Site123 Review 2020 – Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε


Αξιολόγηση Site123

Αναθεώρηση Site123


Εκτίμηση

4 στα 5 αστέρια

Εγγραφείτε στο Site123 δωρεάν

 • Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα
 • 10,80 $ – 28,80 $ ανά μήνα
 • Καταπληκτική υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Κριτική από τον Charlie Carmichael

Τελευταία ενημέρωση στις 14 Ιανουαρίου 2020

Το Site123 σας θέτει μερικές ερωτήσεις – όπως τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε και ποιο είναι το όνομα του ιστότοπου – προτού δημιουργήσετε ένα πρότυπο κατά παραγγελία που διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε. Τακτοποιημένα, σωστά?

Το’δεν αποτελεί έκπληξη το να μάθεις τότε Το Site123 έχει δημιουργηθεί για άτομα και επιχειρήσεις που χρειάζονται έναν ιστότοπο γρήγορα και με ελάχιστη φασαρία.

Μπορεί να μην είναι το καλύτερο για πραγματικά πολύπλοκους ή ισχυρούς ιστότοπους, αλλά για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα (με μεγάλη βοήθεια στην πορεία!), Εσείς’Θα προσπαθήσω να βρω έναν καλύτερο δημιουργό ιστότοπων.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

Κορυφή 3 SITE123 PROS# 1# 2# 3
Εξαιρετική υποστήριξη, ειδικά από τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας
Τα πρότυπα είναι πλήρως κινητά και ανταποκρίνονται σε tablet
Φανταστική και εύχρηστη αγορά εφαρμογών
Κορυφή 3 SITE123 CONS# 1# 2# 3
Ορισμένα χαρακτηριστικά δεν έχουν βάθος και πραγματική ποιότητα
Μπορείς’Αλλαγή προτύπων μόλις δημοσιευτεί ο ιστότοπός σας
Όχι πολύ δημιουργική ελευθερία και ευελιξία

1

Εισαγωγή

Οι τρόποι δημιουργίας ιστοσελίδων εξελίσσονται συνεχώς. Λίγα χρόνια πριν, χρειάστηκε να κωδικοποιήσετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας από το μηδέν.

Στη συνέχεια ήρθε η γέννηση των δημιουργών ιστότοπων, δίνοντας καθημερινή πρόσβαση στους δημιουργούς ιστότοπων μέσω της χρήσης εργαλείων μεταφοράς και απόθεσης.

Τώρα, αυτοί οι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν εξελιχθεί ξανά, δημιουργώντας έτοιμους ιστότοπους για εσάς από τις απαντήσεις σε μερικές απλές ερωτήσεις σχετικά με τον τύπο του ιστότοπου που εσείς’μου αρέσει!

Site123 επιβίβασηΠραγματικά σαφής εισαγωγή, όπου μπορείτε να πείτε στο Site123 τον σκοπό του ιστότοπού σας προτού δημιουργήσετε ένα αρχικό πρότυπο

Το Site123 είναι ένας δημιουργός ιστότοπων στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, καθιστώντας ευκολότερη και ταχύτερη από ποτέ τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

Τα πρότυπά τους είναι καλά σχεδιασμένα, εφαρμογές που ενσωματώνονται εύκολα και σας προσφέρουν τη δυνατότητα να πουλάτε προϊόντα μέσω του ιστότοπού σας.

Αν δεν ήταν’Αρκετά, οι δυνατότητες βοήθειας και υποστήριξής τους είναι μερικές από τις καλύτερες, αποτρέποντάς σας να κολλήσετε Οτιδήποτε από το ξεκίνημα.

Αλλά είναι ο οικοδόμος για εσάς; Εμείς’το χρησιμοποιήσαμε και εμείς’έχω ανθρώπους όπως εσείς να το χρησιμοποιούν επίσης. Αφήνω’δες πώς συνέχισε όταν το βάζουμε με τους ρυθμούς του…

2

Πόσο εύκολο είναι το Site123 στη χρήση?

