Οι 8 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud

Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το cloud hosting και να διαβάσετε κριτικές για τους καλύτερους παρόχους; Εσείς’ήρθατε στο σωστό μέρος.

Η φιλοξενία Ιστού είναι το αόρατο θεμέλιο του Διαδικτύου.

Κάθε ιστότοπος που επισκέπτεστε φιλοξενείται κάπου. Ο ιστότοπός σας θα χρειαστεί επίσης φιλοξενία και μία από τις καλύτερες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι η φιλοξενία cloud.

Αντί να συνδέεται με έναν διακομιστή, το cloud hosting αντλεί τους πόρους του από διάφορες πηγές για να δημιουργήσει έναν εικονικό διακομιστή.

Με την κοινή χρήση φιλοξενίας, εάν ο διακομιστής σας πέσει, ο ιστότοπός σας θα πέσει. Εάν ένας διακομιστής cloud κατεβεί, άλλοι διακομιστές στο δίκτυο θα πάρουν το slack. Το Cloud hosting σάς προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ οικονομικής προσιτότητας και ισχύος.

Contents

Τι είναι το Cloud Hosting?

Η φιλοξενία cloud είναι όπου ο ιστότοπός σας είναι αποθηκευμένος σε πολλούς διακομιστές, κάτι που σας επιτρέπει να αντλείτε πόρους από διάφορα διαφορετικά μέρη. Αυτό καθιστά τη φιλοξενία cloud έναν πολύ επεκτάσιμο, αξιόπιστο και ευέλικτο τύπο φιλοξενίας, ιδανικό για ιστότοπους που αντιμετωπίζουν αυξήσεις και πτώσεις σε πράγματα όπως η κυκλοφορία.

Το cloud hosting είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται ευελιξία. Σκεφτείτε το σχέδιό σας σαν ένα pay-as-you-go κινητό: αποφασίζετε τα δικά σας όρια πόρων κάθε μήνα και πληρώνετε ανάλογα.

Αν έχετε μια μεγάλη καμπάνια μάρκετινγκ, για παράδειγμα, το cloud hosting σάς επιτρέπει να προετοιμαστείτε για έναν εφάπαξ απασχολημένο μήνα.

Υπάρχουν δεκάδες – αν όχι εκατοντάδες – πάροχοι φιλοξενίας για να διαλέξετε, και η εύρεση του σωστού μπορεί να είναι μια τρομακτική προοπτική. Οτι’γιατί είμαστε’Έχω αναλάβει ώρες έρευνας για να βρει τους καλύτερους υπολογιστές cloud στην επιχείρηση.

Καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud

Εμείς’Ανέλυσα τα πάντα, από χαρακτηριστικά και αξιοπιστία έως υποστήριξη και αξία για τα χρήματα. Έτσι, χωρίς καθυστέρηση, εδώ είναι το Κορυφαίοι οκτώ πάροχοι για φιλοξενία cloud:

 1. Φιλοξενία Α2: Καλύτερο συνολικά για το Cloud Hosting.
 2. Cloudways: Ένας στενός επιλαχόντας.
 3. Καματέρα: Καλύτερο για προσαρμογή.
 4. SiteGround: Τα καλύτερα χαρακτηριστικά.
 5. Hostwinds: Καλύτερο για όσους έχουν προϋπολογισμό.
 6. Σε κίνηση: Καλύτερη βοήθεια & Υποστήριξη.
 7. HostGator: Μη μετρημένος χώρος αποθήκευσης.
 8. DreamHost: Φτηνότερη φιλοξενία σύννεφων.

Αφήνω’ρίξτε μια γρήγορη ματιά στις τρεις πρώτες από τη λίστα μας. Η φιλοξενία A2 κατέχει την πρώτη θέση, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Η Cloudways κερδίζει τη δεύτερη θέση για τις ευέλικτες επιλογές του κέντρου δεδομένων, ενώ η Kamatera καταλαμβάνει την τρίτη θέση με εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής.

Μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτούς τους τρεις κορυφαίους παρόχους συγκρίνοντας τις βαθμολογίες με αστέρια παρακάτω.

Διαβάστε παρακάτω για μια πλήρη ανάλυση των αξιολογήσεών μας. Εμείς’Θα καλύψω ποιοι πάροχοι ταιριάζουν σε ποιες ανάγκες, κοιτάξτε τις τιμές και ρίξτε και μερικές αξιότιμες αναφορές. Τώρα ας’πηγαίνω!

