Πώς να πουλήσετε φωτογραφίες στο Διαδίκτυο

πώς να πουλάτε φωτογραφίες online με επιλεγμένη εικόναΠώς να πουλήσετε φωτογραφίες στο Διαδίκτυο και να κερδίσετε χρήματα: Ένα λεπτομερές στιγμιότυπο

Εκεί’Δεν είναι καλύτερο μέρος για να πουλήσετε φωτογραφία από το Διαδίκτυο – όπου αλλού μπορείτε να έχετε περισσότερους από 4,3 δισεκατομμύρια χρήστες ως δυνητικούς θεατές?


Αλλά αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε χρήματα που πωλούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, εσείς’Θα πρέπει να περιορίσουμε τον θόρυβο για να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Αυτό μπορεί να ακούγεται εκφοβιστικό, αλλά μπορεί εύκολα να γίνει με τη βοήθεια μιας ισχυρής πλατφόρμας.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι πλατφόρμας για να διαλέξετε όταν πρόκειται για πώληση φωτογραφιών στο διαδίκτυο:

 • Κατασκευαστές ιστοσελίδων
 • Ιστοσελίδες φωτογραφίας αποθεμάτων
 • Διαδικτυακές αγορές

Αυτοί’είναι όλες οι εύχρηστες επιλογές και κάθε μία έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα. Σε αυτόν τον οδηγό, εμείς’Θα εξηγήσω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής, ώστε να μπορείτε να λάβετε την καλύτερη σας απόφαση. Εμείς’Θα συζητήσω επίσης πώς να ενσωματωθεί λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου και με επιτυχία προσελκύστε κοινό, έτσι ώστε η φωτογραφία σας να ευδοκιμήσει ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε.

Συνεπώς, καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε τις φωτογραφίες σας λάμψη.

Χρησιμοποιώντας ένα Website Builder

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι τα πιο δημοφιλή εργαλεία για σύνδεση στο διαδίκτυο – και μπορεί να είναι και ο καλύτερος τρόπος για να πουλάτε φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Αυτοί’είναι φθηνότερη από την πρόσληψη ενός σχεδιαστή Ιστού, και ακόμα εκπληκτικά εύκολο στην πλοήγηση.

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι πλατφόρμες μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε γρήγορα έναν ιστότοπο, χωρίς καμία κωδικοποίηση. Συνήθως, όλοι εσείς’Πρέπει να κάνω είναι να επιλέξετε ένα συνδυασμό χρωμάτων και ένα πρότυπο και, στη συνέχεια, να σύρετε διαφορετικά στοιχεία περιεχομένου (όπως εικόνες ή πλαίσια κειμένου) στο σημείο που’μου αρέσει να εμφανίζονται.

Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα του Wix’s επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης. Το μπλε περίγραμμα δείχνει τα όρια κάθε στοιχείου περιεχομένου, ενώ το μενού στα δεξιά σάς επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος, να αντιγράψετε και να διαγράψετε στοιχεία περιεχομένου όπως κρίνετε κατάλληλο:

wix drag and drop χαρακτηριστικά

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι οι καλύτεροι για όσους θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο έλεγχο στη διαδικασία πώλησης φωτογραφιών.

Κορυφαίοι 4 Κατασκευαστές ιστότοπων για πώληση φωτογραφιών στο Διαδίκτυο

 1. Squarespace
 2. Wix
 3. SmugMug
 4. Γουέμπλι

1. Squarespace

Καλύτερο για: ένα όμορφο χαρτοφυλάκιο

Το Squarespace προσφέρει 60 διαφορετικά πρότυπα – όχι τόσο πολύ όσο το Wix ή το Weebly, αλλά πολύ περισσότερα από το SmugMug. Ενώ το Squarespace είναι ένα γενικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και δεν είναι απολύτως αφιερωμένο στα χαρτοφυλάκια φωτογραφίας, τα πρότυπα του παραμένουν τα καλύτερα σχεδιασμένα πρότυπα στην αγορά. Φόρμα προσφοράς προτύπων Squarespace και Λειτουργία – το καθένα είναι εκπληκτικό και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έχετε’Θα πρέπει να επισημάνετε και να πουλήσετε την εργασία σας, όπως η αυτόματη κλιμάκωση των φωτογραφιών σας για να φαίνονται οι καλύτερες σε οποιαδήποτε συσκευή.

