12 καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για καλλιτέχνες: Η μεγαλύτερη εικόνα

Best Artist Website Builder


Το’Δεν είναι μυστικό ότι η έρευνα σε τεχνικά πράγματα όπως οι δημιουργοί ιστότοπων μπορεί να αισθάνεται σαν να παρακολουθεί στεγνό χρώμα. Αλλά εμείς’κάνατε την έρευνα και βρήκατε τις καλύτερες πλατφόρμες για καλλιτέχνες, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε στο καλό – αποφασίζοντας για τον καλύτερο δημιουργό ιστότοπων για την εργασία σας.

Δεν είστε απόλυτα σίγουροι ποιοι είναι οι κατασκευαστές ιστότοπων; Μην ανησυχείτε – εμείς’Θα κάνω ένα γρήγορο σκίτσο. Αυτές οι πλατφόρμες σάς βοηθούν να δημιουργήσετε ιστότοπους σε λίγες μόνο ώρες, χωρίς να χρησιμοποιήσετε κανένα κωδικό.

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι ιδανικοί για καλλιτέχνες επειδή αυτοί’Θα φροντίσω τα τεχνικά πράγματα, ενώ εστιάζετε στο να δώσετε στο έργο σας το επίκεντρο που του αξίζει. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων μπορούν επίσης να βοηθήσουν να μετατρέψουν τα σχέδιά σας σε δολάρια.

Αφού ερευνήσαμε τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων για καλλιτέχνες, εμείς’αποφάσισα να τα κατατάξω σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες – αυτές που είναι οι καλύτερες βιτρίνα την τέχνη σας και αυτά που είναι καλύτερα για πώληση η τέχνη σας.

Αυτές οι κατατάξεις διαφέρουν από τις γενικές κατατάξεις δημιουργών ιστότοπων, επειδή εμείς’έδωσαν επιπλέον βάρος στους παράγοντες που είναι πιο σημαντικοί για τους καλλιτέχνες. Εμείς’μιλήσαμε με πραγματικούς καλλιτέχνες που έχουν περάσει από τη διαδικασία σύνδεσης στο διαδίκτυο, και μαζί εμείς’καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η προσιτή τιμή, ο σχεδιασμός και το SEO είναι το πεδίο’κορυφαίες προτεραιότητες.

Contents

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για την προβολή τέχνης είναι:

 1. Squarespace – Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για καλλιτέχνες
 2. Γουέμπλι – Καλύτερο για προσιτή τιμή
 3. Wix – Καλύτερο για υποστήριξη SEO
 4. Ντόντα – Τα καλύτερα σχεδιασμένα πρότυπα
 5. Πάμε μπαμπά – Ο γρηγορότερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο
 6. Κτυπητά – Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη
 7. WordPress.com – Ιδανικό για δημιουργική ελευθερία και προσαρμογή

Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για την πώληση τέχνης είναι:

 1. Αγοράστε – Η καλύτερη συνολική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου
 2. Wix Ηλεκτρονικό εμπόριο – Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου
 3. BigCommerce – Τα καλύτερα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά
 4. Ηλεκτρονικό εμπόριο Squarespace – Καλύτερος σχεδιασμός
 5. Ηλεκτρονικό εμπόριο Weebly – Η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής

Η λίστα που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς θα εξαρτηθεί από το τι εκτιμάτε περισσότερο: έναν ιστότοπο που τονίζει οπτικά τη σκληρή δουλειά σας ή έναν ιστότοπο που διευκολύνει τη διαδικασία αγοράς. Και οι δύο είναι άξιοι στόχοι – διαβάστε για να μάθετε πώς να τους επιτύχετε!

Αλλά πρώτα, αν εσείς’πιστεύω ήδη ότι το Squarespace μπορεί να είναι η σωστή πλατφόρμα για εσάς, το επόμενο βήμα είναι να βρείτε το σωστό σχέδιο. Χρησιμοποιήστε μας Επιλογέας σχεδίου Squarespace παρακάτω για να δείτε ποιο θα σας ταιριάζει καλύτερα:

Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για καλλιτέχνες: Για να επιδείξετε την τέχνη σας

