Αποκαλύφθηκαν τα πιο αγαπημένα κράτη της Αμερικής

Τα περισσότερα αγαπημένα κράτη των ΗΠΑ


Με τον Αγίου Βαλεντίνου’Ημέρα ακριβώς στη γωνία, Αμερική’Τα αγαπημένα ζευγάρια και οι λαχτάρα singletons βάζουν τις τελευταίες πινελιές στα ρομαντικά σχέδια.

Από το Κάνσας στο Κεντάκι, το Ουαϊόμινγκ στο Ουισκόνσιν, στις 14 Φεβρουαρίου οι Ηνωμένες Πολιτείες θα γίνουν η χώρα της ελεύθερης αγάπης.

Εκατομμύρια είναι έτοιμοι να ζητήσουν από έναν αγαπημένο να είναι ο βαλεντίνος τους, αλλά θέλαμε να μάθουμε: ποιο κράτος των ΗΠΑ είναι το πιο αγαπημένο?

Βαλεντίνος’Η ημέρα μπορεί να αφορά το ρομαντισμό, αλλά ο ρομαντισμός είναι μεγάλη δουλειά.

Εστιατόρια, ανθοπωλεία, κοσμηματοπωλεία και καταστήματα σοκολάτας προετοιμάζονται για την πιο κομψή ημέρα αγορών του ημερολογίου λιανικής

Οι συνολικές δαπάνες το 2018 αναμένεται να φτάσουν τα 19,6 δισεκατομμύρια δολάρια, με το 55% του πληθυσμού να σχεδιάζει να γιορτάσει τις διακοπές.

Πέρυσι, παραδόθηκαν πάνω από 190 εκατομμύρια κάρτες, σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία Λιανικής.

Φέτος, το NRF αναμένει ότι η καραμέλα θα είναι το πιο δημοφιλές δώρο (55%), ακολουθούμενο από ευχετήριες κάρτες (46%) και λουλούδια (35,6%).

Αλλά αν σκάβεις πίσω από τους αριθμούς, πού στις ΗΠΑ θα Έρως’Τα βέλη βρίσκουν τον στόχο τους πιο συχνά?

Αποφασίσαμε να μάθουμε…

Ποια είναι η πιο αγαπημένη πολιτεία της Αμερικής?

Ο ρομαντικός χάρτης μας δείχνει ποιες πολιτείες των ΗΠΑ είναι οι πιο αγαπημένοι Η Χαβάη έρχεται στο νούμερο ένα!

Δείτε πού κατατάσσεται η πολιτεία σας στον χάρτη της Αμερικής’Οι περισσότερες (και οι λιγότερο) αγαπημένες καταστάσεις. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη μας, στείλτε ένα email στο οποίο έχει στεφθεί το πιο αγαπημένο κράτος των ΗΠΑ.

Το νησί της Πολυνησίας έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά διαζυγίου, ένα υψηλό ποσοστό γάμου και ένα χαμηλό ποσοστό νοικοκυριών ενός ατόμου. Όχι μόνο αυτό, αλλά και οι Χαβάοι ξοδεύουν πολύ περισσότερα από τα σκληρά κερδισμένα δολάρια τους από τον μέσο Αμερικανό για τους συνεργάτες τους στο Valentine’Ημέρα.

Ψευδώνυμο ως Παράδεισος του Ειρηνικού, τα ζευγάρια της Χαβάης φαίνεται σίγουρα να ζουν σε μια αγαπημένη ουτοπία.

Στο άλλο άκρο του τραπεζιού’μικρό δεν είναι καλά νέα για ζευγάρια στο Βερμόντ. Μπορεί να είναι ο κορυφαίος παραγωγός σιροπιού σφενδάμνου, αλλά με τον όρο αναζήτησης ‘Βαλεντίνος’Ημέρα’ λιγότερο δημοφιλής στο Βερμόντ κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης μέχρι τις διακοπές πέρυσι, οι λάτρεις της χώρας’Το πιο βόρειο κράτος πρέπει να πάρει λίγο πιο γλυκό.

Το’είναι μια παρόμοια ιστορία στα μέσα της δυτικής πολιτείας, με μόνο τη Βόρεια Ντακότα να τερματίζει στους πρώτους 15.

Η Αϊόβα, η Μινεσότα, το Κάνσας, η Νότια Ντακότα και το Ουισκόνσιν τερμάτισαν στο 15.

Τα αποτελέσματα σίγουρα θα πυροδοτήσουν τον φιλικό ανταγωνισμό μεταξύ Βόρειας και Νότιας Ντακότας.

Ενώ η Βόρεια Ντακότα ήρθε στις κορυφαίες πέντε αγαπημένες πολιτείες, οι απογοητευμένοι νότιοι ξάδελφοί τους ήρθαν στο κάτω μέρος 10. Ίσως οι Βόρειοι Ντακότα να μοιραστούν μερικά μαργαριτάρια σοφίας φέτος?

Τα ευρήματά μας προσφέρουν επίσης μια συναρπαστική εικόνα για το παλιό ερώτημα: ‘τα χρήματα αγοράζουν ευτυχία?’

