7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cPanel: Πάρτε τον έλεγχο της φιλοξενίας σας σήμερα

οι καλύτεροι προμηθευτές φιλοξενίας cpanel με ειδική εικόναΑυτό το άρθρο θα σας οδηγήσει σε μια άγρια ​​βόλτα στους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cPanel και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό για εσάς.


Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας δίνουν στους χρήστες τους έναν πίνακα ελέγχου. Σκεφτείτε τον πίνακα ελέγχου σας σαν τον ταμπλό σας – αυτό’Η διεπαφή που χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση των υπηρεσιών φιλοξενίας, του λογαριασμού και των λειτουργιών διακομιστή, όλα σε ένα μέρος. Διευκολύνει τη διαχείριση ονομάτων τομέα, διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντιγράφων ασφαλείας και άλλων.

Το cPanel είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές του πίνακα ελέγχου, γιατί διευκολύνει την εκτέλεση του ιστότοπού σας. Έρχεται με τόνους εργαλείων και – το πιο σημαντικό για την ηρεμία σας – αυτό’είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.

Επειδή’Είναι τόσο ευρέως διαθέσιμο από μια σειρά παρόχων φιλοξενίας, η επιλογή του καλύτερου cPanel για εσάς μπορεί να είναι δύσκολη. Πραγματοποιήσαμε τη δική μας εξειδικευμένη έρευνα και βρήκαμε τους επτά καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cPanel.

Είτε επιλέξετε το νούμερο ένα είτε τον αριθμό επτά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι η κρέμα της καλλιέργειας του κόσμου cPanel.

Contents

Οι 7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cPanel

 1. Μπλε Χοστ – Ο καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας.
 2. HostGator – Καλύτερο για uptime.
 3. Σε κίνηση – Καλύτερο για κοινή χρήση και φιλοξενία VPS.
 4. Φιλοξενία Α2 – Καλύτερο για φιλοξενία cloud.
 5. SiteGround – Καλύτερο για αξιοπιστία.
 6. Φιλοξενία GoDaddy – Καλύτερο για επιπλέον λειτουργίες.
 7. HostPapa – Καλύτερο για να σας τσιμπήσει με ακριβά κόστη ανανέωσης.

Το Bluehost είναι η κορυφαία επιλογή σας – αυτό’είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης συνολικά και προσφέρει ιδιαίτερα ισχυρή φιλοξενία WordPress. Το HostGator είναι ένας ακόμη ισχυρός υποψήφιος, με εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας 99,99%. Σε κίνηση’Το s cPanel είναι βελτιστοποιημένο για φιλοξενία VPS, ενώ το A2 Hosting είναι ο νούμερο ένα πάροχος για φιλοξενία cloud. Το SiteGround προσφέρει χωρίς άγχος, αξιόπιστη φιλοξενία και το GoDaddy παρέχει τόνους επιπλέον δυνατοτήτων. Το HostPapa έρχεται τελευταίο με τις ακριβές τιμές ανανέωσης.

Με τόσους παρόχους εκεί έξω, αυτό’Είναι εύκολο να μπλοκαριστεί όταν προσπαθείτε να βρείτε τα καλύτερα. Οτι’γιατί είμαστε’είμαι εδώ!

Εμείς’Συγκρίνετε αυτούς τους κορυφαίους παρόχους και καταρρίψτε κάθε έναν από αυτούς, ώστε να μπορείτε να κάνετε την πιο ενημερωμένη και σίγουρη απόφαση. Μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, εσείς’Θα γνωρίζω τα πλεονεκτήματα των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας cPanel – και το καλύτερο από όλα, εσείς’Θα ξέρω ποια είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Είστε νέοι στο web hosting; Δείτε την εισαγωγή μας: Υπηρεσίες Web Hosting: Τι είναι το Web Hosting?
 • Συγκρίνετε τους κορυφαίους παρόχους δίπλα-δίπλα στο δικό μας Διάγραμμα σύγκρισης υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων
 • Αποκτήστε το πλήρες χαμηλό Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων στη λεπτομερή κριτική μας
 • αρχίστε με τα βασικά στον οδηγό μας: Πώς να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cPanel

Αντί να χρειάζεται να κάνετε τράτα στο Διαδίκτυο αναζητώντας λεπτομέρειες για κάθε πάροχο’στους πίνακες ελέγχου, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε. Εμείς’έχετε δοκιμάσει, δοκιμάσει, συγκρίνει και παραπέμψει κάθε πάροχο φιλοξενίας για να σας προσφέρει το καλύτερο από το μάτσο.

