Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο GoDaddy

Contents

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο στο GoDaddy σε 13 εύκολα βήματα

πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε θεματική εικόναΤο’Είναι εύκολο να νιώσετε λίγο χαμένο όταν εσείς’ανασχηματίζουμε τον πρώτο ιστότοπό σας. Ίσως να κάθεται εκεί σκεφτόμαστε, πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν ιστότοπο στο GoDaddy? Ο βήμα προς βήμα οδηγός μας θα σας οδηγήσει στο χέρι και θα σας οδηγήσει σε κάθε στάδιο – τον προορισμό; Ο δικός σας ιστότοπος GoDaddy!


Η GoDaddy φοράει πολλά καπέλα στον ψηφιακό κόσμο, παρέχοντας τα πάντα, από τομείς έως φιλοξενία, αλλά μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες της είναι η δημιουργία ιστότοπων.

Δοκιμάσαμε το GoDaddy’δημιουργούμε τον ιστότοπό μας, παράλληλα με τις καλύτερες μάρκες στην αγορά. Συνολικά, απολαύσαμε τη χρήση του GoDaddy – πραγματικά ξεχώρισε φιλική προς το χρήστη διάταξη και βοηθητική σχεδίαση.

Το’Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, γιατί χρησιμοποιεί ADI (Τεχνητή Νοημοσύνη Σχεδιασμού) για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Όταν εισαγάγετε τον τύπο ιστότοπου που θέλετε, δημιουργεί αυτόματα ένα παράδειγμα ιστότοπου που μπορείτε να επεξεργαστείτε. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χρόνο και τεχνική προσπάθεια εξοικονομεί!

Αυτό καθιστά το GoDaddy καλύτερο για τους αρχάριους ή όσους χρειάζονται έναν ιστότοπο το συντομότερο δυνατό – το’είναι ο ταχύτερος δημιουργός ιστότοπων στα δυτικά (ή οπουδήποτε, πραγματικά.)

Εκεί που έπεσε ήταν η μάλλον απλή εμφάνισή του και η έλλειψη χαρακτηριστικών – κέρδισες’Αποκτήστε έναν ισχυρό ή σύνθετο ιστότοπο από το GoDaddy, αλλά θα λάβετε έναν απλό, γρήγορο ιστότοπο ζωντανά μέσα σε λίγα λεπτά. Δείτε τις αξιολογήσεις με αστέρια παρακάτω για την πλήρη εικόνα!

Εάν θέλετε να μάθετε πώς βάζουμε το GoDaddy στους ρυθμούς του, διαβάστε για τη διαδικασία δοκιμών στο άρθρο μας: Πώς διεξάγουμε την Έρευνα δημιουργίας ιστότοπων. Αν νομίζετε ότι μπορεί να χρειαστείτε κάτι πιο περίπλοκο, ακολουθήστε το κουίζ μας για να βρείτε το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για εσάς.

Το GoDaddy έρχεται με δωρεάν δοκιμή ενός μηνός. Είτε εσείς’Νιώθετε νευρικοί για τη δημιουργία του πρώτου σας ιστότοπου ή για να ξεκινήσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε την κατασκευή χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα λεπτό.

Με αυτό είπε, ας’Κάντε το πρώτο μας βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ιστοσελίδων. Εμείς’Θα σας δείξω ακριβώς πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το GoDaddy. Εμείς’Θα ταξιδέψετε στη διαδικασία εγκατάστασης, πώς να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν από τη δημοσίευση. Εμείς’μαζί σας κάθε βήμα, οπότε βάλτε το καλύτερο πόδι σας μπροστά και αφήστε το’πηγαίνω!

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε μας Αναθεώρηση δημιουργού ιστότοπων GoDaddy για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον γρήγορο κατασκευαστή.
 • Δείτε πώς συγκρίνεται το GoDaddy στο δικό μας Διάγραμμα σύγκρισης δημιουργού ιστοτόπου.
 • Ανακαλύψτε πώς κατατάσσεται το GoDaddy στην κριτική μας για το Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων του 2019.

1

Επιλέξτε τον τύπο του ιστότοπού σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι αποφασίστε ποιος ιστότοπος θέλετε να δημιουργήσετε. Εάν θέλετε να πουλήσετε online, εσείς’Θα χρειαστεί να χτίσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Εάν κερδίσατε’να δέχεστε πληρωμές μέσω του ιστότοπού σας, τότε θα πρέπει να ορίσετε την επιλογή δημιουργίας ιστότοπων.

μενού δημιουργίας ιστότοπων godaddyΠρέπει να επιλέξετε τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε – ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή έναν ιστότοπο.

Υφηγητής’μην ανησυχείτε, αυτή η απόφαση δεν είναι’t σε πέτρα – αν αλλάξετε γνώμη στη γραμμή, μπορείτε πάντα να προσθέσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στον ιστότοπό σας αργότερα.

Σε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα, εμείς’Θα σου δείξω πώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο παρά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αν και πολλά από τα βήματα είναι παρόμοια.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Αποφάσισε ποιο τύπο ιστότοπου χρειάζεστε
 • Ορίστηκε η σωστή επιλογή στο GoDaddy’ιστοσελίδα

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Θέλετε να πουλήσετε online; Διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.
 • Δείτε πώς συγκρίνεται το GoDaddy στην κριτική μας για το Καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

2

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας

Το GoDaddy έχει ένα δωρεάν δοκιμή ενός μηνός, που σίγουρα αξίζει να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα και να ετοιμάσετε τον ιστότοπό σας στη δωρεάν δοκιμή και, στη συνέχεια, να επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση (ή όχι) όταν η δοκιμαστική σας περίοδος λήγει.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το GoDaddy χωρίς να ξοδεύετε ούτε ένα λεπτό!

δωρεάν δοκιμή δημιουργού ιστότοπων godaddyΑπλώς κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για δωρεάν για να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή σας με το GoDaddy.

