9 Καλύτεροι Κατασκευαστές Ιστοσελίδων Μικρών Επιχειρήσεων: Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων μικρών επιχειρήσεωνΤο να έχετε έναν ιστότοπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος προώθησης της μικρής επιχείρησής σας και προσέγγισης περισσότερων πελατών. Και ακόμα καλύτερα, χάρη στους χρήστες δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν στον ίδιο χρόνο που χρειάζεται για να μαγειρέψετε ένα καλό δείπνο Ευχαριστιών. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ακριβώς ποιος δημιουργός ιστότοπων μικρών επιχειρήσεων είναι κατάλληλος για εσάς.


Ενώ εκεί’αρ ‘ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους’ επιλογή, εμείς’καταφέραμε να βρούμε τους εννέα καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις συγκεντρώνοντας την έρευνά μας στους ακόλουθους βασικούς τομείς, οι οποίοι πιστεύουμε ότι είναι ιδιαίτερα ζωτικοί για έναν επιτυχημένο ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων: ευκολία χρήσης, ποιότητα χαρακτηριστικών, ευελιξία σχεδιασμού, βοήθεια και υποστήριξη, όπως καθώς και αξία για τα χρήματα.

Όπως πάντα, εμείς’έλαβε επίσης υπόψη τη βαθμολογία των πελατών μας. Για να υπολογίσουμε αυτό το σκορ, έχουμε τους πραγματικούς χρήστες να δοκιμάσουν κάθε οικοδόμο χρησιμοποιώντας το για να δημιουργήσει έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων ακολουθώντας ένα σύντομο.

Contents

9 καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις

 1. Wix – Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις.
 2. Squarespace – Καλύτερο για ταχέως αναπτυσσόμενες μικρές επιχειρήσεις ή νεοσύστατες επιχειρήσεις.
 3. Weebly – Μεγάλη σχέση ποιότητας / τιμής.
 4. GoDaddy – Καλύτερο για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με επίγνωση του χρόνου.
 5. WordPress.com – Ιδανικό για ιστοτόπους που εστιάζουν στο blogging.
 6. Duda – Τα καλύτερα σχέδια προτύπων, αλλά περιορισμένη δημιουργική ελευθερία.
 7. Εντυπωσιακά – Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη και για τη δημιουργία πολλών μικρών ιστότοπων.
 8. Site123 – Ευκολότερο στη χρήση.
 9. Jimdo Creator – Απλό, αλλά δεν διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το Wix είναι το καλύτερο γενικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις – η επιλογή περισσότερων από 500 προτύπων για συγκεκριμένους κλάδους σε συνδυασμό με την εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός. Το Squarespace έχει όμορφα σχέδια και μεγάλη επεκτασιμότητα, ενώ το Weebly προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας / τιμής.

Εμείς’Θα εξετάσω καθένα από αυτά τα εννέα κατασκευαστές με περισσότερες λεπτομέρειες, καλύπτοντας βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, μαζί με την τιμολόγηση και πολλά άλλα.

Περαιτέρω πληροφορίες

 • Εάν γνωρίζετε ότι θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και να πουλήσετε προϊόντα, ρίξτε μια ματιά στο 5 Καλύτερο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου άρθρο που θα ασχολείται ειδικά με τους καλύτερους κατασκευαστές για να σας κάνει να πουλάτε online
 • Συγκρίνετε το Καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων στην αναλυτική μας αναθεώρηση
 • Αποφασίστε ποιος δημιουργός ιστότοπων είναι ο καλύτερος για τη μικρή σας επιχείρηση συγκρίνοντας τις κορυφαίες επιλογές μας δίπλα-δίπλα στο δικό μας Διάγραμμα σύγκρισης δημιουργού ιστοτόπου

1

Wix

Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις

Το Wix είναι το κορυφαίο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις επειδή’Ισχυρό, απλό στη χρήση και προσφέρει μεγάλη ευελιξία κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για τη μικρή επιχείρησή σας σε ώρες και να συνδεθείτε πολύ γρήγορα και ομαλά.

Αν εσύ’Ψάχνω να βελτιώσω την αναγνωρισιμότητα της μάρκας στο Διαδίκτυο και θέλω να διατηρήσουμε τα πράγματα απλά, το Wix είναι σίγουρα ο οικοδόμος για εσάς. Wix’s σημαίνει λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης εσύ δεν’Χρειάζομαι τεχνικές ή σχεδιαστικές δεξιότητες για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό και εντυπωσιακό ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα# 1

# 2

Το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης προσφέρει εξαιρετικό δημιουργικό έλεγχο χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει πώς να κωδικοποιείΜπορείς’Αλλαγή προτύπων όταν ένας ιστότοπος θα δημοσιευτεί. Οι επανασχεδιασμοί πρέπει να είναι από κάτω προς τα πάνω
Στη δοκιμή χρηστών του δημιουργού ιστότοπων, το Wix ήταν το πιο οικοδόμο που οι άνθρωποι πιθανότατα να το συνιστούσανΑν και ένα πλεονέκτημα για πολλούς, η ποσότητα της διαθέσιμης προσαρμογής μπορεί να νιώσει συντριπτική νωρίς

Γι ‘αυτό’Μην ανησυχείτε αν η κωδικοποίηση γλωσσών όπως HTML ακούγεται σαν ξένη γλώσσα για εσάς. Κέρδισες’Πρέπει να το καταλάβετε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Wix.

Ίσως να ανησυχείτε ότι επειδή το Wix είναι τόσο απλό να πάρει και να χρησιμοποιήσει ότι όλοι οι ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί πάνω του φαίνονται ίδιοι.

Και θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων που’μοναδικό, don’εσύ?

Τα καλά νέα είναι ότι έχετε μεγάλη ελευθερία με το Wix να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων με πραγματική προσωπικότητα, καθώς η Wix παρέχει περισσότερα από 500 επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα, καλύπτοντας οτιδήποτε από καλλιτέχνες μακιγιάζ έως vintage αυτοκίνητα.

Πρότυπα φωτογραφίας WixΤα εκπληκτικά πρότυπα του Wix σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων χωρίς να ξοδέψετε χρήματα σε έναν σχεδιαστή

Ακριβώς επειδή το Wix είναι απλό στη χρήση’σημαίνει ότι προσφέρει απλή λειτουργικότητα σε ιδιοκτήτες διαδικτυακών επιχειρήσεων. Με το Wix μπορείτε:

 • Προσθέστε φόρμες επικοινωνίας και ηλεκτρονικές φόρμες κράτησης για ραντεβού (θαυμάσιο αν θέλετε’Είστε μικρός έμπορος ή χρειάζεστε κρατήσεις σαν οδοντίατρος).
 • Δημιουργήστε και στείλτε τιμολόγια και παρακολουθήστε πληρωμές – με όλα αυτά σε ένα μέρος, η διαχείριση των οικονομικών σας είναι εύκολη.
 • Προσθέστε προσαρμοσμένα κουίζ, έρευνες και φόρμες επικοινωνίας που σας επιτρέπουν να μάθετε τι σκέφτονται οι πελάτες σας.
 • Εισαγάγετε φόντα βίντεο (χωρίς να αγγίζετε τον κωδικό) για να τζαζετε τον ιστότοπό σας και να του δώσετε αυτόν τον παράγοντα WOW.

Το Wix έχει μια δωρεάν έκδοση, αλλά αν εσείς’είμαι σοβαρός για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης επιχείρησης στο διαδίκτυο’σίγουρα αξίζει να αναβαθμίσετε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για να επωφεληθείτε από τα premium χαρακτηριστικά. Τα προγράμματα επί πληρωμή κυμαίνονται από 13 $ / μήνα έως 49 $ / μήνα (χρεώνεται ετησίως)’Είναι εύκολο να ξεκινήσετε μικρά και να αναβαθμίσετε όπως χρειάζεστε.

Τούτου λεχθέντος, σας συνιστούμε να ξεφύγετε τουλάχιστον για το Απεριόριστο Πρόγραμμα (17 $ / μήνα) από το off, καθώς έτσι’Θα μπορέσω να διεκδικήσω τα δωρεάν κουπόνια διαφημίσεων 300 $ (100 $ με το Google Ads, τις διαφημίσεις Bing και τις τοπικές καταχωρίσεις). Αυτό ισχύει μόνο για ιστότοπους που είναι νέοι στη διαφήμιση επί πληρωμή, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ασχοληθείτε με αυτά τα κανάλια χωρίς να ανησυχείτε για την απώλεια των δικών σας σκληρών κερδών.

Μια τακτοποιημένη προσθήκη στο Wix ήταν η οικοδόμησή της ADI – που υποστηρίζει τεχνητή νοημοσύνη σχεδιασμού. Το Wix ADI σας υποβάλλει ερωτήσεις σχετικά με τον ιστότοπό σας και δημιουργεί έναν ιστότοπο με βάση τις απαντήσεις σας. Ένας πλήρως αναπτυγμένος ιστότοπος για επιχειρήσεις θα μπορούσε να απέχει μόλις ένα σύντομο ερωτηματολόγιο!

Και, για τους πιο απαιτητικούς στην τεχνολογία, υπάρχει το Wix Corvid, το οποίο σας επιτρέπει να ενσωματώσετε προσαρμοσμένο κώδικα στον ιστότοπό σας Wix. Το’είναι εντελώς προαιρετικό, αλλά είναι υπέροχο να βλέπουμε το Wix να καλύπτει το πλήρες φάσμα δεξιοτήτων.

