10 καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων φωτογραφίας | Βάλτε τη φωτογραφία σας στο επίκεντρο σήμερα!

καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων φωτογραφίας


Αν εσύ’είμαι σοβαρός για τη φωτογραφία, τότε’Είναι ζωτικής σημασίας να έχετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο για να μοιραστείτε την εργασία σας – με αυτόν τον τρόπο, οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να σας βρουν, να δουν τη δουλειά σας και ακόμη και να αγοράσουν μερικά από τα πράγματα σας. Τα καλά νέα είναι ότι οι κατασκευαστές ιστοτόπων μεταφοράς και απόθεσης έχουν διευκολύνει – και φθηνότερα – από ποτέ να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.

Διεξάγουμε τη δική μας διεξοδική έρευνα και δοκιμάζουμε εκατοντάδες πλατφόρμες, ώστε να μην το κάνετε’πρέπει να. Για να σας προσφέρουμε τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων φωτογραφίας, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτούς τους κρίσιμους τομείς: σχεδιασμό, SEO, λειτουργικότητα blogging και ευκολία χρήσης.

Παράλληλα με αυτούς τους βασικούς τομείς έρευνας, αναλύσαμε επίσης την αξία για τα χρήματα, τη βοήθεια και την υποστήριξη, τα χαρακτηριστικά και την ικανοποίηση των πελατών. Από το πίσω μέρος των ευρημάτων μας, εμείς’έχετε επιλέξει σύντομα τις κορυφαίες επιλογές μας:

Contents

Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων φωτογραφίας είναι:

 1. Squarespace – ο καλύτερος οικοδόμος ιστότοπων συνολικής φωτογραφίας.
 2. Wix – ευκολότερο στη χρήση του δημιουργού ιστότοπων φωτογραφίας.
 3. SmugMug – το καλύτερο για την ασφάλεια των φωτογραφιών.
 4. Γουέμπλι – φθηνότερος κατασκευαστής ιστότοπων φωτογραφίας.
 5. Ντόντα – καλύτερο για το σχεδιασμό προτύπων.
 6. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ123 – το καλύτερο για υποστήριξη backend.
 7. WordPress.com – το καλύτερο για blogging.
 8. Πάμε μπαμπά – ιδανικό για δημιουργικά με πίεση στο χρόνο.
 9. Κτυπητά – ιδανικό για μικρά χαρτοφυλάκια φωτογραφιών.
 10. Τζιμντό – το καλύτερο για εμπειρία χρήστη.

Το Squarespace καταλαμβάνει το νούμερο ένα σημείο λόγω των εκπληκτικών προτύπων που εστιάζουν στην εικόνα και επιτυγχάνουν την ισορροπία μεταξύ καλλιτεχνικών και επαγγελματικών.

Wix’Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή το καθιστά ένα ισχυρό δευτερόλεπτο και το SmugMug’Η κατάσταση ως εξειδικευμένου κατασκευαστή φωτογραφιών το κάνει ιδιαίτερα ικανό να προστατεύει τις φωτογραφίες σας.

Για όσους από εσάς βιάζεστε, ρίξτε μια ματιά στους τρεις κορυφαίους κατασκευαστές μας σε αυτό το γράφημα σύγκρισης γρήγορης προβολής:

Για μια πλήρη ανάλυση δίπλα-δίπλα, ρίξτε μια ματιά στο γράφημα σύγκρισης δημιουργών φωτογραφιών. Ή μεταβείτε στο άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων εκεί έξω σήμερα.

Όσο για τους υπόλοιπους, ας’Ξεκινήστε ώστε να μπορείτε να βρείτε το τέλειο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων φωτογραφίας για τις ανάγκες σας.

Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων φωτογραφίας

Αφήνω’ρίξτε μια γρήγορη ματιά στους 10 κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων φωτογραφίας και μάθετε περισσότερα για αυτούς:

Best Builder Best for Pricing (/ μήνα, χρεώνεται ετησίως) Δωρεάν δοκιμή ή δωρεάν πακέτο? Squarespace Wix SmugMug Γουέμπλι Ντόντα ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ123 WordPress.com Πάμε μπαμπά Κτυπητά Τζιμντό
Ο καλύτερος δημιουργός ιστότοπων φωτογραφίας συνολικής φωτογραφίας 12 $ – 40 $ Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
Ευκολότερο στη χρήση του δημιουργού ιστότοπων φωτογραφίας 13 $ – 49 $ Δωρεάν πακέτο
Καλύτερο για ασφάλεια φωτογραφιών 4 $ – 30 $ Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
Οι φτηνότεροι κατασκευαστές ιστότοπων φωτογραφίας 8 $ – 38 $ Δωρεάν πακέτο
Καλύτερο για σχεδιασμό προτύπων 14 $ – 74 $ Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών
Καλύτερο για υποστήριξη backend 12,80 $ – 34,80 $ Δωρεάν πακέτο
Καλύτερο για blogging 5 $ – 45 $ Δωρεάν πακέτο
Ιδανικό για δημιουργικά με πίεση στο χρόνο 10 $ – 25 $ Δωρεάν δοκιμή 1 μηνός
Ιδανικό για μικρά χαρτοφυλάκια φωτογραφιών 8 $ – 49 $ Δωρεάν πακέτο
Καλύτερο για εμπειρία χρήστη 10 $ – 40 $ Δωρεάν πακέτο

# 1. Squarespace

Ο καλύτερος δημιουργός ιστότοπων φωτογραφίας συνολικής φωτογραφίας

Squarespace είναι ένας δημιουργός ιστότοπων που είναι γνωστός για τη δημιουργία εκπληκτικών ιστότοπων που ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές. Έχει καλή απόδοση στην έρευνά μας και συνοδεύεται από πραγματικά ελκυστικά σχέδια.

Το Squarespace είναι η καλύτερη πλατφόρμα για να επιλέξετε αν θέλετε έναν ιστότοπο που να φαίνεται επαγγελματικός και να έχει μια γυαλιστερή, αίσθηση υψηλού επιπέδου.

Αυτός ο κατασκευαστής είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους φωτογράφους, επειδή τα premium σχέδια του είναι φθηνά και η πλατφόρμα είναι σχετικά εύκολη στη χρήση. Ακόμα και με το φθηνότερο μηνιαίο πρόγραμμα (τα 12 $ ανά μήνα ‘Προσωπικό σχέδιο’), αποκτάτε απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης. Αυτό αφαιρεί αμέσως τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τη μεταφόρτωση και την αποθήκευση πολλών φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης με μεγάλα μεγέθη αρχείων – όχι κακό για μόλις 12 $ το μήνα!

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Τα πρότυπα στο Squarespace είναι απολύτως υπέροχα και ταιριάζουν ιδιαίτερα στα δημιουργικά. Για ένα κομψό σκηνικό φωτογραφίας, κανένας οικοδόμος δεν είναι καλύτερος Το Squarespace είναι λίγο πιο ακριβό από κάποιους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, αλλά σας προσφέρει πολλές δυνατότητες ως στάνταρ. Αυτό το καθιστά καλύτερη αξία για τα χρήματα μακροπρόθεσμα
Το Squarespace αναπτύσσει όλα τα χαρακτηριστικά του εσωτερικά. Ενώ τα πρόσθετα τρίτων αναβοσβήνουν ζεστά και κρύα, με το Squarespace γνωρίζετε τα πάντα’η επαναχρησιμοποίηση είναι του υψηλότερου επιπέδου Η καμπύλη μάθησης είναι πιο απότομη με το Squarespace. Το’Είναι ένας πιο εξελιγμένος κατασκευαστής από ό, τι οι περισσότεροι, αλλά αυτό καθιστά επίσης πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί

Squarespace’s Τιμολόγηση

Squarespace’Τα τέσσερα σχέδια τιμών κυμαίνονται από 12 $ έως 40 $ ανά μήνα – τρία από αυτά τα σχέδια σάς επιτρέπουν να πουλήσετε μέσω του ιστότοπού σας, κάτι που είναι ιδανικό για εσάς’ψάχνετε να κερδίσετε χρήματα με εκτυπώσεις στο πλάι από τη φωτογραφία σας.

Το Squarespace δεν διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα – αντ ‘αυτού, έχετε μια δοκιμή δύο εβδομάδων.

Τα premium σχέδια σάς επιτρέπουν να συνδέσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο τομέα (εξατομικευμένη διεύθυνση ιστότοπου), γεγονός που καθιστά τον ιστότοπό σας πιο επαγγελματικό και αξέχαστο. Με επιπλέον χώρο, δυνατότητες και επιλογές εξατομίκευσης, Η επιλογή για το Squarespace είναι ένας υγιής τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας θα έχει περιθώρια ανάπτυξης στο μέλλον.

Οι περισσότεροι φωτογράφοι θα βρουν το Προσωπικό πρόγραμμα (12 $ / μήνα) κατάλληλη, αλλά ακολουθήστε το σύντομο κουίζ μας για να ελέγξετε ποιο σχέδιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

Κωδικός προσφοράς SquarespaceΧρησιμοποιήστε τον κωδικό προσφοράς "WBE" στο Ταμείο για έκπτωση 10%

Κερδίστε έκπτωση 10% σε οποιοδήποτε πρόγραμμα Squarespace

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το Squarespace; Έχουμε έναν αποκλειστικό κωδικό προσφοράς για τους αναγνώστες μας εξοικονομήστε 10% για το κόστος οποιουδήποτε προγράμματος Squarespace! Για να εξαργυρώσετε αυτήν την έκπτωση, απλώς εισαγάγετε τα εξής:
Κωδικός προσφοράς: “WBE”
στο ταμείο.

Ευκολία στη χρήση

Ο κατασκευαστής Squarespace είναι εξελιγμένος, καθιστώντας το ελαφρώς πιο απαιτητικό από άλλους κατασκευαστές όπως το Wix και το SmugMug. Εξαιτίας αυτού, έπεσε λίγο στη δοκιμή ευκολίας χρήσης, σημειώνοντας μόνο 3,4 στα 5 αστέρια.

Τούτου λεχθέντος, αρκεί να έχετε λίγο χρόνο και υπομονή, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το Squarespace μετά από μια σύντομη εξερεύνηση. Προσεγγίστε το με λίγη εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό και εσείς’Θα είμαι επαγγελματίας σε χρόνο μηδέν!

Squarespace’s Πρότυπα

Ένα από το Squarespace’Τα καλύτερα οφέλη είναι η επιλογή θεμάτων που προσφέρονται – είναι πραγματικά μερικά από τα πιο όμορφα πρότυπα φωτογραφίας. Στην έρευνά μας, Η Squarespace έλαβε τα υψηλότερα σκορ για ευελιξία σχεδιασμού, σημειώνοντας 4,8 αστέρια στα 5 για αυτήν την περιοχή.

Γιατί σημείωσε τόσο υψηλή βαθμολογία για το σχεδιασμό; Λοιπόν, όχι μόνο τα πρότυπα του έχουν σχεδιαστεί επαγγελματικά, κάθε θέμα είναι επίσης απόκριση σε κινητά, το οποίο διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σας φαίνονται καταπληκτικές σε οποιαδήποτε συσκευή. Το Squarespace διευκολύνει ακόμη και την εναλλαγή προτύπων εάν θέλετε να ανανεώσετε τον ιστότοπό σας’ο σχεδιασμός σε οποιοδήποτε σημείο.

Παράδειγμα προτύπου φωτογραφίας squarespaceΤο Squarespace είναι γνωστό για όμορφα και επαγγελματικά σχέδια προτύπων

Τα σχέδια προτύπων είναι αιχμηρά, επαγγελματικά και επικεντρώνονται στο λέιζερ για να βοηθήσουν τις φωτογραφίες σας να φαίνονται απίστευτες – είτε πρόκειται για ένα πανέμορφο φόντο πλήρους οθόνης είτε με έναν τοίχο από φωτογραφίες σε στυλ κολάζ, υπάρχουν δεκάδες εντυπωσιακά σχεδιαστικά στυλ για να τα περάσετε.

