6 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας πράσινων ιστοσελίδων

Αν εσύ’έφτασες σε αυτήν τη σελίδα, πιθανότατα είσαι’γνωρίζετε ήδη πόσο άσχημα η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων επηρεάζει το περιβάλλον και εσείς’επιθυμείτε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας με μια εταιρεία που ενδιαφέρεται να το κάνει σωστά. Δόξα!


Εάν πρόκειται για νέες πληροφορίες, ας συνοψίσουμε το ζήτημα. Εμείς’συχνά περιέγραφε τη φιλοξενία Ιστού ως ‘ενοικίαση ενός εικονικού οικοπέδου γης στο Διαδίκτυο’, και μη’να μας κάνετε λάθος, είναι – αλλά κάθε ιστότοπος’Τα δεδομένα αποθηκεύονται και σε φυσική τοποθεσία (δηλ. κέντρο δεδομένων).

Εκεί’συμβαίνουν πολλά σε αυτά τα κέντρα δεδομένων, όπως μπορείτε να φανταστείτε, και το υλικό γίνεται πολύ ζεστό – σαν έναν παλιό φορητό υπολογιστή με πάρα πολλές καρτέλες ανοιχτές. Αν εσύ’άφησες ποτέ το iPhone σου σε ένα ήλιο, εσύ’Δεν θα ξέρω το γεγονός ότι η θερμότητα και η τεχνολογία είναι ένας κακός συνδυασμός.

Και λοιπόν’είναι η λύση; Aircon, και πολλά από αυτά. Αυτό είναι απίστευτα υψηλής έντασης ενέργειας και είναι ο λόγος για τον οποίο η φιλοξενία ιστοσελίδων αντιπροσωπεύει 2% του κόσμου’εκπομπές άνθρακα – το ίδιο ποσό με τον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών. Η φιλοξενία ενός ιστότοπου θεωρείται ότι δημιουργεί περίπου το ίδιο αποτύπωμα άνθρακα ανά 10.000 επισκέπτες με την οδήγηση 5.000 μιλίων σε ένα νέο αυτοκίνητο. Ναι!

Ευτυχώς, πολλές μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας κάθονται, προσέχουν και – το πιο σημαντικό – βάζουν τα χρήματά τους στο στόμα τους όταν πρόκειται για τη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων. Πολλοί επενδύουν σε συστήματα αντιστάθμισης άνθρακα, όπου επενδύουν σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για να αντισταθμίσουν αποτελεσματικά την ενέργεια που αυτοί’Χρησιμοποιήθηκαν Ορισμένοι λειτουργούν μόνο με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ πολλοί έχουν λάβει μέτρα για να γίνουν πιο αποδοτικοί γενικά.

Αλλά’Δεν έχει κανένα οικολογικό, αλλά τελικά άχρηστο πάροχο φιλοξενίας – πρέπει να επιτύχετε ένα υπόλοιπο. Εμείς’πραγματοποιήσαμε εκτενή έρευνα για να διασφαλίσουμε ότι οι πάροχοι’Συνιστούμε εδώ να προσφέρετε προϊόντα που είναι από μόνα τους υπέροχα, καθώς και πράσινα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιος βγήκε στην κορυφή.

Contents

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας πράσινων ιστοσελίδων

 1. GreenGeeks
 2. HostGator
 3. Σε κίνηση
 4. Φιλοξενία Α2
 5. iPage
 6. DreamHost

Ποιοι είναι οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας πράσινων ιστοσελίδων?

Εδώ’ρίξτε μια ματιά στον τρόπο σύγκρισης των κορυφαίων πράσινων παρόχων φιλοξενίας:

Πάροχος φιλοξενίαςΣυνιστάται για Αρχική τιμή *ΔυνατότητεςGreenGeeksHostGatorΣε κίνησηΦιλοξενία Α2iPageDreamHost
Ο πιο οικολογικός πάροχος φιλοξενίας2,95 $Αντισταθμίζει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 300%
Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
Η καλύτερη πράσινη φιλοξενία για μεγάλους ιστότοπους2,75 $Η καλύτερη αφοσιωμένη φιλοξενία
Υπέροχο χρόνο λειτουργίας 99,9%
Η καλύτερη πράσινη φιλοξενία για μικρούς ιστότοπους6,39 $Καλύτερη κοινή χρήση και φιλοξενία VPS
Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας
Καλύτερο για εξυπηρέτηση πελατών3,92 $Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή
Εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη
Η καλύτερη φθηνή πράσινη φιλοξενία1,99 $Φτηνές τιμές σε γενικές γραμμές
Αντισταθμίζει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 200%
Καλύτερο για αποθήκευση2,59 $Διατίθεται διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης

* Ορισμένες από αυτές τις τιμές είναι τιμές προσφοράς που ισχύουν μόνο για τον πρώτο όρο.