σελίδα προτύπου φωτογραφίας

Squarespace’Τα προγράμματα τιμολόγησης προσφέρουν επίσης καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Με 12 $ / μήνα, Το φθηνότερο πακέτο του περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης, οπότε όλες οι πρωτοποριακές φωτογραφίες σας θα έχουν χώρο να λάμψει!

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Squarespace

Λόγω της φήμης του σχεδιασμού, το Squarespace’Οι δεξιότητες ηλεκτρονικού εμπορίου συχνά αγνοούνται κάπως άδικα. Μπορεί να μην είναι ένας καθαρός διαδικτυακός δημιουργός καταστημάτων, αλλά διαθέτει μερικά εξαιρετικά εργαλεία για να σας προσφέρει και τα στιγμιότυπα σας.

Για να πουλήσετε στο Squarespace, πρέπει να επιλέξετε το Σχέδιο τιμής επιχείρησης (18 $ / μήνα), στη συνέχεια ενσωματώστε το Squarespace Commerce. Αυτό σας επιτρέπει να ανεβάζετε απεριόριστες φωτογραφίες, να πουλάτε ψηφιακά και εκτυπωμένα προϊόντα, να δημιουργείτε κουπόνια και να δέχεστε πολλούς τύπους πληρωμής.

Δοκιμάστε το Squarespace ή βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην Αναθεώρηση Squarespace

2. Wix

Καλύτερο για: δημιουργικό έλεγχο και ευκολία στη χρήση

στιγμιότυπο οθόνης προτύπων wix

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των δημιουργών ιστότοπων είναι ο έλεγχος και το Wix το προσφέρει σε μπαστούνια. Τα πρότυπα μεταφοράς και απόθεσης είναι εύκολο να προσαρμοστούν και υπάρχουν πάνω από 500 για να διαλέξετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να είστε τόσο πρακτικοί όσο θέλετε κατά τη διαδικασία σχεδιασμού. Από τη μία πλευρά, το Wix ADI (Artificial Design Intelligence) μπορεί να δημιουργήσει έναν αρχικό ιστότοπο για εσάς βάσει των απαντήσεών σας σε μερικές ερωτήσεις. από την άλλη πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Wix Code για να επεξεργαστείτε προσωπικά τον HTML πίσω από το πρότυπό σας. Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας drag-and-drop είναι το ευχάριστο μέσο μεταξύ αυτών των επιλογών!

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Wix

Wix’Τα προγράμματα τιμολόγησης ποικίλλουν. Για αρχάριους, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο στο δωρεάν πρόγραμμα. Αλλά για να Πουλώ τις φωτογραφίες σας, εσείς’Θα πρέπει να εγγραφώ Wix’Πρόγραμμα τιμής ηλεκτρονικού εμπορίου στα 17 $ ανά μήνα. Μόλις εσύ’ξανά εγγραφεί στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου, το κατάστημά σας θα λειτουργεί και λειτουργεί.

Υπάρχουν επίσης μερικά προαιρετικά πρόσθετα από το Wix App Market που μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας για να το κάνετε ακόμα πιο ελκυστικό. Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές περιλαμβάνουν:

 • Wix Pro Gallery – παρέχει το “πιο γκαλερί με επαγγελματική εμφάνιση στον Ιστό”
 • Wix Photo Albums – απαραίτητα για φωτογράφους εκδηλώσεων
 • Instagram Pro – συνδέει τις εικόνες κοινωνικών μέσων σας

Δοκιμάστε το Wix ή βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην αναθεώρηση Wix Μερικές ακόμη κορυφαίες συμβουλές για να ξεκινήσετε:

 • Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φωτογραφίας
 • Δωρεάν πρότυπα ιστότοπου φωτογραφίας
 • Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο επιχείρησης

3. SmugMug

Καλύτερο για: εύκολη δημιουργία εσόδων από το χαρτοφυλάκιό σας

αρχική σελίδα smugmug

Σε αντίθεση με τους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων σε αυτήν τη λίστα, το SmugMug είναι αφιερωμένο μόνο σε διαδικτυακά χαρτοφυλάκια, που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε πρότυπο θα φορτώνει εικόνες γρήγορα και κομψά. Υπάρχει’Υπάρχουν πολλά πρότυπα για να διαλέξετε – 26 συνολικά, μόνο έξι από τα οποία είναι διαθέσιμα στο φθηνότερο πρόγραμμα – αλλά εμείς’το ονομάζω περίπτωση ποιότητας πάνω από την ποσότητα. Κάθε πρότυπο είναι μοντέρνο και μινιμαλιστικό, κατασκευασμένο για να δίνει έμφαση στην εργασία σας.

