Εντυπωσιακή αναθεώρηση δημιουργίας ιστότοπων 2020


Εντυπωσιακή κριτική

Εντυπωσιακή κριτική


Εκτίμηση

4 στα 5 αστέρια

Εντυπωσιακά Δημιουργία ιστότοπων

 • Καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής
 • Δωρεάν πακέτο
 • 0 $ – 49 $ το μήνα
 • Βασικό εργαλείο δημιουργίας σελίδων
 • Συνδεθείτε γρήγορα
 • Μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη

Κριτική από τον Lucy Carney

Τελευταία ενημέρωση στις 2 Ιανουαρίου 2020

Με μια ματιά

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά μη’έχετε οποιαδήποτε τεχνική εμπειρία; Εσείς’δεν είναι το μόνο!

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος της δημιουργίας ιστοσελίδων αλλάζει. Πιστεύουμε ότι ο καθένας και ο καθένας μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους ιστότοπο, και το κάνουν Κτυπητά.

Η Strikingly ιδρύθηκε το 2012 και έχει αφιερώσει την υπηρεσία της στο άνοιγμα του Διαδικτύου σε όλους, ανεξάρτητα από την ικανότητα ή την τεχνική τεχνογνωσία τους. Η εστίασή τους είναι να ανεβάζει τον ιστότοπό σας φθηνά και γρήγορα, κάτι που είναι ιδανικό τόσο για προσωπικές όσο και για μικρές επιχειρήσεις.

Εμείς’χρησιμοποιηθήκατε Κτυπητά και εμείς’έχω ανθρώπους όπως εσείς να το χρησιμοποιούν επίσης. Σε αυτήν την κριτική, εμείς’Θα σας πω όσα πρέπει να γνωρίζετε και πολλά άλλα! Αλλά πρώτα, ας’κοιτάξτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα…

Εντυπωσιακά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Εντυπωσιακά πλεονεκτήματα# 1# 2# 3# 4# 5
Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής
Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
Ιδανικό για ιστότοπους blogging
Ένας από τους φθηνότερους κατασκευαστές για πώληση
Η αναδιαμόρφωση των προτύπων είναι εύκολη
Εντυπωσιακά μειονεκτήματα# 1# 2# 3# 4# 5
Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι περιορισμένο
Κακά εργαλεία για την κλιμάκωση μιας επιχείρησης
Μπορεί να δημιουργήσει μόνο ιστότοπους μιας σελίδας
Η επεξεργασία και η αισθητική είναι περιορισμένες
Κακή χρηστικότητα προτύπων

Εισαγωγή

Το Strikingly είναι ένας βασικός δημιουργός ιστότοπων που προσφέρει μια σειρά προτύπων και κομψών, αν είναι απλών, σχεδίων. Απευθύνεται σε συνολικά αρχάριους, και ενώ μπορεί’πραγματικά ανταγωνίζεστε τις πιο ανεπτυγμένες μάρκες όπως το Wix ή το Weebly, έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κάνουν τη σωστή επιλογή για εσάς.

Το’Δεν είναι το μεγαλύτερο ή το καλύτερο εκεί έξω, αλλά φροντίζει τους πελάτες του με εξαιρετική υποστήριξη πελατών και προσφέρει πραγματικά προσιτές τιμές. Τα διαθέσιμα πρότυπα έχουν κομψά σχέδια, αλλά προσφέρουν μικρό δημιουργικό έλεγχο, με ταχύτητα πέρα ​​από την πολύπλοκη επεξεργασία.

Αν εσύ’ψάχνετε για έναν απλό σχεδιασμό με βασικά χαρακτηριστικά, το Strikingly θα μπορούσε να είναι για εσάς!

Το ήθος της εταιρείας αντικατοπτρίζεται σε αυτό το απόσπασμα του CEO David Haisha Chen:

“Το εντυπωσιακό είναι πραγματικά γρήγορο και εύκολο. Σε 15 λεπτά, από την αρχή έως το τέλος, μπορείτε να έχετε κάτι όμορφο και λειτουργικό. Δεν υπάρχει πραγματικά καμπύλη μάθησης, επειδή κάνουμε πολύ δουλειά για εσάς. Εστιάζουμε τις προσπάθειές μας κυρίως στους μέσους χρήστες του Διαδικτύου – τους ανθρώπους που δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ έναν ιστότοπο στο παρελθόν.”

