Επανεξέταση Gator 2020: Είναι σωστό για εσάς το νέο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του HostGator;

Το HostGator είναι ένα από τον κόσμο’οι μεγαλύτεροι πάροχοι όταν πρόκειται για web hosting. Προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που δεν υστερούν σε καμία, μία από τις οποίες είναι η δική της κατασκευή ιστοσελίδων, η Gator.


Το Gator είναι ένα απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, που απευθύνεται σε άτομα με μικρή τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζονται έναν βασικό ιστότοπο. Συνδυάζει έναν διαισθητικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης με μια χούφτα πρότυπα, περιμένοντας απλώς να βάλεις τη δική σου περιστροφή.

Το’Διαθέτει πολλές δυνατότητες (αν και ορισμένες είναι απλές) καθιστώντας την ιδανική για κάθε μικρή επιχείρηση που χρειάζεται να διαφημίσει μια υπηρεσία ή προσωπικούς ιστότοπους όπως ιστολόγια.

Αναθεώρηση φιλοξενίας ιστού HostGator

Σε όλη αυτή την κριτική, εμείς’Θα δώσω μια γρήγορη ανάλυση του Gator’βασικές περιοχές και βυθίστε τα δόντια μας στα δυνατά και αδύνατα σημεία της. Αλλά πρώτα, εδώ’είναι μια επισκόπηση του Gator’πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

Πλεονεκτήματα GatorΜειονεκτήματα Gator
  • Απίστευτα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας
  • Μεγάλη ένταξη στα κοινωνικά μέσα
  • Φτηνές τιμές εγγραφής
  • Δεν είναι κατάλληλο για σύνθετους ιστότοπους
  • Δεν υπάρχει ενσωματωμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Περιορισμένο κέντρο βοήθειας

1

Ευκολία στη χρήση

Το να ξεκινήσετε με το Gator είναι ένα κομμάτι κέικ. Μόλις εσύ’εγγραφήκατε, το πρώτο πράγμα’Πρέπει να κάνω είναι να επιλέξετε ένα πρότυπο (A.K.A ένα θέμα).

Το Gator το καθιστά εξαιρετικά απλό, κατηγοριοποιώντας όλα τα πρότυπά του σε βιομηχανίες (αλλά περισσότερα σε αυτό στην επόμενη ενότητα). Εκεί’είναι επίσης μια γραμμή αναζήτησης εάν θέλετε να ακονίσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

Μετά από αυτό, εισάγετε τον επεξεργαστή, ο οποίος χρησιμοποιεί καθαρή μεταφορά και απόθεση. Με αυτό, εννοούμε ότι μπορείτε να σύρετε οτιδήποτε στις ιστοσελίδες σας από το πλαϊνό πλαίσιο και να το τοποθετήσετε ακριβώς εκεί που το θέλετε.

Αν εσύ’χρησιμοποιήσατε ποτέ το PowerPoint, όπου μπορείτε να μετακινήσετε πράγματα στις διαφάνειες σας, εσείς’Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε τον Gator.

Άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων όπως το Wix χρησιμοποιούν επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας drag-and-drop, και αυτό’Γενικά θεωρείται ο ευκολότερος τρόπος για να σχεδιάσετε τη δική σας ιστοσελίδα.

Επιπλέον, το Gator έρχεται με ένα πρακτικό φροντιστήριο επιβίβασης, όπου και εσείς’Θα μάθω πού όλα είναι σωστά από το ξεκίνημα. Δεν ξοδεύετε μισή ώρα προσπαθώντας να καταλάβω πού ‘Επεξεργασία κειμένου’ το κουμπί είναι!

Επιβίβαση GatorΓκάτερ’Το γρήγορο σεμινάριο σημαίνει εσείς’Θα ξέρω ακριβώς τι εσύ’κάνω, απευθείας από τα μακριά.

Μιλώντας για κείμενο, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να αλλάξετε γραμματοσειρές και να αλλάξετε χρώματα χωρίς κόπο. Το ίδιο ισχύει για την ταξινόμηση εικόνων, καθώς και για την ενσωμάτωση δροσερών λειτουργιών όπως ιστολόγια, δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων και βίντεο.

Εν ολίγοις, το Gator διευκολύνει τον καθένα να δημιουργήσει τη δική του ιστοσελίδα, ανεξάρτητα από τις δεξιότητές του στον υπολογιστή.

