Εικονικά συνέδρια ως μοναδικό περιεχόμενο

Εικονικές διασκέψεις


Ένα αξιοπρεπές κομμάτι του κόσμου κινείται στο διαδίκτυο. Από την κοινωνικοποίηση έως το λιανικό εμπόριο, το Διαδίκτυο έχει ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων αλληλεπίδρασης. Η ανταλλαγή ιδεών δεν είναι διαφορετική. Από τις συνομιλίες TED έως τις εκδηλώσεις διάρκειας μιας εβδομάδας, οι επαγγελματίες μετακινούνται στο διαδίκτυο για να μοιραστούν πληροφορίες, ιδέες και προϊόντα.

Εικονικές διασκέψεις, όπως αυτές’αποκαλούνται, γίνονται μια βιώσιμη (ακόμη και επιθυμητή) εναλλακτική λύση για τα πραγματικά γεγονότα. Και το καλύτερο; Οποιοσδήποτε ιστότοπος μπορεί να φιλοξενήσει έναν. Φυσικά, πολλή σκληρή δουλειά, αλλά με κάθε περνώντας χρόνο φαίνεται ότι αξίζει όλο και περισσότερο. Όταν το περιεχόμενο είναι βασιλιά, το να είναι ο ιστότοπος όπου οι εμπειρογνώμονες μοιράζονται ιδέες είναι πολύ πολύτιμος.

Τι είναι εικονικά συνέδρια?

Οι εικονικές εκδηλώσεις είναι σε συνέδρια τι είναι το Netflix στην τηλεόραση: αυτονομία κοινού. Δίνοντας ‘παρευρισκόμενοι’ ευελιξία, βελτιώνουν τη συνολική δέσμευση. Εκείνοι που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του κόσμου απλώς εκκινούν τον υπολογιστή τους. Όσοι μπορούν’Παρακολουθήστε τρία o’Η ομιλία ρολογιού μπορεί να προσθέσει σελιδοδείκτη στο συμβάν και να καλύψει αργότερα.

Είναι ένα βήμα πέρα ​​από τα διαδικτυακά σεμινάρια. Υπάρχουν περισσότερα κινούμενα μέρη, περισσότερα ηχεία και καλύτερες ευκαιρίες δικτύωσης.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαδικτυακών συνεδρίων. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

 • BogCommerce’Κάντε το μεγάλο
 • HubSpot’s Εισερχόμενη Ημέρα Πωλήσεων
 • Ευέλικτη ηγετική κυβέρνηση

Οι εκδηλώσεις μπορούν να είναι δωρεάν και ανοιχτές ή κλειστές και αποκλειστικές. Ορισμένοι διατηρούν ζωντανά πλάνα των συνομιλιών ζωντανά ως ένα είδος αρχείου, ενώ άλλοι, όπως το BigCommerce, παρέχουν ένα πεπερασμένο παράθυρο στο οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε συνομιλίες.

Εν ολίγοις, αυτοί’είναι απίστευτα ευέλικτο.

Γιατί τα κάνετε?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι επιλέγουν διαδικτυακά συνέδρια.

Κοστίζουν λιγότερο. Η διοργάνωση συνεδρίου στον πραγματικό κόσμο απαιτεί συνήθως δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Η εκδήλωση πρέπει να διοργανωθεί κάπου. Αυτό πρέπει να πληρωθεί. Τα ηχεία πρέπει να φτάσουν όπου κι αν βρίσκονται’κρατούνται και έχουν κάπου να μείνουν. Αυτό πρέπει να πληρωθεί. Όταν φιλοξενείται στο διαδίκτυο, αυτό συχνά δεν είναι’πρόβλημα.

Οι διοργανωμένες εκδηλώσεις αυξάνουν την ευαισθητοποίηση για μια μάρκα και ενισχύουν την εξουσία της σε ένα συγκεκριμένο πεδίο. Οι άνθρωποι μαθαίνουν για εσάς και μαθαίνουν από εσάς. Κερδίστε νίκη. Τα καλά διοργανωμένα συνέδρια μπορούν να γίνουν κρίκοι μιας βιομηχανίας.

