Ανασκόπηση ηλεκτρονικού εμπορίου Big Cartel 2020


Contents

Αναθεώρηση BigCartel

Αναθεώρηση BigCartel


Εκτίμηση

3 στα 5 αστέρια

Διαβάστε την κριτική Ηλεκτρονικού εμπορίου BigCartel

Το BigCartel είναι το μόνο εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα και να πουλήσετε online δωρεάν. Κατάλληλο για πώληση μεμονωμένων κομματιών, όπως έργα τέχνης αντί για μαζικές μεταφορτώσεις λόγω των απλών χαρακτηριστικών πωλήσεων, το BigCartel είναι καλό για μικρές επιχειρήσεις που προέρχονται’Θέλω να αναβαθμίσω σύντομα. Οι αρχάριοι υποστηρίζονται από το BigCartel’φιλική προς το χρήστη διαδικασία ενσωμάτωσης, με προτροπές και υπενθυμίσεις που σας βοηθούν να δημιουργήσετε το κατάστημά σας. Όμως, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να κωδικοποιήσετε. Οι βασικές δυνατότητες πωλήσεων και ένα δωρεάν σχέδιο καθιστούν το BigCartel μια επιλογή χωρίς κίνδυνο για την έναρξη της επιχείρησής σας σε μικρή κλίμακα.

Κριτική από τον Lucy Carney

Τελευταία ενημέρωση στις 2 Ιανουαρίου 2020

μεγάλη αναθεώρηση καρτέλ χαρακτηρισμένη εικόνα

“Το μόνο εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου με το οποίο μπορείτε να πουλήσετε δωρεάν”

Το Big Cartel είναι ένας κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δωρεάν. Το’βασικό σε σύγκριση με τους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το αποφύγετε; Σε αυτήν την κριτική εμείς’Θα δούμε το Big Cartel’εργαλεία πωλήσεων, τιμολόγηση και άλλα.

1

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Big Cartel?

Πλεονεκτήματα των μεγάλων καρτέλ# 1

# 2

# 3

Ο μόνος δημιουργός ηλεκτρονικού εμπορίου όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να πουλήσετε online δωρεάν
Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει καθαρή πλοήγηση και φιλικά προς τον χρήστη μηνύματα
Ιδανικό για καλλιτέχνες που πωλούν μεμονωμένα κομμάτια
Μειονεκτήματα Big Cartel# 1

# 2

# 3

Βασικά σχέδια θεμάτων και εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο προσαρμογής
Η κωδικοποίηση είναι απαραίτητη για να προχωρήσουμε πέρα ​​από τα όρια του οικοδόμου
Τα χαρακτηριστικά στερούνται βάθους και ποιότητας

2

Επισκόπηση του Big Cartel

Ισως εσύ’άκουσα για το Big Cartel και θέλω να μάθω αν είναι’είναι το κατάλληλο εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς. Το γνωρίζετε ήδη’είναι το μόνο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Ισως εσύ’αναρωτιέμαι αν’είναι πολύ καλό για να είναι αλήθεια; Τι’αρέσει πραγματικά να χτίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα?

Ευτυχώς για εσάς, εμείς’δοκιμάσατε, δοκιμάσατε και βαθμολογήσατε αυτό το εργαλείο για να σας πω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το Big Cartel είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που μόλις ξεκινούν αντί να αναζητούν ανάπτυξη.

Μεγάλο καρτέλ’Το δωρεάν πρόγραμμα είναι μια μεγάλη έκκληση, ειδικά για όσους έχουν προϋπολογισμό. Έχει μια φιλική προς το χρήστη διαδικασία ενσωμάτωσης που σας καθοδηγεί και σας ζητά να οργανώσετε το κατάστημά σας. Αλλά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Big Cartel, εσείς’Θα πρέπει να ξέρω πώς να κωδικοποιώ.

Ενώ μπορεί’Να ανταγωνίζεστε με ηγέτες της αγοράς, όπως το Shopify και το BigCommerce, Το Big Cartel είναι μια καλή επιλογή για να ξεκινήσετε μικρά.

Εδώ στο Website Builder Expert, θέλουμε να έχετε την καλύτερη εμπειρία δημιουργίας του ιστότοπού σας. Είτε αυτό’επιλέγοντας το σωστό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για το χαρτοφυλάκιό σας, επιλέγοντας το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή βρείτε τον τέλειο πάροχο φιλοξενίας, εμείς’σε κάλυψα.

