Κριτική για τις τιμές Shopify – Πόσο κοστίζει το Shopify;


Contents

Κριτική τιμής Shopify

Κριτική Shopify Pricing


Εκτίμηση

4,5 στα 5 αστέρια

Ανατρέξτε στην ενότητα Προγράμματα τιμολόγησης Shopify

Η επιλογή του σωστού δημιουργού ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, ειδικά όταν προσπαθείτε να περιηγηθείτε σε κρυφές χρεώσεις για συναλλαγές ή χρεώσεις πιστωτικών καρτών.

Σε αυτήν την αναθεώρηση τιμών Shopify, εμείς’Θα διερευνήσουμε την παρανόητη έννοια των τελών συναλλαγής, πώς μπορείτε να τις αφαιρέσετε και πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από χρεώσεις πιστωτικής κάρτας.

Κριτική από τον Jeremy

Τελευταία ενημέρωση στις 15 Απριλίου 2020

Αφήνω’Για να είμαστε ειλικρινείς, όλοι θέλουμε μια καλή προσφορά αξιοποιώντας στο έπακρο τις αγορές, πληρώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο. Οι καιροί είναι σκληροί και μετράει κάθε δολάριο.

Αλλά όταν πρόκειται για την επιλογή ενός εργαλείου για την οικοδόμηση της επιχείρησής σας, η εκτίμηση τιμολόγησης είναι μόνο ένας παράγοντας από πολλούς, και εγώ’υποστηρίζω ότι αυτός ο παράγοντας δεν πρέπει να είναι ο πιο σημαντικός. Σε τελική ανάλυση, τι θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας – επιλέγοντας αυτόματα τα φθηνότερα εργαλεία ή επιλέγοντας τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία, ακόμα κι αν κοστίζουν περισσότερο ανά μήνα?

Σχέδια Shopify

Το Shopify προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης:

 • Το Shopify Basic κοστίζει 29 $ το μήνα, με 2,9% + 30¢ ανά διαδικτυακή συναλλαγή.
 • Το κύριο πρόγραμμα Shopify κοστίζει 79 $ ανά μήνα, με 2,6% + 30¢ ανά συναλλαγή.
 • Το Advanced Shopify κοστίζει 299 $ το μήνα, με 2,4% + 30¢ ανά συναλλαγή.

Η πλήρως φιλοξενούμενη πλατφόρμα Shopify Plus ξεκινά από 2.000 $ ανά μήνα.

Κορυφή συμβουλή! Εξοικονομήστε 10% σε όλα τα πακέτα Shopify εάν ​​εγγραφείτε σε ετήσιο πρόγραμμα ή 20% εάν εγγραφείτε για δύο χρόνια.shopify τιμολόγηση σε σύγκριση με την τιμή της πίτσαςΑν και δεν πρέπει να παραμείνετε στην τιμή του Shopify (ναι, δεν είναι το φθηνότερο εργαλείο εκεί έξω), δεν θα σας κοστίσει ακόμα ένα χέρι και ένα πόδι για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα με πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια των εσωτερικών μας δοκιμών, η Shopify κέρδισε 3,5 / 5 αστέρια στο δικό μας “σχέση ποιότητας και τιμής” κατηγορία. Βεβαίως, το Shopify δεν είναι ο φθηνότερος κατασκευαστής ηλεκτρονικού εμπορίου στην αγορά. Αλλά κατά την άποψή μου, είναι ένα από τα καλύτερα και αυτό’βελτιώνεται κάθε χρόνο.

Τι’s Το Shopify κάνει σε απάντηση στην πανδημία Covid-19?

Το’είναι μια αβέβαιη στιγμή για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε οποιαδήποτε επιχείρηση, αλλά μην’Μην ανησυχείτε – Το Shopify το καταλαβαίνει. Στην πραγματικότητα, έχει εισαγάγει μια δέσμη φοβερών νέων μέτρων για τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων τους επόμενους μήνες. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Διάθεση φυσικών και ψηφιακών δώρων καρτών σε όλα τα σχέδια. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες σας μπορούν να σας υποστηρίξουν χωρίς να αγοράσουν φυσικά προϊόντα αυτήν τη στιγμή.
 2. 200 εκατομμύρια δολάρια διαθέσιμα σε χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων (μόνο στις ΗΠΑ). Στο πλαίσιο μιας κυβερνητικής εταιρικής σχέσης, η Shopify Capital προσφέρει χρηματοδότηση για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν σε μια εποχή που ενδέχεται να έχουν χαμηλά μετρητά.
 3. Επέκταση της δωρεάν δοκιμής σε 90 ημέρες. Το Shopify έχει επεκτείνει τη δωρεάν δοκιμή του από 14 ημέρες σε 90, δίνοντας στους εμπόρους ακόμη περισσότερο να δοκιμάσουν την υπηρεσία χωρίς κίνδυνο.
 4. Υποστήριξη κοινότητας και ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια. Εικονικός ‘συναντήσεις’ με την κοινότητα Shopify για κοινή χρήση σοφίας και υποστήριξης.

