5 καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για SEO

Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για SEO


Υψηλή κατάταξη και αύξηση της κυκλοφορίας με αυτούς τους κατασκευαστές

Γιατί είναι σημαντική η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)?

Φανταστείτε αυτό – εσείς και ο φίλος σας και οι δύο δημιουργείτε παρόμοιους ιστότοπους, αλλά ο φίλος σας έχει επιλέξει ένα διαφορετικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με καλύτερα εργαλεία SEO. Ο οικοδόμος σας είναι πιο περιορισμένος, αλλά εσείς’είμαι πολύ σίγουρος ότι κέρδισε’έχει σημασία, αρκεί να δημοσιεύετε καλό περιεχόμενο.

Σύντομα, φίλε σου’ξεκινά ο ιστότοπος υψηλή κατάταξη στο Google’αποτελέσματα αναζήτησης. Εν τω μεταξύ, ο ιστότοπός σας πέφτει κάπου στη σελίδα πέντε με τα ίδια αποτελέσματα. Ο φίλος σου παίρνει τόνους κυκλοφορίας στον ιστότοπό τους. Όταν ελέγχετε τον ιστότοπό σας’Το analytics, το μόνο που βλέπετε είναι ψηφιακό.

Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει’Πρέπει να είσαι το μέλλον σου!

Οτι’Γιατί πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που όχι μόνο διευκολύνει τη δημιουργία ενός ιστότοπου – Πρέπει επίσης να υποστηρίξει την άνοδο των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Το παίρνουμε πολύ σοβαρά εδώ στο Website Builder Expert, οπότε πραγματοποιήσαμε έρευνα για να βρούμε τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων για SEO.

Τώρα ας’κόβεται στο κυνήγι.

Οι πέντε καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για SEO είναι:

 1. Wix – ιδανικό για απόλυτους αρχάριους SEO.
 2. Γουέμπλι – έχει δεκάδες υψηλής ποιότητας, χρήσιμες εφαρμογές SEO.
 3. Squarespace – εξαιρετική επιλογή για όσους είναι πιο σίγουροι με το SEO.
 4. Πάμε μπαμπά – ιδανικό για όσους θέλουν εξωτερική βοήθεια με το SEO.
 5. WordPress.com – ιδανικό για όσους θέλουν μια πρακτική εμπειρία SEO.

Έχουμε καταφύγιο’Έβγαλα αυτά τα τρία από τον αέρα. Το WBE ερευνά όλους τους κορυφαίους δημιουργούς ιστότοπων, συγκρίνοντας χαρακτηριστικά και διεξάγει δοκιμές χρηστών για να πάρει ένα πουλί’s-eye άποψη του κλάδου. Σύμφωνα με την έρευνά μας, αυτά τα τρία βρίσκονται μπροστά από το πεδίο που αφορά το SEO.

Αυτό το κομμάτι θα εξερευνήσει κάθε οικοδόμο’s διαπιστευτήρια SEO, καθώς και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή ενός δημιουργού ιστότοπων. Μέχρι το τέλος, θα πρέπει να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το ποιο οικοδόμο είναι το πιο κατάλληλο για εσάς.

Αφήνω’φτάνουμε σε αυτό.

Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για SEO?

Αν εσύ’διαβάζοντας αυτό το άρθρο, είναι πιθανό να έχετε τουλάχιστον κάποια ιδέα για το τι είναι το SEO, αλλά αυτό’αξίζει να ανακεφαλαιώσουμε εν συντομία. Με αυτόν τον τρόπο ξέρουμε ακριβώς τι να περιμένουμε από τους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων για SEO.

Το SEO είναι ο τρόπος με τον οποίο το περιεχόμενο ιστού βελτιώνει τις πιθανότητες εμφάνισης στα αποτελέσματα αναζήτησης ιστότοπων όπως Google, Μπινγκ, και DuckDuckGo. Οι μηχανές αναζήτησης θέλουν να συνδέσουν τους χρήστες με σχετικές, υψηλής ποιότητας πληροφορίες. Το SEO είναι η διαδικασία επιλογής αυτών των πλαισίων και η διασφάλιση ότι οι μηχανές αναζήτησης γνωρίζουν πώς να σας βρουν.

