Tinjauan E-dagang GoDaddy 2020 | 3.7 Bintang


Terbaik untuk

Paling Mudah Digunakan


Kajian GoDaddy

Kedudukan keseluruhan

4 daripada 5 bintang

Perlu membina kedai dalam talian anda dalam sekelip mata? Tidak ada platform yang lebih pantas untuk digunakan daripada GoDaddy. Setelah menjawab beberapa soalan mudah, GoDaddy akan membuat laman web anda untuk anda. Ciri-cirinya kurang berkualiti dan penyesuaiannya sedikit terhad, tetapi anda tidak akan menemui cara yang lebih mudah untuk membuat kedai anda beroperasi dan beroperasi.

GoDaddy’pembangun laman web, Laman Web + Pemasaran, dapat membantu anda menyiapkan kedai e-dagang anda dalam sekejap. Seperti namanya, malah dilengkapi dengan rangkaian pemasaran untuk membantu anda mengembangkan perniagaan.

Melalui penggunaan ADI (Artificial Design Intelligence), membuat susun atur, memuat naik produk anda, dan mengurus penjualan anda tidak pernah semudah ini!

Kebaikan dan keburukan

Kelebihan

 • Produk terpantas dan termudah untuk membina kedai dalam talian dengan terima kasih kepada ADI
 • Menyokong lebih banyak industri daripada pesaingnya
 • Alat pemasaran yang hebat untuk kempen e-mel dan analisis prestasi

Keburukan

 • Sebilangan ciri-cirinya tidak mempunyai kualiti dan kedalaman platform e-dagang yang lain
 • Boleh’menjual produk di media sosial secara langsung
 • Kawalan kreatif terhad kerana penggunaan ADI

Tinjauan E-dagang GoDaddy

Pernah mahu menjual secara dalam talian, tetapi risau’d terlalu sukar untuk membina kedai e-dagang? Fikir semula.

GoDaddy telah membuat pembina laman web yang membina laman web untuk anda. Tidak, anda betul-betul mendengar kami, ia benar-benar membina laman web anda untuk anda!

Melalui penggunaan ADI, satu kejayaan dalam reka bentuk laman web, yang perlu anda lakukan adalah menjawab beberapa soalan mudah mengenai kedai dan GoDaddy anda’produk, Laman Web + Pemasaran, akan melakukan selebihnya.

Laman Web + Pemasaran adalah GoDaddy’pembangun laman web yang dikemas kini, yang dilancarkan pada bulan September 2019, dan dilengkapi dengan beberapa ciri menarik – terutamanya untuk penjual dalam talian!

rumah kedai dalam talian godaddyPembangun Laman Web + Pemasaran laman web GoDaddy sangat sesuai untuk usahawan dan perniagaan kecil.

Alat baru dan lebih baik ini termasuk yang baru yang berkilat rangkaian pemasaran, integrasi berbilang saluran yang lebih baik, dan GoDaddy Insight, yang membuat rancangan tindakan yang disesuaikan untuk perniagaan anda.

Revolusioner, ya, tetapi di sini di Pakar Pembangun Laman Web, kami ingin berada di bawah GoDaddy’kulit untuk menentukan betapa baiknya penjualan dalam talian.

Kami menilai ini dengan gabungan analisis pakar kami sendiri dan ujian menyeluruh.

Kami’telah menganalisis enam bidang yang penting semasa membuat kedai dalam talian anda sendiri, jadi kami boleh memberitahu anda betul-betul bagaimana e-dagang GoDaddy meningkat dalam setiap satu.

Tetapi pertama, e-dagang GoDaddy dirancang untuk?

Jika awak’merupakan perniagaan kecil yang ingin menjual beberapa produk dan memerlukan laman web dengan pantas, GoDaddy adalah pilihan yang tepat.

Di sana’Walau bagaimanapun, terdapat beberapa had untuk ciri-cirinya, jadi syarikat besar yang ingin membuat skala global lebih baik melihat seperti Shopify atau BigCommerce.

Ulasan GoDaddy – Gambaran keseluruhan kami mengenai GoDaddy sebagai pembangun laman web

Shopify vs BigCommerce – Ketahui perbezaan utama antara dua produk e-dagang paling berkuasa di pasaran sekarang

Platform E-dagang Terbaik – bandingkan Godaddy, Shopify dan Bigcommerce semuanya dalam satu tempat

Betapa Mudahnya E-commerce GoDaddy untuk Digunakan?