Μεγάλα kudos στο Shopify για τη γρήγορη ανταπόκρισή του και τη δέσμευσή του να υποστηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις τώρα και πάντα.

1

Πόσο είναι το Shopify?

Το κόστος του Shopify’Τα προγράμματα τιμολόγησης ανά μήνα είναι:

 • Βασικό Shopify: 29 $
 • Shopify: 79 $
 • Advanced Shopify: 299 $

shopify τιμέςΤα μηνιαία πακέτα τιμών του Shopify κυμαίνονται από 29 $ έως 299 $ ανά μήνα.

Σύγκριση σχεδίων Shopify

Τα διαφορετικά σχέδια φέρνουν μαζί τους διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Εδώ’είναι η αναλυτική περιγραφή του τι προσφέρει κάθε σχέδιο.

Χαρακτηριστικά Βασικό ShopifyShopify Προηγμένο ShopifyΜηνιαία τιμήΤιμές πιστωτικών καρτών στο διαδίκτυοΤιμές πιστωτικής κάρτας προσωπικούΤέλη συναλλαγήςΑριθμός προϊόντωνΥποστήριξη 24/7Κωδικοί ΈκπτωσηςBloggingΔωρεάν SSLΔωροκάρτεςΛεπτομερής αναφοράΕγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιούΣύνθετες αναφορέςΑποστολή σε πραγματικό χρόνοΧαρακτηριστικά Βασικό ShopifyShopify Προηγμένο Shopify
29,00 $79,00 $299,00 $
2,9% + 0,30 $2,6% + 0,30 $2,4% + 0,30 $
2,7% + 0 $2,5% + 0 $2,4% + $ 0
Πληρωμές Shopify = 0,0%

Άλλοι επεξεργαστές = 2,0%

Πληρωμές Shopify = 0,0%

Άλλοι επεξεργαστές = 1,0%

Πληρωμές Shopify = 0,0%

Άλλοι επεξεργαστές = 0,5%

ΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
ΝαίΝαίΝαί
ΝαίΝαίΝαί
ΝαίΝαίΝαί
ΝαίΝαίΝαί
ΟχιΝαίΝαί
ΟχιΝαίΝαί
ΟχιΝαίΝαί
ΟχιΟχιΝαί
ΟχιΟχιΝαί

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τον πραγματικό πίνακα τιμών στο Shopify’ιστοσελίδα.

Basic Shopify (29 $ / μήνα)

Ξεκινάτε μια μικρή επιχείρηση ή προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική βιτρίνα για μια υπάρχουσα; Εάν το κατάστημά σας είναι πολύ μικρό και χρειάζεστε λίγη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτό είναι το σχέδιο για εσάς. Αλλά αν τα προϊόντα σας είναι ακριβά ή πουλάτε πολλά από αυτά, αυτό είναι ακριβό 2,9% + 30¢ η χρέωση συναλλαγής θα αυξηθεί γρήγορα.

Shopify (79 $ / μήνα)

Εάν η μικρή επιχείρησή σας αναπτύσσεται ραγδαία, εσείς’Θα χρειαστώ έναν ισχυρό ιστότοπο. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει πιο αναλυτικά δεδομένα και δυνατότητες αναφοράς, όπως δωροκάρτες και εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού.

Μια μικρή επιχείρηση μπορεί να μην χάσει αυτές τις δυνατότητες, αλλά όσο μεγαλύτερο μεγαλώνετε, τόσο περισσότερα έσοδα θα έχετε’Θα προσθέσω. Αν ο ιστότοπός σας αποφέρει μηνιαία έσοδα περίπου 5000 $, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για εσάς.

