SimpleSite Review 2020 – Πολύ απλό;

αναθεωρημένη εικόνα του simplesiteΛένε εκεί’την ομορφιά στην απλότητα – αλλά πόσο απλό είναι πολύ απλό; Οτι’Αυτό που θέλαμε να μάθουμε.


Το SimpleSite κάνει ακριβώς αυτό που λέει στον κασσίτερο – αυτό’είναι ένας απλός, απλός, βασικός δημιουργός ιστότοπων που προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για τους μη κωδικοποιητές να συνδεθούν στο διαδίκτυο.

Εμείς’Ωστόσο, πρέπει να είμαι ειλικρινής – το SimpleSite δεν είναι’σωστά για όλους. Το’είναι το καλύτερο για αρχάριους που θέλουν έναν πολύ βασικό ιστότοπο, χωρίς να ανησυχείτε πολύ για την ποιότητα των σχεδίων τους. Εάν χρειάζεστε έναν κομψό ή ισχυρό ιστότοπο, το SimpleSite κέρδισε’τσεκάρετε τα κουτιά σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του SimpleSite

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
  • Πολύ απλό στη χρήση
  • Φιλικό για αρχάριους
  • Ιδανικό για βελτιστοποίηση για κινητά
  • Σχέδια με ημερομηνία και περιορισμένη προσαρμογή
  • Περιορισμένα χαρακτηριστικά
  • Ελάχιστη υποστήριξη πελατών
  • Τα πληρωμένα προγράμματα δεν έχουν αξία για τα χρήματα

Αν εσύ’σκέφτεστε ότι το SimpleSite μπορεί να είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για εσάς ή για εσάς’δεν είστε σίγουροι και θέλετε να μάθετε περισσότερα, τότε εσείς’είσαι στο σωστό μέρος. Εμείς’το δοκιμάσαμε οι ίδιοι, και τώρα εμείς’Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε τα ευρήματά μας μαζί σας.

Είστε έτοιμοι να μάθετε αν το SimpleSite είναι απλώς το καλύτερο οικοδόμο για εσάς; Καθίστε αναπαυτικά καθώς σας προσφέρουμε χαρακτηριστικά, ευκολία χρήσης, τιμολόγηση και άλλα!

1

Ευκολία στη χρήση

Η ευκολία χρήσης είναι ένα από τα κύρια πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν εσείς’επιλέγοντας έναν δημιουργό ιστότοπων. Το’Είναι σημαντικό ο κατασκευαστής σας να ταιριάζει με τις δικές σας τεχνικές δεξιότητες – με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε την κατασκευή του ιστότοπού σας!

Δεν αποτελεί έκπληξη το σημείο όπου το SimpleSite λάμπει πραγματικά. Βιώνει το όνομά του, δίνοντας στους χρήστες του έναν απλό και εύκολο τρόπο για τη δημιουργία βασικών ιστότοπων. Το SimpleSite εκτιμά την ευχαρίστηση από την τελειότητα, το οποίο δείχνει στον απλό συντάκτη του.

ευκολία χρήσης του simplesiteΤο SimpleSite διευκολύνει τους αρχάριους να δημιουργήσουν έναν βασικό ιστότοπο, χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης ή τεχνολογίας.

Ωστόσο, αν θέλετε – δημιουργική ελευθερία, τότε εσείς’Θα βρείτε το SimpleSite απογοητευτικό παρά εύκολο. Το’Δεν είναι επίσης πολύ διαισθητικό, που σημαίνει ότι η απομάκρυνση από το καθορισμένο μονοπάτι μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους.

Αν θέλετε περισσότερη ελευθερία, οι κατασκευαστές όπως το Wix ή το Squarespace είναι πολύ πιο κατάλληλοι για τις ανάγκες σας. Ωστόσο, για τους τεχνικά προκλημένους ανάμεσά μας, το SimpleSite’Ο ξεκάθαρος, αδιάφορος συντάκτης είναι θεός.