Λίγα μόνο από τα πράγματα που συντελούν στο SEO είναι:

 • Μετα τίτλοι & μετα-περιγραφές – τον τίτλο και την περίληψη του ιστότοπού σας που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google
 • Δομή διεύθυνσης URL – ιδανικά, μια σύντομη διεύθυνση URL σελίδας με σχετική διατύπωση
 • Κείμενο alt εικόνας – το επεξηγηματικό κείμενο που εμφανίζεται στη θέση μιας εικόνας στον ιστότοπό σας, εάν η εικόνα δεν φορτωθεί
 • Επιστροφή – εξωτερικοί σύνδεσμοι πίσω στον ιστότοπό σας που προσθέτουν αξιοπιστία στο περιεχόμενό σας
 • Ταχύτητα ιστότοπου & χρηστικότητα για κινητά – παράγοντες που καθορίζουν εάν η εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό σας θα είναι θετική ή αρνητική
 • Δομημένα δεδομένα – έναν τυποποιημένο τρόπο μορφοποίησης κώδικα που είναι εύκολο να κατανοήσει ο ανιχνευτής μηχανών αναζήτησης

Ένας ιστότοπος πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα πράγματα και πολλά άλλα. Ένας οικοδόμος ιστοτόπων χωρίς ισχυρό SEO δεν αξίζει τον χρόνο ή τα χρήματά σας.

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές για SEO συμβαδίζουν με τις τάσεις και διευκολύνουν την εφαρμογή. Ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων των πελατών-στόχων τους, διδάσκουν επίσης. Αν εσύ’εξακολουθείτε να μαθαίνετε τα πλεονεκτήματα του SEO, μην ανησυχείτε – υπάρχουν κατασκευαστές εκεί έξω που μπορούν να σας υποστηρίξουν μέσω αυτής της διαδικασίας.

Για μια πιο ολοκληρωμένη ματιά σε αυτό που προσφέρει κάθε δημιουργός ιστότοπων όσον αφορά το SEO, ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα.

Χαρακτηριστικά SEOWixWeeblySquarespaceGoDaddyWordPressΠροσαρμόσιμοι μετα τίτλοι

Χαρακτηριστικά Alt Image

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Ειδική εφαρμογή SEO

Προτροπές SEO κατά την προσθήκη προϊόντων

Υποστήριξη λέξεων-κλειδιών

ΝαίΝαίΝαίΝαίΝαί
ΝαίΝαι (όχι σε συγκεκριμένες εικόνες προϊόντων)ΝαίΝαίΝαί
ΝαίΝαίΝαίΝαι (αλλά μόνο κοινωνικά κουμπιά)Ναί
ΝαίΝαίΟχιΟχιΝαί
ΝαίΝαίΟχιΟχιΟχι
ΝαίΝαίΝαίΝαίΟχι

# 1: Wix

Ιδανικό για απόλυτους αρχάριους SEO

Ξεκινώντας από 13,00 $ / μήνα

WIX PROS# 1

# 2

Δεν απαιτείται κωδικοποίηση: εσύ δεν’Χρειάζομαι οποιαδήποτε γνώση κωδικοποίησης για να χρησιμοποιήσετε το Wix SEO. Αντ ‘αυτού, το Wix διατηρεί τις λειτουργίες SEO τόσο απλό και διαισθητικό όσο το πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης
Ενσωματωμένο SEO: εκεί’Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε ποιες μπερδεμένες εφαρμογές και widget να κατεβάσετε. Οι δυνατότητες SEO είναι ενσωματωμένες στον πίνακα ελέγχου Wix, ώστε να μπορείτε απλά να ακολουθήσετε το κυνήγι
WIX CONS# 1

# 2

Το Advanced SEO είναι δύσκολο: Το Wix έχει τα βασικά περισσότερο από ό, τι καλύπτεται, αλλά τα πιο περίπλοκα πράγματα, όπως δομημένα δεδομένα, δεν είναι’ενσωματωμένο στην πλατφόρμα (αν και μπορείτε να το προσθέσετε)
Περιορισμένος έλεγχος: Επειδή το Wix SEO είναι τόσο εύκολο στη χρήση, μπορεί’Προσφέρετε τον πρακτικό έλεγχο επεξεργασίας που παρέχει πλατφόρμες όπως το Squarespace

Μερικές φορές ένα παράπονο εναντίον των δημιουργών ιστότοπων είναι ότι αυτοί’είναι υπέροχο για τη δημιουργία ιστότοπων, αλλά όχι για SEO. Υπήρχε κάποια αλήθεια σε αυτό, αλλά όχι πια. Η Wix έχει βελτιώσει το παιχνίδι SEO της τα τελευταία χρόνια, σε σημείο που βρίσκεται’στην πραγματικότητα ηγέτης της αγοράς.