Advanced Shopify (299 $ / μήνα)

Μια μεσαία έως μεγάλη διαδικτυακή επιχείρηση μπορεί πάντα να μεγαλώνει περισσότερο. Εάν ο στόχος σας είναι να αυξηθείτε δέκα φορές μεγαλύτερος, αυτό το σχέδιο συνοδεύεται από αστρική αποστολή, τέλη συναλλαγών από κάτω προς τα κάτω και ακόμη πιο σύνθετες αναφορές.

Αυτή η επιλογή έχει σχεδιαστεί για εταιρείες με μηνιαία έσοδα άνω των 10.000 $. Σίγουρα, αυτό’είναι ακριβό, αλλά οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αυτό το σχέδιο μπορούν να ανακτήσουν μέρος ή το σύνολο του μηνιαίου κόστους χάρη στις πρόσθετες δυνατότητες και τις χαμηλότερες χρεώσεις.

Εκτός από τις προφανείς μηνιαίες διαφορές τιμολόγησης, ακολουθούν μερικές άλλες διαφορές που πρέπει να προσέξετε επίσης:

 • Τιμές πιστωτικής κάρτας – μειώνεται οριακά για υψηλότερα προγράμματα
 • Τέλη συναλλαγής – μειώνεται σημαντικά για υψηλότερα σχέδια
 • Εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού – πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα κέρδη αυτόματα. Λεπτομερής συζήτηση εδώ.

Τι γίνεται με το Shopify Lite και το Shopify Plus?

Εάν η τιμολόγηση για το Shopify’κέρδισαν τρία σχέδια’δουλεύω για σένα, don’απελπισία. Το Shopify έχει μια εξαιρετικά φθηνή επιλογή και μία σε επίπεδο επιχείρησης – ακόμη και αν κανείς δεν σας δώσει έναν ιστότοπο, ακριβώς. Εδώ’Τι προσφέρουν αυτά τα σχέδια.

Shopify Lite

Το σχέδιο Shopify Lite κέρδισε’να σας δώσω ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα. Αντ ‘αυτού, ενσωματώνεται με έναν προϋπάρχοντα ιστότοπο ή σελίδα κοινωνικών μέσων, επιτρέποντάς σας να συνομιλείτε με πελάτες, να δέχεστε πιστωτικές κάρτες και να δημιουργείτε τιμολόγια.

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για έναν χόμπι που έχει ήδη καθιερωμένη γωνία του Διαδικτύου και δεν σχεδιάζει να επεκταθεί. Κοστίζει μόλις 9 $ / μήνα.

Shopify Plus

Το Shopify Plus είναι ένα σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου σε επίπεδο επιχειρήσεων που απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις: Εσείς’Θα πληρώσετε για πιο ισχυρές δυνατότητες και για φιλοξενία ιστότοπων, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας δεν θα καταρρεύσει ποτέ όταν αυξάνεται η κίνηση.

Το σχέδιο στοχεύει σε ενέργειες με ετήσιο εισόδημα 1 εκατομμυρίου $ και άνω και κοστίζει 2.000 $ ή περισσότερα ανά μήνα. Για να λάβετε μια προσαρμοσμένη προσφορά για το Shopify Plus (δεν αναφέρεται στον παραπάνω πίνακα), πρέπει να μιλήσετε απευθείας στο Shopify.

Τώρα που εσύ’Συγκρίνατε τις επιλογές σας, μη διστάσετε να κάνετε κλικ στο παρακάτω κουμπί και να αρχίσετε να δοκιμάζετε το σχέδιο αυτό’είναι το καλύτερο για εσάς!

2

Πώς να εξοικονομήσετε 20% στο Shopify

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι στο Shopify’Στη σελίδα τιμολόγησης, η μηνιαία τιμή για κάθε πρόγραμμα προϋποθέτει ότι πληρώνετε σε πρόγραμμα από μήνα σε μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι αν αποφασίσετε να ακυρώσετε, σταματάτε να πληρώνετε. Περίοδος.

Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε στα προγράμματα 1 έτους ή 2 ετών, εξοικονομείτε 10% ή 20% αντίστοιχα.

