7 Συμβουλές για τη Μαύρη Παρασκευή: Μην κολλήσετε στην κίνηση

μαύρη Παρασκευή επιλεγμένη εικόνα


Η Μαύρη Παρασκευή έρχεται. Και έτσι είναι εκατομμύρια αγοραστές σε καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Πέρυσι, πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί αγόρασαν διαδικτυακά, δαπανώντας 19 $ δισεκατομμύριο όλο το Σαββατοκύριακο. Τρομακτικοί αριθμοί, σωστά?

Αλλά μην φοβάστε – εμείς’έχετε κάνει την έρευνά μας και θα σας δείξουμε πώς να προετοιμάσετε και να ευημερήσετε αυτήν τη Μαύρη Παρασκευή με 7 εύκολες ακολουθίες.

Γιατί λοιπόν η μεγάλη αναστάτωση; Η Μαύρη Παρασκευή είναι η πιο σημαντική ημέρα του έτους για την οικονομία των ΗΠΑ. Και η πλειοψηφία των κυνηγών ευκαιρίας της Μαύρης Παρασκευής μετακινούνται στο διαδίκτυο για τις αγορές τους.

Και μετά εκεί’s Amazon, το θηρίο της Μαύρης Παρασκευής. Το 2016, το 35% των αγοραστών στο κατάστημα έλεγξαν την Amazon πριν αγοράσουν, και πέρυσι χρειάστηκε ένα επιβλητικό 55% του μεριδίου αγοράς της Μαύρης Παρασκευής.

Ωστόσο, εμείς’έχετε κάποιες εξαιρετικές συμβουλές για να πάρετε ένα κομμάτι της πίτας διακοπών, καλύπτοντας τα πάντα, από ιδέες καμπάνιας έως διαδικτυακές αυξήσεις κίνησης. Έτσι, μετά την ανάγνωση αυτού του οδηγού, εμείς’είμαι σίγουρος’Θα κάνω έκρηξη τη Μαύρη Παρασκευή.

1

Ετοιμαστείτε για κυκλοφορία

Το’κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου’ο χειρότερος εφιάλτης: μια τεράστια αύξηση στους επισκέπτες και ο ιστότοπός σας καταρρέει. Αν εσύ’είστε κάτοχος ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, εσείς’χάνοντας χρήματα. Και οι ανταγωνιστές σας περιμένουν να καλωσορίσουν τους απορριφθέντες πελάτες σας.

Εδώ’Οι κορυφαίες 3 συμβουλές μας για την επιβίωση της κυκλοφορίας της Μαύρης Παρασκευής:

 • Δοκιμάστε τη χωρητικότητα φόρτωσης
 • Stagger emails
 • Προετοιμαστείτε για το χειρότερο

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να δοκιμάσετε το δικό σας ικανότητα φόρτωσης. Αυτό μπορεί να γίνει με εργαλεία όπως το LoadImpact.com ή εάν εσείς’επαναχρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου όπως Αγοράστε, σκεφτείτε να αυξήσετε το εύρος ζώνης σας.

Συγκλονίζοντας τα email σας βοηθά να φέρει τους πελάτες, ένα κύμα κάθε φορά. Αφήνω’ας πούμε ότι έχετε πολύ καλή έκπτωση για να την αγνοήσετε και την αποδεσμεύετε σε όλους τους συνδρομητές σας ταυτόχρονα. Μαντέψτε τι συμβαίνει; Κάντε κλικ, κάντε κλικ, συντριβή. Επίσης, δοκιμάστε τα email εκ των προτέρων. Βεβαιωθείτε ότι στέλνουν και διαβάζουν σωστά.

Εν τέλει, προετοιμασία για καταστροφές μπορεί να ακούγεται δραματικό, αλλά αυτό’είναι δίχτυ ασφαλείας. Η ομάδα μάρκετινγκ έχει σχέδιο επικοινωνίας εάν υπάρχει’είναι συντριβή; Εξηγήστε γιατί’συμβαίνει και πώς εσύ’θα το λύσω. Το’Είναι πραγματικά σημαντικό για μια καλή εικόνα της επωνυμίας, φέρνοντας τους πελάτες πίσω στο μέλλον.

