Duda Website Builder Review 2020: Πρέπει να το χρησιμοποιήσετε;


Contents

Καλύτερο για

Χρήσιμη βοήθεια σχεδιασμού


Συνολική βαθμολογία

4 στα 5 αστέρια

Το Duda είναι ένας σχεδιαστής ιστοσελίδων που εστιάζει στο σχεδιασμό, ιδανικός για όσους θέλουν έναν κομψό, ελκυστικό ιστότοπο, αλλά χρειάζονται το πρότυπό τους για να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα, να δημιουργήσετε widget και να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας – αλλά εσείς’Θα πληρώσω για το προνόμιο. Ντόντα’Είναι λίγο πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές, με σχέδια που ξεκινούν από $ 14 το μήνα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Duda?

Πλεονεκτήματα

 • Φανταστική γκάμα εφαρμογών και widget για να προσθέσετε – ή ακόμα και να χτίσεις τον εαυτό σου! Αυτό βοηθά τους χρήστες να σκέφτονται έξω από το κουτί και να προσθέτουν πιο μοναδικές λειτουργίες στους ιστότοπούς τους – πολλοί κατασκευαστές δεν καθιστούν εύκολη την εξατομίκευση.
 • Έχετε ένα αξιοπρεπές επίπεδο δημιουργικού ελέγχου, αλλά αυτό’s μέσα στο πρότυπο’τα όρια. Αυτό μπορεί να είναι καλό για όσους εμφανίστηκαν’Δεν είμαι πολύ σίγουρος για τη σχεδίαση, αλλά θέλω ακόμα μια ελκυστική ιστοσελίδα.
 • Αυτό είναι ένα οικοδόμο που γενικά υπερέχει στην απλότητα – αν και βασίζεται σε εσάς σε μεγάλο βαθμό να τηρείτε τις οδηγίες σχεδιασμού του προτύπου σας.

Μειονεκτήματα

 • Ακριβά πακέτα τιμών και χωρίς δωρεάν πακέτο – το φθηνότερο πακέτο κοστίζει 14 $ ανά μήνα όταν χρεώνεται ετησίως.
 • Αν και Ντόντα’Τα χαρακτηριστικά σχεδίασης είναι άφθονα, δεν υπάρχει’Παρέχετε πολλές ισχυρές δυνατότητες ιστότοπου – για παράδειγμα, άλλοι κατασκευαστές κάνουν περισσότερα όσον αφορά τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO).
 • Στις δοκιμές χρηστών, ορισμένοι βρήκαν ότι η Duda ήταν αρκετά αδέξια και δύσκολη ή μπερδεμένη αν προσπαθήσετε να προωθήσετε το πρότυπο’τα όρια – αν εσύ’μετά από απόλυτη δημιουργική ελευθερία, τότε ο Ντόντα δεν είναι’η καλύτερη επιλογή σας.

Επισκόπηση του Duda

Πάνω από 450.000 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Duda’δημιουργός ιστοσελίδων, το οποίο στοχεύει “Κάντε το web design ανώδυνο” μέσω των απλών και δημιουργικών σχεδίων του. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία του ιστότοπού σας Duda σε λίγα λεπτά – δεν απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες.

αρχική σελίδα δημιουργίας ιστότοπων dudaΤο Duda είναι εύκολο για οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει, αλλά αυτό’Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για σχεδιαστές και ελεύθερους επαγγελματίες που πρέπει να δημιουργούν γρήγορα πολλούς επαγγελματικούς ιστότοπους.

Λειτουργεί δίνοντάς σας μια ποικιλία προτύπων για να διαλέξετε, τα οποία στη συνέχεια επεξεργάζεστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας αλλάζοντας κείμενο, προσθέτοντας εικόνες, δημιουργώντας νέες σελίδες, ακόμη και δημιουργώντας τα δικά σας widget. Μόλις εσύ’έχετε εξατομικεύσει τον ιστότοπό σας, απλώς δημοσιεύστε τον στο διαδίκτυο – η Duda φιλοξενεί τον ιστότοπό σας για εσάς, έτσι δεν το κάνετε’Δεν πρέπει να ανησυχείτε για επιπλέον κόστος ή τεχνικούς πονοκεφάλους.

Το Duda μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, αλλά’Είναι ιδιαίτερα καλό για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων που πρέπει να δημιουργήσουν πολλούς ιστότοπους γρήγορα για τους πελάτες. Πράγματι, πρακτορεία και ελεύθεροι επαγγελματίες είναι η Ντόντα’κύριο κοινό-στόχος.