Μηνιαίες έναντι ετήσιων δαπανών

Τιμές Shopify:

Σχέδια τιμολόγησης ShopifyShopify BasicShopifyAdvanced ShopifyΜηνιαίο1 χρόνος
$ / μήναΕξοικονόμηση (%)2-έτος
$ / μήναΕξοικονόμηση (%)
29,00 $79,00 $299,00 $
26,10 $71,10 $269,10 $
10%10%10%
23,20 $63,20 $239,20 $
20%20%20%

Πολύ συχνά, οι επιχειρήσεις πέφτουν στην παγίδα να εγκατασταθούν σε ένα σχέδιο από μήνα σε μήνα, και να μην το σκέφτονται πραγματικά. Χορηγείται, με ένα πρόγραμμα από μήνα σε μήνα, εσείς’έχω μεγάλη ευελιξία. Αλλά όταν το σκέφτεστε αυτό μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 1.435,20 $ για δύο χρόνια με την εγγραφή σας εκ των προτέρων, πληρώνει για να είναι λίγο πιο προνοητικό.

Το Shopify είχε την υψηλότερη βαθμολογία πελατών από οποιαδήποτε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στις δοκιμές χρηστών μας. Και θυμηθείτε, εσείς’Έχω ακόμη μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να το δοκιμάσω πρώτα.

3

Επεξήγηση Τιμών Πιστωτικής Κάρτας Shopify

Στο Shopify’Ο πίνακας τιμολόγησης, οι ενότητες Τιμές πιστωτικής κάρτας σχετίζονται με τις χρεώσεις που χρεώνεστε εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το Shopify Payments για να χειριστείτε τη διαδικασία πληρωμής σας.

Κόστος του Shopify

Όταν χρησιμοποιείτε μια πιστωτική κάρτα για αγορά στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης, υπάρχει μια χρέωση που θα πληρώσετε ανεξάρτητα από αυτό – μια χρέωση επεξεργασίας πληρωμών.

Όταν πηγαίνετε στο τοπικό μανάβικο για να αγοράσετε κάτι με την πιστωτική σας κάρτα, το μανάβικο πληρώνει μια χρέωση επεξεργασίας στον επεξεργαστή πληρωμών για να παραλάβει την πληρωμή από την τράπεζά σας και να την καταθέσει στην τράπεζά τους. Οτι’ακριβώς πώς λειτουργεί ο κόσμος του εμπορίου. Όλοι οι έμποροι πληρώνουν αυτό το τέλος.

Τούτου λεχθέντος, το μόνο πράγμα που μπορείτε να ελέγξετε είναι τα ποσοστά πιστωτικών καρτών και αυτό καθορίζεται από ποιον επεξεργαστή πληρωμών επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε.

Με το Shopify Payments, τα ποσοστά πιστωτικών καρτών / τα ποσοστά επεξεργασίας πληρωμών για διαδικτυακές συναλλαγές είναι τα εξής:

 • Βασικό πρόγραμμα Shopify – 2,9% + 30 σεντ ανά συναλλαγή
 • Πρόγραμμα Shopify – 2,6% + 30 σεντς ανά συναλλαγή
 • Προηγμένο πρόγραμμα Shopify – 2,4% + 30 σεντς ανά συναλλαγή

Σχέδια τιμολόγησης Shopify

Αυτά τα τέλη είναι σε βάση ανά συναλλαγή και όχι σε πωλήσεις ανά τεμάχιο. Έτσι, εάν κάποιος αγοράσει 10 widget από εσάς σε μία μόνο συναλλαγή, τα 30 σεντ χρεώνονται μόνο μία φορά και όχι σε κάθε στοιχείο.

(Σημείωση: Εάν πουλάτε προϊόντα αυτοπροσώπως Αγοράστε’s Σύστημα σημείων πώλησης, οι χρεώσεις της πιστωτικής κάρτας είναι χαμηλότερες)

Πώς λειτουργεί το Stripe με το Shopify

Το Shopify Payments είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Πουέρτο Ρίκο, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη.

Αν εσύ’δεν βρίσκονται σε αυτές τις χώρες, Το Shopify είναι πλήρως ενσωματωμένο με περισσότερους από 70 διαφορετικούς επεξεργαστές πληρωμών για αποδοχή πιστωτικών καρτών από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των επεξεργαστών πληρωμών εδώ.

4

Πώς να αποφύγετε τις χρεώσεις συναλλαγής Shopify

Βλέπω παράπονα για το Shopify’τα τέλη συναλλαγής αρκετά συχνά, συνήθως από εμπόρους που ανησυχούν για τον αντίκτυπο στα κέρδη τους.