Μας αρέσει επίσης το Wix επειδή παρέχει φανταστική υποστήριξη πελατών. Οταν εσύ’ξεκινάτε να δημιουργείτε έναν ιστότοπο για τη μικρή επιχείρησή σας, οποιαδήποτε βοήθεια που λαμβάνετε μπορεί να κάνει μια πραγματική διαφορά (γνωρίζουμε από τη δική μας εμπειρία στη δημιουργία ιστότοπων μικρών επιχειρήσεων).

Υπάρχουν κουμπιά βοήθειας παντού στον ιστότοπο Wix, οπότε αν είστε’Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη δημιουργία μιας συγκεκριμένης ενότητας του ιστότοπού σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί και να βρείτε μια συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτησή σας. Αυτό είναι υπέροχο, διότι απομακρύνει πολύ την απογοήτευση κατά τη δημιουργία της διαδικτυακής επιχείρησής σας και σας επιτρέπει να εργαστείτε μέσω οποιουδήποτε οδοφράγματος.

Το Wix App Market έχει τώρα πάνω από 200 εφαρμογές και υπηρεσίες, καλύπτοντας οτιδήποτε από συμβουλές SEO που βοηθούν τον ιστότοπό σας να βρεθεί στο διαδίκτυο σε εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επεκτείνουν τη βάση χρηστών σας. Πρόσφατες προσθήκες που μας αρέσουν περιλαμβάνουν το Wix Video, το οποίο σας επιτρέπει να προσθέσετε βίντεο με ένα προσαρμοσμένο λογότυπο στην πλατφόρμα σας, και μια ενημέρωση στο Wix SEO Wiz που σας επιτρέπει να ευρετηριάσετε τον ιστότοπό σας στο Google, ώστε οι σχετικοί χρήστες (δυνητικοί πελάτες) να βρουν τον ιστότοπό σας.

Ενώ ο Wix’Η ποικιλία των προτύπων είναι μεγάλη, μπορείτε’Εφαρμόστε ένα διαφορετικό πρότυπο μόλις εσείς’διάλεξα ένα. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για την αλλαγή των προτύπων σας’Θα πρέπει να εισαγάγω ξανά όλο το περιεχόμενό σας. Γι ‘αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό πρότυπο πρώτη φορά!

Ενώ εμείς’προτείνω έναν καθαρό κατασκευαστή καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify εάν ​​εσείς’ψάχνετε να πουλήσετε προϊόντα στον ιστότοπό της επιχείρησής σας, η Wix διαθέτει πλήρως εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου που αξίζει να εξερευνήσετε εάν’είστε ήδη ανεμιστήρας Wix και ψάχνετε να αναπτύξετε την προσφορά ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, εκεί’πολλοί λόγοι για τους οποίους το Wix είναι το # 1 προτεινόμενο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις. Αλλά μη’απλά πάρτε το λόγο μας για αυτό. Μιλήσαμε με τη Sara, ιδρυτή του Cloud Nine Knits, για να μάθουμε για την εμπειρία της από τη χρήση της Wix για την κατασκευή του ιστοτόπου της για μικρές επιχειρήσεις.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΧΡΗΣΤΗ: CLOUD NINE KNITS

wix κριτική χρήστη sara headshot

Σάρα’Η ιστοσελίδα της Wix της επιτρέπει να διαχειρίζεται κρατήσεις και να πραγματοποιεί πωλήσεις για την πλεκτική της επιχείρηση.

Εμπνευσμένη από το πάθος της για το πλέξιμο, η Sara ξεκίνησε τη μικρή της επιχείρηση, Cloud Nine Knits, για να διδάξει στους ανθρώπους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο πώς να πλέκουν και να πλέκουν τα χέρια χρησιμοποιώντας γιγάντια νήματα. Η Sara δημιούργησε τον ιστότοπό της επειδή χρειαζόταν ένα διαδικτυακό μέρος όπου θα μπορούσε να διαχειριστεί τις κρατήσεις για τα εργαστήριά της, καθώς και να πουλήσει μια μικρή επιλογή χειροποίητων πλεκτών προϊόντων.

Ερ&Α με τη Σάρα

Πώς αποφασίσατε ότι το Wix ήταν το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για εσάς?

“Αφού αγωνιζόμουν με έναν άλλο δημιουργό ιστότοπων στο παρελθόν και ένιωθα περιορισμένος από τα πρότυπα του, γύρισα στο Wix λόγω του ισχυρισμού του για απλότητα. Μου άρεσε αμέσως το πρόγραμμα επεξεργασίας Wix, το οποίο μου έδωσε επαγγελματικά αποτελέσματα με γνώσεις μηδενικής κωδικοποίησης.”

Πόσο εύκολο ήταν να φτιάξετε τον ιστότοπό σας?

“Βρήκα το Wix εξαιρετικά διαισθητικό. Επέλεξα να έχω λίγο ελευθερία σχεδιασμού χρησιμοποιώντας το Wix Editor (αντί να χρησιμοποιήσω ένα πρότυπο) και οι δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης το έκαναν τόσο απλό να αρχίσω να δημιουργώ τις σελίδες. Μου άρεσε πολύ το πώς μπορούσα να αλλάξω τις διατάξεις και τα χαρακτηριστικά σχεδίασης και να τα δω να ενημερώνονται στην οθόνη, έως ότου τελικά επέλεξα αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Οι εφαρμογές Wix έκαναν τη διαδικασία προσθήκης άμεσης λειτουργικότητας στον ιστότοπό μου.”

“Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Wix σε κάθε ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης που συναντώ, για την ευκολία χρήσης του, τις κεντρικές επιχειρηματικές λειτουργίες και για την ευκολία να μπορώ να το διαχειριστώ όλα από το τηλέφωνό μου.”

Πόσος χρόνος χρειάστηκε για την κατασκευή του ιστότοπού σας?

“Χρειάστηκαν μερικές ώρες για να λάβω τις κύριες σελίδες όπως τις ήθελα. Αυτό ήταν το εύκολο μέρος. Τότε χρειάστηκαν μερικές ακόμη μέρες για να αλλάξω και να ξαναγράψω το δικό μου περιεχόμενο – το να είμαι τελειομανής μπορεί να είναι χρονοβόρο!”

Τι’σας βελτιώνει’δ κάνω στο Wix?

“Εγώ’επιθυμώ να υπάρχει λίγο περισσότερη λειτουργικότητα στο σύστημα κρατήσεων: για παράδειγμα, να μπορώ να δώσω στους πελάτες μου συγκεκριμένες επιλογές, όπως να τους αφήσω να επιλέξουν το χρώμα του νήματος τους από μια λίστα επιλογών πριν από το εργαστήριο.”

Πώς ωφέλησε την επιχείρησή σας ένας ιστότοπος?

“Είναι ο κεντρικός κόμβος για την επιχείρησή μου. Εγώ’Θα χαθώ χωρίς αυτό και η επιχείρησή μου πολύ λιγότερο επιτυχία! Το χρησιμοποιώ για να λαμβάνω όλες τις κρατήσεις, να πωλώ προϊόντα, να διαχειρίζομαι την κοινότητα των πελατών μου, να μοιράζομαι εκπαιδευτικά βίντεο, να στέλνω τιμολόγια και να διαχειρίζομαι πληρωμές, να εκτελώ εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω email και να παρακολουθώ τους επισκέπτες στον ιστότοπο σε πραγματικό χρόνο. Και το πιο υπέροχο είναι ότι τα κάνω όλα για το μεγαλύτερο μέρος από την εφαρμογή Wix στο τηλέφωνό μου, όπου κι αν βρίσκομαι.”

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

 • Wix Review – για μια αναλυτική ματιά στο Wix
 • Wix Pricing Review – ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς?
 • Wix eCommerce Review – σε περίπτωση που πουλάτε online με το Wix?
 • Τρόπος χρήσης του Wix – ο εύκολος βήμα προς βήμα οδηγός για τη δημιουργία ενός ιστότοπου Wix
 • Wix vs Weebly εναντίον Squarespace – συγκρίνετε τους τρεις κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων

2

Squarespace

Ιδανικό για ταχέως αναπτυσσόμενες μικρές επιχειρήσεις ή νεοσύστατες επιχειρήσεις

Μικρές επιχειρήσεις με μεγάλα σχέδια; Το Squarespace είναι μια σταθερή επιλογή.