καλύτερα πρότυπα δημιουργίας φωτογραφιών squarespaceSquarespace’Τα πρότυπα είναι καθαρά, καθαρά και μινιμαλιστικά. Κάνουν τον ιστότοπό σας φωτογραφίας να εκτοξεύει τον επαγγελματισμό

Το Squarespace είναι μια εξαιρετική επιλογή για προσωπικά χαρτοφυλάκια φωτογραφίας, καθώς και επαγγελματίες που θέλουν να μετατρέψουν το πάθος τους σε επιχείρηση. Έχει τα σχέδια για να αναδείξει την εργασία σας, καθώς και τα εργαλεία για την τροφοδοσία του ιστότοπού σας’μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Συνεντεύξαμε τον Alex Greene, ανώτερο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο – εδώ’Αυτό που είχε να πει για το Squarespace:

“Πριν εγγραφώ στην τρέχουσα δουλειά μου, ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας και γι ‘αυτό είχα έναν ιστότοπο ως τρόπο να διαφημίζομαι καλύτερα σε μελλοντικούς πελάτες. Χρησιμοποίησα το Squarespace, το οποίο ήταν πολύ καλό. Όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο, ήταν πολύ καλοί στο να επισημάνουν πόσο καλό θα ήταν να έχουμε μια μορφή διαδικτυακής παρουσίας μέσω ενός ιστότοπου, ως μέσο για την προβολή της δουλειάς και του χαρτοφυλακίου μας. Οι συνάδελφοί μου και οι καθηγητές πανεπιστημίων συνέστησαν το Squarespace λόγω του πόσο καλή είναι στην εμφάνιση γκαλερί και βίντεο και άλλων. Και δεν μπορούσαν’ήταν πιο σωστά!”

SEO

Το Squarespace παρέχει χρήσιμους οδηγούς για να κρατήσετε το χέρι σας βελτιστοποιώντας τον ιστότοπό σας για SEO (Search Engine Optimization), καθώς και διευκολύνοντας την προσθήκη περιγραφών και ετικετών alt στις εικόνες σας μόλις το κάνετε’τα έχουν ανεβάσει.

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε επιπλέον στοιχεία στον ιστότοπό σας, όπως τη δημιουργία ιστολογίου για την προσέλκυση επισκεπτών και την προώθηση της εργασίας σας ή την προσθήκη φόρμας επικοινωνίας για την αποδοχή ερωτημάτων.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Αναθεώρηση Squarespace – για περισσότερα σχετικά με το Squarespace’συνολικές προσφορές, δείτε τη λεπτομερή κύρια αναθεώρησή μας.
 • Αναθεώρηση Τιμών Squarespace – για μια εις βάθος ανάλυση του Squarespace’σχέδια τιμολόγησης
 • Κωδικός προσφοράς Squarespace – διεκδικήστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά με τον αποκλειστικό κωδικό έκπτωσης
 • Wix εναντίον Squarespace – μάθετε ποιος κέρδισε τη μάχη όταν αυτοί οι δύο κατασκευαστές ιστότοπων κλειδώθηκαν κέρατα.
 • Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φωτογραφίας – ένας βήμα προς βήμα οδηγός για τη δημιουργία ενός καταπληκτικού ιστότοπου.

# 2. Wix

Ευκολότερο στη χρήση του δημιουργού ιστότοπων φωτογραφίας

Το Wix είναι ένα φιλικό προς το χρήστη και ευέλικτο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Το’Είναι εύκολο να το παραλάβετε, σας παρέχει μια τεράστια ποικιλία προτύπων για να διαλέξετε και είναι εκπληκτικά καλό στη μεταφόρτωση και αποθήκευση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας.

Το Wix είναι ένα άλλο ισχυρό παντού, αλλά ξεχώρισε στην έρευνά μας για τη δημοτικότητά του στους χρήστες μας. Έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία πελατών από όλους τους κατασκευαστές – οι χρήστες μας το έδωσαν τουλάχιστον 5 στα 5 αστέρια αφού το δοκιμάσουν μόνοι τους!

Wix’Ένα άλλο ισχυρό σημείο είναι ότι είναι’μικρό το ευκολότερο εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων φωτογραφίας, ενώ εξακολουθεί να συσκευάζει μια ισχυρή γροθιά όσον αφορά το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους – σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, το Wix δεν το κάνει’Να κάνεις τους αρχάριους να θυσιάζουν την ποιότητα για ευκολία στη χρήση.

Αντ ‘αυτού, το Wix χρησιμοποιεί εργαλεία επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για να διευκολύνει τη δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου για όλους και όλους. Οτι’Γιατί σημείωσε εντυπωσιακό 4,3 στα 5 αστέρια για ευκολία στη χρήση στην έρευνά μας!

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Το Wix προσφέρει τεράστιο δημιουργικό έλεγχο. Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης σημαίνει ότι αν μπορείτε να το φανταστείτε, μπορείτε να το κάνετε. Για μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη πλατφόρμα φωτογραφίας, το Wix είναι υπέροχο Μπορείς’να αλλάξετε το πρότυπό σας μόλις δημοσιευτεί ένας ιστότοπος. Αυτό μπορεί να είναι πονοκέφαλο εάν θέλετε να αλλάξετε τη σχεδίαση του χαρτοφυλακίου φωτογραφιών σας πιο κάτω
Οι ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί στο Wix βελτιστοποιούνται αυτόματα για να λειτουργούν σε διάφορες πλατφόρμες. Οι φωτογραφίες σας θα φαίνονται εξίσου ολισθηρές σε οθόνες κινητών, όπως και στην επιφάνεια εργασίας Αν και το ποσό του δημιουργικού ελέγχου είναι ένα πλεονέκτημα για πολλούς, για άλλους μπορεί να είναι συντριπτικό. Εάν η εξατομίκευση δεν είναι’προτεραιότητα Το Wix μπορεί να μην είναι το καλύτερο για εσάς

Wix’s Τιμολόγηση

Το Wix έρχεται με ένα αρκετά γενναιόδωρο δωρεάν σχέδιο, που σημαίνει ότι μπορείτε να χτίσετε τον ιστότοπό σας – και την εμπιστοσύνη σας εάν εσείς’είστε αρχάριος – πριν επενδύσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Το δωρεάν πρόγραμμα δεν το κάνει’Ωστόσο, φαίνομαι σούπερ επαγγελματίας’Συνιστώ να παραμείνετε σε αυτό για πολύ καιρό – καθώς εξακολουθείτε να προβάλλετε διαφημίσεις Wix, ενδέχεται να σας λείπει ο αποθηκευτικός χώρος αρκετά γρήγορα.

Συνολικά, αυτό’σίγουρα αξίζει να εξεταστεί ένα από τα Wix’τα premium σχέδια για μια μικρή μηνιαία επένδυση. Για 13 $ το μήνα (χρεώνεται ετησίως), μπορείτε να προσθέσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο τομέα και διεύθυνση URL (π.χ. www.lucysphotos.com), να καταργήσετε όλα τα Wix’διαφήμιση και πρόσβαση σε μια ευρύτερη ομάδα προτύπων και εργαλείων.

Εσείς’Θα επωφεληθείτε επίσης από την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου, επιτρέποντάς σας να ανεβάσετε έναν μεγαλύτερο αριθμό φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να αναπτυχθεί.

Για όσους ελπίζουν να πουλήσουν τη φωτογραφία τους μέσω του ιστότοπού τους, το Wix έχει κάτι για εσάς – τα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινούν από 23 $ το μήνα (χρεώνεται ετησίως) και σας προσφέρουν μια πλήρη γκάμα εργαλείων πώλησης.

Η επιλογή ενός προγράμματος premium είναι η καλύτερη απόφαση για να ξεχωρίσετε τον ιστότοπό σας και να εξασφαλίσετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση.

Δημιουργία του ιστότοπού σας Wix

Wix’Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη δημιουργία του ιστότοπού σας, καθώς επίσης και σας δίνει τόνους δημιουργικής ελευθερίας. Λειτουργεί επιλέγοντας στοιχεία όπως κείμενο και εικόνες και ρίχνοντάς τα οπουδήποτε θέλετε στη σελίδα. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζετε ακριβώς πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας όταν είναι ζωντανός και μπορείτε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας για να αναδείξετε την εργασία σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το Wix έχει επίσης έναν άλλο συντάκτη, που ονομάζεται Wix ADI. Αυτό σημαίνει Artificial Design Intelligence, που δημιουργεί πραγματικά έναν ιστότοπο για εσάς. Απλώς απαντήστε σε μερικές απλές ερωτήσεις, όπως είναι ο ιστότοπός σας και εσείς’Θα έχω έναν ιστότοπο που δημιουργείται αυτόματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές και να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας στην καρδιά σας’περιεχόμενο, αλλά με το Wix ADI το μεγαλύτερο μέρος της ανύψωσης έχει γίνει για εσάς – αφήνοντάς σας να προσθέσετε τα διασκεδαστικά πράγματα!

Η μεταφόρτωση, η επεξεργασία και η διαχείριση των φωτογραφιών σας είναι απίστευτα εύκολη – η μεταφόρτωση παίρνει μόνο μερικά κλικ και μπορείτε να πραγματοποιήσετε βασικές τροποποιήσεις στο Wix’s πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών.

καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων φωτογραφίαςΤο Wix προσφέρει εξαιρετικά απλή μεταφόρτωση και διαχείριση εικόνων. Αυτό σας διευκολύνει να διαχειριστείτε τις συλλογές και να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο.

Οι ταχύτητες μεταφόρτωσης φωτογραφιών είναι εντυπωσιακές, κάτι που εξοικονομεί πολύ χρόνο όταν μαζεύεται η μαζική μεταφόρτωση και μπορείτε να συνεχίσετε την επεξεργασία ενώ οι μεταφορτώσεις πραγματοποιούνται στο παρασκήνιο.

Μόλις φορτωθούν οι φωτογραφίες, μπορείτε να προσθέσετε ‘ετικέτες alt’ για κάθε εικόνα, βοηθώντας το Google ‘ανάγνωση’ και βελτιώνοντας τον ιστότοπό σας SEO. Το Wix σας βοηθά ακόμη και να βελτιστοποιήσετε το SEO σε επίπεδο ιστότοπου – ιδανικό για να ανεβείτε στην κατάταξη.

Αλλά όπως εμείς’συζητήσαμε προηγουμένως – η εύρεση είναι μόνο η μισή μάχη. Πρέπει να τραβήξετε τους αναγνώστες σας’ προσοχή και κρατήστε τα στη σελίδα!

Wix’s Πρότυπα φωτογραφίας

Έτσι, το γεγονός ότι παρέχει το Wix περισσότερα από 500 επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για να το χρησιμοποιήσετε ως σημείο εκκίνησης είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για κάθε εκκολαπτόμενο φωτογράφο που χρειάζεται έναν ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει επίσης περισσότερα από 30 πρότυπα ειδικά σχεδιασμένα για φωτογράφους!

πρότυπα φωτογραφίας wixΤο Wix σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα εκπληκτικών σχεδίων για να διαλέξετε – κάθε ένα είναι βελτιστοποιημένο για κινητά και πλήρως προσαρμόσιμο.

Αυτή είναι μια ιδανική εξοικονόμηση χρόνου, καθώς μπορείτε απλά να αλλάξετε το κείμενο και να ενημερώσετε τις εικόνες στις προϋπάρχουσες γκαλερί, προτού το ονομάσετε μια μέρα και δημοσιεύσετε στον Ιστό.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποφασίσετε να αλλάξετε εντελώς το πρότυπό σας’σχέδιο. Κέρδισε’Είναι τόσο γρήγορη ή εύκολη, αλλά το Wix σας δίνει τη δημιουργική ελευθερία να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε.

το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για φωτογράφουςΑφιερώστε χρόνο σας επιλέγοντας ένα πρότυπο Wix – δεν μπορείτε να αλλάξετε μόλις το κάνετε’επιλέξατε ένα, οπότε βρείτε αυτό που αντικατοπτρίζει το στυλ σας, όπως ‘Αστική φωτογραφία’ πάνω από!

