Κριτικές για το Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεν είστε σίγουροι πού ή πώς; Εμείς’Χρησιμοποιήσαμε και επανεξετάσαμε όλες τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά και αυτοί οι κατασκευαστές βγήκαν στην κορυφή…


1

Αγοράστε

Βαθμολογία: 4.7 / 5
Η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου
Εύρος τιμών: 29 $ – 299 $

Το Shopify είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου πλανήτης. Γιατί; Επειδή’είναι το πιο ολοκληρωμένο. Έχει μια τεράστια γκάμα λειτουργιών και εφαρμογών πωλήσεων που κάνουν την πώληση ένα όνειρο. Το’s στο ακριβό τέλος της κλίμακας, αλλά με το Shopify δεν το κάνετε’να πουλάτε μόνο από τον ιστότοπό σας, μπορείτε επίσης να πουλάτε από τα κοινωνικά μέσα – Facebook, Pinterest και ακόμη και Instagram.

Επαγγελματίες Shopify:

 • Πολυκαναλική ενοποίηση
 • Εξαιρετικό σύστημα απογραφής
 • Πιθανότατα να το προτείνουν οι χρήστες
 • Καλύτερα συνολικά

Τι λένε οι χρήστες μας: “Συνολικά, ήταν μια πολύ εύκολη προσέγγιση για τη δημιουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος. Έχω πλήρη έλεγχο σχετικά με το πώς και τι θέλω να τοποθετήσω στον ιστότοπό μου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα να μπορώ να αλλάξω οτιδήποτε και όταν θέλω.”

Μάθετε περισσότερα: διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Shopify

2

Wix eCommerce

Βαθμολογία: 4.3 / 5
Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου
Εύρος τιμών: 20 $ – 35 $

Το Wix είναι το νούμερο 1 αξιολογημένο ιστότοπο μας και έρχεται ακριβώς πίσω από το Shopify για την προσφορά του ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν ιστότοπους σε λίγα λεπτά, αυτή η εύχρηστη πλατφόρμα κάνει σχεδόν τη δημιουργία ιστότοπων… διασκέδαση! Δεν έχει την ικανότητα πωλήσεων του Shopify όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τα αποθέματα, αλλά’Είναι μια εξαιρετική και φθηνότερη εναλλακτική λύση εάν θέλετε απλώς να πουλήσετε μερικά προϊόντα στον ιστότοπό σας.

Επαγγελματίες του Wix eCommerce:

 • Εύκολο στη χρήση και επεξεργασία
 • Μπορεί να προσθέσει βίντεο προϊόντων
 • Μεγάλη επιλογή προτύπων

Τι λένε οι χρήστες μας: “Μπορείτε κυριολεκτικά να αλλάξετε τα πάντα, σελίδα αγοράς, σελίδα προϊόντος. Όλα είναι υπό τον έλεγχό σας”.

Μάθετε περισσότερα: διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο Wix

3

BigCommerce

Βαθμολογία: 4.2 / 5
Η πιο επεκτάσιμη πλατφόρμα και τα καλύτερα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά
Εύρος τιμών: 29,95 $ – 249,95 $

Το BigCommerce είναι ένας άλλος γίγαντας ηλεκτρονικού εμπορίου. Το’εάν είστε σίγουροι νικητής’ψάχνω να κλιμακώσω και να αναπτύξουμε μια μεγάλη επιχείρηση. Το’Έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε ως ενσωματωμένες λειτουργίες (που σημαίνει ότι δεν υπάρχει επιπλέον κόστος) και όπως το Shopify σας επιτρέπει να πουλάτε σε πολλά κανάλια όπως το Facebook και το Instagram.

Πλεονεκτήματα BigCommerce:

 • Επιτρέπει την πώληση πολλαπλών καναλιών σε κοινωνικά μέσα
 • Φανταστικές δυνατότητες SEO
 • Περισσότερες ενσωματωμένες δυνατότητες από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή

Τι λένε οι χρήστες μας: “Σας κάνει πραγματικά να αισθάνεστε άνετα γνωρίζοντας ότι παρακολουθούσαν τις πωλήσεις και την ανάπτυξή σας, ενώ βοηθούσαν επίσης στη δημιουργία ενός λειτουργικά καλά μορφοποιημένου ιστότοπου”.