Όταν ξεκινάτε, επιλέγετε αν εσείς’δημιουργείτε έναν προσωπικό ή επιχειρηματικό ιστότοπο – εάν είναι’Ούτε, μπορείτε να επιλέξετε “άλλα.”

εγκατάσταση ιστότοπου simplesite

Το SimpleSite τότε σας καθοδηγεί στη διαδικασία κατασκευής – απλά επιλέγετε το συνδυασμό χρωμάτων, προσθέστε εικόνες, τίτλο και όνομα τομέα και, στη συνέχεια, δημιουργήστε στοιχεία σύνδεσης. Αυτό το τελευταίο βήμα δημοσιεύει αυτόματα τον ιστότοπό σας, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να επιστρέψετε και να ολοκληρώσετε την επεξεργασία.

Το’είναι εξαιρετικά απλό και φιλικό για αρχάριους. Τούτου λεχθέντος, δεν ήταν’πάντα η πιο διαισθητική – μερικές φορές, η απλότητά της έγινε εξαιρετικά περιοριστική και δυσκολεύτηκε να βρει πώς να κάνει αρκετά βασικά πράγματα. Σε έναν γύρο δοκιμών, μας χρειάστηκε πολύς χρόνος για να επεξεργαστούμε τον τρόπο επεξεργασίας κειμένου πριν από τη δημοσίευση του ιστότοπού μας, κάτι που πρέπει να είναι εύκολο!

Το SimpleSite ισχυρίζεται ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά. Στις δοκιμές μας, διαπιστώσαμε ότι στην πραγματικότητα, αυτό είναι πιθανό να μετατραπεί σε δύο ώρες (υποθέτοντας ότι θέλετε έναν ολοκληρωμένο ιστότοπο).

2

Σχεδιασμός και προσαρμογή θεμάτων

Το SimpleSite μπορεί να είναι απλό στην κατασκευή, αλλά πώς θα φαίνεται ο ιστότοπός σας; Η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός είναι η τιμή που πληρώνετε για τον απλό συντάκτη. SimpleSite’Τα σχέδια είναι αρκετά χρονολογημένα και προσφέρουν πολύ περιορισμένη προσαρμογή.

Ενώ οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές – όπως το Wix, το Weebly και το Squarespace – σας δίνουν μια επιλογή προτύπων για να βασίσετε τον ιστότοπό σας’Σχετικά με τη δομή και το σχεδιασμό, το SimpleSite λειτουργεί λίγο διαφορετικά. Εάν επιλέξετε το “προσωπικό / blog” ή “άλλα” επιλογές, εσύ’σχετικά με δίνεται αυτόματα ένα προκαθορισμένο θέμα για προσαρμογή, όπως αυτή στην παρακάτω εικόνα.

προσωπικό θέμα simplesiteΌταν επιλέγετε ένα προσωπικό, ιστολόγιο ή “άλλα” επιλογή, το SimpleSite σας δίνει ένα προκαθορισμένο θέμα για προσαρμογή.

Ωστόσο, εάν επιλέξετε το “επιχείρηση” επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε από μερικά διαφορετικά θέματα για επεξεργασία.

επιχειρηματικά θέματα simplesiteΜπορείτε να επιλέξετε από διάφορα θέματα για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας.

Αυτός είναι ένας αρκετά παράξενος τρόπος να κάνετε πράγματα – μπορείτε να καθορίσετε τον τύπο του ιστότοπου της επιχείρησής σας’επαναρύθμιση, για παράδειγμα, αλλά όχι αν ο προσωπικός σας ιστότοπος είναι χαρτοφυλάκιο, ιστολόγιο ή βιογραφικό σημείωμα.