Το SmugMug δεν το κάνει’Προσφέρετε ένα δωρεάν πρόγραμμα, οπότε μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων, εσείς’Εάν θέλετε να συνεχίσετε, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. SmugMug’Το φθηνότερο σχέδιο είναι το Βασικό πρόγραμμα με 48 $ ετησίως, πληρώθηκε με μία κίνηση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Βασικό πρόγραμμα στο 5,99 $ ανά μήνα, που ισοδυναμεί με περισσότερα ετησίως, αλλά απαιτεί λιγότερη δέσμευση χρόνου.

Εάν αποφασίσετε ότι ένα πρόγραμμα επί πληρωμή είναι για εσάς, εσείς θα πάρτε πολλή αξία για τα χρήματα. Κάθε πρόγραμμα SmugMug σάς επιτρέπει να ανεβάζετε απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών και βίντεο και μπορείτε να πουλάτε εκτυπώσεις φωτογραφιών, βιβλία και δώρα μέσω του SmugMug’s συνεργάτες εκτύπωσης. Το ένα σημαντικό μειονέκτημα του SmugMug είναι ότι παίρνει προμήθεια 15% στις πωλήσεις σας, το οποίο είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων.

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το SmugMug

Οι άλλες δύο πλατφόρμες που εμείς’Το εξώφυλλο – ιστότοποι φωτογραφιών μετοχών και διαδικτυακές αγορές – είναι αρκετά αυτονόητο όσον αφορά τη δημιουργία εσόδων από τις φωτογραφίες σας. Οι δημιουργοί ιστότοπων, από την άλλη πλευρά, είναι λίγο λιγότερο διαισθητικοί. Κάθε οικοδόμος σάς επιτρέπει να πουλάτε εύκολα, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Το SmugMug διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε να τραβάτε, να ανεβάζετε και να πουλάτε με μία ομαλή κίνηση. Μπορείτε να χρεώνετε πελάτες ανά λήψη, ενώ ο ιστότοπος φροντίζει για χρέωση, αποστολή και επεξεργασία.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους τιμοκαταλόγους και να πουλάτε εκτυπώσεις εύκολα χωρίς άλλες ενσωματώσεις. Συνολικά, αυτό’είναι το καλύτερο για όσους έχουν ήδη ένα χαρτοφυλάκιο και θέλουν να δημιουργήσουν έσοδα γρήγορα.

Δοκιμάστε το SmugMug ή βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην αναθεώρηση SmugMug

4. Weebly

Καλύτερο για: γρήγορη δημιουργία ιστότοπου

στιγμιότυπο οθόνης προτύπων weebly

Το Weebly θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο εάν εσείς’ψάχνω να ανακτήσει και να λειτουργήσει τον ιστότοπό σας γρήγορα. Η φράση “μεταφορά και απόθεση” δεν ήταν ποτέ τόσο κυριολεκτικό, και εσύ’Θα έχω ένα επαγγελματικό σπίτι για τις φωτογραφίες σας να ρυθμιστούν σε χρόνο μηδέν. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει επίσης ένα αξιοπρεπές δωρεάν σχέδιο, το οποίο είναι ιδανικό για τη δοκιμή της πλατφόρμας. Μπορείτε ακόμη και να πουλήσετε με το δωρεάν πρόγραμμα, αν και η Weebly θα λάβει προμήθεια. Για περισσότερη ελευθερία με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο Pro Plan, το οποίο είναι 12 $ / μήνα όταν πληρώνετε για ένα έτος εκ των προτέρων, ή μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερα από το Weebly’επιλογές τιμολόγησης.

Κορυφαία συμβουλή: Η Weebly βελτιστοποιεί αυτόματα τις εικόνες κατά τη μεταφόρτωση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χαθούν pixel και να μειωθεί η ποιότητα της φωτογραφίας. Προσέξτε αυτό όταν ανεβάζετε φωτογραφίες στον ιστότοπό σας!