# 1 Squarespace

Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για καλλιτέχνες

Πλεονεκτήματα Squarespace
 • Τα πρότυπα Squarespace θεωρούνται ευρέως ως τα καλύτερα από τα καλύτερα για το σχεδιασμό, το οποίο αποτελεί πλεονέκτημα για καλλιτεχνικούς ιστότοπους ειδικότερα
 • Η φύση μεταφοράς και απόθεσης των προτύπων Squarespace τα καθιστά απίστευτα εύκολο στη μορφοποίηση
 • Το μειονέκτημα του Squarespace’Η φύση μεταφοράς και απόθεσης έχει περιορισμένο έλεγχο στον ιστότοπό σας’s design – θα είναι εκπληκτικό, αλλά κέρδισε’να είμαι προσωπικός
 • Το Squarespace έχει δωρεάν δοκιμή, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τη διεπαφή, αλλά δεν έχει δωρεάν σχέδιο. Εσείς’Θα πρέπει να πραγματοποιήσω αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή μετά από δύο εβδομάδες για να αποκομίσουμε όλα τα οφέλη αυτής της πλατφόρμας

Το Squarespace είναι πιο γνωστό για τα εκπληκτικά του πρότυπα, τον κομψό σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης. Με άλλα λόγια, όλες οι κορυφαίες προτεραιότητες για έναν καλλιτέχνη που θέλει να τονίσει το έργο του.

Το Squarespace είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, το οποίο κάνει εύκολο σχεδιασμό. Αλλά σε αντίθεση με κάποιους άλλους κατασκευαστές, μπορείτε’απλώς σύρετε οτιδήποτε. Τα πρότυπα Squarespace βασίζονται περισσότερο σε τμήματα, τα οποία χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να αισθανθείτε άνετα.

Το μοντέλο μεταφοράς και απόθεσης σημαίνει ότι δεν το κάνετε’Έχω τόσο πολύ έλεγχο στα τελικά αποτελέσματα όπως θα κάνατε με πιο προηγμένες πλατφόρμες. Αλλά δεν το κάνουμε’Μην το μετράτε στο Squarespace, καθώς τα πρότυπα που προσφέρει είναι μερικά από τα καλύτερα. Μπορείς’Πραγματικά κάνετε μια κακή επιλογή, καθώς κάθε πρωτότυπο πρότυπο είναι εκπληκτικό – αλλά εμπιστευόμαστε το καλλιτεχνικό σας μάτι να το γνωρίζει!

Το Squarespace δεν το κάνει’Έχω ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να αποφασίσετε ακριβώς ποιο πρόγραμμα σας’Θα χρειαστεί. Αν θέλετε τα δύο σεντ μας, Το Προσωπικό πρόγραμμα (12 $ / μήνα) είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρότερους προσωπικούς ιστότοπους και έρχεται με έναν προσαρμοσμένο τομέα και 24/7 υποστήριξη. Οτι’Όλα όσα χρειάζεστε για να κατεβείτε από το έδαφος και μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αργότερα!

το squarespace καλύτερο για τους καλλιτέχνεςΤο Squarespace διαθέτει τα καλύτερα σχεδιασμένα πρότυπα, τα οποία μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν το έργο τέχνης σας να ξεχωρίσει από το πλήθος

# 2 Weebly

Καλύτερο για προσιτή τιμή

Weebly ProsWeebly Μειονεκτήματα
 • Το Weebly είναι ένα εξαιρετικά προσιτό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, το οποίο το καθιστά ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε στον Ιστό
 • Το Weebly είναι πολύ εύκολο στη χρήση – και πάλι, ιδανικό για αρχάριους
 • Η Weebly έχει ισχυρές λειτουργίες SEO, οι οποίες θα βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται στις μηχανές αναζήτησης και τελικά να σας προσφέρει περισσότερους επισκέπτες
 • Γουέμπλι’Τα σχέδια ιστοτόπων δεν υπάρχουν’τόσο εντυπωσιακό όσο οι ανταγωνιστές του’ πρότυπα. Σίγουρα μπορεί’Κρατήστε ένα κερί στο Squarespace’επιλογές σχεδίασης
 • Η Weebly έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά εσείς’Θα πρέπει να αναβαθμίσω σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για να μπορέσω να κάνω πολλά με τον ιστότοπό σας

Η Weebly έρχεται στη δεύτερη θέση για την προβολή της τέχνης λόγω των ισχυρών χαρακτηριστικών της Search Engine Optimization (SEO). Αυτά τα εργαλεία επιτρέπουν σε περισσότερα άτομα να βρίσκουν τον ιστότοπό σας, βοηθώντας τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται σε υψηλότερη θέση σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Αυτό σημαίνει περισσότερα θαυμάσια μάτια στη δουλειά σας!

Για πρόσβαση σε πιο ισχυρά εργαλεία, όπως σελίδες με κωδικό πρόσβασης και απεριόριστη αποθήκευση, προτείνουμε την αναβάθμιση στο πρόγραμμα Professional με μόλις 12 $ ανά μήνα.