Ευκολία στη χρήση

Με μια λέξη: πολύ.

Ο ιστότοπος123 λειτουργεί αρχικά σας ρωτώντας μερικές ερωτήσεις και, στη συνέχεια, δημιουργώντας ένα πρότυπο με σχετικές λειτουργίες βάσει των πληροφοριών που παρείχατε.

Φαίνεται αρκετά απλό για εμάς, αλλά εδώ στο Website Builder Expert, θέλουμε πάντα να γνωρίζουμε τι πιστεύετε και εσείς, οι χρήστες μας.

Έτσι, κάναμε τους καθημερινούς ανθρώπους να δοκιμάσουν το Site123 και να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο προτού μας ενημερώσουν για το πώς το βρήκαν.

Εδώ’είναι μόνο μερικές από τις απαντήσεις τους:

“Συνολικά Το βρήκα πολύ απλό. Όσον αφορά τη διαισθητικότητα, ήταν πολύ εύκολο.”

“Το βρήκα πραγματικά, πολύ απλό στη χρήση. εγώ δεν’Δεν έχεις μεγάλη δημιουργική ελευθερία γιατί θα μπορούσα να δημιουργήσω έναν ιστότοπο τόσο εύκολα.”

Έχουμε επίσης τους ανθρώπους να αξιολογήσουν πόσο εύκολο (ή σκληρό) βρήκαν διαφορετικά πράγματα να κάνουν και τα στατιστικά στοιχεία στηρίζουν τα λόγια τους.

Το 100% των συμμετεχόντων θεώρησε εύκολο να ολοκληρώσει βασικές εργασίες, όπως επεξεργασία κειμένου, προσθήκη των δικών τους εικόνων και ενσωμάτωση μιας φόρμας επικοινωνίας.

Το 75% των συμμετεχόντων βρήκε ακόμη και εύκολο να εκτελέσει ελαφρώς πιο περίπλοκες εργασίες, όπως την προσαρμογή του ιστότοπου’Γραμμή πλοήγησης, ενοποίηση λογαριασμών κοινωνικών μέσων και προβολή της τοποθεσίας τους σε χάρτη.

Ικανοποίηση των πελατών

Το’Όλα καλά και καλά ότι το Site123 είναι εύκολο στη χρήση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει’πάντα σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι με τον τρόπο με τον οποίο η ιστοσελίδα τους’αποδείχθηκε.

Αφού ζήτησαν από τους συμμετέχοντες, το 72% από αυτούς το είπε’Θα χαρούμε να προτείνουμε το Site123 σε έναν φίλο που’ψάχνετε να συνδεθείτε.

Ενώ το 72% δεν είναι καθόλου κακός αριθμός, ο λόγος που δεν ήταν’Το υψηλότερο φαινόταν να εξαρτάται από το τι θα χρειαζόταν ο ιστότοπός τους.

Πολλοί είπαν ότι εάν ήθελαν έναν πολύπλοκο ιστότοπο με πολλές συγκεκριμένες απαιτήσεις, τότε το Site123 θα το ήθελε’να είναι το προϊόν για τη δουλειά.

3

Ποιος είναι ο ιστότοπος123 Καλύτερος για?

Blogging

Το Site123 έχει μερικές πραγματικά εξαιρετικές και βασικές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα blog. Το Analytics, οι σελιδοδείκτες κοινωνικής δικτύωσης, μια δυνατότητα αναζήτησης και μια ροή RSS το καθιστούν μια σταθερή επιλογή για να είστε το σπίτι των αναρτήσεών σας.

Δεν το κάνει’Ωστόσο, έχω τα πάντα. Εάν οι κατηγορίες εμφάνισης, η αρχειοθέτηση και η ενσωμάτωση μιας ενότητας σχολίων είναι σημαντικές για το ιστολόγιό σας, τότε το Site123 κέρδισε’να μπορέσω να σε βοηθήσω.