Το SEO είναι ένα μακροπρόθεσμο παιχνίδι και χρειάζεστε πλατφόρμες που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε να το παρακολουθείτε. Το Wix είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων SEO για όσους μαθαίνουν ακόμα τα σχοινιά. Το SEO Wiz καθοδηγεί τους χρήστες στα βασικά βήματα βήμα προς βήμα, προτείνει βελτιώσεις και θέτει ακόμη και στόχους για εσάς.

wix seo wiz εργαλείο παράδειγμαWix SEO Wiz θα σας σχεδιάσει ένα αποτελεσματικό σχέδιο SEO βασισμένο σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον ιστότοπό σας.

Δεν απαιτείται κωδικοποίηση με το Wix. Από μετα-τίτλους έως 301 ανακατευθύνσεις, το SEO είναι ενσωματωμένο στον πίνακα ελέγχου Wix. Κάθε σελίδα έχει αφιερωμένες ρυθμίσεις SEO και κάθε εικόνα που ανεβάζετε έχει είσοδο για εναλλακτικό κείμενο – έτσι οι μηχανές αναζήτησης κατανοούν τις εικόνες.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η δύναμη του Ενσωμάτωση Google. Τα εργαλεία ανάλυσης ιστού είναι απαραίτητα για την κατανόηση του ιστότοπού σας’s κυκλοφορίας, και η Google είναι το χρυσό πρότυπο. Η σύνδεση του Google Analytics και του Google Search Console σε ιστότοπους Wix είναι απλώς μια περίπτωση εισαγωγής του αναγνωριστικού παρακολούθησης.

Το SEO είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο απλό από ότι φαίνεται μερικές φορές. Το Wix δημιουργεί τον ιστότοπό σας’s SEO συντήρηση εύκολη, και θα σας ενημερώσει πότε εσείς’επαναλαμβάνω.

Η Wix έχει εφαρμόσει πολλές δυνατότητες SEO τα τελευταία χρόνια και το Κέντρο βοήθειας είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο εσείς’είναι πιθανό να βρείτε πουθενά. Ακόμα κι αν δεν το κάνεις’Χρησιμοποιήστε το Wix, ο οδηγός SEO του αξίζει μια περιήγηση.

Οδηγός Wix SEOWix’Η τεκμηρίωση SEO είναι σαφής, λεπτομερής και εύκολη στην πλοήγηση. Το’είναι ένας πολύτιμος πόρος, ακόμα κι αν δεν το κάνετε’Τελειώστε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Wix

Η ανταλλαγή με το Wix’Η ευκολία χρήσης και η εσωτερική λειτουργικότητα παρασύρονται όταν πρόκειται για πιο προηγμένες μεθόδους SEO. Τα δομημένα δεδομένα (που παρέχουν στις μηχανές αναζήτησης πρόσθετες, πολύ σχετικές πληροφορίες για τον ιστότοπό σας) καθίστανται ολοένα και πιο σημαντικά για το SEO. Για να προσθέσετε οποιοδήποτε στο Wix, προς το παρόν, πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα – με κωδικό.

Αυτό είναι ένα μικρό παράπονο, αλλά αξίζει να το ξεκαθαρίσουμε. Οι μαθητές SEO μεταξύ σας μπορεί να βρουν το Wix να καταπνίγει μετά από λίγο. Οτι’Το παιχνίδι με τους δημιουργούς ιστότοπων, ωστόσο: η τιμή της ευκολίας είναι έλεγχος.

Ωστόσο, ως επί το πλείστον, το Wix καταλαβαίνει τους χρήστες του’τεχνολογίες. Εξισορροπεί τη χρηστικότητα με τον έλεγχο εξαιρετικά. Όχι μόνο ο κατασκευαστής του κάνει απλό το SEO, αλλά διδάσκει τα βασικά όποτε εσείς θέλετε’δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει κάτι. Εάν θέλετε μια ολοκληρωμένη, υποστηρικτική εμπειρία SEO, το Wix είναι μια εξαιρετική επιλογή.