Υπάρχουν πολλές επιλογές γκαλερί για την προβολή συλλογών, από στενές συγκεντρωτικές μικρογραφίες του ‘Αστική φωτογραφία’ στο μινιμαλιστικό πλαίσιο του ‘Φωτογραφία τέχνης’. Εκεί’Είναι ακόμη και διαφορετικά στυλ γκαλερί για εξερεύνηση. από διαδραστικές προβολές διαφανειών έως lightbox για να κάνουν τις εικόνες να ξεχωρίζουν. Το’σίγουρα αξίζει να ψάξετε για να βρείτε τις δυνατότητες που μπορούν να αντιπροσωπεύουν καλύτερα την εργασία σας.

Εκτός από διάφορους τρόπους για να κάνετε τη φωτογραφία σας να ξεχωρίζει και να προσελκύει το βλέμμα των επισκεπτών, το Wix καθιστά επίσης εξαιρετικά απλό να προσθέσετε φόρμες επικοινωνίας και συνδέσεις κοινωνικών μέσων στις σελίδες σας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Wix Review – ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Wix; Ρίξτε μια ματιά στον πλήρη εμπειρογνώμονα και τη λεπτομερή κριτική μας εδώ.
 • Wix Editor εναντίον Wix ADI – κάντε κλικ εδώ για ανάλυση της διαφοράς μεταξύ του Wix’δύο επιλογές δημιουργίας ιστοσελίδων

# 3. SmugMug

Καλύτερο για ασφάλεια φωτογραφιών

Το SmugMug είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων φωτογραφίας που παρέχει έναν εύκολο τρόπο προβολής και πώλησης των φωτογραφιών σας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής, το SmugMug είναι υπέροχο σε αυτό που κάνει, αλλά μπορεί να αισθάνεται περιορισμένο σε σύγκριση με τους πιο ευέλικτους κατασκευαστές όπως το Wix ή το Squarespace.

Όπως το Squarespace, το SmugMug δεν προσφέρει δωρεάν πακέτο. Παίρνετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών και στη συνέχεια πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από το SmugMug’τέσσερα προγράμματα premium, τα οποία κυμαίνονται από $ 4 ανά μήνα για το βασικό πρόγραμμα έως 30 $ ανά μήνα για το πρόγραμμα Pro. Τα πακέτα χρεώνονται ετησίως, επομένως το φθηνότερο πακέτο κοστίζει 48 $ ετησίως.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Παρέχει εξαιρετικές λειτουργίες ειδικά για τη φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένων εκτεταμένων επιλογών ασφαλείας για οποιεσδήποτε εικόνες δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας Η εξειδίκευσή του στο χαρτοφυλάκιο μπορεί να την κάνει να αισθάνεται λίγο περιορισμένη σε σύγκριση με τους κατασκευαστές ιστότοπων για όλες τις χρήσεις. Για λειτουργίες εκτός χαρτοφυλακίου, το SmugMug δεν είναι’παραμένω αρκετά
Το SmugMug είναι ιδανικό για τη δημιουργία εσόδων από τις φωτογραφίες σας από την αρχή. Το’Είστε έτοιμοι να σας βοηθήσουν να πουλήσετε προϊόντα και εκτυπώσεις μόλις εγγραφείτε Το πλήρες πακέτο χαρτοφυλακίου κοστίζει 15 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως). Αυτό είναι καλό αν εσείς’είστε σε θέση να δημιουργήσετε έσοδα από την εργασία σας, αλλά είναι λίγο απότομος για αυτούς που μόλις ξεκινούν

Επειδή το SmugMug είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα δημιουργίας φωτογραφιών, έρχεται με ορισμένα προνόμια και χαρακτηριστικά που οι άλλοι κατασκευαστές στη λίστα μας δεν διαθέτουν’τ. στην πραγματικότητα, σημείωσε 5 αστέρια για τα χαρακτηριστικά του, ξεπερνάει όλους τους άλλους κατασκευαστές!

Ένα από τα αγαπημένα μας είναι η δυνατότητα προστασίας των φωτογραφιών σας από λήψεις τρίτων.

Όσο περισσότερο πληρώνετε για το σχέδιό σας, τόσο περισσότερες επιλογές αποκτάτε την ασφάλεια των φωτογραφιών σας:

 • Ενεργοποίηση προστασίας με δεξί κλικ, η οποία εμφανίζει μια εξατομικευμένη ειδοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων όταν οι επισκέπτες κάνουν δεξί κλικ στον ιστότοπό σας
 • Προσθέστε προσαρμοσμένα υδατογραφήματα στις εικόνες σας
 • Προστατεύστε με κωδικό πρόσβασης σελίδες, φακέλους, γκαλερί ή ακόμα και ολόκληρο τον ιστότοπό σας

Μπορείτε να δείτε γιατί εμείς’έχουν ονομαστεί SmugMug ως το καλύτερο για την ασφάλεια των φωτογραφιών!

Ποιες άλλες δυνατότητες προσφέρει το SmugMug για να το ξεχωρίσει από περισσότερες πλατφόρμες; Εδώ’είναι μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα αγαπημένα μας:

 • Απεριόριστες μεταφορτώσεις φωτογραφιών και βίντεο
 • Συγχρονισμός της βιβλιοθήκης φωτογραφιών σας με το Lightroom
 • Συνεργασία με επαγγελματίες εκτυπωτές, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παραγγέλνουν εκτυπώσεις / προϊόντα απευθείας από τον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζονται επιπλέον ενσωματώσεις
 • Εκτεταμένη ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι με το κοινό σας
 • Τραβήξτε εν κινήσει και ανεβάστε την εικόνα σας απευθείας από το τηλέφωνό σας στον ιστότοπό σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει
 • Ανεβάστε άλμπουμ εικόνων από πολλές τοποθεσίες, από το Dropbox στην Apple

Αυτό απλά γρατσουνίζει την επιφάνεια, έτσι’αξίζει να συγκρίνουμε στενά τα σχέδια για να δείτε τι παίρνετε για τη μηνιαία αμοιβή σας.

Το κύριο μειονέκτημα του SmugMug’Τα χαρακτηριστικά είναι ότι εκεί’Δεν υπάρχει ενσωματωμένη επιλογή blogging – μόνο κάτι που πρέπει να γνωρίζετε όταν συνδυάζετε τον ιστότοπο φωτογραφίας σας.

Μπορείτε επίσης’χρησιμοποιήστε τον δικό σας τομέα στο φθηνότερο πακέτο – πρέπει να ανεβείτε στη δεύτερη βαθμίδα ‘Εξουσία’ σχέδιο για αυτήν την επιλογή. Αυτό είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς τα προγράμματα επί πληρωμή συνήθως το προσφέρουν ως στάνταρ σημείο πώλησης. Από την άλλη πλευρά, εκεί’Δεν υπάρχει διαφήμιση στη σελίδα, η οποία είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και διατηρεί τον ιστότοπό σας χωρίς ακαταστασία. Ιδιαίτερα σημαντικό σε έναν ιστότοπο φωτογραφίας.

Πώληση με το SmugMug

Το πραγματικό πλεονέκτημα που έχει το SmugMug έναντι των ανταγωνιστών είναι ότι είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να πουλήσετε απευθείας από το κουτί! Μπορείτε να χρεώσετε ανά λήψη φωτογραφιών, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους τιμοκαταλόγους για πελάτες και να πουλήσετε εκτυπώσεις και δώρα απευθείας χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ενοποίηση.

Αυτό προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία για να δημιουργήσετε την επωνυμία σας και την ορατότητα μεταξύ των επισκεπτών, η οποία μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω προσθέτοντας προσαρμοσμένα υδατογραφήματα και στις φωτογραφίες σας. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι μπορείτε να διατηρήσετε το 85% των κερδών και το SmugMug είναι μια πολύ ελκυστική πλατφόρμα για τη δημιουργία εσόδων από τις δεξιότητές σας στη φωτογραφία.

Πρότυπα SmugMug

Ενώ το SmugMug λάμπει στα ειδικά χαρακτηριστικά της φωτογραφίας του, έλαβε πολύ περισσότερες μέσες βαθμολογίες για τα σχέδιά του. Οι προσφορές του είναι αρκετά περιορισμένες, ειδικά αν είστε’σχετικά με ένα φτηνό σχέδιο – και ακόμη και σε πιο ακριβά σχέδια μπορείτε να επιλέξετε μόνο από 21 πρότυπα το πολύ.

πρότυπο φωτογραφίας καπνιστώνΤο SmugMug σάς προσφέρει μια μικρή συλλογή απλών σχεδίων, όλα σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν τη φωτογραφία σας, αλλά περιορίζονται σε χαρακτηριστικά.

Το’δεν είναι μόνο η ποσότητα που’είναι περιορισμένη, είτε. SmugMug’Τα σχέδια εστιάζουν πλήρως στις εικόνες σας, κάτι που είναι υπέροχο – ωστόσο, σημαίνει ότι χάνετε επιπλέον χαρακτηριστικά όπως φόρμες επικοινωνίας και χάρτες. Αυτά είναι’Είναι απαραίτητο, αλλά προσθέτουν ένα επιπλέον κουτάλι επαγγελματισμού στον ιστότοπό σας.

Εσείς’Θα διαπιστώσω ότι η προσαρμογή είναι αρκετά βασική και ακόμη και άκαμπτη κατά καιρούς – για παράδειγμα, κατά την προσαρμογή του ύψους και του πλάτους των κουτιών εικόνας. Αυτό δεν είναι’ο κατασκευαστής να επιλέξει αν θέλετε τόνους δημιουργικού ελέγχου – αντ ‘αυτού, το’είναι το καλύτερο για να αφήσετε τις φωτογραφίες σας να μιλούν από μόνες τους.

SEO

Η ανάπτυξη της επιχείρησης υποστηρίζεται από λειτουργίες SEO που σας επιτρέπουν να προσθέσετε ετικέτες στις εικόνες σας με περιγραφές και λέξεις-κλειδιά, να τροποποιήσετε μεταδεδομένα για μεμονωμένες σελίδες (μια περιγραφή μιας ιστοσελίδας παρόμοια με μια ασάφεια στο πίσω μέρος ενός βιβλίου) και να δημιουργήσετε χάρτες ιστότοπου για να υποβάλετε στην Google ότι ενεργήστε ως κατάλογος για τον ιστότοπό σας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • SmugMug Review – ψάχνετε να μάθετε περισσότερα για το SmugMug; διαβάστε την πλήρη κριτική μας και δείτε τη γνώμη σας.
 • Διάγραμμα σύγκρισης δημιουργού ιστοτόπου – Εναλλακτικά, κατευθυνθείτε στο γράφημα σύγκρισης και δείτε τις άλλες πλατφόρμες στην αγορά.

# 4. Γουέμπλι

Οι φτηνότεροι κατασκευαστές ιστότοπων φωτογραφίας

Γουέμπλι είναι ο φθηνότερος δημιουργός ιστότοπων με τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο φωτογραφίας.

Υπάρχουν τρία προγράμματα επί πληρωμή που κυμαίνονται από απλά 6 $ έως 26 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως). Εκεί’είναι επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα, αν και όπως πάντα δεν το κάνουμε’Δεν το προτείνω αν θέλετε επαγγελματική τοποθεσία.

Εδώ’ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε κάθε σχέδιο πριν εξερευνήσετε το Weebly’χαρακτηριστικά και σχέδια:

 • Δωρεάν πακέτο: 0 $ – 500MB αποθήκευση, εμφανίζει διαφημίσεις Weebly
 • Προσωπικό πρόγραμμα: 6 $ / μήνα – Χώρος αποθήκευσης 500MB, σύνδεση προσαρμοσμένου τομέα, εμφάνιση διαφημίσεων Weebly, βασικού ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Επαγγελματικό σχέδιο: 12 $ / μήνα – απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος, δωρεάν τομέας 1 έτους, χωρίς διαφημίσεις Weebly, προηγμένο ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Επιχειρηματικό σχέδιο: 26 $ / μήνα – απεριόριστος χώρος αποθήκευσης, δωρεάν τομέας 1 έτους, χωρίς διαφημίσεις Weebly, πλήρες ηλεκτρονικό εμπόριο, προηγμένα εργαλεία μάρκετινγκ

Από όλα αυτά τα σχέδια, προτείνουμε το επαγγελματικό πρόγραμμα για να ξεκινήσετε καθώς προσφέρει καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής από το Προσωπικό πρόγραμμα. Ο απεριόριστος χώρος αποθήκευσης και οι διαφημίσεις δεν είναι απαραίτητοι για κάθε επαγγελματική τοποθεσία φωτογραφίας!

