7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστολογίων

Contents

οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστολογίωνΑποκαλύφθηκαν οι καλύτεροι οικοδεσπότες ιστολογίου του 2020

Η φιλοξενία ιστολογίου είναι μια σημαντική, αλλά συχνά παραβλέπεται πτυχή της λειτουργίας ενός επιτυχημένου ιστολογίου. Αν εσύ’εδώ, αυτό σημαίνει ότι γνωρίζετε ότι το ιστολόγιό σας αξίζει την καλύτερη φιλοξενία ιστολογίου – αλλά ίσως χρειάζεστε ένα χέρι για να βρείτε το σωστό.


Με μια νέα ανάρτηση ιστολογίου που δημοσιεύεται κάθε 0,5 δευτερόλεπτα, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίζεις. Και μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολο να πετύχεις αν είσαι’επαναχρησιμοποιείτε έναν δευτερεύοντα κεντρικό υπολογιστή ιστολογίου – ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αργές ταχύτητες φόρτωσης, σφάλματα και ακόμη και κακή ασφάλεια. Ένας κακός οικοδεσπότης Ιστού μπορεί να κάνει το ιστολόγιό σας να υποφέρει ή ακόμα και να αποτύχει.

Ευτυχώς, εμείς’είμαι εδώ για να βοηθήσω.

Πραγματοποιούμε σε βάθος έρευνα για να σας προσφέρουμε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας για τις ανάγκες σας, μετρώντας παράγοντες όπως ο χρόνος λειτουργίας και συγκρίνοντας σημαντικά χαρακτηριστικά όπως εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης. Η αυστηρή ερευνητική μας διαδικασία μας επιτρέπει να συγκρίνουμε, να βαθμολογούμε και να κατατάσσουμε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας στην αγορά.

Για να σας βρούμε τους καλύτερους οικοδεσπότες ιστολογίων, εξετάσαμε κοινόχρηστα προγράμματα VPS και cloud hosting.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι καλύτερη για μικρά ιστολόγια, το VPS παρέχει αρκετούς πόρους για να χειριστεί πολύ μεγαλύτερους και μεγάλους ιστότοπους πολυμέσων, ενώ η φιλοξενία σύννεφων είναι ιδανική για ιστολόγια που χρειάζονται μεγάλη ευελιξία στο σχέδιο φιλοξενίας τους.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ’Αυτό που ανακαλύψαμε στην έρευνά μας…

Καλύτεροι οικοδεσπότες ιστολογίου – Αποκαλύφθηκαν οι κορυφαίοι 7 πάροχοι

 1. HostGator – ο καλύτερος συνολικός πάροχος για ιστότοπους blogging.
 2. Μπλε Χοστ – το καλύτερο για δυνατότητες φιλοξενίας.
 3. Σε κίνηση – η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.
 4. Πάμε μπαμπά – το καλύτερο για επιπλέον χαρακτηριστικά.
 5. SiteGround – καλύτερη βοήθεια και υποστήριξη.
 6. Φιλοξενία Α2 – το καλύτερο για όσους ξεκινούν.
 7. DreamHost – το καλύτερο για προσιτή τιμολόγηση σε όλους τους τύπους φιλοξενίας.

Μπορεί να έχουμε αποκαλύψει τους επτά καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστολογίων, αλλά εμείς’δεν πρόκειται να σταματήσω εκεί. Τώρα που γνωρίζετε τις κορυφαίες επιλογές, εμείς’θα εξερευνήσετε το καθένα και θα βρείτε τον καλύτερο οικοδεσπότη ιστολογίου για εσάς!

1

HostGator

Ο καλύτερος συνολικός πάροχος για ιστότοπους blogging

Βασικά χαρακτηριστικά

Αρχική τιμή: 2,75 $ ανά μήνα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων? Ναι: 45 ημέρες

Λειτουργία: 99,99%

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας? Οχι

Εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ? Ναί

Δωρεάν τομέας? Οχι

Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος

hostgator καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας ιστολογίουΦροντίζοντας για ιστότοπους όλων των μεγεθών, το HostGator αξίζει να το ελέγξετε, είτε εσείς’μόλις ξεκινήσετε ή ψάχνετε να μετακινήσετε ένα υπάρχον ιστολόγιο.