Σύγκριση φιλοξενίας Side-by-Side cPanel

ProviderSupportDisk SpaceUptime Εγγύηση επιστροφής χρημάτων * Φτηνότερη τιμήΜπλε ΧοστHostGatorΣε κίνησηΦιλοξενία Α2SiteGroundΠάμε μπαμπάHostPapa
24/750 GB – Απεριόριστα99,98%30 μέρες2,75 $
24/7Απεριόριστος99,99%45 ημέρες2,75 $
24/7

Απεριόριστος

99,97%

90 ημέρες6,39 $
24/7Απεριόριστος99,95%Οποτεδήποτε3,92 $
24/710 GB – 960 GB99,98%30 μέρες3,95 $
24/7100 GB – Απεριόριστα99,97%Οχι4,99 $
Ζωντανή συνομιλία και τηλέφωνο100 GB – Απεριόριστα99,97%48 ώρες3,95 $

* Αυτό δείχνει την ελάχιστη χρονική περίοδο – μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο φιλοξενίας που επιλέγετε.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για κάθε πάροχο, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε τι’προσφέρονται δίπλα-δίπλα. Αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο από το να τα διαβάζετε ξεχωριστά, ειδικά όταν πρόκειται για τεχνικές λειτουργίες όπως ο χρόνος λειτουργίας και ο χώρος στο δίσκο.

Αν εσύ’Είστε έτοιμοι να πηδήξετε πρώτα στο ρινγκ με κάθε πάροχο και μετά προχωρήστε. Εναλλακτικά, εάν χρειάζεστε λίγο ανανέωση σε αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, εδώ’είναι μια γρήγορη ανάλυση.

Επεξήγηση χαρακτηριστικών

Χώρος δίσκου: Χώρος δίσκου ή χώρος αποθήκευσης, είναι ο χώρος που έχετε για να αποθηκεύσετε τον ιστότοπό σας’περιεχόμενο. Σκεφτείτε αρχεία, εικόνες, σελίδες, όλα τα υπέροχα πράγματα που αποτελούν τον ιστότοπό σας – όλα χρειάζονται κάπου για να πάνε! Εάν ο αποθηκευτικός σας χώρος είναι πολύ μικρός, είναι’είναι εύκολο να φανταστείς τι σε ενοχλεί’Θα αντιμετωπίσετε καθώς συνεχίζετε να προσθέτετε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας…

Uptime: Uptime είναι το ποσοστό χρόνου εκτέλεσης ενός διακομιστή, που σημαίνει ότι οι ιστότοποι που υποστηρίζει είναι επίσης σε λειτουργία. Εάν ο διακομιστής σας είναι πάντα εκτός λειτουργίας, πώς θα επισκεφτεί κανείς τον ιστότοπό σας; Το Uptime είναι απαραίτητο για την παρακολούθηση του ανταγωνισμού, οπότε βεβαιωθείτε ότι το έχετε’s όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο 100%. Το HostGator, για παράδειγμα, έχει εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας: 99,99%!

Μια σημείωση για τις τιμές: Οι τιμές στον παραπάνω πίνακα αντικατοπτρίζουν τις μειωμένες τιμές που προσφέρονται από αυτούς τους παρόχους για νέους πελάτες. Εάν θέλετε να εγγραφείτε στο πιο βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, αυτό’είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορείτε να αναμένετε να πληρώσετε.

Τόσο η τιμή όσο και ο χώρος στο δίσκο θα ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο φιλοξενίας που επιλέγετε και το πρόγραμμα για το οποίο εγγραφείτε.

# 1. Μπλε Χοστ

Καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Bluehost

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
 • Καλύτερο για τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress
 • Προσφέρει σταθερή, αξιόπιστη φιλοξενία
 • Τα πρόσθετα στο ταμείο μπορούν να αυξήσουν την τιμή εάν δεν το κάνετε’αποεπιλέξτε τους

Ψάχνετε για φιλοξενία για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Μην ψάχνετε άλλο! Το Bluehost μπορεί’να κτυπηθεί – όχι μόνο βγήκε ως ο καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας στην έρευνά μας, το’είναι επίσης ο νούμερο ένα προτεινόμενος πάροχος από το ίδιο το WordPress.

Το πιστεύουμε αυτό’κάτι που αξίζει να φωνάξουμε, ειδικά καθώς η έρευνά μας υποστήριξε το Bluehost’ισχυρισμός για τη φήμη του WordPress. Φροντίζει για ιστότοπους όλων των τύπων και μεγεθών, με κοινόχρηστα, VPS και ειδικά σχέδια, καθώς και ειδικά προσαρμοσμένη κοινή φιλοξενία WordPress, φιλοξενία WooCommerce και διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress.

Το Bluehost πηγαίνει πάνω και πέρα ​​για τους χρήστες του. Για παράδειγμα, το Bluehost’Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress περιλαμβάνουν:

 • Ένας δωρεάν τομέας, για να δώσει στον ιστότοπό σας ισχυρότερη ταυτότητα
 • Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ενημερωμένο και ασφαλές
 • Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας για μια εμπειρία χωρίς άγχος
 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος έτσι ο ιστότοπός σας μπορεί να αναπτυχθεί ελεύθερα
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης ώστε να μπορείτε να απολαύσετε υψηλά επίπεδα κυκλοφορίας

Το Bluehost βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού του όσον αφορά το WordPress, αλλά δεν το κάνετε’Πρέπει να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα WordPress. Στην έρευνά μας, η Bluehost αποδείχθηκε επίσης στη φιλοξενία VPS και στην αποκλειστική φιλοξενία, χάρη στο εύρος των αξιόπιστων χαρακτηριστικών και της αξιοσέβαστης βαθμολογίας uptime 99,98%.

Οι νέοι πελάτες μπορούν να κάνουν κοινή χρήση φιλοξενίας WordPress από μόλις 2,95 $ / μήνα με το Bluehost (συνήθως 7,99 $).