Τώρα ας’ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε μία.

1. GreenGeeks

Ο πιο οικολογικός πάροχος φιλοξενίας

Με το GreenGeeks, εσείς’αντισταθμίζετε αποτελεσματικά το αποτύπωμα άνθρακα σας με συντελεστή τριών.

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
 • Αντισταθμίζει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 300%
 • Οι πελάτες επαινούν την ανταποκρινόμενη ομάδα βοήθειας και υποστήριξης
 • Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφέρει εξαιρετική αξία (εάν δεσμευτείτε για τρία χρόνια)
 • Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,9% (το υψηλότερο δυνατό επίπεδο)
 • Περιορισμένος αριθμός προσφερόμενων σχεδίων
 • Πρέπει να εγγραφείτε για τρία χρόνια για να απολαύσετε τις διαφημιζόμενες τιμές

Πόσο πράσινο είναι το GreenGeeks?

Όταν πρόκειται για web hosting, δεν έχει’πιο πράσινο από το GreenGeeks. Εκτός από τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών της για μέγιστη απόδοση (μια φράση που ομολογείται από πολλούς παρόχους), η εταιρεία προχωρά επίσης ένα βήμα παραπέρα – με τα δικά της λόγια, “για κάθε αμπέρ που τραβά από το δίκτυο, επενδύει τρεις φορές σε σχέση με τη μορφή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέσω του Ιδρύματος Περιβάλλοντος Bonneville.” Αυτό σημαίνει με το GreenGeeks, εσύ’αντισταθμίζετε αποτελεσματικά το αποτύπωμα άνθρακα σας με συντελεστή τριών. Ωραία δουλειά, GreenGeeks!

Πόσο καλά είναι τα σχέδια φιλοξενίας GreenGeeks?

Τα σχέδια φιλοξενίας του, ωστόσο, δεν είναι τα πιο εξελιγμένα. Υπάρχουν μόνο τρία σχέδια για να διαλέξετε. Εκκινητής Ecosite, Ecosite Pro και Ecosite Premium, προσφέροντας κοινόχρηστο, VPS και αποκλειστική φιλοξενία αντίστοιχα.

Όλα τα σχέδια είναι ‘Βελτιστοποιημένο WordPress’, αλλά πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα εκκίνησης συσκευάζει τη μεγαλύτερη γροθιά. Με τιμή εκκίνησης μόλις 2,95 $ / μήνα (εάν δεσμευτείτε για τρία χρόνια), έχετε πολλά για τα χρήματά σας – απεριόριστοι τομείς, απεριόριστοι λογαριασμοί email και απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθηκευτικός χώρος, για να αναφέρουμε μερικές βασικές δυνατότητες.

Το GreenGeeks προσφέρει επίσης εξαιρετική υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας. Το’Είναι σπάνιο για έναν πάροχο να προσφέρει τόσες πολλές επιλογές βοήθειας και υποστήριξης με ένα τόσο χαμηλό κόστος και αποτελεί απόδειξη της GreenGeeks’ δέσμευση να είναι κάτι παραπάνω από απλό ‘πράσινος’. Η εταιρεία προσφέρει επίσης δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας με όλα τα σχέδια – ένα τεράστιο μπόνους – και εγγυάται χρόνο λειτουργίας 99,9% (το υψηλότερο δυνατό επίπεδο).

Το GreenGeeks προσφέρει επίσης ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, καθώς και δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου εάν εσείς’έχετε ήδη φιλοξενήσει κάπου αλλού, ώστε να μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους για δοκιμαστική κίνηση χωρίς κίνδυνο.

2. HostGator

Ο καλύτερος πάροχος πράσινων φιλοξενιών για μεγάλους ιστότοπους

Εάν διαθέτετε ιστότοπο με υψηλή επισκεψιμότητα, το HostGator προσφέρει εξαιρετική φιλοξενία. Κοιτάξτε πόσο καλά αποδόθηκε στην ανεξάρτητη έρευνά μας:

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
 • Αντισταθμίζει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 130%
 • Ο καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας
 • Φθηνότερη κοινόχρηστη φιλοξενία (εξαιρουμένης της τιμής προσφοράς για την πρώτη περίοδο)
 • Εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη
 • Εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,9% (το υψηλότερο δυνατό επίπεδο)
 • Χωρίς δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Πόσο πράσινο είναι το HostGator?

