Πώς να ρυθμίσετε ένα σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας εστιατορίου

Οτι και αν γινει’συμβαίνει στον κόσμο, εκεί’ένα πράγμα που παραμένει σταθερό – οι άνθρωποι πρέπει να τρώνε. Και τι’Επιπλέον, οι άνθρωποι αρέσει να τρώνε καλό φαγητό – κατά προτίμηση που δεν έχουν’Έπρεπε να μαγειρέψουν. Αυτό είναι όπου το να έχετε ένα ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών μπορεί να δώσει στο εστιατόριο ή στο καφέ σας την ώθηση που χρειάζεται σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές.


Ακόμα και όταν το COVID-19 δεν είναι’Το να διατηρούμε όλοι με ασφάλεια στο σπίτι, έχοντας ένα σύστημα παραγγελίας μέσω διαδικτύου σε εστιατόριο είναι μια κερδοφόρα απόφαση – το 34% των καταναλωτών δηλώνουν ότι ξοδεύουν τουλάχιστον 50 $ ανά παραγγελία κατά την παραγγελία τους στο διαδίκτυο.

Αυτήν τη στιγμή, η παράδοση είναι ο μόνος τρόπος για πολλά εστιατόρια να συνεχίζουν να εξυπηρετούν τους πεινασμένους πελάτες τους. Αν εσύ’ψάχνετε να διατηρήσετε ή ακόμα και να συμπληρώσετε την επιχείρησή σας’ εισόδημα, εμείς’επιστρέψτε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών εστιατορίου:

 1. Χρησιμοποιήστε τον δικό σας ιστότοπο, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ή WordPress για την επεξεργασία παραγγελιών.
 2. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας τρίτου μέρους, όπως το Uber Eats.
 3. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας τρίτου μέρους σε συνδυασμό με ένα σύστημα POS, όπως το CAKE.

Εμείς’Θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε επιλογή για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα παραγγελιών για την επιχείρησή σας.

Μόλις οι πελάτες σας βρουν το δρόμο τους μέσα από πέντε σακούλες ζυμαρικών, αυτοί’Θα είμαι έτοιμος για κάτι λίγο διαφορετικό – και εσύ’Θα είμαστε έτοιμοι με το νέο σας σύστημα παραγγελίας φαγητού για να τα παραλάβετε.

1

Χρησιμοποιήστε τον δικό σας ιστότοπο

Τι είναι αυτό? Ο δικός σας ιστότοπος εστιατορίου για παροχή μενού και αποδοχή παραγγελιών απευθείας από πελάτες.

Πώς λειτουργεί? Δημιουργείτε έναν ιστότοπο και, στη συνέχεια, διαχειρίζεστε τις παραγγελίες των πελατών καθώς πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπού σας.

Τι χρειάζεσαι? Μια σύνδεση με το Διαδίκτυο, μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων και μια ομάδα για την αντιμετώπιση παραγγελιών κατά την ολοκλήρωσή τους.

Πώς το ρυθμίζετε? Δημιουργήστε τον δικό σας ιστότοπο εστιατορίων χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ή WordPress, ρυθμίστε παραδόσεις και πληρωμές και, στη συνέχεια, ξεκινήστε τον ιστότοπό σας.

Πόσο κοστίζει? Μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν και ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν σχέδια τόσο χαμηλά όσο 6 $ ανά μήνα! Ωστόσο, ρεαλιστικά’Θα κοστίσει μεταξύ 6 $ και 40 $ ανά μήνα.

Η αποδοχή ηλεκτρονικών παραγγελιών μέσω του δικού σας ιστότοπου επιτρέπει στους πελάτες να παραγγέλνουν απευθείας από εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρείτε τη διαδικασία εντελώς εσωτερική. Εσείς’ξανά τον έλεγχο, παίρνετε όλα τα κέρδη και διατηρείτε άμεση επαφή με τους πελάτες σας.

Η άλλη πλευρά είναι ότι μπορείτε επίσης να κάνετε όλη τη δουλειά, από τη διαχείριση πληρωμών έως την οργάνωση παραδόσεων.

Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας είτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είτε το WordPress. Με ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε – οι δημιουργοί ιστότοπων είναι γρήγοροι, εύκολο και οικονομικά προσιτοί για την κατασκευή ενός ιστότοπου με, και εσείς δεν’Δεν χρειάζομαι τεχνικές δεξιότητες.

Για να ξεκινήσετε με το WordPress, πρέπει πρώτα να βρείτε το web hosting – τότε μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο στον ιστότοπό σας, από την ασφάλεια έως το σχεδιασμό, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι το WordPress απαιτεί περισσότερη συντήρηση από ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Καλό να ξέρω…

Συνιστούμε Μπλε Χοστ για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας στο WordPress – διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, όπως αυτόματες ενημερώσεις και δωρεάν ασφάλεια SSL. Το’είναι επίσης ο νούμερο ένα οικοδεσπότης Ιστού που προτείνει το ίδιο το WordPress, και μπορούμε’να το διαφωνήσω με αυτό!

Κατασκευή ιστοσελίδων - ιστοσελίδα builder v wordpress

Ξεκινήστε να δημιουργείτε τον δικό σας ιστότοπο

 • Επιλέξτε από το Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστοτόπων εστιατορίων για έναν γρήγορο, εύκολο και επαγγελματικό τρόπο δημιουργίας του ιστότοπου του εστιατορίου σας.
 • Ανακαλύψτε το Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress να κάνετε το πρώτο βήμα προς τη δική σας ιστοσελίδα εστιατορίου WordPress.

Αν εσύ’χρησιμοποιώντας ξανά ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, η προσθήκη ενός συστήματος ηλεκτρονικής παραγγελίας στον ιστότοπό σας είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλώς πηγαίνετε στον κατασκευαστή σας’s app store και προσθέστε μια εφαρμογή εστιατορίου – παραδείγματα περιλαμβάνουν την εφαρμογή Wix Restaurant Orders και την εφαρμογή Restaurant System από τη Weebly.

Το WordPress έχει παρόμοια προσφορά με τη μορφή προσθηκών, τα οποία προσθέτουν επιπλέον λειτουργικότητα στον ιστότοπό σας. Υπάρχουν εκατοντάδες για να διαλέξετε – το πρόσθετο WooCommerce είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε για να ρυθμίσετε τις παραγγελίες φαγητού στο διαδίκτυο.

Καλό να ξέρω…

Οι δημιουργοί ιστότοπων διαθέτουν ήδη ενσωματωμένες δυνατότητες, αλλά μπορείτε να προσθέσετε εφαρμογές εάν χρειάζεστε επιπλέον λειτουργίες, όπως ενότητα αξιολόγησης ή ηλεκτρονική φόρμα. Το WordPress είναι περισσότερο από ένα κενό καμβά, έτσι κι εσείς’Θα πρέπει να προσθέσω πρόσθετα για τις περισσότερες από τις δυνατότητές σας.

Εσείς’Θα πρέπει να είμαι σε θέση να δέχομαι πληρωμές, να διεκπεραιώνουμε παραγγελίες, να οργανώνουμε την παράδοση και να ενημερώνουμε τον ιστότοπο με το εστιατόριό σας’s πληροφορίες – για παράδειγμα, ποια στοιχεία μενού βρίσκονται εντός και εκτός αποθεμάτων.

Λοιπόν, πόσο κοστίζει η δημιουργία ενός συστήματος παραγγελιών μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας τον δικό σας ιστότοπο; Εξαρτάται – κατασκευαστές όπως οι Weebly και Wix έχουν δωρεάν σχέδια και αρχικές τιμές από 6 έως 13 $ ανά μήνα αντίστοιχα.

Το WordPress είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να πληρώσετε για τη φιλοξενία και τυχόν πρόσθετα που δεν κάνουν’ελάτε δωρεάν – για παράδειγμα, για να δημιουργήσετε μαζί σας το WooCommerce’Θα χρειαστεί επίσης το πρόσθετο WooCommerce Product Table, το οποίο κοστίζει τουλάχιστον 49 $ ετησίως.