Εξαιτίας αυτού, η κορυφαία συμβουλή μας είναι να επιλέξετε το “επιχείρηση” επιλογή, ανεξάρτητα από τον τύπο του ιστότοπού σας’ξαναχτίζω. Αυτό σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε όλο το SimpleSite’Θέματα για να βρείτε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μόλις έχετε το θέμα σας, η προσαρμογή είναι αρκετά βασική. Τα καλά νέα είναι ότι παρά τον μάλλον κυκλικό τρόπο να κάνει πράγματα, το SimpleSite το κάνει πολύ εύκολο να προσθέσετε στοιχεία, όπως κείμενο και εικόνες.

χαρακτηριστικά σχεδίασης simplesiteΤο’Είναι εύκολο να προσθέσετε απλά στοιχεία στον ιστότοπό σας’σελίδες, αν και μπορεί να είναι δύσκολο να τις προσαρμόσετε μόλις τοποθετηθούν στη σελίδα.

Ωστόσο, η επεξεργασία ή η αναπροσαρμογή τους μόλις γίνει’εκ νέου στη σελίδα σας είναι μια πιο δύσκολη – και συχνά αδύνατη – εργασία.

Το’είναι εύκολο να αλλάξετε τον ιστότοπό σας’τη διάταξη μετά τη δημοσίευση, αλλά μπορείτε’επιστρέψτε και επιλέξτε ένα εντελώς νέο θέμα – μπορείτε απλώς να αλλάξετε τη διάταξη του θέματος που επιλέξατε αρχικά.

Σκεφτείτε το SimpleSite σαν το Playmobil – μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο, αλλά αυτό’εντός των περιορισμών που ορίζονται για εσάς. Το Wix και το Squarespace, για παράδειγμα, μοιάζουν περισσότερο με το Lego – εξακολουθούν να είναι εύκολο για αρχάριους, αλλά με δυνατότητες περισσότερης ελευθερίας, φαντασίας και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.

3

Χαρακτηριστικά

Ενώ ο σχεδιασμός είναι το πρώτο πράγμα που οι επισκέπτες σας θα παρατηρήσουν, αυτό’είναι οι δυνατότητες που μπορούν να κάνουν μια μακροπρόθεσμη διαφορά στον ιστότοπό σας, επηρεάζοντας το πόσο πιθανό είναι να επιτύχετε και να αναπτυχθείτε.

Δυστυχώς, το SimpleSite έχει ένα όμορφο περιορισμένο εύρος χαρακτηριστικών, καθιστώντας το λιγότερο από ιδανικό για φιλόδοξους ιστότοπους.

Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει, ωστόσο, παρέχουν μια καλή βάση για ιστότοπους χόμπι και εκκολαπτόμενα έργα. Το δωρεάν πρόγραμμα είναι γενναιόδωρο σε αυτό που προσφέρει, με βελτιστοποίηση ηλεκτρονικού εμπορίου και κινητής τηλεφωνίας και οι δύο έρχονται ως στάνταρ.

χαρακτηριστικά simplesiteΤο SimpleSite σας παρέχει μια σειρά βασικών δυνατοτήτων που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας.

Γενναιόδωρο ηλεκτρονικό εμπόριο

SimpleSite’Ο κύριος θρίαμβος όσον αφορά τα χαρακτηριστικά είναι το γεγονός ότι σας επιτρέπει πουλήσει έως και πέντε προϊόντα στο δωρεάν πακέτο του. Οτι’αξίζει πραγματικά να φωνάξω. Η δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου προορίζεται συνήθως για πελάτες που πληρώνουν, οπότε η προσφορά του δωρεάν κάνει το SimpleSite να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του.

Αυτό είναι τέλειο αν θέλετε να πουλήσετε μερικά είδη, αλλά δεν το κάνουμε’Δεν προτείνω το SimpleSite εάν εσείς’πρόκειται πραγματικά να ξεκινήσω ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το’Δεν είναι πολύ επεκτάσιμη και κέρδισε’να σας δώσω τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε σωστά το κατάστημά σας.

