Πώς να πουλήσετε μπλουζάκια στο Διαδίκτυο

Contents

Σχεδιασμός και πώληση μπλουζών στο διαδίκτυο – 9 συμβουλές που πρέπει να έχετε

πώς να πουλάτε μπλουζάκια onlineΤα έσοδα από μπλουζάκια και singlets μόνο ανήλθαν σε πάνω από 22 εκατομμύρια δολάρια το 2019 στις ΗΠΑ και η αγορά αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται κάθε χρόνο. Αν εσύ’Σκεφτόμουν να πουλάτε μπλουζάκια στο διαδίκτυο, τώρα είναι η ώρα να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.


Δεν το κάνεις’Χρειάζεστε τεχνικές δεξιότητες ή πολλά χρήματα για να πουλήσετε μπλουζάκια στο διαδίκτυο και αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς. Γνωρίζουμε ότι η έναρξη με οποιοδήποτε έργο μπορεί να είναι τρομακτική, έτσι εμείς’Θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα, από την εύρεση του κοινού-στόχου σας έως την πνευματική ιδιοκτησία των σχεδιαστικών μπλουζών σας.

Πώς να πουλήσετε μπλουζάκια στο διαδίκτυο – 9 απλά βήματα

 1. Κάντε την έρευνά σας
 2. Βρείτε τη θέση σας
 3. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε
 4. Αποφασίστε πώς να πουλήσετε online
 5. Κάντε τα μπλουζάκια σας πραγματικά
 6. Ρυθμίστε το κατάστημά σας
 7. Αγκαλιάστε το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ
 8. Προστατέψτε τα σχέδιά σας
 9. Υφηγητής’t Παραιτηθείτε!

Εμείς’Θα αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε βήμα, δίνοντάς σας χρήσιμες συμβουλές, συμβουλές και ενέργειες’για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την επιχείρηση μπλουζών σας για επιτυχία.

Μάθετε περισσότερα

 • Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο πριν ξεκινήσετε; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Διάγραμμα σύγκρισης καταστημάτων στο Διαδίκτυο για να βρείτε τον τέλειο κατασκευαστή σας

1

Κάντε την έρευνά σας

Γνωρίζουμε, αυτό είναι το βαρετό μέρος. Αλλά’Είναι επίσης μια ζωτικής σημασίας πτυχή της δημιουργίας οποιασδήποτε επιτυχημένης επιχείρησης στο διαδίκτυο – χωρίς έρευνα, εσείς’Θα προσπαθήσω να βρω το σωστό κοινό για τα προϊόντα σας, και ίσως ακόμη και να αντιγράψω κάποιον άλλο’ιδέες χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε!

Υπάρχουν τρεις κύριοι τομείς στους οποίους πρέπει να πραγματοποιήσετε έρευνα – πάρτε λοιπόν ένα φλιτζάνι καφέ, διαλέξτε ένα σνακ και χαλαρώστε.

1. Προσδιορίστε το κοινό-στόχο σας

Πρώτα πράγματα πρώτα, πρέπει να μάθετε ποιοι εσείς’επαναπωλούν σε. Ποιος πιστεύετε ότι αγοράζετε, φοράτε και αγαπάτε τα μπλουζάκια σας; (Ένδειξη: η απάντηση πρέπει’να είμαι “όλοι.”)

Ο περιορισμός του στόχου σας ή του ιδανικού κοινού θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα του σχεδιασμού και της πώλησης μπλουζών στο διαδίκτυο. Λοιπόν, πώς ανακαλύπτετε το κοινό-στόχο σας; Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

 • Σκεφτείτε τα πάθη και τα ενδιαφέροντά σας και ποιος τα μοιράζεται
 • Βρείτε επωνυμίες που κάνουν κάτι παρόμοιο με την ιδέα σας και χρησιμοποιήστε τον ιστότοπό τους, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις σελίδες κριτικών για να δείτε ποιοι αποτελούν την κύρια βάση πελατών τους
 • Ανακαλύψτε τι θέλουν οι άνθρωποι – θα μπορούσατε να εκτελέσετε έρευνες ή συνεντεύξεις για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποιοι εσείς’εκ νέου στόχευση

Η εξέταση αυτών των ερωτήσεων θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε γρήγορα σε ποιον θέλετε να πουλήσετε – ή τουλάχιστον σε ποιον κερδίσατε’να είναι στόχευση, το οποίο είναι εξίσου χρήσιμο.

x αρχεία μπλουζάκια redbubbleΕκεί’είναι μια ολόκληρη γκάμα μπλουζών που απευθύνονται σε οπαδούς της τηλεοπτικής εκπομπής The X-Files – κανείς άλλος δεν θα αγοράσει τέτοια εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά αυτοί οι πωλητές γνωρίζουν το κοινό τους!

Η καλή κατανόηση του κοινού-στόχου σας θα σας βοηθήσει:

 • Αποφασίστε σχετικά με τα καλύτερα μέρη για πώληση στο διαδίκτυο (για παράδειγμα, πόσο να βασιστείτε στα κοινωνικά μέσα)
 • Επιλέξτε τη σωστή γλώσσα, τον τόνο της φωνής, τα χρώματα και την επωνυμία για να προσελκύσετε πελάτες
 • Δημιουργήστε προϊόντα που πωλούν εστιάζοντας και προσαρμόζοντας τα σχέδιά σας στο κοινό σας

2. Ανάλυση ανταγωνιστών

Αυτό μπορεί να ακούγεται στεγνό, αλλά το σκεφτείτε περισσότερο σαν κάτι έξω από τον James Bond. Φτάνεις “κατάσκοπος” στους ανταγωνιστές σας, επεξεργαστείτε τα πλεονεκτήματα και τα ελαττώματά τους και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να κάνετε τη δική σας στρατηγική προϊόντων και πωλήσεων ακόμα πιο ισχυρή.