Το’είναι εύκολο να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή σας – απλώς κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα Ξεκινήστε δωρεάν κουμπιά στο GoDaddy’στον ιστότοπο και, στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Το’είναι εντελώς δωρεάν, και εσύ δεν’Για να εγγραφείτε, πρέπει να εισαγάγετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα email και ένας κωδικός πρόσβασης και εσείς’είμαι καλός να πας!

godaddy δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμόΤο’είναι εξαιρετικά απλό για να ξεκινήσετε με το GoDaddy. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – δεν απαιτούνται στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Πάμε μπαμπά’Η δωρεάν δοκιμή είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη και σας δίνει αρκετό χρόνο για να την βεβαιωθείτε’είναι ο τέλειος οικοδόμος για εσάς. Εκεί’Δεν υπάρχει κίνδυνος και καμία πίεση για εγγραφή μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμή – πληρώνετε μόνο αν σας άρεσε η χρήση του GoDaddy!

Μόλις τελειώσει η δοκιμή σας, έχετε τέσσερα σχέδια τιμών για να διαλέξετε, που κυμαίνονται μεταξύ 10 $ και 25 $ ανά μήνα (όταν χρεώνεται ετησίως). Το βασικό πρόγραμμα είναι το φθηνότερο και σας παρέχει όλα τα συνηθισμένα βασικά στοιχεία, όπως ασφάλεια SSL και περιορισμένες επιλογές κοινής χρήσης.

Για εργαλεία SEO εσείς’Θα χρειαστώ το τυπικό πρόγραμμα των 15 $ ανά μήνα και να αποδεχτώ κρατήσεις και πληρωμές για υπηρεσίες ή ραντεβού’Θα χρειαστώ το πακέτο Premium $ 20 ανά μήνα.

Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το πιο ακριβό, με 25 $ ανά μήνα – συνοδεύεται από εργαλεία πωλήσεων, όπως εκπτώσεις, αποστολή και διαχείριση αποθέματος.

Προς το παρόν, όμως, απλώς ξεκινήστε να χτίζετε δωρεάν και επιστρέψτε για να επιλέξετε το πρόγραμμα τιμών σας μόλις τελειώσει η δοκιμή σας – απλή!

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Κάντε κλικ στο Έναρξη δωρεάν
 • Δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στο GoDaddy

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Θέλετε να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε δωρεάν; Διαβάστε την κριτική μας για το Καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων.

3

Επιλέξτε τον τίτλο της βιομηχανίας και του ιστότοπού σας

Μόλις εσύ’εγγραφείτε, εσείς’Θα δείτε αυτήν τη σελίδα μπροστά σας, σας ενθαρρύνει να ξεκινήσετε. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε πραγματικά τον ιστότοπό σας – και δεν μπορούσε’να είναι ευκολότερο.

Ο επεξεργαστής godaddy ας ξεκινήσουμεΗ εκκίνηση του ιστότοπού σας είναι εύκολη – απλώς εισαγάγετε τον ιστότοπό σας’το όνομα και τη βιομηχανία στην οποία υπάγεται.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισέλθετε στον κλάδο στον οποίο ανήκει ο ιστότοπός σας και το όνομα του ιστότοπού σας. Καθώς το κάνετε αυτό, το GoDaddy δημιουργεί αυτόματα ένα παράδειγμα σελίδας με βάση τις βασικές πληροφορίες που έχετε’μπήκα.

βιομηχανία και τίτλος δημιουργίας ιστότοπων godaddyΤο GoDaddy δημιουργεί έναν ιστότοπο για εσάς βάσει των πληροφοριών που εσείς’μπήκα.

Θέλαμε έναν ιστότοπο στον κλάδο “Συγγραφέας”, τιτλούχος “Η Λούσι λατρεύει τη γραφή”. Πάμε μπαμπά μας έδωσε αμέσως αυτό το απλό, κομψό θέμα, επικεντρώθηκε γύρω από αυτό που εμείς’το είπα μέχρι τώρα. Μπορείτε να παίξετε με διαφορετικούς κλάδους και τίτλους ιστότοπων για να βρείτε έναν εαυτό σας’είμαι χαρούμενος με – μόλις σας’είμαι ικανοποιημένος, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Ω, και μη’μην ανησυχείτε αν δεν το κάνετε’αγαπώ κάθε πράγμα για αυτόν τον πρώτο ιστότοπο – εσείς’Θα το προσαρμόσω σε λίγο.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Επιλέξτε τον κλάδο στον οποίο ανήκει ο ιστότοπός σας
 • Σκέφτηκε ένα όνομα για τον ιστότοπό σας
 • Εισαγάγατε αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπό σας
 • Πατήστε Συνέχεια για να συνεχίσετε στο επόμενο στάδιο

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Δημιουργείτε έναν ιστότοπο επιχείρησης; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο επιχείρησης για μερικές χρήσιμες συμβουλές.

4

Ξεκινήστε την επεξεργασία του ιστότοπού σας: Επιλέξτε το θέμα σας

Τώρα εσύ’έχετε το βασικό σας πρότυπο, μπορείτε να αρχίσετε να το επεξεργάζεστε έτσι’πιο μοναδικό και συμβατό με τη δική σας μάρκα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το θέμα σας. Το θέμα σας αλλάζει το σχεδιασμό και τη διάταξη του ιστότοπού σας, έτσι’Είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει!

Godaddy website builder πώς να επεξεργαστείτεΤο GoDaddy σας καθοδηγεί στον ιστότοπό σας’ρύθμιση, σας ζητά να επιλέξετε το θέμα σας και να προσθέσετε το δικό σας κείμενο.

Το’είναι εύκολο να αλλάξετε το θέμα σας – απλώς κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί Θέματος και εσείς’Θα βρω πολλούς διαφορετικούς τομείς για προεπισκόπηση.

Το θέμα που ξεκινήσαμε εδώ ονομάστηκε Trade, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι για περιήγηση.

Godaddy επιλέξτε το θέμα σαςΤο GoDaddy σας δίνει μια σειρά διαφορετικών θεμάτων για να διαλέξετε, ακόμη και σας επιτρέπει να αλλάξετε τα χρώματα και τις γραμματοσειρές σε αυτήν την προεπισκόπηση για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε.

Τα βασικά του κάθε θέματος παραμένουν τα ίδια, αλλά οι διατάξεις και τα στυλ διαφέρουν για το καθένα.

Κάντε κλικ στα κουμπιά χρώματος στη δεξιά πλευρά για να δείτε πώς θα μοιάζουν αυτά τα θέματα με διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων ή δοκιμάστε διαφορετικές γραμματοσειρές για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορεί να ταιριάζει στον ιστότοπό σας.

