GoDaddy Ecommerce Review 2020 | 3.7 αστέρια


Καλύτερο για

Ευκολότερο στη χρήση


Αναθεώρηση GoDaddy

Συνολική βαθμολογία

4 στα 5 αστέρια

Θέλετε να χτίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε μια στιγμή; Δεν υπάρχει ταχύτερη πλατφόρμα για χρήση από το GoDaddy. Αφού απαντήσει σε μερικές απλές ερωτήσεις, το GoDaddy θα δημιουργήσει τον ιστότοπό σας για εσάς. Τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν ποιότητα και η προσαρμογή είναι λίγο περιορισμένη, αλλά δεν θα βρείτε έναν ευκολότερο τρόπο λειτουργίας του καταστήματός σας.

Πάμε μπαμπά’δημιουργός ιστοσελίδων, Ιστότοποι + Μάρκετινγκ, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας και να λειτουργήσει με ταχύτητα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, έρχεται ακόμη και με μια σουίτα μάρκετινγκ για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Με τη χρήση του ADI (Artificial Design Intelligence), η δημιουργία μιας διάταξης, η μεταφόρτωση των προϊόντων σας και η διαχείριση των πωλήσεών σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

 • Το γρηγορότερο και ευκολότερο προϊόν για την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος χάρη στο ADI
 • Υποστηρίζει περισσότερες βιομηχανίες από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές της
 • Εξαιρετικά εργαλεία μάρκετινγκ για καμπάνιες μέσω email και ανάλυση απόδοσης

Μειονεκτήματα

 • Μερικά από τα χαρακτηριστικά του δεν διαθέτουν την ποιότητα και το βάθος άλλων πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Μπορώ’να πουλάτε προϊόντα σε κοινωνικά μέσα απευθείας
 • Περιορισμένος έλεγχος δημιουργικού λόγω της χρήσης ADI

Επισκόπηση του GoDaddy Ecommerce

Πάντα ήθελε να πουλήσει στο διαδίκτυο, αλλά το ανησυχούσαν’θα είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσει ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου; Ξανασκέψου το.

Το GoDaddy δημιούργησε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που δημιουργεί έναν ιστότοπο για εσάς. Όχι, μας ακούσατε σωστά, χτίζει κυριολεκτικά τον ιστότοπό σας για εσάς!

Μέσω της χρήσης του ADI, μια σημαντική ανακάλυψη στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε μερικές απλές ερωτήσεις σχετικά με το κατάστημά σας και το GoDaddy’Το προϊόν, οι ιστότοποι + το μάρκετινγκ, θα κάνουν τα υπόλοιπα.

Οι ιστότοποι + το μάρκετινγκ είναι GoDaddy’ενημερωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, η οποία κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 και έρχεται με μερικές συναρπαστικές δυνατότητες – ειδικά για πωλητές στο διαδίκτυο!

online κατάστημα καταστημάτων godaddyΟι ιστότοποι GoDaddy + Marketing Builder είναι ιδανικοί για επιχειρηματίες και μικρές επιχειρήσεις.

Αυτά τα νέα και βελτιωμένα εργαλεία περιλαμβάνουν ένα λαμπερό νέο σουίτα μάρκετινγκ, καλύτερες ενσωματώσεις πολλαπλών καναλιών και GoDaddy Insight, που δημιουργεί ένα προσαρμοσμένο σχέδιο δράσης για την επιχείρησή σας.

Επαναστατικό, ναι, αλλά εδώ στο Website Builder Expert, θέλαμε να αποκτήσουμε το GoDaddy’το δέρμα για να προσδιορίσετε πόσο καλή ήταν η πώληση στο διαδίκτυο.

Το κρίνουμε αυτό με έναν συνδυασμό της δικής μας ειδικής ανάλυσης και διεξοδικών δοκιμών.

Εμείς’Ανέλυσα έξι τομείς που είναι σημαντικοί κατά τη δημιουργία του δικού σας διαδικτυακού καταστήματος, ώστε να μπορούμε να σας πούμε ακριβώς πώς το ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy συσσωρεύεται σε κάθε ένα.

Αλλά πρώτα, για ποιον είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy?

Αν εσύ’είναι μια μικρή επιχείρηση που θέλει να πουλήσει μερικά προϊόντα και χρειάζεται έναν ιστότοπο γρήγορα, το GoDaddy είναι η τέλεια επιλογή.

