Τι να πουλήσετε στο διαδίκτυο – Αυτή η εφαρμογή το καθιστά εύκολο για εσάς

Τι να πουλήσετε onlineΕάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, να καταλάβετε τι να πουλάτε online είναι πάντα μια πρόκληση.


Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί πραγματικά καλοί κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων για να σας βοηθήσουν να χτίσετε τον ιστότοπό σας στις μέρες μας και δεν το κάνετε’Πρέπει ακόμη και να ξέρω πώς να κωδικοποιήσετε.

Αλλά ακόμα κι αν έχετε δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, τι στον κόσμο πρόκειται να πουλήσετε?

Εάν έχετε ήδη μια ιδέα για το τι να πουλήσετε, ξέρετε πώς να αγοράσετε τα προϊόντα από μια φτηνή και αξιόπιστη πηγή?

Η εύρεση ενός αξιόπιστου προμηθευτή για να αγοράσετε τα προϊόντα σας για να μεταπωλήσετε σε υψηλότερες τιμές ακούγεται απλό, αλλά πιθανώς γνωρίζετε, αυτό’δεν είναι πάντα τόσο απλό.

Προτού ερευνήσουμε το άρθρο, ρίξτε μια γρήγορη ματιά στους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορούν να σας βοηθήσουν να πουλήσετε επιτυχώς στο διαδίκτυο:

Η εύρεση ενός αξιόπιστου προμηθευτή προϊόντων μπορεί να είναι τρομακτικό

Το’Πολλή δουλειά για την οικοδόμηση και ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Όχι μόνο πρέπει να ανησυχείτε για το τι να πουλάτε στο διαδίκτυο, πώς να εμπορεύεστε τα προϊόντα σας, να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου, να διαχειρίζεστε μια ομάδα (όταν αρχίζετε να μεγαλώνετε), να ασχολείστε με διοικητικά θέματα, αλλά και να ανησυχείτε για τους προμηθευτές των προϊόντων σας.

Είναι αρκετά αξιόπιστα για να σας στείλουν προϊόντα καλής ποιότητας; Η αποστολή θα είναι έγκαιρη; Θα πάρουν τα χρήματά σας και θα σας αγνοήσουν?

Αυτές είναι όλες οι νόμιμες ανησυχίες και μπορεί να αποτελέσουν τεράστιο εμπόδιο για να ξεκινήσετε, ειδικά εάν είναι η πρώτη φορά που προσπαθείτε να χτίσετε μια επιχείρηση.

Εσείς’Πιθανότατα ακούσατε από μερικούς ανθρώπους να μεταβούν στο Alibaba.com και να βρουν έναν φτηνό προμηθευτή. “Το’είναι τόσο εύκολο.”

Κακά νέα – αυτό’Δεν είναι εύκολο.

ΥΠΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ALIBABA.COM

Το’είναι γνωστό ότι η Alibaba είναι ο κόσμος’Η μεγαλύτερη αγορά για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να προμηθευτούν προϊόντα.

Έχουν χιλιάδες και χιλιάδες χονδρέμπορους έτοιμους να πουλήσουν προϊόντα σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς, με χαμηλό, χονδρικό κόστος.

Αυτοί οι χονδρέμποροι ή οι κατασκευαστές είναι σε θέση να πουλήσουν προϊόντα σε εσάς με πολύ χαμηλότερο κόστος, επειδή μπορούν να παράγουν τα προϊόντα σε μεγάλο όγκο (μεταξύ μερικών άλλων λόγων).

Πολλοί από αυτούς είναι επίσης πολύ έμπειροι στην πώληση σε αγοραστές στο εξωτερικό, όπως εσείς.