Σύγκριση Cloud-by-Side Cloud Hosting

Πάροχος φιλοξενίαςΜέγιστη μνήμη RAMΜέγιστες CPUΜέγιστο εύρος ζώνηςΠρόσβαση ρίζαςΜέγιστος χώρος αποθήκευσηςΏραΦτηνότερη τιμήΒαθμολογία WBE (/ 5)Φιλοξενία Α2

Cloudways

Καματέρα

SiteGround

Hostwinds

Σε κίνηση

HostGator

DreamHost

32 GB129 TB&# 10003;250 GB99,95%5 $ / μήνα4.2
384 GB9620 TB&# 10007;3840 GB99,99%10 $ / μήνα4
524 GB104V40 GB&# 10003;1000 GB99,95%4 $ / μήνα3.8
10 GB85 TB&# 10007;120 GB99,98%80 $ / μήνα3.7
96 GB169 TB&# 10003;750 GB99,97%4,99 $ / μήνα3.6
8 GBΧωρίς μετρήσεις86 TB&# 10003;260 GB99,97%34,99 $ / μήνα3.2
6 GB6Χωρίς μετρήσεις&# 10007;Χωρίς μετρήσεις99,99%12,95 $ / μήνα3
16 GB8Χωρίς μετρήσεις&# 10003;100 GB99,95%4,50 $ / μήνα3

Εάν ορισμένοι από αυτούς τους όρους ακούγονται σαν φορτίο τεχνικής για εσάς, μην το κάνετε’μην ανησυχείς. Παρακάτω, εμείς’Θα περάσω από αυτό που εννοούν και γιατί’είναι σημαντικό:

Μνήμη τυχαίας προσπέλασης (RAM) είναι ένα είδος ψηφιακής δύναμης. Παρέχει την αποθήκευση δεδομένων που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση των εργασιών από τους υπολογιστές. Όσο περισσότερη RAM έχει ο ιστότοπός σας, τόσο περισσότερη δουλειά μπορεί να χειριστεί. Για τους περισσότερους ιστότοπους, ένα gigabyte (GB) ή δύο πρέπει να σας καλύπτουν.

Μονάδες επεξεργασίας υπολογιστών (CPU) είναι οι πυρήνες του διακομιστή σας. Ενεργούν ως εγκέφαλος, επεξεργάζονται πληροφορίες. Φυσικά, όσο περισσότερο έχετε, τόσο πιο αποτελεσματικός γίνεται ο ιστότοπός σας.

εύρος ζώνης είναι ο όγκος των δεδομένων που μπορούν να ρέουν μεταξύ διακομιστών (δηλαδή του ιστότοπού σας), του Διαδικτύου και των χρηστών. Το εύρος ζώνης υπαγορεύει πόσες πληροφορίες μπορούν να ταξιδέψουν στις συνδέσεις τους, καθώς και πόσο γρήγορα. Η φιλοξενία με καλό εύρος ζώνης επιτρέπει στον ιστότοπό σας να αντιμετωπίσει την υψηλή επισκεψιμότητα.

Πρόσβαση ρίζας σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον διακομιστή σας’περιβάλλον. Μπορείτε να εγκαταστήσετε εξειδικευμένο λογισμικό, όπως επιπλέον ασφάλεια και να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις υλικού. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ευελιξίας στη φιλοξενία σας και σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο.

Ώρα αναφέρεται κυριολεκτικά στο χρονικό διάστημα που ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Το’Είναι αδύνατο να επιτευχθεί 100% χρόνος λειτουργίας, αλλά ο στόχος είναι να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό. Σε τελική ανάλυση, εάν ο ιστότοπός σας δεν λειτουργεί, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτόν.

1. Φιλοξενία Α2

Καλύτερο συνολικά για το Cloud Hosting

Τιμολόγηση

εύρος ζώνης

Αποθήκευση

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας?

Δωρεάν όνομα τομέα?

Πρόσβαση ρίζας?

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

5 $ – 371 $
2TB – 9TB
20 GB – 250 GB
Ναί
Οχι
Ναί
Ναι – ανά πάσα στιγμή

Τι μας αρέσει για το A2 Hosting

Όσον αφορά τη φιλοξενία cloud, το A2 Hosting μπορεί’να κτυπηθεί. Ήρθε στην κορυφή της έρευνάς μας για χαρακτηριστικά και έχει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή – κάτι που δεν προσφέρεται από οποιονδήποτε άλλο πάροχο.