Εάν θέλατε έναν ιστότοπο μόνο για ιστολόγιο, τότε το WordPress είναι η απάντησή σας – αυτό’είναι αυτό’είναι σχεδιασμένο για.

Εάν το blogging είναι κάτι εσείς’μου αρέσει ο ιστότοπός σας να μπορεί να κάνει και ο ιστότοπος123 δεν το κάνει’Έχετε τις δυνατότητες που χρειάζεστε, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ελέγξετε είτε το Weebly είτε το Squarespace.

Επιχείρηση & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Το πόσο καλό είναι το Site123 για τις επιχειρήσεις ή / και το ηλεκτρονικό εμπόριο εξαρτάται πραγματικά από τις ανάγκες σας.

Το’Είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν απλό, καθαρό επιχειρηματικό ιστότοπο που να δείχνει τι είναι η εταιρεία σας. Πέρα από αυτό, εσύ’Θα αγωνιστώ να δημιουργήσω κάτι πιο ουσιαστικό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε CTA (Call To Actions) και το Site123 διαθέτει δυνατότητες μάρκετινγκ μέσω email, αλλά αυτό’περίπου όσο πηγαίνει.

Έρχεται επίσης με λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλα τα premium σχέδια και προσφέρει προηγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου στο ‘Επαγγελματίας’ και ‘Χρυσός’ σχέδια.

Αυτές οι προηγμένες δυνατότητες σάς επιτρέπουν να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα και να προσθέτετε κουπόνια.

Και πάλι όμως, δεν διαθέτει πραγματικά εργαλεία οικονομικού ηλεκτρονικού εμπορίου – όπως αυτόματη τιμολόγηση και παρακολούθηση πληρωμών – καθιστώντας δύσκολη την πώληση προϊόντων σε μεγάλη κλίμακα.

Το Site123 είναι μια καλή επιλογή για βασικούς επιχειρηματικούς ιστότοπους, ακόμη και για όσους θέλουν να πουλήσουν μερικά προϊόντα. Αν θέλετε κάτι πιο σημαντικό, εσείς’Θέλω μια πιο ισχυρή λύση όπως το Shopify ή το Bigcommerce.

Προσωπικός

Αυτό είναι όπου το Site123 μπαίνει σε αυτό. Το’Έχει καλή σχέση ποιότητας τιμής, εύχρηστο και έχει μεγάλη υποστήριξη (αλλά εμείς’Θα μπω σε αυτό περισσότερο στην επόμενη ενότητα).

Εάν έχετε καταφύγιο’Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στη δική σας τεχνική ικανότητα και χρειάζεστε βοήθεια, το Site123 είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή στην αγορά σήμερα.

Είτε ο ιστότοπός σας προορίζεται για φωτογραφία, το νέο σας συγκρότημα, είτε απλά ένα ηλεκτρονικό βιογραφικό σημείωμα, το Site123 καλύπτει όλες τις βάσεις.

Τα πρότυπά του είναι μοντέρνα και έρχονται γεμάτα με χρήσιμες λειτουργίες βάσει του ιστοτόπου σας’για.

Επεκτασιμότητα

Το Site123 διαθέτει λειτουργίες blogging και ηλεκτρονικού εμπορίου, πρότυπα απόκρισης για κινητά και εξαιρετικές δυνατότητες βοήθειας και υποστήριξης για να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε.

Ωστόσο, πολλές από τις δυνατότητές του έχουν περιορισμένες δυνατότητες, που σημαίνει ότι είναι’Δεν είναι πραγματικά ο δημιουργός ιστότοπων για να διαλέξετε αν εσείς’είναι μια επιχείρηση που στοχεύει να γίνει μεγάλος παίκτης στο παιχνίδι.