Εκεί’Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα όρια στις δυνατότητές του, έτσι ώστε οι τεράστιες εταιρείες που επιθυμούν να κλιμακώσουν σε παγκόσμιο επίπεδο είναι καλύτερα να εξετάσουν τα προϊόντα του Shopify ή του BigCommerce.

GoDaddy Review – Η επισκόπηση μας για το GoDaddy ως δημιουργός ιστότοπων

Shopify vs BigCommerce – Μάθετε τις βασικές διαφορές μεταξύ δύο από τα πιο ισχυρά προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά σήμερα

Καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – συγκρίνετε όλα τα Godaddy, Shopify και Bigcommerce σε ένα μέρος

Πόσο εύκολο είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy?

Λόγω του τρόπου λειτουργίας της ADI, Πάμε μπαμπά είναι ιδανικό για αρχάριους με ελάχιστη έως καθόλου εμπειρία δημιουργίας ιστοσελίδων.

Οι σκέψεις μας σχετικά με αυτό υποστηρίχθηκαν όταν κάναμε μερικές δοκιμές, κάνοντας τους καθημερινούς ανθρώπους να δημιουργήσουν ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με το GoDaddy πριν ρωτήσουν τις απόψεις τους.

Το κύριο πράγμα που είπαν οι άνθρωποι ήταν πόσο εύκολο ήταν να ξεκινήσετε. Εδώ’είναι ένα άμεσο απόσπασμα:

“Εγώ νόμιζα ότι ήταν καλός με τον τρόπο που ξεκινούν. Εκεί’είναι μια εισαγωγή και μερικά μενού όπου σας διδάσκει πώς να κάνετε το θέμα και να ταξινομήσετε τις παραγγελίες σελίδας και τι θέλετε στην αρχική σελίδα και τα πράγματα.”

Στην πραγματικότητα, μετά τη σύγκριση των αποτελεσμάτων μας, Το ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy ξεχώρισε ως το πιο εύκολο προϊόν στη χρήση έναντι του ανταγωνισμού.

Πάμε μπαμπά’Η διαδικασία επιβίβασης, ιδιαίτερα, είναι ισχυρή. Θα δημιουργήσει έναν ιστότοπο για εσάς βάσει τα δικα σου απαντήσεις στις ερωτήσεις του και, στη συνέχεια, μιλήστε για το πώς να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας και να προσθέσετε τα προϊόντα σας.

Τι είναι τα Προσφερόμενα Εργαλεία και Χαρακτηριστικά Πωλήσεων?

Σε γενικές γραμμές, το GoDaddy διαθέτει ένα από τα ευρύτερα σετ εργαλείων που διατίθενται σε οποιονδήποτε δημιουργό ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να ρυθμίσετε ή να έχετε τον έλεγχο, καθιστώντας τη διαχείριση του διαδικτυακού σας καταστήματος μια σχετικά απλή διαδικασία.

Δεν το κάνει’Ωστόσο, έχω τα πάντα. Μπορείς’Πουλήστε απευθείας σε όσα περισσότερα κανάλια μπορείτε, για παράδειγμα, στο Shopify ή στο BigCommerce. Ούτε το GoDaddy’Τα χαρακτηριστικά του είναι τόσο υψηλής ποιότητας όσο ένας δημιουργός ιστότοπων όπως το Squarespace – ακόμα, αυτό’Έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα που το κάνουν μια καλή επιλογή για μικρά καταστήματα.

Πίνακας ελέγχου ηλεκτρονικού εμπορίου GoDaddyΑπό το GoDaddy’Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα, από την προσθήκη νέων προϊόντων έως τη δημιουργία καμπανιών μάρκετινγκ μέσω email.

Λοιπόν, ας’κατεβείτε και ανακαλύψτε τι εσείς μπορώ και μπορώ’τ κάντε το στο ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy.

Προϊόντα, διαχείριση και ανάλυση

Το GoDaddy σάς επιτρέπει να πουλάτε απεριόριστα προϊόντα. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε πολλές παραλλαγές σε προϊόντα: για παράδειγμα, εάν πουλάτε μπλουζάκια, μπορείτε να επισυνάψετε επιλογές μεγέθους και χρώματος.

Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε με πελάτες, ρυθμίζοντας ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εγκαταλελειμμένα καροτσάκια και παρέχοντας τον ιστότοπό σας’αγοραστές με κωδικούς κουπονιών.