Όλα τα Bluehost’Τα σχέδια φιλοξενίας συνοδεύονται από ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε αν εσείς’δεν είστε απολύτως ευχαριστημένοι με την υπηρεσία που λαμβάνετε, εσείς’Θα λάβω πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Για τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress, εσείς’κοιτάζοντας εκ νέου την αρχική τιμή των 19,95 $ το μήνα έως και 49,95 $ το μήνα με το Bluehost’τιμές προσφοράς.

Μπλε Χοστ’Το s cPanel είναι συνεπές με το υπόλοιπο της μάρκας – καθαρό, απλό και αξιόπιστο.

bluehost cpanelΤο Bluehost cPanel είναι καθαρό, καθαρό και εύκολο να το βρείτε. Μπορείτε να διαχειριστείτε τομείς, λογαριασμούς email, προσθήκες και άλλα, όλα από τον πίνακα ελέγχου σας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε περισσότερα για το Bluehost αναλυτικά Αναθεώρηση Bluehost
 • Βεβαιωθείτε ότι το Bluehost ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με το δικό μας Αναθεώρηση τιμολόγησης Bluehost
 • Γιατί το Bluehost είναι τόσο καλό για το WordPress; Μάθετε στην κριτική μας για το ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας WordPressμικρό
 • Βρείτε τον ιδανικό πάροχο για τον ιστότοπό σας στο WordPress με το Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress

# 2. HostGator

Καλύτερο για Uptime

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HostGator

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
 • 99,99% χρόνος λειτουργίας
 • Εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου
 • Υπάρχουν φθηνότεροι πάροχοι εκεί έξω
 • Η πύλη υποστήριξης μπορεί να είναι συντριπτική

Το HostGator δεν παίρνει μόνο το βραβείο για το καλύτερο σκορ uptime, αλλά κλέβει επίσης τη νίκη ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας.

Τι ακριβώς το κάνει τόσο καλό; Για αρχάριους, ξεσπά στη σκηνή με εντυπωσιακό 99,99% χρόνο λειτουργίας. Οτι’είναι η υψηλότερη βαθμολογία uptime που μπορείτε να περιμένετε ρεαλιστικά από οποιονδήποτε πάροχο, λόγω μικρών ενημερώσεων και δυσλειτουργιών που θα επηρεάσουν τον διακομιστή.

Το HostGator είναι πολύ κοντά στο Bluehost, συνδυάζοντας το υψηλό σκορ uptime με ένα πλήρες φάσμα επιλογών υποστήριξης, τόνους τύπων φιλοξενίας και ένα πλήρες ποιοτικό χαρακτηριστικό (όπως CodeGuard).

Τι’περισσότερα, Το HostGator έχει προσαρμόσει το cPanel για να το κάνει ακόμα πιο εύκολο στη χρήση – αυτό’είναι πολύ απλό να πλοηγηθείτε και να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Υπάρχουν πολλά βίντεο, άρθρα και οδηγοί στην πύλη υποστήριξης του HostGator, σε περίπτωση που κολλήσετε!

hostgator cpanelΤο HostGator χρησιμοποιεί το cPanel για να παρέχει στους χρήστες του μια σαφή και εύκολη διεπαφή για την εκτέλεση των ιστότοπών τους. Μπορείτε να διαχειριστείτε τομείς, να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα και να κάνετε πολλά περισσότερα από τον πίνακα ελέγχου.

Το HostGator είχε πολύ καλή απόδοση όταν αφορούσε τη φιλοξενία. Παίρνετε μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών, όπως:

 • Ενσωματωμένη ασφάλεια SSL για να διατηρήσετε τους επισκέπτες ασφαλείς και το Google χαρούμενο
 • Χώρος δίσκου 1 TB για αποθήκευση τόνων περιεχομένου
 • Μια επιλογή από Φιλοξενία Linux ή Windows να ταιριάζει στις ανάγκες σας
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης για να χειριστεί την υψηλή κυκλοφορία
 • RAM 8 GB για να κρατήσει τα πάντα ομαλά

… και αυτό’μόνο στο φθηνότερο ειδικό πρόγραμμα!

HostGator’Το φθηνότερο ειδικό πρόγραμμα είναι το σωστό όνομα του Value Server, το κόστος 119 $ το μήνα για νέους χρήστες. Αν εσύ’Δεν είστε έτοιμοι για αποκλειστική φιλοξενία, μπορείτε να φιλοξενήσετε με το HostGator για όσο το δυνατόν λιγότερο 2,75 $ ανά μήνα σχετικά με το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα.

hostgator καλύτερος πάροχος cpanelΜπορείτε να ξεκινήσετε τη φιλοξενία με το HostGator με μόλις 2,75 $ το μήνα με το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση HostGator για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον δημοφιλή πάροχο
 • Διαβάστε περισσότερα για το Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας
 • Συγκρίνετε το HostGator με τους ανταγωνιστές του:
  • HostGator εναντίον GoDaddy
  • SiteGround εναντίον HostGator
  • Bluehost εναντίον HostGator