Για να ξεκλειδώσετε απεριόριστα προϊόντα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στο πιο ακριβό πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου για 30,49 $ ανά μήνα. Σε αυτήν την τιμή, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Shopify ή το BigCommerce – και τα δύο κοστίζουν κάτω από 30 $ ανά μήνα, και έχουν απίστευτα ισχυρές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συνολικά, το SimpleSite είναι πολύ γενναιόδωρο με τη δυνατότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου για τα πέντε προϊόντα στο δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο το καθιστά εξαιρετική επιλογή για να κερδίσετε χρήματα από το χόμπι σας. Το’είναι μια σπάνια προσφορά και αξίζει σίγουρα να αξιοποιήσετε στο έπακρο!

Βελτιστοποίηση για κινητά εν κινήσει

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν πρότυπα βελτιστοποιημένα για κινητά, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να φαίνεται αυτόματα υπέροχος σε οποιαδήποτε οθόνη. Το SimpleSite δεν είναι διαφορετικό, αλλά όπου ξεχωρίζει πραγματικά είναι το δικό του Επεξεργαστής ιστότοπου για κινητά εν κινήσει.

έτοιμο για κινητά simplesiteΔιαχειριστείτε τον ιστότοπό σας εν κινήσει με το SimpleSite’s πρόγραμμα επεξεργασίας για κινητά.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας απευθείας από το κινητό σας, χωρίς να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής ή να παίζετε με προσθήκες – μόνο μερικά πατήματα στο τηλέφωνο ή το tablet σας και εσείς’είμαι καλός να πας!

Επαγγελματικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όταν αγοράζετε έναν τομέα μέσω του SimpleSite, αποκτάτε επίσης πέντε προσωπικές διευθύνσεις email περιλαμβάνεται. Επομένως, αντί να χρησιμοποιείτε το γενικό σας email, όπως μπορείτε να έχετε Αυτό είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, καθώς δίνει σε εσάς και τον ιστότοπό σας περισσότερα επαγγελματική εικόνα.

Το simplesite διαθέτει emailΛαμβάνετε πέντε προσωπικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν αγοράζετε έναν τομέα μέσω του SimpleSite.

Αυτά είναι τα τρία κύρια προνόμια που συνοδεύουν τη χρήση του SimpleSite. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που δεν περιλαμβάνει το SimpleSite, τα οποία θα περιμένατε να δείτε από έναν τυπικό δημιουργό ιστότοπων.

Κακή SEO

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι απαραίτητη για την εύρεση του ιστότοπού σας – χωρίς αυτήν, ο ιστότοπός σας δεν το κάνει’να έχετε την πιθανότητα να κατατάξετε υψηλή θέση στο Google’αποτελέσματα αναζήτησης. Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων SEO περιλαμβάνουν αυτόματα τόνους εργαλείων SEO και καθιστούν όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς να βελτιστοποιήσετε ακόμη περισσότερο τον ιστότοπό σας.

Το SimpleSite δεν το κάνει’Ανεβείτε αρκετά όταν πρόκειται για SEO.

Ναι, σας παρέχει σελίδες βελτιστοποιημένες για κινητά, τις οποίες αγαπά η Google και διαθέτει οδηγούς που σας δείχνουν πώς να χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά στις επικεφαλίδες σας. Αλλά εσύ’είστε πολύ περιορισμένοι σε ό, τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας – για αρχάριους, μπορείτε’t εγκατάσταση εφαρμογών, εισαγωγή Google Analytics ή πρόσβαση στον κώδικα των σελίδων σας.

Όταν συγκρίνετε το SimpleSite’Οι προσφορές SEO σε αυτές του Squarespace ή του Weebly, συνειδητοποιείτε πόσο βασικό είναι. Αν εσύ’στοχεύω στην πρώτη θέση ή ακόμα και στην πρώτη σελίδα του Google’Αποτελέσματα αναζήτησης, το SimpleSite δεν είναι απλά για εσάς.