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Γουέμπλι’Το App Center είναι απαράμιλλο. Η τεράστια ποικιλία εφαρμογών σημαίνει ότι το μόνο όριο κλιμάκωσης της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας είναι η φαντασία σας Η Square αγόρασε πρόσφατα τη Weebly. Αυτά είναι θαυμάσια νέα για το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά μπορεί να σημαίνουν έναν άξονα μακριά από πιο δημιουργικούς ιστότοπους – όπως χαρτοφυλάκια φωτογραφιών
Η διεπαφή του κτιρίου επιτυγχάνει μια καλή ισορροπία μεταξύ προσαρμογής και δομής. Εάν θέλετε να παρουσιάσετε τη φωτογραφία σας έξω από το κουτί, μπορείτε. Εάν θέλετε να προσθέσετε λειτουργίες και να παίξετε με τα πρότυπα, μπορείτε να το κάνετε και αυτό Χωρίς προσωπική επιλογή επαναφοράς – εάν ο ιστότοπός σας πέσει, πρέπει να περιμένετε την υποστήριξη Weebly για να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας για εσάς

Γουέμπλι’Τα θέματα είναι ελκυστικά, αλλά απλά – κερδίσατε’Δεν θα βρείτε πρωτοποριακά ή εντυπωσιακά σχέδια, αλλά θα βρείτε μια μέτρια επιλογή περίπου 50 καθαρών, κομψών διατάξεων. Σίγουρα έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά τα θέματα τους εξακολουθούν να μην’t ταιριάζει με την εντυπωσιακή ποιότητα του Wix ή του Squarespace. Τα σχέδια είναι απλούστερα και πιο βασικά – ιδανικά αν αγωνίζεστε τεχνικά – αλλά αν είστε’ψάχνω για κάτι πιο ξεχωριστό από εσάς’Θα πρέπει να κοιτάξω πιο μακριά.

Συνιστούμε να κοιτάξετε κάτω από το ‘Χαρτοφυλάκιο’ και ‘Προσωπικός’ κατηγορίες για τα πιο δημιουργικά και οπτικά σχέδια.

πρότυπα φωτογραφίας weeblyΓουέμπλι’Τα πρότυπα είναι απλούστερα αλλά πιο εύκολα στη χρήση – μια μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου εάν χρειάζεστε γρήγορα έναν ιστότοπο φωτογραφίας

Ο Weebly isn’ο ευκολότερος κατασκευαστής στην αγορά – σημείωσε αρκετά μέσο όρο 3,5 στα 5 αστέρια στις δοκιμές μας – αλλά η ευκολία με την οποία μπορείτε να ανεβάσετε και να προσθέσετε φωτογραφίες στον ιστότοπό σας βοηθά στην προβολή των εικόνων σας μπροστά και στο κέντρο.

Χρειάζονται μόνο δύο κλικ για να προσθέσετε μια συλλογή και να αρχίσετε να ανεβάζετε εικόνες, κάτι που κρατά τα πράγματα απλά και σας εξοικονομεί πολύ χρόνο. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε την επεξεργασία του ιστότοπού σας ενώ οι μεταφορτώσεις συνεχίζονται στο παρασκήνιο, κάτι που μπορεί να εξοικονομήσει ακόμη περισσότερο χρόνο αν ανεβάσετε πολλές λήψεις ταυτόχρονα.

Ο Weebly επίσης δεν το κάνει’να επιβάλλετε περιορισμούς διαστάσεων στις μεταφορτωμένες φωτογραφίες, έτσι’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέγεθος της εικόνας σας σε μέγεθος 4.000 εικονοστοιχείων. Η Weebly προτείνει βέλτιστες πρακτικές και βέλτιστα μεγέθη στους επιτόπιους οδηγούς, αλλά δεν εφαρμόζει αυτές τις προτάσεις, αφήνοντας την επιλογή σας.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το Weebly βελτιστοποιεί αυτόματα τις εικόνες για τον Ιστό κατά τη μεταφόρτωση. Αυτό μπορεί να ξεπλύνει λίγο την παλέτα χρωμάτων σας, έτσι’Είναι σημαντικό ότι μετά την επεξεργασία στο Lightroom, εξάγετε εικόνες σε sRGB και ενδεχομένως ενσωματώνετε ένα έγχρωμο προφίλ στην εικόνα για να αποτρέψετε τη μείωση της ζωντάνιας των εικόνων.

weebly καλύτερος δημιουργός ιστότοπων φωτογραφίαςΗ Weebly συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στο παρασκήνιο, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθούν οι μεταφορτώσεις

Η Weebly σημείωσε αρκετά ισχυρή βαθμολογία για τα χαρακτηριστικά της στην έρευνά μας, ακολουθώντας το SmugMug με 4,4 αστέρια στα 5. Μέρος αυτού είναι η ποιότητα του Weebly’Εργαλεία blogging, τα οποία είναι ενσωματωμένα για να ταιριάζουν απόλυτα δίπλα στην εργασία σας.

Όσον αφορά το SEO, υπάρχουν πολλές χρήσιμες εφαρμογές διαθέσιμες στο Weebly App Center. Αυτά είναι κυρίως διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές προγράμματος premium, κάτι που μπορεί να κάνει την αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή ακόμη πιο λογικό βήμα ανάλογα με τις φιλοδοξίες σας. Το’Είναι επίσης απλό να προσθέσετε κείμενο alt στις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του ιστότοπού σας για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας’SEO και βοηθήστε το να κατατάσσεται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Το Weebly είναι μια σταθερή επιλογή με μερικά μεγάλα οφέλη – μπορεί να μην έχει τα πιο συναρπαστικά σχέδια στην αγορά, αλλά για τους φωτογράφους με προϋπολογισμό’είναι μια έξυπνη επιλογή.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Αξιολόγηση Weebly – αν έχετε επιχείρηση φωτογραφίας, εσείς’Θα ήθελα να διαβάσω το Weebly με περισσότερες λεπτομέρειες.
 • Ανασκόπηση ηλεκτρονικού εμπορίου Weebly – αν εσύ’αναζητάτε μέρος για να πουλήσετε τις εικόνες σας, δείτε την κριτική μας για το Weebly ως ηλεκτρονικό κατάστημα.

# 5. Ντόντα

Καλύτερο για σχεδιασμό προτύπων

Η Duda είναι ένας δημιουργός ιστότοπων που δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει σχεδιαστές ιστοσελίδων’ ζει ευκολότερα. Έχοντας αυτό κατά νου, αυτό’Δεν αποτελεί έκπληξη ότι έρχεται με τα πιο κομψά σχέδια στην αγορά.

Στην έρευνά μας, Η Duda ήταν η υψηλότερη βαθμολογία για την ευελιξία του σχεδιασμού, κερδίζοντας τους ανταγωνιστές του με εντυπωσιακά 4,8 αστέρια στα 5 – αυτό’είναι ένα σκορ που ταιριάζει μόνο με τον Squarespace!

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Τα καλύτερα σχέδια στην αγορά το καθιστούν μια κομψή επιλογή για την προβολή της δουλειάς σας Τα ακριβά σχέδια τιμών σήμαινε ότι η Duda έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία χρημάτων στην έρευνά μας
Παρέχει πολλά χαρακτηριστικά και widget για την προσαρμογή του χαρτοφυλακίου σας Λιγότερο δημιουργική ελευθερία από τους άλλους κατασκευαστές φωτογραφιών, που σημαίνει ότι πρέπει να βασιστείτε στο πρότυπό σας’σχέδιο

Παίρνετε πάνω από 90 πρότυπα για να διαλέξετε στο Duda’βιβλιοθήκη – και κάθε ένα έχει σχεδιαστεί επαγγελματικά και ανταποκρίνεται σε κινητά.

Σε αντίθεση με το Wix, μπορείτε’να αναθεωρήσετε πλήρως το πρότυπό σας’σχέδιο. Αντ ‘αυτού, το σχέδιό σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πρότυπο που επιλέγετε, έτσι’αξίζει να διαλέξετε αυτό που αγαπάτε.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιό σας, αλλά δεν το κάνετε’να πάρετε απόλυτη δημιουργική ελευθερία. ΤΗ εξάρτησή του από το πρότυπό σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια – απλώς ανεβάστε τις δικές σας εικόνες, προσθέστε κείμενο, κάντε μερικές αλλαγές εδώ και εκεί, και Duda’Τα σχέδια κάνουν το υπόλοιπο έργο για εσάς. Απλός!

Εάν επιλέξετε ένα πρότυπο και μετά αλλάξετε γνώμη αργότερα, το Duda σας επιτρέπει να αλλάξετε το σχέδιό σας χωρίς να χάσετε όλο το περιεχόμενό σας – που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να επανασχεδιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας ανά πάσα στιγμή.

πρότυπα δημιουργίας φωτογραφίας dudaΤο Duda διαθέτει περισσότερα από 90 επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπο φωτογραφίας σας.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους που η Duda σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το χαρτοφυλάκιό σας είναι χρησιμοποιώντας widget. Αυτές είναι σαν εφαρμογές που προσθέτουν επιπλέον λειτουργίες στον ιστότοπό σας – για παράδειγμα, αναδυόμενα παράθυρα, φόρμες επαφών και αρχεία με δυνατότητα λήψης είναι όλα διαθέσιμα για εγκατάσταση.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Blogging
 • Μια δωρεάν βιβλιοθήκη εικόνων
 • Ένας επεξεργαστής φωτογραφιών
 • Ένας επεξεργαστής κινητής τηλεφωνίας (ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε το χαρτοφυλάκιό σας εν κινήσει)

Λοιπόν, πόσο εύκολο είναι το Duda στη χρήση; Η απάντηση είναι: πολύ απλή. Το’Δεν είναι το πιο εύκολο, αλλά πρέπει’να σας προκαλέσει πονοκεφάλους – βρίσκεται κάπου μεταξύ του Squarespace και του Wix όσον αφορά το πόσο φιλικός είναι ο αρχάριος.

Ντόντα’s Τιμολόγηση

Όπου ο Duda έπεσε στην έρευνά μας είχε αξία για τα χρήματα. Στην πραγματικότητα, βγήκε κάτω από το σωρό για αυτήν την περιοχή, σημειώνοντας μόνο 1,2 αστέρια στα 5. Η Duda είναι ένας από τους πιο ακριβούς κατασκευαστές στη λίστα μας, με τιμές που ξεκινούν από 14 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως).

Παίρνετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών για το ομαδικό πρόγραμμα των 22 $ ανά μήνα, μετά από αυτό’Θα πρέπει να διαλέξω από τη Ντούδα’τρία σχέδια τιμών για να συνεχιστεί η κατασκευή. Αν εσύ’τη διαχείριση πελατών ή τη συνεργασία με μια ομάδα στον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου σας, εσείς’Θα χρειαστώ είτε το ομαδικό πρόγραμμα 22 $ ανά μήνα, είτε το πρόγραμμα διαφημίσεων 74 $ ανά μήνα.

Εκεί’δεν αμφιβάλλει ότι ο Ντόντα’Τα δυνατά σημεία βρίσκονται στα σχέδιά της. Αν θέλετε ένα κομψό χαρτοφυλάκιο φωτογραφίας αυτό’είναι απλό να συγκεντρωθεί – και δεν το κάνεις’Δεν χρειάζεται να πληρώνεις επιπλέον – τότε η Duda είναι μια καλή επιλογή. Σας δίνει μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην εμφάνιση και τη δύναμη, αλλά δεν είναι’κατάλληλο για φωτογράφους με προϋπολογισμό!