# 3. Σε κίνηση

Καλύτερο για κοινή χρήση και φιλοξενία VPS

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του InMotion

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
 • Ο καλύτερος κοινόχρηστος πάροχος φιλοξενίας
 • Ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας VPS, με βελτιστοποιημένο VPS cPanel
 • Δεν είναι ο φθηνότερος πάροχος στην αγορά

Το InMotion μπορεί’να νικήσουμε όταν πρόκειται για κοινή φιλοξενία και φιλοξενία VPS. Ήρθε στην κορυφή του πρωταθλήματος και για τους δύο τύπους φιλοξενίας, σημειώνοντας εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, χώρο στο δίσκο και βοήθεια και υποστήριξη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεκινούν από την κοινή χρήση φιλοξενίας’είναι η πιο βασική επιλογή και το InMotion περιλαμβάνει μια σειρά δυνατοτήτων για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας έχει το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Για 6,39 $ ανά μήνα, μπορείτε να περιμένετε δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν τομέα, απεριόριστους λογαριασμούς email, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και πολλά άλλα.

Και, όταν είναι’ήρθε η ώρα να δώσετε στον ιστότοπό σας ένα πιο ισχυρό πρόγραμμα φιλοξενίας, μπορείτε να βασιστείτε στο InMotion για να παρέχετε επίσης αστρική φιλοξενία VPS. Τα σχέδια ξεκινούν από 29,19 $ το μήνα και περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως πρόσβαση root (για απόλυτο έλεγχο και προσαρμογή στον διακομιστή σας), δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας (για σιγουριά) και αποθηκευτικό χώρο έως 260 GB για να αυξηθεί ο χώρος του ιστότοπού σας.

Σε κίνηση’Το s cPanel είναι ξεκάθαρο και καθαρό, με τα πάντα σε μια σελίδα.

inmotion cpanelΤο InMotion χρησιμοποιεί το cPanel για να σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο κέντρο all-in-one για τη διαχείριση του ιστότοπού σας.

Αυτό διευκολύνει τη διαχείριση διαφόρων τμημάτων του ιστότοπού σας, καθώς και την παρακολούθηση των στατιστικών σας, όπως η χρήση εύρους ζώνης. Μπορείτε να κάνετε κύλιση ή να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους μενού στην κορυφή για να μεταβείτε κατευθείαν στην ενότητα που θέλετε ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να περιορίσετε τα αποτελέσματά σας.

αναζήτηση cpanel inmotionΗ γραμμή αναζήτησης διευκολύνει την άμεση πρόσβαση στις περιοχές που θέλετε να διαχειριστείτε.

Ένα από τα επιπλέον μπόνους του InMotion χρησιμοποιώντας το cPanel είναι ότι έχετε μια πραγματικά προσαρμοσμένη υπηρεσία, από τότε Το cPanel μπορεί να βελτιστοποιηθεί ειδικά για φιλοξενία VPS. Το cPanel VPS Optimized διασφαλίζει ότι οι πόροι χρησιμοποιούνται ελάχιστα, βελτιώνοντας την απόδοση και την ταχύτητα.

Αυτή η έκδοση του cPanel περιλαμβάνεται σε όλο το InMotion’Σχέδια VPS – συνδυάστε την ειδικά βελτιστοποιημένη υπηρεσία με το InMotion’κορυφαίες δυνατότητες, και εσείς’έχω έναν νικηφόρο συνδυασμό!

καλύτερος προμηθευτής cpanel vps inmotionΤο InMotion είναι ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας VPS και περιλαμβάνει το cPanel για να παρέχει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή απόδοση για τους ιστότοπούς τους.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε τα πλήρη μας Κριτική φιλοξενίας InMotion για μια αναλυτική ματιά σε αυτόν τον εντυπωσιακό πάροχο
 • Μάθετε περισσότερα για το Οι καλύτεροι πάροχοι κοινής φιλοξενίας στην κριτική μας
 • Συγκρίνετε το Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας VPS στην πλήρη κριτική μας
 • Επιλέξτε τον καλύτερο πάροχο για τον ιστότοπό σας και τον προϋπολογισμό σας με την κριτική μας για οι καλύτεροι φθηνοί πάροχοι φιλοξενίας VPS
 • Δεν είστε σίγουροι για τον τύπο φιλοξενίας που χρειάζεστε; Μας Shared Hosting vs VPS Hosting η σύγκριση θα σας βάλει στο σωστό δρόμο!

# 4. Φιλοξενία Α2

Καλύτερο για το Cloud Hosting

Α2 Φιλοξενία Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
 • Καλύτερο για φιλοξενία cloud
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Αρκετά χαμηλό σκορ λειτουργίας 99,95%

Η κακή εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα – δεν το κάνετε’Θέλω να είμαι το τελευταίο άτομο που ξέρει πότε κάτι πάει στραβά με τον ιστότοπό σας! Οτι’είναι κάτι που δεν κάνεις’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε με το A2 Hosting. Αστραπές γρήγορα και χαρούμενος να σας βοηθήσει, μπορείτε να βασιστείτε στο A2 Hosting για εξυπηρέτηση πελατών!