2

Σχεδιασμός προτύπων & Προσαρμογή

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Gator σας δίνει μια συλλογή προτύπων για να διαλέξετε. Αυτοί’αναλύονται σε κατηγορίες, όπως οι επιχειρήσεις & συμβουλευτική, ομορφιά & μόδα και μουσική & ψυχαγωγία, καθιστώντας εύκολο να φιλτράρετε αυτό που εσείς’ψάχνω για.

Πρότυπα GatorΚάθε πρότυπο εμφανίζεται με σαφήνεια, κατηγοριοποιείται και μπορεί να αναζητηθεί.

Ένα πράγμα που θα λέγαμε είναι ότι η ποικιλία των σχεδίων προτύπων είναι λίγο περιορισμένη. Αυτοί’και πάλι ένα βασικό, το οποίο είναι καλό για ορισμένες ανάγκες, αλλά δεν συνιστάται αν το κάνετε’είστε σε μια δημιουργική βιομηχανία όπως η γραφιστική της φωτογραφίας. Αν αυτό’Στην περίπτωση, δείτε το Squarespace.

Προχωρώντας στην επεξεργασία του Gator’πρότυπα, εμείς’ανέφερα πόσο εύκολο είναι να μετακινείστε τα πράγματα και να αλλάζετε το μέγεθος, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν προσθέτετε νέο περιεχόμενο.

Σε αντίθεση με το Wix και άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, με το Gator, το περιεχόμενό σας κέρδισε’t προσαρμόζεται αυτόματα όταν εμφανίζεται ένα νέο στοιχείο ή χαρακτηριστικό. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι το περιεχόμενό σας θα αρχίσει να αλληλεπικαλύπτεται ή να κάθεται το ένα πάνω στο άλλο. Αυτό σημαίνει’Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε χώρο στη σελίδα σας προτού προσθέσετε περισσότερα πράγματα στο.

Συνολικά όμως, Gator’Τα πρότυπα είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλο για σκοπούς, και σας παρέχουν μια εξαιρετική βάση εκκίνησης για ανάπτυξη.

3

Χαρακτηριστικά

Το Gator σας προσφέρει όλες τις βασικές δυνατότητες’περιμένω από έναν δημιουργό ιστότοπων, μαζί με μερικά ωραία μπόνους.

Χαρακτηριστικά GatorΌταν κοιτάτε τα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε, το Gator καθιστά πολύ σαφές ποιες δυνατότητες προσφέρονται.

Σε όλα τα σχέδια τιμολόγησης περιλαμβάνονται πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, πρότυπα απόκρισης για κινητά, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, αναλυτικά στοιχεία ιστότοπων και όνομα τομέα.

Για να παρέχετε κάποιο πλαίσιο σχετικά με το τι ακριβώς είναι:

Πιστοποιητικά SSL Κάντε τον ιστότοπό σας ασφαλές για περιήγηση από τους επισκέπτες. Συμβολίζονται με ένα μικρό εικονίδιο λουκέτου δίπλα στη διεύθυνση URL και είναι σημαντικά για λόγους ασφαλείας – εάν δεν το κάνετε’Έχω ένα, οι επισκέπτες θα δουν τις λέξεις ‘δεν είναι ασφαλές’ δίπλα στη διεύθυνση URL σας.

Κινητή απόκριση σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα προσαρμοστεί αυτόματα ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να περιηγούνται σε κινητά, αυτό’είναι υπέροχο να ξέρετε ότι δεν το κάνετε’Πρέπει να σχεδιάσουμε μια συγκεκριμένη έκδοση του ιστότοπού σας για κινητά.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων σας επιτρέπει να ενσωματώσετε περιεχόμενο από το Facebook, το Twitter και το Instagram απευθείας στον ιστότοπό σας. Έχοντας κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης, ζωντανές ροές και γκαλερί εικόνων θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε συνδεδεμένη ολόκληρη την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά στοιχεία ιστότοπου σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σημαντικές πληροφορίες, όπως τον αριθμό των επισκεπτών του ιστότοπου που εσείς’παίρνω. Έχοντας αυτό το μάτι, μπορείτε να δείτε πόσο μικρές αλλαγές στις σελίδες σας μπορούν να επηρεάσουν τον αριθμό των ατόμων που το βλέπουν.