Duda καλύτερο για ελεύθερους επαγγελματίες και πρακτορεία

Πόσο εύκολο είναι το Duda στη χρήση?

Η Duda σκόραρε εντυπωσιακά για ευκολία στη χρήση όταν το δοκιμάσαμε, κατατάσσοντας την τρίτη θέση στην κατάταξη για την αρχικότητα. Η εγγραφή σε μια δωρεάν δοκιμή είναι γρήγορη και ανώδυνη – χρειάζεται μόνο να δώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης – που σημαίνει μπορείτε να αρχίσετε να χτίζετε μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Ντούδα είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το πρότυπο που έχετε επιλέξει χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης. Απλώς κάντε κλικ, σύρετε, αποθέστε και πληκτρολογήστε για να επεξεργαστείτε τις σελίδες σας έως ότου εσείς’είμαι χαρούμενος.

duda website builder εύκολος συντάκτηςΤο Duda διευκολύνει τη δημιουργία του δικού σας εξατομικευμένου ιστότοπου, δίνοντάς σας δομημένα πρότυπα για επεξεργασία.

Το Duda σας βοηθάει δίνοντάς σας αρκετά δομημένα πρότυπα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε λιγότερη δημιουργική ελευθερία από, ας πούμε, Wix – αντί να μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε οπουδήποτε, μπορείτε να κάνετε αλλαγές μόνο στο “κανόνες” ή οδηγίες του προτύπου’διάταξη.

Το’δημιουργική ελευθερία, εντός ορίων. Εάν προσπαθήσετε να προωθήσετε τα όρια του προτύπου πολύ μακριά, εσείς’Θα αρχίσω να βρίσκω το Duda πιο δύσκολο στη χρήση, κάτι που οι χρήστες μας ανακάλυψαν όταν δοκίμασαν το Duda για τον εαυτό τους. Εδώ’είναι το καλό και το κακό που είχαν να πουν για τον Ντόντα’Κατασκευαστής ιστοσελίδων:

“Θα μπορούσατε 100% να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέσα σε μια μέρα χρησιμοποιώντας το Duda.”

“Το’Είναι ένας πολύ περίεργος συνδυασμός του να είσαι εξαιρετικά ξεκάθαρος σε ορισμένα πράγματα, αλλά τότε τόσο μπερδεμένος σε άλλα.”

“Το’είναι τόσο απλό στη χρήση! Αλλά’είναι πάρα πολύ μια περίπτωση να μην βγαίνεις έξω από τα όρια που σου επιτρέπει να κάνεις το πρότυπο, γιατί θα καταλήξεις να χτυπήσεις σε έναν τοίχο.”

Με βάση τα σχόλια όπως αυτό, αυτό’Είναι σαφές ότι το Duda είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων – αρκεί να παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες του προτύπου σας!

Παρά τις απογοητεύσεις που περιστασιακά συναντούσαν οι χρήστες μας, σημείωσαν τη Duda αρκετά καλά. Βγήκε με τέσσερα στα πέντε αστέρια για ικανοποίηση των πελατών, κερδίζοντας έναν αριθμό άλλων κατασκευαστών (συμπεριλαμβανομένου του WordPress.com).

Πόσο καλή είναι η Ντόντα’s Πρότυπα?

Κερδίσαμε’κτύπησα γύρω από το θάμνο – ο σχεδιασμός είναι όπου η Duda λάμπει πραγματικά. Διαθέτει 98 επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για να διαλέξετε και εκτός από τα συνηθισμένα προγεμισμένα παραδείγματα, υπάρχουν 10 κενά που μπορείτε να συμπληρώσετε από το μηδέν.

Δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε κύλιση σχεδόν εκατό προτύπων; Μπορείτε να τα φιλτράρετε ανά κατηγορία για να περιορίσετε την επιλογή σας – υπάρχουν 10 κατηγορίες για να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, των ταξιδιών, του χαρτοφυλακίου και του διαδικτυακού καταστήματος.

Επιλογή προτύπου dudaΗ Duda διαθέτει σχεδόν 100 πρότυπα για να διαλέξετε, όλα απλά, κομψά και απίστευτα καλά σχεδιασμένα.

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση κάθε προτύπου για να έχετε μια πλήρη εμφάνιση πριν επιλέξετε – στην πραγματικότητα, η Duda καταβάλλει κάθε προσπάθεια, επιτρέποντάς σας να δείτε τη σχεδίαση σε επιτραπέζιο, tablet και κινητό για να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά ιδανικό για τις ανάγκες σας.