Το Basic Shopify χρεώνει 2,9% + 0,30 $ ανά συναλλαγή, ενώ το Advanced Shopify πέφτει μόλις μισή ποσοστιαία μονάδα σε 2,4% + 0,30 $.

Αλλά Shopify’προκύψουν χρεώσεις συναλλαγής’είναι η μόνη σας επιλογή και αυτό το Q&Α πρέπει να ρίξει λίγο φως στις εναλλακτικές λύσεις.

Κόστος του Shopify

Φυσικά, κανείς δεν αρέσει να πληρώνει περισσότερα τέλη, ειδικά αν δεν το κάνετε’το σκέφτομαι’είναι απαραίτητο. Ωστόσο, πιστεύω ότι η έννοια του Shopify’Η χρέωση συναλλαγής είναι συνήθως παρεξηγημένη.

Αφήνω’αφιερώστε λίγα λεπτά διερευνώντας γιατί υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών πέραν των μηνιαίων προμηθειών προγράμματος, εάν υπάρχουν’είναι μοναδικό για το Shopify (ή αν είναι)’είναι απλώς ένα μάτσο άπληστοι άνθρωποι), και τι μπορείτε να κάνετε.

Πώς λειτουργούν τα τέλη συναλλαγής?

Κάθε φορά που ένας πελάτης αγοράζει από εσάς (μια συναλλαγή), ανάλογα με το πρόγραμμα Shopify στο οποίο έχετε εγγραφεί, θα χρεώνεται μια χρέωση συναλλαγής. Οι χρεώσεις είναι 2% για το πρόγραμμα Basic Shopify, 1% για το πρόγραμμα Shopify και 0,5% για το πρόγραμμα Advanced Shopify.

Τι είναι τα τέλη συναλλαγής?

Όταν οι αγοραστές επισκέπτονται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, περιηγούνται πριν λάβουν την απόφαση να αγοράσουν. Χρειάζεται πόροι για το Shopify για να τροφοδοτήσει τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου για να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει εντάξει και δεν λειτουργεί’σε συντριβή.

Επομένως, η ιδέα είναι ότι τα τέλη συναλλαγής βοηθούν το Shopify να διατηρεί το κατάστημά σας ανοιχτό και να λειτουργεί σε βέλτιστα επίπεδα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των επισκεπτών που έχετε στον ιστότοπό σας κάθε φορά (10 επισκέπτες ή ένα εκατομμύριο επισκέπτες).

Δεν’Το μηνιαίο τέλος προγράμματος καλύπτει ήδη αυτό?

Ναι και ΟΧΙ. Η μηνιαία χρέωση σάς παρέχει κυρίως πρόσβαση στην πλατφόρμα Shopify και εργαλεία πώλησης για να δημοσιεύσετε και να λειτουργεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Οι χρεώσεις συναλλαγής υπάρχουν για να διατηρούν συνεχώς το κατάστημα σας σε λειτουργία και χρεώνονται μόνο όταν κάποιος αγοράζει το προϊόν σας.

Τι γίνεται με άλλους παρόμοιους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου; Χρεώνουν τέλη συναλλαγής?

Ναι, αλλά σε διαφορετικές μορφές.

 • Για BigCommerce (Shopify’ο πλησιέστερος ανταγωνιστής), ακόμα κι αν δεν το κάνουν’t χρεώνει τέλη συναλλαγής για κάθε πώληση που πραγματοποιείτε, εάν παράγετε περισσότερα από ένα ορισμένο δολάριο πωλήσεων ανά 12 μήνες, αυτοί σας αυξάνουν αυτόματα σε υψηλότερο σχέδιο, ώστε να’Καταλήγω να πληρώνω περισσότερα ανά μήνα. Το Shopify δεν’τ “δύναμη” θα κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο σχέδιο, ανεξάρτητα από το πόσες πωλήσεις δημιουργείτε ανά μήνα.
 • Για Wix (ιδανικό εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου για νεοεισερχόμενους), κέρδισες’Πρέπει να πληρώσω τυχόν χρεώσεις συναλλαγής. Ωστόσο, για να πουλήσετε προϊόντα στο Wix, πρέπει να είστε είτε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου είτε στο VIP, τα οποία είναι λίγο πιο ακριβά ανά μήνα. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να πληρώσετε ένα ποσοστό ανά συναλλαγή στον πάροχο της πύλης πληρωμής σας, ο οποίος ο καθένας χρεώνει τη δική του τιμή (όλοι οι πάροχοι πύλης πληρωμής χρεώνουν αυτά τα τέλη).
 • Για Ολίσθηση, περιορίζουν το εύρος ζώνης που έχετε ανά μήνα (σκεφτείτε επίσης το εύρος ζώνης “εξουσία” που διατηρεί τον ιστότοπό σας σε λειτουργία. Όσο περισσότεροι αγοραστές επισκέπτονται το κατάστημά σας, τόσο μεγαλύτερο εύρος ζώνης χρησιμοποιεί), ενώ το Shopify σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης. Μόλις υπερβείτε το όριο εύρους ζώνης με το Volusion, εσείς’Θα πρέπει να αγοράσω επιπλέον εύρος ζώνης από αυτούς (που δεν το κάνουν’t λίστα πόσο κοστίζει, έτσι’θα είναι μια ωραία έκπληξη.)