Το Squarespace μπορεί να μην είναι τόσο απλό στη χρήση όπως το Wix (το απόλυτο πρόγραμμα δημιουργίας drag and drop) ή έναν ειδικό ηλεκτρονικού εμπορίου (Shopify και BigCommerce), αλλά τα όμορφα σχεδιασμένα πρότυπα και η εκπληκτική ποιότητα εικόνας το καθιστούν μια πραγματικά μοναδική προσφορά.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα# 1

# 2

Squarespace’Οι δυνατότητες SEO είναι πραγματικά ισχυρές – ιδανικές για εσάς’ψάχνω να βρει τον ιστότοπό σας στα αποτελέσματα αναζήτησηςΌχι τόσο εύκολο στη χρήση όσο μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις. Αν εσύ’είμαι άνετα με την τεχνολογία σας’Θα είμαι καλά, αλλά αν εσύ’δεν είναι οι Wix, Weebly ή GoDaddy θα σας εξυπηρετούσαν καλύτερα
Η ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων είναι εξαιρετική. Εσείς’Θέλω να κάνω τον κόσμο για την επιχείρησή σας και μια απρόσκοπτη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κάνει πολύ πιο εύκολοΔεν υπάρχει κατάστημα εφαρμογών – εσείς’βασίζομαι σε ενσωματωμένα χαρακτηριστικά (που είναι πολύ καλά), αλλά κέρδισε’Να είμαι σε θέση να προσαρμόσετε τη λειτουργικότητα πολύ πέρα ​​από αυτό

Squarespace’Τα χαρακτηριστικά SEO είναι πραγματικά ισχυρά. Εάν η κυριαρχία SERP (σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) είναι υψηλή στην ατζέντα σας – και για τις περισσότερες μικρές επιχειρήσεις, θα έπρεπε – τότε πρέπει’είναι σίγουρα μια σταθερή βάση για την επιτυχία. Εμείς’έχουμε πάει σε έναν τόνο λεπτομερειών σχετικά με το τι ακριβώς το κάνει καλό – και πώς να το χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του – στην αναθεώρηση του Squarespace SEO, οπότε ελέγξτε το για περισσότερες πληροφορίες.

Squarespace’Τα πρότυπα είναι γυαλισμένα και οι καθαρές γραμμές τους εκπέμπουν μια πραγματικά επαγγελματική ατμόσφαιρα. Με Squarespace’s εικόνες, οι πελάτες μπορούν να μεγεθύνουν τα προϊόντα και να ελέγξουν τις λεπτομέρειες από κοντά (τέλεια αν εσείς’διαφημίζετε ένα προϊόν όπως εκπαιδευτές). Η γρήγορη προβολή επιτρέπει στους χρήστες να διαβάσουν το προϊόν’πληροφορίες και προσθέστε τις στο καλάθι τους. Αυτό είναι υπέροχο γιατί εσύ’το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο απλό για έναν πελάτη να αγοράσει.

Το Squarespace είναι πολύ περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο, και αυτό’εκπληκτικά φθηνό, επίσης.

Αν εσύ’δεν ψάχνετε να πουλήσετε προϊόντα online, εσείς’έχω την επιλογή του Προσωπικό πρόγραμμα (12 $ / μήνα) ή το Επιχειρηματικό σχέδιο 18 $ / μήνα (και οι δύο χρεώνονται ετησίως). Δεν προκαλεί έκπληξη ποια εμείς’προτείνω για μια επιχείρηση εδώ – έχετε πολλές δυνατότητες ανάλυσης και μάρκετινγκ με το Επιχειρηματικό σχέδιο, οπότε οι πληροφορίες αξίζουν τα επιπλέον 6 $ το μήνα.

Μπορείτε πραγματικά να πουλήσετε και στο Επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά αν το κάνετε’είμαστε κατά κύριο λόγο μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου’σίγουρα προτείνω να πάτε τουλάχιστον για το Βασικό πρόγραμμα εμπορίου (26 $ / μήνα, χρεώνεται ετησίως). Και πάλι, πληρώνοντας λίγο περισσότερο, ξεκλειδώνετε ένα ολόκληρο φορτίο πολύτιμων χαρακτηριστικών για το ηλεκτρονικό εμπόριο – σε αυτήν την περίπτωση, ενσωματώνοντας μεταξύ άλλων τη λογιστική και την εκτύπωση ετικετών.

Προχωρήστε στο Squarespace’σελίδα τιμολόγησης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι’περιλαμβάνονται σε κάθε πρόγραμμα και θυμηθείτε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα δωρεάν για 14 ημέρες. Οι αναγνώστες του Website Builder Expert μπορούν επίσης να λάβουν έκπτωση 10% σε προγράμματα πληρωμής με τον αποκλειστικό κωδικό προσφοράς μας.

Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή, μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας για μικρές επιχειρήσεις να μοιάζει με αυτόν’Έχει σχεδιαστεί επαγγελματικά χωρίς να χρειάζεται να χτυπάτε τον εαυτό σας με κανένα κωδικό. Οι δυνατότητες διάταξης όπως οι συνοδευτικές σελίδες – σελίδες μιας κύλισης – μπορούν πραγματικά να κάνουν τον ιστότοπό σας για μικρές επιχειρήσεις να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλά πρότυπα σε έναν ιστότοπο και να εργαστείτε σε πολλά σχέδια ταυτόχρονα.

Πρότυπα φωτογραφίας SquarespaceΗ γκάμα όμορφων προτύπων του Squarespace σημαίνει ότι μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας χωρίς να γνωρίζετε κανέναν κωδικό ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία σχεδιαστή

Το Squarespace προσφέρει επίσης εξαιρετικές εγκαταστάσεις για τη δημιουργία ενός ιστολογίου για την υποστήριξη του ιστότοπού σας (ένας λαμπρός τρόπος για να προσθέσετε προσωπικότητα στην επιχείρησή σας και να γεμίσετε τον ιστότοπό σας με πραγματικά μοναδικό περιεχόμενο) και συνοδεύεται από μερικές πραγματικά κορυφαίες δυνατότητες:

 • Πρότυπα που ανταποκρίνονται σε κινητά – Το μέγεθος του περιεχομένου θα αλλάξει αυτόματα, ώστε ο ιστότοπός σας να φαίνεται υπέροχος ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο πελάτης σας.
 • Μεγάλη ποικιλία επιλογών στυλ – με το Squarespace’μπορείτε να σφραγίσετε πραγματικά το σήμα σας στον ιστότοπό σας προσαρμόζοντας εύκολα το σχέδιό σας, από τις γραμματοσειρές και τα χρώματα μέχρι το πλάτος της πλευρικής γραμμής και τις εικόνες φόντου. Το’Είναι επίσης πολύ απλό να αλλάξετε τα πρότυπα της συνοδευτικής σας σελίδας όταν αισθάνεστε ότι ο ιστότοπός σας χρειάζεται ανανέωση.
 • Εξαιρετικός έλεγχος ιστότοπου – μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες όπως μια γραμμή ανακοινώσεων (υπέροχη αν εσείς’έχουμε ένα νέο προϊόν, για παράδειγμα) και μια γραμμή πληροφοριών για κινητά, η οποία βελτιστοποιεί τον ιστότοπό σας για τους επισκέπτες σε ένα κινητό και εμφανίζει ένα μενού συντόμευσης με βασικές πληροφορίες, όπως στοιχεία επικοινωνίας και ώρες λειτουργίας.
 • Συνδεθείτε κοινωνικά – μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας Squarespace με μια σειρά από πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και ακόμη και να τραβήξετε περιεχόμενο από συγκεκριμένες πλατφόρμες κατευθείαν στη σελίδα σας.

Ωστόσο, Το Squarespace isn’Τόσο διαισθητικό όσο το Wix και μπορεί να αισθάνεται περιοριστικό – αυτό’δεν είναι τόσο προσαρμόσιμο και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φτάσετε στην ταχύτητα. Οι αλλαγές στον ιστότοπό σας διαρκούν περισσότερο και το Squarespace’Τα πρότυπα είναι πιο περιορισμένα από τους άλλους προτεινόμενους κατασκευαστές μας. Αν εσύ’δεν είμαι σχεδιαστής, Squarespace’Το πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ μπορεί να είναι ένα δύσκολο εργαλείο για να το αντιμετωπίσετε.

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

 • Αναθεώρηση Squarespace – για μια λεπτομερή ανασκόπηση του Squarespace
 • Αναθεώρηση Τιμών Squarespace – για μια εις βάθος ανάλυση του Squarespace’σχέδια τιμολόγησης
 • Κωδικός προσφοράς Squarespace – λάβετε έκπτωση 10% σε οποιοδήποτε πρόγραμμα Squarespace με τον αποκλειστικό κωδικό έκπτωσης
 • Αξιολόγηση Squarespace για το ηλεκτρονικό εμπόριο – μάθετε πώς αξιολογούμε το Squarespace για το ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Τρόπος χρήσης του Squarespace – ο απλός οδηγός εννέα βημάτων για τη δημιουργία ενός ιστότοπου Squarespace
 • Wix vs Squarespace – το οποίο θα πρέπει να επιλέξετε?

3

Γουέμπλι

Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής

Το Weebly είναι καλύτερο για εσάς’ψάχνετε για την απλούστερη διαδρομή για τη σύνδεση της μικρής επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και μην κάνετε’Χρειάζομαι έναν φανταστικό ιστότοπο γεμάτο με χαρακτηριστικά – αυτό’είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ξεκινήσετε την online επιχείρησή σας με πολύ λίγα χρήματα (τα σχέδια ξεκινούν μόλις 6 $ / μήνα, πληρώνονται ετησίως).