Προσωπικοί ιστότοποι – υπέροχοι. Μικρή επιχείρηση – υπέροχη. Μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κλιμάκωση – όχι την καλύτερη επιλογή.

Εάν θέλετε έναν ιστότοπο που’Είναι ικανό να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας, η Weebly διαθέτει μερικά εξαιρετικά επεκτάσιμα εργαλεία και επενδύει πολύ χρόνο στη βελτίωση των δυνατοτήτων του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Shopify ή το BigCommerce είναι οι δύο πλατφόρμες που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για πώληση στο διαδίκτυο και θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε τους ανταγωνιστές σας από το πάρκο!

4

Ιστότοπος123’s Εργαλεία

Βοήθεια & Υποστήριξη

Εάν η κατασκευή ενός ιστότοπου ήταν σαν να μαθαίνετε να οδηγείτε ποδήλατο, τότε το Site123 θα ήταν οι σταθεροποιητές σας, υποστηρίζοντάς σας μέχρι το σημείο που ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος να μεταδοθεί ζωντανά.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Site123 EditorΤο Site123 έχει μια καταπληκτική διαδικασία επιβίβασης. Σας δίνουν μια περιήγηση στον συντάκτη και σας δείχνουν πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Προσφέρουν βοήθεια μέσω email, κοινωνικών μέσων και της γνωσιακής τους βάσης. Αυτό που πραγματικά λάμπει είναι η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7 και βασίζεται στην ίδια σελίδα με αυτήν που εσείς’επεξεργάζεστε ξανά για να μπορείτε να λαμβάνετε γρήγορες, διορατικές απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από τη σελίδα.

Μας άρεσε πολύ, και το ίδιο έκανε σχεδόν όλοι όσοι δοκιμάσαμε το προϊόν. Εδώ’είναι ένα απόσπασμα από ένα από αυτά:

Ήταν πολύ διαισθητικό και εύκολο. Μου άρεσε πολύ να έχω κάποιον να μιλήσω με τον οποίο μόλις εμφανίστηκε όταν ήθελες να κάνεις μια ερώτηση. Ένιωσα σαν κάποιος να κρατάει το χέρι σας στη διαδικασία.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Το Site123 σάς επιτρέπει να συνδέεστε σε 25 διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων (δείτε την εικόνα, δεξιά).

Δυστυχώς, μπορεί να εμφανίζεται μόνο ως εικονίδιο στο υποσέλιδο των σελίδων του ιστότοπού σας, οπότε, μπορείτε να το κάνετε’Ενσωμάτωση ζωντανών κοινωνικών ροών.

Εάν σκοπεύετε να παίξετε μεγάλο ρόλο στα κοινωνικά μέσα στον ιστότοπό σας, το Site123 isn’σωστά για σένα.

Κάτι σαν το Wix είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή αν εσείς’ψάχνω ξανά

να κάνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον ιστότοπό σας να λειτουργούν καλά μαζί.

Ανάλυση

Το Analytics είναι μια σημαντική πτυχή κάθε ιστότοπου. Είτε θέλετε να παρακολουθείτε έναν χρήστη’ώρα σε μια από τις σελίδες σας, ή πόσες προβολές έχει η τελευταία ανάρτηση ιστολογίου σας’Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μείνετε ενημερωμένοι.

Ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν τα δικά τους αναλυτικά στοιχεία, αλλά με το Site123, αυτό παρέχεται μέσω του Google Analytics.

Το αρνητικό είναι ότι το Google Analytics είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο λογισμικό που σας δείχνει ακριβή, άμεσα αποτελέσματα.