Η εμπεριστατωμένη έρευνά μας διαπίστωσε ότι το Hostgator είναι ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας, αλλά η εταιρεία έχει δεσμευτεί να ελαχιστοποιήσει και τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις. Για αρχάριους, το HostGator χρησιμοποιεί διακομιστές που είναι 36% πιο αποτελεσματικοί από τον μέσο όρο. Στη συνέχεια αντισταθμίζει τον αντίκτυπο της ενέργειας που χρησιμοποιείται αγοράζοντας πιστώσεις ανανεώσιμης ενέργειας, τροφοδοτώντας τους διακομιστές της με αιολική ενέργεια που παράγεται στο Τέξας, όπου εδρεύει η εταιρεία. Στην πραγματικότητα, το HostGator αγοράζει 130% περισσότερες πιστώσεις από την ενέργεια που χρησιμοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι – όπως το GreenGeeks, αλλά σε μικρότερο βαθμό – το HostGator’Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι η μείωση του άνθρακα και όχι μόνο η εξουδετέρωση του άνθρακα.

Πόσο καλά είναι τα σχέδια φιλοξενίας HostGator?

Όπως και το GreenGeeks, το HostGator εγγυάται χρόνο λειτουργίας 99,9%, που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι σε λειτουργία και ‘ζω’ για το μέγιστο δυνατό χρόνο. Αυτή είναι η καλύτερη εγγύηση χρόνου λειτουργίας οποιουδήποτε παρόχου – μια υπέροχη αρχή.

Οι εξειδικευμένες επιλογές φιλοξενίας είναι επίσης εξαιρετικές. Στην πραγματικότητα, αυτοί’εκ νέου ασυναγώνιστη – Το HostGator βγήκε στην κορυφή για την αφοσιωμένη φιλοξενία στην έρευνά μας. Τα σχέδια προσφέρουν μια μεγάλη ισορροπία ισχύος και τιμής, με τιμές που κυμαίνονται από 189 $ / μήνα έως 289 $ / μήνα.

Όταν αποσύρετε τις τιμές προσφοράς που προσφέρονται από όλους τους οικοδεσπότες για την πρώτη περίοδο, Hostgator’Τα κοινά πακέτα φιλοξενίας είναι από τα φθηνότερα, ξεκινώντας από μόλις 6,95 $ / μήνα. Όχι μόνο τα σχέδια είναι φθηνά, αλλά και αυτά’πάλι καλή τιμή, με απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστους λογαριασμούς email και απεριόριστους δευτερεύοντες τομείς. Με τα κοινά σχέδια Baby and Business, μπορείτε ακόμη και να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους, καθιστώντας τους μια εξαιρετική επιλογή για σχεδιαστές ιστοσελίδων. Το’Δεν είναι ο καλύτερος κοινόχρηστος πάροχος φιλοξενίας – αυτό θα ήταν το InMotion, ακριβώς κάτω – αλλά αυτό’είναι σχεδόν ένα δευτερόλεπτο, και η δωρεάν χρήση του δημιουργού ιστοτόπων του είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα εάν εσείς’δεν έχετε ακόμη δημιουργήσει τον ιστότοπό σας.

Ένα μειονέκτημα του HostGator; Χωρίς δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας! Αλλά η βοήθεια και η υποστήριξη είναι εξαιρετική (η ζωντανή συνομιλία, το τηλέφωνο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο διατίθενται με όλους τους τύπους φιλοξενίας), και εκεί’είναι πάντα διαθέσιμη εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν αλλάξετε γνώμη. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτή η εγγύηση διαρκεί μόλις 48 ώρες για αποκλειστική φιλοξενία, εκτός εάν εσύ’δεσμεύτηκα για ένα έτος ή περισσότερο.

Αν εσύ’Μετά την ειδική φιλοξενία, το HostGator προσφέρει έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό ηθικής και ποιότητας. Ωστόσο, εάν εσείς’ψάχνω για κοινόχρηστο ή VPS, αυτό’αξίζει να δείτε το InMotion.