Πραγματοποιούμε έρευνα για να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές κριτικές και συγκρίσεις. Εμείς’χρησιμοποιήσαμε τους Big Cartel, και αυτό’δεν είναι όλα. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία ατόμων για να το χρησιμοποιήσουμε και βαθμολογούμε την εμπειρία τους. Περάσαμε επίσης ώρες βαθμολογώντας, βαθμολογώντας και αναλύοντας όλα τα Big Cartel’χαρακτηριστικά. Δεν το κάναμε’Μην αφήσετε μια δοκιμαστική γωνιά.

Συνεπώς, διαβάστε για να μάθετε αν το Big Cartel είναι κατάλληλο για εσάς…

3

Πόσο εύκολο είναι το Big Cartel στη χρήση?

Η δημιουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος πρέπει να είναι συναρπαστική. Μερικοί ίσως λένε ότι πρέπει να είναι διασκεδαστικό. Σίγουρα έπρεπε’να σε αφήσω να χτυπάς το κεφάλι σου στο γραφείο με απογοήτευση. Δοκιμάζουμε πάντα για ευκολία στη χρήση, διότι είναι πραγματικά ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιλογή του σωστού δημιουργού ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Big Cartel δεν διαφέρει.

Πώς έκανε λοιπόν το Big Cartel?

Συνολικά, η ειλικρινή απάντηση είναι: δεν είναι υπέροχη. Αλλά όπως πάντα εκεί’είναι κάτι περισσότερο από μια πλευρά αυτής της ιστορίας. Το Big Cartel έχει μια πολύ φιλική προς το χρήστη διαδικασία επιβίβασης. Έτσι όταν εσύ’Επαναρύθμιση του διαδικτυακού σας καταστήματος σας δίνει χρήσιμες οδηγίες, υπενθυμίσεις και προτάσεις. Η καθοδήγηση των εργασιών ρύθμισης το καθιστά φιλικό για αρχάριους και εύκολο στη χρήση.

Ένας χρήστης το βρήκε ιδιαίτερα χρήσιμο:

“Έχει τα πλεονεκτήματά του στο ότι ένιωθα πιο σίγουρος όταν το χρησιμοποιώ γιατί σας καθοδηγεί σε εργασίες, αυτό το έκανε απλά να νιώσει ευκολότερο.”

Τα προβλήματα ξεκινούν μόλις εσείς’είστε έτοιμοι να αρχίσετε να προσαρμόζετε και να προσθέτετε τα πράγματα μόνοι σας. Ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από το θέμα που έχετε επιλέξει. Τα ίδια τα θέματα είναι πολύ βασικά και προσφέρουν πολύ λίγο χώρο για προσαρμογή. Επομένως, εάν θέλετε να αλλάξετε ή να προσθέσετε οτιδήποτε εκτός των οδηγιών του θέματος, αυτό είναι το σημείο όπου συναντάτε μια απογοητευτική περιοχή.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας και να έχετε οποιοδήποτε έλεγχο δημιουργίας, θα πρέπει να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε. Αυτό είναι λιγότερο από ιδανικό για αρχάριους. Στην πραγματικότητα, αυτό’Είναι λιγότερο από ιδανικό για τους περισσότερους ανθρώπους που εμφανίστηκαν’t αυτοπεποίθηση κωδικοποιητές!

Το Big Cartel ήρθε τελευταία στην ερευνητική κατάταξή μας για ευκολία στη χρήση. Εάν ακολουθείτε τα βασικά και είστε ευχαριστημένοι ακολουθώντας το θέμα χωρίς να κάνετε πολλές αλλαγές, το Big Cartel είναι απλό στη χρήση. Όμως, για όσους θέλουν κάποια δημιουργική ελευθερία, τα πράγματα μπορεί να γίνουν αρκετά δύσκολα.

Ικανοποίηση των πελατών

Πόσο πιθανό είναι να προτείνει κάποιος το Big Cartel; Έλαβε 3/5 αστέρια για τη βαθμολογία των πελατών της, με Το 52% των χρηστών λένε ότι ήταν πιθανό να το προτείνουν. Αυτό λαμβάνει υπόψη τη δική του εμπειρία χρήστη, καθώς και παράγοντες όπως η τιμή και τα χαρακτηριστικά.