2

Υφηγητής’να ξεχάσω τους παλιούς πελάτες

Ένα συνηθισμένο λάθος της Μαύρης Παρασκευής εστιάζει στο να προσελκύσει νέους πελάτες. Σίγουρα, αυτό είναι εξαιρετικό για τις επιχειρήσεις μακροπρόθεσμα, αλλά όχι για τη Μαύρη Παρασκευή. Γιατί; Επειδή’είναι πιο ακριβό.

Κατά μέσο όρο, το’s 2.6x πιο ακριβό για διαφήμιση τη Μαύρη Παρασκευή από οποιαδήποτε άλλη μέρα. Γιατί λοιπόν να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζεστε; Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη δημιουργία χρημάτων από υπάρχοντες πελάτες.

Όχι μόνο εξοικονομείτε κόστος διαφήμισης, αλλά μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις εκπτώσεις σας. Αλλά γιατί να ενοχλείς; Με απλά λόγια, η εξατομίκευση διαφημίσεων αυξάνει τις μετατροπές. Πράγματι, μια πρόσφατη μελέτη αποκάλυψε ένα 500% αύξηση στις συναλλαγές όταν εξατομικεύτηκε η διαφήμιση.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό βλέποντας τα ιστορικά αγορών. Για παράδειγμα, ξέρετε τι μέγεθος παπούτσια έχει παραγγείλει κάποιος ή ότι’πρόσφατα αγόρασα κιθάρα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να τους στείλετε πράγματα’Θα διαβάσω πραγματικά.

Το καλύτερο απ ‘όλα, αυτοί’έχετε ήδη αγοράσει τα προϊόντα σας, έτσι’είναι πιθανό να εμπιστευτείτε την επωνυμία σας (και να ψωνίσετε ξανά!).

3

Τμηματοποιήστε τα email σας

Για μάρκετινγκ Black Friday, ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλους. Μπορεί να λειτουργεί για την πώληση καλτσών, αλλά όχι για καμπάνιες μέσω email. Σύμφωνα με Pure360.com, Τα έσοδα ανά email είναι 4 φορές χαμηλότερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Cyber, έτσι’Είναι πιο σημαντικό από ποτέ για να κάνουμε τις καμπάνιες σας να μετράνε.

Σήμερα, είναι’Δεν αρκεί για απλή άντληση περισσότερων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή για αποστολή εξαιρετικών εκπτώσεων’σχετικά με τη σχετική διαφήμιση. Με λίγα λόγια: σαρώστε τη λίστα των πελατών σας και προσπαθήστε να τους δελεάσετε διαφορετικά.

Οι κορυφαίες συμβουλές μας για αποτελεσματική τμηματοποίηση email Black Friday είναι:

 • Επανενεργοποιήστε τους προηγούμενους αγοραστές Cyber
 • Στοχεύστε τα πρώτα χρονόμετρα
 • Προσφέρετε ειδικές εκπτώσεις για το φύλο

Συνοπτικά, πρέπει να εξετάσετε τη συμπεριφορά αγοράς. Έχει αγοράσει αυτό το άτομο μαζί σας πριν; Τότε θα μπορούσατε να τους προσφέρετε πακέτα, επειδή έχουν αποδειχθεί ενδιαφέρον. Αν έχουν καταφύγιο’τ? Υφηγητής’να τους τρομάξετε με πολλές εκπτώσεις. Βρείτε ένα υπόλοιπο.

4

Βρείτε το σωστό επείγον

Προχωρώντας από το # Συμβουλή 3, πρέπει να βρείτε μια ισορροπία στον επείγοντα χαρακτήρα σας. Τώρα εμείς’Δεν υπάρχουν ψυχολόγοι, αλλά γνωρίζουμε ότι ο επείγων χαρακτήρας κάνει τους ανθρώπους να ενεργούν γρήγορα.

Αυτό το κάνει ενεργοποιώντας το FOMO (Fear-of-Missing-Out) στον εγκέφαλό σας. Το’Συνήθως γίνεται με βάση προσφορές χρόνου ‘Κάντε κράτηση έως τα μεσάνυχτα για δωρεάν παράδοση!’. Και οι περισσότεροι από εμάς έχουν πέσει για αυτό.