Αν και Weebly’Το φθηνότερο πληρωμένο πρόγραμμα κοστίζει $ 6 / μήνα, σας συνιστούμε να κάνετε αναβάθμιση σε επαγγελματικό πρόγραμμα 12 $ / μήνα επειδή Αυτό είναι το φθηνότερο σχέδιο για την κατάργηση διαφημίσεων από τον ιστότοπό σας. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για να ληφθεί σοβαρά υπόψη στο διαδίκτυο – ειδικά εάν εσείς’εκθέτοντας την εργασία σε πιθανούς πελάτες!

Γουέμπλι’Τα σχέδια είναι aren’Τόσο εντυπωσιακό όσο ο Squarespace ή ο Duda (που εμείς’Θα έρθω σύντομα), αλλά είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα.

Για να επιδείξετε απλά την τέχνη σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα Weebly, αλλά γενικά δεν το κάνουμε’Συνιστώ να μείνετε σε αυτό για πολύ καιρό λόγω του πόσο περιορισμένα είναι τα χαρακτηριστικά του.

θεματικά θέματαΤο Weebly είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το ιδανικό για καλλιτέχνες με περιορισμένο προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα

# 3 Wix

Καλύτερο για υποστήριξη SEO

Μειονεκτήματα Wix ProsWix
 • Το Wix προσφέρει την ίδια ευκολία μεταφοράς και απόθεσης με τα Squarespace και Weebly
 • Το Wix Art Store είναι μια προαιρετική προσθήκη στον ιστότοπό σας που παρέχει μια όμορφη διάταξη και λειτουργίες εύκολης πώλησης για την εργασία σας
 • Το Wix προσφέρει αρκετά ισχυρά δωρεάν σχέδια
 • Μπορείς’t αλλάξτε πρότυπα στο Wix, οπότε μόλις αποφασίσετε για ένα σχέδιο, εκεί’δεν επιστρέφω
 • Το Wix σάς προσφέρει πολλές επιλογές και δυνατότητες για τον ιστότοπό σας και μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο από ό, τι με μερικούς απλούστερους κατασκευαστές ιστότοπων όπως το GoDaddy

Στην τρίτη θέση έρχεται ένα ακόμη εύκολο στη χρήση, drag-and-drop website builder. Αυτή τη φορά, αυτό’μικρό… Wix!

Wix’Η ευκολία στη χρήση το καθιστά πολύ κατάλληλο για τους περισσότερους ιστότοπους, αλλά’Είναι ιδανικό για καλλιτέχνες, ιδίως λόγω του Wix Art Store. Το Wix Art Store είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να πουλάτε τα έργα τέχνης σας στον ιστότοπό σας Wix, χωρίς καμία ταλαιπωρία από την επιχείρηση.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί εμείς’δεν το αποθηκεύετε για το “πώληση” λίστα αργότερα. Οτι’επειδή το Wix Art Store δίνει έμφαση στο έργο τέχνης σας όπως και στις πωλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την υψηλότερη ποιότητα εικόνας, φιλική προς κινητά προβολή και καλλιτεχνικά πρότυπα – ή με άλλα λόγια, έναν ιστότοπο με καρδιά.

Το Wix προσφέρει δωρεάν σχέδια, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκπληκτική γκαλερί τέχνης χωρίς κόστος. Ωστόσο, το Wix έχει τρία προγράμματα επί πληρωμή, τα οποία προσφέρουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης και απεριόριστες σελίδες. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε από το Σχέδιο συνδυασμού, το οποίο κοστίζει μόλις 13 $ / μήνα – μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε αργότερα εάν θέλετε να ξεκινήσετε την πώληση στο πλάι.

wix καλύτερος δημιουργός ιστότοπων για καλλιτέχνεςΤο Wix είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων για την προβολή της τέχνης σας. το’Είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει εκπληκτικά πρότυπα

# 4 Ντόντα

Τα καλύτερα σχεδιασμένα πρότυπα

Duda ProsDuda Μειονεκτήματα
 • Το Duda δημιουργήθηκε για να είναι μια δημιουργική πλατφόρμα, και αυτό φαίνεται στα όμορφα πρότυπα του
 • Συνοδεύεται από διάφορες εφαρμογές και widget για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας φρέσκο ​​και ελκυστικό
 • Ντόντα’Η διαδικασία σχεδιασμού είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη
 • Το Duda είναι ακριβό. Μετά τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, εσείς’Θα πρέπει να πληρώσω ένα πρόγραμμα τουλάχιστον 14 $ / μήνα
 • Η Ντόντα δεν το κάνει’Προσφέρω πολλές οδηγίες SEO

Παλεύετε με καλλιτεχνικά μπλοκ; Το Duda θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον τοίχο. Πρόκειται για μια πλατφόρμα σχεδιασμένη για όσους έχουν καλλιτεχνικό ταλέντο, αλλά δεν έχουν κάποια έμπνευση. Αν εσύ’Δεσμευμένο για ιδέες, το Duda διαθέτει ενσωματωμένες εφαρμογές και widget για να ενθαρρύνει εναλλακτικές λύσεις.