Το’Δεν είναι και πολύ ακριβό, με σχέδια cloud να ξεκινούν από 5 $ το μήνα. ενώ ο χρόνος λειτουργίας δεν είναι’Το καλύτερο στο 99,95%, αποκτάτε πληθώρα εξαιρετικών χαρακτηριστικών.

Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν έως και 250 GB αποθηκευτικού χώρου, 12 πυρήνες CPU και 32 GB μνήμης RAM. Ω, και μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων – κάτι που οι άλλοι πάροχοι φιλοξενίας cloud δεν διαθέτουν’προσφορά.

Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί

Το να πληρώσετε για ένα πιστοποιητικό SSL ως πρόσθετο είναι λίγο ενοχλητικό – καθώς δεν λαμβάνετε δωρεάν τομέα – αλλά για αρχική τιμή 5 $, μπορείτε’πάει στραβά.

2. Cloudways

Ένας στενός επιλαχόντας

Τιμολόγηση

εύρος ζώνης

Αποθήκευση

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας?

Δωρεάν όνομα τομέα?

Πρόσβαση ρίζας?

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

10 $ – 1290,04 $
1TB – 10TB
25 GB – 3840 GB
Οχι
Οχι
Οχι
Οχι

Τι μας αρέσει για το Cloudways

Το Cloudways είναι μια ισχυρή επιλογή δεύτερης θέσης και θα μπορούσε να είναι νούμερο ένα ανάλογα με το τι εσείς’ψάχνω για. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να αναπτύξετε τους διακομιστές cloud από μία από τις 25 παγκόσμιες τοποθεσίες και μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή και την πόλη μόνοι σας.

Αυτό σημαίνει ότι εσείς’Ποτέ δεν θα είστε πολύ μακριά από τους διακομιστές σας, κάτι που είναι ιδανικό για την ταχύτητα του ιστότοπου. Σημαίνει επίσης ότι το Cloudways’ τα σχέδια είναι πιο ευέλικτα από αυτά των ανταγωνιστών της. Οι τιμές εξαρτώνται από το κέντρο δεδομένων που έχετε επιλέξει, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε μηνιαία ή ωριαία πακέτα τιμολόγησης, ανάλογα με το τι ταιριάζει καλύτερα στον ιστότοπό σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πληρώσετε 10 $ / μήνα για το βασικό πρόγραμμα με ένα κέντρο δεδομένων Digital Ocean στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λονδίνο και μερικές άλλες πόλεις. Εναλλακτικά, εάν απολαμβάνετε μεγάλη ευελιξία, μπορείτε να λάβετε το ίδιο πρόγραμμα και κέντρο δεδομένων με μια τιμή πληρωμής-ως-εσείς-πηγαίνετε 0,0139 $ / ώρα.

Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί

Η Cloudways προσφέρει πολύ εντυπωσιακή υποστήριξη πελατών σε όλα τα σχέδιά της, όπως ζωντανή συνομιλία 24/7 και ένα εύκολο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Ωστόσο, εσύ’Θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από τα δύο προγράμματα υποστήριξης επί πληρωμή εάν εσείς’μου αρέσει περισσότερο από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά. Για 100 $ / μήνα, το πρόγραμμα υποστήριξης για προχωρημένους περιλαμβάνει προληπτική παρακολούθηση και έρευνες ιστότοπου, καθώς και βοήθεια με την προσαρμογή. Αν θέλετε τηλεφωνική υποστήριξη 24/7, εσείς’Θα πρέπει να κλιμακώσετε το πρόγραμμα υποστήριξης Premium, το οποίο είναι 500 $ / μήνα.

3. Καματέρα

Καλύτερο για προσαρμογή

Τιμολόγηση

εύρος ζώνης

Αποθήκευση

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας?

Δωρεάν όνομα τομέα?

Πρόσβαση ρίζας?

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

4 $ – 3700 $
1 GB – 40 GB
20 GB – 1000 GB
Οχι
Οχι
Ναί
Οχι

Τι μας αρέσει για την Καματέρα

Η Kamatera είναι η μόνη λύση φιλοξενίας που σας δίνει τον πλήρη έλεγχο της φιλοξενίας cloud, είτε η αποστολή είναι να αποφασίσετε ποιος θα αποκτήσει πρόσβαση root στους διακομιστές σας είτε επιλέγοντας την κατανομή IP.