Το’Είναι μια μεγάλη φιλοσοφία, αλλά τι σημαίνει στην πράξη; Πόσο εύκολο στη χρήση είναι Κτυπητά? Πώς είναι τα σχέδια τιμών; Για ποιον είναι η καλύτερη επιλογή; Αφήνω’μάθετε!

Πόσο εύκολο είναι εντυπωσιακό στη χρήση?

Η ευκολία χρήσης είναι τόσο σημαντική όταν εσείς’επιλέγοντας έναν δημιουργό ιστότοπων, ειδικά αν εσείς’είσαι αρχάριος. Θέλετε κάτι που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε – και, ακόμη καλύτερα, πραγματικά να απολαύσετε τη χρήση – που θα φαίνεται επίσης υπέροχο για τον ιστότοπό σας.

Δεν το κάνεις’να περάσετε το τεστ οδήγησης και να βγείτε αμέσως για να αγοράσετε το καλύτερο supercar που βλέπετε, μόνο για να το βρείτε’να το πάρω στο δρόμο. (Ελπίζουμε, ούτως ή άλλως)!

Λοιπόν, πώς ξέρουμε αν ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εύκολο στη χρήση ή όχι; Λοιπόν, δοκιμάζουμε να τους οδηγήσουμε πρώτα! Παροτρύνουμε τους ανθρώπους όπως εσείς να τους δοκιμάσουν και να δουν πώς το βρίσκουν. Με σκορ, σημειώσεις και πρακτική εμπειρία εμείς’είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε με το πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε κάθε εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων!

Αλλά πώς το έκανε?

Παρά την εστίασή του στην απλότητα, τη σαφήνεια και την προσβασιμότητα, εντυπωσιακά’Οι βαθμολογίες ήταν αρκετά μέσες όταν δοκιμάσαμε την ευκολία χρήσης. Αυτό είναι εκπληκτικό λαμβάνοντας υπόψη την εστίασή τους στους αρχάριους. Τα αποτελέσματά μας έδειξαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ήθελαν ένα πιο διαισθητικό σύστημα με πιο δημιουργικό έλεγχο του ιστότοπού τους.

Τα διαθέσιμα πρότυπα έχουν καθαρή και ελκυστική αισθητική, αλλά η πραγματική ευχρηστία έχει χαμηλή βαθμολογία σε σχέση με την επωνυμία, το σχεδιασμό και την εμπειρία χρήστη.

Όπως αυτό δεν είναι’είναι μια μεγάλη πρώτη εντύπωση, αυτό’αξίζει να το πω εδώ’δεν είναι όλα άσχημα. Εάν κάτι, αυτοί’Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πρότυπα πολύ απλοϊκά, εστιάζοντας αντ ‘αυτού στο πόσο γρήγορα μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας, και αυτό’όπου πέφτουν.

ΑΣΕ με να εξηγήσω. Τα πρότυπα ορίζουν τα πάντα για εσάς ήδη, με εικόνες αποθεμάτων και κείμενο που μπορείτε να επεξεργαστείτε, κάτι που είναι αρκετά απλό. Το 80% των ατόμων βρήκαν εύκολο να γράψουν και να επεξεργαστούν κείμενο, καθώς και να ενσωματώσουν λειτουργίες όπως έναν χάρτη ή μια φόρμα επικοινωνίας.

Ωστόσο, εάν θέλετε να προσαρμόσετε πραγματικά τον ιστότοπό σας και να αρχίσετε να πιέζετε τα όρια του προτύπου, αυτό’όταν μπορείς να κολλήσεις. Αυτή είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της ευκολίας να έχεις ο δημιουργός ιστότοπων πολλή δουλειά για σένα και της απογοήτευσης που δεν έχεις αυτή τη δημιουργική ελευθερία.

Με αυτό είπε, αυτό’Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θέλουν όλοι τον απόλυτο δημιουργικό έλεγχο. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας εντός του προτύπου, χωρίς να ξοδεύετε πολύ χρόνο ή (ακόμη και τυχόν) χρήματα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο πολύ γρήγορα που κάνει τα βασικά χωρίς να σας προκαλεί πονοκεφάλους για εβδομάδες. Κέρδισε’να είμαι κάτι μεγάλο ή σούπερ φανταχτερό, αλλά αυτό’Θα ολοκληρώσω τη δουλειά και γρήγορα.