Kerana cara ADI berfungsi, GoDaddy sangat sesuai untuk pemula dengan sedikit atau tanpa pengalaman membuat laman web.

Fikiran kami mengenai perkara ini disokong ketika kami menjalankan beberapa ujian, membuat setiap orang membina gedung e-dagang dengan GoDaddy sebelum meminta pendapat mereka.

Perkara utama yang orang katakan adalah betapa mudahnya memulakannya. Di sini’petikan langsung:

“Saya fikir itu bagus dengan cara mereka memulakan anda. Di sana’s pengenalan dan beberapa menu di mana ia mengajar anda bagaimana melakukan tema dan menyusun pesanan halaman dan apa yang anda mahukan di halaman utama dan barang-barang.”

Sebenarnya, setelah membandingkan hasil kami, E-dagang GoDaddy menonjol sebagai produk paling mudah digunakan berbanding persaingan.

GoDaddy’Proses on-boarding, khususnya, sangat kuat. Ini akan membuat laman web untuk anda berdasarkan anda jawapan kepada soalannya, kemudian bincangkan cara menyesuaikan laman web anda dan menambah produk anda.

Apa yang ditawarkan oleh Alat dan Ciri Jualan?

Secara umum, GoDaddy memiliki salah satu rangkaian alat terluas yang tersedia di mana-mana pembangun laman web e-dagang.

Terdapat banyak perkara yang boleh anda atur atau kendalikan, menjadikan pengurusan kedai dalam talian anda adalah proses yang agak mudah.

Ia tidak’Namun, mempunyai segalanya. Awak boleh’t menjual secara langsung di seberapa banyak saluran yang anda boleh di Shopify atau BigCommerce, misalnya. Tidak juga GoDaddy’ciri-ciri berkualiti tinggi seperti pembangun laman web seperti Squarespace – tetap saja’mempunyai banyak kelebihan lain yang menjadikannya pilihan yang baik untuk kedai kecil.

Papan Pemuka E-dagang GoDaddyDari GoDaddy’s Dashboard, anda boleh menguruskan semuanya dari menambahkan produk baru hingga membuat kempen pemasaran e-mel.

Jadi, biarkan’Sampai ke sana dan cari apa yang anda boleh dan boleh’t lakukan pada e-dagang GoDaddy.

Produk, Pengurusan dan Analisis

GoDaddy membolehkan anda menjual produk tanpa had. Anda juga boleh melampirkan beberapa varian pada produk: sebagai contoh, jika anda menjual t-shirt, anda boleh melampirkan pilihan ukuran dan warna.

Anda juga boleh berinteraksi dengan pelanggan, menyiapkan pemberitahuan e-mel untuk kereta yang ditinggalkan dan menyediakan laman web anda’s pembeli dengan kod kupon.

Mengawasi pengguna anda juga mudah. GoDaddy menawarkan penjejakan pelanggan dan hasil terbina, serta kemampuan untuk menguruskan stok anda. Sebagai sebahagian daripada GoDaddy’sistem pembelajaran pintar baru, GoDaddy Insight, anda juga menerima metrik terperinci untuk mengesan kedai anda’prestasi.

Ingin menjual melalui pasar seperti Etsy, eBay dan Amazon? Tiada masalah! GoDaddy mempunyai ciri baru yang disebut Marketplaces, yang membolehkan anda menjual produk anda di Amazon, eBay, Walmart, Jet.com dan banyak lagi.

GoDaddy akan menguruskan pesanan anda terus dari akaun GoCentral anda, memastikan inventori anda disegerakkan di satu lokasi tidak kira di mana produk anda dijual.

Pembayaran, Bayaran Transaksi dan Penghantaran

GoDaddy menyokong beberapa pemproses pembayaran terbesar di dunia. Anda boleh memilih dari PayPal, Stripe dan Square.

GoDaddy juga tidak’untuk mengenakan sebarang yuran transaksi kepada anda. Jumlah yang anda bayar untuk transaksi kad kredit secara langsung berkaitan dengan pintu masuk pembayaran itu sendiri, yang bermaksud, rata-rata, anda’Akan dikenakan pada kadar standard 2.2% + $ 0.30 setiap transaksi.

