5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για SEO: Η αναζήτηση έχει τελειώσει

Αυτό το άρθρο θα επισημάνει τους πέντε καλύτερους παρόχους φιλοξενίας για SEO, εξηγώντας σε ποιον είναι ο καλύτερος πάροχος.


Βλέποντας όπως εσείς’κάναμε κλικ σε αυτό το άρθρο, εμείς’υποθέτω ότι έχετε μια ιδέα για το τι είναι το SEO. Αλλά για όσους από εσάς δεν το κάνετε’να ξέρετε, σημαίνει Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Το’είναι η διαδικασία βελτίωσης της προβολής του ιστότοπού σας στο Google, η οποία μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.

Γιατί είναι σημαντικό το SEO; Απλώς σκεφτείτε, θα μπορούσατε να έχετε τον πιο καταπληκτικό ιστότοπο ή κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, αλλά αυτό κέρδισε’Δεν έχει σημασία αν κανείς δεν μπορεί να το βρει.

Ο πάροχος φιλοξενίας σας μπορεί να επηρεάσει το SEO σας. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ένας πάροχος φιλοξενίας για τη βελτίωση του ιστότοπού σας’κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Εμείς’κάναμε την έρευνά μας για να σας βρούμε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας SEO. Και είναι…

 1. HostGator – Καλύτερο για χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα.
 2. Φιλοξενία GoDaddy – Ιδανικό για τοποθεσία διακομιστή και επιπλέον δυνατότητες.
 3. SiteGround – Καλύτερο για SSL.
 4. Σε κίνηση – Καλύτερο για αντίγραφα ασφαλείας.
 5. Φιλοξενία Α2 – Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη.

Αυτό το άρθρο θα εξετάσει κάθε τομέα του SEO, εξηγώντας ποιος πάροχος φιλοξενίας είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε κατηγορία. Είστε έτοιμοι να μάθετε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας για SEO?

Αρκετή συζήτηση, ας’s s-e-GO!

Contents

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για SEO

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για SEO είναι:

 1. HostGator – Καλύτερο για χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα.
 2. Φιλοξενία GoDaddy – Ιδανικό για τοποθεσία διακομιστή και επιπλέον δυνατότητες.
 3. SiteGround – Καλύτερο για SSL.
 4. Σε κίνηση – Καλύτερο για αντίγραφα ασφαλείας.
 5. Φιλοξενία Α2 – Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη.

Υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί τομείς SEO που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας. Εμείς’Θα περάσω εν συντομία καθένα από τα παρακάτω…

Ώρα

Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που ο πάροχος φιλοξενίας παραμένει σε λειτουργία. Με άλλα λόγια, αυτό’για πόσο καιρό λειτουργεί πραγματικά. Εάν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει διακοπή λειτουργίας και μπορεί’για πρόσβαση, η Google μπορεί να το τιμωρήσει.

Ταχύτητα

Οι χρήστες του Διαδικτύου δεν’μου αρέσει να περιμένω ακόμη και 400 χιλιοστά του δευτερολέπτου για φόρτωση ενός ιστότοπου. Οι υψηλές ταχύτητες φιλοξενίας βελτιώνουν την κατάταξή σας, καθώς βελτιώνουν επίσης την εμπειρία χρήστη και η Google θέλει όλοι να περάσουν καλά, σωστά?

Τοποθεσία διακομιστή

Αυτό συνδέεται με την ταχύτητα φιλοξενίας, καθώς πόσο κοντά είστε στον διακομιστή σας θα επηρεάσει την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας. Όσο περισσότεροι διακομιστές, τόσο γρηγορότεροι είναι οι χρόνοι φόρτωσης του ιστότοπου και καλύτερες βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης.

SSL

Αυτό είναι το πιστοποιητικό ασφαλείας του ιστότοπού σας. Η Google δεν το κάνει’Μου αρέσουν οι ιστότοποι που φαίνονται αναξιόπιστοι, οπότε η επένδυση σε σταθερό SSL θα βελτιώσει την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Εάν ο ιστότοπός σας χάσει ξαφνικά όλα τα δεδομένα του (από ιό ή χάκερ κ.λπ.), δεν υπάρχει τίποτα για την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Το’Είναι επομένως πολύ σημαντικό να λάβετε υπόψη έναν πάροχο φιλοξενίας’s εφεδρικές προσφορές για να σας σώσει από μια καταστροφή.