Η παρακολούθηση καρτελών στους χρήστες σας είναι επίσης εύκολη. Το GoDaddy προσφέρει ενσωματωμένη παρακολούθηση πελατών και εσόδων, καθώς και τη δυνατότητα διαχείρισης του αποθέματός σας. Ως μέρος του GoDaddy’νέο έξυπνο σύστημα μάθησης, GoDaddy Insight, λαμβάνετε επίσης λεπτομερείς μετρήσεις για την παρακολούθηση του καταστήματός σας’απόδοση.

Θέλετε να πουλήσετε μέσω αγορών όπως Etsy, eBay και Amazon; Κανένα πρόβλημα! Το GoDaddy έχει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Marketplaces, που σας επιτρέπει να πουλάτε τα προϊόντα σας σε Amazon, eBay, Walmart, Jet.com και άλλα.

Η GoDaddy θα διαχειρίζεται τις παραγγελίες σας απευθείας από τον λογαριασμό σας στο GoCentral, διατηρώντας το απόθεμά σας συγχρονισμένο σε μία τοποθεσία ανεξάρτητα από το πού πωλούνται τα προϊόντα σας.

Πληρωμές, τέλη συναλλαγής και αποστολή

Το GoDaddy υποστηρίζει μερικούς από τους μεγαλύτερους επεξεργαστές πληρωμών στον κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ PayPal, Stripe και Square.

Το GoDaddy επίσης δεν το κάνει’να σας χρεώσουμε τυχόν έξοδα συναλλαγής. Το ποσό που πληρώνετε για συναλλαγές με πιστωτική κάρτα σχετίζεται άμεσα με την ίδια την πύλη πληρωμής, που σημαίνει, κατά μέσο όρο, εσείς’Θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή 2,2% + 0,30 $ ανά συναλλαγή.

Όσον αφορά τη ναυτιλία, η GoDaddy συνεργάζεται απευθείας με τους μεταφορείς UPS, DHL και Shippoo. Το τελευταίο σας επιτρέπει ακόμη και να εκτυπώσετε ετικέτες αποστολής και επιστροφής για τους πελάτες σας.

Το να μείνετε στην κορυφή των οικονομικών σας είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέχετε, αλλά χάρη στο GoDaddy’Με το εργαλείο, μπορείτε να δημιουργήσετε, να στείλετε και να παρακολουθήσετε τιμολόγια – κάνοντάς το ξανά μια αρκετά ανώδυνη διαδικασία.

Κριτική Shopify – It’βαθμολογείται ως η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά, αλλά πόσο καλή είναι πραγματικά?

Αναθεώρηση BigCommerce – Ρίξτε μια ματιά στην ολοκληρωμένη κριτική μας για έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές καταστημάτων στο διαδίκτυο

Ικανοποίηση πελατών GoDaddy Ecommerce

Το’Δεν είναι καλό να ακούτε μόνο τι μπορεί να κάνει το GoDaddy – θέλετε να ακούσετε από άτομα που το έχουν χρησιμοποιήσει πραγματικά! Τι πιστεύουν για το GoDaddy; Είναι ευχαριστημένοι με αυτό?

Οπως εμείς’είπαμε, η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος για να ξεκινήσει ήταν ένα από τα κύρια πράγματα που άρεσαν οι άνθρωποι για το ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy στην έρευνά μας.

Ένα άλλο σημείο που προέκυψε πολύ ήταν ο αριθμός των δυνατοτήτων που προσφέρει το GoDaddy. Η πλατφόρμα σας δίνει όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να μετατρέψουν έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου από απλό και θαμπό σε συναρπαστικό και μοναδικό.

“Υπήρχαν τόσα πολλά διαφορετικά στοιχεία που μπορούσα να δημιουργήσω. Μου αρέσει πολύ η ευκαιρία να έχω άλλα πράγματα όπως εικόνες, ένα blog ή μαρτυρίες εκεί, όπου είναι’Ήταν αρκετά δύσκολο να το αναγνωρίσουμε από άλλες πλατφόρμες.”

Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – Οι χρήσιμες συμβουλές μας για το πώς να μετατρέψετε το όνειρό σας σε πραγματικότητα

Συγκρίνετε τους καλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου εκεί έξω για να βρείτε μια σουίτα στις ανάγκες σας

Πόσο καλά είναι τα Σχέδια Θεμάτων?