Μάθετε περισσότερα: διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το BigCommerce

4

Ηλεκτρονικό εμπόριο Squarespace

Βαθμολογία: 4.2 / 5
Τα καλύτερα σχεδιασμένα πρότυπα
Εύρος τιμών: 18 $ – 40 $

Το Squarespace είναι το πιο κομψό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, γι ‘αυτό και εξουσιάζει τόσα πολλά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Εκεί’είναι μια ευρεία επιλογή απλών και απίστευτα σχεδιασμένων προτύπων ηλεκτρονικού εμπορίου, ποιοτικών χαρακτηριστικών και ενός ισχυρού συστήματος απογραφής. Δεν το κάνει’ταιριάζει σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά’Είναι ιδανικό για το σχεδιασμό-συνείδηση.

Πλεονεκτήματα Squarespace:

 • Τα καλύτερα σχεδιασμένα πρότυπα
 • Καλό απόθεμα και αναλυτικά στοιχεία για έναν δημιουργό ιστότοπων
 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Τι λένε οι χρήστες μας: “Στην πραγματικότητα το βρήκα εκπληκτικά διαισθητικό, πολλά από αυτά που διάβασα με είχαν προετοιμάσει για κάτι που ήταν υπερβολικά σχεδιαστικό και αισθητικό σε σχέση με την πρακτική χρήση, αλλά στην πραγματικότητα το βρήκα αρκετά απλό να κάνω τα βασικά με”.

Μάθετε περισσότερα: διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο Squarespace

5

Ηλεκτρονικό εμπόριο Weebly

Βαθμολογία: 4.1 / 5
Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής
Εύρος τιμών: 5 $ – 38 $

Η Weebly αγοράστηκε πρόσφατα από τον γίγαντα επεξεργασίας πληρωμών, την Square, οι οποίοι έχουν εργαστεί σκληρά για τη βελτίωση της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου. Και αυτοί’τα πήγατε καλά – αυτό’Είναι εύκολο στη χρήση και έρχεται ως η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής στην κατάταξή μας. Το’Εξακολουθεί να έχει κάποιο τρόπο να πάει για να ανταγωνιστεί με τους οπαδούς του Shopify, αλλά’είναι σίγουρα ένας ισχυρός διεκδικητής.

Επαγγελματίες Weebly:

 • Καλές δυνατότητες blogging
 • Λειτουργικότητα προστατευμένης σελίδας με κωδικό πρόσβασης
 • Διαγραφή διεπαφής
 • Καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής

Τι λένε οι χρήστες μας: “Αυτό είναι για ένα διαδικτυακό κατάστημα που θέλει λίγο περισσότερη προσωπικότητα και θέλει να μπορεί να χρησιμοποιήσει το drag and drop side building των πραγμάτων”.

Μάθετε περισσότερα: διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο Weebly

6

Ολίσθηση

Βαθμολογία: 3,9 / 5
Εξαιρετικές δυνατότητες ανάλυσης
Εύρος τιμών: 15 $ – 299 $

Η Volusion έκανε πρόσφατα κάποιες αλλαγές. Το’Είναι πλέον πιο εύκολο στη χρήση, έχει περισσότερες επιλογές πληρωμής και έχει εκπληκτικές δυνατότητες ανάλυσης. Υπάρχουν όμως κάποιες αδυναμίες – μπορείτε’Προσθέστε ένα blog και πολλές από τις δυνατότητές του μπορούν’να ανταγωνιστείτε με άλλες πλατφόρμες σε αυτήν τη λίστα.

Πλεονεκτήματα Volusion

 • Σας παρέχει πολλά δεδομένα και αναλυτικές πληροφορίες
 • Έχει ένα σαφές σύστημα απογραφής
 • Πολλές μέθοδοι πληρωμής

Τι λένε οι χρήστες μας: “Για έναν ιστότοπο που είναι εδώ για να πουλήσει προϊόντα και να σας υποστηρίξει με δεδομένα, το Volusion είναι ακριβώς αυτό”.

Μάθετε περισσότερα: διαβάστε την πλήρη κριτική Volusion

7

Ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy

Βαθμολογία: 3.7 / 5
Ευκολότερο στη χρήση
Εύρος τιμών: 29,99 $

Αν θέλετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα να λειτουργεί και να λειτουργεί εντός μιας ημέρας, πείτε γεια στο GoDaddy. Χρησιμοποιώντας το ADI (Artificial Design Intelligence), δημιουργεί ένα κατάστημα Για εσείς, με βάση τις πληροφορίες που δίνετε. Το μειονέκτημα είναι ότι περιορίζει τον δημιουργικό σας έλεγχο και δεν το κάνει’Έχω τα ίδια χαρακτηριστικά ποιότητας άλλων κατασκευαστών.