Ένα βήμα πέρα ​​από την αυξανόμενη συνειδητοποίηση είναι ένα επόμενο. Εάν κάνετε μια υπέροχη εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι θα επιστρέψουν τον επόμενο χρόνο – και απλά θα μπορούσαν να φέρουν έναν φίλο. Τα συνέδρια τείνουν να γίνονται ετησίως και όταν συμβαίνουν’ξανά επιτυχημένοι γίνονται μεγαλύτεροι.

Δεν υπάρχει πραγματικό όριο στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να παρακολουθήσουν ένα εικονικό συνέδριο. Μόνο τόσα άτομα μπορούν να χωρέσουν σε ένα δωμάτιο, αλλά εκατομμύρια μπορούν να επισκεφθούν μια ιστοσελίδα. Το εικονικό σας συνέδριο δεν είναι’Θα εκνευρίζομαι απόψεις εκατομμυρίων (συγγνώμη) αλλά’Είναι μια φανταστική υλικοτεχνική υποστήριξη που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ένας ενοικιαζόμενος χώρος χρειάζεται X αριθμό συμμετεχόντων που πληρώνουν για να πληρώσουν. μια ιστοσελίδα δεν κάνει’Έχω το ίδιο πρόβλημα.

Το μέγεθος έχει μικρότερη σημασία. Εκεί’είναι μια λανθασμένη αντίληψη ότι τα συνέδρια χρειάζονται εκατοντάδες συμμετέχοντες και μεγάλες σκηνές με προσαρμοσμένα σύνολα. Δεν ισχύει, ειδικά στο διαδίκτυο. Τα συνέδρια είναι συναντήσεις ανθρώπων που έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Οτι’Καθίστε. Οι ιδέες και οι εμπειρίες μοιράζονται, γίνονται συνδέσεις και όλοι επιστρέφουν στη ζωή τους.

Οι εικονικές εκδηλώσεις κοστίζουν λιγότερο και μπορεί να είναι πολύ πιο φιλόδοξες. 20 ομιλητές και 1000 παρευρισκόμενοι είναι ένας εφιάλτης στον πραγματικό κόσμο – όχι τόσο διαδικτυακά. Το’εξακολουθεί να έχει πολλή δουλειά, αλλά η πιθανότητα να καταστραφούν τα πράγματα καταστροφικά.

Ο David Spinks, ιδρυτής της CMX, συνοψίζει όμορφα αυτό “το μόνο που ξεπερνά τα πάντα είναι το περιεχόμενο στη σκηνή σας και ο τρόπος με τον οποίο συγκεντρώνετε τους συμμετέχοντες για να αλληλεπιδράσουν.” Η ομορφιά των εικονικών συνεδρίων είναι ότι κανένα από αυτά δεν πρέπει να χαθεί. Ο τόνος θα είναι διαφορετικός, η ενέργεια θα αλλάξει, αλλά διατηρείται η βασική τιμή του γεγονότος.

Όταν όλα λέγονται και γίνονται, μια μεγάλη εικονική εκδήλωση εμπνέει συζήτηση και καλή θέληση, αφήνοντας μια σειρά από μοναδικό, πολύτιμο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Όταν είναι’έγινε σωστά, δηλαδή.

Τι πηγαίνει σε αυτά?

Η τοποθέτηση ενός ενημερωτικού, εμπνευσμένου, υπέροχου γεγονότος χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από το γραφείο σας είναι ένα ωραίο όραμα, αλλά αφήστε το’Δεν προσποιείται ότι δεν το κάνει’Χρειάζομαι σκληρή δουλειά. Σε απευθείας σύνδεση ή εκτός, τα συνέδρια περιλαμβάνουν πολλά κινούμενα μέρη.

Όχι όσο νομίζετε, ειδικά σε σύγκριση με την εφοδιαστική ενός πραγματικού συνεδρίου. Εμείς’δεν πρόκειται να κάνω ένα πλήρες ‘πως να’ σε αυτό (εδώ’είναι καταπληκτικό από το HubSpot). Αντίθετα, εμείς’θα εξετάσουμε τα κύρια στοιχεία ενός εικονικού συμβάντος και πώς επηρεάζει τον ιστότοπο που το φιλοξενεί.