Για έναν βασικό ιστότοπο, συνήθως προβλέπουμε ότι το WordPress θα κοστίζει μεταξύ 11 $ και 40 $ ανά μήνα.

Βασικές επιλογές

 • Σας επιτρέπει να συνδεθείτε εύκολα με υπάρχοντες πελάτες
 • Σας δίνει το 100% των κερδών και του συνολικού ελέγχου
 • Λίγη βολική επιλογή – πρέπει να χειριστείτε τα πάντα, από πληρωμές έως παραδόσεις

ιστότοπος εστιατορίου και σύστημα παραγγελίας εφαρμογών τρίτων για παράδειγμα

Δεν το κάνεις’Πρέπει να διαλέξουμε μόνο μία μέθοδο – εδώ, το Pho Cafe έχει “Pho To Go” ενότητα στον ιστότοπό του, όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τη συλλογή ή την παράδοση. Η παράδοση γίνεται από μια εφαρμογή τρίτου μέρους, αλλά το Pho Cafe’Ο ιστότοπος βάζει σταθερά την επιλογή στον πελάτη’τα χέρια.

2

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας τρίτου μέρους

Τι είναι αυτό? Χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας τρίτου μέρους, όπως το GrubHub ή το Uber Eats.

Πώς λειτουργεί? Ένας πελάτης υποβάλλει μια παραγγελία, η εφαρμογή προωθεί την παραγγελία σε εσάς και στη συνέχεια η υπηρεσία παράδοσης του μεταφέρει το φαγητό στον πελάτη.

Τι χρειάζεσαι? Βασικές πληροφορίες για το εστιατόριό σας για τη φόρμα εγγραφής, όπως η τοποθεσία σας, ο τύπος κουζίνας και ο εκτιμώμενος αριθμός εβδομαδιαίων παραγγελιών.

Πώς το ρυθμίζετε? Μεταβείτε στην επιλεγμένη εφαρμογή σας και συμπληρώστε το εστιατόριό σας’λεπτομέρειες για να ξεκινήσετε!

Πόσο κοστίζει? Συνήθως εκεί’Δεν υπάρχει προκαταβολή, αλλά η εφαρμογή μειώνει κάθε συναλλαγή.

Αν εσύ’Δεν αισθάνεστε πολύ καλά για τη διαχείριση παραγγελιών και παραδόσεων μόνοι σας, τότε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας τρίτου μέρους είναι ένας καλός τρόπος να πάτε. Το’Είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή, γιατί φέρνει το εστιατόριο σας μπροστά σε νέους πελάτες καθώς και σε τακτικούς πελάτες.

Οι εφαρμογές διαδικτυακών παραγγελιών τρίτων περιλαμβάνουν εταιρείες όπως η Uber Eats και η GrubHub, η τελευταία από τις οποίες χρησιμοποιείται από 19 εκατομμύρια άτομα και διαθέτει πάνω από 350.000 εστιατόρια!

Για να ξεκινήσετε, απλώς επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κατευθυνθείτε στον ιστότοπό τους. Στη συνέχεια, συμπληρώστε μια φόρμα εγγραφής με βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το εστιατόριό σας – αυτό στη συνέχεια θα μεταβιβαστεί στην ομάδα εφαρμογών για να ελέγξει και να εγκρίνει.

τρίτη εφαρμογή online φόρμα παραγγελίας τροφίμων grubhubΤο GrubHub καθιστά πολύ εύκολο να ξεκινήσετε – απλά συμπληρώστε τη φόρμα στον ιστότοπο!

Εδώ’πώς λειτουργεί μόλις εσείς’συνεργάστηκε με μια εφαρμογή παράδοσης τρίτου μέρους:

 • Μόλις ρυθμιστεί, οι παραγγελίες πελατών θα περάσουν από την εφαρμογή.
 • Η παραγγελία θα προωθηθεί σε εσάς – κάποιος θα πρέπει να αποδεχτεί την παραγγελία στην εφαρμογή’s tablet – ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε τα σωστά πιάτα.
 • Εσείς’Θα πρέπει επίσης να εισαγάγετε χειροκίνητα την παραγγελία στο δικό σας POS.
 • Στη συνέχεια, μία από την εφαρμογή’Οι οδηγοί παράδοσης θα φτάσουν για να πάρουν το φαγητό στον πελάτη.