3. Κίνηση

Ο καλύτερος πράσινος πάροχος φιλοξενίας για μικρούς ιστότοπους

Εάν έχετε μικρότερο ιστότοπο, το InMotion είναι μια επιλογή που κερδίζει. Διαθέτει τα καλύτερα κοινόχρηστα και VPS προγράμματα φιλοξενίας οποιουδήποτε παρόχου’δοκιμάστηκαν:

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
 • Ο καλύτερος κοινόχρηστος και πάροχος φιλοξενίας VPS οποιουδήποτε δοκιμάσαμε
 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας
 • Οι πράσινες προσπάθειες προέκυψαν’τόσο ποσοτικός ή ουσιαστικός όσο άλλοι πάροχοι

Πόσο πράσινο είναι το InMotion?

Ενώ οι GreenGeeks και HostGator εστιάζουν την πράσινη προσοχή τους στην αντιστάθμιση, το InMotion βλέπει περισσότερη αξία στη μείωση της αρχικής κατανάλωσης ενέργειας. Το πράσινο κέντρο δεδομένων του στο LA χρησιμοποιεί μια τεχνική ψύξης αέρα που κυκλοφορεί έξω από τον αέρα, αντί να βασίζεται αποκλειστικά στον κλιματισμό. Αυτό βοήθησε την InMotion να μειώσει την παραγωγή άνθρακα κατά πάνω από 2.000 τόνους ετησίως. Εντυπωσιακά πράγματα, ναι – αλλά όχι ‘βάζοντας τα χρήματά του όπου είναι το στόμα του’ στον ίδιο βαθμό με τους GreenGeeks και HostGator.

Πόσο καλά είναι τα σχέδια φιλοξενίας InMotion?

Το InMotion προσφέρει μια σειρά διαφορετικών τύπων φιλοξενίας, αλλά εμείς’Θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο VPS και σε κοινά σχέδια εδώ, καθώς είναι τα ισχυρότερα προϊόντα της – πράγματι, το InMotion βγήκε κορυφαία και για τα δύο στην ανεξάρτητη έρευνά μας!

Αφήνω’ξεκινήστε με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Το InMotion προσφέρει τρία από αυτά, που κυμαίνονται από 7,99 $ / μήνα έως 15,99 $ / μήνα (δεν περιλαμβάνονται οι προωθητικές προσφορές). Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι το φθηνότερο, αλλά εμείς’προτείνω να ξοδέψετε λίγο περισσότερο για να λάβετε το σχέδιο ισχύος για 9,99 $ / μήνα. Με αυτόν τον τρόπο, εσύ’Θα λάβω όλες τις ίδιες εξαιρετικές δυνατότητες – απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν όνομα τομέα – συν διπλάσιο της ισχύος (δηλαδή περισσότεροι πυρήνες CPU), ώστε οι επισκέπτες σας να μην περιμένουν ποτέ.

Το InMotion υπερέχει και για τη φιλοξενία VPS. Σημείωσε 95% για δυνατότητες στις δοκιμές μας, χάρη στους απεριόριστους πυρήνες CPU, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, πρόσβαση root και μία από τις υψηλότερες δυνατότητες αποθήκευσης και εύρος ζώνης οποιουδήποτε σχεδίου VPS. Με απλά λόγια, πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο διαχειριζόμενο σχέδιο VPS στην αγορά. Τα σχέδια κυμαίνονται από 39,99 $ / μήνα έως 144,99 $ / μήνα, αλλά το InMotion τρέχει πάντα μερικές πολύ γενναιόδωρες προσφορές για νέους πελάτες, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε πάνω από 55% σε αυτήν την τιμή.

Όπως και οι παραπάνω πάροχοι, το InMotion’Η βοήθεια και η υποστήριξη είναι υπέροχη. Η μία περιοχή στην οποία πέφτει είναι ο χρόνος λειτουργίας, που εγγυάται μόνο το 99,97%. Το’Αξίζει να θυμόμαστε ότι αυτή είναι μόνο μια ελάχιστη εγγύηση, και λειτουργεί μόνο ως λίγες ώρες κάθε χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να δοκιμάσετε το InMotion και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τη γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες για φιλοξενία VPS, 90 ημέρες για κοινή φιλοξενία) σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με την απόδοση uptime.