Το’Είναι επίσης πολύ εύκολο να κάνετε αλλαγές σε εικόνες και αντιγραφή. Θα μπορούσατε πραγματικά να χτίσετε ένα αξιοπρεπές κατάστημα στο Weebly μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού γεύματος – στην πραγματικότητα πιθανώς μεταξύ brunch και μεσημεριανού γεύματος, εάν ήταν αποδεκτό να έχετε και τα δύο.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα# 1

# 2

Βαθμολογία πολύ καλά για σχέση ποιότητας / τιμής (4.1 / 5).Μπορείς’να επαναφέρετε μόνοι σας ιστότοπους. Εάν αλλάξετε γνώμη σε έναν διαγραμμένο ιστότοπο, θα χρειαστείτε βοήθεια από την ομάδα του Weebly
Η Weebly διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό εφαρμογών. Τι μπορεί και τι μπορεί να κάνει ο ιστότοπός σας’Το κάνω εξαρτάται αποτελεσματικά από εσάςΟι εφαρμογές είναι εξαιρετικές, αλλά χρειάζεστε ένα premium σχέδιο για να αποκτήσετε πρόσβαση στις περισσότερες από αυτές

Γουέμπλι’Τα προγράμματα επί πληρωμή διατίθενται αισθητά φθηνότερα από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές, κάτι που σημαίνει’Θα πάρω πραγματικά τα χρήματά σας’αξίζει με αναβάθμιση πέρα ​​από τα δωρεάν ή βασικά προγράμματα επί πληρωμή.

Σχετικά με το δωρεάν πρόγραμμα, εσείς’Θα συνδεθείτε με έναν υποτομέα Weebly.com (το όνομα του ιστότοπού σας που εμφανίζεται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης’μπάρα αναζήτησης, για παράδειγμα cooltrainers.weebly.com). Όπως πάντα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων, σας συνιστούμε να εγγραφείτε σε ένα από τα Weebly’είναι πολύ λογικά προγράμματα πληρωμής. Αυτά κυμαίνονται από το Προσωπικό πρόγραμμα 6 $ / μήνα, έως το Σχέδιο απόδοσης $ 26 / μήνα, με το Επαγγελματικό πρόγραμμα (12 $) να βρίσκεται μεταξύ τους. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε για το σχέδιο απόδοσης, επειδή παρέχει πληθώρα δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου που θα χρειαστεί οποιοσδήποτε επιτυχημένος επιχειρηματικός ιστότοπος νωρίτερα παρά αργότερα. Για παράδειγμα, αυτό είναι το μόνο πρόγραμμα Weebly στο οποίο μπορείτε να αποδεχτείτε πληρωμές μέσω PayPal, το οποίο είναι η προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής για πολλούς αγοραστές. Το σχέδιο απόδοσης σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε προηγμένες πληροφορίες ηλεκτρονικού εμπορίου για να αναβαθμίσετε το κατάστημά σας.

Αλλά ας’επιστρέψτε στο πόσο εύκολη είναι η χρήση του Weebly – με άλλα λόγια, πολύ εύκολο.

Το προσαρμόσιμο, προσχεδιασμένο σχεδιάγραμμα που εστιάζεται σε συγκεκριμένους κλάδους το σημαίνει’Είναι πολύ εύκολο να βυθιστείτε και να αρχίσετε να χτίζετε τον ιστότοπό σας για μικρές επιχειρήσεις. Στο Weebly’Η λειτουργία επεξεργασίας, πώς βλέπετε τον ιστότοπό σας είναι πώς θα εμφανίζεται ζωντανά. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο καθώς δεν το κάνετε’Πρέπει να συνεχίσουμε να αλλάζουμε από τη λειτουργία επεξεργασίας σε λειτουργία προεπισκόπησης.

Επιχειρηματικά θέματα WeeblyΟι δημιουργοί ιστότοπων σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εξαιρετικές αρχικές σελίδες για τη μικρή σας επιχείρηση με κορυφαίες γραμμές πλοήγησης

Όλα αυτά κάνουν το Weebly ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που ίσως δεν το κάνουν’Χρειάζομαι φανταχτερή λειτουργικότητα, και απλώς αναζητούμε προϊόντα ή υπηρεσίες με καθαρό, απλό και προσιτό τρόπο.

Το Weebly είναι πολύ ισχυρό σε ήχο και βίντεο και η δυνατότητα προσθήκης βίντεο HD στο Pro Plan σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε μια πραγματική πινελιά αίγλη στον ιστότοπό σας. Το’βελτιώνεται συνεχώς – αλλά εξακολουθεί να υστερεί αισθητά σε σχέση με ανταγωνιστές όπως το Wix και το Squarespace τόσο ως προς τα δύο χαρακτηριστικά όσο και για την ποιότητα / ποικιλία του σχεδιασμού (το Weebly έχει 40 πρότυπα, για παράδειγμα – το Wix έχει πάνω από 500).

Εάν έχετε λίγη γνώση HTML και CSS (Cascading Style Sheets – χρησιμοποιούνται για τη μορφοποίηση της διάταξης των ιστοσελίδων, για παράδειγμα μεγέθη πίνακα και στυλ κειμένου) ή γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει, το Weebly σάς δίνει πρόσβαση στον Πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα, που σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε και να κάνετε αλλαγές που δίνουν στον ιστότοπό σας μια πραγματικά μοναδική αίσθηση.

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

 • Weebly Review – 12 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Weebly
 • Weebly Pricing Review – τα σχέδια αξίζουν πραγματικά?
 • Weebly Ecommerce Review – μια αναλυτική ματιά στο Weebly’διαδικτυακά εργαλεία πώλησης
 • Τρόπος χρήσης του Weebly – ένας εύχρηστος οδηγός για τη δημιουργία ενός ιστότοπου Weebly
 • Weebly vs Squarespace – μάθετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς

4

Πάμε μπαμπά

Ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με επίγνωση του χρόνου

Το GoDaddy είναι εξαιρετικό για τη γρήγορη ζωντανή προβολή ενός ιστότοπου για μικρές επιχειρήσεις. Το οικοδόμο είναι εύκολο στη χρήση και απλώς παρουσιάζεται, και αυτό που του λείπει με στιλ που αναπληρώνει με άνεση. Το’είναι το γρηγορότερο προϊόν για τη δημιουργία ενός ιστότοπου, έτσι’είναι πολύ βολικό για όσους δεν έχουν χρόνο.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα# 1

# 2

Θαυμάσιο αν θέλετε να αποκτήσετε έναν πλήρως λειτουργικό επιχειρηματικό ιστότοπο ζωντανά γρήγορα.Δεν είναι η καλύτερη εφαρμογή για περισσότερες καλλιτεχνικές βιομηχανίες. Το GoDaddy είναι μια αρκετά ευθεία κατασκευή.
Προσφέρει προηγμένη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε έως και 5.000 προϊόντα και να προσαρμόσετε τις επιλογές αποστολής απευθείας στον κατασκευαστή.

Η επιλογή προτύπου είναι εξαιρετική, και αν αλλάξετε μεταξύ τους, ο ιστότοπος αναδιαμορφώνεται αυτόματα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό, κάτι που ξεχωρίζει πραγματικά το GoDaddy από ένα οικοδόμο όπως το Wix.

Πρότυπα μικρών επιχειρήσεων GoDaddyΑντί να ζογκάρει πέντε διαφορετικές συνδρομές για πέντε διαφορετικές υπηρεσίες, μια σημαντική κλήρωση του GoDaddy είναι ότι κάνει τα πάντα.

Το drag-and-drop builder είναι δομημένο και εύκολο στη χρήση, αν και στερείται τη λάμψη των πιο κομψών κατασκευαστών. Αν εσύ’δεν είναι δημιουργικός τύπος, GoDaddy’Η τεχνητή νοημοσύνη σχεδιασμού (ADI) μπορεί να δημιουργήσει έναν ολόκληρο ιστότοπο για εσάς μετά από εσάς’απάντησαν σε μερικές ερωτήσεις.

Το GoDaddy πρόσφατα αύξησε τις δυνατότητες και τα εργαλεία διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 5.000 προϊόντα στο απόθεμά σας και οι ενσωματωμένοι τρόποι αποστολής. Υπάρχουν πολλές επιλογές πληρωμής (φυσικά περιλαμβάνονται πιστωτικές κάρτες και PayPal).

Ωστόσο, παραμένει αρκετά λογικό. Το φθηνότερο πακέτο (το βασικό πρόγραμμα) κοστίζει μόλις 10 $ / μήνα (χρεώνεται ετησίως). Στο άλλο άκρο της κλίμακας, το σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου θα σας αποφέρει 25 $ / μήνα (χρεώνεται ετησίως) και υπάρχουν δύο σχέδια στη μέση. Όλα τα σχέδια έρχονται με μια πολύ γενναιόδωρη δωρεάν δοκιμή ενός μήνα.

Αντί να ζογκάρει πέντε διαφορετικές συνδρομές για πέντε διαφορετικές υπηρεσίες, μια σημαντική κλήρωση του GoDaddy είναι ότι κάνει λίγο τα πάντα. Μπορείτε να φροντίσετε για την εγγραφή τομέα, τη φιλοξενία ιστού και τη δημιουργία ιστότοπων όλα σε ένα μέρος.

Η σύνδεση στο Διαδίκτυο με το GoDaddy είναι εύκολη, αλλά είναι’Είναι κάπως περιοριστική σε σύγκριση με τους κατασκευαστές Wix και Squarespace. Ωστόσο, για τη γρήγορη και εύκολη σύνδεση της μικρής επιχείρησής σας στο διαδίκτυο’λίγες καλύτερες διαθέσιμες πλατφόρμες.