HostGator είναι ο καλύτερος γενικός οικοδεσπότης ιστολογίου – έχει μια εντυπωσιακή γκάμα χαρακτηριστικών, σε συνδυασμό με εξαιρετικά προσιτές τιμές. Παρέχει μια ισχυρή προσφορά σε κοινόχρηστο, VPS και cloud hosting, καθιστώντας την μια καλή επιλογή αν εσείς’Δεν είμαι σίγουρος ποιος οικοδεσπότης ιστολογίου είναι κατάλληλος για τις ανάγκες σας.

Δείτε τις βαθμολογίες του παρακάτω πριν μάθετε περισσότερα για το τι έχει να προσφέρει το HostGator:

Επισκόπηση σχεδίων

Βοήθεια και υποστήριξη

Συχνά καθυστερείτε να γράφετε αναρτήσεις ιστολογίου ή να απαντάτε σε σχόλια χρηστών; Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα με τον ιστότοπό σας στις 4 π.μ., το HostGator σας καλύπτει. Ο πάροχος προσφέρει 24/7 υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένου:

 • Ζωντανή συζήτηση
 • Τηλέφωνο
 • Κέντρο γνώσης
 • Εισιτήρια

Μάθετε περισσότερα

 • Ενδιαφέρεστε για HostGator; Μάθετε περισσότερα για αυτόν τον ισχυρό πάροχο στο σύνολό μας Αναθεώρηση HostGator
 • Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το HostGator’τα σχέδια τιμών, μην ψάχνετε άλλο από το βάθος μας Κριτική τιμολόγησης HostGator
 • Δείτε πώς συγκρίνεται το HostGator με τους κορυφαίους ανταγωνιστές μας στο δικό μας Διάγραμμα σύγκρισης Web Hosting

2

Μπλε Χοστ

Καλύτερο για ιστολόγια WordPress

Βασικά χαρακτηριστικά

Αρχική τιμή: 2,95 $ το μήνα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων? Ναι: 30 ημέρες

Λειτουργία: 99,98%

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας? Ναί

Εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ? Ναί

Δωρεάν τομέας? Ναί

Χώρος στο δισκο: 50 GB – Απεριόριστα

bluehost καλύτερος οικοδεσπότης blog wordpressΤο Bluehost έρχεται γεμάτο με εντυπωσιακές δυνατότητες – ειδικά για bloggers που χρησιμοποιούν WordPress.

Μπλε Χοστ είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης ιστολογίου για το WordPress και για δυνατότητες φιλοξενίας (απλώς πάρτε ένα φορτίο από το πλαίσιο βασικών χαρακτηριστικών παραπάνω!). Αν εσύ’ψάχνετε για δύναμη και μια μεγάλη προσφορά εργαλείων στα χέρια σας, τότε αυτός ο οικοδεσπότης αξίζει τον κόπο να το δείτε.

Το Bluehost είναι πιο γνωστό ότι είναι ο νούμερο ένα προτεινόμενος κεντρικός υπολογιστής WordPress, έτσι’Είναι επίσης ισχυρός υποψήφιος για bloggers WordPress.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς σημείωσε η Bluehost στην έρευνά μας παρακάτω και, στη συνέχεια, διαβάστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φιλοξενία του ιστολογίου της:

Επισκόπηση σχεδίων

Βοήθεια και υποστήριξη

Το Bluehost είναι γνωστό ως ένας πολύ αξιόπιστος πάροχος, γι ‘αυτό πρέπει’να βρεις τον εαυτό σου γοητευτικό πράκτορες υποστήριξης μέρα με τη μέρα.

Αλλά για εκείνες τις στιγμές που συμβαίνει κάτι απροσδόκητο, το Bluehost έχει την υποστήριξή σας με 24ωρη υποστήριξη, διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και ενός χρήσιμου κέντρου γνώσεων.

Μάθετε περισσότερα

 • Γιατί το WordPress αγαπά τόσο πολύ το Bluehost; Μάθετε γιατί με την εκτεταμένη μας Αναθεώρηση Bluehost
 • Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Bluehost’Τιμολόγηση, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών προγράμματος και κρυφών δαπανών; Αποκαλύπτουμε όλα στο έπακρο Αναθεώρηση τιμολόγησης Bluehost
 • Μάθε πως να Εγκαταστήστε το WordPress με το Bluehost στον οδηγό βήμα προς βήμα
 • Ανακαλύψτε το Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress και μάθετε γιατί η Bluehost βρίσκεται στην πρώτη θέση!