Απλώς μεταβείτε στην Google και αρχίστε να αναζητάτε μάρκες που πιστεύετε ότι στοχεύουν σε παρόμοιο κοινό, πουλάνε παρόμοια προϊόντα σε εσάς ή κυριαρχούν στην αγορά μπλουζών. Ρωτήστε τον εαυτό σας:

 • Τι κάνουν σωστά; Μπορώ να το επαναλάβω αυτό?
 • Τι δεν κάνουν καλά; Πώς μπορώ να κάνω καλύτερα?
 • Μπορώ να ανταγωνιστώ ρεαλιστικά αυτήν την επωνυμία; Εάν όχι, πώς μπορώ να είμαι διαφορετικός?

Αυτό θα αρχίσει να εστιάζει τις ιδέες σας και θα σας βοηθήσει να σας διασφαλίσουμε’δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο για τον εαυτό σας στη βιομηχανία μπλουζών.

3. Έμπνευση

Το διασκεδαστικό μέρος! Όλο καιρό εσύ’ξαναγυρνάει μέσα από ανταγωνιστές’ ιστότοπους και περιήγηση σε σχέδια μπλουζών, θα πρέπει να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά για κάθε έμπνευση. Αν αυτό’Με τα μπλουζάκια, ή ακόμα και εμπορικά σήματα, λογότυπα ή χρώματα, μπορείτε να πάρετε ιδέες για τη δική σας επιχείρηση κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Προσέξτε για:

 • Ιδέες σχεδιασμού
 • Καλή χρήση χρώματος
 • Παραδείγματα χιούμορ
 • Επιλογές προσαρμογής
 • Μοτίβα με τις καλύτερες πωλήσεις

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ιδέες για να επηρεάσετε τα σχέδιά σας όταν πρόκειται για τη δημιουργία και πώληση των μπλουζών σας στο διαδίκτυο.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Προσδιορίσατε το κοινό-στόχο σας
 • Πραγματοποίησε κάποια έρευνα ανταγωνιστών
 • Έψαξα για κάποια έμπνευση ή νέες ιδέες

2

Βρείτε τη θέση σας

Εσείς’Πιθανότατα ήδη συνειδητοποιήσαμε ότι τα μπλουζάκια είναι παντού. Από τις διαδικτυακές αγορές έως τις γωνίες της πόλης, φαίνεται ότι όλοι θέλουν να σας πουλήσουν τα σχέδιά τους – και αν δεν το κάνετε’Έχω ένα μοναδικό σημείο πώλησης, τα προϊόντα σας θα ξεπλυθούν στην παλίρροια των μπλουζών.

Οτι’Γιατί χρειάζεστε μια θέση.

Από την πρώτη μέρα, θα πρέπει να σκεφτείτε τι σε ξεχωρίζει από όλους τους άλλους πωλητές μπλουζών εκεί έξω, και γιατί οι άνθρωποι θα θέλουν να αγοράσουν τα μπλουζάκια σας αντί των ανταγωνιστών σας’ προϊόντα. Υφηγητής’πανικός – εμείς’δεν μιλάμε για προσάρτηση τζεττς σε μπλουζάκια ή για να ξανασκεφτούμε τη μόδα. Μπορεί να είναι πολύ πιο απλό από αυτό!

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι να σκεφτείτε γιατί εσείς’δημιουργώ μπλουζάκια. Εκτός από τη δημιουργία χρημάτων, τι σε έκανε να κάνεις google πώς να πουλάς μπλουζάκια στο διαδίκτυο? Μερικοί άνθρωποι το κάνουν για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση για θέματα ψυχικής υγείας ή για να εκφράσουν την αγάπη τους για μια τηλεοπτική εκπομπή, βιβλίο ή ταινία.

πώληση μπλουζών σε απευθείας σύνδεση εκστρατεία ψυχικής υγείαςΟι επιχειρήσεις, οι διασημότητες και τα άτομα χρησιμοποιούν συχνά μπλουζάκια για τη διάδοση μηνυμάτων. Αυτό το μπλουζάκι προέρχεται από μια εκστρατεία διασημοτήτων, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστηρίζουν την ψυχική υγεία. Καλό να ξέρω… Το 75% των καταναλωτών προτιμούν τις μάρκες να εξατομικεύουν τα μηνύματα, τις προσφορές και τις εμπειρίες τους. Εξετάστε το ενδεχόμενο να παράσχετε ένα προσαρμόσιμο σχέδιο για να προσελκύσετε πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε:

 • Σημεία πόνου που αντιμετωπίζει το κοινό-στόχος σας – πώς θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες τους?
 • Πηγαίνετε σε μια γρήγορη τάση ή σχεδιάζετε μακροπρόθεσμα?
 • Έχετε μια μοναδική γωνία; Για παράδειγμα, οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις των μπλουζών σας ή η ιστορία που λένε τα σχέδιά σας?

Το’Είναι αρκετά σαφές ότι η θέση σας συνδέεται στενά με το κοινό-στόχο σας, οπότε προσπαθήστε να τα βάλετε στην καρδιά της επωνυμίας σας.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Σκέφτηκα τι σε κάνει διαφορετικό από τους ανταγωνιστές σου
 • Περιορίσατε τη θέση σας στην αγορά
 • Θεωρήθηκε το κοινό-στόχο σας και πώς να συνδεθείτε μαζί τους

3

Ξεκινήστε να σχεδιάζετε

Τώρα’είναι η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα προϊόντα σας. Ίσως ξεκινήσατε με αυτό και έχετε ήδη πολλές ιδέες, ή ίσως αυτή είναι η πρώτη φορά που εσείς’κάθισα να σκεφτούμε τι πραγματικά θέλετε να δημιουργήσετε.

Είτε έτσι είτε αλλιώς’ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί και να μετατρέψετε αυτά τα σκετσάκια σε σχέδια δημιουργίας δολαρίων!