Στην έρευνά μας, Το A2 Hosting ξεχώρισε επίσης για την υπέροχη φιλοξενία cloud, που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τους πόρους του προγράμματος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Το A2 Hosting χρησιμοποιεί το cPanel λόγω του έξυπνου σχεδιασμού του και της εύχρηστης διεπαφής. Χρησιμοποιεί αυτόν τον δημοφιλή πίνακα ελέγχου για να τροφοδοτεί τους κοινόχρηστους διακομιστές του, VPS, αποκλειστικούς και μεταπωλητές και συνδυάζει το cPanel με SwiftServers υψηλής απόδοσης για να δώσει στον ιστότοπό σας την ισχύ και την ταχύτητα που χρειάζεται.

Και τι γίνεται με τη φιλοξενία του? Το A2 Hosting είναι μια σταθερή επιλογή – στην έρευνά μας, σκόραρε πολύ αξιοσέβαστα 4,3 αστέρια στα 5 συνολικά. Διαθέτει ένα πλήρες φάσμα επιλογών βοήθειας και υποστήριξης, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων φιλοξενίας.

Όπου έπεσε το A2 Hosting, ήταν το δικό του πολύ χαμηλό σκορ uptime 99,95%. Παρά αυτό το ελάττωμα, τελείωσε ακόμη οι τρεις πρώτοι πάροχοι για κοινή χρήση φιλοξενίας, φιλοξενία VPS, φιλοξενία cloud και διαχείριση φιλοξενίας WordPress.

Φιλοξενία Α2’Οι τιμές ξεκινούν από 3,92 $ για το φθηνότερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας και προσφέρει επίσης μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχουν πολλά σεμινάρια και άρθρα στο κέντρο υποστήριξης του A2 Hosting για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το cPanel και’Είναι εύκολο να επικοινωνήσετε αυτοπροσώπως με τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

a2 φιλοξενία εξυπηρέτησης πελατών παρόχου cpanelΤο A2 Hosting λάμπει όταν πρόκειται για εξυπηρέτηση πελατών, ώστε να μπορείτε να αισθανθείτε άνετα να επικοινωνήσετε με τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε τα πλήρη μας Κριτική φιλοξενίας Α2 για να δούμε αν είναι’είναι η σωστή επιλογή για εσάς

# 5. SiteGround

Καλύτερο για αξιοπιστία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του SiteGround

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
 • Συνιστάται από το WordPress
 • Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής
 • Χαμηλός χώρος στο δίσκο
 • Χωρίς δωρεάν τομέα

Εάν η κύρια εστίασή σας είναι σταθερή, χωρίς άγχος, αξιόπιστη φιλοξενία, τότε το SiteGround είναι η επιλογή για εσάς. Όλα τα σχέδια SiteGround συνοδεύονται από το cPanel για να διευκολύνετε τη διαχείριση του λογαριασμού σας. Διαχειριστείτε τους τομείς σας, παρακολουθήστε τη χρέωσή σας, ακόμη και αποκτήστε πρόσβαση στην υποστήριξη μέσω του πίνακα ελέγχου σας με το SiteGround.

Έχετε πολλές επιλογές φιλοξενίας με το SiteGround. Δεν έγινε’να ξεχωρίζουμε στην έρευνά μας για καλούς ή κακούς λόγους – κάθεται άνετα ανάμεσα στους ανταγωνιστές του, με 4 στα 5 αστέρια συνολικά.

Το SiteGround προσφέρει επτά τύπους φιλοξενίας. Από αυτά, είναι’ισχυρότερη στην αφοσιωμένη φιλοξενία και τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Το’Δεν είναι το νούμερο ένα σημείο για κανένα, αλλά είναι συνιστάται από το WordPress λόγω των προσαρμοσμένων χαρακτηριστικών του.

Από 3,95 $ ανά μήνα, λαμβάνετε βασικές δυνατότητες του WordPress, όπως δωρεάν εγκατάσταση και μετεγκατάσταση, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, αυτόματες ενημερώσεις και ειδική υποστήριξη WordPress. Το’Δεν είναι αρκετά στο Bluehost’επίπεδο, αλλά αυτό’είναι μια ασφαλής και σταθερή επιλογή.

siteground αξιόπιστη φιλοξενία cpanelΌλο το SiteGround’Τα σχέδια φιλοξενίας συνοδεύονται από την τελευταία έκδοση του cPanel, προσαρμοσμένη για να το κάνει ακόμα πιο φιλικό για αρχάριους

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε τα πλήρη μας Αναθεώρηση SiteGround για αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τις τιμές και πολλά άλλα
 • Διχασμένος μεταξύ παρόχων; Διαβάστε τις συγκρίσεις των ειδικών μας για να βρείτε την καλύτερη επιλογή σας:
  • SiteGround εναντίον GoDaddy
  • SiteGround εναντίον InMotion
  • SiteGround εναντίον Bluehost
  • SiteGround εναντίον HostGator

# 6. Φιλοξενία GoDaddy

Καλύτερο για επιπλέον δυνατότητες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του GoDaddy

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
 • Έρχεται με τόνους χαρακτηριστικών, τόσο ενσωματωμένα όσο και προαιρετικά πρόσθετα
 • Εύκολη διαχείριση πολλαπλών υπηρεσιών από έναν πίνακα ελέγχου
 • Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων στα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας

Για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, όπως φιλοξενία, ονόματα τομέα, email, μάρκετινγκ και άλλα, ρίξτε μια ματιά στο GoDaddy. Το’Δεν είναι ο πιο προηγμένος πάροχος φιλοξενίας εκεί έξω, αλλά διαθέτει ένα ολόκληρο σύνολο επιπλέον εργαλείων για να σας οπλίσει.