3

Σε κίνηση

Καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής

Βασικά χαρακτηριστικά

Αρχική τιμή: 2,95 $ το μήνα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων? Ναι: 90 ημέρες

Λειτουργία: 99,97%

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας? Ναί

Εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ? Ναί

Δωρεάν τομέας? Ναί

Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος

Η φιλοξενία inmotion σχεδιάζει φιλοξενία ιστολογίου καλύτερης αξίαςΣε κίνηση’Οι τιμές, σε συνδυασμό με τις γενναιόδωρες δυνατότητές του, το καθιστούν την καλύτερη φιλοξενία ιστολογίου στην αγορά.

Το InMotion είναι ένας ισχυρός πάροχος φιλοξενίας που λάμπει στην έρευνά μας για την κοινή χρήση και τη φιλοξενία VPS ειδικά. Όμως που μας εντυπωσίασε ήταν η σχέση ποιότητας-τιμής!

Εδώ’Μια γρήγορη ματιά στο πώς αποδόθηκε το InMotion στις δοκιμές μας:

Επισκόπηση σχεδίων

Βοήθεια και υποστήριξη

Το InMotion έλαβε κορυφαίες βαθμολογίες για το εύρος των καναλιών υποστήριξης που παρέχει στους χρήστες του. Όπως το Bluehost και το HostGator, το InMotion παρέχει 24ωρη υποστήριξη, επτά ημέρες την εβδομάδα, μέσω:

 • Τηλέφωνο
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Εισιτήρια
 • Ένα κέντρο γνώσης

Μάθετε περισσότερα

 • Σταθμίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του InMotion στις αναλυτικές μας λεπτομέρειες Κριτική φιλοξενίας InMotion
 • Το InMotion διαθέτει την καλύτερη κοινόχρηστη φιλοξενία – μάθετε πώς συγκρίνεται με άλλους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές στην κριτική μας για το Οι καλύτεροι πάροχοι κοινής φιλοξενίας

4

Πάμε μπαμπά

Καλύτερο για επιπλέον λειτουργίες

Βασικά χαρακτηριστικά

Αρχική τιμή: 5,99 $ ανά μήνα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων? Οχι

Λειτουργία: 99,97%

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας? Ναί

Εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ? Ναί

Δωρεάν τομέας? Ναί

Χώρος στο δισκο: 100 GB – Απεριόριστα

Godaddy καλύτερος οικοδεσπότης ιστολογίου για επιπλέον δυνατότητεςΤο GoDaddy είναι γνωστό για τον κόσμο’ο μεγαλύτερος καταχωρητής τομέα, αλλά προσφέρει επίσης αρκετά αξιοπρεπή φιλοξενία για bloggers.

Το GoDaddy είναι κυρίως γνωστό ότι είναι ο κόσμος’ο μεγαλύτερος καταχωρητής τομέα και εσείς’Πιθανότατα είδα τις διαφημίσεις για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων στην τηλεόραση. Ωστόσο, παρέχει επίσης φιλοξενία ιστοσελίδων που έχει πολλά να προσφέρει στους bloggers – δηλαδή, το τεράστιο φάσμα πρόσθετων δυνατοτήτων του!

Δείτε την απόδοση του GoDaddy στην έρευνά μας πριν μάθετε περισσότερα:

Επισκόπηση σχεδίων

Βοήθεια και υποστήριξη

Σε αντίθεση με τους τρεις κορυφαίους οικοδεσπότες ιστολογίων, το GoDaddy δεν το κάνει’Παρέχετε μια πλήρη γκάμα καναλιών υποστήριξης. Παίρνετε πρόσβαση στο κέντρο γνώσεων και 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη. Εκεί’είναι επίσης μια εύχρηστη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, αλλά’δεν είναι διαθέσιμο 24/7, και εκεί’Δεν υπάρχει ούτε υποστήριξη εισιτηρίων.

Μάθετε περισσότερα

 • Αν εσύ’αναρωτιέμαι για το GoDaddy’πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, διαβάστε μας Αναθεώρηση φιλοξενίας GoDaddy

5

SiteGround

Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη

Βασικά χαρακτηριστικά

Αρχική τιμή: 3,95 $ ανά μήνα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων? Ναι: 30 ημέρες

Λειτουργία: 99,98%

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας? Ναί

Εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ? Ναί

Δωρεάν τομέας? Οχι

Χώρος στο δισκο: 10 GB – 30 GB

siteground καλύτερος οικοδεσπότης ιστολογίου για υποστήριξη πελατώνΤο SiteGround είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται ένα βοήθημα που φιλοξενεί το ιστολόγιό τους.