Αυτό είναι τέλειο αν εσείς’απλώς ξεκινάω και θέλω έναν όμορφο ιστότοπο χωρίς άγχος στο σχεδιασμό ή στη νέα μορφοποίηση. Εδώ’Αυτό που είπε ένας από τους δοκιμαστές μας σχετικά με τη χρήση του Strikingly:

“Ήταν εύκολο στη χρήση και η αισθητική ήταν κομψή, κομψή και απλοϊκή.”

Τα ίδια τα πρότυπα είναι εύκολο να τα παίξετε. Επιπλέον, όλα ανταποκρίνονται πλήρως σε κινητές συσκευές που κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε πρότυπα όσες φορές θέλετε και θα αναδιαμορφώσει αυτόματα τα πάντα για εσάς. (Αντί να το επαναφέρετε εντελώς όπως κάποιοι άλλοι κατασκευαστές ιστού).

Έτσι το Strikingly έχει μερικά αντίθετα αποτελέσματα εδώ. Αφήνω’συνοψίστε το.

Η ευκολία χρήσης του είναι αρκετά μέτρια και οι περιορισμοί στα πρότυπα μπορεί να είναι απογοητευτικοί. Από την άλλη πλευρά, κάνει πολλή δουλειά για εσάς και η πραγματοποίηση βασικών τροποποιήσεων είναι πραγματικά εύκολη. Αν λοιπόν εσείς’είσαι αρχάριος και θέλεις έναν βασικό ιστότοπο τόσο γρήγορα’s μορφοποιημένο για εσάς, τότε το Strikingly θα κάνει τη δουλειά.

Αν εσύ’δεν είμαι σίγουρος για το τι’είναι το καλύτερο για εσάς, γιατί να μην δείτε το γράφημα σύγκρισης ή το δωρεάν κουίζ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε?

Ποιος είναι ο καλύτερος για?

Blogging

Ένα από τα εντυπωσιακά’Το πλεονέκτημα είναι τα χαρακτηριστικά του blogging. Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το ιστολόγιό σας, συμπεριλαμβανομένων των αναλυτικών στοιχείων, της ροής RSS, των κοινωνικών σελιδοδεικτών, μιας ενότητας σχολίων, της δυνατότητας αναζήτησης, καθώς και των κατηγοριών εμφάνισης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ “Προσθήκη νέας ενότητας” στο πλευρικό μενού, επιλέξτε “Απλό ιστολόγιο” και γεια σας! Εσείς’είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το blogging. Αυτό είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν έκδοση, το οποίο είναι ένα μπόνους!

εντυπωσιακά ρυθμίσεις ιστολογίουΤο Strikingly έχει μια πλήρη γκάμα λειτουργιών blogging που είναι εύκολο να διαχειριστούν στις ρυθμίσεις σας.

Η περιγραφή “Απλό ιστολόγιο” είναι σχεδόν αυτό που λέει στον κασσίτερο. Το’Δεν προσποιείται ότι είναι η απόλυτη πλατφόρμα blogging αλλά’Σίγουρα έχει τα εργαλεία και την απλότητα για να δημιουργήσει ένα βασικό αλλά καλά λειτουργικό blog.

Αν εσύ’φτιάχνετε το δικό σας blog αλλά θέλετε να ξεκινήσετε απλό, αυτή είναι μια έξυπνη επιλογή. Μπορείτε να παραμείνετε στη δωρεάν έκδοση όσο θέλετε ή να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα κλιμακωτά πακέτα τιμών για επιπλέον δυνατότητες.

Αν εσύ’είστε πολύ σοβαροί για το blogging, ανατρέξτε στη λίστα με τις κορυφαίες πλατφόρμες blogging για περισσότερες πληροφορίες.

Επιχείρηση

Εάν έχετε μια επιχείρηση, εσείς’Θα έχω διαφορετικές ανάγκες από έναν δημιουργό ιστότοπων από, για παράδειγμα, ένα ιστολόγιο ή έναν προσωπικό ιστότοπο. Όπως ίσως έχετε ήδη μαντέψει, το Strikingly δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν εσείς’είναι μια μεγάλη ή ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Αλλά αν εσύ’είστε ελεύθερος επαγγελματίας που θέλει να προωθήσει την επωνυμία σας ή μια μικρή επιχείρηση έτοιμη να αποκτήσει διαδικτυακή παρουσία, τότε το Strikingly θα μπορούσε να είναι για εσάς, ειδικά εάν’πάρετε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό και θέλετε κάτι online γρήγορα.