Η Duda έχει και μερικά υπέροχα πρότυπα, και αυτό’Είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Ήταν ο πρώτος μας σκόρερ όσον αφορά το Design Flexibility, σημειώνοντας εντυπωσιακό 4,9 / 5. Ωστόσο, όλα αυτά έχουν πολύ υψηλό κόστος – το Duda είναι σχεδόν διπλάσιο από το Wix κατά μέσο όρο, με σχέδια τιμών που κυμαίνονται από 14 $ έως 74 $ ανά μήνα. Η Duda έχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, αλλά μετά από εσάς’θα πρέπει να βγάλουμε έξω.

αρχική σελίδα dudaΗ Duda έχει πολλές ενσωματωμένες οδηγίες για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε δημιουργικούς αποκλεισμούς κατά το σχεδιασμό του ιστότοπού σας

# 5 GoDaddy

Ο γρηγορότερος τρόπος δημιουργίας ιστότοπου

Μειονεκτήματα GoDaddy ProsGoDaddy
 • Το GoDaddy είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, το οποίο όχι μόνο σας εξοικονομεί πονοκέφαλο, αλλά σας επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε γρήγορα
 • Παρέχει 24/7 υποστήριξη πελατών – έτσι κι εσείς’διπλά ασφαλής από πονοκεφάλους!
 • Δεν μπορώ να ανταγωνιστώ τους Squarespace ή τον Duda όταν πρόκειται για σχεδιασμό
 • Πάμε μπαμπά’Οι λειτουργίες ολοκληρώνουν τη δουλειά, αλλά αυτές’δεν είναι τόσο λαμπερό και νέο όσο οι εφαρμογές και τα widget που μπορούν να παρέχουν οι ανταγωνιστές της

Οι περισσότεροι από εμάς στρέφονται προς τους δημιουργούς ιστότοπων επειδή η ιδέα να ξοδεύουμε ώρες (ή, αφήστε’Να είμαστε ειλικρινείς – μέρες) η δουλειά πάνω στα τεχνικά πράγματα είναι απαράδεκτη. Εάν η εξοικονόμηση χρόνου είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, τότε το GoDaddy είναι τόσο καλό όσο παίρνει. Το’Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, οπότε υπάρχει’Δεν έχετε χρόνο επένδυσης για να το καταλάβετε και μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά.

Το GoDaddy είναι επίσης σχετικά φθηνό, αλλά αυτό που κερδίζετε σε χρόνο και χρήμα χάνετε στη δημιουργικότητα. Επειδή η δημιουργία ενός ιστότοπου με το GoDaddy είναι μια τόσο γρήγορη και εύκολη διαδικασία, δεν το κάνετε’Έχω τόσα λόγια στο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι κερδίσατε’για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας ώστε να ταιριάζει με το έργο τέχνης σας και διατρέχετε τον κίνδυνο να καταλήξετε σε έναν ιστότοπο που φαίνεται “πεδιάδα” σε σύγκριση με άλλους.

Ο GoDaddy δεν το κάνει’Προσφέρετε δωρεάν προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά διαθέτει δωρεάν δοκιμή ενός μηνός. Αν σας αρέσει αυτό που σας αρέσει’Έχω δει μετά από ένα μήνα, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με το GoDaddy’μικρό Τυπικό πρόγραμμα με 15 $ / μήνα. Το’Δεν είναι το φθηνότερο (αυτό θα ήταν το βασικό σχέδιο στα 10 $ / μήνα), αλλά περιλαμβάνει χαρακτηριστικά SEO που δεν το βασικό σχέδιο – πράγμα που σημαίνει ότι το έργο τέχνης σας έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο διαδίκτυο!