Μη υπάρχουσα αγορά εφαρμογών

Το SimpleSite δεν το κάνει’Έχω μια αγορά εφαρμογών, που σημαίνει’εξαρτάται πλήρως από τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά του. Το’Δεν είναι ο μοναδικός δημιουργός ιστότοπων που το κάνει αυτό – το Squarespace, για παράδειγμα, δεν το κάνει’Έχω μια αγορά εφαρμογών, αλλά και πάλι έχει επίσης τις καλύτερες δυνατότητες ποιότητας. Το SimpleSite μπορεί’να καυχηθείτε το ίδιο!

Ξεπερασμένη ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Ενώ μπορείτε να ενσωματώσετε κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να μοιράζονται τον ιστότοπό σας σε πλατφόρμες όπως το Facebook ή το Twitter, μπορείτε’να εισαγάγετε ζωντανές κοινωνικές ροές στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι πραγματικά ντροπή – τα κοινωνικά μέσα είναι ένα τεράστιο κομμάτι του σύγχρονου μάρκετινγκ και ο ιστότοπός σας είναι το ιδανικό μέρος για να δώσετε στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενημερώνονται για τα διαδικτυακά προφίλ σας.

Ολα για όλα, Το SimpleSite έχει πολύ λιγότερα να προσφέρει από τους ανταγωνιστές του όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Σίγουρα, εσύ’Θα πάρω τα βασικά, με μερικά ωραία προνόμια να ρίχνονται – αλλά συνολικά, τα έντονα κενά στη λίστα χαρακτηριστικών του είναι δύσκολο να αγνοηθούν ή να δικαιολογηθούν.

Η αλήθεια είναι, εάν θέλετε να αναβαθμίσετε τον ιστότοπό σας, εσείς’Θα βρεθείτε να παλεύετε.

4

Βοήθεια και υποστήριξη

Η βοήθεια και η υποστήριξη είναι εύκολο να παραβλεφθούν όταν εσείς’επιλέγοντας έναν δημιουργό ιστότοπων, αλλά αυτό’αξίζει τον έλεγχο πριν από τη δέσμευση. Κανείς δεν θέλει να περάσει ώρες περνώντας σε κύκλους με ένα μη βοηθητικό bot συνομιλίας – οπότε τι έχει να προσφέρει το SimpleSite στην ώρα της ανάγκης σας?

Η απάντηση είναι – όχι πολύ. Το SimpleSite προσφέρει μόνο έναν τύπο υποστήριξης: email.

εξυπηρέτηση πελατών simplesiteΤο SimpleSite προσφέρει υποστήριξη μέσω email για τους χρήστες του, καθώς και ενότητα FAQ στη σελίδα υποστήριξης πελατών.

Αυτό σημαίνει τουλάχιστον ότι το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται από έναν άνθρωπο, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι μπορούν να λειτουργήσουν μόνο με ανθρώπινο ρυθμό. Ο μέσος χρόνος απόκρισης είναι δύο εργάσιμες ημέρες, το οποίο είναι λιγότερο από ιδανικό αν έχετε ένα επείγον ζήτημα.

Εκεί’Δεν υπάρχει αριθμός τηλεφώνου που αναφέρεται στο SimpleSite’σελίδα υποστήριξης πελατών – μόνο το email, η ταχυδρομική διεύθυνση και η λίστα των Συχνών Ερωτήσεων. Μπορείτε να μεταβείτε στο ιστολόγιο για πιο γενικές πληροφορίες, αλλά για συγκεκριμένα ή τεχνικά προβλήματα, εσείς’Θα πρέπει να επικοινωνήσω απευθείας με την ομάδα υποστήριξης.