1. Να είστε δημιουργικοί

Φαίνεται σαν μια αρκετά απλή συμβουλή, αλλά μη’Μην φοβάστε να αγκαλιάσετε τον εσωτερικό σας σχεδιαστή και να πάρετε ένα στυλό (ή δύο ή τρία). Ακόμα κι αν έχετε καταφύγιο’έχετε κάνει τέχνη από το γυμνάσιο, μεταφέρετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε χαρτί και γίνετε δημιουργικοί με χρώματα, μοτίβα, υφές και πολλά άλλα. Ανακατέψτε τα πράγματα!

2. Να είστε πρωτότυποι

Αυτό μπορεί να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της δημιουργίας κάτι καινούργιου – βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά νέο!

Εκεί’Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη χρήση άλλων επωνυμιών για έμπνευση, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε εξέλιξη και να σας βοηθήσει αν κολλήσετε.

Ωστόσο, πληρώνει για να βάλετε τη δική σας σφραγίδα στα σχέδια μπλουζών σας και στοχεύστε σε ένα πιο μοναδικό προϊόν. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές και να δημιουργήσετε μια πιο ενθουσιώδη παρακολούθηση, αντί να σας περιορίσει σε εφάπαξ παραγγελίες.

3. Πείραμα

Ειδικά στις πρώτες μέρες, υφηγητής’φοβάστε να πειραματιστείτε. Ναι, μπορεί να το κάνετε λάθος. Ναι, οι άνθρωποι μπορεί να μισούν τα σχέδιά σας. Οτι’εντάξει. Εσείς’Θα μάθετε από καθένα που βάζετε, και αυξάνετε τόσο την εμπιστοσύνη σας όσο και την κατανόησή σας για το τι κάνει και δεν κάνει’δουλεύω.

4. Βρείτε το στυλ σας

Ισως εσύ’είσαι φυσικά δημιουργικός, ίσως εσύ’όχι – πρέπει να βρείτε το στυλ σας. Υφηγητής’πανικό, όμως – αυτό δεν συμβαίνει’σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε χρόνια προσεκτικά δημιουργώντας μια μοναδική τεχνική σχεδίασης.

αντι αυτου, σκεφτείτε τι συνδέει τα μπλουζάκια σας. Για παράδειγμα, είναι κυρίως λευκοί με μαύρο γράψιμο πάνω τους; Εάν ναι, ποια γραμματοσειρά θα χρησιμοποιήσετε; Γιατί; Ίσως τα μπλουζάκια σας να περιέχουν κινούμενα σχέδια ή φωτογραφίες ή αφηρημένα μοτίβα – θα πρέπει να υπάρχει κάτι που να τα κάνει δικό σας.

Κορυφαία συμβουλή… Αν εσύ’δημιουργώντας μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ, δοκιμάστε να τα τοποθετήσετε σε ξεχωριστές συλλογές. Αυτό θα κάνει τους πελάτες σας’ ζει ευκολότερα κατά την περιήγηση στα προϊόντα σας!yizzam tshirts συλλογέςΑυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, Yizzam, χωρίζει τα προϊόντα του σε συλλογές για να διευκολύνει την περιήγηση στους πελάτες της.

Εδώ είναι μερικά εύχρηστα εργαλεία που ίσως θέλετε να δείτε κατά το σχεδιασμό των μπλουζών σας:

 • Κάναβα – ένα απλό, δωρεάν εργαλείο που’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους αρχάριους να αρχίσουν να συνθέτουν σχέδια.
 • Adobe Illustrator – χρησιμοποιείται συνήθως από σχεδιαστές, αυτό το εργαλείο έχει καμπύλη εκμάθησης και συνοδεύεται από τιμή, αλλά σας δίνει μεγάλη ελευθερία και επαγγελματικά αποτελέσματα.
 • Inkscape – όπως μια πιο βασική έκδοση του Adobe Illustrator, το Inkscape είναι ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών που’Είναι αρκετά ευέλικτο, αν και δεν είναι το πιο εύκολο στη χρήση για αρχάριους.
 • Γραμματοσειρές Google – διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με περισσότερες από 800 δωρεάν γραμματοσειρές με δυνατότητα λήψης για περιήγηση και χρήση όπως θέλετε.
 • Ψύκτες – αν εσύ’προσπαθείτε να επιλέξετε τα σωστά χρώματα για τα σχέδιά σας, αυτό το εργαλείο δημιουργίας συνδυασμών χρωμάτων μπορεί να σας βοηθήσει. Το’δωρεάν, διασκεδαστικό και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση!

Εάν δεν το κάνετε’Νιώθω σαν να αναλαμβάνω την παραγωγή, αυτό’εντάξει επίσης. Εάν έχετε μια ιδέα, μπορείτε να ενημερώσετε κάποιον άλλο για να δημιουργήσετε το σχέδιό σας. Ιστότοποι όπως το Fiverr και το 99designs είναι εξαιρετικοί πόροι για εύρεση εύρεσης υποστήριξης γραφιστικής για εύλογες τιμές.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Άρχισε να σχεδιάζει τα μπλουζάκια σας
 • Πειραματιστήκαμε με διαφορετικά στυλ και σχέδια
 • Δοκίμασα μερικά διαφορετικά εργαλεία για να σε βοηθήσουν

4

Αποφασίστε πώς να πουλήσετε online

Υπάρχουν πολλοί τρόποι πώλησης μπλουζών στο διαδίκτυο, οπότε πρέπει να βρείτε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα για εσάς.

