Πώς να πουλήσετε κοσμήματα στο Διαδίκτυο

Contents

10 απλά βήματα για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων

πώς να πουλήσετε κοσμήματα σε απευθείας σύνδεση επιλεγμένη εικόναΕκεί’Ποτέ δεν ήταν η καλύτερη στιγμή για να ξεπεράσουμε την παγκόσμια αγορά κοσμημάτων. Αν θέλεις γίνετε μέρος αυτής της αυξανόμενης κίνησης – και αυξήστε το τραπεζικό σας υπόλοιπο ταυτόχρονα – τότε τα 10 εύκολα βήματα μας θα σας προετοιμάσουν για επιτυχία.


Τα κοσμήματα είναι ένας καλός τρόπος για να αξεσουάρ μια στολή. Ένα λαμπερό χρυσό ρολόι που σπρώχνει κάτω από τη μανσέτα του κοστουμιού σας, ή ένα διαμάντι κολιέ που φτιάχτηκε για να ταιριάζει με αυτό το φόρεμα – αυτοί’είμαι πολύ σπουδαία προνόμια.

Αλλά η πώληση κοσμημάτων μπορεί επίσης να είναι ένας καλός τρόπος αύξησης του τραπεζικού σας υπολοίπου και να ξεκινήσετε στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Και αν διαθέτετε ήδη κατάστημα από τούβλα και κονίαμα, ή μόλις ξεκινήσετε, το να έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι κρίσιμο για την επιχείρηση κοσμημάτων σας.

Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκινήσετε. Πώς ρυθμίζετε την αποστολή; Τι’είναι ο καλύτερος τρόπος για την αγορά της επιχείρησής σας; Πριν από αυτό, πώς χτίζετε ακόμη και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα?

Οτι’από όπου μπαίνει ο εύκολος οδηγός 10 βημάτων, για να σας μεταφέρει ομαλά στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

10 βήματα για την πώληση κοσμημάτων στο διαδίκτυο

Ακολουθούν τα 10 βήματα για να ξεκινήσετε την πώληση κοσμημάτων στο διαδίκτυο:

 1. Βρείτε το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς.
 2. Εγγραφείτε σε πρόγραμμα Premium.
 3. Επιλέξτε ένα όνομα τομέα.
 4. Επιλέξτε και προσαρμόστε ένα θέμα.
 5. Προσθέστε κοσμήματα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
 6. Ρύθμιση πληρωμών.
 7. Ταξινόμηση της αποστολής σας.
 8. Κάντε προεπισκόπηση, δοκιμάστε και ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα κοσμημάτων.
 9. Προωθήστε τα κοσμήματά σας στο Διαδίκτυο.
 10. Διαχειριστείτε το απόθεμά σας.

Αυτά τα απλά βήματα θα σας δείξουν τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και θα σας οδηγήσουν στην πορεία προς την επιτυχία. Εμείς’δεν είμαι εδώ για να σας κάνουμε ένα γρήγορο χρήμα – εμείς’είστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε πραγματικές, μακροπρόθεσμες ανταμοιβές για την επιχείρησή σας.

Γι ‘αυτό ετοιμαστείτε να κάνετε τις επιχειρήσεις σας από το bijoux και ετοιμαστείτε να κάνετε το πρώτο βήμα προς τη δική σας αυτοκρατορία κοσμημάτων!

Πού μπορείτε να πουλήσετε κοσμήματα στο Διαδίκτυο?

Το Διαδίκτυο είναι ένα μεγάλο μέρος και ξέρουμε ότι μπορεί να αισθάνεται συντριπτική γνωρίζοντας από πού να ξεκινήσετε. Οποτε εδω’είναι ένας γρήγορος οδηγός για τα κύρια μέρη όπου μπορείτε να πουλάτε κοσμήματα στο διαδίκτυο και ποιο είναι το καλύτερο για εσάς…

Πώς να πουλήσετε κοσμήματα στο Διαδίκτυο: Εύρεση του χώρου σας

 • Διαδικτυακές αγορές – όπως οι Etsy, eBay και Amazon
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ – όπως το Facebook και το Instagram
 • Το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα – χτίστηκε χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα όπως το Shopify

Το σωστό μέρος πώλησης για τα κοσμήματά σας στο διαδίκτυο εξαρτάται από τις ανάγκες σας, τους στόχους σας και το κοινό σας, οπότε αρχίστε να σκέφτεστε αυτά τα τρία πράγματα καθώς σας καθοδηγούμε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μιας από αυτές τις κύριες αγορές.

# 1. Διαδικτυακές αγορές

Το καλύτερο πράγμα για τις διαδικτυακές αγορές είναι ότι δεν το κάνετε’Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε τα προϊόντα σας στους πελάτες – πλατφόρμες όπως το Amazon, το eBay και το Etsy είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και λαμβάνουν τόνους επισκεψιμότητας καθημερινά.

Το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχετε τον έλεγχο της επωνυμίας σας και αντιμετωπίζετε επίσης μεγάλο ανταγωνισμό από άλλες μάρκες που πωλούν στην ίδια αγορά. Αυτό σημαίνει ότι πιθανώς κερδίσατε’να πάρετε πολλούς πιστούς ή επαναλαμβανόμενους πελάτες, όπως εσείς’δεν δημιουργείτε μια αξέχαστη μάρκα.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσετε τέλη καταχώρισης ή τέλη συναλλαγής ανάλογα με την αγορά που επιλέγετε – πάντα να ελέγχετε τους κανόνες και τις χρεώσεις πριν εγγραφείτε, καθώς θα μπορούσε να κερδίσει τα κέρδη σας εάν οι χρεώσεις είναι πολύ υψηλές.

# 2. Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Η πώληση κοσμημάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σας επιτρέψει να προσεγγίσετε ένα μεγάλο κοινό, αυτό’Είναι πολύ χαμηλού κόστους και είναι πολύ γρήγορο και εύκολο στη ρύθμιση!

Ωστόσο, μόλις ξεκινήσετε, η πώληση κοσμημάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά χρονοβόρα όταν το διαχειρίζεστε καθημερινά. Ίσως να αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα με την επωνυμία όπως και στις αγορές, επειδή η επωνυμία και τα σχέδιά σας περιορίζονται στη διάταξη της σελίδας του προφίλ σας.

Ωστόσο, τα κοινωνικά μέσα έπρεπε’Παραβλέπεται ως ο τέλειος τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες και να δημιουργήσετε ένα ακόλουθο για την επιχείρησή σας – απλά δεν το κάνουμε’Συνιστούμε να βασίζεστε αποκλειστικά σε αυτό για την πώληση των προϊόντων σας.

# 3. Το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Η πώληση κοσμημάτων μέσω του διαδικτυακού σας καταστήματος είναι ο πιο επαγγελματικός τρόπος για να χτίσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο στο κατάστημά σας’Σχεδιασμός και επωνυμία – μπορείτε να εμφανίσετε όλα τα προϊόντα σας σε ένα μέρος, να δημιουργήσετε μια επαγγελματική και συνεπή μάρκα και να παρέχετε μια ομαλή διαδρομή πελατών από την αρχή έως το τέλος.

Το κύριο πράγμα που αποτρέπει τους ανθρώπους από την κατασκευή του δικού τους διαδικτυακού καταστήματος είναι το γεγονός ότι χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να δημιουργηθεί από το να ανεβάζετε προϊόντα σε μια αγορά όπως η Amazon. Ωστόσο, αυτό’αξίζει τον επιπλέον χρόνο και προσπάθεια!