Πριν μπείτε μέσα και αρχίσετε να ψάχνετε για το GoDaddy’πρότυπα, πρέπει να ξέρετε εσύ δεν’Πραγματικά πρέπει να διαλέξω ένα θέμα για να ξεκινήσετε.

Αυτό συμβαίνει επειδή το GoDaddy δημιουργεί έναν ιστότοπο για εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παραλείψετε το κοινό βήμα στο εγχειρίδιο δημιουργίας ιστότοπων, όπου θα επιλέγατε από μια ποικιλία προτύπων για συγκεκριμένους κλάδους.

Ωστόσο, εάν θέλετε να είστε παραδοσιακοί, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο GoDaddy’βιβλιοθήκη προτύπων και περιηγηθείτε στα σχέδιά της – εκ των οποίων υπάρχουν πάνω από 100!

Θεά θέματαΤο GoDaddy είχε έναν πολύ μικρό αριθμό θεμάτων, αλλά τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών σχεδίων.

Μόλις εσύ’επιλέξατε ένα, Το GoDaddy θα σας μεταφέρει στο πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων + μάρκετινγκ ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας. Το’Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το ADI και να κάνετε check in για να σας βεβαιωθούμε’επέλεξα μια σχετική βιομηχανία.

Θεματικός συντάκτης θεμάτωνΤο GoDaddy χρησιμοποιεί το ADI για να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας, έτσι δεν το κάνετε’Πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα για να ξεκινήσετε – αν και μπορείτε αν θέλετε!

Πάμε μπαμπά’Ο αλγόριθμος σχεδιασμού σημαίνει ότι μπορεί να υποστηρίξει πάνω από 1.500 διαφορετικούς τύπους βιομηχανίας.

Αφού το GoDaddy σχεδιάσει τον ιστότοπό σας, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 20 διαφορετικά στυλ σε αυτόν Εργαλείο προσαρμογής θέματος, χωρίς να χάσετε κανένα από τα περιεχόμενά σας.

Αυτά έρχονται σε μια ποικιλία στυλ και μεταβάλλουν τη διάταξη του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε πριν διαμορφώσετε ένα σχέδιο που’είναι σωστό για εσάς.

Θέματα GoDaddyΤο ADI του GoDaddy δημιουργεί τον ιστότοπό σας γρήγορα και θα εντυπωσιαστείτε με τα αποτελέσματα

Επιπλέον, όλα τα GoDaddy’Τα θέματα ανταποκρίνονται στα κινητά. Μπορείτε να δείτε ακόμη και πώς φαίνεται το θέμα σας σε μια μικρότερη οθόνη ‘Προεπισκόπηση’ τρόπος.

Το μόνο πράγμα που εμείς’το λένε είναι εάν εσύ’Ψάχνω για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να μετακινήσετε οτιδήποτε, οπουδήποτε, αυτό δεν είναι’το προϊόν για εσάς.

Το GoDaddy εμμένει στο σχεδιασμό βέλτιστων πρακτικών, πράγμα που σημαίνει ότι περιορίζει ό, τι μπορείτε και μπορείτε’να βάζω πράγματα σε σελίδες. Εάν χρειάζεστε μεγαλύτερο επίπεδο σχεδίασης, ρίξτε μια ματιά στο Wix, το οποίο σας δίνει απόλυτη ελευθερία να μεταφέρετε πράγματα στην καρδιά σας’περιεχόμενο.

‘Αλλά τι γίνεται αν αλλάξω γνώμη και θέλω ένα άλλο θέμα κάπου κάτω από τη γραμμή?’ Μην φοβάστε, το GoDaddy το καλύπτει επίσης.

Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή του θέματος ανά πάσα στιγμή. Το GoDaddy θα συμπληρώσει αυτόματα και θα αναδιαμορφώσει τα προϊόντα και το περιεχόμενό σας στη νέα σχεδίαση.

Ω, και μη’Μην ανησυχείτε: μπορείτε να παίξετε με ένα νέο σχέδιο πίσω από τα παρασκήνια χωρίς να επηρεάζει αυτό που βλέπουν οι χρήστες σας, έως ότου χτυπήσετε ‘Δημοσιεύω’.