Godaddy καλύτερο για παράδειγμα καλλιτεχνών σελίδαΤα πρότυπα GoDaddy καθιστούν γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία ενός ελκυστικού ιστότοπου

# 6 Εντυπωσιακά

Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη

Εντυπωσιακά πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη
 • Ενσωματωμένη πλατφόρμα blogging, η οποία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας αφοσιωμένους και ενημερωμένους
 • Πολύ περιορισμένη ευελιξία σχεδιασμού
 • Όχι τόσο επεκτάσιμο όσο οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων, όπως το Squarespace και το Wix. Αν εσύ’ψάχνετε να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας στο μέλλον, τότε το Strikingly δεν είναι για εσάς

Εντυπωσιακά είναι μια άλλη πλατφόρμα που δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα σε σχέση με τη σε βάθος επεξεργασία, έτσι κερδίσατε’Έχω πολύ έλεγχο στο τελικό αποτέλεσμα και το πρότυπο μπορεί να αισθάνεται λίγο ήπιο. Γεια σου, τουλάχιστον το έργο σου θα κλέψει την παράσταση.

Εντυπωσιακά υπερέχει στην ευκολία χρήσης και την υποστήριξη πελατών, τα οποία είναι και τα δύο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία. Όσον αφορά το σχεδιασμό και την επεκτασιμότητα, μπορεί’Ανταγωνίζεστε με τα μεγαλύτερα ονόματα όπως το Squarespace και το Wix, αλλά αν εσείς’ψάχνετε για έναν γρήγορο, οικονομικό και εύκολο τρόπο για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, τότε’είναι μια καλή επιλογή.

Το Strikingly έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τα νερά με δυνατότητες όπως blogging, σελίδα επικοινωνίας και κοινωνική ροή. Εάν ξεπεράσετε το δωρεάν πρόγραμμα, προτείνουμε να κάνετε αναβάθμιση στο πρόγραμμα περιορισμένης πρόσβασης με μόλις $ 8 / μήνα, το οποίο περιλαμβάνει ένα όνομα τομέα που θα δώσει στον ιστότοπό σας μια πολύ πιο επαγγελματική αίσθηση.

εντυπωσιακά καλύτερο παράδειγμα σελίδας καλλιτεχνώνΗ ομάδα υποστήριξης πελατών της Strikingly θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που … το μαντέψατε, εντυπωσιακό!

# 7 WordPress.com

Ιδανικό για δημιουργική ελευθερία και προσαρμογή

Μειονεκτήματα του WordPress.com ProsWordPress.com
 • Προσφέρει ένα απίστευτα πρακτικό επίπεδο προσαρμογής σχεδιασμού
 • Έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για να ξεκινήσετε
 • Μπορείς’να πάρετε τα οφέλη του WordPress.com’Προσαρμογή σχεδίασης εκτός αν ξέρετε πώς να τον κωδικοποιήσετε’είναι μια πιο προηγμένη πλατφόρμα από τις υπόλοιπες κορυφαίες επιλογές μας
 • Το WordPress.com δεν είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Αν εσύ’ψάχνετε για ταχύτητα και ευκολία χρήσης, εσείς’καλύτερα με το Strikingly ή το GoDaddy

Ως πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων, το WordPress.com υπερέχει στην προσαρμογή, το οποίο είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους καλλιτέχνες με γνώμονα το σχεδιασμό. Ωστόσο, αυτό’είναι το αντίθετο του Strikingly και του GoDaddy σε αυτό’Είναι ιδανικό για σχεδιασμό, αλλά αδύναμο για ταχύτητα και ευκολία χρήσης.

Το μεγαλύτερο μέρος του WordPress’ η προσαρμογή του σχεδιασμού απαιτεί κάποια γνώση του κώδικα, η οποία είναι χρονοβόρα στην καλύτερη και δύσκολη στη χειρότερη. Ωστόσο, εάν εσείς είναι πρόθυμοι να ερευνήσουν την τεχνική πλευρά, η εξατομίκευση σχεδιασμού που προκύπτει είναι μια μεγάλη ανταμοιβή!

Αν εσύ’ως προς την πρόκληση, το WordPress έχει ένα δωρεάν σχέδιο για να ξεκινήσει. Εάν αισθάνεστε άνετα με το WordPress μετά τη χρήση του δωρεάν προγράμματος, σας συνιστούμε να κάνετε αναβάθμιση στο Προσωπικό πρόγραμμα για 4 $ / μήνα, με χρέωση ετησίως. Έρχεται με έναν προσαρμοσμένο τομέα και πρόσβαση σε υποστήριξη 24/7 – η οποία θα είναι χρήσιμη όταν χρησιμοποιείτε μια τόσο προηγμένη πλατφόρμα!