Πώς να κερδίσετε χρήματα με τον Weebly

Το Weebly είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή επιλογή όσον αφορά την πώληση φυσικών εκτυπώσεων των φωτογραφιών σας.

Γουέμπλι’s Η εφαρμογή Photo Store διαθέτει α “Αγορασε τωρα” κουμπί, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο CanvasPop’υπηρεσίες εκτύπωσης. Αυτό φροντίζει για όλες τις υπηρεσίες εκτύπωσης, αποστολής και εξυπηρέτησης πελατών’Δεν πρέπει να ανησυχώ για την τεχνική πλευρά.

Ωστόσο, για να κερδίσετε πραγματικά χρήματα στα εκτυπωμένα προϊόντα σας, πρέπει να εγγραφείτε με έναν λογαριασμό προγραμματιστή CanvasPop και να επικολλήσετε το κλειδί πρόσβασης στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Μια ενοχλητική υποσημείωση, αλλά δεν έχει’θα πάρει πολύ.

Δοκιμάστε το Weebly ή βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην Αναθεώρηση Weebly εάν ​​εσείς’ψάχνουμε για πιο εμπεριστατωμένες εμπορικές συμβουλές, εμείς’έγραψε επίσης έναν οδηγό για τη δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό σας

Χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο φωτογραφιών αποθεμάτων

Οι ιστότοποι χρηματιστηρίου είναι πλατφόρμες που πωλούν εικόνες που θα χρησιμοποιηθούν για σχεδιαστικούς σκοπούς. Μόλις ανεβάσετε τις εικόνες σας σε έναν ιστότοπο φωτογραφίας, ο ιστότοπος θα τις πουλήσει Για εσείς. Αυτό είναι ιδανικό για όποιον ξεκινάει που δεν το κάνει’Έχω ακόμη μεγάλο κοινό, επειδή οι δημοφιλείς ιστότοποι μετοχών έχουν ήδη χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα. Ωστόσο, τα μειονεκτήματα είναι σημαντικά: για αρχάριους, οι περισσότεροι ιστότοποι φωτογραφίας θα λάβουν έως και το 70% κάθε πώλησης που πραγματοποιείτε, αφήνοντάς σας μια σχετικά μικρή περικοπή.

Κορυφαίοι 3 Στοκ Φωτογραφία Ιστότοποι για την πώληση φωτογραφιών on-line

 1. Σάττερκοκ
 2. Alamy
 3. iStock

1. Shutterstock

σελίδα προορισμού shutterstock

Το Shutterstock είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής πηγή φωτογραφικής μετοχής και διαθέτει σήμερα μια βιβλιοθήκη περίπου 200 εκατομμύριο φωτογραφίες. Η Shutterstock θα σας πληρώσει μεταξύ 20-30% κάθε πώλησης που πραγματοποιείτε στην πλατφόρμα, ανάλογα με τη δική σας “Κέρδη διάρκειας ζωής.” Τα κέρδη διάρκειας ζωής είναι πόσο εσείς’Κέρδισε συνολικά ως συνεργάτης του Shutterstock, χωρισμένος σε τέσσερα επίπεδα: 0-500 $, 500-3.000 $, 3.000-10.000 $ και 10.000 $+.

2. Alamy

Alamy παραδείγματα φωτογραφιών

Το Alamy είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος με φωτογραφίες για αρχάριους, επειδή μπορείτε να αγοράσετε τις εικόνες σας προς πώληση σε λιγότερο από 24 ώρες. Η διαδικασία εγγραφής διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και μία φορά η Alamy’Η ομάδα ποιοτικού ελέγχου έχει ελέγξει τις εικόνες σας, εσείς’Θα είμαι έτοιμος να φύγω!

Το Alamy είναι μοναδικό γιατί δεν το κάνει’να θέτει περιορισμούς στο περιεχόμενο – ελέγχεται μόνο για τεχνική ποιότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας σε μια μεγάλη, διαφορετική βιβλιοθήκη και να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για έναν δυνητικό πελάτη που θέλει να χρησιμοποιήσει την εργασία σας.

3. iStock

αρχική σελίδα istock

Το iStock ανήκει στον κολοσσό φωτογραφιών Getty Images, που σημαίνει ότι η εργασία σας θα είναι προσβάσιμη σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να ανεβάσει εργασία σε μια πλατφόρμα με τόσο μεγάλη φήμη.