# 6. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ123

Καλύτερο για υποστήριξη backend

Το SITE123 είναι ένα αρκετά απλό οικοδόμο που υπερέχει στην υποστήριξη πελατών του. Εάν αισθάνεστε σαν να χρειάζεστε κάποια καθοδήγηση καθώς χτίζετε, το SITE123 είναι η τέλεια επιλογή.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Απίστευτα χρήσιμη υποστήριξη backend για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπο φωτογραφίας σας Η ελευθερία της δημιουργίας είναι αρκετά περιορισμένη και μπορείτε’t εναλλαγή προτύπων όταν ο ιστότοπός σας είναι διαθέσιμος
Λάβαμε υψηλό σκορ πελατών στην έρευνά μας, δείχνοντάς το’είναι ευχάριστο και εύκολο στη χρήση Τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά απλά, που σημαίνει’Δεν είναι μια πολύ επεκτάσιμη επιλογή – ειδικά με χώρο αποθήκευσης που περιορίζεται στα 270 GB

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τι είναι ο ιστότοπός σας – επιλέξαμε ‘Φωτογραφία’ – στη συνέχεια εισαγάγετε το όνομα του ιστότοπού σας, μαζί με ένα email και έναν κωδικό πρόσβασης.

Το SITE123 δημιουργεί έναν ιστότοπο που μπορείτε να επεξεργαστείτε και αμέσως σας παρέχει πρόσβαση σε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7. Παρουσιάζει επίσης μια χρήσιμη περιοδεία, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε εύκολα τον συντάκτη.

site123 υποστήριξη δημιουργίας φωτογραφιώνΤο SITE123 σάς παρέχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, περιήγηση στο πλοίο, βίντεο βοήθειας και αναδυόμενα μηνύματα για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία κατασκευής.

Με κουμπιά ερωτηματικών παντού – τα οποία μπορείτε να αιωρήσετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με διαφορετικά στοιχεία – και χρήσιμες οδηγίες για να σας καθοδηγήσουν, SITE123’Ο οικοδόμος είναι σαν να έχεις έναν φιλικό μέντορα να κρατάς το χέρι σου ενώ θέλεις να πετύχεις.

Αυτή η υποστήριξη backend είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι χρήστες μας αξιολόγησαν το SITE123 τόσο καλά, δίνοντάς του ένα μέσο όρο 4,6 στα 5. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση και διαθέτει μια πλήρη γκάμα επιλογών βοήθειας και υποστήριξης – έχουμε ήδη αναφέρει το Ζωντανή συνομιλία 24/7, αλλά συνοδεύεται από κέντρο βοήθειας και υποστήριξη μέσω email.

SITE123 Σχεδιασμός

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ123’Τα σχέδια είναι αρκετά ωραία και εξαιρετικά εύκολο να δημιουργηθούν. Το SITE123 χρησιμοποιεί πραγματικά το ADI για να δημιουργήσει έναν ιστότοπο για εσάς, με βάση την κατηγορία που επιλέγετε. Μετά από αυτό, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα σας, αλλά αυτό’Δεν είναι τόσο εύκολο να επανασχεδιάσετε ριζικά τον ιστότοπό σας.

Το’αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορείτε’t εναλλαγή προτύπων μετά τη δημοσίευση του ιστότοπού σας.

site123 ρύθμιση δημιουργίας φωτογραφιώνΤο SITE123 χρησιμοποιεί το ADI για να κάνει την κατασκευή του ιστότοπού σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη – απλώς επιλέξτε τη σωστή κατηγορία και το SITE123 συνδυάζει τα βασικά για εσάς!

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι το SITE123 μας έδωσε αυτόματα όλα τα βασικά απαραίτητα για έναν ιστότοπο φωτογραφίας. Μας δόθηκαν μεγάλες ενότητες εικόνων, ένα ενσωματωμένο χαρτοφυλάκιο και γκαλερί, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και μια φόρμα επικοινωνίας, όλα χωρίς να χρειαστεί να σηκώσουμε το δάχτυλό μας.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι καλά διαθέσιμα, αλλά κατά τη δοκιμή, βρήκαμε ότι ήταν’t mega ισχυρό – δεν έχουν κάποιο βάθος, οπότε αν χρειάζεστε ένα σύνθετο χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών ή χτίζετε μια επιχείρηση, το SITE123 isn’μια μεγάλη μακροπρόθεσμη λύση.

SITE123 Τιμολόγηση

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι το SITE123 έχει μόνο δύο πακέτα τιμών – το δωρεάν πακέτο του, και το πακέτο Premium 12,80 $ το μήνα. Ωστόσο, όταν εγγραφείτε στο δωρεάν πρόγραμμα, αποκτάτε πρόσβαση σε τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή, που κυμαίνονται από 12,80 $ έως 34,80 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως).

Ενώ το SmugMug και το Squarespace σας παρέχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης από το ξεκίνημα, με το SITE123, έχετε μόνο αποθήκευση έως 270 GB για το ακριβότερο πακέτο του. Μπορείτε να δείτε γιατί το SITE123 σημείωσε μόνο 2,7 στα 5 αστέρια για σχέση ποιότητας / τιμής στην έρευνά μας!

Συνολικά, το SITE123 είναι ένας απλός και φιλικός κατασκευαστής που σας δίνει τα εργαλεία για να δημιουργήσετε εύκολα έναν βασικό, επιτυχημένο ιστότοπο φωτογραφίας. Το’απλώς δεν είναι η πιο επεκτάσιμη επιλογή στην αγορά.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Το SITE123 προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη backend – μάθετε τι άλλο προσφέρει στην ειδική μας κριτική SITE123

# 7. WordPress.com

Καλύτερο για blogging

Να μην συγχέεται με το γιγαντιαίο WordPress.org, WordPress.com είναι μια ευκολότερη στη χρήση έκδοση του διάσημου CMS blogging. Συνδυάζει τη δύναμη και την ικανότητα blogging του WordPress.org με τον πιο απλοποιημένο και φιλικό προς τον χρήστη επεξεργαστή ενός δημιουργού ιστότοπων.

Το αποτέλεσμα είναι ένας ισχυρός αλλά αρκετά προκλητικός κατασκευαστής που μπορεί’Θα νικήσω για τα εργαλεία του blogging, και προσφέρει επίσης εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Ο καλύτερος κατασκευαστής για blogging, παρέχοντας μια πλήρη γκάμα ενσωματωμένων εργαλείων Πολύ δύσκολο στη χρήση, καθιστώντας την λιγότερο από ιδανική επιλογή για αρχάριους
Προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής λόγω του αριθμού των δυνατοτήτων που έχετε στα σχέδιά της Κατασκευασμένο κυρίως για blogging, που σημαίνει ότι τα ειδικά χαρακτηριστικά της φωτογραφίας και τα σχέδιά του’τόσο καλό όσο οι ανταγωνιστές όπως το Squarespace ή το SmugMug

Ενώ το WordPress.com είναι σίγουρα πιο εύκολο στη χρήση από το WordPress.org, είναι’είναι ακόμα πολύ πιο δύσκολο από τους περισσότερους άλλους κατασκευαστές – στην πραγματικότητα, σημείωσε το χαμηλότερο τόσο για ευκολία χρήσης όσο και βαθμολογία πελατών στην έρευνά μας.

Αυτό είπε, αν εσείς’Θέλετε να δημιουργήσετε ένα blog δίπλα στον ιστότοπο φωτογραφίας σας, κερδίσατε’να βρω έναν καλύτερο δημιουργό για λειτουργίες blogging.

εργαλείο δημιουργίας blogging wordpress.comΤο WordPress.com είναι η απλούστερη έκδοση του WordPress.org και είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό για τη δημιουργία ιστολογίων.

Το WordPress.com σας παρέχει ολόκληρη τη γκάμα των εργαλείων blogging, από κοινωνική σελιδοδείκτη έως σχόλια χρηστών. Ωστόσο, δεν το κάνει’είναι οι ειδικές για τη φωτογραφία δυνατότητές του – σε σύγκριση με το SmugMug, για παράδειγμα’είναι αρκετά τυπικό. Αν εσύ’δεν πρόκειται να συνδυάσετε το χαρτοφυλάκιό σας με ένα blog, αυτό δεν είναι’το καλύτερο στοίχημά σας.

Ωστόσο, όπου το WordPress.com ξεχώρισε πραγματικά ήταν σχέση ποιότητας και τιμής. Ενώ το Weebly είναι ο φθηνότερος κατασκευαστής ιστότοπων φωτογραφίας, το WordPress.com μας εντυπωσίασε με την αξία του, σημειώνοντας 4,5 στα 5 αστέρια.

Διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα και τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή, που κυμαίνονται από 5 $ έως 45 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως). Για να καταργήσετε την επωνυμία WordPress.com, ξεκλειδώστε το μέγιστο χώρο αποθήκευσης 200 GB και αποκτήστε πρόσβαση σε εργαλεία SEO’Θα χρειαστώ το επιχειρηματικό σχέδιο 25 $ ανά μήνα.

Εάν δεν το κάνετε’Χρειάζομαι αυτές τις δυνατότητες, το πακέτο Premium $ 8 είναι εντάξει για μικρούς ιστότοπους φωτογραφίας, με χώρο αποθήκευσης 13 GB και την επιλογή δημιουργίας εσόδων από τον ιστότοπό σας.

Σχεδιασμός WordPress.com

Το WordPress.com έχει 339 θέματα για να διαλέξετε, καλύπτοντας μια σειρά από στυλ και βιομηχανίες. Μπορείτε να αναζητήσετε τον τύπο του ιστότοπού σας’δημιουργείτε ή απλώς φιλτράρετε ανά κλάδο, συμπεριλαμβανομένων χαρτοφυλακίου, περιοδικού, ιστολογίου και επιχειρήσεων.

πρότυπα φωτογραφίας wordpress.comΤο WordPress.com έχει εκατοντάδες θέματα – εδώ μπορείτε να δείτε μια επιλογή από τα σχέδια χαρτοφυλακίου του.

Δεν είναι όλα τα θέματα δωρεάν – υπάρχουν επίσης διαθέσιμα premium θέματα, τα οποία πληρώνετε για εγκατάσταση. Αν εσύ’σχετικά με το προσωπικό πρόγραμμα $ 5 ανά μήνα, έχετε πρόσβαση μόνο σε δωρεάν θέματα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα premium, χρειάζεστε τουλάχιστον το Premium πρόγραμμα $ 8 ανά μήνα. Υπάρχουν 109 δωρεάν θέματα και 183 premium.

Στην έρευνά μας, το WordPress.com σημείωσε αρκετά κακή για ευελιξία σχεδιασμού – 2,8 αστέρια στα 5 το βάζουν στο κάτω μέρος του πακέτου. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι το WordPress.com’περιορισμένη προσαρμοστικότητα, λόγω της έλλειψης εργαλείων μεταφοράς και απόθεσης.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας και το σχέδιό σας ξεχωριστά, κάτι που μπορεί να αισθάνεται αδέξια και δημιουργικά περιοριστικό εάν το κάνετε’προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε σημαντικούς επανασχεδιασμούς στο πρότυπο που έχετε επιλέξει.

Το αρνητικό είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε θέματα όποτε θέλετε, και όλο το περιεχόμενο και τα μέσα σας θα μεταβούν αυτόματα στη νέα σχεδίαση.

Επί του συνόλου, Το WordPress.com είναι ιδανικό αν εσείς’εκτελείτε ένα blog για να προωθήσετε τη φωτογραφία σας, και αρέν’αναβάλλεται από μια πρόκληση. Το’είναι ο πιο δύσκολος κατασκευαστής στη λίστα μας, οπότε δεν το κάνουμε’Δεν το προτείνω για αρχάριους.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το WordPress.com, διαβάστε την πλήρη ανάλυση αυτής της ισχυρής πλατφόρμας στην Αναθεώρηση WordPress.com
 • Αν εσύ’δεν είστε σίγουροι για τις διαφορές μεταξύ WordPress.com και .org, ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση WordPress.com έναντι WordPress.org

# 8. Πάμε μπαμπά

Ιδανικό για δημιουργικά με πίεση στο χρόνο

Μπορεί να γνωρίζετε το GoDaddy για τον κόσμο’ο μεγαλύτερος καταχωρητής τομέα, αλλά’Κανένα κόλπο πόνυ. Έχει επίσης ένα δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων που’βελτιώνεται συνεχώς με τα χρόνια.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Εξαιρετικά γρήγορη και απλή στη χρήση, εξοικονομώντας χρόνο – μπορείτε να αποκτήσετε έναν ιστότοπο ζωντανά σε λίγα λεπτά, αν θέλετε! Σχέδια’τόσο εκπληκτική όσο οι κορυφαίοι δημιουργοί φωτογραφίας και η έλλειψη δημιουργικού ελέγχου θα μπορούσε να απογοητευτεί
Φιλικό για αρχάριους με υποστήριξη 24/7, το GoDaddy έπρεπε’να σε αφήσω με πονοκεφάλους Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, συνολικά δεν διαθέτουν πραγματικό βάθος και ισχύ

Πάμε μπαμπά’Το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι απλό, αλλά αποτελεσματικό. Το καλύτερο για αυτό είναι η χρήση του ADI – απαντάτε σε μερικές εύκολες ερωτήσεις, όπως το όνομα και ο σκοπός του ιστότοπού σας και το GoDaddy σας δημιουργεί έναν εξατομικευμένο ιστότοπο βάσει των απαντήσεών σας.

Μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο και να το επεξεργαστείτε μέχρι να το κάνετε’είμαι χαρούμενος, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το GoDaddy κάνει αυτόματα το μεγαλύτερο μέρος του ποδιού σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια. Το’είναι ο γρηγορότερος τρόπος δημιουργίας ενός ιστότοπου φωτογραφίας, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή αν θέλετε κάτι online το συντομότερο δυνατόν.

Το’Δεν είναι το πιο flash, πιο όμορφο ή πιο ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, αλλά αν χρειάζεστε ταχύτητα, το GoDaddy κέρδισε’θα σε απογοητεύσω.

δημιουργός ιστότοπων φωτογραφίας godaddyΤο GoDaddy είναι ένας κατασκευαστής υποβοηθούμενος από το σχεδιασμό που καθιστά απίστευτα γρήγορη τη δημιουργία του ιστότοπου φωτογραφίας σας.

Το’Δεν αποτελεί έκπληξη το GoDaddy σκόραρε 3,8 στα 5 αστέρια για ευκολία στη χρήση – εκεί’σχεδόν καμία καμπύλη μάθησης, και το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς έχει γίνει για εσάς. Επειδή’Είναι ένα αρκετά βασικό οικοδόμο, μπορεί να αρχίσετε να παλεύετε όταν πρόκειται για προηγμένη προσαρμογή – Το GoDaddy είναι πιο εύκολο στη χρήση όταν εσείς’είμαι χαρούμενος που κολλάει κοντά στα σχέδιά του.

Ο GoDaddy δεν το κάνει’Διαθέτουμε το ίδιο επίπεδο εκπληκτικών σχεδίων με ορισμένους από τους ανταγωνιστές του, αλλά εξακολουθεί να παρέχει μια εξαιρετική επιλογή σύγχρονων, οπτικών προτύπων που είναι τέλεια για την προβολή της φωτογραφίας σας.

πρότυπα φωτογραφίας GodaddyΠάμε μπαμπά’Τα πρότυπα είναι μοντέρνα και καθαρά και συνήθως διαθέτουν μεγάλα τμήματα εικόνων και χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τη βιομηχανία.

Επειδή το GoDaddy δημιουργεί τον ιστότοπό σας με βάση τις απαντήσεις σας, αποκτάτε αυτόματα ενσωματωμένες λειτουργίες που σχετίζονται με τη βιομηχανία. Για παράδειγμα, ο ιστότοπος GoDaddy που δημιουργήθηκε παρακάτω περιλάμβανε μια συλλογή, μια σελίδα επικοινωνίας, μια φόρμα κράτησης και μια εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο συνδρομής. Όλοι χωρίς εμάς πρέπει να σηκώσουμε ένα δάχτυλο!

παράδειγμα δημιουργού φωτογραφίας GodaddyΗ GoDaddy δημιούργησε αυτόματα έναν ιστότοπο φωτογραφίας με σχετικές λειτουργίες, όπως μια συλλογή, σελίδα επικοινωνίας και φόρμα κράτησης.

Αυτές οι δυνατότητες είναι μια εξαιρετική συμπερίληψη, αλλά φτάνουν μέχρι τώρα. Δεν το κάνεις’να λάβετε το ίδιο επίπεδο εργαλείων ειδικά για τη φωτογραφία που συνοδεύουν το SmugMug, ούτε τη δύναμη και την ποιότητα που παρέχονται με το Squarespace. Το GoDaddy κάνει τη δουλειά, αλλά δεν το κάνει’Πάμε πάνω και πέρα ​​με τα χαρακτηριστικά του.

Αυτό είπε, αυτό’αξίζει να αναφερθεί το GoDaddy’s SEO εργαλείο, το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά για να κάνει τη βελτιστοποίηση πολύ πιο εύκολη για αρχάριους. Ο οδηγός SEO σας υποβάλλει απλές ερωτήσεις για να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας’s SEO.

Τιμολόγηση GoDaddy

Λοιπόν, πόσο κοστίζει το GoDaddy; Δεν το κάνει’Έχω ένα δωρεάν πρόγραμμα – αντ ‘αυτού, σας δίνει μια γενναιόδωρη δωρεάν δοκιμή ενός μηνός για να παίζεις. Μετά από αυτό, έχει τέσσερα σχέδια τιμών, που κυμαίνονται από 10 $ έως 25 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως).

ιστότοπος φωτογραφίας τιμολογίωνΤο GoDaddy έχει τέσσερα πακέτα τιμών, που κυμαίνονται από 10 έως 25 $ ανά μήνα όταν χρεώνεται ετησίως. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμή ενός μηνός, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Το φθηνότερο Βασικό πρόγραμμα σάς προσφέρει την εν κινήσει επεξεργασία, ένα κουμπί PayPal, πέντε κοινωνικές αναρτήσεις και απαντήσεις κάθε μήνα και 100 αποστολές μάρκετινγκ μέσω email ανά μήνα. Κέρδισες’Λάβετε, ωστόσο, οποιαδήποτε εργαλεία SEO, γι ‘αυτό το λόγο, προτείνουμε το τυπικό πρόγραμμα των 15 $ ανά μήνα.

Ο GoDaddy δεν έκανε’να μας εκτοξεύσει όταν έφτασε στην αξία για τα χρήματα – σημείωσε 2,9 αστέρια στα 5. Ωστόσο, η δωρεάν δοκιμή είναι η μεγαλύτερη διαθέσιμη στη λίστα μας, οπότε σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο για να δείτε αν το GoDaddy θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για εσείς!

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Θέλετε να βουτήξετε στο GoDaddy’λεπτομέρειες; Μην ψάχνετε περισσότερο από την κριτική μας για την κατασκευή ιστότοπων GoDaddy

# 9. Κτυπητά

Ιδανικό για μικρά χαρτοφυλάκια φωτογραφιών

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα μικρά και απλά, ενώ παραμένετε κομψά, τότε το Strikingly θα μπορούσε να είναι το εργαλείο δημιουργίας φωτογραφιών για εσάς. Το Strikingly έχει σχεδιαστεί κυρίως για τη δημιουργία ιστοσελίδων μίας σελίδας, Γι ‘αυτό το προτείνουμε μόνο για μικρές συλλογές εργασίας.

Το Strikingly είναι ένας οικοδόμος που στοχεύει να παρέχει σε όλους και σε όλους την ευκαιρία να δημιουργήσουν την διαδικτυακή τους παρουσία, ανεξάρτητα από την τεχνική τους εμπειρία. Αυτό το κάνει δίνοντάς σας βασικά εργαλεία και καλά σχεδιασμένα πρότυπα, έτσι ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα.

Το’Είναι ιδανικό για φωτογράφους χόμπι που θέλουν έναν εύκολο στη διαχείριση ιστότοπο που δείχνει όλη τη δουλειά τους σε ένα μέρος. Κέρδισε’Υποστηρίζει ένα μεγάλο ή περίπλοκο χαρτοφυλάκιο, αλλά θα δείξει μια μικρή συλλογή φωτογραφιών όμορφα.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Πολύ εύχρηστο, ειδικά για αρχάριους και όσους θέλουν να επιδείξουν μια μικρή συλλογή έργων Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας και τα βασικά χαρακτηριστικά σημαίνουν κάτι τέτοιο’μια καλή επιλογή για μεγάλα, περίπλοκα ή σούπερ επαγγελματικά χαρτοφυλάκια
Τα βασικά εργαλεία blogging και πωλήσεων σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα μικρό, ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο για τη φωτογραφία σας Τα περιορισμένα εργαλεία και οι επιλογές σχεδίασης μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν και να απογοητευτούν εάν θέλετε να αυξήσετε τις δεξιότητές σας

Κτυπητά’s Σχέδια

Το Strikingly έχει μια μέτρια επιλογή προτύπων, τα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε αμέσως μετά’έχετε δημιουργήσει τον δωρεάν λογαριασμό σας. Υπάρχουν επτά πρότυπα κάτω από το ‘Δημιουργικός’ κατηγορία, και 17 κάτω από το ‘Προσωπικός’ κατηγορία.

εντυπωσιακά πρότυπα φωτογραφίαςΕδώ’είναι μια μικρή επιλογή Strikingly’s πρότυπα κάτω από το ‘Δημιουργικός’ κατηγορία. Μπορείτε να δείτε πώς όλα διαθέτουν μεγάλες εικόνες φόντου – ιδανικό για να αναδείξετε τη φωτογραφία σας!

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση κάθε προτύπου προτού το επιλέξετε, ακόμα και όταν το κάνετε’δημοσίευσε τον ιστότοπο φωτογραφίας σας, μπορείτε να αλλάξετε πρότυπα ανά πάσα στιγμή.

Εκεί’Είναι ένας καλός συνδυασμός μεγάλων εικόνων κεφαλίδας, καθώς και μικρότερων ενοτήτων γκαλερί, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τους καλύτερους τρόπους για να αναδείξετε την εργασία σας. ο ‘Σπινθήρες’ το παρακάτω πρότυπο είναι ένα τέλειο παράδειγμα.

εντυπωσιακό μεγάλο σχέδιο σχεδιασμού φωτογραφίαςΕδώ μπορείτε να δείτε εκεί’είναι ήδη ένας μεγάλος χώρος για να γεμίσετε με τη δική σας εικόνα, για να προσελκύσετε επισκέπτες’ προσοχή και δημιουργήστε μια καλή πρώτη εντύπωση για τον ιστότοπό σας. ένα εντυπωσιακό μικρό παράδειγμα σχεδιασμού φωτογραφίαςΠεραιτέρω κάτω από τη σελίδα, εκεί’είναι μια ενότητα γκαλερί που σας δίνει την ευκαιρία να επιδείξετε μια μεγαλύτερη επιλογή της εργασίας σας. Όταν κάνετε κλικ σε μία από τις εικόνες, ανοίγει σε προβολή διαφανειών πλήρους οθόνης.

Κτυπητά’Τα σχέδια είναι aren’πρωτοποριακό, αλλά αυτοί’είναι σίγουρα αρκετά καλό για να αναδείξετε τη δουλειά σας σε φίλους, οικογένεια και άλλους φωτογράφους!

Κτυπητά’s Χαρακτηριστικά

Εκεί που το Strikively έπεσε στην έρευνά μας ήταν τα χαρακτηριστικά του.

Αν εσύ’είσαι εντελώς νέος στη δημιουργία ιστοσελίδων, τότε εσύ’Θα βρω Εντυπωσιακά’Οι δυνατότητες είναι διαχειρίσιμες και διασκεδαστικές στη χρήση – αλλά μόλις εσείς’κέρδισε κάποια εμπιστοσύνη ή άρχισε να ονειρεύεται λίγο μεγαλύτερο για τον ιστότοπό σου, εσύ’Θα τα βρω γρήγορα.

Έχει αρκετά καλά εργαλεία blogging (αν και μπορεί’να ανταγωνιστείτε με το WordPress.com) και μπορείτε ακόμη και να πουλήσετε ένα προϊόν στο δωρεάν πακέτο – ιδανικό αν έχετε την αγαπημένη σας εκτύπωση που πιστεύετε ότι θα λατρέψουν οι άνθρωποι!

