μπουτίκ σας’επωνυμία και λογότυπο για άμεση προσέλκυση επισκεπτών
 • Ανεβάστε προσαρμοσμένες εικόνες για να αγοράσετε τα δικά σας προϊόντα και να αυξήσετε τις πωλήσεις
 • Προσθήκη νέων σελίδων π.χ. ένα ‘Σχετικά με’ σελίδα ή ένα ιστολόγιο – και τα δύο είναι εξαιρετικά για την ανταλλαγή εμπειριών και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας
 • Προσθέστε περισσότερα στοιχεία σελίδας π.χ. φόρμες επικοινωνίας – ώστε να μπορείτε να αναβαθμίζετε τους επισκέπτες

online boutique squarespace για εμάςSquarespace’Τα πρότυπα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εκπληκτικά, πλούσια σε εικόνα ‘Σχετικά με’ σελίδες για να μοιραστείτε την ιστορία σας με τους πελάτες σας.

“Είναι απαραίτητος ένας καλός σχεδιασμός διαδικτυακού καταστήματος, με κομψή και επαγγελματική αίσθηση και εύκολος στην πλοήγηση ιστότοπος. Το’σαν να έχει όμορφη εσωτερική διακόσμηση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών σε μια μπουτίκ από τούβλα και κονίαμα.”

Ενώ εσείς’προσαρμόζοντας εκ νέου το πρότυπό σας, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην εμφάνιση της μπουτίκ σας στους χρήστες κινητών. Θέλετε να διασφαλίσετε ότι όλοι οι πελάτες σας, ανεξάρτητα από τη συσκευή τους’επαναχρησιμοποιώντας, θα έχει μια υπέροχη εμπειρία από το κατάστημά σας.

Το 2015, η Google ανέφερε ότι ο αριθμός των αναζητήσεων σε κινητές συσκευές είχε ξεπεράσει αυτές που πραγματοποιήθηκαν σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους πελάτες σε όλες τις συσκευές να περιηγηθούν στη μπουτίκ σας και να πραγματοποιήσουν μια αγορά, διαφορετικά’κινδυνεύει να χάσει την επιχείρηση.

Wix’Τα πρότυπα είναι όλα φιλικά προς κινητά, πράγμα που σημαίνει’είσαι καλός για χρήση σε smartphone ή tablet. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε την έκδοση για κινητά της μπουτίκ σας ανεξάρτητα από την έκδοση για επιτραπέζιο υπολογιστή, εάν θέλετε να τροποποιήσετε τα πράγματα εδώ και εκεί.

wix online boutique για κινητάΜε το Wix, ο ιστότοπός σας φαίνεται καλός σε όλες τις συσκευές, διατηρώντας τους πελάτες σας ευχαριστημένους καθώς μπορούν να κάνουν περιήγηση ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Το Squarespace και το Shopify διαθέτουν επίσης πρότυπα βελτιστοποιημένα για κινητά, έτσι ώστε η μπουτίκ σας να μπορεί να φαίνεται όμορφη σε όλες τις συσκευές.

Ανησυχείτε για τη σκέψη προσαρμογής του προτύπου σας και σκέψης για πρόσληψη σχεδιαστή; Σας συνιστούμε να διατηρήσετε τους διαδικτυακούς κατασκευαστές καταστημάτων εκτός εάν μπορείτε να δικαιολογήσετε τον (πολύ μεγάλο) κόστος για τον εαυτό σας μακροπρόθεσμα.

Η πρόσληψη ενός σχεδιαστή ιστοσελίδων μπορεί να είναι πολύ ακριβή, τόσο τώρα όσο και πιο κάτω. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι από τη γραμμή και ο σχεδιαστής είναι ο μόνος που ξέρει πώς, εσείς’Θα πρέπει να βγάλω περισσότερα χρήματα.

ο ‘σε και πάγωμα’ έχετε με έναν σχεδιαστή μπορεί επίσης να είναι πολύ χρονοβόρα.

Και θέλετε να κάνετε online τη μπουτίκ σας online χωρίς να σπάσετε την τράπεζα, σωστά; Αυτό είναι απολύτως εφικτό με όλους τους κατασκευαστές αυτού του οδηγού.

6

Προσθέστε τα προϊόντα σας

“Η προσθήκη προϊόντων στη μπουτίκ σας είναι το πραγματικά συναρπαστικό κομμάτι. Το’όπου το κατάστημά σας αρχίζει να διαμορφώνεται και σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πώληση μέσω διαδικτύου.”