παράδειγμα σελίδας καλύτερων καλλιτεχνών wordpress comΕάν είστε έτοιμοι για την πρόκληση της χρήσης του WordPress, τότε σας περιμένουν απίστευτες επιλογές σχεδίασης

Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για καλλιτέχνες: Για να πουλήσετε την τέχνη σας

Τώρα εσύ’έχετε μια διαδικτυακή γκαλερί για το έργο τέχνης σας, γιατί να μην κερδίσετε επιπλέον χρήματα από το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυά σας; Εντάξει, αυτό μπορεί να είναι ελαφρώς δραματικό, αλλά εκεί’Δεν είναι κακό να πληρώνομαι για να κάνω ό, τι αγαπάς.

Εσείς’Πιθανότατα ακούσαμε για διαδικτυακές αγορές όπως η Etsy. Αυτά είναι υπέροχα για να φτιάξετε το έργο τέχνης σας εκεί έξω, αλλά θα ανταγωνίζεστε τόσους πολλούς άλλους καλλιτέχνες’ δουλειά. Επίσης, με τις διαδικτυακές αγορές, οι καλλιτέχνες που ξεκινούν την καριέρα τους μπορεί να σοκαριστούν από τα υψηλά τέλη προμήθειας, τα οποία μπορούν να φτάσουν έως και 40% ανά πώληση.

Ωστόσο, με έναν δημιουργό ιστότοπων, κάθε ζευγάρι των ματιών είναι μόνο στη δουλειά σας. Όσον αφορά το κόστος, μπορείτε να πληρώσετε τέλη συναλλαγής, αλλά αυτά συνήθως είναι μόνο περίπου 2% – τίποτα αυτό’πρόκειται να βγάλεις πάρα πολλά από τον προϋπολογισμό σου.

Εδώ έρχονται λοιπόν οι δημιουργοί ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι εκεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να πουλήσετε αντικείμενα στο διαδίκτυο και να κάνετε την όλη διαδικασία απλή παρέχοντας όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε σε ένα μέρος..

Πλατφόρμες όπως Αγοράστε και BigCommerce ταιριάζουν σε φιλόδοξους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να κλιμακώσουν γρήγορα. Εν τω μεταξύ, Wix και το Squarespace ταιριάζει καλύτερα σε μικρά καταστήματα που πωλούν μερικά έργα τέχνης, επειδή εστιάζουν περισσότερο στο να κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται καλό παρά να βοηθά την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

Τώρα, ας’Ανατρέξτε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με κάθε εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου…

# 1 Shopify

Η καλύτερη συνολική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Shopify ProsShopify Μειονεκτήματα
 • Πώληση πολλαπλών καναλιών στο Facebook και στο Instagram
 • Εξαιρετικό σύστημα απογραφής
 • Περιορισμένη δοκιμαστική περίοδος
 • Επιβάλλει τέλη συναλλαγής για εναλλακτικές πύλες πληρωμής

Το Shopify προορίζεται για σοβαρούς πωλητές. Το’είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε πολλά διαφορετικά είδη προς πώληση, και θέλετε ολόκληρη η διαδικασία πώλησης να είναι μια ομαλότερη δυνατή διαδικασία. Εν ολίγοις, αυτό’ισχυρό και εύκολο στη χρήση.

Έχετε επίσης πρόσβαση σε εκκρεμή 24/7 υποστήριξη πελατών, οπότε αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές – ή βρεθείτε σε πρόβλημα – μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα εύκολα.

Με Αγοράστε’στην εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να αποδεχτείτε πληρωμές και να διαχειριστείτε τη διαδικτυακή συλλογή σας ενώ βρίσκεστε’είσαι εν κινήσει – ιδανικό για τον σύγχρονο καλλιτέχνη.

Η πώληση της δουλειάς σας στο Shopify είναι πολύ εύκολη και το χαμηλότερο πρόγραμμα τιμών – κοστολόγησης 29,99 $ ανά μήνα – ταιριάζει στις περισσότερες καλλιτεχνικές φιλοδοξίες.

shopify το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου για καλλιτέχνεςΤο Shopify είναι η καλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου γιατί αυτό’Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει εξαιρετικά εργαλεία πωλήσεων

# 2 Wix Ηλεκτρονικό εμπόριο

Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου

Πλεονεκτήματα Wix Ecommerce
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Προσθέστε βίντεο προϊόντων
 • Χωρίς εγκαταλειμμένη λειτουργία ανάκτησης καλαθιού
 • Χωρίς πολυκαναλική πώληση

Αγαπάμε το Wix γιατί’Είναι τόσο ευέλικτο και εύκολο στη χρήση, και οι λειτουργίες Wix Ecommerce δεν διαφέρουν. Έχει επίσης πολλά άριστα ‘δημιουργικές τέχνες’ πρότυπα για να διαλέξετε, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε το έργο τέχνης σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το Wix Art Store είναι ένα πακέτο all-in-one για προβολή και πώληση της τέχνης σας. Έρχεται με την ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν τα αντικείμενά σας σε κανάλια όπως το Facebook και το Pinterest και στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας όπου κι αν βρίσκεστε.