Όλα τα πρότυπα μπορούν να προσαρμοστούν ανά συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται πάντα ο καλύτερος, ανεξάρτητα από τη μορφή του.

duda ανατρέξτε στο παράδειγμα του προγράμματος επεξεργασίας για κινητάΤο Duda σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των επεξεργαστών συσκευών, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, Ντόντα’Τα πρότυπα είναι εύκολο να προσαρμοστούν όσο εσείς’χαίρομαι που ακολουθείτε το στυλ που ορίζει το σχέδιό σας. Εδώ’Αυτό που είπε ένας χρήστης για το Duda’πρότυπα μετά τη δοκιμή ενός:

“Το πρότυπο που διάλεξα είχε ήδη κάνει πολλά για μένα. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε απλά να μπω και να συμπληρώσω μερικά κομμάτια.”

Όλες οι αλλαγές συμβαίνουν στην οθόνη ακριβώς μπροστά σας – για παράδειγμα, απλώς κάνετε κλικ και πληκτρολογείτε για επεξεργασία κειμένου, αντί να μεταφερθείτε σε άλλη σελίδα για επεξεργασία “στα παρασκήνια.”

Η επεξεργασία του προγεμισμένου περιεχομένου είναι εξαιρετικά εύκολη και έτσι προσθέτετε νέες ενότητες, όπως μια συλλογή, μια μαρτυρία ή μια φόρμα επικοινωνίας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τα πλάτη περιγράμματος και τα χρώματα φόντου, να αντικαταστήσετε εικόνες και να αλλάξετε τις διατάξεις μενού, όλα με μερικά απλά κλικ.

duda editor προσθέτοντας νέα ενότηταΤο Duda σας δίνει προ-σχεδιασμένες ενότητες για να διαλέξετε, καθιστώντας γρήγορη και εύκολη την κατασκευή του ιστότοπού σας.

Το Duda σας δίνει προγεμισμένες ενότητες και διατάξεις για να διαλέξετε, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολο να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο. Ωστόσο, αυτό’Είναι πιο δύσκολο να παίξετε με την πραγματική διάταξη της ιστοσελίδας σας – ενώ το Wix σας επιτρέπει να σύρετε εικόνες και άλλα στοιχεία οπουδήποτε, το Duda είναι πιο περιοριστικό.

Παρ ‘όλα αυτά, η Duda σημείωσε υψηλή βαθμολογία στην έρευνά μας για ευελιξία σχεδιασμού, ταιριάζοντας με το Squarespace’υψηλή βαθμολογία και κερδίζοντας πέντε αστέρια στα πέντε. Ντόντα’Η κύρια εστίαση είναι στο σχεδιασμό – στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες μέσω της δομής του προτύπου, ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές σχεδιασμού.

Το’Είναι καλή ιδέα να διαλέξετε ένα πρότυπο που σας αρέσει και να μην το κάνετε’Δεν θέλω να αλλάξω ριζικά, όπως εσείς’Θα αρχίσω γρήγορα να παλεύεις αν προσπαθήσεις να σπρώξεις το σχέδιό σου πολύ μακριά.

Μάθετε περισσότερα

 • Το Squarespace είναι ο μοναδικός δημιουργός ιστοτόπων για την κορυφή της Duda’σχέδια. Μάθετε περισσότερα για αυτό το δημιουργικό δημιουργίας στο Αναθεώρηση Squarespace
 • Δημιουργία διαδικτυακού χαρτοφυλακίου; Εμείς’έχετε κάνει την έρευνα – ανακαλύψτε το 10 καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων χαρτοφυλακίου για να βρείτε το τέλειο ταίριασμα

Ντόντα’s Εργαλεία και δυνατότητες

Το Duda είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά σχεδίασης και τρόπους εξατομίκευσης του ιστότοπού σας, από πάνω από 100 στυλ γραμματοσειράς έως ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Έρχεται επίσης με το ασυνήθιστο πλεονέκτημα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας widget και να αναπτύξετε μια προσαρμοσμένη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

Για παράδειγμα, το Duda διευκολύνει την ενεργοποίηση αναδυόμενων παραθύρων, βίντεο, προωθήσεων, ειδικών μηνυμάτων και άλλων για χρήστες με βάση διάφορους παράγοντες, όπως την τοποθεσία ή τον αριθμό των επισκέψεων στον ιστότοπο.

εργαλεία εξατομίκευσης dudaΤο Duda το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να προσφέρετε στους επισκέπτες σας εξατομικευμένη υπηρεσία, βοηθώντας σας να στοχεύσετε και να συνδεθείτε με το κοινό σας.

Αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος σύνδεσης με το κοινό σας και ενίσχυση της αφοσίωσης με τον ιστότοπό σας. Το Duda ενθαρρύνει τους χρήστες του να σκέφτονται έξω από το κουτί και το κάνει ταυτόχρονα φιλικό προς τους αρχάριους.

Ωστόσο, η Duda θα μπορούσε να κάνει περισσότερα σε άλλους τομείς – όπως το SEO – για να δώσει στον ιστότοπό σας περισσότερη δύναμη και περισσότερες πιθανότητες να ανταγωνιστεί άλλους ιστότοπους στο διαδίκτυο. Αφήνω’ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στον οικοδόμο’τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά…

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Σας επιτρέπει η Duda να πουλάτε online; Λοιπον ναι! Στην πραγματικότητα, σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου στο φθηνότερο σχέδιό του. Αυτό είναι ασυνήθιστο – οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων περιλαμβάνουν μόνο το ηλεκτρονικό εμπόριο στα σχέδιά τους με υψηλότερες τιμές, αντί να το ρίχνουν από την πρώτη μέρα.

Εκτός από την πτυχή του σχεδιασμού – η οποία περιλαμβάνει πολλές εικόνες προϊόντων, ολοκληρωμένη σχεδίαση μεταξύ του ιστότοπού σας και της βιτρίνας σας και προ-σχεδιασμένες διατάξεις σελίδας προϊόντων – το Duda διαθέτει επίσης μερικά αξιοσέβαστα εργαλεία πωλήσεων.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • 30+ επιλογές πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων Paypal, Square και Stripe)
 • Αυτόματοι υπολογισμοί φόρου
 • Κωδικοί κουπονιού
 • Κατηγορίες προϊόντων
 • Ειδοποιήσεις χαμηλού αποθέματος για πελάτες
 • Ψηφιακές λήψεις
 • Προσαρμόσιμες επιλογές αποστολής και τιμές

Αυτό καθιστά την Duda μια δίκαιη επιλογή αν θέλετε να πουλήσετε προϊόντα μέσω του ιστότοπού σας, αν και μπορεί’να ανταγωνιστείτε με έναν ειδικό κατασκευαστή όπως το Shopify για διαδικτυακές πωλήσεις.

Μάθετε περισσότερα

 • Θέλετε να πουλήσετε online; Ανακαλύψτε το 5 καλύτεροι κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο από το καλύτερο
 • Το Shopify είναι ο καλύτερος κατασκευαστής για πωλήσεις στο διαδίκτυο – μάθετε γιατί στο έπακρο Κριτική Shopify

SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ήταν μια περιοχή στην οποία ο Duda έπεσε ελαφρώς όταν το δοκιμάσαμε. Δεν το κάνει’Παρέχετε τις ίδιες προσφορές με άλλους κατασκευαστές, όπως ο Weebly – αντ ‘αυτού, η Duda παραμένει στα βασικά, συμπεριλαμβανομένων:

 • Δωρεάν SSL – παρέχεται με κάθε ιστότοπο της Duda, αλλά χρειάζεται εγκατάσταση (διαδικασία με ένα κλικ)
 • Αποκριτικά πρότυπα που αλλάζουν αυτόματα το μέγεθος για να ταιριάζουν στην οθόνη ή τη συσκευή που χρησιμοποιείται
 • Βελτιστοποίηση Google PageSpeed
 • Προσαρμόσιμοι τίτλοι, μετα-περιγραφές και διευθύνσεις URL σελίδας
 • Το κείμενο Alt μπορεί να προστεθεί σε εικόνες

Αυτό δεν είναι’είναι ένα κακό σύνολο εργαλείων SEO – απλά δεν είναι’το πιο εντυπωσιακό στην αγορά. Ο ιστότοπός σας στο Duda θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο διαδίκτυο, αλλά μπορεί να το απογοητεύσετε εάν έχετε εμπειρία SEO ή συγκεκριμένες ανάγκες.

Μάθετε περισσότερα

 • Είναι σημαντικό το SEO για εσάς; Διαβάστε την κριτική μας για το 3 καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για SEO όπου αποκαλύπτουμε τις κορυφαίες επιλογές για να βρεθείτε στο διαδίκτυο

Εμπορία

Η Duda έχει σκεφτεί έξω από το κουτί όταν πρόκειται για μάρκετινγκ. Στις σελίδες πόρων, εσείς’Θα βρείτε μια λίστα υλικών μάρκετινγκ που είναι διαθέσιμα σε πελάτες Pro στο πρόγραμμα ομάδας ή παραπάνω.