5

Τιμολόγηση

Το SimpleSite έχει τρία σχέδια για να διαλέξετε: το Basic, Pro και E-Commerce σχέδια. Το βασικό πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν. Το πρόγραμμα Pro κοστίζει 15,49 $ το μήνα, ενώ το πρόγραμμα E-Commerce φτάνει τα 30,49 $ το μήνα. Αν αυτό ακούγεται ακριβό, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα πληρώνοντας ετησίως και όχι μηνιαίως.

τιμολόγηση simplesiteΤο SimpleSite έχει τρία σχέδια τιμών, που κυμαίνονται από δωρεάν έως 30,49 $ ανά μήνα. Μπορείτε να λάβετε μια φθηνότερη τιμή επιλέγοντας να πληρώνετε ετησίως.

Το βασικό σχέδιο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και 15 σελίδες, να πουλήσετε έως και πέντε προϊόντα και προσφέρει περιορισμένη επιλογή επιλογών σχεδίασης. Σε αυτό το σχέδιο, εσείς’Θα έχουμε διαφημίσεις που προωθούν το SimpleSite σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας – για αυτόν τον λόγο, δεν το κάνουμε’να προτείνουμε το δωρεάν πρόγραμμα για κάθε τύπο ιστότοπου επιχείρησης. αντι αυτου, το’Είναι ιδανικό για ιστότοπους χόμπι ή προσωπικά έργα.

Το σχέδιο Pro καταργεί αυτές τις διαφημίσεις, σας επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστες σελίδες, ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε όλες τις επιλογές σχεδίασης και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε απεριόριστες εικόνες και λεπτά βίντεο. Παίρνετε επίσης έναν δωρεάν τομέα και πέντε διευθύνσεις email. Το’έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικούς ιστότοπους, είτε προσωπικούς είτε επαγγελματικούς. Εσείς’εξακολουθείτε να περιορίζετε σε πέντε προϊόντα στο κατάστημά σας – εάν θέλετε να πουλήσετε περισσότερα, εσείς’Θα χρειαστώ το σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου έρχεται με τα πάντα από το πρόγραμμα Pro – η μόνη διαφορά είναι ότι μπορείτε να πουλήσετε απεριόριστο αριθμό προϊόντων μέσω του ιστότοπού σας. Δεν εκπλήσσει, αυτό το σχέδιο είναι καλύτερο για ηλεκτρονικά καταστήματα. Όλα τα προγράμματα επί πληρωμή παρέχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο!

Το δωρεάν πρόγραμμα είναι αυτό που εμείς’προτείνω, παρά τους πολλούς περιορισμούς του. Το’Είναι πολύ γενναιόδωρος που σας επιτρέπει να πουλάτε στο διαδίκτυο, ιδανικό για χρήστες κινητών συσκευών και μια καλή επιλογή για ιστότοπους χόμπι.

Λόγω των ξεπερασμένων σχεδίων και της έλλειψης χαρακτηριστικών, τα προγράμματα πληρωμής πληρώνουν’Προσφέρετε πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής, ειδικά σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές όπως οι Wix και Weebly. Αν εσύ’ξεκινάτε μια επιχειρηματική τοποθεσία, αυτό’Αξίζει να εξεταστεί μία από αυτές τις εναλλακτικές.

Πρόγραμμα οικοδόμησης ιστότοπου BuilderCheapest (/ μήνα) *Γουέμπλι

Πάμε μπαμπά

Ιστότοπος123

Wix

SimpleSite

Squarespace

5 $
5,99 $
10,80 $
11 $
11,25 $
12 $

* Οι τιμές που εμφανίζονται σε αυτόν τον πίνακα αντικατοπτρίζουν το μηνιαίο κόστος των ετήσιων προγραμμάτων και όχι τις συνδρομές από μήνα σε μήνα.