Το σύστημα παραγγελιών εστιατορίων uber τρώει την εφαρμογή πώς λειτουργείΗ χρήση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους, όπως το Uber Eats, καθιστά τη διαδικασία χειρισμού διαδικτυακών παραγγελιών φαγητού πολύ πιο βολική!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία εφαρμογές τρίτων, αλλά να είστε προσεκτικοί για τη σωστή διαχείριση όλων των παραγγελιών σας και τη διατήρηση ξεχωριστών!

Το κύριο μειονέκτημα για τη χρήση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους είναι ότι λαμβάνουν μείωση των κερδών σας. Ορισμένες εφαρμογές, όπως το Uber Eats, χρεώνουν επίσης ένα εφάπαξ εκκινητή ή “δραστηριοποίηση” προμήθεια προτού λάβετε επίσης ένα τέλος υπηρεσίας ως ποσοστό των παραγγελιών σας.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν και οι πελάτες σας. Γνωρίζατε ότι το 70% των καταναλωτών προτιμούν την παραγγελία απευθείας από εστιατόρια αντί να παραγγέλνουν εφαρμογές, έτσι ώστε τα χρήματά τους να πηγαίνουν κατευθείαν στην επιχείρηση?

Ωστόσο, η ευκολία χρήσης μιας εφαρμογής τρίτου μέρους μπορεί’να μην απορριφθεί – εάν εσείς’ψάχνετε για έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών του εστιατορίου σας, αυτός είναι ο νικητής!

Βασικές επιλογές

 • Παίρνει το φαγητό σας μπροστά από πολλούς πελάτες
 • Οι παραδόσεις διαχειρίζονται για εσάς – πιο βολικό από το να χειρίζεστε τα πάντα μόνοι σας
 • Δεν το κάνεις’για να διατηρήσετε όλα τα κέρδη σας – οι εφαρμογές τρίτων θα μειωθούν

παράδειγμα παραγγελίας φαγητού τρίτων εφαρμογών για παραγγελίες Αυτό θα δουν οι πελάτες σας κατά την παραγγελία μέσω της Uber Eats. Στη συνέχεια, αυτή η παραγγελία σας διαβιβάζεται για αποδοχή ή απόρριψη. 3

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας τρίτου μέρους με σύστημα POS

Τι είναι αυτό? Χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας τρίτου μέρους, μαζί με ένα ενσωματωμένο σύστημα POS όπως το CAKE ή το Checkmate.

Πώς λειτουργεί? Ένας πελάτης υποβάλλει μια παραγγελία. η εφαρμογή στη συνέχεια προωθεί την παραγγελία σε εσάς, η οποία εισάγεται αυτόματα στο POS σας χωρίς να χρειάζεται κάποιο μέλος του προσωπικού να μεταφέρει χειροκίνητα την παραγγελία.

Τι χρειάζεσαι? Ένας λογαριασμός με εφαρμογή τρίτου μέρους και ένας με εφαρμογή ενσωμάτωσης POS.

Πώς το ρυθμίζετε? Απλώς μεταβείτε στην επιλεγμένη εφαρμογή ενσωμάτωσης, όπως το Checkmate και εισαγάγετε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσετε και να ξεκινήσετε.

Πόσο κοστίζει? Εξαρτάται – Το ματ κοστίζει 85 $ το μήνα, ενώ το CAKE κοστίζει περίπου 69 $ το μήνα.

Αν εσύ’σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε πολλές εφαρμογές τρίτων ή προσπαθείτε να διαχειριστείτε ένα φορτίο παραγγελιών, ο συνδυασμός εφαρμογών παραγγελιών τρίτων με την ενσωμάτωση POS θα σας δώσει απόλυτη ευκολία.

Αυτό είναι όπου χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή ενσωμάτωσης – όπως ΚΕΪΚ ή Ματ – να ενεργείτε ως μεσάζων μεταξύ της εφαρμογής τρίτου μέρους σας (όπως το Uber Eats) και του POS σας.