Το Kamatera προσφέρει επίσης μεγάλη ευελιξία όταν πρόκειται για κλιμάκωση πόρων πάνω ή κάτω. Η χωρητικότητα του διακομιστή μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί σε λίγα λεπτά και στοιχεία όπως CPU, RAM, αποθηκευτικός χώρος, ακόμη και τείχη προστασίας μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν με ένα κλικ στο τέλος σας.

Εν ολίγοις, το Kamatera είναι υπέροχο αν θέλετε ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί

Εάν εκτιμάτε τον χρόνο λειτουργίας έναντι της προσαρμογής, λάβετε υπόψη ότι το Kamatera μπορεί να εγγυηθεί μόνο 99,95% χρόνο λειτουργίας. Σε γενικές γραμμές, αυτό εξακολουθεί να είναι ισχυρό ποσοστό και ανέρχεται μόνο σε περίπου 4,5 ώρες διακοπής λειτουργίας ετησίως. Αλλά σε σύγκριση με τις εγγυήσεις 99,99% των HostGator και Cloudways, Kamatera’Ο χρόνος λειτουργίας είναι λίγο σύντομος.

4. Siteground

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά

Τιμολόγηση

εύρος ζώνης

Αποθήκευση

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας?

Δωρεάν όνομα τομέα?

Πρόσβαση ρίζας?

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

80 $ – 240 $
5 TB
40 GB – 120 GB
Ναί
Οχι
Οχι
Ναι – προσφέρεται για 15 ημέρες

Τι μας αρέσει για το SiteGround

Με εξαιρετική βοήθεια και υποστήριξη που προσφέρεται (μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email), καθώς και μια πολύ ισχυρή εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,98% και εξαιρετικές δυνατότητες, μπορείτε’να πάει πάρα πολύ στραβά με το SiteGround. Η έρευνα φιλοξενίας μας βρήκε αυτό να είναι εξαιρετικά αξιόπιστος πάροχος, με συνολική βαθμολογία 3,7 / 5.

Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί

Υπάρχουν μερικά μέρη όπου το SiteGround έχασε πόντους. Πρώτον, δεν το κάνει’Προσφέρετε ένα δωρεάν όνομα τομέα με τα σχέδιά του. Εάν δεν το κάνετε’Δεν έχετε ακόμη όνομα τομέα, το να αποκτήσετε ένα δωρεάν είναι ένα βολικό μπόνους και είναι κάτι που προσφέρουν πολλοί άλλοι πάροχοι. Δεύτερον, η αρχική τιμή των 80 $ είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι με άλλους παρόχους – εάν εσείς’επιστρέφοντας από ένα κοινό σχέδιο, αυτό θα νιώσει σαν ένα βήμα προς τα πάνω.

Τούτου λεχθέντος, το SiteGround γενικά έχει καλή βαθμολογία, και ο συνδυασμός του εξαιρετικού χρόνου λειτουργίας, εξαιρετικής υποστήριξης και εύρους ζώνης 5TB το καθιστά ξεχωριστό για δυνατότητες.

5. Hostwinds

Καλύτερο για όσους έχουν προϋπολογισμό

Τιμολόγηση

εύρος ζώνης

Αποθήκευση

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας?

Δωρεάν όνομα τομέα?

Πρόσβαση ρίζας?

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

4,99 $ – 328,99 $
1TB – 9TB
30 GB – 750 GB
Οχι
Οχι
Ναί
Ναι – 60 ημέρες

Τι μας αρέσει για τους Hostwinds

Το Hostwinds προσφέρει αξιοπρεπή χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και μνήμη RAM στα σχέδια cloud, καθώς και επιλογές εγκατάστασης με ένα κλικ για τις περισσότερες εφαρμογές.

Το καλύτερο μέρος ενός προγράμματος Hostwinds είναι η ανάλυση ωριαίας τιμολόγησης. Για παράδειγμα, το πιο βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας cloud φτάνει τα 0,006931 $ / ώρα, ενώ το πιο προηγμένο πρόγραμμα cloud κοστίζει 0,456931 $ / ώρα. Αυτό αντιστοιχεί σε 4,99 $ και 328,99 $ / μήνα αντίστοιχα και κάθε πρόγραμμα Hostwind είναι φθηνό σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές (αν και’Θα εξοικονομήσω περισσότερα χρήματα με το DreamHost). Το καλύτερο από όλα, αυτός ο πάροχος’Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών διαρκεί περισσότερο από τα περισσότερα.

Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί

Το Hostwinds είναι φθηνό και εσείς’Θα πάρω αξιοπρεπή αξία για τα χρήματά σας. Τούτου λεχθέντος, κερδίσατε’Έχω πρόσβαση στο ίδιο βάθος και εύρος δυνατοτήτων με εσάς’πάρε με έναν πιο ακριβό πάροχο. Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν τομείς και προσαρμογή διακομιστή’Συμπεριλαμβάνεται με αυτόν τον παροχέα.

6. Κίνηση

Καλύτερη βοήθεια & Υποστήριξη

Τιμολόγηση

εύρος ζώνης

Αποθήκευση

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας?

Δωρεάν όνομα τομέα?

Πρόσβαση ρίζας?

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

34,99 $ – 114,99 $
4TB – 86TB
75 GB – 260 GB
Ναί
Ναι – και για τα προγράμματα 6 και 12 μηνών
Ναί
Ναι – 30 ημέρες (αλλά μόνο για προγράμματα 6+ μηνών)

Τι μας αρέσει για το InMotion

Το InMotion είναι πιο γνωστό για την κοινή χρήση και τη φιλοξενία VPS, αλλά αυτό δεν συμβαίνει’το εννοώ’Δεν έχει τίποτα να προσφέρει εδώ. Το κύριο σημείο πώλησης είναι η εξυπηρέτηση πελατών της – προσφέρει 24ωρη ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη, εισιτήρια βοήθειας και ένα ολοκληρωμένο κέντρο γνώσεων σε περίπτωση που έχετε προβλήματα.

Έχει επίσης καλή βαθμολογία για χαρακτηριστικά. Δωρεάν τομείς και αντίγραφα ασφαλείας, απεριόριστοι λογαριασμοί email και ιστότοποι, πυρήνες CPU χωρίς μετρήσεις και πρόσβαση root είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε. Η βοήθεια που προσφέρεται είναι επίσης πολύ ισχυρή από την εμπειρία μας, η οποία βοηθά πάντα.

Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί

Σε σύγκριση με άλλους παρόχους σε αυτήν τη λίστα, το InMotion’Η μνήμη RAM είναι αρκετά χαμηλή, με ανώτατο όριο 8 GB. Το εύρος ζώνης είναι επίσης λίγο περιορισμένο, κάτι που μπορεί να σας αφήσει σύντομο εάν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίσει ξαφνικές αυξήσεις κυκλοφορίας.

7. HostGator

Μη μετρημένος χώρος αποθήκευσης

Τιμολόγηση

εύρος ζώνης

Αποθήκευση

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας?

Δωρεάν όνομα τομέα?

Πρόσβαση ρίζας?

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

12,95 $ – 19,95 $
Χωρίς μετρήσεις
Χωρίς μετρήσεις
Ναί
Οχι
Οχι
Ναι – 45 ημέρες

Τι μας αρέσει για το HostGator

Το HostGator ήταν στην κορυφή της κατάταξής μας ως ο καλύτερος πάροχος φιλοξενίας. Αν και είναι πιο γνωστό για τα ειδικά πακέτα φιλοξενίας του, το HostGator’Το 99,99% uptime μεταφέρεται σε κάθε τύπο φιλοξενίας που προσφέρει. Εάν διαθέτετε έναν μεγάλο ιστότοπο – είτε από την άποψη του όγκου των ιστοσελίδων, είτε από περιεχόμενο υψηλής ποιότητας όπως εικόνες – HostGator’Η μη μετρημένη αποθήκευση θα σας σταθεί σε καλή κατάσταση. Το μη μετρημένο εύρος ζώνης θα σας βοηθήσει επίσης να εξυπηρετήσετε κυμαινόμενη κίνηση.

Το HostGator έχει τρία σχέδια φιλοξενίας cloud, τα οποία κυμαίνονται μεταξύ ενός πολύ λογικού ορίου τιμών 12,95 $ και 19,95 $ / μήνα. Εσείς’Θα λάβετε επίσης απεριόριστους λογαριασμούς email και μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί

Λόγω του χαμηλού κόστους, οι πόροι σας είναι κάπως περιορισμένοι. Εκεί’Δεν υπάρχει δωρεάν τομέας, χωρίς δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και χωρίς πρόσβαση root, οπότε σκεφτείτε εάν αυτές οι λειτουργίες θα είναι μια λύση για εσάς.

