Κριτική Jimdo 2020 | Είναι το Website Builder για εσάς;


Καλύτερο για

Καλύτερο για άτομα με προϋπολογισμό


Συνολική βαθμολογία

4 στα 5 αστέρια

Ο Jimdo προσφέρει τον φθηνότερο τρόπο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χωρίς διαφημίσεις, αλλά σίγουρα θα έχετε αυτό που πληρώνετε. Ενώ είναι αρκετά εύκολο να το αντιμετωπίσουμε, μόνο το 56% των χρηστών μας θα το συνιστούσε σε έναν φίλο. "Ένιωσε αρκετά άκαμπτο και άκαμπτο από τα ανοικτά", είπε ένας χρήστης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Jimdo?

Πλεονεκτήματα

  • Φθηνό για να κάνετε τον ιστότοπό σας χωρίς διαφημίσεις
  • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος για επιχειρηματικό πρόγραμμα ή υψηλότερο
  • Η βοήθεια και η υποστήριξη είναι περιεκτική και στο σημείο

Μειονεκτήματα

  • Κακό σχεδιασμένα πρότυπα με περιορισμένη επιλογή
  • Δεν υπάρχουν επιλογές επαναφοράς
  • Η επεξεργασία και η οργάνωση στοιχείων στον ιστότοπό σας μπορεί να αισθανθούν αδέξια

Επισκόπηση του Jimdo

Και λοιπόν στην πραγματικότητα είναι Τζιμντό?

Τζιμντό είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα. Μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε από έναν επιχειρηματικό ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου – όλα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κώδικα!

Εδώ στο Website Builder Expert, αυτό’είναι δική μας δουλειά για να μάθουμε πόσο καλοί δημιουργοί ιστότοπων όπως ο Jimdo Πραγματικά είναι.

Εμείς’έχετε εκτελέσει πολλές δοκιμές και ερευνήσατε όλα τα γεγονότα και τα στατιστικά στοιχεία για τον Jimdo, έτσι δεν το κάνετε’πρέπει να.

Σε αυτήν την κριτική, εμείς’Θα δούμε τους πιο σημαντικούς τομείς όσον αφορά τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου. Από εκεί, εσύ’Θα μάθω ακριβώς πώς ο Jimdo αντέχει στον ανταγωνισμό.

Διαφορά μεταξύ Jimdo Creator και Jimdo Dolphin

Με τον Jimdo, υπάρχουν δύο τρόποι δημιουργίας του ιστότοπού σας: ο Jimdo Creator και ο Jimdo Dolphin.

jimdo δημιουργός ή δελφίνιΤο Jimdo σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στη δημιουργία του ιστότοπού σας από την αρχή ή τη χρήση ADI.

Ο Δημιουργός είναι ο Jimdo’κύρια πλατφόρμα. Αν εσύ’εξοικειωθείτε με τους δημιουργούς ιστότοπων, αυτό’Θα είναι παρόμοιο με αυτό που εσύ’είδατε πριν.

Το Jimdo Creator είναι μια ολοκληρωμένη διεπαφή επεξεργασίας. Μπορείτε να προσθέσετε στο δικό σας περιεχόμενο, να αλλάξετε το μέγεθος των πραγμάτων και να σύρετε στοιχεία σε διαφορετικές θέσεις.

Το Jimdo Dolphin είναι μια λύση ADI (τεχνητή νοημοσύνη). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον τύπο του ιστότοπου που εσείς’μου αρέσει και ο Jimdo θα δημιουργήσει τον ιστότοπο για εσάς!

Και οι δύο είναι φανταστικοί τρόποι δημιουργίας ενός ιστότοπου, αλλά καλύπτουν πολύ διαφορετικές ανάγκες.

Ο δημιουργός Jimdo είναι για όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο. έχετε αξιοπρεπή λόγο στον ιστότοπό σας’η διάταξη, η αισθητική και το περιεχόμενο.