1. Ιστότοποι εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση

Παραδείγματα ιστότοπων: Redbubble, TeePublic, Spreadshirt

Καλύτερο για: χομπίστες και αρχάριοι δοκιμάζουν τα πρώτα προϊόντα τους

Καλό για εσάς εάν: εσείς’απλώς για να διασκεδάσω και να βγάλεις λίγα χρήματα ταυτόχρονα

Οι ιστότοποι εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ανεβάσετε τα σχέδιά σας, τα οποία στη συνέχεια παράγουν, πωλούν και αποστέλλουν για εσάς. Αυτό τα καθιστά εξαιρετικά δημοφιλή στους πωλητές μερικής απασχόλησης ποιος δεν’Θέλω να επενδύσω πολλή προσπάθεια και ενέργεια στη φασαρία των μπλουζών τους.

Το μειονέκτημα είναι ότι τα κέρδη είναι αρκετά χαμηλά, εκεί’είναι ένας τόνος ανταγωνισμού και δεν έχετε καθόλου ή καθόλου έλεγχο της επωνυμίας ή του προϊόντος σας.

tshirt που πωλεί εκτύπωση redbubble κατά παραγγελίαΤο Redbubble είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση που διευκολύνει τους αρχάριους και ανεξάρτητους καλλιτέχνες να πωλούν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο.

2. Διαδικτυακές αγορές

Παραδείγματα ιστότοπων: Amazon, Etsy, eBay

Καλύτερο για: πωλητές μερικής απασχόλησης με λίγο χρόνο και χρήματα, και μια καθιερωμένη βάση πελατών

Καλό για εσάς εάν: εσείς’είστε σίγουροι για τα προϊόντα σας’ ικανότητα πώλησης, αλλά δεν υπάρχει’Αυτό είναι σίγουρο με το μάρκετινγκ

Οι διαδικτυακές αγορές προσφέρουν το όφελος από τεράστια κυκλοφορία, που σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα δουν τα προϊόντα σας και ελπίζουμε να τα αγοράσουν. Αυτοί’είναι δημοφιλής και αξιόπιστη από τους καταναλωτές και σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στα προϊόντα σας.

Ένα από τα κύρια εμπόδια είναι ότι εξακολουθείτε να έχετε πολύ μικρό έλεγχο όσον αφορά τη δημιουργία μιας πραγματικής μάρκας ή ταυτότητας επιχείρησης με διαδικτυακές αγορές – και μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να οικοδομήσετε σχέσεις με πελάτες.

Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε χρεώσεις καταχώρισης και πώλησης και εξακολουθείτε να υπόκεινται στις ιδιοτροπίες της αγοράς που έχετε επιλέξει – εάν αλλάξουν τον αλγόριθμό τους, για παράδειγμα, οι πωλήσεις σας θα μπορούσαν να υποστούν.

tshirt που πωλεί την ηλεκτρονική αγορά της Amazon Το Amazon είναι μια τεράστια διαδικτυακή αγορά που’επισκέπτονται εκατομμύρια αγοραστές κάθε μέρα.

3. Κατασκευαστής διαδικτυακών καταστημάτων

Παραδείγματα ιστότοπων: Shopify, Wix, BigCommerce

Καλύτερο για: αρχάριους και επαγγελματίες πωλητές που θέλουν να χτίσουν την επιχείρησή τους

Καλό για εσάς εάν: θέλετε έλεγχο των προϊόντων και της προσαρμοσμένης επωνυμίας σας

Οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς να χρειάζεστε τεχνολογικές δεξιότητες ή τόνους χρόνου και χρημάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε όλα τα προϊόντα σας σε ένα μέρος, να έχετε συνολικό λόγο για την επωνυμία και το μάρκετινγκ και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες.

Αν και σημαίνει περισσότερη δουλειά – εσύ’ελέγχετε τα πάντα, από τη ναυτιλία έως την εξυπηρέτηση πελατών – μπορείτε να αυτοματοποιήσετε πολλές εργασίες για να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια.

Το’Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με έναν δημιουργό διαδικτυακών καταστημάτων, μπορείτε να ενσωματώσετε τις πωλήσεις σε άλλες πλατφόρμες (όπως Amazon, eBay και Etsy) και να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες dropshipping για να αφαιρέσετε τα ζητήματα αποθήκευσης και αποστολής των προϊόντων σας.

tshirt selling shopify online store builderΤο Shopify διαθέτει συγκεκριμένα εργαλεία πώλησης για να κάνει την πώληση μπλουζών σας στο διαδίκτυο όσο πιο εύκολη και επιτυχημένη γίνεται.

Ποια μέθοδος είναι κατάλληλη για εσάς?

Η επιλογή πώλησης που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις δικές σας ανάγκες και στόχους. Γενικά, συνιστούμε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλάτε μπλουζάκια στο διαδίκτυο. Το’Είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για έργα μεγάλης κλίμακας, σας δίνει περισσότερο χώρο για ανάπτυξη και είναι πιο επαγγελματικό από άλλες μεθόδους.

Οι κορυφαίοι συνιστώμενοι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου είναι:

 • Αγοράστε
 • Wix
 • BigCommerce

Ωστόσο, εξαρτάται πραγματικά από εσάς! Η χρήση ενός ιστότοπου εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση μπορεί να είναι μια καλή τακτική για να ξεκινήσετε, ακολουθούμενη από τη δημιουργία του δικού σας διαδικτυακού καταστήματος. Η χρήση μιας διαδικτυακής αγοράς έχει τα οφέλη της, αλλά μπορεί μερικές φορές να είναι πιο ενοχλητική από αυτήν’αξίζει.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Εξετάσαμε τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές πώλησης στο Διαδίκτυο
 • Επιλέξατε τη διαδικτυακή μέθοδο πώλησης που σας ταιριάζει καλύτερα

Μάθετε περισσότερα

 • Δεν είστε σίγουροι ποιο εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι καλύτερο για εσάς; Δείτε αυτές τις κριτικές για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε:
  • Κριτική Shopify – μάθετε γιατί το Shopify είναι η υψηλότερη βαθμολογία μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο
  • Επισκόπηση ηλεκτρονικού εμπορίου Wix – ανακαλύψτε γιατί το Wix είναι ιδανικό για αρχάριους και τι άλλο είναι’είναι καλός
  • Αναθεώρηση BigCommerce – λάβετε το χαμηλότερο σημείο στο BigCommerce και τα ισχυρά εργαλεία πώλησης

5

Κάντε τα μπλουζάκια σας πραγματικά

Μόλις εσύ’αποφασίσατε πώς εσείς’Θα πουλάτε τα μπλουζάκια σας online, εσείς’δ βεβαιωθείτε καλύτερα’Έχω κάποια προϊόντα πραγματικής ζωής για να φωνάξει!