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν χρειάζεται’Πρέπει να διαρκέσει αιώνες. Στην πραγματικότητα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα – χωρίς τεχνικές δεξιότητες – χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify ή το BigCommerce.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ένας από τους κύριους λόγους για τη χρήση ενός εργαλείου δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο χρόνος που θα σας εξοικονομήσει.

Μόλις ρυθμίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, το πρόγραμμα δημιουργίας που επιλέγετε διαθέτει τα εργαλεία για την εκτέλεση χρονοβόρων εργασιών από μόνο του. Από την παρακολούθηση αποθέματος έως τις προσφορές αποστολής σε πραγματικό χρόνο, το πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου σας μπορεί να ελευθερώσει το χρόνο σας για άλλες σημαντικές εργασίες.

ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων squarespaceΤο Squarespace συνδυάζει εκπληκτικά σχέδια με ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου για να εξοικονομείτε χρόνο και προσπάθεια κατά τη λειτουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος.

Ενώ εσείς’εξοικονομείτε χρόνο, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε προσπάθεια!

Ξεχάστε τη μη αυτόματη παρακολούθηση των παραγγελιών ή τον ιδρώτα πάνω από γραμμές κώδικα – οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου διευκολύνουν την κατασκευή και τη συντήρηση του διαδικτυακού σας καταστήματος, δεν χρειάζονται τεχνολογικές δεξιότητες.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες της αγοράς, δεν το κάνετε’Πρέπει να πληρώσω τα τέλη καταχώρισης για πώληση με χρήση ενός κατασκευαστή ηλεκτρονικού εμπορίου, και μερικά’t χρεώνει ακόμη και τέλη συναλλαγής. Έτσι κερδίσατε’Νιώστε το κάψιμο στην τσέπη σας καθώς οι πωλήσεις σας αρχίζουν να ανεβαίνουν στα ύψη – αντ ‘αυτού, μπορείτε να καθίσετε και να αποκομίσετε τις ανταμοιβές της σκληρής δουλειάς σας!

Ποια μέθοδος πώλησης είναι κατάλληλη για εσάς?

Για τους περισσότερους πωλητές, προτείνουμε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Η πώληση μόνο σε αγορές ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εντάξει για πολύ μικρούς πωλητές, αλλά μπορεί να γίνει περιοριστική αρκετά γρήγορα. Το καλό με το να έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ότι μπορείτε να το ενσωματώσετε σε πολλές πλατφόρμες.

Αυτή η ενσωμάτωση σημαίνει ότι ενώ έχετε το κατάστημά σας ως κεντρική πώληση “κεντρικό σημείο” Μπορείτε επίσης να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε αγορές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων!

2

Βρείτε το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς

Εάν τα διαμάντια είναι κορίτσι’ο καλύτερος φίλος, τότε ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το κατάστημα κοσμημάτων σας’ο καλύτερος φίλος!

Ναι, μπορείτε να πουλήσετε τα κοσμήματά σας μέσω αγορών όπως το eBay, το Etsy ή το ArtFire – αυτές είναι δημοφιλείς πλατφόρμες και ίσως εσείς’Έχω αγοράσει ή πουλήσει μέσω αυτών πριν. Αυτοί’είναι καλό για να ξεκινήσετε, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να πουλήσετε online είναι να έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα…

…και ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι με ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου!

Ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σας βοηθά να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Εσείς’ελέγχετε τα πάντα, από το σχέδιό σας έως τη διεύθυνση του ιστότοπού σας και τα προϊόντα που αναγράφετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο – δεν χρειάζονται δεξιότητες κωδικοποίησης ή τεχνολογίας.

χαρακτηριστικά κοσμημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου shopifyΤο Shopify είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου που σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται το διαδικτυακό σας κατάστημα κοσμημάτων.

Σε αγορές όπως η Etsy, εσύ’Θα αντιμετωπίσω έντονο ανταγωνισμό από εκατομμύρια άλλους πωλητές που μοιράζονται το χώρο και θα χρεωθείτε με τέλη για να αναφέρετε τα προϊόντα σας. Με ένα εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δικό σας εμπορικό σήμα και να οπλίσετε το κατάστημά σας με όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για να πετύχει.

Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση κοσμημάτων στο διαδίκτυο είναι:

 • Αγοράστε
 • Wix eCommerce
 • BigCommerce
 • Squarespace

Εμείς’δεν τραβάω απλώς αυτόν τον κατάλογο από λεπτό αέρα. διεξάγουμε σε βάθος έρευνα για όλους τους κατασκευαστές που εξετάζουμε. Αφού δοκιμάσουμε, δοκιμάσουμε και αναλύσουμε καθένα από αυτά, μπορούμε να πούμε χωρίς αμφιβολία ότι αυτοί οι τέσσερις κατασκευαστές είναι οι καλύτεροι από τους καλύτερους για πώληση κοσμημάτων στο διαδίκτυο.

Εδώ’είναι μια γρήγορη επισκόπηση του πώς σημείωσαν στις βαθμολογίες μας:

Επιλογή ενός Εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Όλα ακούγονται αρκετά δελεαστικά, έτσι; Αλλά πώς επιλέγετε την κατασκευή ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου; Τι κάνει έναν καλό οικοδόμο, και το οποίο πρέπει να αποφύγετε?

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, έτσι’Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα οικοδόμο που είναι κατάλληλο για εσάς.

Εδώ είναι πέντε πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν εσείς’ψάχνω για αυτό:

 • Προϋπολογισμός και σχέση ποιότητας / τιμής – ρίξτε μια ματιά στον οικοδόμο’τα σχέδια τιμών και δείτε πώς ταιριάζουν με τον προϋπολογισμό σας. Υφηγητής’απλώς κοιτάξτε τις τιμές εκκίνησης – βεβαιωθείτε ότι τα υψηλότερα σχέδια είναι κατάλληλα και όταν έρθει η ώρα για αναβάθμιση.
 • Ευκολία στη χρήση – αν εσύ’Είστε μια ολοκληρωμένη τεχνολογία, βεβαιωθείτε ότι ο οικοδόμος σας είναι φιλικός για αρχάριους! Οι κριτικές μας διερευνούν πάντα την ευκολία χρήσης και μπορείτε να εγγραφείτε σε μια δωρεάν δοκιμή για να το δοκιμάσετε και εσείς.
 • Εργαλεία – Ρίξτε μια ματιά στα εργαλεία και τις δυνατότητες και αν ταιριάζουν με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Λειτουργίες Blogging; Ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία; Τιμές αποστολής σε πραγματικό χρόνο; Δώστε στο κατάστημά σας αυτό που χρειάζεται για να πετύχει.
 • Σχέδιο – χρειάζεστε το κατάστημά σας για να φαίνεται τόσο καλή όσο και τα προϊόντα’πωλείται. Πόσα πρότυπα υπάρχουν για να διαλέξετε; Πόσο μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιο; Υφηγητής’αφήστε το σχέδιο ως μια σκέψη – κάντε το να μετράει!
 • Υποστήριξη πελατών – όταν τα πράγματα πάνε λίγο λάθος, εσύ’Θα χρειαστεί ένα χέρι βοήθειας. Το’αξίζει τον έλεγχο’είμαστε ευχαριστημένοι με τις διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης.

Και οι τέσσερις συνιστώμενοι κατασκευαστές μας προσφέρουν ένα δωρεάν δοκιμή, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε για να δείτε ποιο σας αρέσει περισσότερο!