Ο Jimdo Dolphin είναι πολύ πιο γρήγορος. Μπορείτε να τραβήξετε πράγματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή από υπάρχοντες ιστότοπους στον νέο σας ιστότοπο αμέσως. Είναι περιορισμένο, ωστόσο, όσον αφορά το ποσό που μπορείτε να επεξεργαστείτε.

Αυτή η κριτική επικεντρώνεται ειδικά στον Jimdo Creator.

Πόσο εύκολο είναι το Jimdo στη χρήση?

jimdo_editor

Οι οικοδόμοι ιστότοπων είναι γενικά πολύ εύκολο στη χρήση. Δεν το κάνεις’Χρειάζομαι γνώσεις κωδικοποίησης και οι περισσότεροι δουλεύουν με κάποια λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης – σαν το PowerPoint.

Ο Jimdo δεν είναι διαφορετικός. Η διεπαφή επεξεργασίας είναι καθαρή, καθαρή και απλή πλοήγηση.

Ξεκινάτε επιλέγοντας ένα πρότυπο, το οποίο χωρίζεται ανά κλάδο. Τότε ξεκινά η διασκέδαση της επεξεργασίας!

Για να επεξεργαστείτε κείμενο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην ενότητα που έχετε’μου αρέσει να αλλάζω και μετά πληκτρολογώ (όπως φαίνεται στα δεξιά).

Οι εικόνες μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος και να μεταφερθούν στη θέση τους με μερικά κλικ. Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα άλλο στοιχείο, όπως μια φόρμα επικοινωνίας, μπορείτε απλώς να επιλέξετε το ‘συν’ εικονίδιο και επιλέξτε ένα από τη λίστα.

Αυτό είπε, αυτό’Είναι σημαντικό να δούμε πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσει ο Jimdo σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων εκεί έξω.

Αυτό το δοκιμάσαμε ζητώντας από τους καθημερινούς ανθρώπους να δημιουργήσουν τον δικό τους ιστότοπο χρησιμοποιώντας τον Jimdo και στη συνέχεια τους ζητούσαμε να βαθμολογήσουν πόσο εύκολο βρήκαν συγκεκριμένες εργασίες.

Έπειτα συνομιλήσαμε μαζί τους και συγκρίναμε τα σκορ και τα αποσπάσματα τους με όλους τους άλλους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων’δ δοκιμασμένο.

Ο Jimdo βγήκε στο κέντρο του δρόμου από την άποψη της ευκολίας χρήσης. Μερικοί άνθρωποι το βρήκαν απλό, ενώ άλλοι έμειναν απογοητευμένοι από τον Jimdo’περιοριστικός σχεδιασμός προτύπων.

Εδώ είναι μερικές από τις σκέψεις τους:

Μου άρεσαν τα στοιχεία. Απλώς διαλέγετε το στοιχείο που θέλετε και, στη συνέχεια, απλώς επεξεργαστείτε αυτό, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο εύκολο από το να περιπλανηθείτε τριγύρω.

εγώ δεν’μου αρέσει πόσο περιοριστικό ήταν από την άποψη της μετακίνησης των πραγμάτων. Ήταν πολύ σαν ‘αυτό είναι το πρότυπο και έτσι είναι’πρόκειται να κοιτάξει’.

Παρόλο που η προσθήκη του δικού σας περιεχομένου σε ένα πρότυπο ήταν πολύ απλή, το να προσπαθείτε να παραβιάσετε την προκαθορισμένη διάταξη του είναι πρόβλημα.

Ο Jimdo είναι ένας ‘έξω από το κουτί’ οικοδόμος ιστότοπου. Σας δίνει έτοιμα πρότυπα για να βάλετε το δικό σας περιεχόμενο. Δοκιμάστε και αλλάξτε το πρότυπο’Σχεδιάστε, ωστόσο, και μπορείτε να βγάλετε τα μαλλιά σας έξω!

Ικανοποίηση των πελατών

56% των χρηστών του Jimdo με τους οποίους μιλήσαμε είπαν’το προτείνω σε έναν φίλο.