Βοήθεια και υποστήριξη του ηλεκτρονικού εμπορίου GoDaddy

Το GoDaddy προσφέρει υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου με διάφορους τρόπους. Εχει ένα 24/7 τηλεφωνική γραμμή; υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας που τείνει να απαντήσει εντός 2 λεπτών ή λιγότερο. και έναν αποκλειστικό λογαριασμό Twitter για την απάντηση ερωτήσεων και ερωτημάτων.

Όπως και οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων, το GoDaddy διαθέτει επίσης τη δική του βάση γνώσεων όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε ερωτήσεις, παρόμοιες με μια μηχανή αναζήτησης και να λάβετε άμεσα, χρήσιμα αποτελέσματα.

Εμείς’προτείνω, εάν τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας δεν’t ταιριάξτε το ερώτημά σας, χρησιμοποιώντας τη ζωντανή συνομιλία ή την τηλεφωνική υποστήριξη. Αυτό ανταποκρίνεται και θα σας δώσει ενημερωμένες πληροφορίες.

Πάμε μπαμπά’Οι υπηρεσίες υποστήριξης είναι σε μεγάλο βαθμό σαφείς και συνοπτικές. Αν και δεν το κάνει’t προσφέρουν πολλούς τρόπους για να φτάσετε για βοήθεια, αυτό’Ακόμα περισσότερο από αρκετό για να λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

8

GoDaddy Ecommerce Pricing – είναι καλή σχέση ποιότητας / τιμής?

Το GoDaddy έχει μόνο μία τιμή που σας επιτρέπει να πουλάτε online, που είναι ‘Πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου’ με 25 $ το μήνα (όταν χρεώνεται ετησίως). Αρχικό όνομα, σωστά?

Με αυτό, εσύ’Θα πάρω όλα αυτά’s σε αυτήν την κριτική για λογική τιμή – ωραία και απλή.

Το GoDaddy προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα που σας επιτρέπει ‘δοκιμάστε πριν αγοράσετε’. Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο εάν θέλετε να δείτε τι είναι όλη η φασαρία πριν περάσετε μια όμορφη δεκάρα!

Όσον αφορά την τιμή, είναι’είναι μια από τις φθηνότερες επιλογές εκεί έξω όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται το GoDaddy’s νεότερη προσθήκη στη λίστα χαρακτηριστικών – GoDaddy Insight, το οποίο σας παρέχει μια βαθμολογία Insight που συγκρίνει τον ιστότοπό σας με άλλους και ένα προσαρμοσμένο σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Αυτό είναι το GoDaddy’το πιο ξεχωριστό χαρακτηριστικό, παράλληλα με τον επεξεργαστή ADI του, αλλά υπάρχουν ακόμα άλλοι κατασκευαστές που σας κάνουν να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Το GoDaddy δεν έχει πραγματική ποιότητα στις δυνατότητες και τις εφαρμογές του σε σύγκριση με τους γίγαντες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify και το BigCommerce, κάτι που θα μπορούσε να σας εμποδίσει να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας.

Παρ ‘όλα αυτά, η GoDaddy σας παρέχει περισσότερα από αρκετά για να διευθύνετε μια μικρομεσαία επιχείρηση.

GoDaddy Ecommerce Review: Η απόφαση

Με όλο και περισσότερους δημιουργούς ιστότοπων να στρέφουν την εστίασή τους προς μια προσέγγιση ADI, το GoDaddy είναι πολύ μπροστά από την τάση.

Η πλατφόρμα προσφέρει μια εξαιρετική βάση εκκίνησης για αρχάριους και διαθέτει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες που χρειάζεστε για να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χάρη στη νέα σουίτα μάρκετινγκ.

Εκτός από το ότι είναι εύκολο στη χρήση, το GoDaddy είναι σχετικά φτηνό και έχει κάνει πολλή δουλειά στα σχέδια που προσφέρει για να καλυφθεί το Wix και το Squarespace.

Το GoDaddy είναι επίσης ο μεγαλύτερος καταχωρητής τομέα στον κόσμο, που σημαίνει ότι η επιλογή και η σύνδεση ενός ονόματος domain killer γίνεται αεράκι.

Το μειονέκτημα είναι οι εφαρμογές και τα χαρακτηριστικά του δεν διαθέτουν πραγματικός βάθος που απαιτείται για να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας σε εθνικά, ή ακόμη και παγκόσμια ύψη.