Το GoDaddy παρέχει ένα πλήθος επιλογών, τις οποίες μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε όλες σε ένα μέρος. Αυτό το καθιστά μια δημοφιλή, αν όχι ιδιαίτερα ισχυρή επιλογή.

Στην έρευνά μας, η GoDaddy σημείωσε πραγματικά κορυφαίες βαθμολογίες για τα χαρακτηριστικά των κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας της. Ακριβώς με το φθηνότερο πακέτο οικονομίας, μπορείτε να επωφεληθείτε από δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, έναν δωρεάν τομέα, ένα δωρεάν επιχειρηματικό email για το πρώτο έτος και πολλά άλλα.

Λόγω όλων αυτών των όμορφων πρόσθετων, το GoDaddy σημείωσε υψηλή βαθμολογία για τα χαρακτηριστικά της έρευνάς μας.

Ωστόσο, ο GoDaddy έπεσε κάτω από τις τάξεις όταν έφτασε στην αξία για τα χρήματα. Χωρίς εγγύηση επιστροφής χρημάτων στα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας (συμπεριλαμβανομένης της κοινής φιλοξενίας) και αρκετά μεγάλο κόστος ανανέωσης, το GoDaddy κέρδισε’για να κερδίσετε το μεγαλύτερο χτύπημα για τα χρήματα σας.

Το cPanel δεν το κάνει’Υποστήριξη της φιλοξενίας των Windows, οπότε λαμβάνετε το cPanel με το GoDaddy μόνο εάν εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα φιλοξενίας του Linux. Συνιστούμε συνήθως τη φιλοξενία Linux ως έχει’γρηγορότερα και γενικά φθηνότερα, ενώ τα Windows είναι πιο συγκεκριμένα και isn’Απαιτείται από τους περισσότερους χρήστες.

godaddy cpanel κοινόχρηστη φιλοξενία linuxΤο GoDaddy χρησιμοποιεί το cPanel για τον πίνακα ελέγχου του, πράγμα που σημαίνει ότι είστε εγγυημένοι μια αξιόπιστη, εύκολη πλοήγηση για τη διαχείριση του λογαριασμού και του ιστότοπού σας.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε μας Αναθεώρηση φιλοξενίας GoDaddy για να μάθετε τι’μπήκα στο κατάστημα

# 7. HostPapa

Καλύτερο για να σας τσιμπήσει με ακριβά τιμές ανανέωσης

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HostPapa

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης σε φθηνότερα πακέτα
 • Διατίθεται δωρεάν εγγραφή τομέα
 • Υψηλό κόστος ανανέωσης
 • Χωρίς δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας

Το HostPapa διαθέτει μια ισχυρή γκάμα δυνατοτήτων, και στην πραγματικότητα σημείωσε ένα προσωπικό καλύτερο στην έρευνά μας για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Παίρνετε μια σειρά από δυνατότητες, όπως:

 • Δωρεάν τομέας
 • Ενημερώσεις λογισμικού
 • Ασφάλεια SSL
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης

Το πιστεύουμε’είναι καλύτερο να είμαστε ειλικρινείς εκ των προτέρων, γι ‘αυτό πρέπει να γνωρίζετε ότι το HostPapa έχει κάποιο αρκετά ακριβό κόστος ανανέωσης. Παρόλο που μπορεί να έχει ελκυστικές δυνατότητες πωλήσεων για νέους χρήστες, το HostPapa δεν είναι’τόσο ελκυστικό όταν ο χρόνος ανανέωσης κυλάει.

Εφόσον εγγραφείτε ενημερωμένοι για το μακροπρόθεσμο κόστος, τότε το HostPapa μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Οι τιμές προσφοράς κυμαίνονται από 3,95 $ ανά μήνα έως 12,95 $ ανά μήνα για το HostPapa’τρία κοινά προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Με 99,97% χρόνο λειτουργίας, άφθονο χώρο στο δίσκο και ένα φιλικό προς το χρήστη cPanel, το HostPapa έχει πλεονεκτήματα που αξίζει να σκεφτούμε.

hostpapa cpanelHostPapa’Το s cPanel είναι σαφές, φιλικό προς το χρήστη και απλό στην πλοήγηση.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Διαβάστε μας Κριτική HostPapa για να μάθετε αν είναι’είναι σωστό για εσάς

Υπάρχουν άλλοι πάροχοι φιλοξενίας cPanel?

Το cPanel είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους πίνακες ελέγχου στην αγορά, κυρίως επειδή’είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Φυσικά, είναι λογικό ότι υπάρχουν περισσότεροι πάροχοι εκεί έξω που χρησιμοποιούν το cPanel από τους επτά στη λίστα μας – αλλά αυτοί είναι οι καλύτεροι επτά!