SEO & Εμπορία

Το Site123 προσφέρει ορισμένα βασικά εργαλεία SEO (Search Engine Optimization) για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας έχει την ευκαιρία να κατατάξει όσο το δυνατόν υψηλότερη σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Πράγματα όπως η δυνατότητα επεξεργασίας του μετα-τίτλου και της περιγραφής (το κείμενο που εμφανίζεται στο Google’σελίδα αναζήτησης s), προσαρμόσιμες διευθύνσεις URL και προσθήκη εναλλακτικού κειμένου σε εικόνες, ώστε οι μηχανές αναζήτησης να μπορούν να προσδιορίσουν τι είναι, όλες βοηθούν.

Υφηγητής’Μην ανησυχείτε αν αυτό ακούγεται λίγο περίπλοκο, το Site123 διαθέτει οδηγούς για να σας δείξει πώς να τα κάνετε όλα.

Τι δεν κάνει το Site123’Η προσφορά είναι υποστήριξη με ποιες λέξεις-κλειδιά θα χρησιμοποιηθούν ή οποιεσδήποτε εφαρμογές για SEO. Επομένως, απαιτείται κάποια μορφή προϋπάρχουσας γνώσης SEO για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας.

Τομείς

Μπορείτε να συνδέσετε έναν τομέα δωρεάν για τον πρώτο χρόνο σε οποιονδήποτε ιστότοπο123’Τα προγράμματα πριμοδότησης με το ετήσιο κόστος ανανέωσης χρεώνεται μετά από $ 13.

Υπάρχουν πάνω από 130 επεκτάσεις τομέα για να διαλέξετε, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τον τομέα σας στον κλάδο σας – για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε την επέκταση τομέα .store αντί για .com.

Το Site123 διαθέτει ένα εργαλείο αναζήτησης τομέα για γρήγορη και εύκολη εύρεση του τέλειου τομέα σας.

Εάν διαθέτετε ήδη έναν τομέα, μπορείτε απλώς να τον κατευθύνετε στον ιστότοπό σας μετά την αναβάθμιση σε οποιονδήποτε ιστότοπο123’Τα premium σχέδια αλλάζουν τις ρυθμίσεις DNS (Domain Name System) του τομέα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο τομέας θα εξακολουθεί να φιλοξενείται από τον τρέχοντα κεντρικό υπολογιστή σας, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να τον ανανεώνετε και να τον διαχειρίζεστε εκεί και απλώς θα κατευθύνεται στον ιστότοπό σας.

Εάν είστε’Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS, το Site123 μπορεί να το κάνει και για εσάς.

Ασφάλεια

Το Site123 προστατεύει τον ιστότοπό σας εντελώς δωρεάν μέσω ενός πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης ασφαλούς SSL (Site Socket Layer).

Ακούγεται σαν ένα φορτίο από τεχνική ορολογία, σωστά; Ουσιαστικά, είναι’τεχνολογία που καθιστά τον ιστότοπό σας απόλυτα εμπιστευτικό. Τα δεδομένα σας προστατεύονται από τις πιο σύγχρονες διαδικασίες ασφαλείας.

Όλα αυτά γίνονται από το Site123 για εσάς σε πραγματικό χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια του ιστότοπού σας στο Site123.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & Επαναφέρει

Κανείς δεν θέλει να καταρρεύσει ο ιστότοπός τους, αλλά’είναι πάντα καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι ό, τι έχετε έχει αντίγραφα ασφαλείας.

Ιστότοπος123’Η εύχρηστη λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης σας εξασφαλίζει’Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχώ για την απώλεια όλου του ιστότοπού σας’περιεχόμενο.

Όλο το περιεχόμενό σας μπορεί να αποκατασταθεί στην τελευταία αυτόματη αποθήκευση με λίγα κλικ, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας αποδίδει σε υψηλό επίπεδο και ο καρδιακός σας ρυθμός παραμένει καλός και χαμηλός.

5

Ιστότοπος123’s Τιμολόγηση και αξία για τα χρήματα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί όταν κοιτάτε το Site123’Τα προγράμματα τιμολόγησης είναι ότι το ποσό που πληρώνετε διαφέρει ανάλογα με το χρονικό διάστημα που θα εγγραφείτε μαζί τους.