εντυπωσιακά παραδείγματα ιστότοπωνΤο Strikingly έχει συνδέσμους προς πραγματικούς, επιτυχημένους ιστότοπους που έχουν δημιουργηθεί με τα πρότυπά τους, από τους οποίους μπορείτε να περιηγηθείτε και να αντλήσετε έμπνευση.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Η δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι αυτό που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πωλείτε προϊόντα στο διαδίκτυο. Εντυπωσιακά έχει ένα “Απλό κατάστημα” δυνατότητα που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας. Στο δωρεάν πρόγραμμα μπορείτε να προσθέσετε μόνο ένα προϊόν (με απεριόριστο απόθεμα), έτσι κι εσείς’Θα πρέπει να αναβαθμίσω για να προσθέσω περισσότερα προϊόντα.

Έχετε διαφορετικές επιλογές αναβάθμισης. Η περιορισμένη έκδοση σάς προσφέρει πέντε προϊόντα για πώληση μέσω του ιστότοπού σας. Αυτό φτάνει έως και 300 στο πρόγραμμα Pro και 500 προϊόντα στο πρόγραμμα VIP. Η έρευνά μας έδειξε ότι το Strikingly είναι πραγματικά ένας από τους φθηνότερους κατασκευαστές ιστότοπων που μπορείτε να πουλήσετε.

Ό, τι κι αν σχεδιάζετε’πάλι, αυτό’Είναι πολύ εύκολο να το προσθέσετε στη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου και, αν και είναι περιορισμένο, αυτό’είναι ωραίο να έχουμε τουλάχιστον την επιλογή. Πρέπει σίγουρα να αντιμετωπίζεται ως πρόσθετο χαρακτηριστικό παρά ως μοναδικός σκοπός του ιστότοπου.

Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται αποκλειστικά ή κυρίως στην πώληση προϊόντων, θα πρέπει να λάβετε υπόψη έναν από τους ιστότοπους που εστιάζουν περισσότερο στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων με πιο εκτεταμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως το Wix) ή συγκεκριμένους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify ή το BigCommerce.

Προσωπικός

Η γκάμα προτύπων Οι εντυπωσιακές προσφορές είναι, συνολικά, αισθητικά ευχάριστες και κομψές, με μεγάλες και υψηλής ποιότητας εικόνες. Με επιπλέον επιλογές πρόσθετων, όπως η γκαλερί και τα μεγάλα τμήματα πολυμέσων, το Strikingly είναι κατάλληλο για ένα μικρό χαρτοφυλάκιο ή έναν προσωπικό ιστότοπο.

Κτυπητά’Η αισθητική είναι κομψή και κομψή, αλλά οι περιορισμοί του προτύπου περιορίζουν το πόσο δημιουργικοί μπορείτε να εμφανίζετε το χαρτοφυλάκιό σας στην ιστοσελίδα.

Αν λοιπόν εσείς’Ψάχνω για μια διαδικτυακή παρουσία, γρήγορη, με εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής και δημιουργική ελευθερία’μια κορυφαία προτεραιότητα, στη συνέχεια Strikingly κάνει τη δουλειά.

Επεκτασιμότητα

Όπως ήδη αναφέραμε, εάν εσείς’ξεκινώντας εκ νέου ένα προσωπικό χαρτοφυλάκιο ή έναν ιστότοπο για τη μικρή σας επιχείρηση, το Strikingly θα σας φέρει σίγουρα στο διαδίκτυο και θα αρχίσει να αυξάνει την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής που προσφέρει το Strikingly, το οποίο σίγουρα θα σας βοηθήσει εάν’διατηρώντας έναν προϋπολογισμό ή ξεκινώντας τον ιστότοπό σας από τη δική σας τσέπη.

Όμως, εντυπωσιακά δεν είναι’Ιδανικό για μεγαλύτερους ιστότοπους ή μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Θέλετε ο ιστότοπός σας να συμβαδίζει με την επιχείρησή σας καθώς μεγαλώνει. Ίσως αρχίσετε να επιθυμείτε περισσότερη προσαρμογή για τον ιστότοπό σας, μια πιο δυναμική δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου ή ακόμα και μια πιο περίπλοκη δομή σελίδας. Για να είμαστε εντελώς μπροστά, εντυπωσιακά δεν το κάνει’Έχω τα καλύτερα εργαλεία για την κλιμάκωση μιας επιχείρησης.