4. Φιλοξενία Α2

Καλύτερο για εξυπηρέτηση πελατών

Η φιλοξενία Α2 δεν’Διαθέτουμε τις καλύτερες δυνατότητες, αλλά προσφέρει εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη:

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
 • Μια εταιρεία ουδέτερη του άνθρακα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή
 • Εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη
 • Συγκριτικά χαμηλή εγγύηση λειτουργίας 99,95%

Πόσο πράσινο είναι το A2 Hosting?

Η A2 Hosting έχει χρησιμοποιήσει ένα ενεργειακό σύστημα αντιστάθμισης για να παραμείνει αποτελεσματικά ουδέτερο ως προς τον άνθρακα από το 2007. Ενθαρρύνει επίσης την τηλεργασία των εργαζομένων να μειώσει τις εκπομπές κίνησης και να επαναχρησιμοποιήσει το παλιό υλικό. Το’δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο τα σχήματα από τους GreenGeeks, HostGator και iPage (δείτε παρακάτω), αλλά’περισσότερο από ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πόσο καλά είναι τα σχέδια φιλοξενίας Α2?

Η φιλοξενία A2 είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Δεν έγινε’βγαίνουμε στην κορυφή της έρευνάς μας για οποιοδήποτε συγκεκριμένο τύπο φιλοξενίας, αλλά σημείωσε καλή βαθμολογία.

Όσον αφορά την τιμή, A2 Hosting’Οι κοινόχρηστες τιμές φιλοξενίας κυμαίνονται από 7,99 $ / μήνα έως 18,99 $ / μήνα – λογικό, αλλά όχι το φθηνότερο. Η φιλοξενία του VPS κυμαίνεται από 49,99 $ / μήνα έως 99,99 $ – πάλι, αρκετά στη μέση του δρόμου – ενώ τα ειδικά σχέδια φιλοξενίας του κυμαίνονται από $169,99 / μήνα έως 349,99 $ / μήνα, βάζοντάς τα στο πιο ακριβό τέλος του φάσματος. Στο 99,95%, η εγγύηση uptime είναι από τις χαμηλότερες.

Γιατί λοιπόν να πάτε με το A2 Hosting; Το’είναι μια εταιρεία που προσφέρει εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη, παράλληλα με αξιόπιστα και σχετικά ισχυρά σχέδια. Παίρνετε δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου όταν συμμετέχετε, πρόσβαση σε φιλική βοήθεια και υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, και το καλύτερο απ ‘όλα, εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Οτι’σωστά – Η φιλοξενία A2 είναι τόσο σίγουρη’Θα λατρέψω τα προϊόντα της ότι θα σας επιστρέψει οποιαδήποτε στιγμή, αν εσείς’είμαι δυσαρεστημένος. Εσείς’πρέπει να θαυμάσουμε μια εταιρεία με αυτοπεποίθηση!

5. iPage

Ο καλύτερος φθηνός πάροχος φιλοξενίας πράσινου

Το iPage αντισταθμίζει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 200%. Τα σχέδια είναι προσιτά, αλλά οι δυνατότητες δεν αποτελούν ισχυρό σημείο:

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
 • Αντισταθμίζει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 200%
 • Πολύ φθηνά πακέτα φιλοξενίας (ειδικά τιμές προσφοράς)
 • Τα σχέδια στερούνται τη δύναμη και την ταχύτητα άλλων παρόχων
 • Εγγύηση χαμηλότερου χρόνου λειτουργίας 99,94%

Πόσο πράσινο είναι το iPage?

Για έναν πάροχο φιλοξενίας που’συχνά ονομάζεται λίγο ‘φθηνό και χαρούμενο’, εντυπωσιάσαμε πραγματικά από τα βήματα που έκανε το iPage για να ελαχιστοποιήσει και, στη συνέχεια, εξουδετερώσει τις επιπτώσεις του στο περιβάλλον. Για αρχάριους, το iPage τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από αιολική ενέργεια – εάν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας μαζί τους, μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε ένα σήμα για τον δικό σας ιστότοπο που το λέει’μικρό ‘Φιλοξενείται από 100% αιολική ενέργεια’.

Αλλά το iPage προχωρά ακόμη περισσότερο, αγοράζοντας αρκετά Πιστοποιητικά Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (RECs) για να αποδείξει όχι μόνο ότι χρησιμοποιεί αποκλειστικά την αιολική ενέργεια ως πηγή ισχύος, αλλά για να αντισταθμίσει πραγματικά τη χρήση της ενέργειας κατά 200%.

Πόσο καλά είναι τα προγράμματα φιλοξενίας iPage?