Έτσι, οι χρεώσεις συναλλαγών εμφανίζονται σε διαφορετικές μορφές για πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου παρόμοιες με το Shopify.

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε το Shopify’τέλη συναλλαγής?

Ναί. Εάν χρησιμοποιείτε τις πληρωμές Shopify, αυτές’Θα αφαιρέσω όλα τα τέλη συναλλαγής.

Τι’είναι το αλίευμα; Υποθέτοντας ότι αν χρησιμοποιώ τις πληρωμές Shopify και το Shopify καταργεί όλες τις χρεώσεις συναλλαγών, πώς μπορούν να διατηρήσουν τον ιστότοπό μου ηλεκτρονικού εμπορίου σε ισχύ?

Το Shopify Payments σάς βοηθά να επεξεργάζεστε πληρωμές από τους πελάτες σας (συλλέξτε χρήματα από τον πελάτη σας και καταθέστε τα στον τραπεζικό σας λογαριασμό). Αυτή είναι η χρέωση της πιστωτικής κάρτας όπως συζητήθηκε λεπτομερώς παραπάνω.

Εάν χρησιμοποιείτε το Shopify Payments, τότε το Shopify θα κερδίσει τις χρεώσεις της πιστωτικής κάρτας.

Αυτό τους επιτρέπει να παραιτηθούν από τα τέλη συναλλαγής. Έτσι, αντί να πληρώνετε τέλη συναλλαγής συν χρεώσεις πιστωτικής κάρτας, απλά πρέπει να πληρώνετε τέλη πιστωτικής κάρτας εάν χρησιμοποιείτε το Shopify Payments. Εσείς’Πρέπει να το πληρώσω ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε άλλον επεξεργαστή πληρωμών (όπως το PayPal).

Η χρήση του Shopify Payments μου κοστίζει τίποτα περισσότερο?

Όχι. Το Shopify θα παραιτηθεί από τα τέλη συναλλαγής (εξοικονόμηση χρημάτων) και οι τιμές της πιστωτικής κάρτας είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερες από τους επεξεργαστές πληρωμών όπως το PayPal (εξοικονόμηση χρημάτων). Η χρέωση ανά συναλλαγή είναι σταθερή, δεν υπάρχουν διεθνείς χρεώσεις (εάν πουλάτε σε πελάτες εκτός της χώρας σας) και δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις.

Η χρήση του Shopify Payments θα με εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με τη χρήση άλλων παρόμοιων κατασκευαστών ηλεκτρονικού εμπορίου?

Ναί. Όπως συζητήθηκε, εάν χρησιμοποιείτε το BigCommerce, σας αναγκάζουν να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο πακέτο εάν υπερβείτε συγκεκριμένα επίπεδα πωλήσεων. Το Shopify δεν’Δεν απαιτείται να κάνετε αναβάθμιση καθόλου. Έτσι θεωρητικά, μπορείτε να πουλήσετε προϊόντα αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων και μπορείτε να παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Shopify’το χαμηλότερο πακέτο στα 29 $ ανά μήνα.

Με το BigCommerce, εσείς’Θα πρέπει να αναβαθμίσω σε υψηλότερο πρόγραμμα και να πληρώσω περισσότερα. Εάν χρησιμοποιείτε το Volusion, περιορίζουν το εύρος του εύρους ζώνης και εάν υπερβείτε το όριο, εσείς’Θα πρέπει να αγοράσω περισσότερα από αυτά.