Χρώματα προεπισκόπησης θεμάτων GodaddyΤο’Είναι εύκολο να κάνετε προεπισκόπηση των θεμάτων σε διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων – απλώς κάντε κλικ στα διαφορετικά κουμπιά χρώματος στη δεξιά πλευρά.

Στο τέλος, επιλέξαμε ένα θέμα που ονομάζεται Spaces, με μια νέα γραμματοσειρά και ένα λευκό χρώμα για να κάνουμε το κείμενο να ξεχωρίζει. Μόλις εσύ’έχετε επιλέξει το θέμα σας, κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία.

Αυτό κέρδισε’να είναι η τελική έκδοση του ιστότοπού σας, οπότε μην’μην ανησυχείτε αν είναι’δεν είναι 100% τέλεια – εσύ’Θα έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες, κείμενο, σελίδες και πολλά άλλα πριν πατήσετε δημοσίευση.

Το’Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το θέμα σας δεν είναι’t σε πέτρα – Το GoDaddy σας επιτρέπει να επιστρέψετε και να αλλάξετε το θέμα σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα και μετά την προβολή του ιστότοπού σας!

Godaddy επιλέξτε χρώμα και γραμματοσειρά θέματοςΜόλις εσύ’έχετε επιλέξει το θέμα σας, κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος για να αρχίσετε να προσαρμόζετε πραγματικά τον ιστότοπό σας. Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Ρίξτε μια ματιά σε μια καλή γκάμα θεμάτων – don’απλά κολλήστε με το πρώτο που βλέπετε!
 • Προεπισκόπηση διαφορετικών χρωμάτων και γραμματοσειρών
 • Επιλέξτε ένα θέμα που σας αρέσει (αλλά θυμηθείτε ότι μπορείτε να επιστρέψετε και να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή!)

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Χρειάζεστε έμπνευση; Ρίξτε μια ματιά σε αυτά Υπέροχες διατάξεις σχεδίασης αρχικής σελίδας!
 • Αν εσύ’Δεν είστε σίγουροι για το ποια χρώματα λειτουργούν καλύτερα, ανατρέξτε στον οδηγό μας Πώς να επιλέξετε ένα καλό σχέδιο χρωμάτων για τον ιστότοπό σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή γραμματοσειρά για τον ιστότοπό σας με ενεργοποιημένο τον οδηγό μας Πώς να επιλέξετε τον τέλειο σχεδιασμό στυλ γραμματοσειράς για τον ιστότοπό σας.

5

Προσαρμόστε το σχέδιό σας: Προσθέστε τις δικές σας εικόνες

Οι εικόνες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τον ιστότοπό σας’επιτυχία. Το θέμα σας συνοδεύεται από εικόνες αποθεμάτων που υπάρχουν ήδη – αλλά μάλλον θέλετε να προσθέσετε τη δική σας!

Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή ή την προσαρμογή των εικόνων σας κάνοντας κλικ στο μικρό μπλε κουμπί ενημέρωσης, που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της εικόνας που θέλετε να αλλάξετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση τεσσάρων διαφορετικών εφαρμογών – στο παρακάτω παράδειγμα, επιλέξαμε “Γέμισμα”.

Θεός πώς να επεξεργαστείτε εικόνεςΕδώ μπορείτε να δείτε τις διάφορες επιλογές για την επεξεργασία του στυλ της εικόνας σας.

Ωστόσο, ίσως θελήσετε να αντικαταστήσετε αυτήν την εικόνα με μια διαφορετική – ίσως ακόμη και τις φωτογραφίες σας’πήρα τον εαυτό σου! Για να το κάνω αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Αντικατάσταση στη δεξιά πλευρά. Αυτό θα ανοίξει τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας (ooh).

Εδώ, μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες, να περιηγηθείτε σε δωρεάν φωτογραφίες αποθεμάτων ή ακόμα και να συνδεθείτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσθέσετε εικόνες με το πάτημα ενός κουμπιού.

βιβλιοθήκη μέσων godaddyΗ Βιβλιοθήκη πολυμέσων είναι το σημείο όπου διαχειρίζεστε, ανεβάζετε και αναζητάτε εικόνες για τοποθέτηση στον ιστότοπό σας.

Αν εσύ’Χρησιμοποιώντας ξανά τις δωρεάν εικόνες αποθεμάτων, μπορείτε να κάνετε τη ζωή πιο εύκολη χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης. Μόλις εσύ’έχετε επιλέξει τις εικόνες σας, κάντε κλικ στο Εισαγωγή για να τα δείτε να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας.

Κορυφαία συμβουλή! Υφηγητής’Μην ξεχάσετε να προσθέσετε εναλλακτικό κείμενο όταν εσείς’βάζετε εικόνες στον ιστότοπό σας. Το κείμενο Alt ενημερώνει τους ανθρώπους για το τι είναι η εικόνα, κάτι που είναι χρήσιμο εάν δεν το κάνει’φορτώστε ή εάν κάποιος χρησιμοποιεί πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης. Το’Είναι επίσης πολύ σημαντικό για SEO (Search Engine Optimization), το οποίο είναι απαραίτητο αν θέλετε ο ιστότοπός σας να κατατάσσεται καλά στο Google.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλαίσιο όπου πληκτρολογείτε το alt κείμενο σας – παρατηρήστε πώς εμφανίζεται το alt alt σας όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την εικόνα.

godaddy πώς να προσθέσετε κείμενο altΝα θυμάστε πάντα να προσθέτετε κείμενο alt για τις εικόνες σας – αυτό είναι το κείμενο που εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από εικόνες και είναι σημαντικό για το SEO. Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Μεταφορτώσατε τις δικές σας εικόνες στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας
 • Προστέθηκαν νέες εικόνες στον ιστότοπό σας
 • Διαμορφώσατε τις εικόνες σας για να ταιριάζουν στο στυλ σας
 • Γραπτό alt κείμενο για οποιεσδήποτε εικόνες εσείς’προστέθηκαν

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Έχετε κουραστεί από φωτογραφίες; Διαβάστε τον οδηγό μας Πού να βρείτε επαγγελματικές εικόνες για τον ιστότοπό σας.