Υπάρχουν άλλοι πάροχοι που χρησιμοποιούν τη δική τους έκδοση του cPanel, την οποία εμείς’Έχω ερευνήσει και μπορεί να προτείνει. Αυτοί οι πάροχοι είναι οι καλύτεροι εάν θέλετε κάτι λίγο διαφορετικό, αλλά εξίσου φιλικό προς τον χρήστη.

iPage

Χωρίς αμφιβολία, Το iPage είναι ισχυρότερο όσον αφορά την αξία για τα χρήματα. Μπορείτε να φιλοξενήσετε με το iPage από μόλις 1,99 $ το μήνα στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας του – δηλαδή’s 75% έκπτωση στην κανονική τιμή και περιλαμβάνει δωρεάν εγγραφή τομέα!

Το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για το iPage είναι ότι δεν το κάνει’χρησιμοποιήστε το cPanel – έχει το δικό του Πίνακας ελέγχου iPage. Ο σκοπός της χρήσης αυτού του προσαρμοσμένου πίνακα ελέγχου είναι η απλοποίηση του σχεδιασμού ακόμη περισσότερο από το cPanel, καθιστώντας το όσο το δυνατόν πιο φιλικό για αρχάριους. Αυτός ο πίνακας εργαλείων παρέχει επίσης γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία διαχείρισης και μπορεί να προσαρμόσει το σχεδιασμό του ώστε να αντικατοπτρίζει το ίδιο το iPage.

Συνολικά, το iPage είναι ένας καλός, φιλικός προς τον προϋπολογισμό πάροχος φιλοξενίας, ο οποίος είναι ιδανικός αν θέλετε απλώς να διατηρήσετε τα πράγματα απλά. Του “ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους” κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας σημαίνει ότι δεν το κάνετε’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αύξηση του κόστους καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει.

DreamHost

Το DreamHost είναι ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας για αποθηκευτικό χώρο. Αντί του cPanel, το DreamHost έχει έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου που ονομάζεται Πίνακας DreamHost.

Το DreamHost Panel λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το cPanel, δίνοντάς σας στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση όλων, από πληρωμές και διακομιστές στο λογαριασμό σας, υποστήριξη πρόσβασης και άλλα. Διαθέτει απλά μενού, χρήσιμους συνδέσμους και την πολύ σημαντική γραμμή αναζήτησης για γρήγορες διορθώσεις.

Το DreamHost είναι ένας άλλος πάροχος που συνιστάται από το WordPress και διαθέτει ένα εντυπωσιακό φάσμα δυνατοτήτων.

WPEngine

Το WPEngine απευθύνεται σε χρήστες WordPress, με τέσσερα διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας WordPress για να διαλέξετε.

Το’Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το πακέτο εξειδικευμένων WordPress διαθέτει κορυφαία βοήθεια και υποστήριξη. Εσείς’Θα πρέπει να εγγραφείτε στο σχέδιο ανάπτυξης 115 $ ανά μήνα για να ξεκλειδώσετε 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη ή να είστε τολμηροί και να προχωρήσετε στο προσαρμοσμένο σχέδιο για πρόσβαση στη συμβουλευτική επιβίβαση (ooh).

Το WPEngine χρησιμοποιεί τη δική του έκδοση του cPanel, την οποία έχει δημιουργήσει για να προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία του WPEngine. Αυτός ο πίνακας ελέγχου ονομάζεται πύλη χρήστη, και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές λειτουργίες, όπως στατιστικά επισκεπτών, αποθήκευση και χρήση εύρους ζώνης και διαχείριση τομέα.

πύλη χρηστών wpengineWPEngine’Το User Portal σας παρέχει μια καθαρή, απλή διεπαφή για τη διαχείριση του ιστότοπού σας.

cPanel ή Custom Control Panel – Πώς συγκρίνονται?

Στο τέλος της ημέρας, όλοι οι πίνακες ελέγχου θα κάνουν παρόμοια δουλειά – εσείς’Θα έχουμε ένα κεντρικό, all-in-one κέντρο για τη διαχείριση των σημαντικών χαρακτηριστικών του ιστότοπού σας.

Ενώ διαφορετικοί πάροχοι θα προσαρμόσουν το cPanel τους, συνολικά, τα βασικά παραμένουν τα ίδια. Έχετε το πλεονέκτημα των τυπικών οδηγών και εγχειριδίων cPanel online για να σας βοηθήσουμε, και η εναλλαγή μεταξύ παρόχων είναι εύκολη.

Οι προσαρμοσμένοι πίνακες ελέγχου παρέχουν μια πιο προσαρμοσμένη και συγκεκριμένη υπηρεσία, γεμάτη με τον πάροχο’τα δικά σας δεδομένα και σχεδιασμό για να ωφελήσετε εσάς και τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, εκεί’Επίσης υπάρχει περισσότερος χώρος για κίνδυνο – δεν το κάνετε’να ξέρετε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσετε και η εναλλαγή παρόχων αργότερα θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολη.

Ορισμένοι πάροχοι παρέχουν πραγματικά μια επίδειξη του πίνακα ελέγχου τους, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε αν σημειώνει τα κουτιά σας πριν εγγραφείτε.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το cloud hosting; Διαβάστε για το Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud στην αναλυτική μας αναθεώρηση
 • Διαβάστε μας Αναθεώρηση iPage για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον φιλικό προς τον προϋπολογισμό πάροχο
 • Θέλετε να δείτε περισσότερες χαμηλές τιμές; Δείτε πώς συγκρίνεται το iPage με το Οι καλύτεροι πάροχοι Web Hosting Φτηνές στην αγορά
 • Αν σας άρεσε η εμφάνιση του WPEngine’Πίνακας ελέγχου, διαβάστε μας Αναθεώρηση WPEngine και δείτε αν είναι’είναι σωστό για εσάς!