Επιμελητεία

Η εφοδιαστική της διάθεσης ενός συνεδρίου’να φύγεις γιατί εσύ’το κάνω online – αλλάζουν. Τα ψηφιακά συμβάντα απαιτούν ψηφιακή εργασία και πολλά από αυτά αναπαράγονται στον ιστότοπό σας.

Πρώτα πράγματα πρώτα: ηχεία! Τα συνέδρια ζουν και πεθαίνουν από την ποιότητα των ηχείων τους. Πάρτε τα ηχεία νωρίς και συνδέστε τα πολύ πριν από την εκδήλωση.

Μόλις η μπάλα κυλήσει, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα ‘τοποθεσία.’ Ένα συνέδριο μπορεί να μην βρεθεί σε κανένα χάρτη, αλλά χρειάζεται ακόμα ένα σπίτι στον ιστό. Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν αυτό δημιουργώντας ιστότοπους (ή ενότητες ιστότοπων) ειδικά για την εκδήλωση.

Το BigCommerce υιοθέτησε την προσέγγιση microsite, στεγάζοντας το συνέδριο στον κύριο ιστότοπό τους με την ακόλουθη διεύθυνση URL:

https://www.bigcommerce.com/ make-it-big / συνέδριο /

Τα γεγονότα έπειτα κάθονταν σε σελίδες σε αυτήν την ενότητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε μια συζήτηση για τη χονδρική πώληση στη διεύθυνση:

https://www.bigcommerce.com/ make-it-big / συνέδριο / συνεδρίες / η καρδιά-και-επιστήμη-του-χονδρικής /

Αρκετά απλά πράγματα, αλλά αυτά είναι σημαντικά θεμέλια για μια καλά οργανωμένη εκδήλωση. Ο σχεδιασμός ενός σαφώς δομημένου διαδικτυακού χώρου επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα σε εκδηλώσεις. Σε κανέναν δεν αρέσει να χαθεί.

Τα βίντεο είναι το κλειδί. Τα ηχεία σας πρέπει να είναι ορατά και να ακουστούν, διαφορετικά τα πάντα καταρρέουν.

Αυτές είναι μερικές από τις μεγάλες αποφάσεις που πρέπει να λάβετε με βίντεο. Το πρώτο είναι αν θα τους φιλοξενήσετε στον ιστότοπό σας ή σε μια πλατφόρμα τρίτων όπως το YouTube. Η φιλοξενία στον ιστότοπο σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας για να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες, αλλά τείνει επίσης να σημαίνει λιγότερα μάτια.

Η δεύτερη μεγάλη απόφαση είναι εάν θα ηχογραφήσετε συνομιλίες εκ των προτέρων ή θα τις μεταδώσετε ζωντανά. Οι προ-ηχογραφημένες συνομιλίες μπορούν να φαίνονται πολύ πιο επαγγελματικές, αλλά η εμπλοκή σε πραγματικό χρόνο γίνεται πολύ πιο δύσκολη. Μπορείς’να κάνω ερωτήσεις βίντεο δύο εβδομάδων μετά από όλα, όχι χωρίς να φαίνεται λίγο περίεργο.

Τα ζωντανά βίντεο εξυπηρετούν τις πτυχές της κοινότητας ενός συνεδρίου πολύ καλύτερα υπό αυτήν την έννοια. Οι συνομιλίες μπορεί να μην φαίνονται τόσο στιλβωμένες, αλλά οι ομιλητές να απαντούν σε πραγματικό χρόνο σε ερωτήσεις του κοινού – είτε μέσω ομαδικής συνομιλίας ή βιντεοκλήσης – το αξίζει τον κόπο.

Προβολή

Συνέδρια’συμβαίνει σε κενό. Το’Καλύτερα να μην τραγουδάς στη φωνή του Θεού που λέει στους ανθρώπους για το συνέδριό σου. Πρέπει να το προωθήσετε.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εγγραφείτε άτομα στην εκδήλωσή σας, ειδικά αν είναι’δωρεάν. Εάν ο ιστότοπός σας διαθέτει λίστα αλληλογραφίας, αυτό’είναι απλώς μια περίπτωση αποστολής email που συνδέουν την εκδήλωση και ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να εγγραφούν.