Εδώ’Αυτό που έλεγαν ορισμένοι από τους χρήστες μας για το Big Cartel:

“Ένα απλό, εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που’s ίσως καλό αν ξεκινάτε και θέλετε ένα βασικό κατάστημα, αλλά όχι τόσο υπέροχο αν θέλετε υψηλότερο επίπεδο προσαρμογής.”

“Το’Είναι αρκετά παραπλανητικό, στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν πολύ εύκολο και φιλικό προς τον πελάτη, επειδή ανέφερε ότι ήσασταν 10% του δρόμου εκεί, don’να το ξεχάσεις, να το κάνεις αυτό. Αλλά τότε συνειδητοποιείτε ότι όλα πρέπει να κωδικοποιηθούν στο πίσω μέρος.”

Συνολικά, οι άνθρωποι είπαν ότι ήταν πολύ απλό και εύκολο να αποκτήσουν έναν βασικό ιστότοπο γρήγορα. Αλλά οι περισσότεροι το βρήκαν επίσης περιοριστικό και είπαν ότι θα το κάνουν’Μου άρεσε περισσότερο προσαρμογή.

4

Εργαλεία και δυνατότητες πωλήσεων της Big Cartel

Θέλετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να πουλήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Από τη μεταφόρτωση των προϊόντων σας, στον πελάτη’Το ταμείο, ένα καλό ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να διαθέτει τα εργαλεία για να διευκολύνει κάθε μέρος της πώλησης.

Το Big Cartel διαθέτει μια σειρά βασικών χαρακτηριστικών πωλήσεων για την υποστήριξη του διαδικτυακού σας καταστήματος. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι, ενώ μπορείτε να πουλήσετε με το δωρεάν πρόγραμμα, εσείς’περιορίζεται σε πέντε προϊόντα και μπορεί’Δημιουργήστε εκπτώσεις.

Πληρωμές

Έχετε μια σειρά τυπικών λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου με το Big Cartel. Αυτά περιλαμβάνουν ένα εφαρμογή για κινητό για να διαχειριστείτε το κατάστημά σας εν κινήσει και τρεις τύποι αποδεκτών πληρωμών.

πάροχοι πληρωμών μεγάλων καρτέλΤο Big Cartel έχει τρεις επιλογές πληρωμής για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα’s ολοκλήρωση αγοράς: Stripe, PayPal και Square.

Έχετε επίσης μια προσαρμοσμένη ολοκλήρωση αγοράς, συμπεριλαμβανομένων email επιβεβαίωσης που αντικατοπτρίζουν την επωνυμία σας και το επιλεγμένο θέμα. Εκεί’είναι μια ενότητα παραγγελιών όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας και τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε είναι το Big Cartel isn’t Συμβατό με PCI (κλάδος καρτών πληρωμής). Αυτό σημαίνει εσένα’είμαι υπεύθυνος για την τήρηση των οδηγιών PCI σχετικά με την επεξεργασία και την αποδοχή ατόμων’λεπτομέρειες πληρωμής κάρτας s. Αυτή είναι μια μεγάλη δουλειά και ταλαιπωρία που δεν κάνετε’Πρέπει να ανησυχείτε με άλλους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στη θετική πλευρά, το Big Cartel δεν το κάνει’t χρεώνουν τέλη συναλλαγής. Η συνήθης χρέωση εφαρμόζεται από την ίδια την πύλη πληρωμής. Για παράδειγμα, οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα θα χρεωθούν με την τυπική τιμή 2,2% + 30p. Αλλά η ίδια η Big Cartel έχει 0% χρεώσεις συναλλαγής, ακόμη και στο δωρεάν πρόγραμμα!

Εφαρμογές

Το Big Cartel συνιστά τη χρήση εφαρμογών για πολλές από τις λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου σας. Χρειάζεστε εφαρμογές ή τρίτες προσθήκες για να ξεκλειδώσετε λειτουργίες όπως:

  • Πώληση ψηφιακών αγαθών
  • Δημιουργία διαφημιστικών αναδυόμενων παραθύρων
  • Πρόσβαση σε πιο προηγμένα εργαλεία χρηματοδότησης και ανάλυσης
  • Διαθέσιμο το drop-shipping στους πελάτες σας

Αυτά μπορούν να επεκτείνουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να δημιουργήσουν μια καλύτερη εμπειρία πελατών. Εδώ είναι το Big Cartel’Το δωρεάν πρόγραμμα αξίζει να επωφεληθείτε, καθώς αυτές οι εφαρμογές θα προσθέτουν στο κόστος του ιστότοπού σας κάθε μήνα.