Dari segi penghantaran, GoDaddy bekerjasama secara langsung dengan pembawa UPS, DHL, dan Shippoo. Yang terakhir ini membolehkan anda mencetak label penghantaran dan pengembalian untuk pelanggan anda.

Menjaga kewangan anda adalah perkara lain yang perlu diberi perhatian, tetapi terima kasih kepada GoDaddy’Dengan alat ini, anda boleh membuat, menghantar dan mengesan invois – sekali lagi menjadikan ini proses yang tidak menyakitkan.

Ulasan Shopify – Ia’dinilai sebagai platform e-dagang serba terbaik di pasaran tetapi betapa hebatnya?

Ulasan BigCommerce – Lihatlah tinjauan komprehensif kami mengenai salah satu pembangun kedai dalam talian teratas

Kepuasan Pelanggan E-dagang GoDaddy

Ia’Tidak ada gunanya hanya mendengar apa yang boleh dilakukan oleh GoDaddy – anda ingin mendengar daripada orang yang benar-benar menggunakannya! Apa pendapat mereka tentang GoDaddy? Adakah mereka gembira dengannya?

Seperti kita’kata kami, memulakan kedai dalam talian adalah salah satu perkara utama yang disukai orang ramai mengenai e-dagang GoDaddy dalam penyelidikan kami.

Perkara lain yang banyak muncul ialah jumlah ciri yang ditawarkan oleh GoDaddy. Platform ini memberi anda semua butiran kecil yang dapat mengubah laman web e-dagang dari biasa dan membosankan menjadi menarik dan unik.

“Terdapat banyak elemen berbeza yang dapat saya hasilkan. Saya sangat menyukai peluang untuk mempunyai perkara lain seperti gambar, blog, atau testimoni di sana, di mana ia berada’agak sukar untuk mengenal pasti perkara itu dari platform lain.”

Cara Membangun Kedai Dalam Talian – Petua berguna kami mengenai bagaimana mewujudkan impian anda menjadi kenyataan

Bandingkan Pembangun E-commerce Terbaik di luar sana untuk mencari satu suite yang sesuai dengan keperluan anda

Betapa Baiknya Reka Bentuk Tema?

Sebelum anda masuk dan mula mencari GoDaddy’templat, anda mesti tahu awak tidak’sebenarnya harus memilih tema untuk memulakan.

Ini kerana GoDaddy menghasilkan laman web untuk anda, yang bermaksud anda boleh melangkau langkah biasa dalam manual pembangun laman web, di mana anda boleh memilih dari pelbagai templat khusus industri.

Namun, jika anda ingin menjadi tradisional, anda boleh pergi ke GoDaddy’perpustakaan templat dan lihat reka bentuknya – di mana terdapat lebih dari 100!

tema godaddyGoDaddy mempunyai sejumlah tema yang sangat kecil, tetapi sekarang anda dapat melihat banyak pilihan reka bentuk profesional.

Sekali anda’telah dipilih, GoDaddy akan membawa anda ke laman web + editor Pemasaran jadi anda boleh mula membuat laman web anda. Ia’Saya masih menggunakan ADI, dan daftar masuk untuk memastikan anda’memilih industri yang berkaitan.

penyunting tema godaddyGoDaddy menggunakan ADI untuk membuat laman web anda, jadi anda tidak’Saya mesti memilih tema untuk memulakan – walaupun anda boleh jika anda mahu!

GoDaddy’algoritma reka bentuk bermaksud ia dapat menyokong lebih daripada 1,500 jenis industri yang berbeza.

Setelah GoDaddy merancang laman web anda, ini memberi anda pilihan untuk memilih antara 20 gaya yang berbeza di dalamnya Penyesuai Tema, tanpa kehilangan kandungan anda.

Ini hadir dalam pelbagai gaya dan mengubah susun atur laman web anda, sehingga anda dapat melihat sebelum merancangnya’sesuai untuk anda.

Tema GoDaddyGoDaddy’s ADI membuat laman web anda dengan cepat, dan anda pasti kagum dengan hasilnya

Selain itu, semua GoDaddy’tema adalah responsif mudah alih. Anda dapat melihat malah melihat rupa tema anda pada skrin yang lebih kecil ‘Pratonton’ mod.