Υπάρχουν τέσσερις χρονικές περιόδους: 3 μήνες, 1 έτος, 2 χρόνια και 3 χρόνια.

Όπως εσύ’περιμένω, όσο περισσότερο εγγραφείτε, τόσο φθηνότερος είναι ο μηνιαίος λογαριασμός σας. Σκεφτείτε το ως έκπτωση πίστης.

Ακολουθεί η ανάλυση του ποσού που χρεώνει το Site123 για κάθε πρόγραμμα τιμολόγησης, η διαφορά κόστους ανάλογα με τη διάρκεια της εγγραφής σας και το ποσό που θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε ως ποσοστό:

Site123 plan Πληρωμή 3-μηνιαία ($ / mo) Πληρωμή ετησίως ($ / mo) Πληρωμή 2-ετήσια ($ / mo) Πληρωμή 3-ετήσια ($ / mo) Κερδίζετε (%)ΒασικόςΠροχωρημένοςΕπαγγελματίαςΧρυσός
17 $10,80 $7,30 $6,45 $62%
25 $16,80 $13,30 $11,45 $54,2%
33 $22,80 $17.30 $14,45 $56,2%
41 $28,80 $22,30 $19,45 $52,6%

Τώρα στο μεγάλο ερώτημα: τι παίρνετε πραγματικά για τα χρήματά σας?

Λοιπόν για αρχάριους, το Site123 προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε όσους ιστότοπους θέλετε, αποθηκευτικό χώρο 500MB και εύρος ζώνης 1 GB. Όχι κακό.

Τα προβλήματα με αυτό είναι ότι το 500MB είναι πολύ μικρό αν θέλετε βίντεο στον ιστότοπό σας και το μικρό εύρος ζώνης μπορεί να περιορίσει το περιεχόμενο και την επισκεψιμότητά σας.

Επιπλέον, ο ιστότοπός σας θα είναι σφραγισμένος με την επωνυμία Site123, τόσο στον υποτομέα σας όσο και στο υποσέλιδο όλου του ιστότοπού σας’σελίδες s.

Εάν θέλετε να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη ο ιστότοπός σας, η επένδυση σε ένα premium σχέδιο είναι μια έξυπνη ιδέα. Ποιο σχέδιο εξαρτάται από τις ανάγκες σας και η παρακάτω εικόνα αναλύει ακριβώς αυτό που σας προσφέρει ο καθένας.

Site123 Προγράμματα τιμολόγησηςΜια ανάλυση του τι λαμβάνετε με κάθε πρόγραμμα τιμολόγησης Site123. Τα ποσά βασίζονται σε μηνιαία χρέωση κατά την εγγραφή για 12 μήνες.

Κάθε σχέδιο επιτρέπει όλο και περισσότερο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι τα υψηλότερα σχέδια ταιριάζουν καλύτερα εάν έχετε πολλά μέσα για να τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας (για παράδειγμα, εάν είστε φωτογράφος) ή εάν περιμένετε πολλή κίνηση.

Το ίδιο ισχύει και για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αν εσύ’ψάχνω να πουλήσω μερικά είδη το μήνα, υπέροχα. Αλλά αν εσύ’Είστε σοβαροί για την πώληση και το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να εξετάζετε τα σχέδια Gold και Professional.

6

Αναθεώρηση Site123 – Περίληψη

Εν ολίγοις, το Site123 έχει να κάνει με την απλότητα.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εύκολο στη χρήση χάρη στην προσέγγιση που υποστηρίζεται από το σχεδιασμό και καθιστά τη δημιουργία ενός ιστότοπου ένα αεράκι. Τα πρότυπα ανταποκρίνονται στα κινητά και προσφέρουν λειτουργικότητα στο blogging και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Επειδή έχετε φροντίσει τόσα πολλά, μπορεί να είναι δύσκολο να προσαρμόσετε ή να δημιουργήσετε έναν πολύπλοκο ιστότοπο με πολλές συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Ιστότοπος123’Άλλα μειονεκτήματα έγκειται στην ποιότητα των χαρακτηριστικών του. Τα χαρακτηριστικά είναι κάτι που αυτοί’Επενδύουμε, ωστόσο, και βελτιώνεται σταθερά.