Αυτό το στατιστικό από μόνο του δείχνει πόσο διαιρεμένοι άνθρωποι είναι στον Jimdo. Το’απλό και κομψό, αλλά περιορισμένο και βασικό.

Εάν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων χωρίς όρια, το καλύτερο στοίχημά σας είναι το Wix. Το Wix προσφέρει απόλυτο δημιουργικό έλεγχο, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε οτιδήποτε, οπουδήποτε (διαβάστε την κριτική μας για το Wix εδώ).

Το Squarespace, εν τω μεταξύ, διαθέτει τα καλύτερα πρότυπα, διαθέτει τάξη και είναι ιδανικό για δημιουργικούς τύπους.

Θέλετε να μάθετε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω?

Διάγραμμα σύγκρισης δημιουργού ιστοτόπου – Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη λεπτομερή σύγκριση των κορυφαίων κατασκευαστών ιστότοπων.

Κατασκευαστές ιστοτόπων με κορυφαία βαθμολογία – Ρίξτε μια ματιά στο διαδραστικό μας άρθρο για να εμβαθύνουμε στις καλύτερες πλατφόρμες εκεί έξω.

Ποιος είναι ο Jimdo Best For?

Το Jimdo είναι ιδανικό για προσωπικούς ή μικρούς ιστότοπους. Μπορείτε να επιλέξετε από τη γκάμα προτύπων απόκρισης για κινητά και να το συμπληρώσετε με όλο το δικό σας περιεχόμενο. Ωραίο και εύκολο.

Τα προβλήματα έρχονται όταν θέλετε κάτι περισσότερο προπαραγγελία, περισσότερο άτομο σε εσένα.

Παρακάτω εμείς’Θα μάθω πόσο καλά λειτουργεί ο Jimdo για συγκεκριμένους τύπους ιστότοπων…

Jimdo για blogging

Ο Jimdo είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να δημιουργήσετε ένα blog. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους αναγνώστες χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία, να χωρίζετε αναρτήσεις σε κατηγορίες και να ρυθμίζετε μια ροή RSS.

Ο ιστότοπός σας’Οι χρήστες μπορούν επίσης να σχολιάσουν αναρτήσεις και να προσθέσουν σελιδοδείκτες σε κοινωνικά μέσα. Μπορείς’αρχειοθετήστε, ωστόσο, εάν αυτό’Είναι σημαντικό για εσάς, ίσως θέλετε να δείτε κάτι σαν το Weebly.

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε ένα blog?

Πώς να ξεκινήσετε ένα blog – Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα blog από το μηδέν με τις κορυφαίες συμβουλές μας.

Δείτε την οριστική λίστα με τις καλύτερες πλατφόρμες blogging για χρήση

Jimdo για επιχειρήσεις

Αν εσύ’είναι μια μικρή επιχείρηση που θέλει μια διαδικτυακή παρουσία, ο Jimdo είναι τέλειος. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση μέσα σε λίγες ώρες για να βοηθήσετε στη διαφήμιση της επωνυμίας σας.

Εκεί’είναι ένας καλός αριθμός δυνατοτήτων και πολλές εφαρμογές τρίτων, τις οποίες εμείς’Θα μπω αργότερα. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν με οτιδήποτε, από προηγμένα αναλυτικά στοιχεία έως την εκτέλεση σταθερών καμπανιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν εσύ’Είστε μια μεγάλη επιχείρηση, μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα με κάτι σαν το WordPress.org. Το’είναι μια πολύ πιο περίπλοκη πλατφόρμα, αλλά’είναι επίσης πολύ πιο ισχυρό.

Χρειάζεστε διαδικτυακή παρουσία για την επιχείρησή σας?

Οι 5 καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις – Διαβάστε σχετικά με τις πλατφόρμες που ταιριάζουν καλύτερα στη δημιουργία ενός ιστότοπου για μικρές επιχειρήσεις.