Ένας οικοδόμος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο καλύτερος τρόπος πώλησης μέσω διαδικτύου, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Κοιτάξαμε διαφορετικούς κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου για να βρεις το καλύτερο για την επιχείρηση κοσμημάτων – προτείνουμε το Shopify, το Wix, το BigCommerce και το Squarespace, καθώς σημείωσαν εντυπωσιακή βαθμολογία στην έρευνά μας
 • Εγγραφήκατε σε τουλάχιστον μία δωρεάν δοκιμή για να δοκιμάσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Διαλέξατε τον τέλειο κατασκευαστή για την επιχείρησή σας!

3

Εγγραφείτε σε πρόγραμμα Premium

Αν αυτό’με διαμάντια ή κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου, παίρνετε αυτό που πληρώνετε – και για να έχετε πραγματικά το καλύτερο για την επιχείρησή σας, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα premium πρόγραμμα.

Συνολικά, οι τιμές ξεκινούν από περίπου $ 20 το μήνα και μπορούν να φτάσουν τα 300 $ το μήνα για πολύ μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Για να σας δώσουμε μια ιδέα του κόστους, ακολουθούν οι τιμές για τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου:

 • Αγοράστε: 29,95 $ έως 224,95 $ ανά μήνα
 • Wix eCommerce: 20 έως 35 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως)
 • BigCommerce: 29,95 $ έως 224,95 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως)
 • Squarespace: 26 έως 40 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως)

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την εγγραφή σας σε ένα ετήσιο (ή ακόμη και διετές) πρόγραμμα. Όσο υψηλότερο είναι το σχέδιο, τόσο περισσότερα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται.

Για παράδειγμα, το πακέτο BigCommerce Standard $ 29,95 ανά μήνα σάς παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε το κατάστημά σας, συμπεριλαμβανομένων των τιμών αποστολής σε πραγματικό χρόνο και των αξιολογήσεων προϊόντων. Αλλά όταν κάνετε αναβάθμιση στο πακέτο Plus 71,95 $ ανά μήνα, ξεκλειδώνετε την πολύ σημαντική εγκαταλελειμμένη προφύλαξη καλαθιού αγορών.

Ψδστ! Απλώς θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το BigCommerce προσφέρει έως και τρεις μήνες δωρεάν όταν εγγραφείτε σε ένα νέο πρόγραμμα. Μεταβείτε στον ιστότοπο του BigCommerce για να δείτε αυτήν την προσφορά ζωντανά!

Εδώ’μια γρήγορη ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά που έχετε με ένα βασικό σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου σε σχέση με ένα προηγμένο σχέδιο για καθένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές μας.

Το Builder σας διαθέτει το Basic Advanced shopify λογότυπο μικρό εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική Premium υποστήριξη Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Απεριόριστο εύρος ζώνης Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική λογότυπο-wix-100x100 Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική Premium υποστήριξη Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Απεριόριστο εύρος ζώνης Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική Κουίζ BigCommerce Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική Premium υποστήριξη Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Απεριόριστο εύρος ζώνης Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική λογότυπο squarespace Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική Premium υποστήριξη Ανάκτηση καλαθιού Δωρεάν πιστοποιητικό SSL Απεριόριστο εύρος ζώνης Δοκιμάστε σήμερα Διαβάστε την πλήρη κριτική

Αφήνω’Αναλύστε γρήγορα ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά, ξεκινώντας premium υποστήριξη. Το Shopify, το Wix και το BigCommerce προσφέρουν 24ωρη υποστήριξη, καθώς και προηγμένη premium υποστήριξη κατά την αναβάθμιση. Το Squarespace, εν τω μεταξύ, προσφέρει 24ωρη υποστήριξη premium ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που έχετε’ξανά.

Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού (ή προφύλαξη καλαθιού) είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για κάθε επιχείρηση που λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις διαδικτυακές πωλήσεις. Όταν ένας πελάτης εγκαταλείψει την παραγγελία του, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης για να τον πείσετε να επιστρέψουν και να ολοκληρώσουν την αγορά. Η συμπερίληψη των κωδικών εξατομίκευσης και εκπτώσεων είναι εξαιρετικοί τρόποι για να κερδίσετε πίσω πωλήσεις.

Πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer) κρυπτογραφεί πληροφορίες (όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας) που υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω του ιστότοπού σας. Είναι ζωτικής σημασίας για διαδικτυακά καταστήματα, Γι ‘αυτό και οι τέσσερις το συμπεριλαμβάνουν από την αρχή. Οι αγοραστές και οι μηχανές αναζήτησης αναζητούν το μικρό λουκέτο και “https” δίπλα στο όνομα τομέα σας, το οποίο δείχνει ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής.

εύρος ζώνης είναι πόσα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν μέσω του ιστότοπού σας. Το απεριόριστο εύρος ζώνης σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας διαθέτει πολύ χώρο για να αναπτυχθεί. Εάν αντιμετωπίσετε μια άνθηση στην κυκλοφορία, το κατάστημά σας θα το χειριστεί με ευκολία και όχι να συντρίψει.

Τα βασικά σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου είναι τα καλύτερα για μικρά καταστήματα ή για διαδικτυακούς πωλητές που μόλις ξεκινούν. Τα μεγαλύτερα καταστήματα, ή οποιαδήποτε επιχείρηση πιέζει για ανάπτυξη, θα χρειαστούν τα προηγμένα εργαλεία που συνοδεύουν ένα υψηλότερο σχέδιο τιμών.

Ένα premium πρόγραμμα παρέχει στο κατάστημά σας τις καλύτερες δυνατότητες για πώληση μέσω διαδικτύου. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη φθηνότερη τιμή και, στη συνέχεια, να κάνετε αναβάθμιση σε πιο ισχυρά εργαλεία όποτε θέλετε’είμαι έτοιμος. Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Εκπόνησε έναν λογικό προϋπολογισμό
 • Συγκριτικά σχέδια τιμών, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος των υψηλότερων σχεδίων για τη μελλοντική ανάπτυξη
 • Αποφάσισε ποια χαρακτηριστικά χρειάζεται περισσότερο η επιχείρησή σας αυτήν τη στιγμή
 • Επιλέξτε το καλύτερο premium πρόγραμμα για τον προϋπολογισμό σας και τις τρέχουσες επιχειρηματικές ανάγκες

4

Επιλέξτε ένα όνομα τομέα

Ένα όνομα τομέα είναι η διεύθυνση του ιστότοπού σας – για παράδειγμα, το δικό μας είναι www.websitebuilderexpert.com. Τα ονόματα τομέα είναι εξαιρετικά σημαντικά: δίνουν στον ιστότοπό σας τη δική του ταυτότητα και βοηθούν στη δημιουργία μιας αξιόπιστης, επαγγελματικής και αναγνωρίσιμης εικόνας για την επιχείρησή σας.

Υφηγητής’να αφήσετε τον ιστότοπό σας ως ανύπαντρη – αν σας αρέσει ένας τομέας, βάλτε ένα δαχτυλίδι σε αυτό! Ή σε αυτήν την περίπτωση, καταχωρίστε το έτσι’δικός σου. Μπείτε εκεί το συντομότερο δυνατό για να ασφαλίσετε τον τομέα σας – ο καθένας είναι μοναδικός, οπότε μόλις το κάνετε’έφυγε, αυτό’έφυγε!

Η τιμή των τομέων ποικίλλει, αλλά συνήθως κοστίζει μεταξύ 10 και 60 $ ανά έτος. Με πολλούς κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου (περιλαμβάνονται το Squarespace και το Wix eCommerce), έχετε έναν δωρεάν τομέα για ένα έτος όταν εγγραφείτε σε ένα ετήσιο πρόγραμμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε ένα από έναν ειδικό καταχωρητή ονόματος τομέα, όπως το Domain.com, και να το συνδέσετε με τον δημιουργό του διαδικτυακού σας καταστήματος, γρήγορα και εύκολα.