Το Shopify σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης.

Είναι πολλοί χρήστες του Shopify που χρησιμοποιούν τις πληρωμές Shopify?

Ναί. Σύμφωνα με το Shopify, το 85% των χρηστών τους χρησιμοποιούν το Shopify Payments όταν είναι διαθέσιμο (για χρήστες που βρίσκονται στις ΗΠΑ, το Πουέρτο Ρίκο, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη) στο τέλος του 2017.

Αυτό πρέπει’να εκπλαγείτε καθόλου καθώς οι χρήστες εξοικονομούν χρεώσεις συναλλαγών, έχουν χαμηλότερα τέλη επεξεργασίας πιστωτικών καρτών και μπορούν να αρχίσουν να λαμβάνουν χρήματα μετά από 2 ημέρες.

Περίληψη FAQ

Όσον αφορά τα τέλη ανά συναλλαγή πωλήσεων, αυτό’είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Shopify Payments. Όχι μόνο το Shopify θα παραιτηθεί από όλα τα τέλη συναλλαγής, τα τέλη επεξεργασίας πιστωτικών καρτών είναι επίσης χαμηλότερα από το PayPal (και οι περισσότεροι άλλοι επεξεργαστές πληρωμών).

Δεν το κάνει’σας κοστίζει τίποτα περισσότερο για να χρησιμοποιήσετε το Shopify Payments όπως εσείς’Θα χρειαστεί ο επεξεργαστής πληρωμών για να χειριστεί τις πληρωμές ούτως ή άλλως.

5

Πρόσθετα κόστη Shopify που πρέπει να γνωρίζετε

Η λειτουργία μιας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου συνοδεύεται από μερικά επιπλέον έξοδα πέρα ​​από το βασικό σχέδιο ιστότοπου. Ακολουθούν τα επιπλέον πρόσθετα και χρεώσεις που ίσως χρειαστεί να λάβετε υπόψη.

Εφαρμογές

Μια ποικιλία από τρίτους παρόχους προσφέρουν εφαρμογές σχεδιασμένες να λειτουργούν με ιστότοπους Shopify στο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών Shopify, όπου φιλοξενούνται περισσότερες από 1.400 εφαρμογές.

Οι τιμές και οι λειτουργίες μπορεί να ποικίλλουν έντονα: Μια δωρεάν εφαρμογή επιτρέπει στους πελάτες να συνομιλούν με μια επιχείρηση απευθείας μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων Apple, ενώ μια άλλη εφαρμογή προσφέρει διαχείριση προμήθειας προϊόντων και αλυσίδας εφοδιασμού σε επίπεδο επιχείρησης και χρεώνει 299 $ ανά μήνα.

Ονομα τομέα

Μπορείτε να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα μέσω του Shopify: Η υπηρεσία ξεκινά από $ 14 για μια εγγραφή 1 έτους. Επισκεφτείτε το Shopify’σελίδα ονόματος τομέα για να αναζητήσετε το όνομα της επιχείρησής σας για να δείτε αν είναι’εξακολουθεί να είναι δωρεάν.

Φιλοξενία email

Το Shopify δεν’Προσφέρετε την ίδια φιλοξενία μέσω email, αλλά εάν έχετε έναν τομέα Shopify, εσείς’Θα μπορέσω να ρυθμίσω δωρεάν και απεριόριστη προώθηση email στον τομέα από μια υπηρεσία φιλοξενίας email τρίτου μέρους. Το επιπλέον κόστος ξεκινά όταν εσείς’πληρώνω για αυτήν την υπηρεσία φιλοξενίας: οι τυπικές χρεώσεις φιλοξενίας email κυμαίνονται από $ 1 έως $ 5 ανά μήνα.

Δεν το κάνεις’Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για αυτά τα πρόσθετα για να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών Shopify! Μη διστάσετε να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

6

Τιμές Shopify: Περίληψη

Ελπίζω αυτή η συζήτηση να αντιμετωπίζει τις πιο συχνά παρεξηγημένες πτυχές του τι κοστίζει κάθε μήνα για τη χρήση του Shopify.