6

Προσθέστε το δικό σας κείμενο

Αυτό είναι ένα απλό αλλά κρίσιμο βήμα για την προσαρμογή του ιστότοπού σας. Το περιεχόμενο είναι βασικό στον κόσμο της ιστοσελίδας, οπότε πρέπει να αντικαταστήσετε αυτό το απόθεμα κειμένου και να βάλετε το δικό σας περιεχόμενο!

Θεός πώς να επεξεργαστείτε το κείμενοΚάντε κλικ στο κείμενο για να ξεκινήσετε την επεξεργασία του.

Ευτυχώς, η προσθήκη του δικού σας κειμένου είναι εξαιρετικά απλή. Κάντε κλικ στο κείμενο που’είστε ήδη εκεί, και εσείς’Θα μπορέσω να το επισημάνετε, να το διαγράψετε και να το προσθέσετε. Δεν μπορούσε’να είναι ευκολότερο!

επεξεργασμένο κείμενοΜπορείτε να ενημερώσετε το κείμενο όποτε θέλετε.

Το’Είναι εύκολο να επεξεργαστείτε το απόθεμα κειμένου που υπάρχει ήδη στη σελίδα σας, αλλά εσείς’πιο περιορισμένη όταν πρόκειται για μετακίνηση ή ακόμη και προσθήκη νέων πλαισίων κειμένου. Μπορείς’Απλώς κάντε κλικ και σύρετε τα πλαίσια κειμένου και μπορείτε’t προσθέστε ένα μεμονωμένο πλαίσιο κειμένου στη σελίδα σας.

Αντ ‘αυτού, πρέπει να προσθέσετε μια νέα ενότητα (εμείς’Θα φτάσω σε αυτό το επόμενο) και να αλλάξετε το κείμενο μετοχών που συνοδεύει.

Αν εσύ’γράφετε ξανά ένα blog, απλά κάντε κλικ στο Ξεκινήστε το γράψιμο κουμπί και το GoDaddy θα ανοίξει ένα πρόχειρο ιστολογίου για να ξεκινήσετε τη δημιουργία αναρτήσεων.

Κορυφαία συμβουλή! Οι αλλαγές σας αποθηκεύονται αυτόματα στο GoDaddy, οπότε δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια της δουλειάς σας’έχω κάνει! Το’είναι καλή ιδέα συνεχίστε την προεπισκόπηση του ιστότοπού σας καθώς πηγαίνετε – Αυτό σας επιτρέπει να δείτε πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας ζωντανά, συμβάλλοντας στην αποφυγή τυχόν δυσάρεστων εκπλήξεων’είμαι έτοιμος για δημοσίευση. Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Άλλαξε οποιοδήποτε απόθεμα κειμένου που συνοδεύει το θέμα σας
 • Προστέθηκε το δικό σας περιεχόμενο στον ιστότοπό σας
 • Άρχισε να γράφεις αναρτήσεις ιστολογίου (αν είσαι’συμπεριλαμβάνω ένα ιστολόγιο)
 • Προεπισκόπηση του ιστότοπού σας για να δείτε τις αλλαγές σας να ισχύουν

7

Προσθήκη νέων ενοτήτων

Εσείς’Θα παρατηρήσετε ότι ο ιστότοπός σας περιλαμβάνει ήδη τέσσερις ενότητες – Header, About Us, Contact Us και Footer. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε τον ιστότοπό σας μοναδικό είναι μέσω προσθήκη νέων ενοτήτων – με αυτό το εύχρηστο εργαλείο, μπορείτε να προσθέσετε γκαλερί φωτογραφιών, ιστολόγια, βίντεο, μενού και άλλα.

Οταν εσύ’εκ νέου επεξεργασία της σελίδας σας, εσείς’Θα παρατηρήσω ότι εμφανίζονται μπλε κουμπιά με σύμβολα συν – πάνω από ένα από αυτά και θα εμφανιστούν οι λέξεις Προσθήκη ενότητας.

προσθέστε ενότητες godaddy δημιουργός ιστότοπων

Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο ενότητας που θέλετε’θέλω να προσθέσω από τη μεγάλη λίστα που εμφανίζεται:

μενού ενότητας σελίδας godaddy

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 20 ενότητες σε κάθε σελίδα, που θα πρέπει να είναι άφθονο. Τα μόνα τμήματα που μπορείτε’t Προσθήκη είναι περισσότερες κεφαλίδες ή υποσέλιδα, αλλά εκτός από αυτό, εσείς’είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ό, τι θέλετε από αυτό το εντυπωσιακό μενού.

Εάν θέλετε να προσθέσετε πολύ νέο περιεχόμενο, αυτό’Καλύτερα να προσθέσετε μια ενότητα Περιεχομένου, καθώς αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γράψετε όσα θέλετε!

Εάν προσθέσετε ένα τμήμα κατά λάθος ή αποφασίσετε ότι δεν το χρειάζεστε πλέον, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε ενότητες κάνοντας κλικ πάνω τους και, στη συνέχεια, πατώντας το κόκκινο κουμπί Διαγραφή στο κάτω μέρος της πλευρικής γραμμής που εμφανίζεται στα δεξιά.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Προστέθηκαν νέες ενότητες στον ιστότοπό σας
 • Διαγράψατε τυχόν ενότητες που δεν έχετε’χρειάζομαι

8

Προσθήκη σελίδων

Ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε ιστότοπους μίας σελίδας, ενώ άλλοι σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε σύνθετους ιστότοπους με εκατοντάδες σελίδες. Πώς λειτουργεί λοιπόν το GoDaddy; Λοιπόν, το GoDaddy κάθεται μέτρια ανάμεσα σε αυτά τα άκρα – μπορείτε να προσθέσετε έως και 50 σελίδες στον ιστότοπό σας ή διατηρήστε το απλό με μία μόνο σελίδα.

Η προσθήκη σελίδων είναι εύκολη – απλώς μεταβείτε στο αρχικό μενού (κάνοντας κλικ στο σύμβολο του σπιτιού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας) και επιλέξτε Σελίδες.