Αν εσύ’Δεν είστε σίγουροι για το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για την επιχείρησή σας, ανατρέξτε στο γράφημα σύγκρισης για μια εξαιρετική επισκόπηση των κορυφαίων επιλογών μας.

Εργαλεία εντυπωσιακά

Βοήθεια & Υποστήριξη

Η βοήθεια και η υποστήριξη είναι ένα από τα εντυπωσιακά’ισχυρότερες περιοχές.

εντυπωσιακά γνωστική βάσηΤο Strikingly έχει εκτεταμένους πόρους βοήθειας στη βάση γνώσεων, το οποίο είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και να το αναζητήσετε.

Έχει μια λαμπρή βάση γνώσεων. Τα άρθρα του περιλαμβάνουν συχνά βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης, έτσι ώστε εσείς’είναι πιθανό να βρουν πληροφορίες γρήγορα και καθαρά.

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 είναι διαθέσιμη εάν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. ο ‘Αξιωματικοί ευτυχίας’ είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν σε οτιδήποτε.

Υπάρχει επίσης ένα φόρουμ ιδεών όπου μπορείτε να προτείνετε νέες ιδέες για να βελτιώσετε το Strikively και να ψηφίσετε άλλους’προτάσεις. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα ή θέλετε να αυξήσετε ένα εισιτήριο, μπορείτε να τα στείλετε απευθείας μέσω email.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Σήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιάζουν με οξυγόνο – φαίνεται ότι οι άνθρωποι, αλλά ειδικά οι επιχειρήσεις, το χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν και να επιβιώσουν.

Εντυπωσιακά έχει μια ενότητα κοινωνικής ροής που μπορείτε να προσθέσετε και να συνδέσετε στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες σας μπορούν να παρακολουθούν τις ενημερώσεις σας.

Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που προκύπτουν’t διαθέσιμο στη δωρεάν έκδοση, για παράδειγμα εισαγωγή αναρτήσεων από μια σελίδα Facebook αντί για το προσωπικό χρονοδιάγραμμά σας (πρέπει να είστε στο πρόγραμμα Pro για πρόσβαση σε αυτό). Με το πρόγραμμα Pro μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας με το Facebook Messenger.

Μπορείτε να επιλέξετε να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με τους λογαριασμούς σας στο Facebook, το Twitter και το Instagram, ώστε οι πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Το’Δεν είναι η πιο κομψή ή διαισθητική κοινωνική τροφή, αλλά’είναι απλό και κάνει τη δουλειά και ελέγχει αυτόματα τη ροή σας για νέες αναρτήσεις κάθε πέντε λεπτά.

Ανάλυση

Όπως και οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων, το Strikingly διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα ανάλυσης όπου μπορείτε να δείτε πόσα άτομα έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό σας.

Αυτό περιλαμβάνει ποιες χώρες’είδατε από, όταν οι χρήστες επισκέφτηκαν τον ιστότοπό σας, καθώς και εάν’προέρχονται από κινητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Μπορείτε να δείτε αυτά τα στατιστικά στοιχεία σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα: τελευταίες 24 ώρες, τελευταίες επτά ημέρες, τελευταίες 30 ημέρες και τελευταίες 90 ημέρες.

εντυπωσιακά αναλυτικά στοιχείαΚτυπητά’Η ενσωματωμένη δυνατότητα ανάλυσης παρακολουθεί αυτόματα τον ιστότοπό σας’s κυκλοφορίας και δίνει σαφή αποτελέσματα.

Αυτή η προεπιλεγμένη δυνατότητα ανάλυσης είναι η μόνη διαθέσιμη στο Strikingly και σας δίνει μια σαφή, βασική επισκόπηση του ιστότοπού σας’κυκλοφορία. Ωστόσο, εάν θέλετε μια πιο λεπτομερή και περιεκτική ανάλυση του ιστότοπού σας, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics και ακόμη και να δώσετε έναν οδηγό για το πώς να το εγκαταστήσετε στο κέντρο βοήθειάς τους.

SEO & Εμπορία

Αν εσύ’Είστε σοβαροί για τη μεταφορά όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων στον ιστότοπό σας, τότε ίσως χρειαστεί να βυθίσετε το δάχτυλό σας στα νερά της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO). Το’Δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, υποσχόμαστε!

Βασικά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να πείτε στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης για το τι είναι ο ιστότοπός σας και πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι για τους ανθρώπους. Σκεφτείτε το σαν να τοποθετείτε πινακίδες στον ιστότοπό σας, δείχνοντας τους ανθρώπους προς τη σωστή κατεύθυνση!