8. DreamHost

Φτηνότερη φιλοξενία σύννεφων

Τιμολόγηση

εύρος ζώνης

Αποθήκευση

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας?

Δωρεάν όνομα τομέα?

Πρόσβαση ρίζας?

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

4,50 $ – 96 $
Χωρίς μετρήσεις
100 GB
Ναι (για ιστότοπους WordPress)
Οχι
Ναί
Οχι

Τι μας αρέσει για το DreamHost

Ένας πάροχος μπορεί να έχει τις καλύτερες δυνατότητες φιλοξενίας στον κόσμο, αλλά αν η τιμή του είναι εκτός του προϋπολογισμού σας, κέρδισε’να μπορέσω να σε βοηθήσω. Ευτυχώς, το DreamHost καθιστά τη φιλοξενία cloud προσβάσιμη σε όλους. Τα σχέδια ξεκινούν από μόλις 4,50 $, και ακόμη και το πιο ακριβό του έρχεται σε λιγότερο από 100 $. Εσείς’Θα είμαι επίσης με ωριαία τιμή και όχι με σταθερή. Εκεί’Επίσης, μη μετρημένο εύρος ζώνης, έως 16 GB μνήμης RAM, 4 πυρήνες CPU και δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL.

Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί

Υπάρχουν όμως αρκετά σημαντικά μειονεκτήματα: χωρίς δωρεάν τομέα, χωρίς ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και χωρίς εγγύηση επιστροφής χρημάτων (πρόστιμο εάν’επανέρχονται στο φθηνότερο πακέτο, αλλά ανησυχείτε αν εγγραφείτε στο πακέτο 96 $ / μήνα!). Εσείς’περιορίζεται επίσης στα 100 GB αποθηκευτικού χώρου, περιορίζοντας τις δυνατότητές σας να αναπτύξετε πραγματικά τον ιστότοπό σας σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας cloud του DreamHost.

Πώς επιλέγετε τον σωστό πάροχο φιλοξενίας?

Υπάρχουν διάφοροι βασικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας cloud. Εμείς’προσπάθησα να τους φροντίσω εδώ. Μόνο εσείς μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε. το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας δείξουμε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μερικά βασικά πράγματα που προτείνουμε να δώσετε προτεραιότητα είναι:

ο προϋπολογισμός σου είναι μεγάλο. Πόσα προτίθεστε να ξοδέψετε για φιλοξενία?

Υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι θεός αν εσείς’καινούργιος σε ολόκληρο το web hosting malarkey. Όχι μόνο θα σας υποστηρίξει μέσω τυχόν λόξυγκ φιλοξενίας, αλλά και εσάς’Θα μάθω πώς λειτουργεί.

Εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε’να παγιδευτείς σε μια σύμβαση 18 μηνών για μια υπηρεσία που δεν κάνεις’Θέλω ή χρειάζομαι. Σας δίνει χρόνο να δείτε έναν πάροχο σε δράση.

Ώρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν ο ιστότοπός σας πέφτει τακτικά, γίνεται εφιάλτης για όλους τους εμπλεκόμενους, οπότε η εύρεση ενός παρόχου που προσφέρει σχεδόν τέλειο χρόνο λειτουργίας είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Πρόσβαση ρίζας μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για τους πιο τεχνικούς λαούς εκεί έξω. Έχοντας μεγαλύτερο έλεγχο στον διακομιστή σας’Το περιβάλλον σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε επιπλέον λογισμικό που θα ωφελήσει συγκεκριμένα τον ιστότοπό σας.

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud: Συμπέρασμα

Το Cloud hosting είναι μια σύγχρονη, αξιόπιστη μορφή φιλοξενίας – αυτό’δεν είναι περίεργο’ενδιαφέρομαι γι ‘αυτό!

Από την έρευνά μας, υπάρχουν οκτώ ξεχωριστοί πάροχοι φιλοξενίας cloud. Ο καθένας φέρνει κάτι ελαφρώς διαφορετικό στο τραπέζι, έτσι’Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι εσείς’ψάχνω για.

Για να ανακεφαλαιώσουμε, ας’τρέχετε μέσω των κορυφαίων παρόχων και σε τι ειδικεύονται.