Αυτό το βήμα θα διαφέρει ανάλογα με την επιλογή πώλησης που θα επιλέξετε. Αν εσύ’χρησιμοποιώντας ξανά μια υπηρεσία εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση, για παράδειγμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε τα σχέδιά σας και αυτά’Θα φροντίσω τα υπόλοιπα.

Ωστόσο, εάν εσείς’είστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση των δικών σας προϊόντων, εσείς’Θα πρέπει να σκεφτώ μερικά από αυτά τα πράγματα…

1. Προμηθεύστε τα μπλουζάκια σας

Θέλετε να παρέχετε υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά μπλουζάκια; Ίσως ζείτε σε ένα ζεστό μέρος όπου οι πελάτες χρειάζονται ελαφρύ, ευάερο ύφασμα; Προωθείτε ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν?

Προμηθευτές μπλουζάκια που ταιριάζει με την επωνυμία σας’τιμές s θα συμβάλει στην οικοδόμηση μιας θετικής φήμης και θα σας ξεχωρίσει από προϊόντα χαμηλότερης ποιότητας.

προμήθεια μπλουζών rapanui παράδειγμαΑυτό το απλό βιολογικό μπλουζάκι από το ηλεκτρονικό κατάστημα Rapanui έρχεται με μια ανιχνεύσιμη ιστορία για το πώς και το πού δημιουργήθηκε, δίνοντας έμφαση στη βιολογική φύση του προϊόντος.

2. Εκτύπωση των μπλουζών σας

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι εκτύπωσης μπλουζών, όπως:

 • Απευθείας στο ένδυμα – φθηνό αλλά αργό, μελάνι εφαρμόζεται κατευθείαν στο ύφασμα μέσω ενός εκτυπωτή inkjet, παρέχοντας ένα επαγγελματικό και λεπτομερές αποτέλεσμα. καλύτερο για μικρές παραγγελίες
 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ οθονης – χρησιμοποιεί στρώματα μελανιού και διάτρητα, καθιστώντας την μια καλή επιλογή για μαζική εκτύπωση απλών σχεδίων με λίγα μόνο χρώματα. το’είναι επίσης πολύ μακράς διαρκείας
 • Μεταφορά θερμότητας – ένας γρήγορος, εύκολος και οικονομικός τρόπος εκτύπωσης έγχρωμων εικόνων χρησιμοποιώντας χαρτί μεταφοράς θερμότητας, αυτή η επιλογή είναι ιδανική για σύνθετα σχέδια, αλλά θα σπάσει ή θα εξασθενίσει με την πάροδο του χρόνου

Η επιλογή σας πρέπει να εξαρτάται από το μέγεθος των παραγγελιών σας, την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και την ταχύτητα και το κόστος που χρειάζεστε για την παραγωγή των μπλουζών στο.

3. Αποθήκευση και αποστολή

Εάν δεν το κάνετε’Έχω πολύ χώρο αποθήκευσης ή μην’Θέλετε να ασχοληθείτε με τα σκαμπανεβάσματα των ταχυμεταφορών και τα έξοδα αποστολής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία εκπλήρωσης ή να επιλέξετε μια υπηρεσία αποστολής. Αυτά λειτουργούν με έναν αρκετά παρόμοιο τρόπο, σε αυτό εσύ δεν’Πρέπει να αποθηκεύσετε ή να στείλετε τα προϊόντα σας μόνοι σας.

Εάν επιλέξετε να πουλήσετε μέσω της Amazon, για παράδειγμα, μπορείτε να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Amazon Fulfillment, η οποία φροντίζει για την αποθήκευση, την παράδοση, την εξυπηρέτηση πελατών και τη διαχείριση επιστροφών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στην Amazon τα προϊόντα σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε dropshipping, όπου προωθείτε (ή “πτώση”) τις λεπτομέρειες του πελάτη σας’παραγγείλετε στον προμηθευτή σας, ο οποίος στη συνέχεια αποστέλλει το προϊόν απευθείας στον πελάτη.

Και οι δύο μέθοδοι εξαλείφουν την ανάγκη αποθήκευσης και αποστολής προϊόντων μόνοι σας – το dropshipping συνεπάγεται μικρότερο κίνδυνο και επενδύσεις, ενώ η εκπλήρωση μπορεί να εξυπηρετήσει μια ευρύτερη πελατειακή βάση και να έχει καλύτερες υπηρεσίες αποστολής.

μοντέλο αποστολής oberloΑυτό το γραφικό από τον προμηθευτή dropshipping Oberlo δείχνει πώς λειτουργεί το dropshipping, αφαιρώντας την ταλαιπωρία της αποθήκευσης και της αποστολής προϊόντων μόνοι σας. Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Σκέφτηκα τι’είναι σημαντικό για εσάς κατά την προμήθεια των μπλουζών σας
 • Αποφάσισε τον καλύτερο τρόπο εκτύπωσης των μπλουζών σας
 • Κοίταξε πώς θέλετε να αποθηκεύσετε και να στείλετε τα μπλουζάκια σας

6

Ρυθμίστε το κατάστημά σας

Τώρα’ήρθε η ώρα να βγάλετε τα προϊόντα σας εκεί έξω! Και πάλι, αυτό θα διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο πώλησης που εσείς’επιλέξατε. Εμείς’Θα εξερευνήσουμε σύντομα κάθε ένα πριν προχωρήσουμε στην προώθηση των προϊόντων σας στο διαδίκτυο.