Το Shopify είναι ένας από τους καλύτερους φιλοξενούμενους κατασκευαστές ηλεκτρονικού εμπορίου που διατίθενται στην αγορά σήμερα (δείτε την πλήρη κριτική μας εδώ). Αυτοί’δεν είναι το φθηνότερο, αλλά προσφέρουν την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Έχουν ένα πολύ ευρύ φάσμα εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου, σας προσφέρουν πρόσβαση στο App Store τους (πάνω από 1.400 εφαρμογές) και σε ένα οικοσύστημα σχεδιαστών θεμάτων και ειδικών. Το Shopify είναι ένας πολύ ισχυρός και ταχέως αναπτυσσόμενος δημιουργός διαδικτυακών καταστημάτων.

Αν εσύ’ψάχνετε για έναν οικοδόμο ηλεκτρονικού εμπορίου χαμηλού κόστους, τότε το Shopify δεν είναι η σωστή πλατφόρμα για εσάς (δείτε το διάγραμμα σύγκρισης ηλεκτρονικού εμπορίου για εναλλακτικές λύσεις).

Αλλά, αν εσύ’Είστε σοβαροί για την κατασκευή ενός επιτυχημένου διαδικτυακού καταστήματος, το Shopify είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Τα σχέδιά τους δεν είναι υπερβολικά ακριβά και στην πραγματικότητα είναι αρκετά προσιτά, δίνοντάς σας τα εργαλεία και την υποδομή για να ξεκινήσετε. Φανταστείτε εάν μπορούσατε να κερδίσετε 1.000 $ ανά μήνα από την επιχείρησή σας, το πρόγραμμα $ 29 ανά μήνα είναι αρκετά διαχειρίσιμο.

Στη συνέχεια, εάν επρόκειτο να αυξήσετε τις πωλήσεις σας σε 5.000 $ ανά μήνα με την πάροδο του χρόνου, το μηνιαίο κόστος αρχίζει να γίνεται αμελητέο.

Έτσι, ενώ 29 $ ή 79 $ το μήνα ακούγονται ακριβά όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, λάβετε υπόψη τους στόχους πωλήσεων της επιχείρησής σας μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα. Εάν θέλετε μόνο να δημιουργήσετε 200 $ ανά μήνα, τότε το Shopify πιθανώς δεν είναι κατάλληλο για εσάς.

Αλλά αν θέλετε να κερδίσετε χιλιάδες δολάρια το μήνα με την πάροδο του χρόνου, το Shopify είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που θα σας βοηθήσει να το κάνετε ακριβώς αυτό.

7

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι άδεια επιχείρησης για μια επιχείρηση Shopify?

Ίσως χρειαστείτε άδεια για μια επιχείρηση που λειτουργεί σε ιστότοπο του Shopify, αλλά εξαρτάται από την πολιτεία ή την πόλη σας’πολιτική. Εάν, ωστόσο, η πολιτεία σας χρησιμοποιεί φόρο επί των πωλήσεων, εσείς’Πιθανότατα θα πρέπει να λάβω πιστοποιητικό φόρου πωλήσεων μεταπωλητών, το οποίο συνήθως απαιτεί αίτηση και ονομαστική χρέωση.

Το Shopify χρεώνει για επιστροφές χρημάτων?

Όχι, το Shopify δεν χρεώνει τέλος συναλλαγής για μια πλήρως επιστρεφόμενη συναλλαγή. Το Shopify καταργεί αυτόματα τη χρέωση ή, εάν σας έχει ήδη χρεώσει, θα σας εκδώσει πίστωση στο επόμενο τιμολόγιό σας.

Ωστόσο, εάν μια αγορά έχει επιστραφεί μόνο εν μέρει, το Shopify εξακολουθεί να επιτρέπει την παραμονή της αρχικής χρέωσης συναλλαγής.

Το Shopify έχει κρυφές χρεώσεις?

Το Shopify δεν’Δεν έχετε κρυφές χρεώσεις: Εσείς’Θα πληρώσω για το συγκεκριμένο πρόγραμμά σας και μετά εσείς’Θα πληρώσω ένα πρόσθετο τέλος συναλλαγής για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στο κατάστημά σας. Ενώ μπορείτε επίσης να αγοράσετε τυχόν πρόσθετες εφαρμογές ή ονόματα τομέα που θέλετε, πρέπει’να εκπλαγείτε από οτιδήποτε υπάρχει στο τιμολόγιό σας.

Βρήκα αυτόν τον οδηγό χρήσιμο?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map