Πλεονεκτήματα της GoDaddy:

 • Υποστηρίζει πολλές βιομηχανίες
 • Εξαιρετικά εργαλεία μάρκετινγκ
 • Ταχύτερη κατασκευή

Τι λένε οι χρήστες μας: “Ήταν πολύ εύκολο, τόσο εύκολο που ήταν καταπληκτικό. Ξεκινά ζητώντας σας ερωτήσεις και στη συνέχεια εμφανίζει έναν ιστότοπο παραδείγματος που σας επιτρέπει να δείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ζωντανεύει μπροστά σας, αυτό’είναι εξαιρετικά συναρπαστικό”.

Μάθετε περισσότερα: διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy

8

Τρισδιάστατη κάρτα

Βαθμολογία: 3.7 / 5
Καλό αλλά εκεί’είναι καλύτερα εκεί έξω
Εύρος τιμών: 19 $ – 299 $

Το 3dcart είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου με πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 160 μεθόδων πληρωμής και 90 δωρεάν προτύπων. Ωστόσο, αυτό’είναι δύσκολο στη χρήση και δεν το κάνει’Προσφέρουμε πολύ δημιουργικό έλεγχο, καθιστώντας το δικό μας ‘λιγότερο πιθανό να συνιστάται’ οικοδόμος ιστότοπου.

Πλεονεκτήματα τρισδιάστατων καρτών:

 • Χρήσιμα μηνύματα SEO
 • Δυνατότητα αλλαγής θεμάτων ανά πάσα στιγμή
 • Πάνω από 160 πύλες πληρωμής
 • 90 δωρεάν πρότυπα
 • 200+ ενσωματωμένα χαρακτηριστικά

Τι λένε οι χρήστες μας: Κάνει τη δουλειά αλλά όχι πολύ απλοποιημένη. Νιώθω σαν λίγο παντού”.

Μάθετε περισσότερα: διαβάστε την πλήρη κριτική τρισδιάστατης κάρτας

9

Μεγάλο καρτέλ

Βαθμολογία: 2,9 / 5
Η μόνη πλατφόρμα που μπορείτε να πουλήσετε δωρεάν
Εύρος τιμών: Δωρεάν – 29,99 $

Το BigCartel είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χωρίς κινδύνους. Γιατί; Επειδή’είναι ο μοναδικός κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά όπου μπορείτε να πουλήσετε δωρεάν! Η φιλική προς τον χρήστη διαδικασία ενσωμάτωσης το καθιστά εύκολο στη ρύθμιση, αλλά τα βασικά χαρακτηριστικά του και η ανάγκη κωδικοποίησης το καθιστούν απογοητευτικό για αρχάριους.

Πλεονεκτήματα Big Cartel:

 • Πουλήστε online δωρεάν
 • Φιλικές προς το χρήστη προτροπές κατά τη ρύθμιση
 • Σύστημα απογραφής ιδανικό για πώληση μεμονωμένων προϊόντων

Τι λένε οι χρήστες μας: “Ένα απλό, εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που’s ίσως καλό αν ξεκινάτε και θέλετε ένα βασικό κατάστημα, αλλά όχι τόσο υπέροχο αν θέλετε υψηλότερο επίπεδο προσαρμογής”.

Μάθετε περισσότερα: διαβάστε την πλήρη κριτική Big Cartel

10

Πώς εξετάζουμε τους δημιουργούς ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου?

Η επιλογή του κατάλληλου κατασκευαστή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι σημαντική. Το’είναι συναρπαστικό. Θα μπορούσε ακόμη και να σας κάνει πολλά χρήματα. Και θέλουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο για να βρείτε το τέλειο ταίριασμα.

Δοκιμάζουμε τον εαυτό μας κάθε κατασκευαστή ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε πραγματική, προσωπική εικόνα για κάθε ένα. Αλλά δεν το κάνουμε’να σταματήσω εκεί. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, έχουμε ομάδες καθημερινών ανθρώπων να δοκιμάζουν, να ελέγχουν και να βαθμολογούν κάθε κατασκευαστή. Τους ζητάμε να εκτελέσουν εργασίες και να μας πείτε τι σκέφτηκαν.