Τι’Το υπέροχο για τους κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων σε αυτόν τον οδηγό είναι ότι ο καθένας κάνει την προσθήκη και τη διαχείριση των προϊόντων σας πραγματικά απλή.

Για παράδειγμα, πάρτε το Wix, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στην καρτέλα Store Store στην αριστερή πλευρά του προγράμματος επεξεργασίας και να κάνετε κλικ στο ‘Προσθήκη προϊόντων.’

wix προσθέστε προϊόντα στην ηλεκτρονική σας μπουτίκΤο Wix καθιστά πολύ εύκολο να προσθέσετε προϊόντα στην ηλεκτρονική σας μπουτίκ, κάτι που σημαίνει’Δεν θα πουλήσω καθόλου χρόνο!

Θέλετε να προβάλλετε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τρόπο που να διευκολύνει τον πελάτη σας να βρει τι’ψάχνω για. Λοιπόν, αυτό’είναι καλύτερο να δημιουργήσετε διαφορετικές ομάδες προϊόντων και μια διαφορετική σελίδα προϊόντος για κάθε ομάδα.

Για παράδειγμα, εάν εσείς’είναι μια μπουτίκ που πουλάει σπιτικά καλλυντικά (σκεφτείτε ‘Πλούσια βλάστηση’ – αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα!), Εσύ’Θέλω να έχω μια κατηγορία για: Βόμβες Μπάνιου, Σαπούνια, Μάσκες Προσώπου, Αρώματα κ.λπ..

Αυτό θα βοηθήσει τον πελάτη σας να βρει γρήγορα αυτό που αυτοί’ψάχνω, κάνοντας τα πράγματα πραγματικά βολικά. Αυτό θα τους κρατήσει χαρούμενους και θα τους δώσει κίνητρα για να κάνουν μια αγορά.

“Το να διατηρείτε τους αγοραστές σας ευχαριστημένους με σαφείς ονομασίες σελίδων προϊόντων είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τα προγράμματα περιήγησης να γίνουν πελάτες. Βοηθά επίσης να μετατρέψει τον εφάπαξ αγοραστή σε έναν που επιστρέφει.”

7

Προσαρμόστε τις σελίδες των προϊόντων σας

Οι σελίδες προϊόντων σας είναι εκεί όπου πραγματοποιείτε τις πωλήσεις σας και τελικά ενισχύετε την κατώτατη γραμμή σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα διασφαλίσετε’αποκτάτε την ίδια μοναδική και αποκλειστική εμπειρία σε αυτές τις σελίδες όπως και από την υπόλοιπη μπουτίκ σας.

Η προσαρμογή μιας σελίδας προϊόντος μοιάζει ακριβώς με τον τρόπο εμφάνισης των προϊόντων σας σε μια μπουτίκ από τούβλα και κονίαμα, οπότε αφιερώστε χρόνο!

Αναρωτιέστε από πού να ξεκινήσετε; Ακολουθήστε μερικές από τις χρήσιμες συμβουλές μας παρακάτω για να σας δείξουμε τη σωστή κατεύθυνση ως προς τις αλλαγές που θα μπορούσατε να κάνετε:

 • Αλλάξτε τη διάταξη – θέλετε να εμφανίσετε τα προϊόντα σας σε μορφή πλέγματος ή λίστας?
 • Προσθέστε βίντεο στις σελίδες των προϊόντων σας – βοηθήστε τους πελάτες σας να πάρουν μια απόφαση αγοράς, επιδεικνύοντας πραγματικά τα προϊόντα σας
 • Προσθέστε ένα φίλτρο – επιτρέψτε στους πελάτες σας να ταξινομήσουν τα προϊόντα σας με τις καλύτερες πωλήσεις, τα χαρακτηριστικά, το χρώμα, το υλικό και την τιμή
 • Φτιάξτε το δικό σας ‘Προσθήκη στο καλάθι’ κουμπί οπτικά εμφανές – ώστε οι πελάτες σας να το βρίσκουν εύκολα
 • Αλλάξτε τη θέση των λεζάντων και των τιμών των προϊόντων σας – σιγουρευτείτε’είναι πραγματικά ορατό, ώστε οι πελάτες σας να έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται στα χέρια τους
 • Πρόσθεσε ένα ‘Γρήγορη ματιά’ επιλογή – ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση των προϊόντων σας σε ένα αναδυόμενο παράθυρο για να τα ελέγξουν πριν προχωρήσουν στη σελίδα αγοράς
 • Προσθέστε μια σχετική και προτεινόμενη ενότητα προϊόντων – αυτό είναι υπέροχο για την πώληση (δηλαδή περισσότερα χρήματα στην τράπεζα!)
 • Προσθέστε μια ενότητα κριτικών και αξιολογήσεων – αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος για να κάνετε τον πελάτη σας να πιστέψει πραγματικά στα προϊόντα σας και η πίστη οδηγεί σε αγορές!