Αυτό σας δείχνει μια λίστα με τις σελίδες σας και σας επιτρέπει να αναδιατάξετε, να προσθέσετε, να αντιγράψετε ή να τις διαγράψετε. Για αυτές τις δύο τελευταίες επιλογές, απλώς κάντε κλικ στις τρεις κουκκίδες δίπλα στη σελίδα που θέλετε να αντιγράψετε ή να διαγράψετε.

Για να προσθέσετε μια νέα σελίδα – ναι, το μαντέψατε – κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.

πώς να προσθέσετε σελίδες godaddy

Το μόνο που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να δώσετε έναν τίτλο στη νέα σας σελίδα, να επιλέξετε τις ρυθμίσεις που θέλετε – για παράδειγμα, αν θα εμφανιστεί στο μενού πλοήγησης – και κάντε κλικ στο Δημιουργία σελίδας.

Κορυφαία συμβουλή! Διατηρήστε τον τίτλο της σελίδας σας σύντομο, καθώς θα εμφανίζεται στο μενού πλοήγησης. Τα μεγάλα, περίπλοκα ονόματα σελίδων θα κάνουν το μενού σας γεμάτο και σύγχυση.

Μόλις εσύ’έχετε δημιουργήσει τη νέα σας λαμπερή σελίδα, μπορείτε να ξεκινήσετε να αναπνέετε τη ζωή προσθέτοντας ενότητες για να την γεμίσετε. Είτε θέλετε βίντεο, φόρμες επαφής ή ακόμη και για να ενσωματώσετε προσαρμοσμένο κώδικα στη σελίδα, αυτό’Είναι ένας κενός καμβάς για να παίξετε.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Προστέθηκαν όσες σελίδες χρειάζεστε (αυτό είναι προαιρετικό – εκεί’δεν υπάρχει τίποτα λάθος με έναν ιστότοπο μίας σελίδας!)
 • Διαγράψατε τις σελίδες που δεν έχετε’χρειάζομαι
 • Κρατημένοι τίτλοι σελίδων σύντομοι και καθαροί
 • Γεμίσατε νέες σελίδες με περιεχόμενο προσθέτοντας νέες ενότητες
 • Παραγγείλατε τις σελίδες σας σε μια δομή που εσείς’είμαι χαρούμενος με

9

Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του ιστότοπού σας

Όταν μεταβείτε στις Ρυθμίσεις ιστότοπου από το αρχικό μενού, εσείς’Θα βρείτε πολλά πράγματα που μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε ή να ενεργοποιήσετε. Εμείς’Θα εξερευνήσω τέσσερα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ίσως θέλετε να διαχειριστείτε.

Προφίλ ιστότοπου

Το προφίλ του ιστότοπού σας είναι εκεί που βρίσκεστε’Θα βρω το βασικές πληροφορίες για τον ιστότοπό σας, όπως το email, η διεύθυνση και το όνομα του ιστότοπού σας. Το GoDaddy θα χρησιμοποιήσει αυτόματα το email που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε, αλλά μπορείτε να το αντικαταστήσετε με διαφορετική διεύθυνση αν θέλετε.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την κατηγορία της επιχείρησής σας εδώ ή να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση. Αυτό αξίζει ιδιαίτερα να συμπληρωθεί εάν εσείς’σχετικά με οικοδόμηση μιας επιχείρησης, καθώς βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με πιθανούς πελάτες.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Το SEO είναι η τέχνη της εύρεσης στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να βρεθεί και να ευνοηθεί από μηχανές αναζήτησης όπως το Google – υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, αλλά το GoDaddy το διατηρεί απλό με το εργαλείο SEO.

Μεταβείτε στην καρτέλα SEO στο μενού ρυθμίσεων και κάντε κλικ στο Ξεκινήστε τη βελτιστοποίηση – Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια νέα σελίδα, όπου μπορείτε να περάσετε από το GoDaddy’s Οδηγός SEO. Εδώ μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις όπως εάν το κοινό σας είναι παγκοσμίως ή τοπικό, εξηγείτε τι αφορά ο ιστότοπός σας και επιλέξτε λέξεις-κλειδιά από το GoDaddy’προτάσεις.

θετική βελτιστοποίησηΠάμε μπαμπά’Το SEO Wizard είναι εξαιρετικά απλό και φιλικό για αρχάριους.

Το GoDaddy κάνει εξαιρετική δουλειά στο να κάνει SEO προσβάσιμο σε όλους και σε όλους – δεν το κάνεις’Πρέπει να κατανοήσετε οποιοδήποτε από τα τεχνικά πράγματα για να αρχίσετε να βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας. Το’Δεν είναι το πιο προηγμένο εργαλείο βελτιστοποίησης, αλλά για αρχάριους’είναι τέλεια.

Google Analytics

Αν εσύ’είστε σοβαροί για τον ιστότοπό σας, η αλήθεια είναι ότι θέλετε το Google Analytics στην ομάδα σας. Το’Είναι ένα δημοφιλές, ισχυρό εργαλείο που σας δίνει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού σας και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας.

Κορυφαία συμβουλή! Σιγουρευτείτε’εγγραφείτε στο Google Analytics πριν προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε αυτό το βήμα. Το’είναι εντελώς δωρεάν και πραγματικά εύκολο.

Αρχικά, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και βρείτε την καρτέλα μενού με την ένδειξη Google Analytics.

Όταν εγγραφείτε στο Google Analytics, εσείς’Θα μου δοθεί ένα αναγνωριστικό παρακολούθησης – αν έχετε αυτό το χέρι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το εισαγάγετε στο κουτί με ετικέτες στις ρυθμίσεις σας και να αφήσετε το GoDaddy να τακτοποιήσει τα υπόλοιπα για εσάς.

Εάν δεν το κάνετε’Αν το έχετε στη διάθεσή σας, μπορείτε να βρείτε το αναγνωριστικό παρακολούθησης στην περιοχή διαχειριστή του λογαριασμού σας στο Google Analytics.

Ειδοποίηση για cookie και παρακολούθηση

Εμείς’είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τα αναδυόμενα παράθυρα που απαιτούν cookies και δεδομένα και δικαιώματα και μας δίνουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Πιθανότατα, τους δέχεστε χωρίς να τους δώσετε μια δεύτερη ματιά.

Οταν εσύ’χτίζετε τον δικό σας ιστότοπο, ωστόσο, εσείς’Θα πρέπει να δώσω μια δεύτερη σκέψη σε αυτές τις πολιτικές cookie – αυτό’ο νόμος!