Παρέχουν μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες βοήθειας και υποστήριξης στην αγορά και η ζωντανή συνομιλία τους είναι η καλύτερη από εμάς’χρησιμοποιηθήκατε. Βγήκε επίσης με λαμπερές αναφορές από εκείνους με τους οποίους το δοκιμάσαμε.

Αν εσύ’είναι μια μεσαία έως μεγάλη εταιρεία με τις ελπίδες να αναβαθμίσετε γρήγορα την επιχείρησή σας, ωστόσο’Είναι ίσως καλύτερο να κοιτάξετε αλλού.

Ο ιστότοπος123 ταιριάζει καλύτερα σε προσωπικούς ιστότοπους ή σε μικρές επιχειρήσεις που θέλουν ένα μέρος στο διαδίκτυο για να παρουσιάσουν τα στοιχεία της εταιρείας τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους ή να πουλήσουν μερικά προϊόντα.

7

Site123 Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω το Site123 από ένα άλλο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων?

Εάν χρειάζεστε έναν ιστότοπο γρήγορα, αλλά μη’Δεν έχετε γνώσεις κωδικοποίησης ή πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο γενικά, τότε το Site123 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η χρήση της βοήθειας σχεδιασμού – όπου το Site123 σας ρωτά μερικές ερωτήσεις σχετικά με το είδος του ιστότοπου που εσείς’μετά και στη συνέχεια σας δημιουργεί ένα πρότυπο με τις σχετικές δυνατότητες – είναι μια απίστευτα διαισθητική και εξοικονόμηση χρόνου επιλογή.

Άλλοι κατασκευαστές ιστοσελίδων, όπως το Wix ADI και το GoDaddy, εργάζονται επίσης για τη βοήθεια σχεδιασμού’αξίζει να τα ελέγξετε και πριν φτάσετε στην τελική σας απόφαση.

Τι’είναι το καλύτερο πράγμα για το Site123?

Η βοήθεια και η υποστήριξη, τα χέρια κάτω. Εσείς’Ποτέ δεν θα κολλήσω για περισσότερο από λίγα λεπτά κάνοντας κάτι με το Site123’φιλική και χρήσιμη ζωντανή συνομιλία, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7. Ο χρόνος απόκρισης είναι γρήγορος και οι απαντήσεις που λαμβάνετε είναι πάντα σαφείς και συνοπτικές.

Εάν η ζωντανή συνομιλία δεν είναι’Είναι πραγματικά το δικό σας πράγμα, προσφέρουν επίσης υποστήριξη μέσω email, συμβουλές κοινωνικών μέσων και κέντρο γνώσης, γεμάτα χρήσιμα άρθρα με γραπτές και οπτικές υποδείξεις.

Πώς μοιάζει το μέλλον για το Site123?

Με μια λέξη, φωτεινό! Το Site123 προσπαθεί πάντα να βελτιώσει και να βελτιώσει το προϊόν τους και να το καταστήσει το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Αν εσύ’εγγραφήκατε σε ένα από τα σχέδιά τους, εσείς’Θα λαμβάνω τακτικά email από αυτούς για όλες τις νέες δυνατότητες που διαθέτουν’δημιουργούν και τις βελτιώσεις τους’φτιάχνω σε παλιά.

Το Site123 είναι σίγουρα ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων’πηγαίνετε προς τη σωστή κατεύθυνση και μπορείτε να είστε σίγουροι για την πλατφόρμα που προχωράει αν επιλέξετε να πάτε μαζί τους.

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map