Τα πακέτα iPage είναι εξαιρετικά προσιτά. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μεγάλες εκπτώσεις προώθησης, που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να πάρετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα με μόλις 1,99 $ / μήνα ή πρόγραμμα VPS για 19,99 $ / μήνα. Εκεί’Προσφέρεται επίσης αφιερωμένη φιλοξενία, αλλά αυτό δεν είναι’τόσο ανταγωνιστικές τιμές.

Αλλά όπως εμείς’υποδείξαμε παραπάνω, iPage’Η προσιτή τιμή κοστίζει, και αυτό το κόστος είναι ταχύτητα. Σε όλους τους τύπους φιλοξενίας, το iPage σημείωσε επίσης σταθερά χαμηλή βαθμολογία για δυνατότητες σε σύγκριση με τα σχέδια ανταγωνιστών. Ακόμα περισσότερο, έχει το χαμηλότερο χρόνο λειτουργίας από οποιονδήποτε πάροχο’δοκιμάστηκαν, εγγυώντας μόλις 99,94%.

Το iPage στερείται απλώς τη δύναμη και την αξιοπιστία για την πλήρη υποστήριξη ενός μεγάλου ιστότοπου. Ωστόσο, αυτό’είναι μια καλή επιλογή εάν εσείς’έχετε έναν μικρό, προσωπικό ιστότοπο που πρέπει να φιλοξενείτε φθηνά και με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

6. DreamHost

Ιδανικό για αποθηκευτικό χώρο

Όπως μπορείτε να δείτε, ήμασταν’Απομακρύνεται από το DreamHost. Ωστόσο, η αποθήκευσή του είναι πολύ γενναιόδωρη:

ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
 • Το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, ξεκινώντας από μόλις 2,59 $ / μήνα (εάν δεσμευτείτε για τρία χρόνια)
 • Μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης
 • Συγκριτικά χαμηλή εγγύηση λειτουργίας 99,95%
 • Δεν λαμβάνετε τόσα πολλά βήματα για να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον με άλλους παρόχους σε αυτήν τη λίστα. Όλες οι αξιώσεις είναι αρκετά ασαφείς

Πόσο πράσινο είναι το DreamHost?

Το DreamHost κάνει πολλά βήματα για να είναι φιλικό προς το περιβάλλον, όπως η συνεργασία με μια εταιρεία ενέργειας που χρησιμοποιεί πολλές ανανεώσιμες μεθόδους και τη χρήση ανακτημένου νερού στα συστήματα ψύξης της. Υπέροχα πράγματα, ναι – αλλά από την άποψη των ποσοτικοποιήσιμων θετικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, το DreamHost δεν το κάνει’ταιριάζει αρκετά με άλλους οικοδεσπότες αυτής της λίστας.

Πόσο καλά είναι τα σχέδια φιλοξενίας του DreamHost?

DreamHost’τα σχέδια φιλοξενίας, όπως το A2 Hosting’είναι αρκετά μέση του δρόμου. Σε αντίθεση με το A2 Hosting, το DreamHost δεν το κάνει’Έρχονται με το ίδιο επίπεδο ειδικής υποστήριξης.

Τα σχέδιά του έχουν καλή σχέση ποιότητας τιμής, με το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα (σε πλήρη τιμή) να λειτουργεί ως ένα από τα φθηνότερα 2,59 $ / μήνα (εάν δεσμεύεστε για τρία χρόνια). Το VPS και τα ειδικά σχέδια είναι επίσης προσιτά.

Αλλά γιατί να επιλέξετε το DreamHost σε σχέση με έναν άλλο πάροχο που βρίσκεται ψηλότερα σε αυτήν τη λίστα; Η απάντηση έγκειται στο μέγεθος του χώρου αποθήκευσης που προσφέρει το DreamHost, ειδικά για τα ειδικά σχέδια του. Στο περίεργο και ελκυστικό όνομα ‘Summer Moon SSD 64’ σχεδιάζετε, έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια μνήμη RAM 64 GB, 24 νήματα CPU και 12 πυρήνες CPU – βασικά, πολλή ενέργεια και αποθήκευση.