online μπουτίκ γρήγορης προβολής squarespaceΤο Squarespace διευκολύνει την γρήγορη προβολή, ώστε οι πελάτες σας να έχουν πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από τη σελίδα.

Βεβαιωθείτε ότι ο σχεδιασμός των σελίδων του προϊόντος σας συμβαδίζει με την υπόλοιπη μπουτίκ σας. Θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών, έτσι ώστε αυτοί’Θα σε θυμάμαι στοργικά και θα επιστρέψω για περισσότερα!

8

Ρύθμιση πληρωμών

Για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από την online μπουτίκ σας’Θα πρέπει να ρυθμίσω έναν επεξεργαστή πληρωμών. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες σας να πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω υπηρεσιών όπως το Paypal.

Εσείς’Θα χαρούμε να μάθω ότι η ρύθμιση πληρωμών λαμβάνει μόνο μερικά κλικ!

Αν εσύ’χρησιμοποιώντας ξανά το Wix, κατευθυνθείτε στο διαχειριστή καταστήματος στην αριστερή πλευρά του προγράμματος επεξεργασίας και κάντε κλικ στο ‘Διαχειριστείτε το κατάστημά σας.’ Από εκεί μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε μέσω σύνδεσης μιας πληρωμής – κρατούν το χέρι σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

wix πληρωμές online boutiqueΗ λήψη πληρωμών στο Wix είναι γρήγορη και εύκολη ρύθμιση – εσείς’Θα πουλάω στο διαδίκτυο σε χρόνο μηδέν!

Για πρόσβαση στις επιλογές πληρωμής στο Squarespace, απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας στην αριστερή πλευρά του προγράμματος επεξεργασίας και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε ‘Πληρωμές.’

online boutique πληρωμών squarespaceΗ σύνδεση με έναν επεξεργαστή πληρωμών στο Squarespace δεν μπορούσε’να είσαι απλούστερος!

Ένα χαρακτηριστικό που πραγματικά μας αρέσει στο Shopify είναι ο ενσωματωμένος επεξεργαστής πληρωμών τους, το Shopify Payments. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε τα χρήματά σας σε πραγματικό χρόνο, απευθείας στον πίνακα ελέγχου σας.

shopify online boutique πληρωμώνΧρησιμοποιήστε τις πληρωμές Shopify για να παραιτηθείτε από τα τέλη συναλλαγής και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα σε κάθε πώληση!

Όλοι οι κατασκευαστές αυτού του οδηγού σάς επιτρέπουν να δέχεστε πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή μέσω PayPal. Το Shopify υποστηρίζει επίσης πληρωμές μέσω του Amazon Pay καθώς και πληθώρα άλλων επεξεργαστών πληρωμών.

9

Αποφασίστε πώς να στείλετε τις παραγγελίες σας

Το επόμενο βήμα μετά τη δημιουργία ενός επεξεργαστή πληρωμών είναι να μάθετε πώς εσείς’πρόκειται να στείλετε τις παραγγελίες σας.

Εμείς’βρήκα μια λίστα ερωτήσεων’αξίζει να αναρωτηθείτε όταν σκέφτεστε πώς θέλετε να το κάνετε αυτό:

 • Θέλετε να αλλάξετε τα έξοδα αποστολής ανά περιοχή? – Για παράδειγμα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο?
 • Θέλετε να προσφέρετε κατ ‘αποκοπή τιμή? – Η ίδια χρέωση για όλα τα προϊόντα
 • Θέλετε να αλλάξετε την τιμή σας κατά βάρος προϊόντος? – Αν εσύ’είναι ένα μπουτίκ που πωλεί κοσμήματα για παράδειγμα, αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς, καθώς κέρδισε ένα μικρό ζευγάρι σκουλαρίκια’κοστίζει το ίδιο με ένα βαρύ βραχιόλι
 • Θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας την παράδοση την επόμενη μέρα; Θα χρεώσετε περισσότερα για αυτό? – Η παράδοση την επόμενη μέρα είναι μια μεγάλη κλήρωση για τους πελάτες, επομένως σας συμβουλεύουμε να έχετε την επιλογή διαθέσιμη εάν μπορείτε
 • Πώς θέλετε να συσκευάσετε τα προϊόντα σας? – Αν εσύ’πουλάτε οτιδήποτε εύθραυστο στη μπουτίκ σας, όπως χειροτεχνίες ή διακόσμηση σπιτιού, όπως καθρέφτες, αυτό’Είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα σας φτάνουν στον πελάτη σας χωρίς ζημία. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία που θα επιλέξετε θα διασφαλίσει ότι δεν θα’κατεστραμμένο καθ ‘οδόν
 • Θέλετε να εξατομικεύσετε τις παραγγελίες σας? – Αν εσύ’είναι μια μικρή μπουτίκ, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους πελάτες σας να αισθάνονται πολύτιμοι και να τους ενθαρρύνουν να επιστρέψουν. Γιατί να μην συμπεριλάβετε μια μικρή κάρτα στην παραγγελία τους ευχαριστώντας τους για την αγορά τους

“Όλοι οι κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων σε αυτόν τον οδηγό διευκολύνουν την αποστολή των προϊόντων σας, έτσι και εσείς’Θα έχω ικανοποιήσει τους πελάτες σε καθόλου χρόνο!”

Συμπέρασμα – Ώρα να ανοίξετε την ηλεκτρονική σας μπουτίκ!

“Αυτός ο οδηγός σας έδωσε τα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή μπουτίκ – οπότε τώρα’ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε!”

Αν εσύ’δεν έχετε επιλέξει ακόμα τον δημιουργό του διαδικτυακού σας καταστήματος εδώ’είναι μια γρήγορη συλλογή των προτάσεών μας:

Για μπουτίκ που ελπίζουν να πουλήσουν λιγότερες από 50 σειρές προϊόντων Το Wix είναι η κορυφαία μας επιλογή, με το Squarespace να έρχεται σε λίγο.

Προτιμούμε το Wix, καθώς το πρόγραμμα επεξεργασίας του είναι τόσο απλό και διαισθητικό στη χρήση που μπορείτε κυριολεκτικά να το αντιμετωπίσετε μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή μπουτίκ με όλες τις λειτουργίες που θέλετε – και πολλά άλλα! Και αυτό’Θα είμαι κομψός και επαγγελματικός επίσης!

Squarespace’Τα πρότυπα το καθιστούν ιδανική επιλογή για το σχεδιασμό της μπουτίκ σας. Και οι δυνατότητές τους για το ηλεκτρονικό εμπόριο καθιστούν πραγματικά γρήγορη και εύκολη την έναρξη πωλήσεων στο διαδίκτυο.

Αν εσύ’πηγαίνετε για μια μπουτίκ στη μεγαλύτερη πλευρά (πάνω από 50 προϊόντα), τότε το Shopify είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Σας συνιστούμε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή μερικών κατασκευαστών διαδικτυακών καταστημάτων πριν κάνετε μια συγκεκριμένη επιλογή, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια πιο άνετα χρησιμοποιείτε.

Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να εγγραφείτε και να λάβετε δοκιμές!

Δοκιμάστε το Wix δωρεάν

Δοκιμάστε το Squarespace δωρεάν

Δοκιμάστε το Shopify δωρεάν

Αν εσύ’βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο, εγγραφείτε στο newsletter μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Εσείς’Θα λάβω χρήσιμες συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε αποτελεσματικά την ηλεκτρονική σας μπουτίκ μόλις εσείς’το έχετε δημιουργήσει!

Εμείς’Θα μοιραστώ μαζί σας ενημερώσεις σχετικά με τον κόσμο δημιουργίας ιστότοπων και τις βέλτιστες διαδικτυακές βέλτιστες πρακτικές’είμαι πάντα σε γνώση!

Ή θα μπορούσατε δώστε μας ένα like στο Facebook για να λάβετε εύχρηστες συμβουλές σχετικά με την προώθηση της μπουτίκ σας στο επόμενο επίπεδο.

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map