τομέας κοσμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου squarespace Το Squarespace διευκολύνει την εύρεση του τέλειου τομέα σας. Αναζητήστε και αγοράστε τον τομέα σας για να τον ασφαλίσετε – Το Squarespace θα τον συνδέσει αυτόματα στο κατάστημά σας για εσάς! https://www.websitebuilderexpert.com/go/squarespace-selljewelryonline

Ακολουθούν οι τρεις κορυφαίες συμβουλές για την επιλογή του τέλειου τομέα:

 • Κάντε το μοναδικό. Η επιχείρησή σας είναι μοναδική, επομένως ο τομέας σας πρέπει να είναι και αυτός! Ξεχωρίστε από το πλήθος – εάν “κατάστημα myonlinejewelry” έχει ήδη ληφθεί, don’απλά χτυπάμε ένα νούμερο δύο στο τέλος.
 • Κρατήστε το απλό. Υφηγητής’να πάμε πολύ μακριά από την τρύπα του κουνελιού, αναζητώντας την ατομικότητα. κρατήστε τον τομέα σας αξέχαστο.
 • Μείνετε σχετικοί. Ο τομέας σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας κατά κάποιο τρόπο, είτε πρόκειται’είναι το κατάστημά σας’το όνομα ή το δικό σας.

Αν εσύ’ένα βήμα μπροστά και έχετε ήδη ένα όνομα τομέα, μπορείτε απλά να το συνδέσετε στο νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Και οι τέσσερις κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν οδηγούς που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό.

Το Διαδίκτυο είναι ένα μεγάλο μέρος, οπότε αφήστε την επιχείρησή σας να λάμψει. Δώστε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα έναν τομέα που θα θυμούνται οι χρήστες και θα συνεχίσουν να επιστρέφουν. Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Επιλέξατε το τέλειο όνομα τομέα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα
 • Έρευνα για τον τομέα σας για να το βεβαιωθείτε’δεν έχει ήδη ληφθεί
 • Καταχωρίσατε τον τομέα σας για να τον ασφαλίσετε και να τον συνδέσετε στον ιστότοπό σας

5

Επιλέξτε και προσαρμόστε ένα θέμα

Στα καταστήματα κοσμημάτων από τούβλα, τα προϊόντα παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να τα αναδείξουν. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν πρέπει να διαφέρει.

Οτι’Γιατί πρέπει να επιλέξετε το τέλειο θέμα. Ένα θέμα είναι ένα πρότυπο ιστότοπου που δείχνει τη διάταξη και το σχεδιασμό των σελίδων σας εάν το επιλέξετε.

Θέμα κοσμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου squarespaceΤο Squarespace διαθέτει τα καλύτερα ποιοτικά σχέδια στην αγορά – αυτό το εκπληκτικό θέμα ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές, προσαρμόζεται εύκολα και συνοδεύεται από εξαιρετικές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν εσείς’επιλέγοντας το θέμα σας. Ευτυχώς, οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου διευκολύνουν τη διαδικασία επιλογής κατηγοριοποιώντας θέματα σε βιομηχανίες, ακόμη και διατάξεις – για παράδειγμα, αν θέλετε μεγάλες εικόνες ή διάταξη πλέγματος για τον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε απευθείας αναζήτηση για να προσαρμόσετε τις επιλογές σας ή να κάνετε αναζήτηση ανά κλάδο. Τα Wix, Shopify και BigCommerce έχουν όλα συγκεκριμένα τμήματα για κοσμήματα (όπως “Κοσμήματα και αξεσουάρ” ή “Μόδα και κοσμήματα”).

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του θέματος πρώτα για να δείτε αν είναι’είναι το σωστό για εσάς. Με ορισμένους κατασκευαστές, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το θέμα σας αργότερα αν αλλάξετε γνώμη ή αποφασίσετε σχετικά με μια επωνυμία αργότερα. Το Shopify, το BigCommerce και το Squarespace σας επιτρέπουν να αλλάξετε το θέμα σας.

Και οι τέσσερις από τους προτεινόμενους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν θέματα απόκρισης σε κινητά. Αυτό σημαίνει ότι το σχέδιό σας θα αναδιαμορφωθεί αυτόματα ώστε να ταιριάζει σε οθόνες για κινητά, να φορτώνει γρήγορα και να δίνει στους επισκέπτες σας κινητές συσκευές την καλύτερη εμπειρία του ιστότοπού σας.

Προσαρμογή ενός θέματος

Φυσικά, δεν το κάνεις’Απλώς επιλέξτε ένα θέμα και μετά αφήστε το – το διασκεδαστικό μέρος το κάνει δικό σας! Η προσαρμογή του θέματος σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε την επωνυμία της επιχείρησής σας μέσω χρωμάτων, γραμματοσειρών και άλλων.

Εδώ’είναι μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να προσαρμόσετε και να προσθέσετε:

 • Χρωματιστά
 • Γραμματοσειρές
 • Εικόνες
 • Υπόβαθρα
 • Βίντεο
 • Γκαλερί
 • Επιπλέον σελίδες
 • Φόρμες επικοινωνίας

Το καλύτερο μέρος είναι, δεν το κάνετε’Χρειάζομαι πτυχίο στο σχεδιασμό ιστοσελίδων ή φυσικά ένστικτα για χρωματικές ντεγκραντέ για να προσαρμόσετε τη βιτρίνα σας – οι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου το καθιστούν όλα πολύ εύκολο.

συντάκτης κοσμημάτων wix adiΑυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας το Wix ADI και είναι εύκολα προσαρμόσιμο. Μπορείτε να αντικαταστήσετε κείμενο και εικόνες, να προσθέσετε και να διαγράψετε ενότητες και να κάνετε πραγματικά τη σελίδα δική σας.

Αν θέλετε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο στην προσαρμογή, μπορείτε να προσθέσετε εφαρμογές για πιο μοναδικές λειτουργίες, όπως ξετυλίγοντας ενότητες (καλό για συχνές ερωτήσεις), φόρμες επικοινωνίας και άλλα. Το Shopify είναι ιδιαίτερα καλό για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών εφαρμογών.

Η επιλογή του θέματος και η προσαρμογή του είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της κατασκευής του διαδικτυακού σας καταστήματος – καθώς και ένα από τα πιο διασκεδαστικά! Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Εξερεύνησαν τις επιλογές σας – ανταποκρίνονται τα θέματα για κινητά; Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα σας αργότερα; Είναι το θέμα δωρεάν?
 • Περιηγητήκατε, πραγματοποιήσατε προεπισκόπηση και συγκρίνατε διαφορετικά θέματα για να βρείτε το καλύτερο για εσάς
 • Προσαρμόσατε το θέμα σας με τα δικά σας χρώματα, εικόνες, γραμματοσειρές και άλλα

6

Προσθέστε τα κοσμήματά σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Το νούμερο πέντε είναι το μεγάλο – αυτό’ήρθε η ώρα να βάλετε το κόσμημα ‘ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων’.

Οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify, το BigCommerce και το Squarespace σάς επιτρέπουν να ανεβάζετε προϊόντα μαζικά, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Αλλά εκεί’Είναι κάτι περισσότερο που πρέπει να σκεφτείτε από το να βάζετε τα προϊόντα σας στη βιτρίνα σας’μεταβείτε κατευθείαν στα διασκεδαστικά πράγματα, ξεκινώντας από τη συγγραφή περιγραφών προϊόντων.