Το GoDaddy σάς παρέχει ένα προεπιλεγμένο μήνυμα cookie που λειτουργεί καλά για γενικούς ιστότοπους. Βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις σας προτού δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας, ή κέρδισε’εμφανίζεται στους επισκέπτες.

Ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπού σας’τρέχει ή σε ποια βιομηχανία βρίσκεται η επιχείρησή σας, ίσως χρειαστεί να το επεξεργαστείτε για να είναι ένα πιο συγκεκριμένο και νομικά αεροστεγές μήνυμα.

Εάν έχετε μια μακρύτερη και πολύ λεπτομερή πολιτική, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια πολιτική απορρήτου στον ιστότοπό σας – το κάνετε προσθέτοντας μια νέα ενότητα στη σελίδα σας και επιλέγοντας την Πολιτική απορρήτου.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Ενημερώθηκε και προσαρμόστηκε το προφίλ του ιστότοπού σας
 • Βελτιστοποίησε τον ιστότοπό σας για μηχανές αναζήτησης, για να ενισχύσει τον ιστότοπό σας’κατατάξεις μία φορά’ζωντανά
 • Εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό στο Google Analytics και τον προσθέσατε στον ιστότοπό σας
 • Ενεργοποιήθηκε το μήνυμα ειδοποίησης cookie και το προσαρμόσατε αν χρειαστεί
 • Προστέθηκε μια πολιτική απορρήτου εάν χρειάζεστε επιπλέον λεπτομέρειες στις νομικές αποποιήσεις σας
 • Εξερευνήστε τις υπόλοιπες ρυθμίσεις σας για να το βεβαιωθείτε’όλα ρυθμίζονται στις προτιμήσεις σας

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε την κριτική μας για το Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για SEO αν εσύ’είμαι πραγματικά σοβαρός για την εύρεση του ιστότοπού σας.

10

Αποκτήστε προχωρημένους

Τώρα εσύ’έχουμε τα βασικά, εδώ είναι τρία πράγματα που ίσως θέλετε να προσθέσετε για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο “Ουάου” και επαγγελματισμός στον ιστότοπό σας.

Προσθέστε ένα λογότυπο στην κεφαλίδα σας

Ποιος δεν το κάνει’λατρεύω ένα λογότυπο; Οι επωνυμίες βασίζονται σε αυτά και μπορούν να γίνουν βασικό μέρος του ιστότοπού σας’την ταυτότητα. Κάντε κλικ στην καρτέλα Σελίδες στην πλαϊνή γραμμή επεξεργασίας, επιλέξτε την αρχική σας σελίδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κεφαλίδα.

Κάνοντας κλικ στην ετικέτα κεφαλίδας ανοίγει τις ρυθμίσεις κεφαλίδας, όπου μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε το λογότυπό σας. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Λογότυπο, και ανεβάστε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός του και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

πώς να προσθέσετε λογότυπο στο godaddyΚάντε κλικ στο κουμπί Λογότυπο για μεταφόρτωση, αλλαγή μεγέθους και αποθήκευση του λογοτύπου σας.

Το λογότυπό σας θα εμφανίζεται αυτόματα στην κεφαλίδα κάθε σελίδας στον ιστότοπό σας και θα λειτουργεί επίσης ως σύνδεσμος προς την αρχική σας σελίδα – χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε τόσο το δάχτυλό σας!

Προσθέστε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας

Μείνετε συνδεδεμένοι ενσωματώνοντας τα κοινωνικά μέσα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά που συνδέονται με τους διάφορους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να σας βρουν και να σας ακολουθήσουν. Απλά προσθέστε μια νέα ενότητα και επιλέξτε “Κοινωνικός”. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στους κοινωνικούς λογαριασμούς σας τοποθετώντας τους κατάλληλους συνδέσμους.

θεαματική ενσωμάτωση κοινωνικών μέσωνΜπορείτε να συνδεθείτε σε διάφορους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων με το GoDaddy, από το Facebook έως το Yelp.

Προσθήκη Online ραντεβού

Οι πελάτες του Business Plus και του ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να δημιουργήσουν ενότητες ραντεβού στον ιστότοπό τους GoDaddy. Ωστόσο, μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν – κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη ενότητας και μετά μεταβείτε στο “Εφόδια & Υπηρεσίες.”

Εσείς’Θα πρέπει να εισαγάγετε τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες τιμολόγησης για αυτές τις κρατήσεις στον πίνακα ελέγχου του ιστότοπού σας, αλλά το GoDaddy θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία.

Godaddy online ραντεβούΤο GoDaddy σας μεταφέρει αυτόματα στον πίνακα ελέγχου σας, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας.

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους πελάτες να κλείνουν ραντεβού και υπηρεσίες απευθείας μέσω του ιστότοπού σας. Αυτό φαίνεται πραγματικά επαγγελματικό και κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας!

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Προστέθηκε ένα λογότυπο στην κεφαλίδα του ιστότοπού σας
 • Συνδέσατε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας
 • Δημιούργησε ένα ραντεβού και υπηρεσίες στον ιστότοπό σας (εάν χρειάζεστε αυτήν τη δυνατότητα)
 • Αν εσύ’Ρυθμίστε ραντεβού, διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας στον πίνακα ελέγχου GoDaddy

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό λογότυπο για τον ιστότοπό σας – διαβάστε τον χρήσιμο οδηγό μας Πώς να φτιάξετε ένα λογότυπο!

11

Συνδέστε έναν προσαρμοσμένο τομέα

Εσείς’είσαι σχεδόν εκεί! Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας είναι να συνδέσετε το δικό σας όνομα τομέα.

Το GoDaddy σας δίνει έναν δωρεάν τομέα που θα μοιάζει με αυτόν: www.lucyloveswriting.godaddysites.com. Ασφαλές να πω, ότι’Δεν είναι πολύ επαγγελματική, ούτε αξέχαστη!

Ενώ μπορείτε να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας με αυτόν τον δωρεάν τομέα, δεν το κάνουμε’το προτείνω. Αντ ‘αυτού, μπορείτε είτε να συνδέσετε ένα υπάρχον όνομα τομέα εάν έχετε ήδη ένα, είτε να αγοράσετε έναν νέο τομέα από το GoDaddy. Μπορείτε να δείτε αυτές τις τρεις επιλογές που αναφέρονται παρακάτω.