SimpleSite Review: Οι τελικές μας σκέψεις

Το SimpleSite αποδεικνύεται άπαξ και για όλα όσα δεν κάνετε’Χρειάζομαι τεχνικές δεξιότητες για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Τούτου λεχθέντος, χρειάζεται η ιδέα της απλότητας λίγο πολύ, με αποτέλεσμα πολύ βασικά χαρακτηριστικά και συχνά απογοητευτικά περιορισμένα εργαλεία επεξεργασίας.

Εμείς’εξερεύνησα το SimpleSite’τα χαρακτηριστικά, την ευκολία χρήσης, το σχεδιασμό, τη βοήθεια και την υποστήριξη, και την τιμολόγηση, και αυτό’σίγουρα μας κράτησε στα δάχτυλα των ποδιών μας. Εύκολο στη χρήση, αλλά όχι διαισθητικό. Έλλειψη βασικών χαρακτηριστικών, αλλά αντιστάθμιση με δωρεάν ηλεκτρονικό εμπόριο και σπάνια επεξεργασία για κινητά. Το SimpleSite είναι μια σειρά αντιφάσεων.

SimpleSite’Τα κρυμμένα πετράδια το κάνουν μια καλή επιλογή για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν χόμπι ή προσωπικός ιστότοπος, και ακόμη και να πουλήσετε μερικά αντικείμενα στο πλάι.

Ωστόσο, εάν θέλετε πιο κομψά σχέδια ή επεκτάσιμα χαρακτηριστικά, εσείς’να είσαι καλύτερος με διαφορετικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Το Wix είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, και είναι πραγματικά φιλικό προς τους αρχάριους για εκκίνηση. Το GoDaddy είναι το γρηγορότερο αν απλά θέλετε κάτι online γρήγορα, το Squarespace έχει τα καλύτερα σχέδια, ενώ το Weebly είναι καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις.

Το SimpleSite μπορεί’Ανταγωνιστείτε με αυτούς τους πιο ενημερωμένους κατασκευαστές, αλλά’Δεν προσπαθώ. Όπως λέει στον ιστότοπό του, “Η χρήση του προϊόντος μας θα πρέπει να είναι απολαυστική – όπως το παιχνίδι” – και αυτό’είναι ακριβώς αυτό που επιτυγχάνει. Το’δεν είναι σοβαρός οικοδόμος – αυτό’είναι παιχνιδιάρικο, οπότε απολαύστε το. Απλά μη’Μην περιμένετε το πάθος σας στο Playmobil να κερδίσει τα μεγάλα χρήματα σύντομα.

SimpleSite Review: Συχνές ερωτήσεις

Πρέπει να πληρώσω για τη φιλοξενία με το SimpleSite?

Οχι! Ο ιστότοπός σας φιλοξενείται πλήρως για εσάς, οπότε δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας ή να πληρώσετε επιπλέον για να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας. Ακόμα και αν εσύ’σχετικά με το δωρεάν πρόγραμμα, δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή φιλοξενίας.

Παίρνω έναν τομέα με το SimpleSite?

Ναί! Λαμβάνετε έναν δωρεάν τομέα όταν εγγραφείτε σε έναν από τους SimpleSite’πληρωμένα προγράμματα. Όταν εγγραφείτε στο δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε έναν δωρεάν τομέα – όπως www.yourname.simplesite.com – ή να πληρώσετε για έναν προσαρμοσμένο τομέα.

Είναι το SimpleSite μια καλή επιλογή για blogging?

Θα θέλαμε’Δεν προτείνω το SimpleSite εάν εσείς’είμαι πραγματικά παθιασμένος με το ιστολόγιό σας. Υπάρχουν πολλά φιλικά για αρχάριους, δωρεάν κατασκευαστές εκεί έξω με πολύ πιο ισχυρά εργαλεία blogging για να απολαύσετε – ρίξτε μια ματιά στο WordPress.com, το Weebly, το Wix ή το Squarespace για αρχάριους!

Αν εσύ’Είμαστε παθιασμένοι με το blogging, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για τις καλύτερες πλατφόρμες Blogging.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me