Jimdo για ηλεκτρονικό εμπόριο

Η Jimdo σας επιτρέπει προς το παρόν να πουλάτε προϊόντα στο επιχειρηματικό της πρόγραμμα ή σε υψηλότερο επίπεδο. Λαμβάνετε συγκεκριμένα πρότυπα ηλεκτρονικού εμπορίου, τη δυνατότητα δημιουργίας κουπονιών και εκπτώσεων, καθώς και ασφαλείς αγορές – με λίγα λόγια, όλα τα βασικά στοιχεία για την πώληση στο διαδίκτυο.

Εμείς’προτείνω να χρησιμοποιήσετε το Jimdo εάν δεν πωλείτε προϊόντα’το κύριο επίκεντρο του ιστότοπού σας.

Αν είχατε καφενείο για παράδειγμα, ο Jimdo θα ήταν εξαιρετικός για τη διαφήμιση του μενού, της τοποθεσίας και των ωρών λειτουργίας σας, ακόμη και για την πώληση κόκκων καφέ ή βιβλίων μαγειρικής στο πλάι.

Ωστόσο, εάν εσείς’είναι μια εταιρεία ένδυσης και ο κύριος στόχος σας είναι να πουλάτε online, εσείς’να είστε καλύτεροι με μια πιο ισχυρή πλατφόρμα όπως το Shopify ή το BigCommerce.

Jimdo για χαρτοφυλάκιο

Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες γκαλερί στο Jimdo, αλλά τα πρότυπά του μπορεί να φαίνονται λίγο απλά αν θέλετε’είστε σε μια καλλιτεχνική βιομηχανία.

Οι φωτογράφοι, οι γραφίστες και οι στυλίστες πρέπει να δουν κάτι σαν το Squarespace. Με πρότυπα ειδικά σχεδιασμένα για δημιουργικούς τύπους, το Squarespace είναι ιδανικό για οποιοδήποτε είδος διαδικτυακού χαρτοφυλακίου.

Jimdo για επεκτασιμότητα

Ο Jimdo έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν υπέροχο προσωπικό ιστότοπο ή έναν για να διαφημίσετε τις επιχειρηματικές σας υπηρεσίες.

Εάν η εταιρεία σας αποφασίσει να διακλαδώσει αργότερα, εκεί’Επίσης, υπάρχει δυνατότητα κλιμάκωσης ενσωματώνοντας περισσότερες εφαρμογές στον ιστότοπό σας.

Εκεί, όμως, ζούμε μέχρι τη διχαστική φήμη του’Δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης με την έννοια του ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν αρχίσετε να πωλείτε πολλά διαφορετικά προϊόντα, ή ακόμη και χύμα, ο Jimdo μπορεί να δυσκολευτεί να συνεχίσει να σας ενημερώνει.

Εργαλεία και δυνατότητες του Jimdo

Ο Jimdo είναι γεμάτος δυνατότητες και εφαρμογές για να ζωντανεύει ο ιστότοπός σας.

Στο πρόγραμμα επεξεργασίας, μπορείτε να κάνετε κλικ ‘προσθήκη στοιχείου’ για να δείτε όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να ενσωματώσετε:

χαρακτηριστικά jimdoΥπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορείτε να ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας με μερικά μόνο κλικ!

Αυτό καθιστά εξαιρετικά εύκολο να προσθέσετε τη δυνατότητα που θέλετε σε οποιαδήποτε σελίδα στον ιστότοπό σας.

Αν υπάρχει’είναι κάτι συγκεκριμένο που δεν χρειάζεται ο Jimdo’Για κάλυψη, μπορείτε να το αναζητήσετε ‘Πρόσθετα POWr’. Η POWr είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που συνεργάζεται με τον Jimdo για να σας παρέχει πρόσθετα για τον ιστότοπό σας.

Αυτά τα πρόσθετα καλύπτουν σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Το’Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ορισμένοι θα απαιτήσουν γνώση κωδικοποίησης για χρήση.

Μακριά από τον Jimdo’Χαρακτηριστικά και εφαρμογές, διαθέτει μερικά όμορφα εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν και να βελτιώσουν τον ιστότοπό σας. Εμείς’διαλέξαμε τα πιο σημαντικά παρακάτω.