# 3 BigCommerce

Τα καλύτερα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά

Πλεονεκτήματα BigCommerce Μειονεκτήματα BigCommerce
 • Φανταστικά χαρακτηριστικά SEO
 • Πώληση πολλαπλών καναλιών σε Facebook, Instagram και Pinterest
 • Η επεξεργασία της διεπαφής είναι δύσκολη στην αρχή

Το BigCommerce είναι για σούπερ σοβαρός πωλητές. Αυτή η πλατφόρμα επικεντρώνεται βοηθώντας τις μεγάλες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο, και μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια καλλιτεχνική αυτοκρατορία χάρη στην εντυπωσιακή γκάμα των ενσωματωμένων χαρακτηριστικών της.

Μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες για καλλιτέχνες περιλαμβάνουν πώληση πολλαπλών καναλιών, που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από κανάλια όπως το Facebook ή το Pinterest. Μπορείτε να διαχειριστείτε τη διαδικασία αποστολής πολύ εύκολα, ενώ το BigCommerce βελτίωσε πρόσφατα όλα τα πρότυπα του για να κάνει τα σχέδια ακόμα πιο ελκυστικά.

Με παρόμοια προγράμματα τιμολόγησης στο Shopify, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με το χαμηλότερο πακέτο premium, το οποίο κοστίζει 27,95 $ ανά μήνα.

αρχική σελίδα του bigcommerceΤο BigCommerce μπορεί να βοηθήσει τη γκαλερί σας να εξελιχθεί σε υπερκατάστημα τέχνης, χάρη στις ενσωματωμένες δυνατότητές του

# 4 Ηλεκτρονικό εμπόριο Squarespace

Καλύτερο για σχεδιασμό

Πλεονεκτήματα Squarespace
 • Χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας
 • Τα καλύτερα σχεδιασμένα πρότυπα
 • Δεν διαθέτει πολλές επιλογές πληρωμής
 • Χωρίς κατάστημα εφαρμογών

Το Squarespace έχει πραγματική ποιότητα στα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, όπως είπαμε νωρίτερα, το’ταιριάζει καλύτερα σε καλλιτέχνες που θέλουν να πουλήσουν μερικά αντικείμενα. Αν εσύ’ψάχνετε να πουλήσετε περισσότερο από αυτό, εσείς’καλύτερα με το Shopify ή το BigCommerce.

Χωρίς αγορά εφαρμογών, όλα τα εργαλεία πωλήσεων που χρειάζεστε για την πώληση του έργου τέχνης σας είναι ενσωματωμένα και έτοιμα να ξεκινήσουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν το κάνετε’Δεν πρέπει να χάσουμε την αναζήτηση και την εγκατάσταση προσθηκών τρίτων, κάτι που μπορεί να προσελκύσει ορισμένους χρήστες. Αν εσύ’ψάχνετε να διαχειριστείτε τη διαδικτυακή γκαλερί σας σε ένα μέρος, ενώ παλεύετε με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, το Squarespace είναι μια καλή λύση.

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του Squarespace σάς δίνει τον έλεγχο παραλλαγές προϊόντων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πουλήσετε διαφορετικά χρώματα ή παραλλαγές αντικειμένων με διαφορετικά μεγέθη, δίνοντάς σας μεγάλη ευελιξία.

# 5 Ηλεκτρονικό εμπόριο Weebly

Καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής

Weebly ProsWeebly Μειονεκτήματα
 • Εύχρηστος
 • Καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής
 • Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των επιπέδων αποθεμάτων
 • Χωρίς πολυκαναλική πώληση

Ξέρεις Το Weebly είναι ένας από τους ευκολότερους κατασκευαστές ιστότοπων στη χρήση, αλλά πώς ταιριάζει στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου; Το κάνει, ahem, Weebly καλά. Το Weebly σας επιτρέπει να πουλήσετε με το δωρεάν πακέτο του, κάτι που αξίζει να φωνάξετε – αυτό’είναι πολύ σπάνιο!

Τούτου λεχθέντος, δεν το κάνουμε’Δεν συνιστούμε να ακολουθήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για πολύ καιρό (σκεφτείτε το περισσότερο ως μακροχρόνια δοκιμή αντί για λύση μακροπρόθεσμης πώλησης). Μπορείτε να πουλήσετε σε όλο το Weebly’τα σχέδια, αλλά αυτό που προτείνουμε να ξεκινήσετε είναι το επαγγελματικό πρόγραμμα 12 $ / μήνα, το οποίο είναι καλύτερο για πολύ μικρά καταστήματα.