Αλλά πρώτα, μια γρήγορη ματιά στα βασικά βήματα που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε:

 • Τραβήξτε φωτογραφίες προϊόντων – να είστε προσεκτικοί, να χρησιμοποιείτε καλό φωτισμό, να επιλέξετε μόνο καθαρές εικόνες και να μην το κάνετε’ξεχάστε την πίσω όψη!
 • Γράψτε περιγραφές προϊόντων – να είστε συγκεκριμένοι, συνοπτικοί, περιγραφικοί και πειστικοί και να συμπεριλαμβάνετε όλες τις βασικές πληροφορίες για το προϊόν, όπως υλικό, μέγεθος, λεπτομέρειες φροντίδας και ούτω καθεξής.
 • Ορίστε τιμές – μη’να πωλήσετε τα προϊόντα σας, αλλά μην’Φοβάστε τους ανθρώπους με υψηλές τιμές. Να είστε συνεπείς στις τιμές σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει χρήματα!

Μάθετε περισσότερα

 • Ντικόβερ Πώς να τραβήξετε φωτογραφίες προϊόντων που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες και αυξάνουν τις πωλήσεις στον χρήσιμο οδηγό μας
 • Το’Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται… διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να γράψετε περιγραφές προϊόντων για μερικές συμβουλές και κόλπα ειδικών
 • Δεν είστε σίγουροι για το πόσο θα χρεώσετε για τα μπλουζάκια σας; Εμείς’πήρα την πλάτη σας – κέρδος από το δικό μας Πώς να τιμολογήσετε ένα προϊόν οδηγός

1. Ρυθμίστε τον ιστότοπο εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση

Απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό, ανεβάστε τα προϊόντα σας και μετά χαλαρώστε!

2. Ρυθμίστε την ηλεκτρονική αγορά σας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό πωλητή, προσθέστε τα προϊόντα σας, επιλέξτε την κατηγορία προϊόντων σας και μη’Μην ξεχάσετε να βελτιστοποιήσετε τις καταχωρίσεις προϊόντων σας με λέξεις-κλειδιά για να κατατάξετε υψηλότερη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό, επιλέξτε ένα πρότυπο και επεξεργαστείτε τον μέχρι εσάς’είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση της βιτρίνας σας. Στη συνέχεια, προσθέστε προϊόντα και επωφεληθείτε από τις ρυθμίσεις σας, όπως επιλογές αποστολής και ειδοποιήσεις επιπέδου αποθεμάτων, έως ότου όλα είναι ακριβώς όπως θέλετε. Κάντε κλικ στη δημοσίευση και το κατάστημά σας θα είναι ζωντανό στο Διαδίκτυο!

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Λήψη φωτογραφιών προϊόντων για τοποθέτηση στον ιστότοπό σας
 • Έγραψε πειστικές περιγραφές προϊόντων για να πει στους ανθρώπους τα μπλουζάκια σας
 • Ορίστε ρεαλιστικές τιμές για κάθε προϊόν
 • Ρυθμίστε το κατάστημά σας

Μάθετε περισσότερα

 • Χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία του δικού σας διαδικτυακού καταστήματος; Προχωρήστε στον αναλυτικό οδηγό μας στο Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Επόμενο!

7

Αγκαλιάστε το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ

Έτσι, τα μπλουζάκια σας είναι τώρα διαθέσιμα στο Διαδίκτυο, περιμένοντας κάποιο τυχερό πελάτη να έρθει και να τα αγοράσει. Τα προϊόντα σας περιμένουν… και περιμένουν… και περιμένουν… και δυστυχώς, αυτό’όλα αυτά’Θα κάνω εκτός αν αγκαλιάσετε λίγο διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Το’Είναι αλήθεια ότι οι ιστότοποι εκτύπωσης κατ ‘απαίτηση και οι διαδικτυακές αγορές έρχονται με τη δική τους κίνηση, σε αντίθεση με τα λαμπερά νέα διαδικτυακά καταστήματα, αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ενθαρρύνετε τις πωλήσεις.

1. SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι η τέχνη του να βοηθάτε τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται υψηλά στο Google’αποτελέσματα αναζήτησης. Αν εσύ’χτίζοντας ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, το SEO είναι ο καλύτερος φίλος σας – θέλετε να είστε παρόντες στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων για να βοηθήσετε τους χρήστες να βρουν τον ιστότοπό σας.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε με:

 • Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά σε επικεφαλίδες, αντίγραφα και ονόματα αρχείων εικόνας
 • Γράψτε περιγραφικό alt κείμενο για εικόνες
 • Σύνδεση με άλλες σελίδες στον ιστότοπό σας
 • Ξεκινήστε ένα ιστολόγιο
 • Χρησιμοποιήστε την ασφάλεια SSL (αυτό συνήθως έρχεται ενσωματωμένο στον κατασκευαστή σας)

Η λίστα συνεχίζει και συνεχίζει!

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν επίσης το δικό τους είδος SEO, όπου όλοι προσπαθούν να ανεβούν στο Amazon’αποτελέσματα s (για παράδειγμα). Το πρόβλημα εδώ είναι ότι η Amazon πωλεί επίσης τα ίδια τα προϊόντα, και συνήθως τα κατατάσσει πάνω από όλους τους άλλους’μικρό!