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

 • GoDaddy Website Builder Review – λάβετε τις πλήρεις λεπτομέρειες για το GoDaddy’δημιουργός ιστοσελίδων
 • GoDaddy Ecommerce Review – είναι η σωστή επιλογή για online πώληση?
 • Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο GoDaddy – ο εύκολος, βήμα προς βήμα οδηγός μας για να ξεκινήσετε
 • Wix vs GoDaddy – μια σε βάθος σύγκριση δύο δημοφιλών κατασκευαστών ιστότοπων

5

WordPress.com

Ιδανικό για ιστοτόπους που εστιάζουν στο blogging

Το WordPress.com είναι πάρα πολύ ‘τα πάντα για το ιστολόγιο’. Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο blogging – ή στην πραγματικότητα είναι ένα blog – τότε εσείς’χτύπησε χρυσό με αυτόν τον οικοδόμο. Ωστόσο, για οτιδήποτε άλλο’Πιθανότατα το βρίσκω πολύ περιοριστικό.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα# 1

# 2

Έρχεται με εξαιρετικά ενσωματωμένα εργαλεία και λειτουργίες bloggingΠολύ περιορισμένο για οτιδήποτε δεν είναι’t ένα blog – σκεφτείτε άκαμπτα πρότυπα, απογοητευτικά χαρακτηριστικά και ένα ξεπερασμένο backend
Σούπερ φθηνές τιμές – τα πληρωμένα προγράμματα WordPress.com ξεκινούν από μόλις 5 $ το μήνα (χρεώνονται ετησίως)Για να πραγματοποιήσετε περισσότερα από την πιο βασική προσαρμογή, εσείς’Θα χρειαστεί κάποια γνώση κωδικοποίησης

Το WordPress.com έχει δημιουργηθεί για blogging και μπορούμε πραγματικά’τονίζω αρκετά. Εάν η μικρή επιχείρησή σας βασίζεται σε ιστολόγια, ετοιμαστείτε για μια σειρά από εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες, όπως σχόλια, ετικέτες, επισημάνσεις “μου αρέσει”, κατηγορίες και για να εμφανίζονται οι αναρτήσεις σας στο ιστολόγιο ‘Αναγνώστης’ για εγγεγραμμένους αναγνώστες για προβολή στη ροή τους.

Εάν η επιχείρησή σας δεν είναι blog, ωστόσο, εσείς’Θα έχω μια δύσκολη στιγμή. Αλλά, γεια’απλώς πάρτε το λόγο μας – ως μέρος των δοκιμών χρηστών, δώσαμε στους συμμετέχοντες μια ώρα να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο για πλασματικές επιχειρήσεις ‘Shore Coffee House’ σε ένα σύνολο, και τους ζήτησε να μας δώσουν τις σκέψεις τους.

Ένας ιδιαίτερα απογοητευμένος συμμετέχων που χρησιμοποιεί το WordPress.com είπε:

“Το μισούσα, το μισούσα πραγματικά. Δεν είναι πραγματικά’το τσάι μου.”

Και οι άλλοι συμμετέχοντες ήταν’Είμαι ιδιαίτερα δωρεάν, είτε – βρήκαν ότι τα πράγματα δεν ήταν’Διαισθητικό, και δεν το έκαναν’Να κάνεις οπουδήποτε πλησιέστερα την πρόοδο της ώρας όσο κι αυτοί’δ αναμενόταν. Το’Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το WordPress.com βομβάρδισε πολύ όταν έφτασε στη Βαθμολογία Πελατών, κερδίζοντας το (κοινό) χαμηλότερο σημάδι οποιουδήποτε δομητή δοκιμάστηκε (3.5 / 5). Σημείωσε επίσης μόλις 2,4 / 5 για ευελιξία σχεδιασμού. το’Είναι δύσκολο να φτιάξεις τα πρότυπα του WordPress.com δικά σου.

Άρα, εκτός από το blogging, έχει το WordPress.com κάποια χαρακτηριστικά εξαργύρωσης; Η προσιτή τιμή του είναι σίγουρα ένα τεράστιο πλεονέκτημα – εκεί’s ένα δωρεάν πακέτο διαθέσιμο, και τα πληρωμένα ξεκινούν από μόλις $ 5 ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως). Το φθηνότερο σχέδιο – το ‘Προσωπικός’ σχέδιο – έρχεται επίσης με προσαρμοσμένο τομέα και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Οτι’είναι ένα πολύ καλό χτύπημα για τα χρήματα σας.

Αν εσύ’Είστε υπομονετικοί, και κατά προτίμηση έχετε λίγη γνώση κωδικοποίησης, θα μπορούσατε σίγουρα να κάνετε το WordPress.com να λειτουργεί για τον ιστότοπό της επιχείρησής σας – εσείς’απλά δεν το καθιστά εύκολο στον εαυτό σας με κανένα τρόπο.

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

 • Αναθεώρηση WordPress.com – ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα αυτού του δημιουργού blogging
 • WordPress.com vs WordPress.org – κατανοήστε τη διαφορά μεταξύ των πλατφορμών WordPress
 • Καλύτερες πλατφόρμες Blogging – εάν χρειάζεστε ένα blog, επιλέξτε από αυτήν τη λίστα

6

Ντόντα

Τα καλύτερα σχέδια προτύπων, αλλά περιορισμένη δημιουργική ελευθερία

Η Duda εμφανίζεται ως δημιουργός ιστοσελίδων για σχεδιαστές ιστοσελίδων, αλλά όχι’αφήστε αυτό να σας αποβάλει. Το’Είναι πραγματικά εξαιρετικά απλό να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας και το φθηνότερο σχέδιο κοστίζει ακριβώς 14 $ / μήνα.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα# 1

# 2

Πάνω από 90 καλά σχεδιασμένα πρότυπα για να διαλέξετεΔεν είναι η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την υποστήριξη SEO
Επιλογή δημιουργίας εξατομικευμένων ταξιδιών χρηστών, ακόμη και με το φθηνότερο πρόγραμμαΟι επιλογές προσαρμογής είναι αρκετά περιορισμένες – δεν είναι ιδανικές για όσους θέλουν μεγάλη δημιουργική ελευθερία

Λοιπόν, τι μπορούμε να σας πούμε για τη Ντούδα; Κατ ‘αρχάς, τα πρότυπα είναι καλά. Πολύ καλό. Σίγουρα, δεν το κάνουν’Όλοι έχουν αυτήν τη μοντέρνα, μινιμαλιστική εμφάνιση που έχετε με το Squarespace, αλλά αισθάνονται πραγματικά κάπως – όπως οι ιστότοποι που χρησιμοποιείτε ευτυχώς καθημερινά για καθημερινές επιχειρήσεις.

Οτι’Γιατί η Duda βγαίνει στην κορυφή για σχεδιασμό ιστοσελίδων μικρών επιχειρήσεων, βαθμολογώντας 4,6 / 5, ενώ η Squarespace εξακολουθεί να κατέχει την κορυφαία θέση για ιστότοπους χαρτοφυλακίου ή φωτογραφίας – βασικά οτιδήποτε’με σούπερ εικόνα.

Αλλά το κομμάτι που μας ενθουσιάζει περισσότερο για τον Ντόντα? Εξατομικευμένη. Χρήστης. Ταξίδια.

Έτσι, η Duda προσφέρει σήμερα δύο σχέδια – ένα στο 14 $ / μήνα για τη δημιουργία ενός ιστότοπου και ένα στα 74 $ / μήνα για τις εταιρείες. Ακόμα και με το φθηνότερο πακέτο του, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες βλέπουν τον ιστότοπό σας, ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας για πρώτη φορά, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίσετε ένα βίντεο σχετικά με τις υπηρεσίες σας. Και αν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας από μια κοντινή τοποθεσία, μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί για να σας καλέσει. Αυτό είναι πραγματικά έξυπνο υλικό για έναν δημιουργό ιστότοπων και είναι εύκολο για όλους να το οργανώσει – απλώς κάντε κλικ ‘Προσωποποιώ’ κάτω από τη δεξιά πλευρά του κύριου ταμπλό και, στη συνέχεια, επιλέξτε a ‘Κανόνας’. Εδώ μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις banner.

Λοιπόν, πού πέφτει η Ντόντα; Κατ ‘αρχάς, η υποστήριξη SEO δεν είναι’πραγματικά εκεί. Αν εσύ’βασίζομαι στην εύρεση στο Google’αποτελέσματα αναζήτησης, εσείς’Θα πρέπει να διαβάσω βασικές συμβουλές SEO για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί – δεν το κάνετε’Λάβετε τις οδηγίες και τους οδηγούς που κάνετε με άλλους κατασκευαστές. Και δεύτερον, ενώ τα σχέδια είναι φοβερά, δεν υπάρχει’τόνος εύρους προσαρμογής. Μερικοί άνθρωποι συμπαθούν αυτήν την προσέγγιση, αλλά εάν εσείς’μετά από ένα δημιουργικό έργο, τότε αυτό μπορεί να είναι πολύ περιοριστικό.