Μια άλλη ιδέα είναι γνωστή ως μάρκετινγκ σπανιότητας. Αυτό παροτρύνει τους πελάτες να αγοράσουν χρησιμοποιώντας ποσότητες. Για παράδειγμα, ‘Χαμηλό απόθεμα, Κάντε κράτηση τώρα!’ (Απλώς βεβαιωθείτε ότι το απόθεμα είναι πραγματικά χαμηλό!)

amazon-αστραπές-online-προσφορέςΑμαζόνα’μικρό ‘Προσφορές αστραπής’ υπονοώ εκεί’Απομένει ένα περιορισμένο ποσό, ενθαρρύνοντας μας να αγοράσουμε

Λοιπόν, υπερφορτώστε τους πελάτες σας με επείγοντα μηνύματα, σωστά; Λανθασμένος.

Πάρα πολύ επείγον σημαίνει ότι χάνετε αξία. Αν εσύ’στέλνω συνεχώς ‘Τελευταία ευκαιρία’, ή ‘Βιασύνη’ email, οι άνθρωποι θα υποθέσουν ότι τίποτα δεν είναι διαφορετικό. Σε τελική ανάλυση, εάν κάθε προϊόν είναι ξεχωριστό, κανένα από αυτά δεν είναι.

Απλώς θυμηθείτε να αποθηκεύσετε τις επείγουσες εκπτώσεις σας για τη σωστή στιγμή.

5

Διάσωση εγκαταλελειμμένα καροτσάκια

Οι τιμές εγκαταλειμμένων καλαθιών αυξάνονται από 69% σε 75% κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής. Υπάρχουν όμως τρόποι να μετατραπούν αυτά τα καροτσάκια σε μετρητά.

Οι συμβουλές μας για τη μείωση της εγκατάλειψης καλαθιού αγορών είναι:

 • Χρησιμοποιήστε τον επαναπροσδιορισμό
 • Πρόσθεσε ένα ‘λίστα επιθυμιών’
 • Υφηγητής’να κάνω τους χρήστες να δημιουργήσουν λογαριασμό

Επαναπροσδιορισμός Τα προϊόντα που εγκαταλείπουν το καλάθι αγορών με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπενθύμισης βοηθούν στην επαναφορά τους. Φυσικά, υπάρχουν καθημερινές περισπασμούς που κάνουν τους αγοραστές να ξεχνούν, οπότε μην το κάνετε’να τους πιέσεις πάρα πολύ. Σκεφτείτε να επαναπροσδιορίσετε διαφημίσεις κοινωνικών μέσων ή να στείλετε ένα μήνυμα όταν αυτές’συνδεθήκατε ξανά στον ιστότοπό σας.

Προσθήκη λίστας επιθυμιών σημαίνει ότι οι αγοραστές μπορούν να αποθηκεύουν αντικείμενα χωρίς δέσμευση για αγορά. Πριν, έβαζαν στο καλάθι τους και έφυγαν. Δίνοντάς τους αυτήν την επιλογή, μπορούν να αφήσουν αυτά τα δώρα πίσω, χωρίς να πρέπει να εγκαταλείψουν το καλάθι τους.

Υφηγητής’να αναγκάσει τους πελάτες να δημιουργήσουν λογαριασμό: Φοβίζει τους περισσότερους. Τη Μαύρη Παρασκευή, η εγγραφή είναι σπατάλη χρόνου που θα μπορούσε να δαπανηθεί… λοιπόν, δαπάνες. Προσφορά α ‘Επισκέπτης’ ολοκλήρωση αγοράς για μεγιστοποίηση των μετατροπών.

6

Να είσαι δημιουργικός

Σε αυτήν την ημέρα εκπτώσεων, πώς μπορείτε να μειώσετε τον θόρυβο; Γίνετε δημιουργικοί. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές μεθόδους για να κάνετε τα άτομα να σταματήσουν, να κάνουν κλικ και να αγοράσουν.

Πρώτον, ρίξτε μια ματιά στους ανταγωνιστές σας. Πώς προσελκύουν αγοραστές; Και δεύτερον, τι λειτούργησε πέρυσι; Μπορείτε να χτίσετε από αυτό?