Η εφαρμογή παραγγελίας τρίτου μέρους λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο – ο πελάτης υποβάλλει την παραγγελία του και η εφαρμογή προωθεί αυτήν την παραγγελία σε εσάς. Εκτός τώρα το προσωπικό σας δεν’Πρέπει να μεταβείτε στο σωστό tablet, να αποδεχτείτε την παραγγελία και, στη συνέχεια, να εισαγάγετε μη αυτόματα την παραγγελία στο POS σας.

Αντ ‘αυτού, η εφαρμογή ενοποίησης επιτρέπει στην εφαρμογή και το POS να μιλούν μεταξύ τους, πράγμα που σημαίνει ότι η παραγγελία εισάγεται αυτόματα στο POS σας. Ελάχιστη ταλαιπωρία, γρηγορότερα και με λιγότερα περιθώρια για λάθη, αυτή είναι η τέλεια επιλογή για εξαιρετικά πολυάσχολα εστιατόρια.

Ρυθμίστε την ενοποίηση τροφίμων για παραγγελίες μέσω διαδικτύουΤο Checkmate δείχνει πώς λειτουργεί η εφαρμογή του ως μεσαίος, επιτρέποντας σε εφαρμογές τρίτων μερών και συστήματα POS να μιλούν μεταξύ τους – κάτι που με τη σειρά του κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη!

Όπως ίσως μαντέψατε, η τιμή που πληρώνετε για αυτήν την απόλυτη άνεση είναι, λοιπόν, η τιμή. Εσείς’πληρώνετε τόσο την υπηρεσία παράδοσης τρίτων όσο και την εφαρμογή ενσωμάτωσης, καθιστώντας αυτό το πιο ακριβό σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Για παράδειγμα, το Checkmate χρεώνει 85 $ ανά μήνα – σας συνιστούμε να ελέγξετε τη δωρεάν δοκιμή του προτού το κάνετε!

Αν εσύ’έχετε χώρο στον προϋπολογισμό σας, αυτή η μέθοδος θα πάρει πολλή δουλειά από τα χέρια σας. Το’είναι η καλύτερη επιλογή για εστιατόρια που ασχολούνται με μεγάλο αριθμό παραγγελιών ή για ζογκλέρ πολλαπλών εφαρμογών παράδοσης.

Βασικές επιλογές

 • Η πιο βολική επιλογή, καθώς σχεδόν όλα είναι αυτοματοποιημένα για εσάς
 • Η πιο ακριβή επιλογή – εσείς’πληρώνω δύο ξεχωριστές εφαρμογές
 • Αξίζει μόνο αν εσείς’Αντιμετωπίζουμε μεγάλο όγκο παραγγελιών ή ζογκλέρ πολλαπλών εφαρμογών παράδοσης

διαδικτυακό εστιατόριο που παραγγέλνει πέντε παιδιά για παράδειγμα ολοκλήρωσηςΤο Five Guys είναι ένα από το ματ’πελάτες. Πρόκειται για μια μεγάλη επωνυμία που επεξεργάζεται αναμφίβολα πολλές διαδικτυακές παραγγελίες, οπότε είναι λογικό να αυτοματοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τρόπος προετοιμασίας για ηλεκτρονικές παραγγελίες

Η σκέψη δημιουργίας ενός διαδικτυακού συστήματος παραγγελίας φαγητού μπορεί να φαίνεται τρομακτική εάν εσείς’δεν το δοκίμασα ποτέ πριν. Ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές μας για την προετοιμασία της επιχείρησής σας στο εστιατόριο για online παραδόσεις.

1. Σκεφτείτε τοπικό

Οι τακτικοί πελάτες σας μπορεί να απογοητεύονται για τα νόστιμα πιάτα σας – γι ‘αυτό ενημερώστε τους’παραδίδω! Μπορείτε να το κάνετε αυτό δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τοποθετώντας μια εγγραφή στο παράθυρό σας για να εντοπίζουν οι άνθρωποι στην καθημερινή τους βόλτα.