Ωστόσο, μετά από αυτό, εντυπωσιακά’Τα χαρακτηριστικά του παλεύουν να ταιριάξουν με τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της. Για παράδειγμα, το SEO δεν έχει τίποτα να φωνάξει – έχετε μια λίστα ελέγχου SEO, αλλά όχι πολλές σύνθετες επιλογές για να ωθήσετε τον ιστότοπό σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Λόγω των μη επεκτάσιμων δυνατοτήτων του και της έλλειψης ειδικών φωτογραφικών εργαλείων, το Strikively ήρθε στο κάτω μέρος του πακέτου στην έρευνά μας για δυνατότητες, σημειώνοντας μόνο 2,2 στα 5 αστέρια.

Εντυπωσιακή τιμολόγηση

Το Strikingly έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, και τρία προγράμματα επί πληρωμή που κυμαίνονται από 8 $ έως 49 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως).

εντυπωσιακή τιμολόγηση οικοδόμου φωτογραφίαςΕντυπωσιακά έχει τέσσερα σχέδια συνολικά, αν και δεν το κάνουμε’Συνιστώ να παραμείνετε στο δωρεάν πρόγραμμα για πολύ καιρό.

Το δωρεάν πακέτο είναι περιοριστικό, γι ‘αυτό προτείνουμε τουλάχιστον 8 $ ανά μήνα Περιορισμένο πρόγραμμα, που σας επιτρέπει να πουλάτε έως και πέντε προϊόντα και σας δίνει περισσότερο χώρο για επισκέπτες με μηνιαίο εύρος ζώνης 50 GB. Ωστόσο, αυτό’αξίζει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να καταργήσετε εντυπωσιακές διαφημίσεις μόνο όταν κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα Pro $ 16 ανά μήνα.

Συνολικά, το Strikingly είναι καλύτερο για μικρούς ή χόμπι ιστότοπους φωτογραφίας. Αν εσύ’Σχεδιάζετε να αναπτύξετε το χαρτοφυλάκιό σας στο μέλλον ή να μετατρέψετε το πάθος σας σε μια επιχείρηση, αυτό δεν είναι’είναι η πιο επεκτάσιμη επιλογή – αλλά είναι ιδανική για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη ζωή απλή.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Μάθετε αν αυτό το εργαλείο δημιουργίας είναι κατάλληλο για εσάς στην αναθεωρημένη κριτική δημιουργίας ιστότοπων

# 10. Τζιμντό

Καλύτερο για εμπειρία χρήστη

Ο Jimdo είναι ένας οικοδόμος που συνοδεύεται από δύο συντάκτες: τον Jimdo Creator και τον Jimdo Dolphin. Ο δημιουργός Jimdo είναι η κύρια πλατφόρμα και μοιάζει με τους Wix, Weebly και άλλους παρόμοιους κατασκευαστές. Εν τω μεταξύ, ο Jimdo Dolphin χρησιμοποιεί ADI, όπως το GoDaddy, το SITE123 και το Wix ADI.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία του ιστότοπου φωτογραφίας σας, Ο δημιουργός Jimdo σας δίνει περισσότερο έλεγχο στον ιστότοπό σας, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε για να δείξετε την εργασία σας. Ο Jimdo Dolphin είναι γρήγορος και εύκολος, αλλά είναι πιο περιορισμένος όσον αφορά την επεξεργασία.

jimdo φωτογραφία δημιουργός ιστοσελίδωνΟ Jimdo είναι ένας δημιουργός ιστότοπων που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε χειροκίνητα τον ιστότοπό σας ή να χρησιμοποιήσετε το ADI για ταχύτερη εγκατάσταση.

Ένα από τα βασικά οφέλη του Jimdo είναι ότι τα πρότυπά του έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη το UX (εμπειρία χρήστη).

Η ύπαρξη ισχυρού UX είναι σημαντική, επειδή κάνει τους ανθρώπους πιο πιθανό να απολαμβάνουν τη χρήση του ιστότοπού σας. Σκεφτείτε τους ιστότοπους σας’έχετε επισκεφτεί που ήταν αδέξια, αμήχανα ή δύσκολα να βρείτε το δρόμο σας – πιθανώς δεν το κάνατε’κολλήστε σε αυτόν τον ιστότοπο για πολύ καιρό!

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Υπέροχη εμπειρία χρήστη ενσωματωμένη στον Jimdo’σχέδια Ο Jimdo έλαβε τη χειρότερη βαθμολογία ευελιξίας σχεδιασμού από όλους τους κατασκευαστές φωτογραφιών που δοκιμάσαμε
Μπορείτε να επιλέξετε αν θα χρησιμοποιήσετε το Jimdo Creator ή το Jimdo Dolphin, με βάση τη δική σας τεχνική ικανότητα Μπορεί να αισθάνεται αδέξια και περιοριστική στην κατασκευή

Τζιμντό’s Σχέδια

Εμείς’Θα είμαι ειλικρινής – Jimdo’Τα πρότυπα πιθανότατα κέρδισαν’να σε πετάξω. Σίγουρα δεν το έκαναν’για να χτυπήσουμε τις κάλτσες μας – στην πραγματικότητα, ο Jimdo έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία για το σχεδιασμό από όλους τους κατασκευαστές φωτογραφιών που δοκιμάσαμε.

Παρόλα αυτά, παρά την βαθμολογία 2,5 στα 5 αστέρια, πρέπει να δώσουμε τα kudos στον Jimdo για το υπέροχο UX του. Όπως ήδη αναφέραμε, εάν θέλετε οι επισκέπτες του ιστότοπού σας να περάσουν υπέροχα την περιήγησή σας στον φωτογραφικό σας ιστότοπο, Jimdo’Τα πρότυπα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

πρότυπα φωτογραφίας jimdoΟ Jimdo έλαβε κακές βαθμολογίες για ευελιξία σχεδιασμού στην έρευνά μας, αλλά τα πρότυπά του παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Ο κύριος λόγος που ο Jimdo σημείωσε άσχημα για ευελιξία στο σχεδιασμό ήταν επειδή’Είναι πολύ περιοριστικό όταν προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το πρότυπό σας. Μπορείτε να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε στοιχεία όπως πλαίσια κειμένου και εικόνες, αλλά αν θέλετε να αλλάξετε δραστικά τις ενότητες και να το κάνετε πραγματικά δικό σας, εσείς’Θα αρχίσω να παλεύω.

Ένα άλλο μειονέκτημα ήταν το γεγονός ότι ακόμη και στην κατηγορία ‘Φωτογραφία και χαρτοφυλάκιο’, υπήρχε μια σοβαρή έλλειψη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών φωτογραφίας. Επιπλέον, τα σχέδια δεν είχαν το κομψό πλεονέκτημα που θα περιμένατε από έναν επαγγελματικό ιστότοπο χαρτοφυλακίου.

Σε άλλους τομείς που δοκιμάσαμε, όπως χαρακτηριστικά και ευκολία και χρήση, ο Jimdo δεν έκανε’να ξεχωρίζεις πολύ για καλούς ή κακούς λόγους. Συνήθως κάπου στη μέση της συσκευασίας, εσείς’Θα προσπαθήσω να βρω πολλές δυνατότητες για αυτό το απλό οικοδόμο.

Το Jimdo είναι εύκολο στη χρήση και ακόμη πιο εύκολο αν αποφασίσετε να πάτε με την επιλογή Jimdo Dolphin ADI. Ο Jimdo ήταν μια αρκετά δημοφιλής επιτυχία στους χρήστες μας, των οποίων οι αξιολογήσεις βοήθησαν τον Jimdo να κερδίσει 4 αστέρια στα 5 για τη βαθμολογία των πελατών του.

Αλλά αυτή η απλότητα είναι επίσης ο Jimdo’s downfall – ενώ ορισμένοι χρήστες αγαπούσαν πόσο εύκολο ήταν, άλλοι το βρήκαν αδύνατο και περιορισμένο στη χρήση. Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τον Jimdo πριν δεσμευτείτε για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις.

Τζιμντό’s Τιμολόγηση

Τόσο ο Jimdo Creator όσο και ο Jimdo Dolphin έρχονται με ένα δωρεάν πρόγραμμα. Εάν επιλέξετε το Jimdo Creator, τα προγράμματα επί πληρωμή κυμαίνονται από 10 $ έως 40 $ ανά μήνα (χρεώνονται ετησίως). Εάν επιλέξετε τον Jimdo Dolphin, εσείς’κοιτάζω από 9 έως 39 $ το μήνα (χρεώνεται ετησίως) – λοιπόν’Δεν είναι πολύ σε αυτό!

Ο Jimdo είναι ένας από τους φθηνότερους κατασκευαστές για την αφαίρεση διαφημίσεων από τον ιστότοπό σας – ωστόσο, για λειτουργίες SEO και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εσείς’Θα χρειαστώ το επιχειρηματικό σχέδιο των 20 $ ανά μήνα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε να αποκτήσετε και τα δύο αυτά πράγματα με 12 $ ανά μήνα με το Squarespace, αυτό φαίνεται αρκετά απότομο.

Συνολικά, ο Jimdo είναι ένας που πρέπει να αναζητήσετε εάν θέλετε να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό σας’Σχεδιάστε και UX στο πρότυπο που επιλέγετε και μην το κάνετε’το μυαλό να χάσει τον δημιουργικό έλεγχο σε αντάλλαγμα.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Jimdo; Διαβάστε την αναλυτική κριτική Jimdo για περισσότερες λεπτομέρειες

Άλλες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων φωτογραφίας

Εμείς’είμαστε εξαιρετικά σίγουροι για τη σύστασή μας για τους 10 κορυφαίους δημιουργούς ιστότοπων για φωτογράφους. Εμείς’έβαλα πολύ χρόνο και έρευνα για τη δοκιμή και την κατάταξη αυτών των πλατφορμών. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων για συγκεκριμένες φωτογραφίες που δεν το έκαναν’Κάντε αρκετά το κόψιμο, αλλά αξίζει να αναφερθεί:

Μορφή

Η μορφή είναι σίγουρα κατασκευασμένη έχοντας κατά νου τα χαρτοφυλάκια. Με σχέδια που ξεκινούν από μόλις $ 9 / μήνα, είναι’είναι σίγουρα μια προσιτή επιλογή, και η εστίαση στο πνευματικό δικαίωμα και το απόρρητο το καθιστά δημοφιλές στους φωτογράφους. Το’εξακολουθεί να είναι λίγο αμαξάκι για τις προτιμήσεις μας, αλλά αυτό’σίγουρα ένα για να παρακολουθήσετε.

Pixpa

Το Pixpa έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για φωτογράφους, διαθέτει κομψά πρότυπα και ξεκινά από μόλις $ 8 / μήνα. Πιστεύουμε ότι έχει ακόμα έναν τρόπο να προχωρήσει προτού αμφισβητήσει τους Squarespace, Wix και SmugMug, αλλά έχει γενικά θετικές κριτικές.

Zenfolio

Το Zenfolio είναι πιο κατάλληλο για φωτογράφους εκδηλώσεων, καθώς έχει τη δυνατότητα σύνδεσης πελατών και τεράστιου χώρου αποθήκευσης. Αν εσύ’προσπαθείτε να αποκτήσετε νέα επισκεψιμότητα, ωστόσο, το Zenfolio δεν είναι’μέχρι το μηδέν – η λειτουργικότητα SEO είναι κακή και οι χρήστες παραπονούνται ότι ο σχεδιασμός είναι επίσης διαισθητικός.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων φωτογραφίας για εσάς

Η εύρεση του σωστού δημιουργού ιστότοπων για τον ιστότοπο φωτογραφίας σας μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση – με τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε, πώς ξεκινάτε ακόμη και?!

Για να αφαιρέσουμε λίγο πίεση, εμείς’Εντοπίσαμε τα βασικά πράγματα που πρέπει να προσέχετε όταν ψωνίζετε.