Τομείς

Η Jimdo προσφέρει έναν δωρεάν προσαρμοσμένο τομέα για ένα έτος σε οποιοδήποτε από τα premium σχέδια της.

Παίρνετε έναν υποτομέα με τον Jimdo’δωρεάν σχέδιο, αλλά εσύ’Θα έχω κολλώδη ‘.jimdofree.com’ κρέμεται από το πίσω μέρος της διεύθυνσης URL σας – σχεδόν επαγγελματίας εάν μας ρωτήσετε!

Το ετήσιο κόστος της ανανέωσης ενός προσαρμοσμένου τομέα Jimdo μετά από ένα χρόνο είναι 80 $ – το υψηλότερο από κάθε δημιουργό ιστότοπων’δοκιμάστηκαν.

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο, μπορείτε να μεταφέρετε τον τομέα σας στον Jimdo. Προς το παρόν, δέχονται τομείς που τελειώνουν σε: .com, .net, .org, .biz, .info, .eu, .de, .at, .be, .co.uk, .ch .fr, .nl, .com .mx, .es, .it, .pl, .com, .pl ή .se.

SEO (Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης)

Το’Δεν είναι καλό να χτίσεις έναν όμορφο ιστότοπο αν κανείς δεν μπορεί να τον βρει, σωστά?

Οτι’Όπου έρχεται το SEO. Όσο καλύτερο είναι το SEO σας, τόσο πιο πιθανό είναι να κατατάξετε υψηλή θέση σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Ο Jimdo έρχεται με μερικά εύχρηστα εργαλεία για να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να ενισχύσει την κατάταξη.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε μετα-τίτλους και περιγραφές, να προσαρμόσετε τις διευθύνσεις URL και να προσθέσετε alt κείμενο σε εικόνες. Ο Jimdo υποστηρίζει ακόμη και εφαρμογές τρίτων που θα βοηθήσουν στον ιστότοπό σας’s SEO.

Βοήθεια και υποστήριξη

Ο Jimdo προσφέρει υποστήριξη μέσω e-mail, κοινωνικών μέσων, των γνώσεων και των ενοτήτων FAQ.

Ωστόσο, ο Jimdo δεν το κάνει’να έχετε τηλέφωνο ή ζωντανή συνομιλία ή επιλογή επαναφοράς ιστότοπου. Αλλά τι εσύ κάνω get είναι απαντήσεις που είναι σαφείς, περιεκτικές και επί του θέματος.

Η γνωσιακή της βάση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Έρχεται με ένα μείγμα κειμένου, εικόνων και βίντεο για την επίλυση των προβλημάτων σας.

Jimdo Pricing – είναι καλή σχέση ποιότητας / τιμής?

Ο Jimdo έχει πέντε διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης, τα οποία κυμαίνονται από δωρεάν έως και 40 $ ανά μήνα.

Όπως εσύ’φανταστείτε, όσο περισσότερο πληρώνετε, τόσο περισσότερο παίρνετε:

τιμολόγηση jimdoΤζιμντό’Όλα τα σχέδια χρεώνονται ετησίως. Πάνω, μπορείτε να δείτε τι αποδίδει ανά μήνα και τι παίρνετε για τα χρήματά σας.

Το δωρεάν πρόγραμμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε με τον Jimdo. Μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και να δείτε αν είναι’για σένα. Πέρα από αυτό, εμείς’προτείνω να πάω για ένα premium πρόγραμμα.

Το δωρεάν πρόγραμμα συνοδεύεται από διαφημίσεις Jimdo στο υποσέλιδο του ιστότοπού σας και έναν υποτομέα Jimdo. Το’εντάξει ενώ εσύ’δοκιμάζω ξανά τον Jimdo, αλλά θα κάνει κάθε σοβαρό ιστότοπο να φαίνεται λίγο κολλώδες!

Τζιμντό’s Επιχειρηματικό σχέδιο είναι το πιο δημοφιλές, και αυτό’είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί. Για αρχάριους, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης. Το’Είναι επίσης το φθηνότερο πρόγραμμα τιμών που προσφέρει η πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αρχίσετε να πωλείτε στο διαδίκτυο.