Κάντε επίσης έρευνα σχετικά με τις κορυφαίες εφαρμογές παράδοσης στην περιοχή σας. Μερικά είναι πιο δημοφιλή από άλλα σε διαφορετικές περιοχές, έτσι’αξίζει να μεταβείτε στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται περισσότερο για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

2. Προετοιμάστε το προσωπικό σας

Συνήθως, τα εστιατόρια πρέπει να εξισορροπούν τις διαδικτυακές παραγγελίες με τους εσωτερικούς πελάτες – αλλά με πολλά καταστήματα που είναι κλειστά προς το παρόν, εσείς’είναι απίθανο να το αντιμετωπίσουμε τώρα.

Ακόμα, αυτό’Είναι καλή ιδέα να δοθούν στο προσωπικό σαφείς ρόλοι και ευθύνες για τη διατήρηση των παραγγελιών και τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Η σύγχυση γύρω από τη διαδικασία και τους ρόλους εργασίας θα οδηγήσει σε λάθη και καθυστερήσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι με το νέο σύστημα.

Κάντε μερικές δοκιμαστικές εκδόσεις, αν μπορείτε, για να εξοικειωθείτε το προσωπικό σας με τις διαδικτυακές παραγγελίες και να κάνετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

3. Βελτιστοποιήστε το μενού σας

Αφήνω’Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν μερικά τρόφιμα που απλά δεν κάνουν’ταξιδεύω καλά. Εν τω μεταξύ, άλλοι φαίνονται σαν να φτιάχτηκαν μπροστά από την τηλεόραση στις πιτζάμες σας (εμείς’σε κοιτάζω, πίτσα).

Σκεφτείτε για το φαγητό που σερβίρετε και τι μπορείτε ρεαλιστικά να στείλετε. Ίσως θελήσετε να προσφέρετε μια συμπυκνωμένη έκδοση του συνηθισμένου μενού σας για να διευκολύνετε την ομάδα σας – ίσως αδυνατίστε την στα κλασικά αγαπημένα του πελάτη ή πιάτα που νομίζετε ότι θα είναι εύκολο να φάνε στο σπίτι.

Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το μενού σας και να το τροποποιήσετε καθώς πηγαίνετε – αυτό’είναι μια καμπύλη μάθησης για όλους!

Τρόπος ρύθμισης ενός συστήματος ηλεκτρονικής παραγγελίας εστιατορίου: Περίληψη

Γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι μια αβέβαιη στιγμή για επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών. Τα εστιατόρια ίσως χρειαστεί να κλείσουν τις πόρτες τους, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι εάν δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελίας φαγητού, οι πελάτες θα ανοίξουν (προσεκτικά) τις πόρτες τους στις παραδόσεις σας.

Είτε θέλετε να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη ή να εκτιμήσετε την ευκολία έναντι του συνολικού ελέγχου, εκεί’είναι μια μέθοδος εδώ για εσάς. Εμείς’σας καθοδήγησαν στους τρεις βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ρυθμίσετε το δικό σας σύστημα παραγγελίας φαγητού, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον καλύτερο για εσάς.

Πώς να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελίας φαγητού: Ανακεφαλαίωση

 1. Χρησιμοποιήστε τον δικό σας ιστότοπο, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ή WordPress για την επεξεργασία παραγγελιών.
 2. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας τρίτου μέρους, όπως το Uber Eats.
 3. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελίας τρίτου μέρους σε συνδυασμό με ένα σύστημα POS, όπως το CAKE.

Θυμηθείτε, δεν το κάνετε’Πρέπει να διαλέξω μόνο μία μέθοδο. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο και να αποδεχτείτε παραγγελίες από υπηρεσίες παράδοσης τρίτων – βρείτε το σωστό υπόλοιπο για την επιχείρησή σας και διατηρήστε τους ευχαριστημένους πελάτες σας να επιστρέφουν για περισσότερα.

Επόμενο…

Ρίξτε μια ματιά στον πρακτικό οδηγό μας Πώς να πουλήσετε τρόφιμα σε απευθείας σύνδεση για να μάθετε για τα πλεονεκτήματα της πώλησης ειδών διατροφής μέσω του Διαδικτύου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map