Για να γίνετε συνεργάτης του iStock, πρέπει να ανεβάσετε 3-6 δείγματα της εργασίας σας για έλεγχο. Μόλις εσύ’αποδεκτή, η προμήθεια σας’Θα κερδίζω από 25-45%, κάτι που αποτελεί αξιοπρεπή περικοπή σε σύγκριση με τις περισσότερες υπηρεσίες.

Χρήση ενός διαδικτυακού Marketplace

Οι διαδικτυακές αγορές είναι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου όπου βρίσκονται τα προϊόντα πωληθεί από διάφορα τρίτα μέρη και οι συναλλαγές γίνονται επεξεργασμένο από τον πάροχο της αγοράς. Το πιο σημαντικό παράδειγμα μιας διαδικτυακής αγοράς είναι η Amazon – εσείς (ο τρίτος) μπορείτε να πουλήσετε ένα χρησιμοποιημένο βιβλίο σε έναν ξένο και η Amazon (ο πάροχος της αγοράς) θα χειριστεί τη διαδικασία πληρωμής.

Σε μια διαδικτυακή αγορά, εσείς’είναι αυτός που κάνει τις πωλήσεις. Αυτό σας δίνει περισσότερο έλεγχο από έναν ιστότοπο φωτογραφιών μετοχών, αν και μπορεί ακόμα’Συγκρίνετε με την ελευθερία που έχετε με έναν δημιουργό ιστότοπων.

Όπως οι ιστότοποι φωτογραφιών μετοχών, οι διαδικτυακές αγορές είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν από ό, τι οι δημιουργοί ιστότοπων, επειδή το τελευταίο περιλαμβάνει – το μαντέψατε – στην πραγματικότητα Κτίριο πρώτα έναν ιστότοπο. Παρόλο που έχετε λιγότερα λόγια στη διάταξη μιας διαδικτυακής αγοράς, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να πραγματοποιήσετε πωλήσεις γρήγορα. Και επειδή οι διαδικτυακές αγορές πωλούν πολλά ποικίλα προϊόντα (σε αντίθεση με τις φωτογραφίες), προσελκύουν μεγαλύτερο κοινό από τους περισσότερους ιστότοπους φωτογραφιών μετοχών.

Κορυφαίες 3 αγορές για πώληση φωτογραφιών στο διαδίκτυο

 1. Etsy
 2. Έσπασε 4U
 3. 500 εικονοστοιχεία

1. Etsy

αρχική σελίδα etsy

Το Etsy είναι μια τεράστια αγορά για πρωτότυπα και χειροποίητα προϊόντα. Πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι πωλούν όλα τα είδη αγαθών στην πλατφόρμα, από βάλσαμο στα χείλη έως χειροποίητες κάρτες γενεθλίων. Η Etsy χρεώνει ένα τέλος καταχώρησης 20 σεντ για να πουλήσει την εργασία σας, συν 3,5% της τιμής πώλησης, κάτι που είναι εξαιρετικό.

Τα καλά νέα για τους φωτογράφους είναι ότι τα προϊόντα που πουλάτε στο Etsy don’Πρέπει να είμαστε απτοί. Μπορείτε να πουλήσετε ψηφιακές λήψεις φωτογραφίας εξίσου εύκολα με χειροποίητα χειροτεχνήματα. Αλλά επειδή ο ιστότοπος έχει τόσο μεγάλο κοινό (σχεδόν 40 εκατομμύρια αγοραστές), μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε τη δουλειά σας να ξεχωρίζει από το πλήθος. Ωστόσο, η Etsy δημοσίευσε ένα Εγχειρίδιο Πωλητή γεμάτο συμβουλές για να κάνει τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Δείτε πώς συγκρίνεται η Etsy με το Shopify και το WordPress όταν πρόκειται πώληση ψηφιακών λήψεων.

2. Αποσπάστηκε4U

αρχική σελίδα snapped4u

Το Snapped4U είναι μια αγορά αφιερωμένη αποκλειστικά στην πώληση φωτογραφίας εκδηλώσεων. Το’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους αρχάριους να κερδίσουν έναν ακόλουθο, γιατί μόλις εσείς’Έχετε τραβήξει φωτογραφίες σε μια εκδήλωση, οι συμμετέχοντες μπορούν να ελέγξουν τη συλλογή σας στο Snapped4U και να αγοράσουν τις φωτογραφίες που τους αρέσουν.