Ένα όνομα τομέα είναι ουσιαστικά ο ιστότοπός σας’το όνομα, όπως ‘websitebuilderexpert.com’. Χωρίς να αγοράσετε έναν τομέα αλλού, θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Τώρα σε αυτά τα ζουμερά χαρακτηριστικά μπόνους που αγγίξαμε. Εντυπωσιακά, Το HostGator – ως κορυφαίος πάροχος φιλοξενίας – καλύπτει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης.

Αυτό σημαίνει ότι εκεί’Δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος του περιεχομένου ή των επισκεπτών που μπορεί να χειριστεί ο ιστότοπός σας. Στα μάτια μας, αυτό καθιστά το Gator μια τέλεια επιλογή για ιστότοπους που χρειάζονται μεγάλες γκαλερί εικόνων, όπως φυλλάδια ακινήτων.

4

Βοήθεια & Υποστήριξη

Γκάτερ’Το φιλικό προσωπικό υποστήριξης είναι εκεί για να σας βοηθήσει 24/7 μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email. Μπορείτε επίσης να λάβετε υποστήριξη μέσω του Gator’κέντρο βοήθειας, αν και περιορίζεστε σε τρεις λέξεις αναζήτησης, έτσι’Δεν συνιστάται για σύνθετα ή εξειδικευμένα ερωτήματα.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το προσωπικό υποστήριξης μπορεί να πλημμυρίσει αρκετά με αιτήματα, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο για μια απάντηση.

Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με την εγγραφή στο Gator’πρόγραμμα μεσαίας τιμής ή παραπάνω, όπου λαμβάνετε υποστήριξη προτεραιότητας και μπορείτε να μιλήσετε σε κάποιον σχεδόν αμέσως. Σκεφτείτε το σαν να αγοράσετε άλματα ουράς σε ένα θεματικό πάρκο – σίγουρα, εσείς’πληρώνω περισσότερα, αλλά εκεί’Δεν χάνεται χρόνος αναμονής!

99% του χρόνου, εμείς’φανταστείτε ότι κερδίσατε’αγγίξτε τις υπηρεσίες βοήθειας και υποστήριξης. Στη σπάνια περίπτωση χρειάζεστε ένα χέρι βοήθειας’καθησυχάζοντας να ξέρετε ότι μπορείτε να λαμβάνετε 24ωρη υποστήριξη.

5

Τιμολόγηση

Η Gator προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε είτε για περίοδο ενός μήνα, έτους ή δύο ετών. Φυσικά, όσο περισσότερο δεσμεύεστε στο Gator, τόσο περισσότερα χρήματα εξοικονομείτε κάθε μήνα.

Παρακάτω, δείχνουμε πόσο κοστίζει κάθε σχέδιο τιμολόγησης εάν εγγραφείτε για δύο χρόνια, και η εξοικονόμηση χρημάτων σας’Θα κάνω σύγκριση σε συνδρομή από μήνα σε μήνα.

Πρόγραμμα τιμολόγησης GatorΚόστος (άνω των 2 ετών)ΟικονομίαΜίζα

Ασφάλιστρο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

7,68 $ / μήνα (συνήθως 9,98 $)23%
11,98 $ / μήνα (συνήθως 12,98 $)8%
18,45 $ / μήνα (συνήθως 24,98 $)26%

Όπως μπορείτε να δείτε, εκεί’Πουθενά τόσο κοντά στο Gator’s Premium πρόγραμμα όπως υπάρχει στα άλλα δύο. Πάνω από αυτό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το Gator’χαρακτηριστικά στο πρόγραμμα εκκίνησης – η μόνη διαφορά είναι ότι κερδίσατε’να λάβετε υποστήριξη προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – βασικά, εάν εγγραφείτε σε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να πουλήσετε προϊόντα μέσω του ιστότοπού σας. Έτσι, εάν η πώληση στο διαδίκτυο δεν είναι’κάτι εσύ’κοιτάζοντας ξανά, η έξυπνη επιλογή είναι ο Gator’Πρόγραμμα εκκίνησης.

Ο Gator δεν το κάνει’Έχω ένα δωρεάν πρόγραμμα ή δοκιμή. Για αυτόν τον λόγο, εμείς’προτείνω να πάρετε ένα πρόγραμμα εκκίνησης για ένα μήνα – αν σας αρέσει αυτό που παίρνετε, τότε μπορείτε να δεσμευτείτε για τη διετή συνδρομή για φθηνότερες τιμές.