Βοήθεια & Υποστήριξη

Η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας. Παρόμοια με το χρόνο λειτουργίας και τα αντίγραφα ασφαλείας, η διόρθωση των προβλημάτων φιλοξενίας ιστού διατηρεί γρήγορα τον ιστότοπό σας καλά στις μηχανές αναζήτησης.

Καλύτερο για Uptime: HostGator

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HostGator

Πλεονεκτήματα HostGatorΜειονεκτήματα HostGator
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Φτηνές τιμές εγγραφής
 • Δεν είναι κατάλληλο για σύνθετους ιστότοπους
 • Περιορισμένο κέντρο βοήθειας

Όσο περισσότερο διατηρείται και λειτουργεί ο ιστότοπός σας, είναι το θεμέλιο για έναν επιτυχημένο ιστότοπο. Η Google δεν το κάνει’Μου αρέσουν οι ελαττωματικοί ιστότοποι, γιατί θέλει οι χρήστες να βρίσκουν ιστότοπους καλύτερης ποιότητας πιο εύκολα.

Με βάση την έρευνά μας, το HostGator έχει τον καλύτερο χρόνο λειτουργίας 99,99%. Προσφέρει κοινόχρηστα, VPS, WordPress, cloud και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας, οπότε έχει κάτι για κάθε τύπο ιστότοπου.

Όλοι οι νέοι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από 2,75 $ ανά μήνα ‘Σχέδιο εκκόλαψης’ για κοινή χρήση φιλοξενίας, αλλά αυτό το κόστος αυξάνεται μετά το πρώτο έτος στα 6,95 $ το μήνα.

Το hostgator είναι καλύτερο για uptimeΤο HostGator είναι ο καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας, προσφέροντας όλες τις δυνατότητες SEO που χρειάζεστε για την επιτυχία του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο

Καλύτερο για ταχύτητα: HostGator

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HostGator

Πλεονεκτήματα HostGatorΜειονεκτήματα HostGator
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Φτηνές τιμές εγγραφής
 • Δεν είναι κατάλληλο για σύνθετους ιστότοπους
 • Περιορισμένο κέντρο βοήθειας

Όταν επιλέγετε τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας για SEO, σίγουρα υπάρχει ανάγκη για ταχύτητα. Το να έχετε ταχύτερους χρόνους φόρτωσης είναι ζωτικής σημασίας για τον χρήστη’εμπειρία, διατηρώντας τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, κάτι που τελικά θα βελτιώσει τον ιστότοπό σας’κατατάξεις s.

Για ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας, το HostGator τρώει τον ανταγωνισμό. Έχει τις ταχύτερες ταχύτητες φιλοξενίας και έτσι οι χρήστες κέρδισαν’να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό σας λόγω αργών χρόνων φόρτωσης.

Το HostGator έχει ένα σχέδιο για κάθε τύπο ιστότοπου. Και αυτό’Είναι επίσης δύσκολο να ξεπεραστεί η τιμή, με σχέδια που ξεκινούν από μόλις 2,75 $ το μήνα.

Καλύτερο για τοποθεσία διακομιστή: GoDaddy

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της GoDaddy Hosting

Πλεονεκτήματα της GoDaddyΜειονεκτήματα GoDaddy
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Δωρεάν Office 365 με Κοινόχρηστη φιλοξενία
 • Σχετικά ακριβά σχέδια τιμών
 • Οι απεριόριστες προσφορές απαιτούν στενή ανάγνωση
  η λεπτή εκτύπωση

Όσον αφορά την τοποθεσία του διακομιστή, όσο περισσότερες τοποθεσίες, τόσο το καλύτερο. Η τοποθεσία του διακομιστή σας έχει άμεσο αντίκτυπο στον ιστότοπό σας’Απόδοση επειδή όσο πιο μακριά ο διακομιστής, τόσο πιο αργή θα φορτώνει ο ιστότοπός σας. Αυτό επηρεάζει την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης λόγω κακής εμπειρίας χρήστη.

Χρησιμοποιείτε cloud hosting; Τότε μη’μην ανησυχείς. Οι διακομιστές χρησιμοποιούνται μόνο για κοινή χρήση, VPS και αποκλειστική φιλοξενία (το cloud χρησιμοποιεί δορυφόρους στο διάστημα).

Το GoDaddy είναι ο οικοδεσπότης με τις περισσότερες (τοποθεσίες) και έτσι κερδίζει αυτήν την κατηγορία. Έχει επτά, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι ποτέ πολύ μακριά από έναν διακομιστή GoDaddy.