Αυτοί οι πόροι περιλαμβάνουν:

 • Πρότυπο σελίδας προορισμού δημιουργίας δυνητικών πελατών
 • Καταστήματα πώλησης λευκής ετικέτας
 • Φυλλάδια λευκής ετικέτας
 • Πύλη υποστήριξης λευκής ετικέτας
 • Εικόνες κεφαλίδας email

Πρόκειται για προσαρμοσμένους πόρους που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν τις πωλήσεις σας και εμπίπτουν στην κατηγορία διαχείρισης πελατών που ξεκλειδώνεται όταν κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα ομάδας ή παραπάνω. Αυτό επιτρέπει επίσης σχόλια ιστότοπου και προσαρμοσμένη επωνυμία.

γεννήτρια οδηγών εργαλείων μάρκετινγκ της DudaΗ Duda παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες ένα πρότυπο σελίδας προορισμού γεννητριών δυνητικών πελατών για να εντυπωσιάσει τους πελάτες και να αναπτύξει την επωνυμία σας.

Ωστόσο, η Duda δεν διαθέτει βασικές δυνατότητες μάρκετινγκ – συμπεριλαμβανομένου ενός εργαλείου ενημερωτικών δελτίων το οποίο είναι το κύριο μειονέκτημά του όσον αφορά την ανάπτυξη ακόλουθων για τον ιστότοπό σας.

Ένα άλλο μειονέκτημα για το Duda είναι η έλλειψη ενός app store, που σημαίνει ότι μπορείτε’t προσθέστε εύκολα επιπλέον λειτουργίες στον ιστότοπό σας όταν τις χρειάζεστε. Αντ ‘αυτού, εσύ’βασίζεστε στις εσωτερικές δυνατότητες που συνοδεύουν το σχέδιό σας – εάν χρειάζεστε πιο προηγμένα εργαλεία, εσείς’Θα πρέπει να αναβαθμίσω.

Ποιοι είναι η Ντόντα’s Χαρακτηριστικά Καλύτερο για?

Το Duda έχει έναν συνδυασμό μοναδικών και προσαρμοσμένων χαρακτηριστικών μαζί με ορισμένα εμφανώς μειονεκτήματα.

Το’είναι μια εξαιρετική επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες ή σχεδιαστές ιστοσελίδων που δημιουργούν ιστότοπους για πελάτες – Duda’Η σουίτα διαχείρισης πελατών είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο όφελος, και αυτό’είναι αρκετά σπάνιο μεταξύ των περισσότερων κατασκευαστών.

Δεν το κάνουμε’Δεν το προτείνω σε bloggers ή σε οποιονδήποτε έχει το μάρκετινγκ στην καρδιά της μάρκας τους, αλλά εκτός από αυτό, αυτό’είναι μια καλή επιλογή για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων που θέλουν έναν καλά σχεδιασμένο ιστότοπο με ένα μικρό εύρος επαγγελματικών χαρακτηριστικών.

Πόσο κοστίζει η Duda?

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι η Ντόντα’Οι βαθμολογίες είναι, γενικά, αρκετά καλές – αλλά ότι η βαθμολογία της για τη σχέση ποιότητας / τιμής είναι χαμηλότερη. Οτι’επειδή η Duda είναι η πιο ακριβή εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων’δοκιμάστηκαν μέχρι τώρα, με τιμές που ξεκινούν από 14 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως).

Υπάρχουν τρία σχέδια τιμών για να διαλέξετε, κυμαίνεται από 14 $ έως 74 $ ανά μήνα όταν χρεώνεται ετησίως. Εκεί’Είναι επίσης ένα επιχειρηματικό σχέδιο για όσους έχουν εκατοντάδες ιστότοπους και χρειάζονται μια προσαρμοσμένη προσφορά.

Αναθεώρηση Duda - τιμολόγησηΝτόντα’Τα τρία πακέτα τιμών κυμαίνονται από 14 $ έως 74 $ ανά μήνα όταν χρεώνεται ετησίως

Εκεί’Δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά το ομαδικό πρόγραμμα 22 $ ανά μήνα έχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να το χρησιμοποιήσετε. Μόλις εσύ’το έχετε δοκιμάσει, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο για να εγγραφείτε – εδώ’είναι ένας γρήγορος πίνακας σύνοψης που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιος είναι πιο κατάλληλος για τις ανάγκες σας:

Βασικό σχέδιο
Ομαδικό σχέδιο
Σχέδιο εταιρείας
Τιμή ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως) Μηνιαία τιμή Αριθμός ιστότοπων SSL Αριθμός μελών της ομάδας Διαχείριση πελατών Προηγμένα εργαλεία
14 $ 22 $ 74 $
19 $ 29 $ 99 $
1 1 8
&# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
1 4 10
&# 10060; &# 10004;&# 65039; &# 10004;&# 65039;
&# 10060; &# 10060; &# 10004;&# 65039;

Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 25% επιλέγοντας ένα ετήσιο πρόγραμμα αντί ενός μηνιαίου προγράμματος – και τα δύο είναι διαθέσιμα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη συνδρομή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τώρα ας’ρίξτε μια ματιά σε κάθε σχέδιο τιμών με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες. Συνεχίστε να διαβάζετε για μια γρήγορη περίληψη κάθε σχεδίου και των βασικών χαρακτηριστικών του:

Βασικό πρόγραμμα: 14 $ ανά μήνα, χρεώνεται ετησίως

Για προσωπικούς ιστότοπους που δεν’Χρειάζονται φανταχτερά χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες που εστιάζουν στον πελάτη. Λαμβάνετε έναν ιστότοπο με όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να τον εκτελέσετε, όπως:

 • Εργαλεία εξατομίκευσης ιστότοπου
 • Ασφάλεια SSL
 • Πολυγλωσσικά εργαλεία
 • Βιβλιοθήκη συνδεδεμένου περιεχομένου (περιορισμένη)
 • Εκατομμύρια δωρεάν και premium εικόνες

Έχετε μια περιορισμένη έκδοση του Duda’s συνδεδεμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου, η οποία σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εικόνες, αρχεία και βασικές επιχειρηματικές πληροφορίες από μια κεντρική τοποθεσία. Μπορείτε να έχετε ένα επιπλέον μέλος της ομάδας για να συνεργαστείτε και τυχόν επιπλέον ιστότοποι κοστίζουν 19 $ ανά μήνα για κάθε ιστότοπο.

Σχέδιο ομάδας: 22 $ ανά μήνα, χρεώνεται ετησίως

Το ομαδικό σχέδιο είναι καλύτερο για ελεύθερους επαγγελματίες που δημιουργούν πελάτες, και ίσως να εκτελείτε μια μικρή ομάδα – μπορείτε να προσθέσετε έως και τέσσερα μέλη της ομάδας για να συνεργαστείτε μαζί σας στον ιστότοπο.

Αυτό είναι το μόνο σχέδιο που προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν όλες τις δυνατότητές του!

Παίρνετε τα πάντα από το Βασικό σχέδιο, καθώς και ένα πλήρες φάσμα εργαλείων συνεργασίας ομάδας και διαχείρισης πελατών. Τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Ομάδας περιλαμβάνουν:

 • Ρυθμίσεις χρηστών και δικαιωμάτων για τα μέλη της ομάδας
 • Πρόσβαση πελάτη λευκής ετικέτας (προσαρμοσμένη επωνυμία και τομέας)
 • Ρυθμίσεις χρηστών και δικαιωμάτων για πελάτες
 • Σχόλια ιστότοπου
 • Υλικό πώλησης και μάρκετινγκ λευκής ετικέτας

Αυτές οι λειτουργίες σάς δίνουν πολύ περισσότερο έλεγχο στον ιστότοπό σας από το βασικό πρόγραμμα και σας εξοπλίζουν για να δημιουργήσετε μια πιο επαγγελματική υπηρεσία για τους πελάτες. Εξακολουθείτε να λαμβάνετε μόνο έναν ιστότοπο στο πρόγραμμα Ομάδας, αλλά μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον ιστότοπους για 13 $ το μήνα το καθένα.

Πρόγραμμα εταιρείας: 74 $ ανά μήνα, χρεώνεται ετησίως

Το σχέδιο εταιρείας είναι το καλύτερο για έργα μεγαλύτερης κλίμακας όπου πρέπει να δημιουργήσετε πολλούς ιστότοπους ή να έχετε έως και 10 μέλη της ομάδας. Αυτό το σχέδιο σάς προσφέρει όλες τις δυνατότητες από το σχέδιο ομάδας, καθώς και προηγμένα εργαλεία όπως:

 • Άμεσες ιστοσελίδες
 • Εξαγωγή ιστότοπου
 • Εργαλείο δημιουργίας widget
 • Ενσωμάτωση API (περιορισμένη)
 • Σύνδεση με φύλλα Google και Airtable

Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν την επιχείρησή σας και σας βοηθούν να παρέχετε μια πιο μοναδική υπηρεσία για τους πελάτες σας. Το σχέδιο εταιρείας περιλαμβάνει οκτώ ιστότοπους, αλλά μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα με 11 $ ανά ιστότοπο ανά μήνα.

Πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου: 7,25 $ – 39 $ ανά μήνα, χρεώνονται ετησίως

Καθένας από τον Ντούδα’Το πρόγραμμα τιμών σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε ένα πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου εάν θέλετε να πουλήσετε στο διαδίκτυο. Υπάρχουν τρία πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου, και ποιο επιλέγετε εξαρτάται κυρίως από πόσα προϊόντα εσείς’Θα πουλήσω:

 • Πρότυπο: 7,25 $ ανά μήνα – 100 προϊόντα
 • Προχωρημένος: 19,25 $ το μήνα – 2.500 προϊόντα
 • Απεριόριστος: 39 $ ανά μήνα – άπειρα προϊόντα

πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίουΗ Duda σάς επιτρέπει να προσθέσετε ηλεκτρονικό εμπόριο στο σχέδιό σας με επιπλέον χρέωση, δίνοντας στο κατάστημά σας μεγαλύτερη ευελιξία.

Όλα χρεώνονται ανά ιστότοπο, που είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν εσείς’σχεδιάζουμε να τρέξουμε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα. Κανένα από αυτά τα σχέδια δεν χρεώνει μια χρέωση συναλλαγής και όλα παρέχονται με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

Μπορείτε να πληρώνετε για αυτά τα προγράμματα μηνιαίως και όχι ετησίως, οπότε η τιμή κυμαίνεται από 8 $ έως 49 $ ανά μήνα.

Μάθετε περισσότερα

 • Ψάχνετε κάτι φθηνότερο; Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα με το 14 φτηνότεροι κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά
 • Δεν είστε ακόμη έτοιμοι να πληρώσετε; Εμείς’σας καλύψαμε με την κριτική μας για το 10 καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων του 2019

Τι βοήθεια και υποστήριξη προσφέρει η Duda?

Η Duda προσφέρει μια καλή γκάμα επιλογών βοήθειας και υποστήριξης, με τον τύπο υποστήριξης που λαμβάνετε σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το πρόγραμμα τιμών που επιλέγετε. Εδώ’είναι μια γρήγορη ανάλυση της υποστήριξης που συνοδεύει κάθε σχέδιο:

 • Βασικό σχέδιο: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ομαδικό σχέδιο: Email, συνομιλία και τηλέφωνο
 • Σχέδιο εταιρείας: Email προτεραιότητας, συνομιλία και τηλέφωνο

Εκτός από αυτά τα κανάλια υποστήριξης, η Duda διαθέτει επίσης ένα Κέντρο Βοήθειας, όπου μπορείτε να βρείτε άρθρα και οδηγούς, ανεξάρτητα από το ποιος σχεδιάζετε’ξανά. Εκεί’Επίσης το Κέντρο Πόρων, το οποίο διαθέτει διαδικτυακά σεμινάρια, υλικό μάρκετινγκ, ενημερώσεις προϊόντων και άλλα.

κέντρο βοήθειας της ΝτούδαςΝτόντα’Το Κέντρο βοήθειας είναι ένα χρήσιμο μέρος για να βρείτε απαντήσεις, ειδικά όταν εσείς’ξαναρχίζω.

Εάν έχετε απορίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Duda’υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας. Αυτό έρχεται με τη μορφή ενός bot συνομιλίας, οπότε αν έχετε απλές ερωτήσεις, αυτό είναι’είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να λάβετε απαντήσεις.

Ωστόσο, όταν κάναμε μια ερώτηση σχετικά με τον Ντόντα’Υποστήριξη, μας δόθηκε ένας οδηγός για τον τρόπο αντιγραφής και επικόλλησης στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Λοιπόν, απλώς ενημερωθείτε – κρατήστε όλες τις ερωτήσεις συνομιλίας εξαιρετικά απλές!

Επανεξέταση δημιουργού ιστότοπου Duda: Περίληψη

Η Duda μπορεί να μην είναι ο καλύτερος δημιουργός ιστότοπων εκεί έξω, αλλά αυτό’εξακολουθεί να είναι μια σταθερή επιλογή – ειδικά αν εσύ’είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρεία ψάχνετε να χτίσετε πολλούς ιστότοπους γρήγορα και εύκολα. Το’Είναι αρκετά μοναδικό στις δυνατότητες διαχείρισης πελατών, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε μια επαγγελματική υπηρεσία.