ρυθμίσεις τομέα godaddyΈχετε τρεις επιλογές όσον αφορά την επιλογή ενός τομέα για τον ιστότοπό σας.

Εάν πρέπει να αγοράσετε έναν νέο τομέα, το GoDaddy σας παρέχει μερικές προτάσεις με βάση το όνομα του ιστότοπού σας ή μπορείτε να αναζητήσετε μόνοι σας. Θα πρέπει να πληρώσετε για τον νέο σας τομέα, αλλά θα έπρεπε’να είμαστε πολύ ακριβοί – αυτοί που εξετάσαμε το κόστος 11,99 $ για τον πρώτο χρόνο.

Εάν θέλετε, μπορείτε να κλειδώσετε τον τομέα σας για έως και 10 χρόνια!

παραδείγματα domain godaddyΤο’Είναι εύκολο να αναζητήσετε το δικό σας όνομα τομέα. Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Επιλέξατε έναν τομέα για τον ιστότοπό σας – είτε πρόκειται’είναι η δωρεάν έκδοση, μια υπάρχουσα ή ένας ολοκαίνουργιος τομέας

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Χρειάζεστε λίγο περισσότερες πληροφορίες; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Τι είναι το όνομα τομέα; Αρχάριος’s Οδηγός για μια λεπτομερή εισαγωγή στα ονόματα τομέα.

12

Προεπισκόπηση και δημοσίευση του ιστότοπού σας

Το’ώρα! Εσείς’Είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε και να μοιραστείτε τον ιστότοπό σας με τον διαδικτυακό κόσμο. Για να αποφύγετε τυχόν εκπλήξεις, θα πρέπει να κάνετε προεπισκόπηση του ιστότοπού σας καθώς δημιουργείτε – αλλά τώρα’ώρα για τον τελικό έλεγχο. Ζητήστε από κάποιον άλλο να κοιτάξει γύρω από τον ιστότοπό σας ως δοκιμαστική δοκιμή πριν πατήσετε το μεγάλο πράσινο κουμπί.

Αναζητήστε σπασμένους συνδέσμους, εικόνες που κέρδισαν’t φόρτωση, ή ενότητες που σκοπεύατε να διαγράψετε και ξεχάσατε. Μόλις εσύ’Είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι με τον ιστότοπό σας, προχωρήστε και πατήστε αυτό το εξαιρετικά ελκυστικό κουμπί Δημοσίευσης.

Συγχαρητήρια – ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος!

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Προεπισκόπηση του ιστότοπού σας
 • Δοκιμάστε τον ιστότοπό σας για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει’τυχόν λάθη, ελαττώματα ή σπασμένους συνδέσμους
 • Πατήστε δημοσίευση!

13

Προωθήστε τον ιστότοπό σας

Ενα τελευταίο πράγμα. Τώρα ο υπέροχος ιστότοπός σας είναι ζωντανός, χρειάζεστε ανθρώπους να έρθουν και να θαυμάσουν – και κατά προτίμηση να χειροκροτούν (δυνατά). Τώρα’είναι η ώρα να εκτελέσετε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email και να προσελκύσετε τους επισκέπτες σας.

Απλά προσθέστε μια ενότητα Εγγραφή στον ιστότοπό σας για να ενθαρρύνετε τους χρήστες να εγγραφούν – μπορείτε να προσαρμόσετε τη διατύπωση, ακόμη και τη διάταξη, για να την κάνετε να ξεχωρίζει.

Αν εσύ’σχετικά με το πρόγραμμα Business Plus ή το ηλεκτρονικό εμπόριο, μπορείτε επίσης να καταχωρίσετε την επιχείρησή σας στο Google. Αυτό ωφελεί τον ιστότοπό της επιχείρησής σας καθώς αυξάνει την ορατότητά σας δείχνοντας τις ώρες λειτουργίας, την τοποθεσία και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου για να καταχωρίσετε την επιχείρησή σας στο Google, διαχειριστείτε τις καμπάνιες email σας και βελτιώστε το SEO σας.

προωθήστε τον ιστότοπό σας με το godaddyΕσείς’Θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία στον πίνακα ελέγχου σας για να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε τον ιστότοπό σας. Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε’ve:

 • Προστέθηκε μια ενότητα συνδρομής στον ιστότοπό σας
 • Δημιουργήσατε την πρώτη σας καμπάνια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον πίνακα ελέγχου σας
 • Αν εσύ’είσαι επιχείρηση, πρέπει’έχετε καταχωρίσει την επιχείρησή σας στο Google για καλύτερη προβολή
 • Βελτιώθηκε το SEO σας από τον πίνακα ελέγχου σας

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο GoDaddy: Περίληψη

Αυτό το άρθρο σάς οδήγησε στα βήματα δημιουργίας του δικού σας ιστότοπου GoDaddy, από την εγγραφή έως την αποστολή καμπανιών μέσω email για την προώθηση του λαμπερού νέου ιστότοπού σας.

Αν και μπορεί να μοιάζει με πολλά βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με εκπληκτική ταχύτητα χάρη στο GoDaddy’υποβοηθούμενος από τον σχεδιασμό συντάκτη. Ιδανικό για αρχάριους που θέλουν απλώς έναν απλό ιστότοπο ή για όσους χρειάζονται γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο, το GoDaddy είναι ένα ευχάριστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για χρήση.

Τώρα ξέρετε ακριβώς πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο GoDaddy, αλλά η διασκέδαση δεν το κάνει’να σταματήσω εκεί.