# 2: Weebly

Έχει δεκάδες υψηλής ποιότητας, χρήσιμες εφαρμογές SEO

Ξεκινώντας από 5,00 $ / μήνα

ΠΡΟΒΟΛΗ WEBLY# 1

# 2

Εφαρμογή SEO: Η Weebly προσφέρει παρακολούθηση SEO μέσω ολοκληρωμένων εφαρμογών
Προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL: Μπορείτε να προσαρμόσετε τις διευθύνσεις URL κάθε σελίδας στον ιστότοπό σας για να προσελκύσετε καλύτερα τις μηχανές αναζήτησης
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ WEEBLY# 1

Μπορώ’t επεξεργασία ετικετών alt εικόνας προϊόντος: μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες alt σε κανονικές εικόνες, αλλά οι φωτογραφίες προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι τυχερές

Η Weebly υπερηφανεύεται για την ευκολία χρήσης της και το SEO είναι μεγάλο μέρος αυτού. Τα πάντα, από μετα-περιγραφές έως αναλυτικά στοιχεία ιστού ενσωματώνονται στην πλατφόρμα. Όπως το Wix και το Squarespace, το Weebly διατηρεί όλα τα απαραίτητα εσωτερικά.

εργαλείο οδηγών weebly seo

Οι μετα-τίτλοι και οι περιγραφές, οι προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL και το κείμενο alt αποτελούν μέρος του προγράμματος επεξεργασίας σελίδων. Το Google Analytics και το Search Console είναι τόσο απλό όσο η εισαγωγή του αναγνωριστικού παρακολούθησης. Ο επεξεργαστής κινητών συσκευών διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται καλός και λειτουργεί καλά σε όλες τις συσκευές – κάτι όλο και πιο σημαντικό για το SEO.

Γουέμπλι’Η βιβλιοθήκη προσθηκών είναι πολύ ισχυρή. Υπάρχουν δεκάδες προσθήκες εστιασμένες στο SEO στο Κέντρο εφαρμογών της. Τα likes του Site Booster (που βοηθούν τον ιστότοπό σας να εμφανίζεται στους Χάρτες Google, μεταξύ άλλων), για παράδειγμα, το αποδεικνύουν’αξίζει να έχετε μια περιήγηση. Συνολικά, Weebly’Το SEO είναι διεξοδικό και εύχρηστο.

Σε περίεργη παράλειψη, ο Weebly δεν το κάνει’Αυτή τη στιγμή σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το κείμενο alt στις εικόνες προϊόντων. Κανονική εικόνα; Πήγαινε καρύδια – αλλά εσύ’δεν έχετε τύχη αν εσείς’προσπαθώ να πουλήσω πράγματα. Εμείς’Θα εκπλαγείτε αν αυτό συνέβαινε πολύ περισσότερο, αλλά’Είναι μια προειδοποίηση που πρέπει να θυμάστε εάν η πώληση στο διαδίκτυο είναι κεντρική για τα σχέδιά σας.

Ωστόσο, ο Weebly στρέφεται προς το ηλεκτρονικό εμπόριο αυτή τη στιγμή. Το’ήδη διαμορφώνεται για να είναι ένα ισχυρό υβρίδιο δημιουργού ιστοσελίδων γενικής χρήσης και ειδικής πλατφόρμας λιανικής. Το ίδιο ισχύει και για το SEO του, το οποίο έχει πόδι και στα δύο στρατόπεδα. Από τίτλους σελίδων έως προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL προϊόντων, η Weebly επιτυγχάνει μια ιδιαίτερα καλή ισορροπία SEO για τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων.

# 3: Squarespace

Εξαιρετική επιλογή για όσους είναι πιο σίγουροι με το SEO

Ξεκινώντας από 12,00 $ / μήνα

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ# 1

# 2

Πολλά στοιχεία ελέγχου χρήστη: έχετε την επιλογή να προσθέσετε τον δικό σας κωδικό, ο οποίος ανοίγει έναν εντελώς νέο κόσμο προηγμένων τεχνικών
Καθαρή, δομημένη διεπαφή: αν δεν το κάνετε’Θέλω να δουλέψω με κώδικα, Squarespace’Οι περισσότερες βασικές λειτουργίες SEO έχουν σαφή μορφοποίηση και εύκολη επεξεργασία
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ# 1

# 2

Όχι για αρχάριους: υπάρχουν καλύτερες πλατφόρμες για όσους θέλουν περισσότερη καθοδήγηση SEO
Χωρίς συγκεκριμένη εφαρμογή SEO: Το Squarespace βρίσκεται πίσω από το Wix και το Weebly, χωρίς να προσφέρει λειτουργίες SEO σε μια αποκλειστική εφαρμογή

Το Squarespace είναι το ψηλό, σκοτεινό και όμορφο αίνιγμα του κόσμου δημιουργού ιστότοπων – ή θέλει να το σκέφτεται έτσι κι αλλιώς. Τα χαρακτηριστικά του SEO είναι εξελιγμένα και καλά ενσωματωμένα, αλλά δεν πρέπει’Μην περιμένετε να κρατήσετε το χέρι σας όπως θα κάνατε με τους Wix και Weebly. Αν εσύ’εξοικειωμένοι με τα βασικά στοιχεία του SEO και θέλουν λίγο περισσότερο έλεγχο στο backend, το Squarespace μπορεί να είναι το οικοδόμο για εσάς.