Οι 8 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud: Το Roundup

 1. Φιλοξενία Α2: Καλύτερο συνολικά για το Cloud Hosting.
 2. Cloudways: Ένας στενός επιλαχόντας.
 3. Καματέρα: Καλύτερο για προσαρμογή.
 4. SiteGround: Τα καλύτερα χαρακτηριστικά.
 5. Hostwinds: Καλύτερο για όσους έχουν προϋπολογισμό.
 6. Σε κίνηση: Καλύτερη βοήθεια & Υποστήριξη.
 7. HostGator: Μη μετρημένος χώρος αποθήκευσης.
 8. DreamHost: Φτηνότερη φιλοξενία σύννεφων.

Αν εσύ’Ψάχνω για την creme de la crème της φιλοξενίας σύννεφων, η φιλοξενία A2 είναι ο τρόπος να πάτε. Έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές του και κέρδισε’σας κοστίζει ένα χέρι και ένα πόδι.

Αν εσύ’δεν έχουμε χρήματα, ο πάροχος φιλοξενίας’Το προτείνω είναι το DreamHost. Προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής, με φιλοξενία cloud που κοστίζει μόλις 4,50 $ το μήνα.

Πέρα από την τιμή, τα χαρακτηριστικά είναι το κύριο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε. Προσδιορίστε τι’Το πιο σημαντικό για εσάς – αποθήκευση, μνήμη RAM, χρόνος λειτουργίας κ.λπ. – και εργασία από εκεί. Εάν χρειάζεστε μια πιο λεπτομερή, παράλληλη σύγκριση, ρίξτε μια ματιά στο γράφημα σύγκρισης παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας cloud: Συχνές ερωτήσεις

Τι’είναι η διαφορά μεταξύ κοινής φιλοξενίας και φιλοξενίας cloud?

Η κοινή φιλοξενία περιλαμβάνει πολλούς ιστότοπους που μοιράζονται τον ίδιο διακομιστή. Η φιλοξενία cloud περιλαμβάνει πολλούς ιστότοπους που μοιράζονται τους πόρους πολλών διακομιστών. Το cloud hosting isn’δεσμεύεται σε μία τοποθεσία, και επομένως είναι λιγότερο επιρρεπές σε διακοπές – εάν ένας διακομιστής κατεβαίνει, ένας άλλος μπορεί να πάρει το χαλαρό.

Πόσο κοστίζει το cloud hosting?

Η φιλοξενία cloud είναι πολύ ευέλικτη, επομένως η τιμή που πληρώνετε εξαρτάται από το ποσό των πόρων που χρησιμοποιείτε. Σε γενικές γραμμές, το cloud hosting ξεκινά από περίπου $ 5 και μπορεί να φτάσει τα εκατοντάδες (ή μερικές φορές ακόμη και χιλιάδες). Ωστόσο, οι περισσότεροι ιστότοποι θα πρέπει να πληρώσουν μόνο μεταξύ 5 και 50 $.

Μπορώ να αλλάξω μεταξύ παρόχων φιλοξενίας?

Ναί. Το’σαν να μετακινείτε σπίτι στο διαδίκτυο – εγγραφείτε σε έναν νέο πάροχο, μετακινείτε τα ψηφιακά σας αντικείμενα στο νέο σας σπίτι και, στη συνέχεια, ακυρώνετε τη συμφωνία σας με τον παλιό πάροχο. Αυτό μπορεί να ακούγεται ασταθές, αλλά εσείς’να εκπλαγείτε πόσο απλό είναι. Ορισμένοι πάροχοι – όπως το HostGator – προσφέρουν ακόμη και την κίνηση για εσάς.

Μπορώ να φιλοξενήσω έναν ιστότοπο μόνος μου?

Το’είναι δυνατόν, αλλά δεν το κάνουμε’το προτείνω. Στην ουσία, η καλή φιλοξενία αφορά την προσβασιμότητα – οποιοσδήποτε, οπουδήποτε πρέπει να έχει πρόσβαση σε έναν ιστότοπο ανά πάσα στιγμή. Η εγκατάσταση του δικού σας διακομιστή απαιτεί πολλή τεχνική τεχνογνωσία και πιθανότατα είστε εσείς’Θα καταλήξω να ξοδεύω περισσότερα για έναν λιγότερο αξιόπιστο διακομιστή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me