Εάν, για παράδειγμα, ο ιστότοπός σας είναι ένα blog σχετικά με το μαγείρεμα, η προσθήκη στις σωστές πινακίδες ενημερώνει την Google να μην εμφανίζει τον ιστότοπό σας σε κάποιον που αναζητά διπλά τζάμια. Βοηθά επίσης τους ανθρώπους που αναζητούν μαγείρεμα ιστολογίων να γνωρίζουν ότι ο ιστότοπός σας είναι αυτός που θα επιλέξει.

Αυτός είναι ένας εντελώς νέος κόσμος για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά μη’μην ανησυχείς. Το εντυπωσιακό το κρατά πολύ απλό, δίνοντας μια λίστα ελέγχου SEO για να την ακολουθήσετε.

εντυπωσιακά λίστα ελέγχου seoΤο Strikingly παρέχει μια λίστα ελέγχου SEO που δίνει συμβουλές και παρέχει συνδέσμους για να κάνει την κατάταξη στο Google όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Αυτό μπορεί να βρεθεί εύκολα στις Ρυθμίσεις.

Όσον αφορά το μάρκετινγκ, το Strikingly έχει λιγότερα να προσφέρει από άλλους κατασκευαστές ιστοσελίδων. Μέχρι στιγμής το μόνο διαθέσιμο εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι για τους χρήστες Pro και αυτό σημαίνει την ενσωμάτωση ενός εξωτερικού συστήματος που ονομάζεται MailChimp στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να προσθέσετε διάφορες φόρμες και σελίδες επαφών στον ιστότοπό σας για να διατηρήσετε επαφή με τους επισκέπτες σας, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα στην δωρεάν έκδοση. Είναι αρκετά βασικά χαρακτηριστικά, οπότε αν επιλέγετε το Strikingly εξαρτάται το πόσο σημαντικό είναι το μάρκετινγκ στον ιστότοπό σας.

Τομείς

Τομείς – αυτό’όλα στο όνομα!

Μπορείτε να αγοράσετε έναν τομέα σε οποιοδήποτε από τα Strikingly’τα σχέδια – ακόμη και το δωρεάν πρόγραμμα! Αυτό είναι υπέροχο, καθώς σημαίνει ότι μπορείτε να ασφαλίσετε πρώτα το όνομα τομέα σας και, στη συνέχεια, να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή όποτε θέλετε’είμαι έτοιμος. Μόλις εσύ’αναβαθμίστηκε και στα δύο το πρόγραμμα Limited ή Pro, στη συνέχεια μπορείτε να συνδέσετε τον τομέα σας στον ιστότοπό σας.

Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να καταχωρίσετε τον τομέα σας για έως 10 χρόνια – οπότε αν θέλετε να το κλειδώσετε μακροπρόθεσμα ή να ανανεώσετε πιο τακτικά, το Strikingly σας έχει καλύψει.

Το Strikively προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τομέων ανώτατου επιπέδου (TLD). Πρόκειται για τομείς που καταλήγουν σε επεκτάσεις όπως .boutique ή .shop, και σας δίνουν μια πιο μοναδική διεύθυνση ιστότοπου για να ξεχωρίζετε πραγματικά από το πλήθος.

Αυτοί οι τομείς ανώτατου επιπέδου μπορεί να κοστίζουν περισσότερο, αλλά συνήθως θα πληρώνετε 24,95 $ ετησίως για κανονικούς τομείς όπως .com, .net ή .org.

Εντυπωσιακά συνδέει αυτόματα τον τομέα με τον ιστότοπό σας και το απόρρητο τομέα περιλαμβάνεται κατά την εγγραφή σας. Υπάρχουν χρήσιμοι οδηγοί στη βάση γνώσεων που σας λένε πώς να εγγραφείτε και να συνδέσετε τομείς.

Εάν έχετε ήδη έναν τομέα, μπορείτε να τον μεταφέρετε σε Strikingly από άλλο καταχωρητή. Αυτό σας διευκολύνει να διαχειριστείτε όλους τους ιστότοπους και τους τομείς σας σε ένα μέρος.