Εκεί που η Duda λάμπει πραγματικά είναι τα σχέδιά της. Το’Είναι τέλειο αν θέλετε έναν όμορφο ιστότοπο, αλλά μην το κάνετε’Θέλω να αφήσετε όλη τη δημιουργική δουλειά – αντί να σας συντρίψουμε με την επιλογή, Duda’Τα πρότυπα σας προσφέρουν ένα βοηθητικό χέρι μέσω δομημένων σχεδίων.

Ωστόσο, εάν θέλετε απόλυτη δημιουργική ελευθερία ή φτηνές τιμές, αυτό δεν είναι’ο οικοδόμος για εσάς. Το Duda γίνεται μια πρόκληση για χρήση αν προσπαθήσετε να ωθήσετε τα όρια των προτύπων του πολύ μακριά, και έχει επίσης μερικές από τις πιο ακριβές τιμές εκκίνησης στην αγορά.

Εάν ο Ντόντα δεν έχει’Δεν σας κέρδισα, υπάρχουν ακόμα πολλές εναλλακτικές λύσεις. Το Wix σας προσφέρει απόλυτη δημιουργική ελευθερία στον ιστότοπό σας, το Squarespace έχει εξίσου εκπληκτικά σχέδια, ενώ το Weebly έχει πολύ πιο προσιτά σχέδια εκκίνησης.

Για όσους από εσάς λατρεύετε τον ήχο του Duda’δημιουργός ιστοσελίδων και μπορεί’περιμένετε να ξεκινήσετε, μεταβείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών για να ανακαλύψετε τι άλλο έχει να προσφέρει!

Μάθετε περισσότερα

 • Δεν είσαι ο τέλειος οικοδόμος σου; Οτι’εντάξει, εμείς’είστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Δείτε αυτές τις κριτικές στη συνέχεια:
  • Αναθεώρηση Wix – Το Wix είναι το κορυφαίο εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων μας – μάθετε γιατί στην εμπεριστατωμένη κριτική μας
  • Αναθεώρηση Squarespace – αν εσύ’μετά από εκπληκτικά σχέδια και πιο ισχυρά χαρακτηριστικά από το Duda, μάθετε περισσότερα για το Squarespace
  • Αξιολόγηση Weebly – μια πολύ πιο προσιτή επιλογή από την Duda. μάθετε περισσότερα για το τι έχει να προσφέρει στην πλήρη κριτική μας

Συχνές ερωτήσεις για το Duda

Θα ήταν η Duda μια καλή επιλογή για το blog μου?

Θα θέλαμε’Δεν προτείνω πολύ την Duda για να ξεκινήσετε ένα blog – παρόλο που περιλαμβάνει εργαλεία blogging στα σχέδιά του. Εσείς’σίγουρα θα καταλήξω σε ένα όμορφο blog, αλλά θα ήθελε’να είσαι πολύ ισχυρός, όπως δεν συμβαίνει’να σας δώσω τις ίδιες δυνατότητες με κάτι που θα έκανε το WordPress. Η Ντόδα δεν το κάνει’Συμπεριλάβετε ένα εργαλείο ενημερωτικών δελτίων, το οποίο είναι λιγότερο από ιδανικό για blogging.

Τι είναι το εταιρικό σχέδιο; Το χρειάζομαι?

Ντόντα’Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι το επόμενο βήμα από το σχέδιο του Οργανισμού και έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας που διαχειρίζονται εκατοντάδες, ή ακόμα και χιλιάδες ιστότοπους. Έρχεται με προηγμένα χαρακτηριστικά και δεν το κάνει’ελάτε με καθορισμένη τιμολόγηση – αντ ‘αυτού, επικοινωνείτε απευθείας με την Duda για να συζητήσετε εάν το εταιρικό σχέδιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Περιλαμβάνει η Duda έναν δωρεάν τομέα?

Δυστυχώς, η Ντόδα δεν το κάνει’να ρίξει σε έναν ελεύθερο τομέα με τα σχέδιά του. Εάν θέλετε έναν δωρεάν τομέα, εσείς’Θα πρέπει να κοιτάξω κατασκευαστές όπως Wix, Weebly ή Squarespace, καθώς όλοι προσφέρουν αυτό το προνόμιο με τα ετήσια σχέδιά τους.

Το Website Builder Expert στοχεύει να σας παρέχει ειλικρινά δεδομένα. Οτι’Γιατί διεξάγουμε τη δική μας έρευνα και αποκτούμε άμεση, προσωπική εικόνα. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map