Είναι το blogging το κύριο πάθος σας; Είναι η τεχνική πλευρά κάπως κουραστική εργασία που πρέπει να γίνει; Εάν η φιλοξενία δεν είναι’t την ιδέα σας για διασκέδαση, τότε ίσως θέλετε έναν οικοδεσπότη ιστολογίου όπως το SiteGround, το οποίο πραγματικά αυξάνεται όταν πρόκειται για βοήθεια και υποστήριξη.

Το SiteGround είναι ένας σταθερός πάροχος, όπως μπορείτε να δείτε από τις βαθμολογίες του:

Επισκόπηση σχεδίων

Βοήθεια και υποστήριξη

Η βοήθεια και η υποστήριξη είναι όπου το SiteGround λάμπει πραγματικά. Ακόμη και κατά την πλοήγηση στο SiteGround’στον ιστότοπο, αυτό’είναι σαφές ότι εκεί’δίνεται μεγάλη έμφαση στο να είσαι φιλικός για αρχάριους και να υποστηρίζεις τους χρήστες του.

Εκτός από τη φιλική προς το χρήστη εστίασή του, το SiteGround παρέχει επίσης ένα πλήρες φάσμα επιλογών υποστήριξης, όπως υποστήριξη τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας 24/7.

Μάθετε περισσότερα

 • Το SiteGround τράβηξε τα μάτια σας; Διαβάστε μας Αναθεώρηση SiteGround να μάθω περισσότερα.

6

Φιλοξενία Α2

Καλύτερο για όσους ξεκινούν

Βασικά χαρακτηριστικά

Αρχική τιμή: 3,92 $ ανά μήνα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων? Ναι: ανά πάσα στιγμή

Λειτουργία: 99,95%

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας? Ναι – σε ορισμένα σχέδια

Εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ? Ναί

Δωρεάν τομέας? Οχι

Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος

το καλύτερο blog φιλοξενεί σχέδια φιλοξενίας a2Το A2 Hosting είναι ιδανικό για νέους μπλόγκερ που ξεκινούν online που χρειάζονται έναν γρήγορο, ασφαλή οικοδεσπότη ιστολογίου.

Το A2 Hosting είναι γνωστό για την εστίαση με λέιζερ στην ταχύτητα, την ασφάλεια και την υποστήριξη. Αυτός ο συνδυασμός το καθιστά ιδανικό για νέους bloggers που αναζητούν τον καλύτερο οικοδεσπότη blog για να τους βοηθήσουν να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Μια άλλη τεράστια έκκληση είναι το A2 Hosting’είναι ασυνήθιστα γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή, η οποία διακινδυνεύει κάθε εγγραφή!

Δείτε το A2 Hosting’Βαθμολογίες αστεριών παρακάτω:

Επισκόπηση σχεδίων

Βοήθεια και υποστήριξη

Η A2 Hosting υπερηφανεύεται για την ομάδα υποστήριξης του Guru Crew 24/7/365, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email.

Μάθετε περισσότερα

 • Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το A2 Hosting, για να αποφασίσετε αν θα γίνει’σωστά για σένα; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Κριτική φιλοξενίας Α2 Για περισσότερες πληροφορίες.
 • Αν εσύ’μόλις ξεκινήσετε και χρειάζεστε ένα βοηθητικό χέρι, δείτε τον εύχρηστο οδηγό μας Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο για μερικές συμβουλές από ειδικούς!

7

DreamHost

Καλύτερο για προσιτές τιμές σε όλους τους τύπους φιλοξενίας

Βασικά χαρακτηριστικά

Αρχική τιμή: 2,59 $ ανά μήνα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων? Ναι: 97 ημέρες

Λειτουργία: 99,95%

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας? Ναί

Εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ? Ναί

Δωρεάν τομέας? Ναί

Χώρος στο δισκο: 50 GB – Απεριόριστα

οικοδεσπότης blog του DreamhostΤο DreamHost κερδίζει χάρη στις προσιτές τιμές του – ιδανικό για μπλόγκερ με οικονομικό προϋπολογισμό!

DreamHost είναι ο πιο προσιτός πάροχος φιλοξενίας ιστολογίου σε όλα τα πακέτα του – οπότε αν ξεκινήσετε με κοινή χρήση, αλλά τελικά αναβαθμίστε σε VPS ή cloud hosting, κερδίσατε’Νιώθεις μια ξαφνική τρύπα στην τσέπη σου!