Ο πρώτος μήνας θα σας κοστίσει λιγότερο από μια πίτσα σε πακέτο και θα μπορούσε να οδηγήσει στο δικό σας κομμάτι του διαδικτυακού κόσμου.

6

HostGator Website Builder Review: Συμπέρασμα

Δυστυχώς, εμείς’έφτασα στο τέλος. Ελπίζουμε ότι θεωρήσατε χρήσιμη την κριτική δημιουργίας ιστότοπων του HostGator!

Για να ανακεφαλαιώσουμε, ας’Συνοψίστε τι εμείς’έμαθα:

  • HostGator’Ο δημιουργός ιστότοπων, ο Gator, είναι απίστευτα φιλικός προς το χρήστη. Το πρόγραμμα δημιουργίας διαθέτει προ-σχεδιασμένα πρότυπα και πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.
  • Τα ίδια τα πρότυπα φαίνονται λίγο βασικά, αλλά αυτά’είναι τέλεια για τη δημιουργία απλών διαδικτυακών παρουσιών όπως ιστολόγια.
  • Το Gator έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Εκτός από τη φιλοξενία σας, σας παρέχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης.
  • Εκεί’Δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα ή δοκιμή, αλλά οι τιμές είναι πολύ λογικές. Γκάτερ’Το πρόγραμμα εκκίνησης αντιπροσωπεύει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Εμείς’δ δείτε HostGator’Δημιουργία ιστοσελίδων ως μια λαμπρή επιλογή για άτομα χωρίς περιορισμό εμπειρίας στο σχεδιασμό ενός ιστότοπου και που χρειάζονται μια απλή λύση DIY.

Επειδή το Gator διαθέτει άφθονο χώρο αποθήκευσης και εκπληκτική ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, ταιριάζει σε ιστότοπους που βασίζονται σε υπηρεσίες, καθώς και σε αυτούς που χρειάζονται μεγάλες ενότητες γκαλερί με πολύ περιεχόμενο πολυμέσων.

Υφηγητής’Απλώς πάρτε τα λόγια μας για αυτό – πάρτε μόνοι σας τον Gator και δείτε τι πιστεύετε. Όλα’Θα σας κοστίσει λίγα δολάρια και μερικές ώρες.

7

HostGator Website Builder Review: Συχνές ερωτήσεις

Είναι HostGator’Δημιουργία ιστοσελίδων καλό για μικρές επιχειρήσεις?

Η απάντηση εξαρτάται πραγματικά από το τι είναι η επιχείρησή σας. Γκάτερ’Η μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης και το απεριόριστο εύρος ζώνης το καθιστούν ιδανικό για επιχειρήσεις που χρειάζονται γκαλερί εικόνων ή πολύ περιεχόμενο πολυμέσων. Δεν το κάνει’Ωστόσο, έχουμε ενσωματωμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου’κάτι που πρέπει να θυμάστε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με την Gator?

Απολύτως. Γκάτερ’σχέδιο ανώτερου επιπέδου, ‘ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ’ είναι φτιαγμένο για αυτό ακριβώς. Σας επιτρέπει να πουλάτε προϊόντα και να διεκπεραιώνετε πληρωμές, καθώς επίσης διαθέτει μια δροσερή σουίτα ανάλυσης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα. Υπάρχουν άλλες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου εκεί έξω, αλλά το Gator είναι μια καλή επιλογή.

Τι πρέπει να αναζητήσω σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων?

Η επιλογή του σωστού δημιουργού ιστότοπων είναι πάντα μια υποκειμενική απόφαση – όταν όλα λέγονται και γίνονται, χρειάζεστε μια που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Γενικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται, η τιμή και πόσο καλή είναι η βοήθεια και η υποστήριξη. Για να συγκρίνετε όλα αυτά και πολλά άλλα, μεταβείτε στο γράφημα σύγκρισης δημιουργών ιστότοπων.

Ποιοι κατασκευαστές ιστότοπων είναι οι καλύτεροι?

Εμείς’έθεσα ώρες σε ώρες έρευνας σε αυτό το ίδιο ερώτημα. Από τα ευρήματά μας, το Wix είναι ο καλύτερος οικοδόμος ιστότοπων, αλλά άλλες κορυφαίες πλατφόρμες εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες. Το Squarespace, για παράδειγμα, είναι εξαιρετικό για το σχεδιασμό, ενώ το Shopify είναι ιδανικό αν χρειάζεστε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Βρήκατε την κριτική μας χρήσιμη?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me