μεγάλες εφαρμογές διαχείρισης καρτέλΗ Big Cartel συνιστά τη χρήση εφαρμογών και προσθηκών τρίτων για επέκταση και παροχή πιο ισχυρών εργαλείων στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Εμείς’δεν πρόκειται να αποφύγουμε την αλήθεια: Το Big Cartel έχει σίγουρα περιοχές πωλήσεων όπου μπορεί’να ανταγωνιστείτε με τους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify και το BigCommerce. Υπάρχουν απλές δυνατότητες που πρέπει να μπορεί να προσφέρει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως κριτικές προϊόντων, που προέκυψαν’Διατίθεται ακόμη και χρησιμοποιώντας εφαρμογές.

Εκπτώσεις

Εκεί’Δεν υπάρχει επιλογή σύνδεσης πελάτη για ιστότοπους Big Cartel. Παρόλο που αυτό δεν μπορεί να είναι διακοπτόμενος για ορισμένους, αυτό σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορεί να προσφέρει μόνο check out επισκεπτών. Σε έναν κόσμο διαδικτυακών αγορών όπου εμείς’είχατε συνηθίσει να αποθηκεύετε τα στοιχεία μας για μια γρήγορη αγορά, αυτό μπορεί να μην ταιριάζει καλά με τους πελάτες. Μπορείς’Μεταφορτώστε μαζικά προϊόντα είτε, κάτι που μπορεί να είναι χρονοβόρο εάν έχετε πολύ απόθεμα.

Η αποστολή προϊόντων ξεχωριστά καθιστά το Big Cartel πολύ πιο κατάλληλο για την πώληση εφάπαξ προϊόντων όπως έργα τέχνης και εκτυπώσεις. Αυτό εξαλείφει την ταλαιπωρία της προσθήκης πολλών παραλλαγών όπως το μέγεθος και το χρώμα, κάτι που θα μπορούσε να σας απογοητεύσει’τρέχω ένα κατάστημα ρούχων, για παράδειγμα.

Κοινωνικός

Σήμερα’Δεν αρκεί μόνο για να πουλήσει μέσω μιας πλατφόρμας. Θα ήταν σαν να χρησιμοποιείτε μόνο ένα ποδήλατο όταν στην πραγματικότητα όλοι οι άλλοι περπατούν, οδηγούν και κάνουν σκούτερ! Δεν το κάνεις’Δεν θέλω να χάσω. Ευτυχώς, με το BigCartel μπορείτε να πουλήσετε μέσω Facebook και να προσθέσετε ετικέτες σε προϊόντα στο Instagram.

Μπορείτε να το ρυθμίσετε ακόμα κι αν είστε’σχετικά με το δωρεάν πρόγραμμα. Απλώς να γνωρίζετε ότι για να προσθέσετε ετικέτες σε προϊόντα στο Instagram, τα προϊόντα σας πρέπει να εγκριθούν τόσο από το Facebook όσο και από το Instagram. Επιπλέον, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια κωδικοποίηση για να ενσωματώσετε αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων στο κατάστημά σας.

Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού

Το κύριο μειονέκτημα του Big Cartel είναι εκεί’δεν υπάρχει εγκατάλειψη ανάκτησης καλαθιού. Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα και κάτι που πρέπει να σκεφτείτε πραγματικά κατά τη δημιουργία του καταστήματός σας. Η ανάκτηση του εγκαταλελειμμένου καλαθιού σας βοηθά ουσιαστικά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας αν λάβετε ελλιπείς παραγγελίες.

Εάν ένας πελάτης έχει εισαγάγει τα στοιχεία του, αλλά άφησε τα προϊόντα στο καλάθι του χωρίς να κάνει check out, μπορείτε να του στείλετε ένα email υπενθύμισης. Αυτό σας βοηθά επίσης να αναλύσετε γιατί ορισμένα προϊόντα ενδέχεται να εγκαταλειφθούν περισσότερο από άλλα.