Γράψτε μια σαγηνευτική περιγραφή

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε’να παρατηρήσετε ποιο αντικείμενο ο πελάτης κοιτάζει, να περπατήσει και να χρησιμοποιήσει το δώρο του καβούκι για να τους δελεάσει σε μια πώληση. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, ωστόσο, είναι να γράψετε μια ελκυστική, πειστική και ενημερωτική περιγραφή του προϊόντος!

περιγραφή προϊόντων κοσμημάτων tiffanyΑυτό το δαχτυλίδι Tiffany είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, με μια σύντομη και απλή περιγραφή του προϊόντος. Η εικόνα υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με μια λεπτή πειστική περιγραφή, την καθιστά μια ελκυστική αγορά.

Οι πελάτες μπορούν’σηκώστε τα αντικείμενα και εξετάστε τα, έτσι’βασίζεστε σε εσάς για να δώσετε μια ακριβή εικόνα για το προϊόν. Όπως η Tiffany & Co., κάντε το πραγματικό, αλλά ελκυστικό – οι άνθρωποι θέλουν να πειστούν ότι χρειάζονται αυτό το βραχιόλι από διαμάντια ή ένα νέο ζευγάρι σκουλαρίκια!

Τραβήξτε εικόνες υψηλής ποιότητας

Μόνο η εκπληκτική περιγραφή σας κέρδισε’να είναι αρκετό για να κάνει τους αγοραστές να κάνουν κλικ στο κουμπί αγοράς. Οι άνθρωποι θέλουν να δουν τι’πάλι, οπότε πρέπει να τραβήξετε μερικές επαγγελματικές φωτογραφίες των προϊόντων σας.

εικόνα προϊόντος κοσμήματος pandoraΑυτό το κολιέ Pandora έχει πολλές εικόνες προϊόντων για να το δείξει μέσα και έξω από το μοντέλο, από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Οι εικόνες είναι καθαρές, εστιασμένες και καλά φωτισμένες για να προσφέρουν την καλύτερη εικόνα του προϊόντος.

Σκεφτείτε το φόντο, το φωτισμό και τη συνολική ποιότητα της φωτογραφίας – εστιάζεται; Είναι pixelated; Κάντε το καλό μέγεθος και τραβήξτε στιγμιότυπα από πολλές γωνίες. Το’Συνήθως είναι καλή ιδέα να έχετε φωτογραφίες από το κόσμημα μόνη της και να μοντελοποιείτε ως μέρος μιας στολής.

Ορίστε μια τιμή

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει σταθερή τιμολόγηση στα προϊόντα σας και καταστήστε σαφές για να δει ο πελάτης.

τιμολόγηση προϊόντων κοσμημάτων καρτιέΥφηγητής’φοβάστε να δείξετε την τιμή! Αυτή η σελίδα προϊόντος Cartier καθιστά πολύ σαφές πόσο κοστίζει το κολιέ Love, αλλά δίνει στον πελάτη πολλές επιλογές για το πώς να προχωρήσει.

Κανείς δεν θέλει να πάει ψάχνοντας την τιμή. Εάν εργάζεστε κάνοντας προσαρμοσμένες τιμές, καταστήστε προφανές πού πρέπει να κάνει κλικ ο πελάτης για να κλείσει ραντεβού.

Κατηγοριοποιήστε τα κοσμήματά σας

Με την ταξινόμηση των προϊόντων σας σε κατηγορίες, διευκολύνετε την αντιστοίχιση των πελατών με τα ιδανικά κοσμήματά τους. Παραδείγματα κατηγοριών περιλαμβάνουν κολιέ, βραχιόλια, ρολόγια, γάμο, ροζ χρυσό, Νέες αφίξεις, κορυφαίες πωλήσεις και δώρα για αυτήν.

τις κατηγορίες κοσμημάτων κλειδιώνΤο κατάστημα κοσμημάτων Giving Keys χρησιμοποιεί κατηγορίες και συλλογές για να διαιρέσει τα προϊόντα του και να διευκολύνει την πλοήγηση στο κατάστημα

Τα προϊόντα μπορούν να εμπίπτουν σε περισσότερες από μία κατηγορίες. Για παράδειγμα, ένα κολιέ θα μπορούσε προφανώς να βρεθεί στο ‘κολιέ’ κατηγορία, αλλά θα μπορούσε επίσης να καθίσει ‘Νέο σε’, ‘Δώρα για αυτήν’, και ‘τριαντάφυλλο χρυσό’.

Χωρίς κατηγορίες, οι διαδικτυακές αγορές θα έμοιαζαν να ξεκινούν έναν υπερχειλισμένο κάδο ευκαιρίας, αναζητώντας ένα χαμένο σκουλαρίκι – αργό, απογοητευτικό και μπερδεμένο.

Και οι τέσσερις από τους προτεινόμενους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου σάς επιτρέπουν να ανεβάζετε απεριόριστο αριθμό προϊόντων. Μπορείτε να φανταστείτε αν δεν το κάνατε’Έχω κατηγορίες για να τις ταξινομήσουμε? Ευτυχώς, αυτοί οι κατασκευαστές έχουν πολλές επιλογές για να παρακολουθούν τα πάντα.

Η προσθήκη των προϊόντων κοσμημάτων σας στο διαδικτυακό σας κατάστημα είναι συναρπαστική, αλλά όχι μια δουλειά πέντε λεπτών. Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Μεταφόρτωσε όλα τα προϊόντα σου
 • Γραπτές ακριβείς και πειστικές περιγραφές για κάθε προϊόν
 • Λήψη τουλάχιστον μιας εικόνας υψηλής ποιότητας για κάθε στοιχείο και μεταφόρτωσή τους
 • Εκπόνησε τιμολόγηση για κάθε προϊόν και το παρουσίασε με σαφήνεια στον ιστότοπό σας
 • Διαχωρισμένα προϊόντα σε σαφείς κατηγορίες

7

Ρύθμιση πληρωμών

Εσείς’είσαι τόσο κοντά στο να κάνεις ζωντανό το κατάστημά σου, αλλά μην το κάνεις’Μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε το πιο σημαντικό μέρος – πληρωμές!

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι πληρωμής εκεί έξω. Αυτό που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από την τοποθεσία και το νόμισμά σας, τις δικές σας τραπεζικές προτιμήσεις (για παράδειγμα, εάν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν επαγγελματικό λογαριασμό), ακόμη και τα δημογραφικά στοιχεία των πελατών σας.

Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ’είναι μια γρήγορη λίστα με τις κύριες διαθέσιμες επιλογές πληρωμής:

 • PayPal
 • Ταινία
 • τετράγωνο
 • Amazon Pay
 • Apple Pay

Μπορείτε επίσης να αποδεχτείτε μη αυτόματες πληρωμές, όπως τραπεζικά εμβάσματα.

Αγοράστε προσφέρει τις περισσότερες επιλογές πληρωμής, με περισσότερες από 100 διαθέσιμες. Χρεώνει τέλη συναλλαγής, εκτός αν χρησιμοποιείτε τη δική της πύλη πληρωμής, Shopify Payments – τότε δεν το κάνετε’Δεν πρέπει να πληρώσω καθόλου!

Ενώ ορισμένοι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου χρεώνουν τέλη συναλλαγής, άλλα – όπως το BigCommerce, Wix και Squarespace – δεν.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ελέγξετε κατά την αποδοχή πληρωμών μέσω του καταστήματός σας είναι Ασφάλεια SSL (Secure Sockets Layer). Αυτό κρυπτογραφεί τα δεδομένα που εισάγονται στον ιστότοπό σας, προστατεύοντας πληροφορίες από στοιχεία πιστωτικών καρτών από το να παραβιαστούν.