Αν εσύ’είστε σοβαροί για την πώληση και θέλετε να μεγαλώσετε το κατάστημά σας, θα πρέπει να επιλέξετε το σχέδιο απόδοσης $ 26 / μήνα – Διαθέτει τις καλύτερες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως εκπτώσεις αποστολής, κριτικές προϊόντων και δυνατότητα αποδοχής πληρωμών μέσω PayPal.

Ο Weebly έρχεται ως ‘καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής’ με βάση την έρευνά μας, η οποία ταιριάζει στους καλλιτέχνες που έχουν παγιδευτεί σε μετρητά!

Εμείς’ήδη ανέφερα το ισχυρά εργαλεία SEO έχετε πρόσβαση στο Weebly, αλλά πώς βοηθούν τη διαδικτυακή σας συλλογή?

Η βέλτιστη πρακτική SEO είναι καλή για τον ιστότοπό σας, επειδή το’σαν να έχετε μια πραγματικά ελκυστική, πειστική και ευανάγνωστη πινακίδα που βρίσκεται στο δρόμο από το κατάστημά σας. Αρπάζει τους ανθρώπους’προσοχή και κοροϊδεύει την περιέργειά τους – ειδικά αν είναι’έψαχνα για μια γκαλερί τέχνης.

Πώς να επιλέξετε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός δημιουργού ιστότοπων. Ευτυχώς για εσάς, εμείς’Έχω μερικές χρήσιμες συμβουλές παρακάτω…

 • Υπάρχει μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού και είναι εύκολο να κάνετε αλλαγές?
 • Μπορείτε να προσθέσετε νέα έργα τέχνης?
 • Κάντε τα πρότυπα να αφήσουν πραγματικά τα αντικείμενά σας να λάμψουν?
 • Τα σχέδια τιμών ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας?
 • Είναι η υποστήριξη πελατών αρκετά περιεκτική?

Υφηγητής’Μην ξεχνάτε ότι κάθε πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα ή δωρεάν δοκιμή, οπότε και εκεί’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για δεσμεύσεις πιστωτικών καρτών.

9 καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για καλλιτέχνες: Συμπέρασμα

Είναι σαφές ότι οι δημιουργοί ιστότοπων έχουν καταστήσει ευκολότερη από ποτέ την ψηφιακή προβολή και πώληση τέχνης. Αλλά κανένας δημιουργός ιστοτόπων δεν είναι ένα jack όλων των συναλλαγών, έτσι κι εσείς’Θα πρέπει να επιλέξω ένα με βάση τις προτεραιότητες: πλατφόρμες όπως το Wix και το Squarespace υπερέχουν στην επίδειξη του έργου τέχνης σας, ενώ συγκεκριμένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopfiy και το BigCommerce είναι καλύτερα στην πώληση του. Θυμάμαι:

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για την προβολή τέχνης είναι:

 • Squarespace – Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για καλλιτέχνες
 • Γουέμπλι – Καλύτερο για προσιτή τιμή
 • Wix – Καλύτερο για υποστήριξη SEO
 • Ντόντα – Τα καλύτερα σχεδιασμένα πρότυπα
 • Πάμε μπαμπά – Ο γρηγορότερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο
 • Κτυπητά – Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη
 • WordPress.com – Ιδανικό για δημιουργική ελευθερία και προσαρμογή

Οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για την πώληση τέχνης είναι:

 • Αγοράστε – Η καλύτερη συνολική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Wix Ηλεκτρονικό εμπόριο – Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου
 • BigCommerce – Τα καλύτερα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο Squarespace – Καλύτερος σχεδιασμός
 • Ηλεκτρονικό εμπόριο Weebly – Η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής

Εκεί’Υπάρχουν πολλά να διαλέξετε, αλλά οι περισσότερες από αυτές τις πλατφόρμες προσφέρουν δωρεάν σχέδια (και όλες προσφέρουν δωρεάν δοκιμές), οπότε υπάρχουν πολλές επιλογές για να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα λεπτό. Εσείς’είστε ήδη μερικά βήματα πιο κοντά για να μοιραστείτε την τέχνη σας με τον κόσμο – στον ιδανικό ιστότοπο για εσείς.

Επόμενο…

Μόλις εσύ’βρήκατε το τέλειο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για προβολή και ακόμη και πώληση της τέχνης σας, ανατρέξτε στον οδηγό 9 βημάτων Πώς να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο για μερικές συμβουλές ειδικών για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου χαρτοφυλακίου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map