Επειδή το DreamHost έχει τόσα πολλά ειδικά σχέδια για να διαλέξει, αυτό’είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε με το χαμηλότερο πρόγραμμα (169 $ / μήνα), μετά αναβαθμίστε σταδιακά, έτσι εσείς’ποτέ δεν πληρώνετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε. Για αυτόν τον λόγο, εμείς’δ προτείνω το DreamHost σε οικολογικά συνειδητοποιημένους ιστότοπους με μεγάλη βαρύτητα που αναζητούν να κάνουν το πρώτο τους βήμα στην αφοσιωμένη φιλοξενία.

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας πράσινων ιστοσελίδων: Τελικές σκέψεις

Έτσι λοιπόν το έχετε: η λίστα των κορυφαίων πράσινων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων, με κατάταξη και αξιολόγηση. Δεν μπορούσαμε’Μην δώσετε την πρώτη θέση στο GreenGeeks. Η πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων είναι πολύ ξεκάθαρη ‘πράγμα’, και αυτό’έχει ένα αξιοπρεπές προϊόν που ταιριάζει.

Οι καλύτεροι οικοδεσπότες πράσινου ιστού: Ανακεφαλαίωση

Αφήνω’υπενθυμίζουμε στους άλλους παρόχους που κάνουν υπέροχα, πράσινα πράγματα στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων:

 1. GreenGeeks – Ο περισσότερος οικολογικός πάροχος φιλοξενίας.
 2. HostGator – Η καλύτερη πράσινη φιλοξενία για μεγάλους ιστότοπους.
 3. Σε κίνηση – Η καλύτερη πράσινη φιλοξενία για μικρούς ιστότοπους.
 4. Φιλοξενία Α2 – Καλύτερο για εξυπηρέτηση πελατών.
 5. iPage – Η καλύτερη φθηνή πράσινη φιλοξενία.
 6. DreamHost – Καλύτερο για αποθήκευση.

Στο τέλος της ημέρας, με όλους τους παρόχους να προσφέρουν κάποια μορφή εγγύησης επιστροφής χρημάτων, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να δώσετε μια κίνηση, και απλώς να αλλάξετε εάν δεν κάνετε’να συνεχίσω με αυτό.

Και εάν εσύ’δεν είστε ακόμη σίγουροι για τον τύπο φιλοξενίας που χρειάζεστε, ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη διαφορά μεταξύ κοινόχρηστης φιλοξενίας και φιλοξενίας VPS ή τον οδηγό μας για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας.

Μάθετε περισσότερα

Τώρα που γνωρίζετε τους καλύτερους οικοδεσπότες πράσινου ιστού, ανατρέξτε στον οδηγό μας για 3 τρόποι για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο φιλικό προς το περιβάλλον και μάθετε πώς να δημιουργείτε (και να χρησιμοποιείτε) ιστότοπο με πιο πράσινο τρόπο!

Συχνές ερωτήσεις

Τι’είναι η καλύτερη πράσινη φιλοξενία για ΜΚΟ?

DreamHost! Όχι μόνο το DreamHost λαμβάνει σημαντικά μέτρα για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών του επιπτώσεων, αλλά προσφέρει επίσης δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οτι’σωστά, το DreamHost θα φιλοξενήσει τη φιλανθρωπία σας’Ο ιστότοπος είναι εντελώς δωρεάν. Ωραία, DreamHost!

Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τους καλύτερους οικοδεσπότες ιστού για ΜΚΟ για να μάθετε ποιοι άλλοι οικοδεσπότες προσφέρουν πολλά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Τι σημαίνει όταν μια εταιρεία ‘αντισταθμίζει το αποτύπωμα άνθρακα’?

Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί την ενέργεια ως κανονική, αλλά στη συνέχεια επενδύει σε προγράμματα ανανεώσιμης ενέργειας για να πληρώσει για την ισοδύναμη (ή περισσότερη) ενέργεια που παρέχεται με ανανεώσιμα μέσα. Ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για πιστοποιητικά ανανεώσιμης ενέργειας (ονομάζεται επίσης ‘Πιστώσεις’) για περισσότερες πληροφορίες.

Βοήθεια! Τι είδους φιλοξενία χρειάζομαι ακόμη και για τον ιστότοπό μου?

Γεια, σε ακούμε! Η βιομηχανία φιλοξενίας είναι τόσο συγκεχυμένη όσο ρυπαίνει. Αλλά μη’μην ανησυχείτε – εμείς’έχετε καλύψει όλους τους διαφορετικούς τύπους στον οδηγό μας για φιλοξενία ιστοσελίδων, οπότε προχωρήστε και ελέγξτε το πριν αποφασίσετε για ένα σχέδιο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map