Το ταξίδι δημιουργίας ιστότοπων δεν τελειώνει ποτέ – εσείς’Θα ενημερώνεστε συνεχώς, αλλάζετε και διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας’επιτυχία από τον πίνακα ελέγχου GoDaddy, καθώς και μέσω του Google Analytics.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια γρήγορη υπενθύμιση για το πώς να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας στο GoDaddy, Ακολουθούν τα βήματα που περιγράφονται ξανά παρακάτω:

 1. Επιλέξτε τον τύπο του ιστότοπού σας
 2. Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας
 3. Επιλέξτε τον τίτλο της βιομηχανίας και του ιστότοπού σας
 4. Ξεκινήστε την επεξεργασία του ιστότοπού σας: επιλέξτε το θέμα σας
 5. Προσαρμόστε το σχέδιό σας: προσθέστε τις δικές σας εικόνες
 6. Προσθέστε το δικό σας κείμενο
 7. Προσθέστε νέες ενότητες
 8. Προσθήκη σελίδων
 9. Διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του ιστότοπού σας
 10. Προχωρήστε
 11. Συνδέστε έναν προσαρμοσμένο τομέα
 12. Προεπισκόπηση και δημοσίευση του ιστότοπού σας
 13. Προωθήστε τον ιστότοπό σας

Δεν το κάνεις’Πρέπει να δεσμευτείτε για ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για να δοκιμάσετε αυτά τα βήματα – το μόνο που χρειάζεστε είναι το GoDaddy’δωρεάν δοκιμή, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζετε ακριβώς αν το GoDaddy είναι κατάλληλο για εσάς.

Εάν το GoDaddy δεν το κάνει’τσεκάρετε όλα τα κουτιά σας, η καριέρα σας στο web building δεν είναι’τελείωσα. Δοκιμάστε το Wix ADI, που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το GoDaddy δημιουργώντας έναν κομψό ιστότοπο για εσάς, βάσει των πληροφοριών που του δίνετε. Η διαφορά είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στον κανονικό του επεξεργαστή εάν αποφασίσετε ότι θέλετε περισσότερη δημιουργική ελευθερία, κάνοντάς τον λιγότερο περιοριστικό από το GoDaddy’οικοδόμος.

Με γενναιόδωρο δωρεάν δοκιμή ενός μηνός, εκεί’Δεν βλάπτει το GoDaddy να πάει – εμείς’σας έδειξα τον τρόπο, εσείς’κατεβείτε τα βήματα, οπότε τι περιμένετε? Ανοίξτε το δικό σας δρόμο για διαδικτυακή επιτυχία με το GoDaddy’Δημιουργία ιστοσελίδων και απολαύστε το ταξίδι!

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Εάν το GoDaddy δεν είναι’πολύ σωστά, διαβάστε την κριτική μας για το Ευκολότεροι κατασκευαστές ιστοτόπων για εναλλακτικές λύσεις φιλικές για αρχάριους.
 • Διαβάστε τη σύγκριση μας για Wix Editor εναντίον Wix ADI για να δείτε ποιο στυλ κατασκευής είναι καλύτερο για εσάς.
 • Διαβάστε μας Ο τελικός οδηγός για τη δημιουργία ιστότοπου για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές.

Συχνές ερωτήσεις

Θέλω να δημιουργήσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – είναι τα βήματα διαφορετικά?

Ναι, και όχι – αν εσείς’χτίζετε ένα κατάστημα από το μηδέν, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε διαφορετικά βήματα (εσείς’Θα πρέπει να προσθέσω προϊόντα στον ιστότοπό σας και να ρυθμίσω την αποστολή, για παράδειγμα). Ωστόσο, ο οδηγός μας για το πώς χρησιμοποιείτε το GoDaddy εξακολουθεί να ισχύει για τα βασικά στοιχεία της κατασκευής του ιστότοπού σας.

Ίσως θέλω να πουλήσω προϊόντα στο μέλλον – πρέπει να πληρώσω για το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου τώρα?

Οχι! Δημιουργήστε τον ιστότοπό σας ως συνήθως – όταν θέλετε να ξεκινήσετε την πώληση προϊόντων, απλώς προσθέστε μια ενότητα διαδικτυακού καταστήματος στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου όταν είστε’είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα μέσω του ιστότοπού σας.

Μπορώ να επεξεργαστώ τον ιστότοπό μου από το κινητό μου?

Ναί! Μπορείτε να ενημερώσετε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας σε οποιαδήποτε συσκευή, είτε εσείς’εργάζεστε από φορητό υπολογιστή, τηλέφωνο ή tablet. Αυτό διευκολύνει την εκτέλεση του ιστότοπού σας εν κινήσει και είναι διαθέσιμο σε όλα τα GoDaddy’τα σχέδια.

Πρέπει να βρω φιλοξενία για τον ιστότοπό μου πριν μπορώ να δημοσιεύσω?

Οχι! Το GoDaddy φιλοξενεί τον ιστότοπό σας για εσάς, που σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε, να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας. Δεν το κάνεις’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση του σωστού προγράμματος ή παρόχου φιλοξενίας για τις ανάγκες σας ή για την κάλυψη επιπλέον κόστους φιλοξενίας στον προϋπολογισμό σας. Πάμε μπαμπά’σε καλύπτει.

Πόσο θα κοστίσει ο ιστότοπός μου μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής?

Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε στο GoDaddy και να δημοσιεύσετε τον όμορφο ιστότοπο εσείς’έχετε χτίσει, έχετε τέσσερα σχέδια τιμών για να διαλέξετε. Το φθηνότερο Προσωπικό πρόγραμμα ξεκινά από μόλις 5,99 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως). Ωστόσο, σας συνιστούμε να εγγραφείτε στο Επιχειρηματικό σχέδιο με 9,99 $ ανά μήνα, επειδή περιλαμβάνει SEO, το οποίο είναι απαραίτητο για την εύρεση του ιστότοπού σας!

Τι γίνεται αν κολλήσω δημιουργώντας τον ιστότοπό μου GoDaddy?

Η δημιουργία του ιστότοπού σας με το GoDaddy είναι εξαιρετικά απλή και υπάρχουν χρήσιμα αναδυόμενα παράθυρα για να σας καθοδηγήσουν σε κάθε στάδιο. Ακόμα, χρειαζόμαστε όλοι χείρα βοηθείας κάθε τόσο – το GoDaddy διαθέτει μια ομάδα υποστήριξης 24/7 διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας από Δευτέρα έως Παρασκευή ή να περιηγηθείτε στο Κέντρο βοήθειας του GoDaddy για απαντήσεις.

Το Website Builder Expert στοχεύει να σας παρέχει ειλικρινά δεδομένα. Οτι’Γιατί διεξάγουμε τη δική μας έρευνα και αποκτούμε άμεση, προσωπική εικόνα. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map