Συνδυάζοντας αυτήν την εικόνα με τους χρήστες μας’ βαθμολογίες και βαθμολογίες, δημιουργούμε μια πραγματικά σε βάθος ανάλυση κάθε δημιουργού ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Εμείς’δεν υποθέτω ότι το GoDaddy Ecommerce είναι το πιο εύκολο στη χρήση εργαλείο δημιουργίας. Εμείς ξέρω ότι είναι!

Εκτός από αυτήν τη διεξοδική δοκιμή χρηστών, ρίχνουμε επίσης τα μανίκια μας για να εξετάσουμε κάθε ίντσα από αυτό που κάνει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου να τσεκάρει. Αυτό περιλαμβάνει δυνατότητες πωλήσεων και εργαλεία ιστότοπου, αξία για χρήματα, ευελιξία σχεδιασμού και λειτουργίες βοήθειας και υποστήριξης.

Συνδυάζοντας όλα αυτά τα δεδομένα, φροντίζουμε εμείς’σας δίνουμε τις καλύτερες κριτικές για να βασίσετε τις αποφάσεις σας. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη, παρέχοντας ακριβείς, ενημερωμένες και ειλικρινείς κριτικές για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πραγματοποιούμε ώρες διεξοδικής έρευνας σε κάθε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που εξετάζουμε για να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και να σας προσφέρουμε το καλύτερο προβάδισμα για τον ανταγωνισμό σας.

11

Υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου?

Το’δεν αποτελεί έκπληξη οι εννέα κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου στη λίστα μας’οι μόνες επιλογές εκεί έξω. Όλοι οι οικοδόμοι εμείς’που παρατίθενται φιλοξενούνται, που σημαίνει ότι δεν έχετε’Δεν πρέπει να ανησυχείτε για τη διαχείριση ενημερώσεων ή για την πληρωμή προγραμμάτων φιλοξενίας. Μα αυτό’για να μην πω’έχω αυτήν την επιλογή!

Οι αυτο-φιλοξενούμενοι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή. Μερικοί αυτο-φιλοξενούμενοι κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνουν:

 • Ματζέντο
 • WordPress με το WooCommerce
 • OpenCart

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με το πώς συγκρίνονται με τους φιλοξενούμενους κατασκευαστές στην κριτική μας σχετικά με το καλύτερο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου. Εν τω μεταξύ, εμείς’Θα είμαι απασχολημένος εργαζόμενος σκληρά για να σας προσφέρουμε τις τελευταίες κριτικές.

Εδώ’ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου που εμείς’Θα δοκιμάσω τους επόμενους μήνες:

 • 1&1 ΙΟΝΟΣ
 • ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ123
 • Αμερικανικό εμπόριο
 • Sellfy

12

Περίληψη – Κριτικές πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου

Η επιλογή του καλύτερου δημιουργού ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να φαίνεται σαν μια μεγάλη απόφαση. Οτι’γιατί είμαστε’Έχω κάνει την έρευνα για να σας φέρει τους καλύτερους κατασκευαστές στην αγορά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

Εμείς’έχετε ελέγξει κάθε έναν από αυτούς τους κατασκευαστές για να σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια εφαρμογή:

 1. Αγοράστε
 2. Wix eCommerce
 3. BigCommerce
 4. Ηλεκτρονικό εμπόριο Squarespace
 5. Ηλεκτρονικό εμπόριο Weebly
 6. Ολίσθηση
 7. Ηλεκτρονικό εμπόριο GoDaddy
 8. Τρισδιάστατη κάρτα
 9. Μεγάλο καρτέλ

Ίσως ένας ή περισσότεροι από αυτούς τους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν τραβήξει την προσοχή σας. Όποια κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτές είναι οι κορυφαίες μάρκες της επιχείρησης αυτήν τη στιγμή. Γιατί να μην δείτε το γράφημα σύγκρισης ηλεκτρονικού εμπορίου για να δείτε αυτούς τους ηγέτες της αγοράς δίπλα-δίπλα; Συγκρίνετε τις βαθμολογίες με αστέρια, τις δυνατότητές τους και άλλα με μια ματιά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map