Αυτά τα σχέδια τιμών κάνουν το DreamHost ιδανικό για bloggers που έχουν προϋπολογισμό μακροπρόθεσμα, και όχι’Δεν θέλω να εκπλαγώσω από ξαφνικές αυξήσεις των τιμών καθώς το blog τους μεγαλώνει.

Επισκόπηση σχεδίων

Βοήθεια και υποστήριξη

Η βοήθεια και η υποστήριξη είναι ο κύριος τομέας όπου το DreamHost έπεσε στην έρευνά μας. Παρέχει μια ζωντανή συνομιλία από τις 05:30 έως τις 21:00 (PT) καθημερινά, καθώς και ένα κέντρο γνώσεων και υποστήριξη εισιτηρίων. Εκεί’Δεν υπάρχει κανάλι άμεσης υποστήριξης 24/7, οπότε αν κάτι πάει στραβά τη νύχτα, εσείς’Θα πρέπει να περιμένω μέχρι το πρωί!

Μάθετε περισσότερα

 • Είναι το DreamHost ο οικοδεσπότης των ονείρων σας στο blog; Ανακαλύψτε περισσότερα στο έπακρο Κριτική DreamHost
 • Ψάχνετε πολλά για το πρόγραμμα φιλοξενίας σας; Συγκρίνετε πάνω από 50 σχέδια στην κριτική μας για το Οι καλύτεροι πάροχοι φτηνών φιλοξενίας

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστολογίου: Περίληψη

Εκεί’Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ιστολόγιό σας αξίζει το απόλυτο καλύτερο – και η εύρεση ενός παρόχου φιλοξενίας ιστολογίων δεν είναι διαφορετική. Εμείς’σκιαγράφησε τους επτά καλύτερους οικοδεσπότες ιστολογίου, εξέτασε τα σχέδιά τους, εξέτασε τη βοήθεια και την υποστήριξή τους και αποκάλυψε τι είναι καλύτερο για κάθε οικοδεσπότη.

Ας ελπίσουμε εσείς’τώρα αισθάνομαι πολύ πιο σίγουροι για το ποιος οικοδεσπότης Ιστού είναι καλύτερος για το ιστολόγιό σας Εδώ’είναι μια γρήγορη ματιά σε αυτούς τους παρόχους για τελευταία φορά…

7 καλύτεροι οικοδεσπότες ιστολογίου – Ανακεφαλαίωση

 1. HostGator: ο καλύτερος συνολικός πάροχος για ιστότοπους blogging – από 2,75 $ / μήνα
 2. Μπλε Χοστ: καλύτερο για φιλοξενία δυνατοτήτων – από 2,95 $ / μήνα
 3. Σε κίνηση: καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής – από 2,95 $ / μήνα
 4. Πάμε μπαμπά: καλύτερο για επιπλέον λειτουργίες – από 5,99 $ / μήνα
 5. SiteGround: καλύτερη βοήθεια και υποστήριξη – από 3,95 $ / μήνα
 6. Φιλοξενία Α2: καλύτερο για όσους ξεκινούν – από 3,92 $ / μήνα
 7. DreamHost: καλύτερο για προσιτή τιμολόγηση σε όλους τους τύπους φιλοξενίας – από 2,59 $ / μήνα

Αν εσύ’επανεξετάζοντας αυτήν τη λίστα και εξακολουθείτε να αισθάνεστε αβέβαιοι, σας συνιστούμε να ρίξετε μια άλλη ματιά στους τρεις κορυφαίους οικοδεσπότες ιστολογίων.

HostGator είναι το καλύτερο συνολικά, με προσιτές τιμές, τόνους δυνατοτήτων και σταθερές επιλογές υποστήριξης – αν θέλετε’σε οποιαδήποτε αμφιβολία μέχρι το τέλος αυτής της περίληψης, κατευθυνθείτε στο HostGator για να εξερευνήσετε τα σχέδιά του και να δείτε αν θα μπορούσε να είναι ο τέλειος οικοδεσπότης ιστολογίου.

Το Bluehost αξίζει σίγουρα μια ματιά αν εσείς’είναι ένας ανεμιστήρας του WordPress, ενώ το InMotion προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Όποιον πάροχο φιλοξενίας ιστολογίου και αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε’Διαθέτουμε τις τιμές, τις δυνατότητες και την υποστήριξη για να διατηρήσετε ομαλή τη λειτουργία σας και του ιστολογίου σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τους αναγνώστες σας ευχαριστημένους!

Συχνές ερωτήσεις

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map