χαρακτηριστικά του squarespace seo

Το Squarespace έχει ένα πολύ οργανωμένο, σχεδόν CMS σαν backend. Αυτό καθιστά εύκολο να μείνετε ενημερωμένοι για το SEO, υπό την προϋπόθεση ότι σας παρέχεται’είμαι ήδη εξοικειωμένος με τις βέλτιστες πρακτικές. Το ταμπλό εξακολουθεί να προσφέρει την περίεργη προτροπή ή εξήγηση, απλά όχι με τον ίδιο τρόπο ξεναγήσεων με τους συνομηλίκους του. Αν χρειάζεστε όμως βοήθεια, το Squarespace έχει δημιουργήσει μια λίστα ελέγχου SEO και έναν οδηγό για τη βελτίωση του ιστότοπού σας’ορατότητα της μηχανής αναζήτησης. Συνολικά, αυτό’Είναι μια πιο απλή, ελεγχόμενη εμπειρία.

Μετα-τίτλοι και alt κείμενο’τα μόνα πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε για SEO (αν και είναι σημαντικά). Ο ιστότοπός σας χρειάζεται επίσης συνδέσμους! Squarespace’Η ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων δεν υστερεί σε κανέναν και μια ζωντανή, πολυκάναλη διαδικτυακή παρουσία μπορεί να κάνει θαύματα για το SEO. Σε τελική ανάλυση, οι μηχανές αναζήτησης εμπιστεύονται ιστότοπους που εμπιστεύονται άλλοι ιστότοποι.

Ένα μειονέκτημα του Squarespace είναι ότι μπορεί να είναι λίγο άσχημα ανάλογα με το πρότυπο που έχετε’επαναχρησιμοποιώ. Μερικές από αυτές εμφανίζουν εναλλακτικό κείμενο στον ιστότοπο, κάτι που δεν είναι έτσι’υποτίθεται ότι λειτουργεί. Μπορείτε να το αφαιρέσετε από το πρόγραμμα περιήγησης στον οδηγό προτύπων Squarespace, αλλά’είναι ένα περίεργο εμπόδιο που πρέπει να πηδήξει.

Και πάλι, να γνωρίζετε ότι απαιτούν πιο φανταχτερές μεθόδους SEO ‘ενέσεις κώδικα,’ που σημαίνει προσθήκη κώδικα μόνοι σας. Εάν τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν δείκτες, όλοι οι βασικοί κατασκευαστές θα αναπτύξουν ομαλές εσωτερικές λύσεις για δομημένα δεδομένα πριν από πολύ καιρό, αλλά γνωρίζετε τι λένε για την υπόθεση…

Γενικά, το Squarespace είναι μια εξαιρετική επιλογή για SEO. Εάν θέλετε έναν οικοδόμο που θα σας διδάξει τα βασικά του SEO, τα Wix και Weebly ταιριάζουν καλύτερα στο λογαριασμό από ό, τι το Squarespace. Αλλά η Squarespace πάντα φανταζόταν τον εαυτό της ως μια πιο εξελιγμένη κατηγορία δημιουργίας ιστοσελίδων. Εάν αυτό ακούγεται σαν τη δική σας ατμόσφαιρα, κάντε μια δωρεάν δοκιμή για να δείτε αν είναι’προορίζεται να είναι.

# 4: GoDaddy

Ιδανικό για όσους θέλουν εξωτερική βοήθεια με το SEO

Ξεκινώντας από 10,00 $ / μήνα

GODADDY PROS# 1

# 2

Οδηγός SEO: ουΤο ενσωματωμένο εργαλείο σας ρωτά μερικές απλές ερωτήσεις και, στη συνέχεια, προτείνει τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά για τη στόχευση του ιστότοπού σας
Ομάδα υπηρεσιών SEO: ΕγώΕάν εγγραφείτε για αυτήν την πληρωμένη υπηρεσία, μια ομάδα ειδικών θα ερευνήσει τις αγορές-στόχους σας και θα βελτιστοποιήσει τον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε το δάχτυλό σας
GODADDY CONS# 1