Ωστόσο, το GoDaddy είναι σχετικά πιο ακριβό από τους ανταγωνιστές του, με την κοινή φιλοξενία να κοστίζει μεταξύ 2,49 $ και 19,99 $ ανά μήνα.

godaddy καλύτερο για την τοποθεσία του διακομιστήΤο GoDaddy Hosting έχει τις περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή από οποιονδήποτε πάροχο, εξασφαλίζοντας εξαιρετικούς χρόνους φόρτωσης ιστότοπου

Καλύτερο για SSL: SiteGround

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του SiteGround

Πλεονεκτήματα του SitegroundΜειονεκτήματα Siteground
 • Αυτοματοποιημένα καθημερινά δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας
 • Αυτόματες ενημερώσεις WordPress
 • Δεν είναι ο φθηνότερος πάροχος φιλοξενίας
 • Περιορισμένος χώρος στο δίσκο

Το στρώμα Secure Sockets είναι η προστασία που χρειάζεται ο ιστότοπός σας για υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Κρυπτογραφεί τα δεδομένα που αποστέλλονται μεταξύ του διακομιστή και του χρήστη’πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Η Google δεν το κάνει’Όπως οι αναξιόπιστοι ιστότοποι, η ανακοίνωση του SSL θα επηρέαζε την κατάταξη το 2014.

Το SiteGround ήταν ένας από τους πρώτους παρόχους που προσέφεραν δωρεάν SSL σε όλους τους ιστότοπούς του και ήταν πάντα ένας από τους πιο φωνητικούς υποστηρικτές της ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

Το SiteGround ειδικεύεται σε ιστότοπους WordPress, προσφέροντας φιλοξενία WordPress σε κάθε επίπεδο σχεδίου. Ωστόσο, αυτό’Στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πιο προσαρμόσιμους παρόχους φιλοξενίας στην αγορά. Δεν το κάνει’Παρέχετε φιλοξενία VPS, αλλά η φιλοξενία του στο WordPress κοστίζει μόλις 3,95 $ έως 11,95 $ το μήνα.

siteground καλύτερο για SSLΤο Siteground βλέπει την ασφάλεια του ιστότοπου ως προτεραιότητα, μια σημαντική πτυχή της βελτίωσης της κατάταξής σας στο Google

Καλύτερο για αντίγραφα ασφαλείας: InMotion

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του InMotion

Πλεονεκτήματα InMotionΜειονεκτήματα InMotion
 • Ιδιαίτερα εκπαιδευμένο προσωπικό υποστήριξης πελατών
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και δωρεάν SSL με βασικό πρόγραμμα
 • Χωρίς πρόγραμμα τιμολόγησης κάτω των 5 $
 • Χωρίς διακομιστές Windows

Η απώλεια δεδομένων σημαίνει απώλεια κατάταξης. Γιατί; Επειδή οι μηχανές αναζήτησης θέλουν ασφαλείς ιστότοποι να είναι πιο ορατοί στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, δεν το κάνουν’Θέλω οι χρήστες του Διαδικτύου να βρουν ιστότοπους που ενδέχεται να παραβιαστούν ή να χάσουν ευαίσθητα δεδομένα.

Το InMotion είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας στην αγορά και κερδίζει αυτήν την κατηγορία επειδή προσφέρει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας ως στάνταρ και έχει πολύ καλή υποστήριξη πελατών για να σας βοηθήσει εάν χάσετε δεδομένα.

Στην έρευνά μας, βρήκαμε ότι το InMotion είναι το καλύτερο για κοινή χρήση και φιλοξενία VPS, αλλά παρέχει επίσης φιλοξενία WordPress, αποκλειστική και μεταπωλητή, με τιμές που ξεκινούν από 6,39 $ ανά μήνα.

inmotion καλύτερο για αντίγραφα ασφαλείαςΤο Inmotion παρέχει δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των επισκεπτών του ιστότοπού σας’ ασφαλείς πληροφορίες, κάτι που αναζητά η Google

Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη: Φιλοξενία A2

Α2 Φιλοξενία Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα φιλοξενίας A2Μειονεκτήματα φιλοξενίας Α2
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή
 • Διακομιστές Windows διαθέσιμοι σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας
 • Πιο ακριβό από το Bluehost και το HostGator
 • Οι αυτόματες εκπτώσεις κωδικού κουπονιού προκαλούν σύγχυση

Εάν ο πάροχος φιλοξενίας σας διαθέτει εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη, μπορείτε να διατηρήσετε την λειτουργία του ιστότοπού σας ομαλά. Αυτό ακριβώς θέλουν οι μηχανές αναζήτησης, έναν ασφαλή, ομαλό και ασφαλή ιστότοπο.