Και οι τέσσερις κορυφαίοι κατασκευαστές μας περιλαμβάνουν ασφάλεια SSL αυτόματα, έτσι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχώ.

Η αποδοχή πληρωμών μπορεί να ακούγεται δύσκολη, αλλά οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να σας ρυθμίσουν με λίγα μόνο κλικ. Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Επέλεξε μια επιλογή πληρωμής που ταιριάζει στην επιχείρησή σας
 • Ρυθμίστε τις πληρωμές μέσω του ιστότοπού σας και συνδέστε την πύλη πληρωμής σας
 • Βεβαιωθείτε ότι ο δημιουργός ηλεκτρονικού εμπορίου σας διαθέτει εργαλεία για να διατηρεί ασφαλείς τις πληρωμές

8

Ταξινόμηση της αποστολής σας

Η αποστολή δεν είναι’Τόσο διασκεδαστικό όσο η λήψη φωτογραφιών προϊόντων, αλλά αυτό’εξίσου σημαντικό.

Διεύθυνση προέλευσης αποστολής

Πρώτα απ ‘όλα, χρειάζεστε κάπου για αποστολή. Η διεύθυνση προέλευσης αποστολής θα ενημερώσει τον κατασκευαστή ηλεκτρονικού εμπορίου για το φόρο που ισχύει για τις παραγγελίες και είναι απαραίτητο για τον υπολογισμό των τιμών αποστολής και την επεξεργασία των επιστροφών.

Προορισμοί αποστολής

Μπορεί να ανησυχείτε για το πόσο’Θα κοστίσει η αποστολή σε ορισμένες περιοχές. Τι γίνεται αν κάποιος παραγγείλει από τη μέση του κόσμου; Λοιπόν αυτό’όπου εισέρχονται ζώνες αποστολής.

Οι ζώνες αποστολής είναι μόνο οι περιοχές στις οποίες στέλνετε – για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε τις ΗΠΑ ως ζώνη αποστολής και, στη συνέχεια, τον υπόλοιπο κόσμο ως άλλη. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο τοπικής ή μεγάλης κλίμακας που θέλετε να πάτε. Έτσι, εάν θέλετε να στείλετε μόνο στην πολιτεία σας, μπορείτε!

Τύποι αποστολής

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χειριστείτε τις τιμές αποστολής σας. Αυτά θα εξαρτηθούν από τον οικοδόμο που θα επιλέξετε και συχνά από ποιον προγραμματίζετε’ξανά, αλλά εδώ’είναι μια γρήγορη επισκόπηση των κύριων διαθέσιμων τύπων αποστολής.

 • Ακριβές κόστος αποστολής – χρεώστε το ακριβές ποσό που κοστίζει για την αποστολή του αντικειμένου μέσω τακτικών ταχυδρομικών αποστολών ή μέσω αγγελιαφόρου όπως το USPS.
 • Κατ ‘αποκοπή αποστολή – χρεώστε μια σταθερή τιμή για ορισμένα προϊόντα ή / και παραγγελίες. Για παράδειγμα, θα κοστίσει 3 $ για την αποστολή παραγγελιών οπουδήποτε στις ΗΠΑ.
 • Δωρεάν αποστολή – το καλύτερο είδος για τους πελάτες και μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν νίκη με τους αγοραστές τους. Μπορείτε να προσφέρετε δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες, εάν εσείς’νιώθω γενναιόδωρος? Μπορείτε επίσης να το περιορίσετε σε ορισμένα προϊόντα ή να το χρησιμοποιήσετε για να ανταμείψετε παραγγελίες για ένα συγκεκριμένο ποσό.
 • Υπολογιζόμενες τιμές αποστολής – Προσφέρετε στους πελάτες σας τις χαμηλότερες τιμές χρησιμοποιώντας αποστολές σε πραγματικό χρόνο από ταχυμεταφορείς όπως USPS, Canada Post, FedEx και άλλα.
 • Τιμές με βάση τις τιμές και με βάση το βάρος – μιλά από μόνη της, αλλά μπορείτε να χρεώσετε την αποστολή με βάση την τιμή ή το βάρος του προϊόντος, μέσω τακτικών ταχυδρομικών υπηρεσιών.

shopify παράδειγμα κατάστημα κοσμημάτωνΑυτό το κατάστημα κοσμημάτων, Leif.com, χτίστηκε στο Shopify. Προσφέρει κατ ‘αποκοπή αποστολή 9 $ για οποιαδήποτε παραγγελία στις ΗΠΑ, αλλά και αποστολή διεθνώς σε 25 άλλες χώρες.

Ένας άλλος τύπος αποστολής που αξίζει να αναφερθεί είναι η χρήση μιας αποθήκης εκπλήρωσης. Αυτό είναι όπου πληρώνετε για μια αποθήκη για την αποθήκευση του αποθέματός σας και, στη συνέχεια, συσκευάστε και στείλτε προϊόντα για εσάς καθώς οι παραγγελίες πραγματοποιούνται. Αυτή είναι μια πολύ πιο ανοιχτή προσέγγιση για εσάς. το’Θα κοστίσω επιπλέον, αλλά μπορεί να ανακουφίσει τους πονοκεφάλους.

Ταχυμεταφορείς

Μόλις εσύ’έχετε ρυθμίσει τις επιλογές αποστολής σας και έστειλε τα προϊόντα σας, αυτό’μέχρι τον ταχυμεταφορέα για να εκπληρώσει τις παραγγελίες σας. Οτι’γιατί’Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία την οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε για να παραδώσετε τα αντικείμενά σας ασφαλή και υγιή.

Οι μεγαλύτεροι και πιο δημοφιλείς ταχυμεταφορείς είναι:

 • USPS
 • FedEx
 • Canada Post
 • UPS
 • Royal Mail Ηνωμένου Βασιλείου
 • DHL

Οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify και το BigCommerce θα έχουν συχνά ενοποιήσεις με υπηρεσίες ταχυμεταφορών, παρέχοντάς σας μειωμένες τιμές αποστολής και θα κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Σε ορισμένα σχέδια, μπορείτε ακόμη και να λάβετε προσφορές αποστολής σε πραγματικό χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα τις καλύτερες τιμές.

Ο σωστός αγγελιαφόρος για εσάς θα εξαρτηθεί από την τοποθεσία σας και τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να κοιτάξετε γύρω και να συγκρίνετε τις διάφορες επιλογές.

Ποιος είπε ότι η αποστολή δεν μπορούσε’να είσαι διασκεδαστικός ή ακόμα και εύκολος; Οι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify και το BigCommerce είναι ιδιαίτερα καλοί στο να προσφέρουν σε βάθος επιλογές αποστολής για να κάνουν τη ζωή σας απλή. Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Εισαγάγατε τη διεύθυνση προέλευσης αποστολής
 • Δημιουργήσατε τις ζώνες αποστολής σας
 • Ρυθμίστε τις τιμές αποστολής
 • Επιλέξατε έναν ταχυμεταφορέα για αποστολή

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Προϊόντα αποστολής: Οδηγός βήμα προς βήμα για να βοηθήσετε στη ρύθμιση της αποστολής για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

9

Κάντε προεπισκόπηση, δοκιμάστε και ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα κοσμημάτων

Ήρθε η ώρα να πατήσετε αυτό το κουμπί δημοσίευσης και να στείλετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα κοσμημάτων στον κόσμο. Αλλά όπως κέρδισε το όμορφο κόσμημά σας’Δεν έχετε γρατσουνιές ή σπασμένους συνδέσμους, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρέπει να περάσει τον έλεγχο.