Εάν δεν το κάνετε’Θέλω έναν προσαρμοσμένο τομέα ή μην’Θέλετε να κάνετε αναβάθμιση για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μία, μπορείτε να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας’s URL στη δωρεάν έκδοση, χωρίς να καταργήσετε το Strikingly branding. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε https://my-cooking-blog.strikingly.com/

Ασφάλεια

Επιτρέπει εντυπωσιακά το Secure Sockets Layer (SSL) σε όλους τους προσαρμοσμένους τομείς, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας μέσω του Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS).

Δεν είστε σίγουροι τι σημαίνει αυτό; Το’είναι πραγματικά πολύ απλό! Όταν ένας επισκέπτης πηγαίνει στον ιστότοπό σας, η σύνδεση μεταξύ αυτών και εσάς είναι ασφαλής. Αυτό δίνει στους επισκέπτες σας αυτοπεποίθηση και μπορεί επίσης να βελτιώσει την κατάταξή σας στο Google!

Αυτό ρυθμίζεται αυτόματα για εσάς σε όλους τους προσαρμοσμένους τομείς (οπότε πρέπει να είστε είτε στο πρόγραμμα Limited ή Pro). Δεν το κάνει’έχει σημασία αν έχετε αγοράσει τον τομέα σας από Strikingly ή τον έχετε μεταφέρει από κάπου αλλού.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & Επαναφέρει

Οταν εσύ’εκ νέου επεξεργασία του ιστότοπού σας Αποθηκεύει αυτόματα τις αλλαγές σας για εσάς, κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο!

Ωστόσο, δεν υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επομένως ίσως αξίζει να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του ιστότοπού σας για κάθε περίπτωση. Αυτό το κάνετε μεταβαίνοντας στον πίνακα ελέγχου, κάνοντας κλικ στο “περισσότερες επιλογές” μενού και επιλέγοντας “κλώνος”.

Αυτό δημιουργεί αυτόματα ένα μη δημοσιευμένο αντίγραφο του ιστότοπού σας. Δεν το κάνει’t συγχρονίζεται αυτόματα όταν κάνετε αλλαγές έτσι’αξίζει να δημιουργείτε ένα νέο αντίγραφο κάθε τόσο για να το διατηρείτε ενημερωμένο.

Εντυπωσιακή τιμολόγηση & Σχέση ποιότητας και τιμής

Εσείς’μας έχουν ακούσει να αναφέρουμε μερικές φορές πόσο εντυπωσιακά είναι μεγάλη αξία για τα χρήματα. Αλλά πόσο πρέπει να πληρώσετε και τι παίρνετε για το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει?

Το Strikingly έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο είναι δωρεάν για πάντα. Τι σας δίνει λοιπόν; Η απάντηση είναι απεριόριστοι δωρεάν ιστότοποι, ένας τομέας που τελειώνει σε “εντυπωσιακά.com”, Μηνιαίο εύρος ζώνης 5 GB, ένα προϊόν ανά ιστότοπο στο Simple Store και υποστήριξη 24/7. Καθόλου κακό!

Αλλά αν εσύ’ψάχνω για έναν ελαφρώς πιο ανεπτυγμένο ή επαγγελματικό ιστότοπο, αυτό’αξίζει να δούμε τα τρία σχέδια επί πληρωμή που έχουν επίσης προσφερθεί.

εντυπωσιακά σχέδια τιμώνΚτυπητά’Τα ετήσια προγράμματα τιμολόγησης με χρέωση περιλαμβάνουν Limited, Pro και VIP με μια σειρά από χαρακτηριστικά και προνόμια για κάθε ένα, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 14 ημερών..

Αυτές οι τιμές δείχνουν τα ετήσια προγράμματα χρέωσης, τα οποία σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στον δωρεάν τομέα. Υπάρχει επίσης ένα μηνιαίο πρόγραμμα (αυτό δεν περιλαμβάνει το επίπεδο VIP ή έναν δωρεάν τομέα) και ένα πρόγραμμα δύο ετών όπου βρίσκεστε’χρεώνεται κάθε δύο χρόνια (και περιλαμβάνει τις ίδιες δυνατότητες με το ετήσιο σύστημα χρέωσης).

Δωρεάν πακέτο: $ 0 για πάντα! Απλές λειτουργίες όπως το ιστολόγιο, το κατάστημα, η συλλογή εικόνων, η κοινωνική ροή και η σελίδα επαφών, καθώς και άλλα, καθιστούν αυτό το εξαιρετικό επίπεδο εκκίνησης για να δοκιμάσετε και να δημιουργήσετε την εμπιστοσύνη σας. Η υποστήριξη 24/7 και οι απεριόριστοι δωρεάν ιστότοποι συμβάλλουν στη σύναψη της συμφωνίας.