Το A2 Hosting ήρθε στην κορυφή της έρευνας βοήθειας και υποστήριξης. Το σωστό όνομα ‘Γκουρού Πλήρωμα’ παρέχει μια-προς-ένα βοήθεια, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία υποστήριξης. Το A2 Hosting προσφέρει επίσης 24/7 τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email, 365 ημέρες το χρόνο.

Το’Δεν υπάρχει μόνο για εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Καλύπτει όλους τους τύπους φιλοξενίας και προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι ένα τεράστιο μπόνους, που σας δίνει ευελιξία εάν αλλάξετε γνώμη από κάτω.

Το A2 Hosting παρέχει μη διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS από μόλις $ 5 ανά μήνα, ενώ η διαχείριση ξεκινά από 33 $ ανά μήνα.

a2 φιλοξενώντας την καλύτερη υποστήριξη πελατώνΤο A2 Hosting προσφέρει εξαιρετική, εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών με την ομάδα τους γνωστή ως το πλήρωμα Guru, βοηθώντας στην γρήγορη επίλυση προβλημάτων

Καλύτερο για πρόσθετες υπηρεσίες SEO: GoDaddy

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του GoDaddy

Πλεονεκτήματα της GoDaddyΜειονεκτήματα GoDaddy
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Δωρεάν Office 365 με Κοινόχρηστη φιλοξενία
 • Σχετικά ακριβά σχέδια τιμών
 • Οι απεριόριστες προσφορές απαιτούν στενή ανάγνωση
  η λεπτή εκτύπωση

Το SEO είναι ένα πολύπλοκο σύστημα, επομένως υπάρχουν πολλοί παράγοντες και δυνατότητες που μπορούν να βελτιώσουν τον ιστότοπό σας’κατάταξη. Για παράδειγμα, το GoDaddy προσφέρει κάτι που ονομάζεται ‘Ορατότητα μηχανών αναζήτησης’. Σαρώνει τον ιστότοπό σας στο GoDaddy και προτείνει ορισμένες αλλαγές για να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται υψηλότερα στο Google.

Κοστίζει μόλις 6,99 $ το μήνα, αυτό’είναι ένα πραγματικά φθηνό χέρι βοήθειας. Το GoDaddy προσφέρει επίσης δωρεάν email του Microsoft Office 365 και δωρεάν τομείς στα περισσότερα σχέδια, ώστε να μπορείτε να δείτε γιατί το GoDaddy ήρθε στην κορυφή της έρευνάς μας για επιπλέον δυνατότητες.

Το GoDaddy έχει συχνά διαθέσιμες εκπτώσεις, με κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που ξεκινούν από μόλις 3,50 $ το μήνα εάν εγγραφείτε για τρία χρόνια.

Υπάρχουν άλλοι πάροχοι φιλοξενίας για SEO?

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας στην αγορά που είναι καλοί για SEO. Ακριβώς επειδή δεν το έκανε’να κερδίσει μια κατηγορία, δεν’σημαίνει ότι παρέχει κακές δυνατότητες SEO. Λοιπόν, τι άλλο είναι εκεί έξω?

Το Bluehost είναι ο δεύτερος ταχύτερος πάροχος φιλοξενίας μετά το HostGator. Αυτό σημαίνει ότι οι μηχανές αναζήτησης θα προτιμήσουν τον ιστότοπό σας από πιο αργές εναλλακτικές λύσεις. Επίσης, το Bluehost είναι ο καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας στην αγορά και παρέχει κορυφαία φιλοξενία WordPress.

1&1 Το IONOS είναι μια άλλη καλή επιλογή φιλοξενίας, παρέχοντας πιστοποιητικά SSL και δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας σε όλα τα πακέτα. Επίσης, το Dreamhost προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και έχει 99,95% χρόνο λειτουργίας που είναι αρκετά υψηλό και επομένως καλό για SEO.

Πώς επιλέγετε έναν πάροχο φιλοξενίας για SEO?