Τι να πουλήσετε στο διαδίκτυο - Alibaba

Για να κερδίσετε κέρδη για την επιχείρησή σας, πρέπει να είστε σε θέση να αγοράσετε τα προϊόντα σας με χαμηλό κόστος και, στη συνέχεια, να τα πουλήσετε σε υψηλότερα σημεία τιμών, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε περιθώριο κέρδους. Υφηγητής’ξεχάστε, έχετε ακόμα πωλήσεις & μάρκετινγκ, λειτουργικά έξοδα και φόροι προς πληρωμή. Τότε μπορείτε να κρατήσετε τι’αριστερά.

Τα κακά νέα είναι ότι δεν είναι όλοι οι προμηθευτές της Alibaba καλοί. Όπως συμβαίνει με όλες τις αγορές, ορισμένοι προμηθευτές είναι αναπόφευκτα καλοί, κάποιοι εντάξει και μερικοί είναι κακοί.

Εδώ είναι μερικά πράγματα (μεταξύ πολλών) που θα μπορούσαν ενδεχομένως να πάνε στραβά αν επιλέξετε τον λάθος προμηθευτή:

 • Τα προϊόντα δεν φτάνουν εγκαίρως
 • Η ποιότητα των προϊόντων δεν είναι ανώτερη
 • Δεν παραδόθηκαν όλα τα προϊόντα για τα οποία πληρώσατε
 • Τα προϊόντα παραδίδονται σε λάθος διεύθυνση
 • Ο προμηθευτής είναι ένα μεσαίο άτομο και όχι ο πραγματικός χονδρέμπορος. Έτσι είναι “υλικό παραγεμίσματος” οι τιμές και μπορεί ακόμη και να κάνουν υποσχέσεις που μπορούν’κρατήστε
 • Καταλήγετε να μεταφέρετε όλα τα χρήματά σας σε απατεώνες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμούς στην Alibaba αποκλειστικά για απάτες σε επιχειρήσεις

Ακολουθεί μια καλή συζήτηση για ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της προμήθειας προϊόντων στο εξωτερικό.

Οταν εσύ’προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτοί είναι μερικοί πονοκέφαλοι που πραγματικά δεν κάνετε’χρειάζομαι.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε?

BIGCOMMERCE ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να σας βοηθήσει να περιορίσετε από χιλιάδες προμηθευτές της Alibaba, σε μια ομάδα “επαληθεύτηκε” προμηθευτές, είναι να χρησιμοποιήσετε το BigCommerce’s Alibaba.com Χονδρική εφαρμογή.

Το BigCommerce συνεργάστηκε με την Alibaba για να κάνει την προμήθεια προϊόντων λίγο πιο εύκολη για εσάς.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή (κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πραγματική εφαρμογή), θα σας δείξει μια μικρότερη ομάδα επαληθευμένων προμηθευτών που έχουν επιδείξει ισχυρά ιστορικά της επιχειρηματικής δραστηριότητας με τελικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με αξιόπιστο και ηθικό τρόπο.

(Κάντε κλικ για να δείτε ένα βίντεο επισκόπησης για το πώς το BigCommerce’Η εφαρμογή s μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αξιόπιστους χονδρεμπόρους μέσω του Alibaba.com)

Αυτό όχι μόνο μειώνει σημαντικά τους κινδύνους της διαδικασίας προμήθειας προϊόντων σας, αλλά αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο (χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε σε χιλιάδες προμηθευτές) και μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα επίπεδα άγχους σας. Αυτή η εφαρμογή ενσωματώνεται απευθείας στο κατάστημά σας στο BigCommerce και μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους επαληθευμένους προμηθευτές με μερικά μόνο κλικ.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι εάν προμηθευτείτε τα προϊόντα σας μέσω της εφαρμογής χονδρικής της Alibaba.com, όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται υποστηρίζονται από την Alibaba’s Υπηρεσίες ασφαλούς πληρωμής. Επομένως, οι πληρωμές σας στους προμηθευτές δεν αποδεσμεύονται μέχρι να είστε ικανοποιημένοι.

Αυτό βοηθά σίγουρα στην εξάλειψη των οικονομικών κινδύνων από την επιχείρησή σας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ONLINE

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map