# 2

Περιορισμένες λειτουργίες SEO με το φθηνότερο πακέτο: για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το GoDaddy’s SEO εργαλεία, εσείς’Θα πρέπει να αναβαθμίσω από το Βασικό πρόγραμμα
Αξία χρημάτων: GoDaddy’Οι υπηρεσίες SEO είναι χρήσιμες, αλλά αυτές’δεν είναι το φθηνότερο στην αγορά – και τα περισσότερα χαρακτηριστικά περιορίζονται σε πιο ακριβά σχέδια

Εμείς’Θα είμαι ειλικρινής: σχετικά με το φθηνότερο πακέτο του (Basic με 10.00 $ / μήνα), GoDaddy’Οι λειτουργίες SEO είναι πρακτικά ανύπαρκτες. Τούτου λεχθέντος, εάν κάνετε αναβάθμιση στην επόμενη βαθμίδα (Standard στα 15,00 $ / μήνα), εσείς’Θα δείτε μια τεράστια αύξηση στις δυνατότητες SEO, συμπεριλαμβανομένων στοχευμένων προτάσεων λέξεων-κλειδιών από το GoDaddy’ομάδα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάταξη της αναζήτησής σας με την πάροδο του χρόνου για να δείτε πώς το GoDaddy’Οι προτάσεις λέξεων-κλειδιών (ή η δική σας λαμπρότητα SEO) έχουν βελτιώσει την κατάταξή σας στις SERPs (σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης). Μπορείτε να δείτε τον ιστότοπό σας’η πρόοδος ανά πάσα στιγμή μέσω του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας.

Πάμε μπαμπά’Το χαρακτηριστικό ξεχωρίζει είναι το “Οδηγός SEO” εργαλείο, το οποίο συνοδεύεται από το πρόγραμμα Premium (20,00 $ / μήνα). Ο οδηγός SEO κάνει μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, σας παρέχει στοχευμένες προτάσεις λέξεων-κλειδιών για τη βελτιστοποίηση των σελίδων σας.

Αναθεώρηση GoDaddy – Η περιεκτική ματιά μας στο GoDaddy’πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδωνσελίδα υπηρεσιών godaddy seo

Εάν θέλετε να κάνετε τις προσπάθειές σας βελτιστοποίησης ένα βήμα παραπέρα, GoDaddy’Η ομάδα υπηρεσιών SEO παρέχει δωρεάν διαβουλεύσεις μέσω τηλεφώνου, όπου αυτοί’Θα ρωτήσω για τους στόχους της επιχείρησής σας / του blogging και τον προϋπολογισμό σας. Πάμε μπαμπά’Η επιλογή SEO Services κοστίζει 6,99 $ / μήνα και εσείς’πληρώνω ουσιαστικά για την ομάδα SEO για τη διενέργεια ελέγχου ιστότοπου και την έρευνα της αγοράς-στόχου σας. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, η ομάδα θα το κάνει “πραγματοποιείτε τακτικά ενημερώσεις SEO για να ενισχύσετε τον ιστότοπό σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.” Το μεγάλο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι εκεί’είναι πολύ λίγη δουλειά από την πλευρά σας – η ομάδα GoDaddy θα πάρει πλήρως τα ηνία.

Εμείς’Θα είμαι ειλικρινής – 6,99 $ / μήνα’Είναι πολύ φθηνό για το είδος της εργασίας που GoDaddy’Η ομάδα SEO αποδίδει. Αλλά αν εσύ κάνω Αποφασίσετε να ξεκινήσετε για αυτήν την υπηρεσία, θα αποφέρει έναν τόνο πλεονεκτημάτων SEO – αφού επιλέξει ένα προτεινόμενο πρόγραμμα και επιτρέπει την επιτόπια βελτιστοποίηση, το 80% των πελατών της GoDaddy είδαν αποτελέσματα πρώτης σελίδας για τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά τους εντός έξι μηνών.

# 5: WordPress.com

Ιδανικό για όσους θέλουν μια πρακτική εμπειρία

Ξεκινώντας από 4,00 $ / μήνα

WORDPRESS.COM PROS# 1

# 2

Βελτιστοποιημένα θέματα: όλο το WordPress.com’Τα θέματα ιστότοπου έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την κατάταξη SEO
Προσαρμογή: Το WordPress.com είναι γεμάτο ευκαιρίες για επεξεργασία των δικών σας μετα-περιγραφών και τίτλων
WORDPRESS.COM CONS# 1

# 2

Περιορισμένη πρόσβαση: ενώ τα βασικά φροντίζονται σε κάθε πρόγραμμα WordPress, εσείς’Θα χρειαστεί να πραγματοποιήσω αναβάθμιση στο επιχειρηματικό σχέδιο για πρόσβαση στα περισσότερα εργαλεία SEO
Προηγμένη διεπαφή: Το WordPress.com δεν είναι τόσο διαισθητικό όσο οι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων όταν πρόκειται για την επεξεργασία του ιστότοπού σας