Απομακρύνετε το κουμπί δημοσίευσης (προς το παρόν) και αντίθετα κατευθυνθείτε προς το ‘Προεπισκόπηση’ κουμπί. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε το κατάστημά σας όπως θα εμφανίζεται ζωντανά στο Διαδίκτυο.

ο ιστότοπος κοσμημάτων bigcommerceΒεβαιωθείτε ότι το κατάστημα κοσμημάτων σας φαίνεται τόσο καλό όσο αυτό! Το Dogeared.com δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το BigCommerce, και περιλαμβάνει ένα blog, πολυκαναλικές πωλήσεις και πολλά άλλα για να προσελκύσει τους πελάτες του.

Εδώ’είναι μια σύντομη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε πριν ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας:

 • Συνδέσεις – λειτουργούν όλοι οι σύνδεσμοι σας; Φορτώνεται σωστά η νέα σελίδα; Είναι η σωστή σελίδα για τον σύνδεσμο?
 • Εικόνες – θέλετε να εκτιμηθούν προσεκτικά οι φωτογραφίες που έχετε τραβήξει, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχουν φορτωθεί σωστά’ασαφής ή θολή, και μην’t μετατρέπεται σε ένα άδειο γκρι κουτί – αυτό’κάθε εφιάλτης αγοραστών!
 • ολοκλήρωση παραγγελίας – ίσως το πιο σημαντικό πράγμα, περάστε τη δική σας διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς για να το βεβαιωθείτε’είναι ένα ομαλό και απρόσκοπτο ταξίδι.
 • Κινητό – αυτό’είναι αρκετά εύκολο να ξεχάσουμε αυτό, αλλά αυτό’αξίζει πάντα να κάνετε προεπισκόπηση του καταστήματός σας σε κινητά. Εάν ο ιστότοπός σας δεν το κάνει’δουλεύεις στο κινητό, εσύ’Θα χάσω πολύτιμους πελάτες, οπότε δώστε μια γρήγορη κίνηση στο τηλέφωνό σας για να δείτε πώς είναι’ψάχνει.
 • Ρυθμίσεις – βεβαιωθείτε ότι το κατάστημά σας’Η γλώσσα, το νόμισμα και τα στοιχεία επικοινωνίας είναι όλα συνεπή και ενημερωμένα.

Αυτά είναι μικρά πράγματα που μπορείτε εύκολα να χάσετε όταν εσείς’δουλεύω για κάτι για λίγο. Γιατί να μην ζητήσετε από την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας να ρίξουν μια ματιά και να σας πουν τη γνώμη τους?

Μόλις εσύ’έχετε κάνει προεπισκόπηση και δοκιμή του διαδικτυακού σας καταστήματος, μπορείτε να κάνετε ευθεία γραμμή για αυτό το κουμπί δημοσίευσης. Υφηγητής’μη διστάσετε αυτή τη φορά – εσείς’είστε τώρα έτοιμοι να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα κοσμημάτων!

Συγχαρητήρια – το κατάστημά σας είναι πλέον διαθέσιμο! Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Προεπισκόπηση του διαδικτυακού σας καταστήματος
 • Το δοκίμασα και το δοκίμασα
 • Έλεγξε τις τελευταίες λεπτομέρειες
 • Διορθώθηκαν τυχόν δυσλειτουργίες
 • Πατήστε δημοσίευση!

10

Προωθήστε τα κοσμήματά σας στο Διαδίκτυο

Αφού αφιερώσετε λίγο χρόνο στον χορό για να γιορτάσετε τη δημοσίευση του δικού σας διαδικτυακού κοσμηματοπωλείου, επιστρέψτε στην οθόνη σας για το προτελευταίο βήμα του ταξιδιού μας:

Το’ήρθε η ώρα να προωθήσετε την καρδιά σας!

Δυστυχώς εκεί’Δεν υπάρχει μαγική ειδοποίηση για να ενημερώσετε τους χρήστες όταν μόλις κυκλοφόρησε ένας εξαιρετικά δροσερός ιστότοπος. Πρέπει να περιμένουμε να το σκοντάψουμε… ή για να μας βρει. Εδώ μπορείτε να κάνετε το μαγαζί σας μια τεράστια χάρη ξεκινώντας από τα ακόλουθα τρία πράγματα: SEO, πολυκαναλική πώληση και μάρκετινγκ μέσω email.

SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι αυτό που κάνει τον ιστότοπό σας να εντοπίζεται από μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Οι κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτουν ενσωματωμένα εργαλεία SEO που κάνουν αυτόματα τις μηχανές αναζήτησης να καθίστανται και να προσέχουν. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας και να βοηθήσετε το κατάστημά σας να κατατάσσεται υψηλότερα στο Google.

Οι Shopify, BigCommerce, Squarespace και Wix έχουν όλοι οδηγούς και εργαλεία SEO για να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό.

Πώληση πολλαπλών καναλιών

Φανταστείτε τη σκηνή – εσείς’ξανά στο τηλέφωνό σας, μετακινηθείτε στο Instagram και βλέπετε το πιο πανέμορφο βραχιόλι που κοιτάζει πίσω. Σε μερικές βρύσες και κτυπήματα, εσείς’το αγόρασα και ανακάλυψα ένα νέο αγαπημένο κατάστημα κοσμημάτων – όλα χωρίς να φύγετε από την κοινωνική σας τροφή.

Οτι’είναι η δύναμη των πολυκαναλικών πωλήσεων, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε εύκολα σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως το Facebook, το eBay, το Amazon και το Instagram.

πολυκαναλικές ενοποιήσεις bigcommerceΤο BigCommerce διαθέτει ενοποιήσεις με πολλά διαφορετικά κανάλια, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε το κατάστημά σας’προσεγγίστε, ενώ διαχειρίζεστε εύκολα όλες τις πωλήσεις σας από ένα μέρος.

Το BigCommerce είναι το κορυφαίο σκυλί όσον αφορά τις πολυκαναλικές πωλήσεις. Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα όλες τις πωλήσεις σας από ένα μέρος με το BigCommerce’ενσωματωμένες ενσωματώσεις.

Μάρκετινγκ μέσω email

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προσέλκυσης πελατών. Στέλνοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να προωθήσετε νέα προϊόντα, να ανακοινώσετε πωλήσεις και εκπτώσεις, να δημοσιεύσετε ενημερώσεις ιστολογίου ή να στείλετε εξατομικευμένες προτάσεις.

Τα αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανάκτησης μπορούν να δελεάσουν τους αγοραστές που έχουν αφήσει τα αντικείμενα να παραμένουν στο καλάθι τους, ενώ τα αυτοματοποιημένα ευχαριστήρια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να αφήσουν μια μόνιμη εντύπωση στους αγοραστές για πρώτη φορά.

Δεν το κάνεις’Πρέπει να είστε ιδιοφυΐα μάρκετινγκ για να εκτελέσετε καμπάνιες μέσω email – όπως πάντα, ο δημιουργός ηλεκτρονικού εμπορίου σας έχει τη στήριξή σας. Για παράδειγμα, το Wix διαθέτει ένα εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ονομάζεται Wix ShoutOut, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα και γρήγορα εκπληκτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

wix φωνητικά κοσμήματα onlineΤο Wix ShoutOut σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικές και επαγγελματικές καμπάνιες email με λίγα μόνο κλικ

Υφηγητής’Απλώς καθίστε αναρωτιέστε αν αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γοητεύουν την πελατειακή σας βάση – μπορείτε να παρακολουθείτε την καμπάνια σας’επιτυχία με ενσωματωμένα analytics!