Θυμηθείτε λοιπόν, οι καλύτεροι κατασκευαστές φωτογραφίας:

 • Βοηθήστε να δείξετε τη φωτογραφία σας
 • Σας παρέχουμε έναν προσιτό και επεκτάσιμο επαγγελματικό ιστότοπο
 • Είναι εύκολο να το παραλάβετε και να το χρησιμοποιήσετε
 • Να μπορείτε να αποθηκεύετε και να προβάλλετε φωτογραφία υψηλής ανάλυσης
 • Σας βοηθά να κερδίσετε περισσότερους πελάτες και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα

Βεβαιωθείτε ότι ο κατασκευαστής παρουσιάζει τα καλύτερα στη φωτογραφία σας

Οι δημιουργοί ιστότοπων διευκολύνουν την επίδειξη της δουλειάς σας και την προώθηση του ιστότοπού σας, έτσι ώστε άλλοι να μπορούν να το βρουν για περιήγηση και απόλαυση.

Όποιος έχει κάμερα και λογαριασμό Flickr μπορεί να αποκαλείται φωτογράφος το’Είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίζει η δουλειά σας σε μια πολυσύχναστη αγορά.

Οι συνιστώμενοι κατασκευαστές μας παρέχουν πρότυπα εξοικονόμησης χρόνου που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για φωτογράφους, τα οποία είναι προεγκατεστημένα με εξαιρετικές δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως, όπως γκαλερί προβολής ή σελίδες επαφών ή επεξεργασία όπως κρίνετε κατάλληλο!

Σκεφτείτε τα πρότυπα σαν μια συνταγή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συστατικά ακριβώς όπως προτείνει ή μπορείτε να το κάνετε δικό σας προσθέτοντας τις δικές σας δημιουργικές προσθήκες στο μείγμα.

πρότυπο ιστότοπου φωτογραφίας wixΌπως και η γκαλερί φωτογραφιών τοίχου από το Wix’μικρό ‘Οικογενειακός φωτογράφος’ πρότυπο (παραπάνω), αλλά δεν είστε σίγουροι για τα χρώματα και τις γραμματοσειρές; Λοιπόν, απλώς επιλέξτε το πρότυπο και μετά αλλάξτε τη γραμματοσειρά και τα χρώματα στο πρόγραμμα επεξεργασίας – είναι πραγματικά τόσο απλό!

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε εφαρμογές που προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες στον ιστότοπό σας – όπως και στο smartphone σας! Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επιπλέον στυλ συλλογής για φωτογραφίες HD ή ακόμη και κοινωνικές ενσωματώσεις ροής για την προώθηση των εικόνων σας σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Όπως γνωρίζετε, η έκθεση δημιουργεί επιτυχία (συγγνώμη!), Γεγονός που καθιστά τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου έναν εξαιρετικό τρόπο προώθησης της εργασίας σας. Ωστόσο, εάν οι άνθρωποι δεν μπορούν να σας βρουν στο Διαδίκτυο, τότε θα δυσκολευτείτε να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη κίνηση ή προσοχή.

Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων φωτογραφίας μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το SEO (Search Engine Optimization) του ιστότοπού σας. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά βολικό για προσθήκη ‘μεταδεδομένα’ και στις ιστοσελίδες σας ‘ετικέτες’ και ‘alt κείμενο’ στις εικόνες – και οι δύο είναι σημαντικές για την κατάταξη στο Google και τη βελτίωση της ορατότητάς σας στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Η χρήση ενός εντυπωσιακού προτύπου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος δημιουργίας ενός επαγγελματικού ιστότοπου σε χρόνο μηδέν – συνδυάστε το με ισχυρές δυνατότητες ενίσχυσης SEO και εσείς’Θα έχω έναν ιστότοπο που είναι πιο πιθανό να εντοπιστεί από τους χρήστες και διασφαλίζει ότι η εργασία σας τραβάει την προσοχή!

Βασικοί όροι

Ετικέτες – Ετικέτες επί τόπου που προστίθενται σε φωτογραφίες που βοηθούν στην ταξινόμηση των εικόνων σας και είναι χρήσιμες για επισκέπτες που ενδιαφέρονται για έναν συγκεκριμένο τύπο φωτογραφίας (π.χ. βουνά, αυτοκίνητα ή αστραπές).

Κείμενο Alt – Ετικέτες που περιγράφουν μια εικόνα στις μηχανές αναζήτησης και είναι εύχρηστες για την ευρετηρίαση SEO ενός ιστότοπου (επίσης χρήσιμες για χρήστες με προβλήματα όρασης που χρησιμοποιούν πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης για να ακούσουν έναν ιστότοπο δυνατά).

Μεταδεδομένα – Περιγραφικές πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπό σας που βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να ταξινομούν, να κατηγοριοποιούν και να ευρετηριάζουν για τους σχετικούς όρους αναζήτησης.

Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων φωτογραφίας: Η ετυμηγορία

Εκεί έχετε παιδιά. Για να ανακεφαλαιώσουμε: πήραμε τους πιο σημαντικούς τομείς για έναν οικοδόμο φωτογραφίας και βάλουμε τον καθένα μέσω της αυστηρής ερευνητικής μας διαδικασίας. Οι τομείς στους οποίους δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή ήταν ο σχεδιασμός, το SEO, το blogging και η ευκολία χρήσης.

Παράλληλα με άλλους σημαντικούς τομείς, όπως η βοήθεια και η υποστήριξη, η αξία για τα χρήματα και οι βαθμολογίες πελατών, δοκιμάσαμε κάθε κατασκευαστή και τα κατατάξαμε.

Οι επιλογές μας για τις 10 καλύτερες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων φωτογραφίας είναι:

 1. Squarespace – ο καλύτερος οικοδόμος ιστότοπων συνολικής φωτογραφίας.
 2. Wix – ευκολότερο στη χρήση του δημιουργού ιστότοπων φωτογραφίας.
 3. SmugMug – το καλύτερο για την ασφάλεια των φωτογραφιών.
 4. Γουέμπλι – φθηνότερος κατασκευαστής ιστότοπων φωτογραφίας.
 5. Ντόντα – καλύτερο για το σχεδιασμό προτύπων.
 6. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ123 – το καλύτερο για υποστήριξη backend.
 7. WordPress.com – το καλύτερο για blogging.
 8. Πάμε μπαμπά– ιδανικό για δημιουργικά με πίεση στο χρόνο.
 9. Κτυπητά – ιδανικό για μικρά χαρτοφυλάκια φωτογραφιών.
 10. Τζιμντό – το καλύτερο για εμπειρία χρήστη.

Ο ιστότοπός της φωτογραφίας σας θα πρέπει να βάζει τις εικόνες σας μπροστά και στο κέντρο, δείχνοντάς τις έτσι ώστε να ξεχωρίζετε στο διαδίκτυο και να προσελκύσετε επισκέπτες και ακόμη και πιθανούς πελάτες για να δουν την εργασία σας.

Το Squarespace είναι ο νούμερο ένα δημιουργός ιστότοπων φωτογραφίας γιατί συνδυάζει εκπληκτικά σχέδια με ισχυρές δυνατότητες, από SEO έως blogging και όχι μόνο. Το’Δεν είναι το πιο εύκολο στη χρήση οικοδόμο, αλλά αυτό’είναι πολύ γρήγορο να αντιμετωπίσετε.

Αυτός ο οικοδόμος σάς προσφέρει μια τεράστια δημιουργική ελευθερία να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας, αλλά να δημιουργήσετε έναν πραγματικά εκπληκτικό ιστότοπο.

Παίρνετε απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης (το οποίο επιτρέπει σε περισσότερους ανθρώπους να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας!) Σε όλα τα premium σχέδια, ενώ οι ταχύτητες μεταφόρτωσης φωτογραφιών είναι από τις πιο γρήγορες’έχουμε δει, το οποίο διατηρεί την ποιότητα και δεν το κάνει’Μειώστε τη δουλειά σας.

Εάν επιλέξετε να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε ένα από τα πολλά επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα φωτογραφίας, τότε εσείς’Θα εξοικονομήσω πολύ χρόνο και θα καταλήξω σε έναν πολύ εντυπωσιακό ιστότοπο.

Το Wix και το SmugMug προσφέρονται για πιο εντυπωσιακά στιλ γκαλερί και προτύπων. Το Wix είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ενώ προσφέρει ακόμα τόνους δημιουργικής ελευθερίας, και Το SmugMug διαθέτει όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά φωτογραφίας που θα μπορούσατε να χρειαστείτε.

Για να ολοκληρώσετε τα πράγματα, Το Weebly είναι το φθηνότερο εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων φωτογραφίας για χρήση – λοιπόν αν δεν το κάνεις’Χρειάζομαι όλα τα mod-μειονεκτήματα που προσφέρονται από πιο ισχυρούς κατασκευαστές, τότε το Weebly είναι μια σταθερή επιλογή για να αναδείξετε και να προωθήσετε τα snaps σας.

Στο τέλος της ημέρας, για να βρείτε την καλύτερη πλατφόρμα φωτογραφίας για τις ανάγκες σας, το’αξίζει πάντα να δοκιμάσετε τις δωρεάν δοκιμές. Εξοικειωθείτε με ό, τι μπορείτε και τι μπορείτε’να κάνετε, τα διαθέσιμα εργαλεία και πρότυπα, και πόσο εύκολο είναι να κλιμακώσετε δυνητικά τον ιστότοπό σας – πριν δεσμευτείτε σε μια πλατφόρμα και επενδύσετε σε αυτήν.

Αν σας αρέσει το Squarespace’δωρεάν δοκιμή, εμείς’Έχω μια απόλαυση ειδικά για τους αναγνώστες μας. Αντί να πληρώνετε ολόκληρη την τιμή κατά την εγγραφή, εισαγάγετε τον κωδικό WBE στο ταμείο και Απολαύστε αποκλειστική έκπτωση 10% στο πρόγραμμά σας!

Επόμενο…

Μόλις εσύ’βρήκατε τον ιδανικό δημιουργό ιστότοπων φωτογραφίας για τις ανάγκες σας, ανατρέξτε στον οδηγό εννέα βημάτων Πώς να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε έναν επαγγελματικό ιστότοπο χαρτοφυλακίου!

Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων φωτογραφίας: οι συχνές ερωτήσεις

Είναι αφιερωμένοι δημιουργοί ιστότοπων φωτογραφίας καλύτεροι από τους δημιουργούς ιστότοπων?

Εξαρτάται. Αν θέλετε πλήρη δημιουργικό έλεγχο του τρόπου εμφάνισης του ιστότοπου, ένα ολοκληρωμένο εργαλείο όπως το Wix ή το Squarespace το προσφέρει. Εάν θέλετε ένα hands-off, το my-photography-Speak-for-kind ένα είδος ατμόσφαιρας, οι ειδικές πλατφόρμες όπως το SmugMug είναι πιθανότατα πιο κατάλληλες. Το’Γιατί η χρήση δωρεάν δοκιμών είναι τόσο σημαντική. Μόνο εσείς μπορείτε πραγματικά να γνωρίζετε τι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μπορώ’Απλώς χρησιμοποιώ το Instagram?

Μπορείτε, αλλά θα το θέλαμε’το προτείνω. Ένας ιστότοπος είναι η μόνη πλατφόρμα που μπορείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε να μην τραβήξετε το χαλί από τα πόδια σας. Παντού αλλού είστε επισκέπτης κάποιου άλλου’πλατφόρμα. Σίγουρα χρησιμοποιήστε το Instagram – αυτό’είναι μια υπέροχη διέξοδος για καλλιτέχνες όλων των λωρίδων – αλλά όχι’χρησιμοποιήστε μόνο το Instagram.

Μπορώ να δημιουργήσω έναν ιστότοπο φωτογραφίας δωρεάν?

Εκτός αν σας αρέσουν τα ακατάστατα ονόματα τομέα και οι διαφημίσεις σε όλο τον ιστότοπό σας, εσείς’θα χρειαστεί να ξοδέψετε μερικά δολάρια για να βγείτε από τον ιστότοπο φωτογραφίας σας. Slick φωτογραφικές ιστοσελίδες don’Έρχονται δωρεάν – αλλά έρχονται φθηνά. Αν εσύ’είστε σοβαροί για την τέχνη σας λίγα δολάρια το μήνα αξίζει τον κόπο.

Το Website Builder Expert στοχεύει να σας παρέχει ειλικρινά δεδομένα. Οτι’Γιατί διεξάγουμε τη δική μας έρευνα και αποκτούμε άμεση, προσωπική εικόνα. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map