Τέσσερις από τις 10 πλουσιότερες πολιτείες των ΗΠΑ κατά μέσο όρο εισοδήματος νοικοκυριού – Βιρτζίνια, Νιου Τζέρσεϊ, Καλιφόρνια και Χαβάη – όλες βαθμολογήθηκαν στις 10 πιο αγαπημένες πολιτείες στην ολοκληρωμένη μελέτη.

Μπορεί να είναι ένα κράτος διάσημο για το ποτάμι του, αλλά στο Μισισιπή η πορεία της αληθινής αγάπης δεν τρέχει ομαλά. Το Magnolia State κατέταξε μια αδιάφορη 41 στη λίστα μας με τις πιο αγαπημένες πολιτείες των ΗΠΑ. Είναι ενδιαφέρον ότι το Μισισιπή έχει επίσης ένα από τα χαμηλότερα εισοδήματα νοικοκυριών από οποιαδήποτε πολιτεία.

Οι συνάδελφοί της Αγίας Γραφής, η Λουιζιάνα και η Αλαμπάμα σημείωσαν επίσης κακή βαθμολογία για ρομαντισμό, και οι δύο εμφανίζονται στο κάτω μέρος 10. Πολλοί Αμερικανοί θα σοκαριστούν όταν βλέπουν ένα τόσο οικογενειακό μέρος της βαθμολογίας της χώρας τόσο χαμηλά στη βαθμολογία μας για τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια.

Δείτε πού βαθμολογείται η βαθμολογία σας στα πλήρη αποτελέσματα παρακάτω:

Μεθοδολογία

Χρησιμοποιήσαμε δημόσια διαθέσιμα δεδομένα από την αμερικανική απογραφή, την Statista και την εταιρεία μηχανικής μάθησης Getsidecar.com για να βρούμε στατιστικά στοιχεία για το ποσοστό των ατόμων που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, τα ποσοστά γάμου και διαζυγίου, τα νοικοκυριά ενός ατόμου και το μέσο Valentine’s Ημέρα δαπανών.

Τα δεδομένα του Google Trends αποκάλυψαν τις καταστάσεις όπου ‘Βαλεντίνος’Ημέρα’ ήταν ο πιο δημοφιλής όρος αναζήτησης για τον μήνα που οδηγεί στον Valentine’s Day 2017, ως κλάσμα των συνολικών αναζητήσεων σε αυτήν την τοποθεσία.

Το Sidecar ανέλυσε δεδομένα του Google Analytics από 9,2 εκατομμύρια περιόδους σύνδεσης χρηστών σε εμπόρους λιανικής ηλεκτρονικού εμπορίου’ ιστότοποι από την 1η Φεβρουαρίου 2016 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2016 και από την 1η Φεβρουαρίου 2015 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2015 για τον προσδιορισμό του μέσου βαλεντίνου’s ημερήσια δαπάνη από το κράτος των ΗΠΑ.

Συγκεντρώσαμε τα δεδομένα και αποδώσαμε σε κάθε πολιτεία βαθμολογία μεταξύ 1 και 10, το 10 είναι υψηλό και το 1 είναι χαμηλό, για κάθε σύνολο δεδομένων. Λαμβάνεται ο μέσος όρος κάθε συνόλου δεδομένων και οι καταστάσεις κατατάσσονται από το υψηλότερο (πιο αγαπημένο) στο χαμηλότερο (λιγότερο αγαπημένο) για να παράγουν τα τελικά αποτελέσματα.

Όπου δύο πολιτείες έφτασαν στο τελικό σκορ, το κράτος με το υψηλότερο ποσοστό γάμου κατατάχθηκε υψηλότερο. Επιλέξαμε το ποσοστό γάμου ως τον ισχυρότερο δείκτη μιας αγαπημένης κατάστασης λόγω και των δύο δεδομένων’αξιοπιστία (αρχεία απογραφής των ΗΠΑ) και επειδή ο γάμος είναι παγκοσμίως αποδεκτός ως βαρόμετρο ρομαντικής δέσμευσης.

Πηγές:

 • AmericanFactFinder, Απογραφή ΗΠΑ – 2016
 • Getsidecar.com – 2016
 • Στατιστικά 2016
 • Google Trends

συμπέρασμα

Δεν το κάνουμε’δεν ξέρω αν είναι’είναι ο ήλιος ή ο ρυθμός της ζωής, αλλά η Χαβάη είναι ένας ξεκάθαρος νικητής στην ανάλυσή μας για τα πιο αγαπημένα κράτη των ΗΠΑ.

Φαίνεται σαν εκεί’είναι κάτι στον αέρα της θάλασσας. Και οι τρεις κορυφαίες μας – Χαβάη, Τέξας και Καλιφόρνια – έχουν ακτές.

Αν βλέπεις την κατάστασή σου με κακή βαθμολογία έχει ξεφουσκώσει το μπαλόνι σου σε σχήμα καρδιάς, μη’μην ανησυχείς! Με τον Αγίου Βαλεντίνου’Οι ημερήσιες δαπάνες αναμένεται να αυξηθούν, εκεί’Ακόμα πρέπει να παίξουμε καθώς προχωράμε προς τις 14 Φεβρουαρίου 2018. Ανεβείτε το ante και δείτε αν μπορείτε να πιστέψετε την κατάστασή σας’τη φήμη.

Ή απλώς κλείστε μια πτήση για τη Χαβάη…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map