Τα όμορφα προϊόντα σας αξίζουν το μεγαλύτερο δυνατό κοινό, οπότε βγείτε από το εικονικό σαπούνι σας και κάντε μια καταιγίδα! Πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Βελτιστοποίησε το κατάστημά σας για SEO, για να το βοηθήσει στην κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης
 • Ρυθμίστε τις πολυκαναλικές πωλήσεις για να συμπεριλάβετε τουλάχιστον μία άλλη πλατφόρμα
 • Δημιούργησε μια καμπάνια μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ενεργοποίησε

11

Διαχειριστείτε το απόθεμά σας

Όλη η σκληρή δουλειά σας έχει αποδώσει και τα κοσμήματά σας πωλούνται σαν ζεστά κέικ.

Αυτό είναι όπου το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου σας μπορεί πραγματικά να λάμψει, χάρη στην παρακολούθηση αποθέματος. Η παρακολούθηση αποθέματος είναι εκεί όπου διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας και παρακολουθείτε τα επίπεδα αποθεμάτων – αυτό’Είναι σημαντικό να αποφύγετε την πώληση του ίδιου προϊόντος δύο φορές ή να μην λείπουν παραγγελίες πελατών!

shopify εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου κοσμήματοςΟι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify διαθέτουν προηγμένα εργαλεία για να σας βοηθήσουν να διευθύνετε την επιχείρησή σας, αυτοματοποιώντας εργασίες και δίνοντάς σας εύκολη διαχείριση συστημάτων.

Παρακολουθώντας το απόθεμά σας για εσάς, οι κατασκευαστές όπως το Shopify μπορούν να παρακολουθούν τα επίπεδα των αποθεμάτων, να σας ειδοποιούν όταν το απόθεμα είναι χαμηλό ή εξαντλημένο και ακόμη και να επισημαίνουν αυτόματα τα προϊόντα επί τόπου ως “Σε περιορισμένο απόθεμα” ή “Μη διαθέσιμο”.

Αυτό σημαίνει ότι δεν το κάνετε’Πρέπει να κολλάτε συνεχώς στην οθόνη σας και να ελευθερώνετε χρόνο για άλλες σημαντικές εργασίες (ή ένα καλά κερδισμένο φλιτζάνι καφέ).

Το BigCommerce, το Shopify και το Squarespace είναι πραγματικά κορυφαίες επιλογές όσον αφορά την παρακολούθηση αποθέματος. Αυτοί’τα έχουν όλα – όχι μόνο μπορούν να παρακολουθούν το απόθεμά σας για εσάς, αλλά και να σας παρέχουν αναφορές για τα έσοδα και να σας ενημερώνουν πόσους πελάτες έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό σας.

Η παρακολούθηση του αποθέματός σας είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία και την επιτυχία της επιχείρησής σας – ευτυχώς, ο κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου σας μπορεί να αυτοματοποιήσει αυτές τις εργασίες για εσάς. Πριν προχωρήσετε για να διαδώσετε τα φτερά σας ως πλήρης διαδικτυακός πωλητής, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

 • Ρυθμίστε την παρακολούθηση αποθέματος για το κατάστημά σας
 • Ρυθμίστε έναν τρόπο για να επισημάνετε χαμηλά και εξαντλημένα είδη στη βιτρίνα σας

Πώς να πουλήσετε κοσμήματα στο Διαδίκτυο: Περίληψη

Αυτό το άρθρο σάς καθοδηγεί σε κάθε στάδιο δημιουργίας του διαδικτυακού σας καταστήματος κοσμημάτων, από τη δημιουργία του τομέα σας μέχρι την προώθηση των προϊόντων σας.

Εμείς’πρότεινα τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου να χρησιμοποιήσουν και σας καθοδήγησαν στα βήματα που χρειάζεστε για να κάνετε το κατάστημά σας επιτυχημένο.

Το’ήταν μια βόλτα με ανεμοστρόβιλο! Αν εσύ’νιώθω λίγο εκθαμβωμένος, εδώ’είναι μια γρήγορη ανανέωση των 10 βημάτων για την κατασκευή ενός επιτυχημένου διαδικτυακού κοσμηματοπωλείου:

 1. Βρείτε το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς – οι τρεις καλύτερες πλατφόρμες είναι το Shopify, το Wix και το BigCommerce.
 2. Εγγραφείτε σε πρόγραμμα Premium – σκεφτείτε ποιες δυνατότητες χρειάζεστε και τον προϋπολογισμό σας.
 3. Επιλέξτε ένα όνομα τομέα – κρατήστε το μοναδικό και εγγραφείτε για να το κάνετε δικό σας.
 4. Επιλέξτε και προσαρμόστε ένα θέμα – επιλέξτε ένα σχέδιο που σας αρέσει και φτιάξτε το δικό σας.
 5. Προσθέστε κοσμήματα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα – ανεβάστε φωτογραφίες και περιγραφές προϊόντων.
 6. Ρύθμιση πληρωμών – ορίστε μια επιλογή πληρωμής, όπως το PayPal, και συνδέστε την στο κατάστημά σας.
 7. Ταξινόμηση της αποστολής σας – ορίστε τις τιμές αποστολής, τις ταχυμεταφορές και άλλα.
 8. Κάντε προεπισκόπηση, δοκιμάστε και ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα κοσμημάτων – ελέγξτε για τυχόν λάθη και μετά πατήστε δημοσίευση.
 9. Προωθήστε τα κοσμήματά σας στο Διαδίκτυο – εμπορεύστε τα προϊόντα σας σε διάφορα κανάλια.
 10. Διαχειριστείτε το απόθεμά σας – παρακολουθήστε τα επίπεδα αποθέματος καθώς πουλάτε.

Αν εσύ’Είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να ξεκινήσετε, το επόμενο βήμα σας θα είναι να επιλέξετε το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου. Εδώ’είναι μια ανακεφαλαίωση των καλύτερων κατασκευαστών ηλεκτρονικού εμπορίου για να χτίσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων με:

Υφηγητής’μη διστάσετε – δημιουργήστε σήμερα και μετατρέψτε το σε επιχείρηση!

Πώς να πουλάτε κοσμήματα στο Διαδίκτυο: Συχνές ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να πουλάτε κοσμήματα στο διαδίκτυο?

Είτε έχετε ήδη ένα φυσικό κατάστημα είτε ξεκινάτε από το μηδέν, η πώληση κοσμημάτων στο διαδίκτυο είναι ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κοσμημάτων, μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό, να προωθήσετε την επωνυμία σας και να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

Από πού προέρχονται κοσμήματα?

Μπορείτε να κάνετε χειροποίητα τα προϊόντα σας ή να τα προμηθευτείτε μόνοι σας. Μπορείτε να αγοράσετε από χονδρέμπορους για μεγάλη εξοικονόμηση ή να χρησιμοποιήσετε το dropshippers (όπου αγοράζετε το προϊόν από τρίτο μέρος αφού το αγοράσει ο πελάτης και το έχετε αποστείλει απευθείας στον πελάτη). Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα!

Ποιοι είναι οι καλύτεροι προμηθευτές κοσμημάτων σταγονιδίων?

Όπως πάντα, η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την επιχείρησή σας, αλλά μερικοί από τους καλύτερους προμηθευτές κοσμημάτων πριονιών περιλαμβάνουν:

 • Danforth Pewter
 • Gold-N-Diamonds Inc..
 • Plum Island Silver
 • Κοσμήματα Richard Cannon
 • Rubyimports.net

Υπάρχουν τόνοι εκεί έξω, οπότε φροντίστε να ερευνήσετε ποιος έχει το μεγαλύτερο να προσφέρει στην επιχείρησή σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map