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cPanel – Περίληψη

Αυτό το άρθρο έχει συγκεντρώσει τους επτά καλύτερους παρόχους που χρησιμοποιούν το cPanel και μάλιστα σας παρουσίασε σε ορισμένους που έχουν ακολουθήσει τον δικό τους τρόπο, αλλά εξακολουθούν να συνιστώνται ιδιαίτερα.

Το cPanel είναι ένας πίνακας ελέγχου που σας διευκολύνει να διαχειριστείτε και να εκτελέσετε τον ιστότοπό σας, τους τομείς, τις ρυθμίσεις διακομιστή, τους λογαριασμούς email και πολλά άλλα, όλα από ένα μέρος. Το’Είναι ένας δημοφιλής, φιλικός για αρχάριους πίνακας ελέγχου που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους παρόχους φιλοξενίας.

7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cPanel: Ανακεφαλαίωση

 1. Μπλε Χοστ – Ο καλύτερος συνολικός πάροχος φιλοξενίας.
 2. HostGator – Καλύτερο για uptime.
 3. Σε κίνηση – Καλύτερο για κοινή χρήση και φιλοξενία VPS.
 4. Φιλοξενία Α2 – Καλύτερο για φιλοξενία cloud.
 5. SiteGround – Καλύτερο για αξιοπιστία.
 6. Φιλοξενία GoDaddy – Καλύτερο για επιπλέον λειτουργίες.
 7. HostPapa – Καλύτερο για να σας τσιμπήσει με ακριβά κόστη ανανέωσης.

Τι γίνεται με τα υπόλοιπα; Αυτά είναι’οι μοναδικοί πάροχοι υψηλής ποιότητας εκεί έξω – εμείς’Έχω ερευνήσει άλλους που χρησιμοποιούν τους δικούς τους προσαρμοσμένους πίνακες ελέγχου και οι DreamHost, iPage και WPEngine έχουν εργαστεί σκληρά για να σας φέρουν έναν πίνακα ελέγχου για να ανταγωνιστούν το cPanel.

Συνολικά, εμείς’Πρέπει να προτείνω το Bluehost ως τον καλύτερο πάροχο που μπορεί να επιλέξει. Το’Έκανε τις δυνατότητες, τις τιμές και τον αξιόπιστο πίνακα ελέγχου για εκκίνηση. Διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου συνολικού παρόχου φιλοξενίας, καθώς και τον αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή της φιλοξενίας WordPress, το Bluehost δεν’να αφήσω πολύ χώρο για ανταγωνισμό.

Υφηγητής’αφήστε τη σκόνη να εγκατασταθεί μετά από αυτήν την επική αναμέτρηση – επιλέξτε τον νικητή σας, πάρτε τον έλεγχο του cPanel σας και απολαύστε χαρούμενη φιλοξενία!

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cPanel: Συχνές ερωτήσεις

Είναι δωρεάν cPanel?

Από μόνο του, το cPanel δεν είναι ένα δωρεάν προϊόν – ξεκινά από 15 $ ανά μήνα. Ωστόσο, Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας το συμπεριλαμβάνουν δωρεάν στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας, λοιπόν’Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή επιπλέον! Μερικοί θα σας δώσουν δωρεάν για ένα χρόνο, αλλά χρεώνουν επιπλέον μετά από αυτό, οπότε φροντίστε πάντα να ελέγξετε το σχέδιό σας πριν εγγραφείτε.

Είναι ο πίνακας ελέγχου μου ιδιωτικός?

Ναί! Πρέπει να συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου σας, είτε όχι’s cPanel ή ένα προσαρμοσμένο. Το’Είναι σημαντικό να διατηρείτε τον πίνακα ελέγχου σας ασφαλή, γιατί διαθέτει όλες τις σημαντικές πληροφορίες και ρυθμίσεις για τον ιστότοπό σας. Δεν το κάνεις’Δεν θέλω να εισέλθει ένας τυχαίος ξένος και να αρχίσει να παίζει με τους τομείς ή τα email σας!

Είναι cPanel συμβατό με όλους τους τύπους φιλοξενίας?

Το cPanel μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για φιλοξενία Linux, αντί για φιλοξενία των Windows. Αυτό πρέπει’να είναι ένα πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς το Linux είναι ο πιο δημοφιλής και ευρέως προτεινόμενος τύπος φιλοξενίας. Το’γρηγορότερα, φθηνότερα και πιο ενημερωμένα. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε φιλοξενία των Windows, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Plesk αντί του cPanel – Πολλοί πάροχοι προσφέρουν και τα δύο, οπότε κανείς δεν μένει εκτός.

Το Website Builder Expert στοχεύει να σας παρέχει ειλικρινά δεδομένα. Οτι’Γιατί διεξάγουμε τη δική μας έρευνα και αποκτούμε άμεση, προσωπική εικόνα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map