Συνολικά, το Big Cartel δεν το κάνει’Έχω τόσα πολλά να προσφέρουν όσο μεγαλύτεροι και καλύτεροι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου. Αλλά σας δίνει μια σειρά τυπικών λειτουργιών για να δημιουργήσετε ένα βασικό, λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Επιπλέον, σας δίνει μια επιλογή εφαρμογών για να δώσετε στον ιστότοπό σας περισσότερη δύναμη.

5

Πόσο καλά είναι τα σχέδια προτύπων του Big Cartel?

Έτσι ξέρετε τι μπορεί να κάνει. Αλλά πόσο ωραίο φαίνεται ενώ είναι’το κάνει?

Υπάρχουν 16 θέματα Big Cartel για να διαλέξετε. Όλοι φαίνονται καθαροί και επαγγελματικοί, κάτι που είναι ιδανικό για τη γρήγορη προβολή του διαδικτυακού σας καταστήματος. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του θέματος προτού το επιλέξετε.

μεγάλα θέματα καρτέλΜεγάλο καρτέλ’Τα θέματα είναι όμορφα αλλά βασικά – αυτά’είναι καλό για την κατασκευή του καταστήματός σας γρήγορα, αλλά περιορίστε τον δημιουργικό σας έλεγχο.

Εναλλαγή θεμάτων

Ένα μπόνους του Big Cartel’Το θέμα είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε το θέμα σας όποτε θέλετε. Τα προϊόντα σας θα είναι αυτόματα μορφοποιείται εκ νέου για να ταιριάζει στο νέο σχέδιο. Το’αξίζει να γνωρίζετε, ωστόσο, οποιοδήποτε επιπλέον περιεχόμενο (όπως εικόνες φόντου), δεν θα μεταφερθεί στο νέο στυλ. Θα πρέπει να τα ανεβάσετε ξανά με μη αυτόματο τρόπο, κάτι που μπορεί να είναι χρονοβόρο.

Βελτιστοποίηση για κινητά

Σε αυτόν τον κόσμο εν κινήσει, η βελτιστοποίηση για κινητά είναι ζωτικής σημασίας. Οι πελάτες σας πρέπει να είναι σε θέση να βλέπουν και να εργάζονται εύκολα στον ιστότοπό σας ανεξάρτητα από τη συσκευή τους’ξανά. Όλο το Big Cartel’Τα θέματα είναι πλήρως ανταποκρινόμενα σε κινητές συσκευές. Κάθε ένα θα αναδιαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει στις οθόνες κινητών και tablet, έτσι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους επισκέπτες του κινητού σας που χάνουν.

Προσθήκη εικόνων

Όσον αφορά την προσθήκη και την επεξεργασία εικόνων, το Big Cartel έχει λιγότερα να προσφέρει από τους ανταγωνιστές του. Σε αντίθεση με το Shopify και το BigCommerce, το Big Cartel δεν το κάνει’Έχω πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες μόνο χρησιμοποιώντας κώδικα. Πρέπει να ανεβάσετε εικόνες μόνοι σας, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες εικόνες αποθεμάτων ή clipart.

Ευκαμψία

Ένα άλλο bugbear είναι με ευελιξία. Τα θέματα είναι περιοριστικά και προσφέρουν πολύ λίγη δημιουργική ελευθερία. Τα θέματα προέκυψαν’αρκετά εντυπωσιακό για τους περισσότερους ανθρώπους να νιώθουν χαρούμενοι αφήνοντας τους ως έχουν. Και αν θέλετε να προσαρμόσετε, θα πρέπει να λάβετε κωδικοποίηση.

Συνολικά μεγάλο καρτέλ’Τα θέματα είναι λειτουργικά, αλλά μην’Κάντε το επιπλέον βήμα για να κάνετε την επεξεργασία εύκολη ή τον ιστότοπό σας οπτικά εντυπωσιακό.

6

Βοήθεια και υποστήριξη του Big Cartel

Το Big Cartel προσφέρει έναν τύπο άμεσης υποστήριξης σε όλα τα σχέδιά του. Αυτό έρχεται με τη μορφή Διατίθεται υποστήριξη μέσω email από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. έως 6 μ.μ. (EST). Αν εσύ’έχετε δει μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, μην’Μην ξεγελιέστε – αυτό θα σας οδηγήσει πίσω στην υποστήριξη μέσω email.