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

 • Επανεξέταση Duda – αποκτήστε το πλήρες lowdown του Duda, συμπεριλαμβανομένων όλων των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του

7

Κτυπητά

Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη και για τη δημιουργία πολλών μικρών ιστότοπων

Οι εντυπωσιακές βαθμολογίες είναι αρκετά καλές – οι χρήστες μας το άρεσαν όσο και οι πιο δημοφιλείς κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Squarespace και GoDaddy – αλλά παρόλο που’Έχει καλή αξία, έχει κάποια σοβαρά μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα# 1

# 2

Χρήσιμη, προληπτική ομάδα υποστήριξηςΜπορείτε να δημιουργήσετε ιστότοπους μίας σελίδας, δηλαδή’Δεν είναι μια επεκτάσιμη λύση
Μπορείτε να δημιουργήσετε δύο ιστότοπους με το φθηνότερο πακέτο 8 $ / μήνα και να πουλήσετε έως και πέντε προϊόνταΧάνει την ποιότητα των χαρακτηριστικών και το βάθος των κατασκευαστών που εμφανίζονται υψηλότερα σε αυτήν τη λίστα

Αφήνω’Ξεκινήστε με αυτό που μας αρέσει για το Strikingly. Πρώτο επάνω: Λειτουργοί ευτυχίας. Ναι, το άκουσες σωστά.

Όχι μόνο το Strikively παίρνει στο σπίτι το στέμμα για την πιο ονομαστικά ομάδα υποστήριξης, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται και για το πιο ενεργό. Σε διάφορα σημεία καθ ‘όλη τη διάρκεια της δημιουργίας του ιστότοπού σας, θα εμφανιστεί ένα μικρό κουτί συνομιλίας που θα σας προσκαλεί να μιλήσετε στον Υπεύθυνο Ευτυχίας σας – μια επιλογή που’s διαθέσιμο 24/7. Υπάρχουν επίσης κάθε είδους χρήσιμα εκπαιδευτικά βίντεο στο Strikingly’ιστότοπος. Το’Δεν είναι περίεργο που σημείωσε εντυπωσιακό 4,5 / 5!

Κτυπητά’Τα σχέδια είναι πολύ λογικά. Διατίθεται δωρεάν πρόγραμμα, αλλά όπως πάντα, σας προτείνουμε να πάτε Premium για αυτήν την επαγγελματική εμφάνιση. Τα πακέτα Premium κυμαίνονται από 8 $ – 49 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως) και μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα πακέτα δωρεάν για 14 ημέρες.

Σχετικά με το φθηνότερο πρόγραμμα πληρωμής (το ‘Περιορισμένος’ σχέδιο), μπορείτε να δημιουργήσετε δύο ιστότοπους, να πουλήσετε έως και πέντε προϊόντα και να αποκτήσετε ένα δωρεάν domain name για το πρώτο έτος – δείτε, σας το είπαμε’προσιτή!

Λοιπόν, πώς είναι’κάτω στην έκτη θέση; Το κύριο ζήτημα για εμάς είναι ότι το Strikingly σας επιτρέπει μόνο να δημιουργήσετε ιστότοπους μιας σελίδας. Οι σύνδεσμοι πλοήγησης προς τα κάτω ή απέναντι από την κορυφή σας μεταφέρουν σε ενότητες που βρίσκονται πιο κάτω από την αρχική σελίδα. Οτι’εντάξει εάν απλά πρέπει να παρουσιάσετε μια επισκόπηση – Σχετικά με εμάς, Χαρτοφυλάκιο, Επικοινωνήστε μαζί μας – αλλά εάν θέλετε να αναπτύξετε πραγματικά τον ιστότοπό σας, αυτή η σελίδα αρχίζει να παίρνει πολύ καιρό. Το’πιστεύει ότι ο μέσος άνθρωπος κάνει κύλιση περίπου 22,7 μέτρα στο τηλέφωνό του κάθε μέρα – αλλά πιθανότατα κέρδισε’να είστε πολύ ενθουσιασμένοι εάν ο ιστότοπός σας είναι υπεύθυνος για το μεγαλύτερο μέρος αυτού.

Οι ιστότοποι μίας σελίδας σημαίνουν ότι τα ιστολόγια και οι κατηγορίες προϊόντων είναι επίσης αδιαμφισβήτητα. Έτσι, ενώ το Strikingly έχει πολύ λογικές τιμές, είναι’Δεν είναι πραγματικά μεγάλη αξία – σημειώνοντας μόλις 3,5 / 5 στην έρευνά μας.

Αν λοιπόν πρέπει να δείξετε ένα ‘γεύση’ από ένα ή δύο έργα που έχετε εν κινήσει, το Strikingly είναι μια ασφαλής και εξαιρετικά φθηνή επιλογή. Αν εσύ’μετά από κάτι λίγο πιο επεκτάσιμο, κοιτάξτε τις επιλογές στη λίστα.

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

 • Strikingly Review – μια λεπτομερής κριτική για το Strikingly’χαρακτηριστικά, τιμές και άλλα

8

Ιστότοπος123

Ευκολότερο στη χρήση

Αφήνω’Φανταστείτε ότι μια νύχτα, οι κακοί άνδρες ήρθαν και ζήτησαν να τους φτιάξετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο αμέσως – ‘αμέσως, αλλιώς!’ Σε αυτό το τρομακτικό σενάριο, το Site123 μπορεί να είναι ακριβώς ο δημιουργός σας’d φτάνω για.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα# 1

# 2

Η προσέγγιση με τη βοήθεια του σχεδιασμού το καθιστά εξαιρετικά γρήγορο και εύκολο στη χρήσηΤα σχέδια μοιάζουν με ημερομηνία
Υπέροχη ομάδα υποστήριξης ειδικών διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίαςΕάν θέλετε να έχετε περισσότερα από έναν βασικό ιστότοπο, αρχίζει να εμφανίζεται αρκετά γρήγορα

Γιατί να επιλέξαμε το Site123 για να μας βγάλει από αυτήν την ιδιαίτερα εξειδικευμένη μαρμελάδα; Επειδή’Είναι υπέροχο για τη ζωντανή προβολή ενός ιστότοπου πολύ εύκολα και αρκετά γρήγορα – όσο εσείς’δεν είναι πολύ πολύτιμο για το τελικό αποτέλεσμα. Το Site123 διαθέτει επίσης μια φοβερή μικρή ομάδα υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Ωστόσο, ενώ το Site123 μπορεί να είναι εξαιρετικά γρήγορο στη ρύθμιση, μπορείτε’Δεν αρνούμαι ότι το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πολύ παλιό. Το Site123 έχει επίσης χαμηλή βαθμολογία για χαρακτηριστικά, που έρχεται στην τελευταία θέση με 2,6 / 5. Έτσι, παρόλο που προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο – με το μοναδικό πληρωμένο πακέτο που κοστίζει μόλις 10,80 $ το μήνα – η βαθμολογία της αξίας για τα χρήματα είναι πραγματικά κακή, και πάλι έρχεται στην τελευταία θέση.

Ένας από τους χρήστες μας χτύπησε πραγματικά το καρφί στο κεφάλι με τα σχόλιά τους:

“Το’Εντάξει, αλλά αν θέλετε να έχετε περισσότερα από έναν βασικό ιστότοπο, αρχίζει να εμφανίζεται αρκετά γρήγορα.”

Έτσι, εκτός αν εσείς’είμαι εξαιρετικά σίγουρος για όλα τα πράγματα στο διαδίκτυο – ή βιάζουμε το επόμενο επίπεδο – εμείς’Σας προτείνω να επιλέξετε έναν άλλο εύκολο στη χρήση ιστότοπο, όπως το Wix, το GoDaddy ή το Duda.

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

 • Αναθεώρηση SITE123 – μάθετε τα πάντα για αυτό το εργαλείο δημιουργίας στην πλήρη αναθεώρησή μας

9

Δημιουργός Jimdo

Απλό, αλλά δεν διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά

Αν εσύ’διαβάσατε όλο αυτό το άρθρο (ευχαριστώ που έχετε κολλήσει μαζί μας!), τότε εσείς’Πιθανότατα έχω παρατηρήσει ότι οι κατασκευαστές ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις στο κάτω μέρος της λίστας μας γίνονται απλούστεροι – αλλά όχι απαραίτητα προς το καλύτερο. Ο Jimdo είναι ένας τέτοιος οικοδόμος.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα# 1

# 2

Με ένα δωρεάν πακέτο διαθέσιμο και πληρωμένα προγράμματα ξεκινώντας από μόλις $ 9 / μήνα (χρεώνεται ετησίως), ο Jimdo σημείωσε αρκετά καλή σχέση ποιότητας / τιμής (3.2 / 5)Περιορισμένη βοήθεια και υποστήριξη – περιορίζεται από το σχέδιό σας και διατίθεται μόνο μέσω email
Δυστυχώς να επεξεργαστείτε και να τακτοποιήσετε στοιχεία, και γενικά δεν έχουν καλό βάθος χαρακτηριστικών

Υφηγητής’για να μας κάνετε λάθος, ο Jimdo είναι πολύ καλύτερος από πολλούς κατασκευαστές ιστοσελίδων στην αγορά – και πρέπει να γνωρίζουμε, εμείς’δοκίμασα πάνω από 50 – αλλά αυτό’είναι χειρότερο από τα άλλα οκτώ που εμφανίζονται σε αυτήν τη λίστα.

Ο Jimdo είναι πολύ απλός, ναι – αλλά στον κόσμο των δημιουργών ιστοσελίδων σήμερα, αυτό’δεν είναι πλέον κάτι ιδιαίτερο. Οι μεγάλοι παίκτες εξελίσσονται συνεχώς για να βελτιώσουν την ευκολία χρήσης τους και το βάθος των χαρακτηριστικών τους, ενώ υπηρεσίες όπως ο Jimdo Creator παραμένουν πίσω.