Αφήνω’Ξεκινήστε με τα υπέροχα νέα: Το WordPress.com φροντίζει το 80-90% των βασικών μηχανικών SEO Για εσείς. Τα θέματα του WordPress έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν τις μηχανές αναζήτησης – στην πραγματικότητα, μεγάλο μέρος του HTML είναι πραγματικά μορφοποιημένο έχοντας κατά νου τα προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης. Αλλά αν θέλετε να συμμετέχετε περισσότερο στον ιστότοπό σας’s SEO, τότε έχετε μερικές επιλογές.

Το WordPress προσφέρει τέσσερα διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης και το ποσό των SEO σας προσφέρει’Η λήψη εξαρτάται από το σχέδιο που θα επιλέξετε. Τα δωρεάν και προσωπικά προγράμματα, με 0,00 $ και 4,00 $ / μήνα αντίστοιχα, προσφέρουν μόνο τα βασικά όταν πρόκειται για SEO. Οτι’αρκεί για προσωπικούς ιστότοπους, αλλά αν εσείς’ψάχνετε για κλίμακα, εσείς’Θέλω είτε το Premium (8,00 $ / μήνα) είτε το Business (25,00 $ / μήνα).

προγράμματα τιμολόγησης com wordpress

Εσείς’Θα λάβω την ενσωμάτωση του Google Analytics στο πρόγραμμα Premium, αλλά τα προηγμένα εργαλεία SEO δεν θα’μπείτε στο μείγμα μέχρι να κάνετε αναβάθμιση στο επιχειρηματικό σχέδιο. Εάν επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση, εσείς’Θα έχω πρόσβαση στον ιστότοπό σας’μικρό:

 • Περιγραφή μετα-αρχικής σελίδας: επεξεργαστείτε τη γενική περίληψη του ιστότοπού σας που θα βλέπουν οι θεατές στα αποτελέσματα Google
 • Προσαρμοσμένη μετα μετα περιγραφή: επεξεργαστείτε τη μετα-περιγραφή μεμονωμένων σελίδων
 • Προσαρμοσμένες μορφές τίτλου: προσαρμόστε τον ιστότοπό σας’Οι τίτλοι περιεχομένου εμφανίζονται στα SERPs
 • Αναζήτηση και κοινωνικές προεπισκοπήσεις: δείτε πώς θα εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε μηχανές αναζήτησης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τη δημοσίευσή του

Αναθεώρηση WordPress.com – Η πλήρης επισκόπηση της πλατφόρμας WordPress.com

Εάν γνωρίζετε το SEO σας και θέλετε να συμμετέχετε πολύ στη διαδικασία, τότε το WordPress.com είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τούτου λεχθέντος, θα θυσιάσετε κάποια ευκολία στη χρήση για να αποκτήσετε πρακτικό – WordPress isn’τόσο διαισθητικό όσο οι κατασκευαστές όπως το Wix ή το Weebly.

Καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για SEO: Τελικές σκέψεις

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του ιστότοπου. Κατά την επιλογή ενός δημιουργού ιστότοπων, η λειτουργικότητα SEO είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε. Για τους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων, το SEO είναι ολοκληρωμένο και εύκολο στη χρήση.

Για να ανακεφαλαιώσουμε, οι πέντε καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για SEO είναι:

 1. Wix – ιδανικό για απόλυτους αρχάριους SEO.
 2. Γουέμπλι – δεκάδες υψηλής ποιότητας, χρήσιμες εφαρμογές SEO.
 3. Squarespace – εξαιρετική επιλογή για όσους είναι πιο σίγουροι με το SEO.
 4. Πάμε μπαμπά – ιδανικό για όσους θέλουν εξωτερική βοήθεια με το SEO.
 5. WordPress.com – ιδανικό για όσους θέλουν μια πρακτική εμπειρία SEO.

Αυτοί’εκ νέου πλούσιο σε χαρακτηριστικά και εύκολο στη χρήση. Οι Wix και Weebly είναι ιδιαίτερα καλοί στο να εξηγούν χαρακτηριστικά και να θέτουν στόχους, ενσωματώνοντας τις βάσεις γνώσεων τους απευθείας στον κατασκευαστή. Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο για εσάς τελικά εξαρτάται από προσωπικές προτιμήσεις. Αν εσύ’δεν ενδιαφέρομαι να μάθω για το SEO και θα προτιμούσατε το οικοδόμο σας να το χειριστεί μόνο για εσάς και μετά το GoDaddy’μικρό “εμείς’Θα προσέξω αν όλα” προσέγγιση είναι ακόμη πιο ελκυστική.