Όταν επιλέγετε έναν πάροχο φιλοξενίας για SEO, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εμείς’έχετε βάλει μερικές χρήσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον καλύτερο πάροχο για εσάς πιο εύκολα, είναι οι εξής:

 • Ο πάροχος έχει εντυπωσιακό ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας? Διαβάστε κριτικές πελατών για να πάρετε μια πιο ρεαλιστική ιδέα.
 • Σκεφτείτε τις προσφορές ασφάλειας. Καταλαβαίνεις δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και SSL πιστοποιητικά για όλα τα σχέδια ή θα σας κοστίσουν περισσότερο?
 • Πόσα τοποθεσίες διακομιστή έχει? Όσο περισσότερο το καλύτερο, επειδή όσο πιο κοντά είναι ο υπολογιστής σας σε έναν διακομιστή, τόσο καλύτερη θα έχει η απόδοση.
 • Κάντε κάποια έρευνα σχετικά με τους παρόχους βοήθεια και υποστήριξη προσφορές. Όσο πιο γρήγορα επιδιορθώσετε προβλήματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, τόσο λιγότερο θα επηρεαστεί αρνητικά η κατάταξή σας.

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για SEO: Περίληψη

Εμείς’σας έχουν δείξει επτά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε έναν πάροχο φιλοξενίας για SEO. Γνωρίζετε επίσης ποιος πάροχος είναι ο καλύτερος όταν πρόκειται για κάθε κατηγορία. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν σημαντικές περιοχές, όπως uptime, τοποθεσία διακομιστή, αντίγραφα ασφαλείας, SSL και άλλα.

5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για SEO: Ανακεφαλαίωση

 1. HostGator – Καλύτερο για χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα.
 2. Φιλοξενία GoDaddy – Ιδανικό για τοποθεσία διακομιστή και επιπλέον δυνατότητες.
 3. Siteground – Καλύτερο για SSL.
 4. Σε κίνηση – Καλύτερο για αντίγραφα ασφαλείας.
 5. Φιλοξενία Α2 – Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη.

Και θυμηθείτε όταν επιλέγετε έναν πάροχο Κοιτάξτε τον πάροχο’ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας. Το’Είναι αδύνατο να φτάσετε το 100% χρόνο λειτουργίας, αλλά επιλέξτε ένα με 99,9% και άνω.

Σκεφτείτε την ασφάλεια και τα αντίγραφα ασφαλείας για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή και τις μηχανές αναζήτησης ευχαριστημένες.

Και τέλος, σιγουρευτείτε’Θα έχω πρόσβαση σε 24/7, ολοκληρωμένη υποστήριξη πελατών για να διορθώσετε τα προβλήματά σας γρήγορα και να διατηρήσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Τώρα ξέρετε πώς η επιλογή του σωστού παρόχου φιλοξενίας μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τον ιστότοπό σας’κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας για SEO: Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας για SEO?

Το HostGator προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές διαθέσιμες δυνατότητες SEO. Έχει την ταχύτερη ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας οποιουδήποτε παρόχου’δοκιμάστηκε (99,99%) το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση του ιστότοπού σας’κατάταξη, και προσφέρει SSL και αντίγραφα ασφαλείας για όλα τα σχέδια.

Πώς επηρεάζει ο πάροχος φιλοξενίας SEO?

Ένας πάροχος φιλοξενίας μπορεί να επηρεάσει το SEO με πολλούς τρόπους. Οι καλύτερες μάρκες θα έχουν τις δυνατότητες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση του ιστότοπού σας’βαθμολογίες, όπως υψηλές ταχύτητες φόρτωσης, εξαιρετικές ώρες λειτουργίας, δωρεάν ασφάλεια ιστότοπου και πολλές τοποθεσίες διακομιστή. Αυτά είναι όλα τα πράγματα που οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να δουν σε έναν ιστότοπο.

Ποιος πάροχος φιλοξενίας έχει την καλύτερη βοήθεια και υποστήριξη?

Η φιλοξενία A2 είναι η καλύτερη για την υποστήριξη πελατών, με τη δική τους ‘Γκουρού Πλήρωμα’ προσφέροντας βοήθεια 24/7 365 ημέρες του έτους. Διαθέτει επίσης μια εξαιρετική βάση γνώσεων, ώστε να μπορείτε να βρείτε λύσεις γρήγορα και εύκολα, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της κατάταξής σας στο Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map