2. Κοινωνικά μέσα

Πάρτε τα κοινωνικά σας κανάλια και φωνάξτε για τα υπέροχα μπλουζάκια σας – αλλά επιλέξτε τα κανάλια σας με σύνεση. Σκεφτείτε το κοινό-στόχο σας και πού βρίσκονται’πιθανότατα να κάνετε περιήγηση. Τότε, να είστε προσεκτικοί και διακριτικοί στα φωνή σας…

Οι άνθρωποι στρέφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινής ζωής’να τονώσετε τους οπαδούς σας πιέζοντας συνεχώς τα προϊόντα σας στα πρόσωπά τους, φωνάζοντας “Αγορά Αγορά αγορά!” αντι αυτου, δημοσιεύστε σχετικό, τακτικό, ενδιαφέρον περιεχόμενο για να δημιουργήσετε την επωνυμία σας.

κοινωνικά μέσα μάρκετινγκ μπλουζάκια χωρίς νήματα instagramΤο Threadless είναι μια δημοφιλής αγορά μπλουζών και το Instagram του συνδυάζει σχέδια με διασκεδαστικές, σχετικές αναρτήσεις για να διατηρεί τους οπαδούς αφοσιωμένους.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε άτομα είναι μέσω περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες – ειδικά αν το κοινό-στόχος σας είναι μιας γενιάς που λατρεύει την κοινή χρήση φωτογραφιών και τη λήψη αρέσει! Απλώς ζητήστε από τους πελάτες να στείλουν φωτογραφίες τους με τα προϊόντα σας και να προσφέρουν ανταμοιβές – ακόμα κι αν είναι’απλώς δημοσιεύοντας το “επιτυχής” φωτογραφία στα κανάλια κοινωνικών μέσων.

Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος παραγωγής διασκεδαστικού περιεχομένου ενισχύοντας ταυτόχρονα την κοινωνική σας απόδειξη – δείχνοντας ότι οι άνθρωποι αγοράζουν, απολαμβάνουν και προωθούν τα προϊόντα σας κάνουν τους άλλους πιο πιθανό να αγοράσουν!

Ο χρήστης δημιουργούσε περιεχόμενο με μεγάλο μπλουζάκιΤο Big Wild Thought είναι μια μάρκα μπλουζών και ρούχων που χρησιμοποιεί μεγάλο περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες στο Instagram για να προωθήσει τα προϊόντα του και να προσελκύσει τους πελάτες του. Κορυφαία συμβουλή… Πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό λογαριασμό για την επιχείρησή σας αντί να κάνετε οτιδήποτε σε ένα προσωπικό προφίλ!

3. Κριτικές προϊόντων

Οι κριτικές προϊόντων είναι εξαιρετικά σημαντικές κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου. Το’Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Amazon είναι τόσο δημοφιλής – βάζει τα σχόλια των πελατών στην πρώτη γραμμή της αγοράς της. Το πρόβλημα είναι, αυτό το καθιστά δύσκολο όταν εσείς’ξαναρχίζω.

Οι χρήστες θέλουν να δουν κριτικές προϊόντων πριν κάνουν κλικ στην αγορά, αλλά κανείς δεν έχει αγοράσει τίποτα ακόμη για έλεγχο, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν θα αγοράσει επειδή δεν υπάρχουν κριτικές… αυτός ο φαύλος κύκλος μπορεί να συνεχιστεί.

Για να το ξεπεράσετε, δοκιμάστε να δώσετε δωρεάν και αναζητήστε σχόλια πελατών, ή συνεργαστείτε με μια πιο γνωστή επωνυμία που μπορεί να υποστηρίξει τα προϊόντα σας. Προσφέρετε μικρές ανταμοιβές για πελάτες που αξιολογούν και ελέγχουν τις αγορές τους και προσπαθήστε να συγκεντρώσετε μαρτυρίες όπου μπορείτε.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Βελτιστοποίησε τα προϊόντα σας για να βρεθεί από τους πελάτες
 • Δημιουργήστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό κοινωνικών μέσων και ξεκινήστε να μοιράζεστε περιεχόμενο
 • Δημιουργήστε ένα σχέδιο για να συγκεντρώσετε κριτικές και σχόλια πελατών

8

Προστατέψτε τα σχέδιά σας

Μια κοινή ερώτηση που τίθεται κατά την έναρξη κάθε είδους επιχείρησης είναι “Τι θα συμβεί αν κάποιος κλέψει την ιδέα μου?”

Εμείς’Θα περιγράψω μερικές γρήγορες γενικές συμβουλές, αλλά τώρα’είναι μια καλή στιγμή για την αποποίηση ευθυνών ότι δεν είμαστε δικηγόροι – οπότε αν χρειάζεστε πραγματικές νομικές συμβουλές, προσλάβετε έναν επαγγελματία!

Πρώτον, μπορεί να σας εκπλήξει να ξέρετε ότι μόλις δημιουργήσετε ένα νέο σχέδιο και το βάλετε πάνω σε χαρτί (ή σε ένα μπλουζάκι),’στην πραγματικότητα πνευματικά δικαιώματα ως πνευματική ιδιοκτησία. Ακόμα και χωρίς εγγραφή, έχετε νόμιμα δικαιώματα για τη δημιουργία σας, αρκεί’πρωτότυπο και “στερεωμένο σε απτή μορφή.”

Ωστόσο, αξίζει να δηλώσετε τα σχέδιά σας για ηρεμία, γιατί σας δίνει ένα δημόσιο αρχείο ιδιοκτησίας – και είναι απαραίτητο εάν χρειαστεί ποτέ να δράσετε σε κάποιον άλλο να λογοκλοπήσει την εργασία σας.

Αν εσύ’να πουλάτε μπλουζάκια στο διαδίκτυο ως χόμπι ή μικρό πλευρικό φασαρία, τότε’πιθανώς δεν αξίζει τον κόπο να εγγραφείτε για πνευματικά δικαιώματα. Ωστόσο, εάν εσείς’δημιουργείτε μια επιχείρηση και μετά’πιθανότατα καλύτερα να είμαστε ασφαλείς παρά να λυπάμαι.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Αποφάσισε εάν πρέπει να εγγραφείτε επίσημα για πνευματικά δικαιώματα
 • Βεβαιωθείτε ότι τα σχέδιά σας πληρούν τα πνευματικά δικαιώματα
 • Εφαρμόστηκε για να δηλώσει τα σχέδιά σας εάν είναι κατάλληλο

9

Υφηγητής’t Παραιτηθείτε!