Δεν έχουν όλοι οι μεγάλοι κατάλογοι αλληλογραφίας. Ωστόσο, σχεδόν όλοι έχουν κοινωνικά μέσα. Πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter και το LinkedIn είναι ιδανικές για δικτύωση με ομοειδείς επαγγελματίες. Μια καλά δομημένη εκδήλωση με ενδιαφέροντα ηχεία θα προσελκύσει – οι άνθρωποι πρέπει απλώς να το γνωρίζουν’συμβαίνει.

Το’Είναι πολύ σημαντικό τα προσκεκλημένα ηχεία σας να προωθήσουν την εκδήλωση στα δικά τους κανάλια. Τα συνέδρια φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και την έκθεση σε άλλους ανθρώπους’Οι ακολουθήσεις μπορούν να είναι καλές μόνο για όλους τους εμπλεκόμενους.

Έχετε έναν σκοπό και επικοινωνήστε με σαφήνεια και συνέπεια.

Και για τι?

Ένα καλό εικονικό συνέδριο αξίζει να τρέξει για δικό του χάρη εάν μπορείτε να το κάνετε. Κοστίζουν λιγότερο, μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερα άτομα και αφήνουν πίσω τους έναν πλούτο περιεχομένου για τον ιστότοπό σας. Είναι σαφώς καλύτεροι από τους ομολόγους τους στην πραγματική ζωή; Όχι. Είναι διαφορετικές, αλλά πολλές από αυτές τις διαφορές λειτουργούν υπέρ ενός ιστότοπου που θέλει να βελτιώσει τη θέση του.

Τα μεγάλα συνέδρια είναι απαράμιλλα. Το να έχετε ένα (ή περισσότερα) στον ιστότοπό σας σας κάνει απαράμιλλη. Οτι’είναι πολύτιμο. Ο Chris Coyier, συνιδρυτής της CodePen, το έβαλε πρόσφατα καλύτερα από ό, τι θα μπορούσαμε ποτέ.

ڋ? V «­«Η®"Qäá® ?? ?? Ø ^ ® + jw_jYh ~ ?? Zµú + ?? ƧvÊ © gzÜ (®K (?? ë-jwljZ’zÈb ??) à¶μιºm ?? çè ?? 8 ^ Yæì ?? × ?? r·????¶?? ìÁæ­Ë ?? ² + ^ ?? «jÛezǮƧuÈZ ?? {0­ªείμαι «¢ÝÝ Û0j + – ?? Ö¬?? (k ?? À¨R «râ ± Ê2 ?? êÀº¬·_6Ó_

Το περιεχόμενο είναι κάτι περισσότερο από αντίγραφο. Είναι εμπειρογνωμοσύνη, διαμεσολάβηση, δέσμευση για ιδέες που κοινοποιούνται και συζητούνται. Τα διαδικτυακά συνέδρια είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για τη δημιουργία μοναδικής αξίας για τον ιστότοπό σας. Είναι πολλή δουλειά, αλλά όταν κάνει κλικ, τα αποτελέσματα είναι πολύ ευχάριστα. Συνεισφέρετε κάτι. Ο ιστότοπός σας είναι ένας κόμβος.

Είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τους σύγχρονους χρήστες του Διαδικτύου ως δικαιούχοι, τεμπέληδες, με την προσοχή του χρυσούψαρα, αλλά δεν κάνει κανέναν κανένα καλό. Ο ιστότοπός σας είναι μέρος μιας κοινότητας. Οι άνθρωποι σε αυτήν την κοινότητα θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα και εμπειρίες. Τα διαδικτυακά συνέδρια είναι ένας φανταστικός τρόπος για να συνδυάσετε αυτές τις εμπειρίες και μπορείτε να το κάνετε.

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα έργο υψηλής προσπάθειας και χαμηλής ανταμοιβής, αλλά αυτός είναι ο λανθασμένος τρόπος να το πλαισιώσετε. Το ανθρώπινο στοιχείο επισκιάζει όλους τους άλλους παράγοντες. Όλοι θυμόμαστε εκείνους που πήραν το επιπλέον μίλι.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map