Το κατάστημα λιανικής πώλησης γραφείων Staples το έκανε καλά, χρησιμοποιώντας μια παύλα δημιουργικού χιούμορ στον ιστότοπό τους. Μετονομασία κατηγοριών (‘Τεχνολογείτε τις αίθουσες’) για να κάνουν τους πελάτες να γελούν – λειτουργεί. Δοκίμασε το.

αστεία πρωτοσέλιδα της ιστοσελίδαςΤο Staples χρησιμοποίησε αστεία πρωτοσέλιδα για να δελεάσει τους αγοραστές

Ή εστιάστε στα κοινωνικά μέσα. Το’Είναι μια πιο χαλαρή πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε πραγματικά να γίνετε δημιουργικοί. Σκεφτείτε ένα ελκυστικό hashtag ή μια αστεία φωτογραφία για να μεταδώσετε το μήνυμά σας.

7

Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα

Η Black Friday είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τον ιστότοπο ή την επιχείρησή σας. Γιατί; Μπορείτε να πάρετε το όνομά σας εκεί έξω. Οπως εμείς’καλύπτονται, θα υπάρχουν τόσοι πολλοί Αμερικανοί πρόθυμοι να ξοδέψουν, να ξοδέψουν, να ξοδέψουν.

Γιατί λοιπόν να μην σκεφτείτε το μέλλον; Στην # Συμβουλή 6, μιλήσαμε για τη δημιουργικότητα και εμείς’Θα συνεχίσω εν συντομία εδώ.

Συνιστούμε να σκέφτεστε έξω από το κουτί της Μαύρης Παρασκευής. Αντί να μειώσετε τις εκπτώσεις, χρησιμοποιήστε την διαδικτυακή επισκεψιμότητα για να βελτιώσετε την εικόνα της επωνυμίας σας, οδηγώντας σε κέρδη. Σας συνιστούμε να εργαστείτε με φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δωρίζοντας το 100% των κερδών της Μαύρης Παρασκευής σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, εσείς’βοηθώντας έναν αξιόλογο σκοπό. Και θα σας κάνει αξέχαστα μακροπρόθεσμα. Ναι εσύ’δεν βγάζεις χρήματα, αλλά εσύ’βοηθάω άλλους.

εκστρατεία της Παταγωνίας Μαύρη ΠαρασκευήΗ Patagonia έδωσε το 100% των πωλήσεων της Black Friday, βελτιώνοντας την εικόνα της επωνυμίας τους

Ένα γρήγορο πράγμα που πρέπει να θυμάστε: Don’γιορτάζω πολύ νωρίς. Επιστρέφεται το 40% των αντικειμένων που αγοράστηκαν στο διαδίκτυο, οπότε μη’να ξοδέψετε όλα τα κέρδη σας αμέσως.

Τέλος, για μακροπρόθεσμη σκέψη, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ μετά την αγορά. Αποστολή ‘Ευχαριστώ’ ή ‘Έκπτωση από την επόμενη αγορά’ Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα βοηθήσουν την επωνυμία σας να παραμείνει στον πελάτη’νου. Συνεπώς, κρατήστε τους αγοραστές ευχαριστημένους και αυτοί’Θα επιστρέψω ξανά.

Συμβουλές για τη Μαύρη Παρασκευή: Ανακεφαλαίωση

Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσετε, αλλά πρέπει να προετοιμαστείτε. Άσε λοιπόν’ανακεφαλαιώστε τις εύχρηστες συμβουλές μας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε’να κολλήσω στην κυκλοφορία φέτος.

 1. Προετοιμαστείτε για διαδικτυακή κυκλοφορία και δοκιμαστικά email
 2. Υφηγητής’εστίαση σε νέους πελάτες
 3. Τμηματοποιήστε τα email σας
 4. Ισορροπήστε τον επείγοντα χαρακτήρα σας
 5. Αποθηκεύστε τα εγκαταλελειμμένα καρότσια σας
 6. Να είσαι δημιουργικός
 7. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα

Αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, θα πρέπει να είστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε αυτήν τη Μαύρη Παρασκευή. Γίνετε δημιουργικοί και μη’πανικός. Συνοπτικά, απλώς θυμηθείτε αυτές τις 7 συμβουλές και κάντε πραγματικά τις εκπτώσεις σας. Καλή τύχη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία μάρκετινγκ της Black Friday, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Pure360.com σήμερα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map