Όταν ανταποκρίθηκε στα κριτήρια δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις, σημείωσε ιδιαίτερα κακή για ευελιξία στο σχεδιασμό. Το’είναι απλό να προσθέσετε στοιχεία – αλλά αν προσπαθήσετε να τα επεξεργαστείτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, εσείς’Θα διαπιστώσω ότι η διαδικασία είναι πολύ απογοητευτική. Φαίνεται αρκετά ωραίο, αλλά εσύ’έχω πολύ μικρό έλεγχο.

Η Βοήθεια και η Υποστήριξη ήταν ένα άλλο αξιοσημείωτο χαμηλό σημείο και ο Jimdo σημείωσε μόλις 1.7 / 5 σε αυτόν τον τομέα. Με το πιο ακριβό πρόγραμμα, εσείς’εγγυημένη απάντηση σε λιγότερο από μία ώρα. Για όσους έχουν φθηνότερο σχέδιο, ωστόσο, εσείς’κοιτάζω 1-2 εργάσιμες ημέρες – δεν είναι ιδανικό αν έχετε σοβαρό πρόβλημα. Όλη η βοήθεια και η υποστήριξη γίνεται επίσης μέσω email, το οποίο από μόνο του αισθάνεται πολύ λιγότερο χρήσιμο (και μοντέρνο) από τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας που προτιμούν οι περισσότεροι κατασκευαστές.

Ωστόσο, ο Jimdo έχει κάποιες ιδιότητες εξαργύρωσης. Διατήρησε αρκετά καλά στο τμήμα της αξίας για τα χρήματα, σημειώνοντας 3,2 / 5. Εκεί’είναι ένα δωρεάν πακέτο, καθώς και πληρωμένα που κυμαίνονται από το πρόγραμμα Έναρξη με μόλις $ 9 / μήνα, έως το Απεριόριστο πρόγραμμα στα 39 $ / μήνα (όλες οι τιμές χρεώνονται ετησίως). Έτσι, παρόλο που έχει τους περιορισμούς του, προσφέρει ένα από τα φθηνότερα πληρωμένα προγράμματα.

Συνολικά, ο Jimdo Creator δεν είναι’αρκετά ακόμα, αλλά αυτό’στο δρόμο του. Και εκεί’δεν βλάπτει κανείς να ξεκινήσει το δωρεάν πρόγραμμα για να δείτε πώς θα το προχωρήσετε – μπορείτε εύκολα να κάνετε αναβάθμιση σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αν σας αρέσει η αίσθηση, ή να μεταβείτε σε άλλο οικοδόμο αν δεν το κάνετε’τ.

Άλλοι χρήσιμοι οδηγοί

 • Jimdo Review – μάθετε περισσότερα και δείτε αν το Jimdo είναι κατάλληλο για εσάς
 • Wix vs Weebly vs Squarespace εναντίον Jimdo – η απόλυτη σύγκριση

Πώς να επιλέξετε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις

Πριν βυθιστείτε και αρχίσετε να χτίζετε τον ιστότοπό σας, αυτό’Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι σημαντικό για τη μικρή επιχείρησή σας.

Οι δημιουργοί ιστότοπων είναι ιδανικοί για καλλιτέχνες, κατόχους καφετεριών, ιδιοκτήτες ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, φωτογράφους, συγγραφείς, έμποροι τέχνης, εστιατόρια, σχεδιαστές γάμου, κηπουροί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί – η λίστα είναι ατελείωτη.

Αλλά ένας υδραυλικός, για παράδειγμα, θα έχει πολύ διαφορετικές ανάγκες από έναν φωτογράφο γάμου.

Κάποιος χρειάζεται μια φόρμα κράτησης ηλεκτρονικής παραγγελίας, ενώ ο άλλος χρειάζεται να προσθέσει και να ανεβάσει εικόνες υψηλής ποιότητας.

Αναρωτηθείτε: ποιοι είναι οι πελάτες σας; Θέλετε να διαφημίσετε την επωνυμία σας; Ή πρέπει να κάνετε κρατήσεις στο διαδίκτυο?

Πάρτε λίγο χαρτί και γράψτε τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε (πάρτε κρατήσεις στο διαδίκτυο, για παράδειγμα), τι σας προσφέρει’σας αρέσει ο ιστότοπός σας να περιλαμβάνει (μια σελίδα ιστολογίου ή ένα ‘Σχετικά με εμάς’ ενότητα) και ποιος είναι το κοινό-στόχος σας.

Ίσως αξίζει επίσης να κάνετε το σύντομο κουίζ 4 ερωτήσεων λάβετε προτάσεις προσαρμοσμένες ακριβώς σε αυτό που θέλετε για τον ιστότοπό σας.

κουίζ δημιουργίας ιστότοπων

Εδώ είναι πέντε παράγοντες εμείς’ένωσα μαζί. Αυτοί’δεν είναι τα πάντα, αλλά αυτοί’είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να αποφασίσετε τι πρέπει να δώσει προτεραιότητα στον ιστότοπο της μικρής επιχείρησής σας (και ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος κατασκευαστής ιστότοπων για εσάς):

 1. Ευκολία στη χρήση
 2. Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
 3. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 4. Εικόνες & Πρότυπα
 5. Βοήθεια & Υποστήριξη

1. Ευκολία χρήσης

Όλοι οι κορυφαίοι κατασκευαστές μας για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη και μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε ακόμα κι αν δεν το κάνετε’Έχω ένα τεχνικό οστό στο σώμα σας.

Ακούγεται καλό?

Όλα προσφέρουν επίσης δωρεάν δοκιμές, ώστε να μπορείτε να πειραματιστείτε και να παίξετε για να μάθετε ποιος οικοδόμος βρίσκετε τον ευκολότερο στη χρήση, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε κανένα δικό σας χρήμα.

Σκεφτείτε το σαν να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά ρούχα προτού αποφασίσετε για τη σωστή στολή για ένα πάρτι.

Κατά τη δοκιμή κάθε δημιουργού ιστότοπων, αναρωτηθείτε:

 • Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και πρότυπα εύκολα, χωρίς να βλάψετε τον ιστότοπό σας’διάταξη?
 • Θεωρείτε εύκολο να κάνετε αλλαγές, όπως ενημέρωση στοιχείων επικοινωνίας και προσθήκη νέων προϊόντων?
 • Είναι ο δημιουργός ιστότοπων ικανός να παρέχει τις δυνατότητες που χρειάζεστε; Για παράδειγμα, εάν εσείς’είστε ένα εστιατόριο και θέλετε να κάνετε online κρατήσεις, μπορείτε να προσθέσετε μια φόρμα κράτησης στον ιστότοπό σας?
 • Είναι τα χρώματα και τα πρότυπα κατάλληλα για την επιχείρησή σας; Μια λογιστική εταιρεία, για παράδειγμα, θα χρειαστεί διαφορετικά σχέδια χρωμάτων και πρότυπα σε έναν τοπικό πωλητή παγωτού.

Μπορούμε να σας δείξουμε προς την κατεύθυνση των καλύτερων κατασκευαστών ιστότοπων μικρών επιχειρήσεων, αλλά μπορούμε’Πείτε απολύτως ποιο είναι το καλύτερο για εσάς, επειδή πολλά από αυτά εξαρτώνται από προσωπικές προτιμήσεις. Οτι’γιατί σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε κάθε έναν από τους προτεινόμενους κατασκευαστές ιστότοπων και δείτε αν λειτουργεί για τη μικρή σας επιχείρηση.

Οι Wix και Weebly προσφέρουν και τα δύο δωρεάν βασικά προγράμματα, αλλά αν εσύ’Είστε σοβαροί για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού ιστότοπου μικρών επιχειρήσεων, σας συμβουλεύουμε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες που θα βοηθήσουν το κατάστημά σας να ξεχωρίζει.

Όσο πιο εύκολο βρίσκετε ο οικοδόμος για χρήση, τόσο περισσότερο χρόνο θα πρέπει να παίξετε με τον ιστότοπό σας’χρωματικός συνδυασμός και επωνυμία, γράψτε περιγραφές προϊόντων και εικόνες κορυφαίας ποιότητας – όλα τα πράγματα που θα κάνουν το κατάστημά σας να ξεχωρίζει!

2. Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Οι ιστότοποι κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Pinterest, το Instagram και το Twitter μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τα μάτια στον ιστότοπο της μικρής επιχείρησής σας.

Είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας σημαντικός τρόπος που σκοπεύετε να δημιουργήσετε πωλήσεις ή να αλληλεπιδράσετε με πελάτες?

Εάν η απάντηση’Ναι, τότε εσύ’Θέλω έναν δημιουργό ιστότοπων που εστιάζει στην ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων (όσο καλύτερη είναι η ενσωμάτωση, τόσο πιο εύκολο θα είναι να προωθήσετε την επιχείρησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να αφιερώσετε ώρες του χρόνου σας).

Μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας Wix, για παράδειγμα, δωρεάν με Instagram, Facebook και Twitter. μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα Facebook όπως το αναδυόμενο κουμπί στον ιστότοπό σας. Όλοι οι προτεινόμενοι κατασκευαστές ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις διαθέτουν διαφορετικά επίπεδα ενσωμάτωσης κοινωνικών μέσων επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμές για να παίξετε και να επεξεργαστείτε ποια είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ελέγξτε αν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που έχετε επιλέξει θα σας επιτρέψει:

 • Προσθέστε εικονίδια που συνδέονται με τις σελίδες κοινωνικών μέσων.
 • Τραβήξτε περιεχόμενο από τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όπως ένα ‘tweet της ημέρας’ – στον ιστότοπό σας.
 • Δημοσιεύστε περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας απευθείας στις κοινωνικές σας πλατφόρμες

3. Μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η ψυχή πολλών μικρών επιχειρήσεων.

Το’είναι ένας φανταστικός τρόπος σύνδεσης σε πραγματικά προσωπικό επίπεδο με τους πελάτες σας και εάν βασίζεστε στην αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ακόμη και σε έναν μικρό αριθμό) ή θέλετε να λάβετε μια προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρηση και να αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε εσείς’Θέλω ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το γραμματοκιβώτιό σας.

Αν εσύ’έχετε ήδη δημιουργήσει μια μεγάλη λίστα email ή στοχεύετε να αποκτήσετε γρήγορα πολλούς νέους συνδρομητές email, Προεπισκόπηση App Store για να σας βοηθήσουμε να κλιμακώσετε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Squarespace προσφέρει ενοποίηση με το MailChimp – ένα εξαιρετικό εργαλείο email που εμείς’Έχω χρησιμοποιήσει πριν από αυτό’Έχει σχεδιαστεί με τις ίδιες αρχές μεταφοράς και απόθεσης με τους δημιουργούς ιστότοπων.

Μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές καμπάνιες email χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε γλώσσες κωδικοποίησης όπως HTML (Hypertext Markup Language – χρησιμοποιείται για την προσθήκη στυλ γραμματοσειράς, όπως πλάγια και έντονη γραφή και για την προσθήκη συνδέσμων σε κείμενο) και σε καμία στιγμή δεν στέλνει επαγγελματικά email στους πελάτες σας.

Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε το ενδιαφέρον για τη μικρή επιχείρησή σας (ίσως εσείς’έχετε μια εκδήλωση στο κατάστημα για την οποία θέλετε να υπενθυμίσετε στους χρήστες), προσθέστε αξιοπιστία στην εταιρεία σας και διατηρήστε επαφή με πιστούς πελάτες.

Με τη χρήση email marketing, εσείς’προσθέτοντας ξανά μια άλλη συμβολοσειρά στον ιστότοπό σας’πλώρη.

4. Εικόνες και πρότυπα

Οι δημιουργοί ιστότοπων διαθέτουν πολλές δωρεάν φωτογραφίες και πρότυπα αποθεμάτων για να κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται ευκρινές και κομψό. Αλλά διαφορετικοί ιστότοποι έχουν διαφορετικές ανάγκες εικόνας, έτσι ακόμα κι αν οι πέντε κορυφαίοι κατασκευαστές ιστοτόπων μας’ πρότυπα και εικόνες καλύπτουν σχεδόν κάθε κλάδο, αυτό’Αξίζει πρώτα να ελέγξετε ότι τα πρότυπα και οι εικόνες που προσφέρουν ικανοποιούν τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Για παράδειγμα, εάν εσείς’είσαι εταιρεία λογιστικής, εσύ’θα χρειαστείτε πρότυπα που υπονοούν ικανότητες και έρχονται με επαγγελματικές εικόνες, όπως εργαζόμενοι σε κοστούμια ή μπλοκ γραφείων, σωστά?

Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε οπτικά εφέ (μπορεί να είστε φωτογράφος ή φανταχτερό εστιατόριο), τότε μπορεί να κλίνει προς έναν οικοδόμο που παρέχει τις πιο όμορφες και στιλβωμένες εικόνες, όπως το Squarespace.

Όσο καλύτερα μπορείτε να κάνετε την εμφάνιση της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας, τόσο περισσότεροι πελάτες θα σας ανταμείψουν με την αφοσίωση στην επωνυμία και τα δολάρια.

5. Βοήθεια & Υποστήριξη

Οταν εσύ’εκκινώντας εκ νέου τον ιστότοπό σας για μικρές επιχειρήσεις, κάθε υποστήριξη που λαμβάνετε μπορεί να κάνει μια πραγματική διαφορά.

Όλοι οι προτεινόμενοι κατασκευαστές μας προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου και διαδικτυακής συνομιλίας, έτσι κι εσείς’ποτέ δεν αφήσατε μόνοι σας όταν προσπαθείτε να βγείτε από τον ιστότοπό σας.

Στην εμπειρία μας Wix’Το Κέντρο βοήθειας παρέχει την πιο σε βάθος συλλογή σεμιναρίων και βίντεο για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Γουέμπλι’Οι οδηγοί και οι πληροφορίες εξακολουθούν να είναι πολύ χρήσιμες, αλλά όχι τόσο πειστικές όσο το Wix’s ή Squarespace’υποστήριξη.

Όσο λιγότερο χρόνο ξοδεύετε με το πώς να προσθέσετε ένα χαρακτηριστικό ή να αλλάξετε ένα στοιχείο στυλ, τόσο περισσότερο χρόνο πρέπει να εστιάσετε στο πώς θα κάνετε τον ιστότοπό σας μοναδικό και θα προσελκύσετε επισκέπτες.

Εδώ δημιουργείται ένας ιστότοπος’Η υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι πολύτιμη.

Η υποστήριξη πελατών πρώτης κατηγορίας μπορεί να είναι σαν να έχετε ξεναγό σε διακοπές σε μια πολυσύχναστη πόλη: μπορούν να σας δείξουν τον σωστό τρόπο να πάτε, να επισημάνετε συναρπαστικά χαρακτηριστικά και να βοηθήσετε στην οργάνωση του χρόνου σας.

9 Καλύτεροι Κατασκευαστές Ιστοσελίδων Μικρών Επιχειρήσεων: Τελικές σκέψεις

Στο παρελθόν, ίσως ανησυχούσατε ότι η κατασκευή ενός ιστότοπου θα ήταν πολύ ακριβή (εσείς’είναι μια μικρή επιχείρηση, όπου’τα χρήματα προέρχονται από;) ή πολύ δύσκολο (εσείς’δεν είστε ειδικός σε υπολογιστές, πώς υποτίθεται ότι θα δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν;).

Λάβαμε υπόψη όλες αυτές τις κοινές ανάγκες και ανησυχίες για μικρές επιχειρήσεις όταν αξιολογήσαμε αυτούς τους δημιουργούς ιστότοπων και ένα από αυτά τα εννέα είναι μια σταθερή βάση για έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων.

Εμείς’Εξετάσαμε εννέα από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις…

 1. Wix – Το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις.
 2. Squarespace – Καλύτερο για ταχέως αναπτυσσόμενες μικρές επιχειρήσεις ή νεοσύστατες επιχειρήσεις.
 3. Weebly – Μεγάλη σχέση ποιότητας / τιμής.
 4. GoDaddy – Καλύτερο για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με επίγνωση του χρόνου.
 5. WordPress.com – Ιδανικό για ιστοτόπους που εστιάζουν στο blogging.
 6. Duda – Τα καλύτερα σχέδια προτύπων, αλλά περιορισμένη δημιουργική ελευθερία.
 7. Εντυπωσιακά – Καλύτερο για βοήθεια και υποστήριξη και για τη δημιουργία πολλών μικρών ιστότοπων.
 8. Site123 – Ευκολότερο στη χρήση.
 9. Jimdo Creator – Απλό, αλλά δεν διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Καθένας από τους εννέα προτεινόμενους κατασκευαστές ιστότοπων για μικρές επιχειρήσεις σημαίνει ότι επιχειρηματίες όπως εσείς μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα προσλαμβάνοντας επαγγελματίες προγραμματιστές και σχεδιαστές.

Όποιο οικοδόμο κι αν επιλέξετε, εσείς’Θα μπορέσω να δημιουργήσω έναν λειτουργικό και εντυπωσιακό ιστότοπο που δημιουργεί τη μικρή επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, χωρίς καμία τεχνική τεχνογνωσία. Ενώ διαφορετικές επιχειρήσεις έχουν διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες, το Wix είναι ένα ασφαλές στοίχημα για οποιαδήποτε μικρή επιχείρηση, χάρη στην τεράστια επιλογή προτύπων, την εύκολη εγκατάσταση και την καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Εάν γνωρίζετε ότι η κύρια λειτουργία του ιστότοπού σας για μικρές επιχειρήσεις θα είναι η πώληση προϊόντων, τότε σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το BigCommerce ή το Shopify. Ενώ τα Wix, Squarespace και Weebly προσφέρουν όλες τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, το Shopify και το BigCommerce έχουν τα εργαλεία για να μεταφέρουν το κατάστημά σας στο επόμενο επίπεδο.

Χρησιμοποιήστε τις δωρεάν δοκιμαστικές προσφορές που προσφέρονται για να βρείτε το ιδανικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για τη μικρή σας επιχείρηση. Μόλις εσύ’επιλέξατε ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για τη μικρή σας επιχείρηση, σας συνιστούμε να διαβάσετε τον παρακάτω οδηγό ως το επόμενο βήμα σας.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο επιχείρησης έχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα παξιμάδια της κατασκευής του ιστότοπού της επιχείρησής σας.

Συχνές ερωτήσεις

Βρήκα αυτό το άρθρο χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me