Υπάρχει επίσης το Βάση γνώσεων Big Cartel. Αυτό διατυπώνεται με σαφήνεια και είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση. Επομένως, μην σκίζετε τα μαλλιά σας λόγω σύγχυσης σελίδων βοήθειας ή ασαφούς πλοήγησης.

γνωστή βάση καρτέλΗ βάση γνώσεων του Big Cartel έχει σαφείς ενότητες για να περιηγηθείτε, καθώς και μια δυνατότητα αναζήτησης.

Εδώ’Τι είπε ένας χρήστης για την εμπειρία του από τη χρήση του Big Cartel’βοήθεια και υποστήριξη:

“Η τροποποίηση των εξόδων αποστολής ήταν πολύ εύκολη και εξηγήθηκε καλά στο κέντρο γνώσεων βοήθειας και υποστήριξης.”

Παρόλο που το Big Cartel μπορεί να μην διαθέτει μια σειρά από δυνατότητες και πόρους υποστήριξης και υποστήριξης, είναι πραγματικά καλό να υποστηρίζει τον χρήστη εντός της ίδιας της διαδικασίας κατασκευής. Με τα συχνές προτροπές, υπενθυμίσεις και μηνύματα, εσείς’είναι λιγότερο πιθανό να αναζητήσετε υποστήριξη μέσω email ή να αναζητήσετε απαντήσεις στη βάση γνώσεων.

7

Big Cartel Pricing – είναι καλή σχέση ποιότητας / τιμής?

Στο τέλος της ημέρας, το κόστος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατά τη λήψη μιας απόφασης. Εσείς’προοριζόταν να κερδίζετε χρήματα μέσω του ιστότοπού σας, χωρίς να καταβροχθίζετε όλες τις οικονομίες σας!

Τα καλά νέα είναι, Big Cartel’Το κύριο αξιοθέατο είναι το δωρεάν πρόγραμμα. Το’είναι ο μόνος δημιουργός ηλεκτρονικού εμπορίου όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να αποδεχτείτε τις πληρωμές δωρεάν!

Το Big Cartel έχει τέσσερα σχέδια τιμών. Αυτά κυμαίνονται από 0 $ στο δωρεάν πακέτο έως 29,99 $ το μήνα για το πιο ακριβό πακέτο Titanium. Ο αριθμός των προϊόντων που μπορείτε να πουλήσετε μέσω του καταστήματός σας ποικίλλει ανάλογα με τα σχέδια από πέντε έως 300.

Στο δωρεάν πρόγραμμα μπορείτε να πουλήσετε έως και πέντε προϊόντα. Με βασικές δυνατότητες όπως μία εικόνα ανά προϊόν και την επιλογή προώθησης μέσω Facebook και Instagram καθώς και του ιστότοπού σας, αυτή είναι μια καλή επιλογή για να ξεκινήσετε μικρά.

μεγάλα σχέδια τιμολόγησης καρτέλΤο Big Cartel προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης, που κυμαίνονται από 0 $ – 29,99 $ το μήνα. Η κύρια διαφορά μεταξύ των σχεδίων είναι ο αριθμός των προϊόντων που μπορείτε να πουλήσετε μέσω του καταστήματός σας.

Μπορείτε να πουλήσετε 25 προϊόντα στο πρόγραμμα Προσωπικών 9,99 $ το μήνα, 100 προϊόντα στο πακέτο Diamond 19,99 $ το μήνα και 300 προϊόντα στο σχέδιο Titanium, το οποίο είναι το υψηλότερο στα 29,99 $ το μήνα.

Παρά το μεγάλο καρτέλ’Τα κλιμακωτά σχέδια, τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται παραμένουν βασικά σε όλα τα επίπεδα τιμών. Για παράδειγμα, Shopify’Το πρόγραμμα $ 29 το μήνα σας παρέχει απεριόριστα προϊόντα σε σύγκριση με το Big Cartel’s 300. Έτσι, αν εσείς’ψάχνω να μεγαλώσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, κέρδισε το Big Cartel’να σου δώσω την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Αλλά αν εσύ’ψάχνω να ξεκινήσω μικρά και να το κρατήσουμε μικρό, αυτό είναι το μόνο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Τώρα αυτό’κάτι για να φωνάξει!