Το Squarespace και το WordPress.com είναι καταπληκτικές επιλογές για αυτούς που είναι λίγο πιο άνετοι με τις βέλτιστες πρακτικές SEO. Αυτοί οι οικοδόμοι κέρδισαν’Κρατήστε το χέρι σας στη διαδικασία, αλλά τότε δεν θέλουν όλοι να κρατήσουν το χέρι τους.

Και οι πέντε κατασκευαστές σημειώνουν τα απαραίτητα πλαίσια SEO και οι ομάδες ανάπτυξης τους θα διασφαλίσουν ότι συμβαδίζουν με τις τάσεις. Καταλήγει τελικά σε ποιος οικοδόμος ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Τα Wix, Weebly και WordPress.com έχουν δωρεάν σχέδια, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για όσο διάστημα θέλετε πριν αποφασίσετε αν θα’σωστά για σένα. Το Squarespace προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, ενώ το GoDaddy’Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος είναι ένας μήνας. Και οι δύο επιλογές θα σας δώσουν πολύ χρόνο για να διαμορφώσετε μια άποψη για τις πλατφόρμες.

Επιλέγοντας έναν από αυτούς τους πέντε κατασκευαστές, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η θλιβερή εικόνα που ζωγράψαμε στην αρχή αυτού του άρθρου δεν έχει’σου συμβαίνει. Αντ ‘αυτού, εξορίστε το ψηφιακό tumbleweed και ανεβείτε στην επιτυχία του SEO!

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί είναι σημαντικό το SEO?

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Το’είναι εγγενώς δωρεάν μάρκετινγκ. Η υψηλή κατάταξη για τους σωστούς όρους αναζήτησης μπορεί να φέρει χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα. Και το καλύτερο μέρος είναι’φιλτράρεται ειδικά για τον ιστότοπό σας. Αυτοί’σε ψάχνω! Χωρίς SEO, χωρίς οργανική κίνηση. Λυπημένη μέρα για σένα.

Δείτε τα άρθρα συμβουλών SEO για να ξεκινήσετε

 • Κείμενο συνδέσμου
 • Επιστροφή συνδέσμους
 • Αρχιτεκτονική ιστοτόπου

Ποιο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων SEO είναι το πιο εύκολο στη χρήση?

Για καθαρή ευκολία χρήσης, Γουέμπλι βγήκε στην κορυφή στην έρευνά μας. Weebly και Wix είναι τα ασφαλή στοιχήματα όταν πρόκειται για ευκολία χρήσης. Αυτό είπε, αυτό’Δεν είναι ασπρόμαυρο ζήτημα. Κάποιοι χρήστες βρίσκουν Squarespace ευκολότερο στη χρήση. Κάνετε κλικ με αυτό που κάνετε κλικ. Οι δωρεάν δοκιμές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να το ανακαλύψετε προτού χωρίσετε χρήματα.

Τι είναι το κείμενο alt?

Το εναλλακτικό κείμενο είναι πώς οι μηχανές αναζήτησης κατανοούν τις εικόνες. Σκεφτείτε τους ως μικρές ιδιωτικές λεζάντες. Οι μηχανές αναζήτησης είναι έξυπνες, αλλά αυτές’δεν είστε ακόμα έξυπνοι για να μάθετε τι είναι μια εικόνα κοιτάζοντας την. Ψάχνουν για το εναλλακτικό κείμενο. Το κείμενο Alt επικοινωνεί τα οπτικά στοιχεία του ιστότοπού σας και προσφέρει έναν τρόπο να βρεθείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης εικόνων.

Τι είναι δομημένα δεδομένα?

Τα δομημένα δεδομένα είναι ένας τρόπος παροχής εξειδικευμένων πληροφοριών σχετικά με τις σελίδες σας σε μηχανές αναζήτησης. Το’πώς δημιουργούνται τα επιλεγμένα αποσπάσματα στα αποτελέσματα αναζήτησης (βαθμολογίες με αστέρια, συνταγές και ούτω καθεξής). Google, Bing, Yandex και Yahoo! όλοι συνεργάστηκαν σε αυτό, οπότε να είστε σίγουροι’δεν είναι μια περαστική τάση. Τα δομημένα δεδομένα θα γίνουν πιο σημαντικά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me