Κοστίζει 10 $ για τη δημιουργία λογαριασμού, αλλά το Snapped4U συνήθως κρατά μόνο το 10-12% κάθε πώλησης που πραγματοποιείτε – όχι τόσο χαμηλό όσο το Etsy, αλλά ακόμα πολύ χαμηλότερο από τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες.

3. 500 εικονοστοιχεία

500px αρχική σελίδα

Το 500px είναι ένα είδος υβριδικού ιστότοπου με φωτογραφίες / αγορές που σας επιτρέπει να ακολουθείτε άλλους φωτογράφους και να λαμβάνετε σχόλια για την εργασία σας. Ακόμα καλύτερα, οι νέες μεταφορτώσεις έχουν πολλές πιθανότητες να παρατηρηθούν λόγω των 500 εικονοστοιχείων’s ευαίσθητο στο χρόνο σύστημα αξιολόγησης, το οποίο δίνει σε κάθε φωτογραφία βαθμολογία 1-100 με βάση έναν αλγόριθμο που λαμβάνει υπόψη τις επισημάνσεις “μου αρέσει” και τα σχόλια στη φωτογραφία. Υπάρχει ακόμη και μια σελίδα αφιερωμένη στην προβολή της ημέρας’Οι πιο δημοφιλείς φωτογραφίες, έτσι κέρδισε νεότερη δουλειά’χαθείτε στο πλήθος.

Τα 500 εικονοστοιχεία είναι ιδανικά για τη δημιουργία μιας κοινότητας γύρω από την εργασία σας, αλλά έχει σημαντικό μειονέκτημα. Ο ιστότοπος παίρνει τουλάχιστον 40% κάθε πώλησης που πραγματοποιείτε, κάτι που είναι πολύ περισσότερο από το Etsy και το Snapped4U. Αν εσύ’προσπαθείτε να κερδίσετε χρήματα το συντομότερο δυνατό, αυτό μπορεί να μην είναι η επιλογή για εσάς.

Πώς να είστε επιτυχημένοι

Μόλις έχετε τις φωτογραφίες και την πλατφόρμα σας, εσείς’Θα πρέπει να σας σιγουρευτώ’προσεγγίζοντας και προσελκύοντας ένα μεγάλο κοινό. Σε τελική ανάλυση, ποια είναι η πώληση φωτογραφιών εάν υπάρχουν’Δεν θέλει κανείς να τα αγοράσει ;! Εμείς’έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες συμβουλές για να προσελκύσετε το κοινό σας:

1. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Αν εσύ’σχετικά με χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να μεγιστοποιήσετε το κοινό σας είναι μια μικρή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO).

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων σάς επιτρέπουν να προσθέσετε ετικέτες alt σε κάθε φωτογραφία. Αυτές είναι απλές λεζάντες, όπως “μπάλα ποδοσφαίρου” ή “σοκολατένιο κέικ,” που επιτρέπουν στο Google να ευρετηριάσει (να βρει) την ετικέτα της εικόνας και να φέρει τα μάτια στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που ονομάζεται Google Ads, το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε τι αναζητούν οι χρήστες στο διαδίκτυο.

2. Κοινωνικά μέσα

Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα όνομα για τον εαυτό σας, τα κοινωνικά μέσα είναι ο φίλος σας. Χάρη σε αυτά τα έτοιμα δίκτυα εργαλείων κοινής χρήσης με ενσωματωμένο κοινό, μπορείτε να κάνετε tweet στον ιστότοπό σας, να το μοιραστείτε στο Facebook ή να το ιστολογείτε στο LinkedIn – αλλά το καλύτερο από όλα, για τους φωτογράφους, μπορείτε να το συνδέσετε στο Instagram.

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για κοινή χρήση φωτογραφιών, το Instagram είναι τέλειο. Το’είναι επίσης δωρεάν, έτσι κι εσείς’να είστε συνετοί να συμμετέχετε στους 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες του.

Η σύνδεση της εργασίας σας με πλατφόρμες όπως το Instagram και το Tumblr θα αυξήσει την προβολή σας. Εσείς’Θα έχω πρόσβαση σε ένα πολύ ευρύτερο κοινό, ενώ εργαλεία όπως το Hashtagify θα ενισχύσουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τις τρέχουσες τάσεις.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να κερδίσετε χρήματα στο Instagram

3. Επωνυμία

Ένας σίγουρος τρόπος για να προσελκύσετε την προσοχή σας ως φωτογράφος είναι να δημιουργήσετε μια ισχυρή μάρκα γύρω από την εργασία σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι πιθανοί αγοραστές θα πάρουν μια καλή ιδέα για το ποιοι είστε και τι είδους φωτογραφίες θέλετε να τραβήξετε.