Η δημιουργία μιας νέας επιχείρησης είναι πάντα λίγο τρομακτική. Το’Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μπορεί να μην πάει αρκετά όπως είχε προγραμματιστεί από την πρώτη μέρα – και ότι αυτά τα βήματα θα είναι διαφορετικά για όλους.

Η αγορά μπλουζών είναι αρκετά γεμάτη, αλλά αυτό σημαίνει απλώς ότι όλοι περιμένουν μεγάλα μάτια για το επόμενο μεγάλο πράγμα – οτιδήποτε συμβαίνει, μη’να τα παρατήσω!

Στην αρχή, μιλήσαμε για την αναζήτηση έμπνευσης, τον πειραματισμό, τη δημιουργικότητα και την παρακολούθηση τόσο του κοινού-στόχου όσο και των ανταγωνιστών σας. Υφηγητής’να μην το κάνεις αυτό. Βάλτε σχέδια που δημιουργήθηκαν’t προς το παρόν σε ένα συρτάρι για αργότερα, ζητήστε σχόλια και παρακολουθήστε τις τάσεις.

Κολλήστε το και συνεχίστε να πουλάτε!

Τρόπος πώλησης μπλουζών στο Διαδίκτυο: Περίληψη

Εμείς’Κοίταξα τα βήματα για το πώς να πουλάτε μπλουζάκια στο διαδίκτυο, από τα πρώτα στάδια της έρευνας και της φαντασίας, μέχρι τη συγκίνηση της εμφάνισης των πρώτων παραγγελιών σας.

Συνειδητοποιούμε ότι αυτός είναι ένας πολύ μεγάλος οδηγός, οπότε μη’μην ανησυχείς – δεν το κάνεις’Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλα αυτά σε μια μέρα. Αποθηκεύστε αυτήν τη σελίδα και επιστρέψτε σε αυτήν όποτε θέλετε να προχωρήσετε με την επιχείρηση μπλουζών σας και απολαύστε κάθε βήμα!

Πώς να σχεδιάσετε και να πουλήσετε μπλουζάκια στο Διαδίκτυο: 9 απλά βήματα

 1. Κάντε την έρευνά σας
 2. Βρείτε τη θέση σας
 3. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε
 4. Αποφασίστε πώς να πουλήσετε online
 5. Κάντε τα μπλουζάκια σας πραγματικά
 6. Ρυθμίστε το κατάστημά σας
 7. Αγκαλιάστε το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ
 8. Προστατέψτε τα σχέδιά σας
 9. Υφηγητής’t Παραιτηθείτε!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να πουλάτε μπλουζάκια στο διαδίκτυο. Η αγαπημένη μας μέθοδος είναι να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου – εμείς’το ερευνήσαμε εκτενώς και οι κορυφαίες προτάσεις μας για τους κατασκευαστές είναι:

 • Αγοράστε
 • Wix
 • BigCommerce

Ξεκινήστε σήμερα κάνοντας κάποια έρευνα και αποφασίζοντας τους στόχους σας – αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη μέθοδο πώλησης στο διαδίκτυο αργότερα. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας ενθουσιάζει με την πώληση μπλουζών στο διαδίκτυο και ότι εσείς’Θα επιστρέψω και θα μας ενημερώσετε πώς θα προχωρήσετε!

Συχνές ερωτήσεις

Η δημιουργία του δικού μου ηλεκτρονικού καταστήματος θα είναι ακριβή?

Οχι απαραίτητα! Οι περισσότεροι αφοσιωμένοι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως το Shopify και το BigCommerce) κοστίζουν περίπου 29 $ το μήνα, αλλά μπορείτε να βρείτε κατασκευαστές καλής ποιότητας όπως το Weebly με μόλις 9 $ το μήνα. Το’αξίζει να συγκρίνουμε τους διαφορετικούς κατασκευαστές και να ψωνίζεις για να βρεις το καλύτερο για εσάς!

Τι γίνεται με ιστότοπους όπως το TeeSpring ή το TeeChip για την πώληση των μπλουζών μου στο Διαδίκτυο?

Μερικές φορές ονομάζονται ιστότοποι καμπάνιας και λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο με την εκτύπωση κατά παραγγελία. Η διαφορά είναι ότι συνήθως εκτυπώνουν το μπλουζάκι σας μετά την πραγματοποίηση ορισμένου αριθμού παραγγελιών και προσφέρουν μόνο το προϊόν σας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτοί’είναι ιδιαίτερα καλό εάν έχετε ήδη υπάρχουσα βάση πελατών!

Μπορώ πραγματικά να βγάλω λεφτά από την πώληση μπλουζών στο διαδίκτυο?

Ναί! Το’Είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε μια ομάδα ανθρώπων ή να αποκτήσετε τεχνική βοήθεια με gadget ή κώδικα. Το μόνο πρόβλημα με την πώληση μπλουζών είναι ότι είναι’είναι μια πολύ δημοφιλής αγορά, που σημαίνει’έναντι ενός δίκαιου ανταγωνισμού. Οτι’γιατί’αξίζει να αφιερώσετε λίγο επιπλέον χρόνο και φροντίστε να δημιουργήσετε ένα πιο μοναδικό προϊόν από εσάς’είμαι παθιασμένος με!

Το Website Builder Expert στοχεύει να σας παρέχει ειλικρινά δεδομένα. Οτι’Γιατί διεξάγουμε τη δική μας έρευνα και αποκτούμε άμεση, προσωπική εικόνα. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map