Ένα άλλο ζήτημα είναι το επίπεδο δημιουργικού ελέγχου που έχετε. Εάν θέλετε πλήρη ελευθερία για το πού βρίσκονται τα πράγματα στον ιστότοπό σας, εμείς’προτείνω να ρίξετε μια ματιά στην κριτική μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix εδώ.

Όλα τα πράγματα λαμβάνονται υπόψη, Το GoDaddy είναι ιδανικό για κάθε άτομο ή μικρή επιχείρηση που θέλει να πουλήσει διαδικτυακά και χρειάζεται έναν ιστότοπο γρήγορα.

Συνήθεις ερωτήσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που δεν αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο?

Ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ άλλοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το GoDaddy είναι το πρώτο.

Το τελευταίο, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων όπως το Shopify και το BigCommerce, τείνουν να είναι σχεδιασμένα για μεγάλες επιχειρήσεις που πρέπει να πωλούν χύμα και χρειάζονται πραγματικά ισχυρά εργαλεία ανάλυσης και διαχείρισης.

Εάν αυτό δεν είναι’εσείς, τότε το GoDaddy θα προσφέρει περισσότερα από αρκετά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Εσείς’Θα έχω επίσης περισσότερο λόγο για τον γενικό σχεδιασμό του ιστότοπου!

Τι υποστήριξη μάρκετινγκ παρέχει το GoDaddy?

Το GoDaddy σάς επιτρέπει να εκτελείτε προσαρμοσμένες καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά προκατασκευασμένων προτύπων email, να τα συμπληρώσετε με το περιεχόμενό σας και να τα στείλετε μαζικά στους συνδρομητές σας..

Αν εσύ’Δεν είστε σίγουροι για το πώς να ξεκινήσετε, το GoDaddy διαθέτει μια σειρά χρήσιμων οδηγών που είναι ενημερωμένοι και σας καθοδηγούν στη διαδικασία του τρόπου εκτέλεσης μιας αποτελεσματικής καμπάνιας μάρκετινγκ μέσω email.

Μετά από αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση της καμπάνιας email σας μέσω του GoDaddy’αναλυτικά στοιχεία. Στατιστικά για τον αριθμό των ατόμων που έλαβαν το email, πόσα το άνοιξαν και πόσα έλαβαν μέτρα είναι όλα διαθέσιμα μέσω του ταμπλό.

Αν θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να πληρώσετε για ένα μηνιαίο πρόσθετο που δημιουργεί αυτόματα κραυγές για εσάς.

Πώς θα βοηθήσει το GoDaddy να δει τα προϊόντα μου?

Φυσικά, μέσω της μαγείας του SEO (Search Engine Optimization)!

Το GoDaddy προσφέρει ένα εξαιρετικό, ενσωματωμένο εργαλείο προβολής SEO (διατίθεται απευθείας στη βιτρίνα). Εδώ προσφέρει συμβουλές για περιγραφές προϊόντων / εταιρειών και από αυτό παρέχει προτεινόμενους όρους αναζήτησης.

Επιπλέον, σας καθοδηγεί πώς θα παρουσιαστεί στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Το GoDaddy προσφέρει επίσης μια επιπλέον υπηρεσία με επιπλέον 4,99 $ το μήνα, όπου θα παρακολουθεί και θα διαχειρίζεται ολόκληρο τον ιστότοπό σας’βελτιστοποίηση αναζήτησης.

Το Website Builder Expert στοχεύει να σας παρέχει ειλικρινά δεδομένα. Οτι’Γιατί διεξάγουμε τη δική μας έρευνα και αποκτούμε άμεση, προσωπική εικόνα. Οι αναλύσεις και τα γραφικά σε αυτό το άρθρο βασίζονται σε αυθεντικές πηγές που επικυρώνονται διασταυρωμένα από τους ειδικούς μας. Προσπαθούμε πολύ να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε είναι αξιόπιστες και ακριβείς. Ωστόσο, η WBE δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβεια στις πληροφορίες που μας παρέχονται από χρήστες, συμμετέχοντες στην έρευνα ή άλλες οντότητες.

Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το άρθρο είναι μόνο για γενικούς σκοπούς πληροφόρησης. Εμείς’χαίρομαι που απαντώ σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με αυτό το άρθρο και την έρευνά του. Διαβάστε περισσότερα εδώ και για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τον Εμπειρογνώμονα δημιουργίας ιστότοπου μέσω email στη διεύθυνση .

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map