Φυσικά, υπάρχουν όρια στη χρήση του δωρεάν προγράμματος. Μπορείς’Συνδέστε έναν προσαρμοσμένο τομέα για έναν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε “.bigcartel.com” στο όνομα του ιστότοπού σας αντί να έχετε μια εξατομικευμένη διεύθυνση ιστού όπως το www.mystore.com.

Μπορείτε επίσης’t δημιουργήστε οποιεσδήποτε εκπτώσεις στη δωρεάν έκδοση. Ενώ αυτό δεν είναι’ιδανικό, αυτό’δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μπορείτε να το ξεπεράσετε απλά αλλάζοντας την τιμή χειροκίνητα. Μόλις κερδίσατε’να είστε σε θέση να στείλετε κωδικούς έκπτωσης ή κουπόνια στους πελάτες σας. Όπως πάντα, είναι’είναι η επιλογή σας εάν πρόκειται για διακοπή της συναλλαγής για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή όχι.

Συνολικά, άλλοι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρουν καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Μεγάλο καρτέλ’Τα περιορισμένα και βασικά χαρακτηριστικά του εμποδίζουν να είναι μια εντυπωσιακή προσφορά. Αλλά αν εσύ’θέλω να ξεκινήσω με ένα δωρεάν πακέτο, αυτή είναι η τέλεια επιλογή σας! Κανένας άλλος κατασκευαστής δεν θα σας επιτρέψει να πουλήσετε στο διαδίκτυο χωρίς να εγγραφείτε σε πρόγραμμα επί πληρωμή. Έτσι, το Big Cartel αξίζει μια μεγάλη φωνή για αυτήν τη σπάνια προσφορά!

Big Cartel: Συμπέρασμα

Το Big Cartel είναι ένας κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου με πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Η έκκλησή του έγκειται στο δωρεάν σχέδιο, ως ο μοναδικός κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να πουλάτε online δωρεάν. Επιπλέον, έχει χωρίς χρεώσεις συναλλαγής.

Ο σχεδιασμός του προσφέρεται καλύτερα σε όποιον θέλει να πουλήσει εφάπαξ κομμάτια όπως έργα τέχνης ή εκτυπώσεις. Δεν είναι τόσο κατάλληλο για την προσθήκη πολλών διαφορετικών παραλλαγών όπως το μέγεθος και το χρώμα, καθώς πρέπει να τα προσθέσετε όλα ξεχωριστά. Αν λοιπόν εσείς’ψάχνω για ένα πραγματικά ανεπτυγμένο κατάστημα, αυτό’είναι καλύτερο να κοιτάξετε αλλού.

Έχει τυπικά χαρακτηριστικά πωλήσεων, τα οποία θα υποστηρίζουν ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι περιορισμοί ορισμένων από αυτές τις δυνατότητες σημαίνει ότι μπορείτε να καταλήξετε να κάνετε αρκετά δουλειά. Αλλά αν έχετε έναν μικρό αριθμό προϊόντων, αυτό πρέπει’προκαλεί πάρα πολλά ζητήματα.

Έτσι, εάν εσείς’ψάχνετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας αυτή δεν είναι η σωστή επιλογή. Αλλά αν εσύ’ξεκινώντας απλώς μικρές, και θέλω μόνο βασικά χαρακτηριστικά πωλήσεων, το Big Cartel θα μπορούσε να είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Μεγάλη κριτική καρτέλ: οι συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να αναπτύξω την επιχείρησή μου στο Big Cartel?

Θα θέλαμε’να προτείνω το Big Cartel για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Στο πιο ακριβό πακέτο Titanium στα 29,99 $ το μήνα μπορείτε να πουλήσετε μόνο 300 προϊόντα το πολύ. Ενώ αυτό σας επιτρέπει να προχωρήσετε στα διάφορα σχέδια Big Cartel, αυτό’Δεν είναι αρκετά για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας σε μεγαλύτερη κλίμακα. Για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας’Καλύτερα να δούμε πιο ανεπτυγμένους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify και το BigCommerce.

Μπορώ να βγάλω χρήματα από το Big Cartel?

Ναί! Μπορείτε να πουλήσετε προϊόντα δημιουργώντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το Big Cartel. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να εγγραφείτε στο δωρεάν πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα λεπτό στα έξοδα συνδρομής! Απλώς δημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, δημοσιεύστε το και παρακολουθήστε τις πωλήσεις σας.