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας εξαιρετικής μάρκας είναι να βρείτε τη θέση σας. Πώς λειτουργεί λοιπόν; Με απλά λόγια, πρέπει να βρείτε ένα βασικό θέμα για τις εικόνες σας. Αυτό μπορεί να σας έρθει εύκολα, λαμβάνοντας υπόψη τα πάθη ή τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα ή μπορεί να χρειαστεί κάποια έρευνα.

Για παράδειγμα, εάν περνάτε τα σαββατοκύριακά σας περπατώντας μέσα σε δασικές εκτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείτε τη φωτογραφία άγριας ζωής.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αγαπάτε τις ανθρώπινες σχέσεις και αλληλεπιδράσεις, έτσι κι εσείς’είναι πιθανό να απολαύσετε τη λήψη πορτρέτων. Μπορείτε να επιλέξετε τόνους λεωφόρων από εδώ: θέλετε να φωτογραφίσετε γάμους ή να τραβήξετε εταιρικές φωτογραφίες; Το’εξαρτάται από εσάς.

Μόλις εσύ’Αποφασίσατε σχετικά με τον τομέα εξειδίκευσής σας, ένας πολύ καλός τρόπος για να το δείξετε στους θεατές σας είναι να ξεκινήσετε ένα blog. Αυτό σας δίνει έναν προσαρμόσιμο χώρο όπου οι πιθανοί αγοραστές μπορούν να σας γνωρίσουν στον ιστό και μπορείτε να επιδείξετε την ποιότητα της εργασίας σας όσο θέλετε!

Αν εσύ’Χρησιμοποιώντας ξανά ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να προσθέσετε σε μια σελίδα ιστολογίου με μερικά μόνο κλικ. Ακόμα και αν εσύ’επαναπωλείται σε μια φωτογραφία μετοχών ή μια τοποθεσία αγοράς, αυτό’αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε ένα blog στο οποίο μπορείτε να συνδέσετε.

Έτοιμοι να βουτήξετε? Δείτε τους οδηγούς μας για ξεκινώντας ένα blog, δημιουργία λογότυπου, και δημιουργία μιας μάρκας στο διαδίκτυο.

Πώς να πουλήσετε φωτογραφίες στο διαδίκτυο: Ανακεφαλαίωση

Μεταξύ κατασκευαστές ιστότοπων, ιστότοποι φωτογραφιών μετοχών και διαδικτυακές αγορές, εκεί’Δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών για όποιον θέλει να πουλήσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο και να κερδίσει χρήματα.

Αν εσύ’είμαι ακόμη κολλημένος σε ποια μέθοδο να χρησιμοποιήσετε, εδώ’Η γρήγορη κατανομή μας:

 • Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι οι καλύτεροι για: φωτογράφοι που θέλουν να δημιουργήσουν μια ισχυρή μάρκα και έχουν πολύ έλεγχο στη διαδικασία
 • Οι ιστότοποι φωτογραφιών μετοχών είναι οι καλύτεροι για: φωτογράφοι που θέλουν να αυξήσουν το κοινό τους
 • Οι διαδικτυακές αγορές είναι οι καλύτερες για: φωτογράφοι που είναι έτοιμοι να κλιμακώσουν τις προσπάθειές τους για δημιουργία εσόδων

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία από τις παραπάνω πλατφόρμες για να βοηθήσετε στον προσδιορισμό της παρουσίας σας στον ιστό. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο μετοχών για να πουλήσετε τις εικόνες σας και ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για να αναδείξετε την επωνυμία σας.

Το’Είναι σημαντικό να έχουμε έναν ιστότοπο όπου οι πελάτες μπορούν να γνωρίσουν εσάς και την εργασία σας. Αυτό δεν είναι’τόσο σκληρό όσο ακούγεται – ιστότοποι όπως το SmugMug και το Squarespace παρέχουν μια πλήρως προσαρμόσιμη γωνία του ιστού για να εισαγάγετε τον εαυτό σας. Χαμογελάστε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map