Συνολικά, εμείς’πάντα προτείνω να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, αλλά μόλις εσείς’χτίσατε τον ιστότοπό σας – πριν το θέσετε ζωντανά – θα πρέπει να εξετάσετε την αναβάθμιση σε έναν από τους Jimdo’τα προγράμματα πριμοδότησης.

Περίληψη Jimdo

Ο Jimdo είναι ένας απλός, καθαρός και εύχρηστος δημιουργός ιστότοπων.

Το’είναι το καλύτερο για προσωπικές ή μικρές επιχειρήσεις ιστότοπους και συνοδεύεται από πολλές εξαιρετικές δυνατότητες και εφαρμογές.

Τζιμντό’Τα σχέδια τιμολόγησης είναι προσιτά, και με μια τέτοια γκάμα επιλογών, κερδίσατε’Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εύρεση ενός που να λειτουργεί για εσάς.

Είναι n’Ωστόσο, για όλους όσο και για τις μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα θα ήταν καλύτερα να κοιτάξετε το Shopify. Για δημιουργικές βιομηχανίες, το Squarespace είναι καλύτερο.

Αν εσύ’ψάχνω για ένα ωραίο, ‘έξω από το κουτί’ ιστοσελίδα, θα μπορούσατε να κάνετε πολύ χειρότερα από τον Jimdo. Γιατί να μην το δοκιμάσετε δωρεάν σήμερα και να αποφασίσετε εάν’είναι σωστό για εσάς?

Συχνές ερωτήσεις Jimdo

Γιατί δεν’t Ο Jimdo σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τα πάντα?

Σε αντίθεση με το Wix, υπάρχουν όρια όπου μπορείτε να μετακινήσετε πράγματα σε κάθε ιστοσελίδα κατά την επεξεργασία. Αυτό συμβαίνει στον ιστότοπό σας ‘βέλτιστη πρακτική σχεδιασμού ιστοσελίδων’. Ο Jimdo δεν το κάνει’Θέλω οι χρήστες του να τοποθετούν περιεχόμενο σε τυχαία μέρη που μπορεί να μην είναι η καλύτερη θέση, είτε αισθητικά είτε λογικά. Με τον Jimdo, επεξεργάζεστε μια δομή: έχετε έλεγχο, αλλά όχι απόλυτο έλεγχο. Για αυτό, εσύ’Θέλω να κοιτάξω το Wix.

Τι είδους επιχείρηση πρέπει να χρησιμοποιήσει ο Jimdo?

Το Jimdo είναι καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε βιομηχανίες που παραδοσιακά είναι πιο χαλαροί. Ένα καφέ ή κηπουρός, για παράδειγμα, θα μπορούσε να δημιουργήσει τον τέλειο ιστότοπό του στο Jimdo. Ωστόσο, οι λογιστές ή οι σύμβουλοι θα ήταν καλύτερα να εξετάσουν 1&1 IONOS – ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματικούς λόγους.

Ποιο είναι καλύτερο από τον Jimdo Creator και τον Jimdo Dolphin?

Και οι δύο έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικούς τύπους ατόμων. Ενας’δεν είναι πραγματικά ‘καλύτερα’ από το άλλο, αλλά θα υπάρχει ένα που λειτουργεί καλύτερος για σενα.

Το Jimdo Creator είναι καλύτερο για άτομα που θέλουν να σχεδιάσουν τον εαυτό τους έναν ιστότοπο και να έχουν λίγο περισσότερο χρόνο στα χέρια τους για να πάρουν τον τρόπο που θέλουν. Το Jimdo Dolphin είναι μια ταχύτερη, πιο περιοριστική επιλογή, η οποία είναι ιδανική για την αναβάθμιση ενός ιστότοπου σε φλας χωρίς να ανησυχείτε πολύ για την επεξεργασία του.

Η κριτική μας για τον Jimdo ήταν χρήσιμη?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me