Περιορισμένος: Για 8 $ το μήνα κερδίζετε το πλεονέκτημα ενός δωρεάν τομέα, μια αύξηση σε πέντε προϊόντα στο απλό σας κατάστημα και το μηνιαίο εύρος ζώνης 50 GB. Μπορείτε να έχετε δύο Περιορισμένους ιστότοπους, καθώς και να συνδέσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο τομέα με τον ιστότοπο Strikingly.

Pro: 16 $ το μήνα σας υπερδιπλασιάζει τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιορισμένης πρόσβασης. Διατηρώντας τα προνόμια ενός δωρεάν τομέα και απεριόριστων δωρεάν ιστότοπων, το πρόγραμμα Pro σας παρέχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης, 300 προϊόντα στο απλό κατάστημά σας και τρεις ιστότοπους Pro. Αυτό έρχεται με μια ολόκληρη γκάμα άλλων προνομίων, όπως η δυνατότητα προσθήκης πολλών σελίδων, κουμπιών ενεργειών για κινητά και η κατάργηση της επωνυμίας Strikingly από τον ιστότοπό σας.

ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Στο 49 $ το μήνα αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο τιμών, δίνοντάς σας τα πάντα στο πρόγραμμα Pro, συν πέντε ιστότοπους Pro, 500 προϊόντα στο κατάστημα, εξυπηρέτηση πελατών προτεραιότητας και διαχείριση λογαριασμού.

Το Strikingly έχει μια φθηνότερη μέση τιμή στα σχέδιά της από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή. Και με το εύρος των προσφερόμενων δυνατοτήτων, καθώς και τα προνόμια ενός δωρεάν τομέα για όσο διάστημα εσείς’Σχετικά με το Strikingly, αυτό το καθιστά εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Στην πραγματικότητα, στην έρευνά μας προέκυψε ως η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής, η οποία είναι ιδανική για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι δημιουργίας ιστότοπων με ελάχιστο οικονομικό κίνδυνο. Οι δωρεάν δοκιμές 14 ημερών για κάθε πρόγραμμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε αυτό που σας ταιριάζει χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύσετε μακροπρόθεσμα.

Εντυπωσιακή κριτική δημιουργίας ιστότοπων – Περίληψη

Κτυπητά έχει πολλά αντίθετα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Άσε λοιπόν’αθροίστε σε περίπτωση που εσείς’Ξύστε ξανά το κεφάλι σας για το αν είναι’είναι το κατάλληλο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για εσάς.

Κτυπητά’Η εστίαση στους αρχάριους σημαίνει ότι’φιλικό προς τον χρήστη. Μπορείτε να ξεχάσετε την κωδικοποίηση, τη φιλοξενία, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και όλα αυτά τα τζαζ. Απλώς διαλέξτε και διαλέξτε το πρότυπό σας και επεξεργαστείτε το για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Όμως, ενώ είναι αρκετά απλό, δεν είναι πάντα εντελώς απλό και εύκολο στη χρήση. Μερικές φορές μπορεί ακόμη και να βρεθείτε ότι χρειάζεστε λίγη βοήθεια. Ευτυχώς, το Strikingly έχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να παλεύεις μόνοι!

Κτυπητά’Η εστίαση σας φέρνει στο διαδίκτυο – γρήγορα. Εάν χρειάζεστε ταχύτητα πάνω από το σχεδιασμό ή τη δημιουργική ελευθερία και χρειάζεστε μόνο έναν βασικό ιστότοπο με απλή και κομψή αισθητική, τότε το Strikingly είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Συνολικά, εάν εσείς’επαναρύθμιση ιστολογίου, προσωπικού ή μικρού μεγέθους ιστότοπου και θέλετε ένα σαφές πρότυπο μπροστά σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φθηνά και γρήγορα, Κτυπητά είναι μια καλή επιλογή. Μπορεί’Ανταγωνιστείτε με τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας που στοχεύουν να είναι οι καλύτεροι από τους καλύτερους, αλλά η γκάμα χαρακτηριστικών και η σχέση ποιότητας / τιμής το καθιστούν το καλύτερο από τα υπόλοιπα. Με το δωρεάν πρόγραμμα και δωρεάν δοκιμές 14 ημερών, αυτό’τουλάχιστον αξίζει να δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε… ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να εκπλήξεις τον εαυτό σου!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map