Υπάρχουν κρυφές δαπάνες με το Big Cartel?

Υπάρχει’τυχόν κρυμμένα κόστη! Αλλά’Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων όπως το Zapier για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το κατάστημά σας στο Big Cartel. Αυτό μπορεί να αυξήσει το μηνιαίο κόστος της ιστοσελίδας σας’αξίζει να ληφθεί υπόψη όταν εσείς’σκέφτομαι τον προϋπολογισμό.

Είναι το Big Cartel πραγματικά δωρεάν?

Ναί! Το Big Cartel έχει τέσσερα πακέτα τιμών – το χαμηλότερο είναι το δωρεάν πακέτο για 0 ​​$ το μήνα. Κέρδισες’είτε να λάβετε χρεώσεις συναλλαγής από τη Big Cartel. Η μόνη χρέωση είναι η συνήθης χρέωση που εφαρμόζεται από την πύλη πληρωμής. Εάν θέλετε να επεκτείνετε ή να ενισχύσετε τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να το κάνετε πληρώστε για να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων. Αυτό είναι προαιρετικό, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα από τη Big Cartel να αξιοποιήσει στο έπακρο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Τι μπορώ να πουλήσω στο Big Cartel?

Μπορείτε να πουλήσετε φυσικά προϊόντα μέσω του Big Cartel αυτόματα. Εάν θέλετε να πουλήσετε ψηφιακά αγαθά μπορείτε, αλλά εσείς’Θα πρέπει να κατεβάσετε ένα εφαρμογή τρίτων όπως η Pulley (ξεκινώντας από 6 $ το μήνα).

Μπορείτε επίσης να πωλήστε μέσω Facebook και ετικέτα προϊόντων στο Instagram από το κατάστημά σας στο Big Cartel, αλλά τυχόν προϊόντα πρέπει να εγκριθούν από αυτές τις πλατφόρμες. Το Big Cartel ταιριάζει καλύτερα σε καλλιτέχνες που πωλούν εκτυπώσεις και μεμονωμένα κομμάτια. Αυτό συμβαίνει γιατί’Είναι ευκολότερο από την πώληση προϊόντων όπως ρούχα που περιλαμβάνουν πολλές παραλλαγές σε μέγεθος και χρώμα.

Διαβάστε τον οδηγό μας για πωλήσεις στο Facebook και πώς να κερδίσετε χρήματα στο Instagram για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πλατφόρμες.

Είναι καλό το μεγάλο καρτέλ?

Το Big Cartel είναι καλό για μικρούς εκκινητές. Διαθέτει βασικά σχέδια και εργαλεία πωλήσεων και έχει δωρεάν πρόγραμμα ώστε να μπορείτε να πωλήσετε χωρίς να διακινδυνεύσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Αλλά μπορεί’Να ανταγωνιστείτε με άλλους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου με πιο ανεπτυγμένα χαρακτηριστικά και πιο προηγμένα σχέδια τιμών. Αν θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, προτείνουμε να συγκρίνετε διαφορετικούς κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου για να βρείτε την καλύτερη επιλογή.

Τι είναι το εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου?

Το ecommerce builder είναι μια πλατφόρμα που εξειδικεύεται στο να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για πώληση στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι συνοδεύονται από εργαλεία και χαρακτηριστικά πωλήσεων και προσαρμοσμένα σχέδια για να κάνουν την κατασκευή του καταστήματός σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη και επιτυχημένη. Οι δημοφιλείς κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνουν το Shopify και το BigCommerce.

Υπάρχουν επίσης κατασκευαστές ιστότοπων που έχουν σχέδια και λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Παραδείγματα αυτών είναι Wix, Weebly και Squarespace. Αυτοί οι κατασκευαστές έχουν συχνά υψηλότερο επίπεδο δημιουργικού ελέγχου και είναι πιο εύκολο να σχεδιάσουν με βάση την εμφάνιση του καταστήματός σας.

Είτε επιλέγετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου είτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου, εσείς’έχω πολλές επιλογές! Εξαρτάται από τις δικές σας προτιμήσεις και το μέγεθος της επιχείρησής σας. Περιηγηθείτε στους καλύτερους κατασκευαστές διαδικτυακών καταστημάτων στο γράφημα σύγκρισης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me