Satu-satunya perkara yang kita’d katakan adalah jika anda’mencari kedai dalam talian di mana anda boleh memindahkan apa sahaja, di mana sahaja, ini bukan’t produk untuk anda.

GoDaddy berpegang pada reka bentuk amalan terbaik, yang bermaksud ia menghadkan di mana anda boleh dan boleh’t meletakkan perkara di halaman. Sekiranya anda memerlukan tahap reka bentuk yang lebih besar, lihatlah Wix, yang memberi anda kebebasan sepenuhnya untuk memindahkan sesuatu ke hati anda’isi kandungan.

‘Tetapi bagaimana jika saya berubah fikiran dan menginginkan tema lain di suatu tempat?’ Jangan takut, GoDaddy juga telah menutupinya.

Anda boleh menukar tema pilihan anda pada bila-bila masa. GoDaddy secara automatik akan mengisi semula dan memformat semula produk dan kandungan anda ke reka bentuk baru.

Oh, dan jangan’jangan risau: anda boleh bermain-main dengan reka bentuk baru di belakang tabir tanpa mempengaruhi apa yang dilihat oleh pengguna anda, sehingga anda memukul ‘Menerbitkan’.

Bantuan dan Sokongan E-dagang GoDaddy

GoDaddy menawarkan sokongan e-dagang dengan pelbagai cara. Ia mempunyai Talian telefon 24/7; sokongan sembang langsung; yang cenderung membalas dalam masa 2 minit atau kurang; dan akaun Twitter khusus untuk menjawab soalan dan pertanyaan.

Seperti kebanyakan pembangun laman web, GoDaddy juga mempunyai pangkalan pengetahuan tersendiri di mana anda boleh menaip soalan, serupa dengan mesin carian, dan mendapatkan hasil yang segera dan bermanfaat.

Kami’d cadangkan, jika hasil carian anda tidak’t sesuai dengan pertanyaan anda, menggunakan sembang langsung atau sokongan telefon. Ini responsif dan akan memberi anda maklumat terkini.

GoDaddy’perkhidmatan sokongan sebahagian besarnya jelas dan ringkas. Walaupun tidak’t menawarkan banyak cara untuk anda menghulurkan bantuan, itu’Masih lebih daripada cukup untuk anda mendapatkan sokongan yang anda perlukan.

8

Harga E-commerce GoDaddy – Adakah Nilai Baik untuk Wang?

GoDaddy hanya mempunyai satu harga yang membolehkan anda menjual secara dalam talian, yang mana harganya ‘Rancangan E-dagang’ pada $ 25 sebulan (apabila ditagih setiap tahun). Nama asal, betul?

Dengan ini, anda’Saya akan mendapat semua itu’s dalam ulasan ini dengan harga yang berpatutan – bagus dan sederhana.

GoDaddy juga menawarkan percubaan percuma selama satu bulan yang membolehkan anda melakukannya ‘cuba sebelum anda membeli’. Ini sangat berguna jika anda ingin melihat apa yang perlu dilakukan sebelum menghabiskan sedikit wang!

Setakat harganya, itu’s salah satu pilihan termurah di luar sana ketika berkaitan dengan e-dagang.

Termasuk dalam harga ini adalah GoDaddy’penambahan terbaru pada senarai ciri – Wawasan GoDaddy, yang memberi anda skor Insight membandingkan laman web anda dengan yang lain dan rancangan tindakan yang disesuaikan untuk membantu mengembangkan perniagaan anda.

Ini adalah GoDaddy’ciri paling menonjol, bersama editor ADInya, tetapi masih ada pembangun lain yang membuat anda lebih senang. GoDaddy tidak mempunyai kualiti yang nyata untuk ciri dan aplikasinya jika dibandingkan dengan syarikat gergasi e-dagang seperti Shopify dan BigCommerce, yang dapat menghentikan anda meningkatkan perniagaan anda.

Walaupun begitu, GoDaddy memberikan anda lebih dari cukup untuk menjalankan perniagaan bersaiz kecil hingga sederhana.

Ulasan E-dagang GoDaddy: Keputusan

Dengan semakin banyak pembangun laman web memusatkan perhatian mereka ke arah pendekatan ADI, GoDaddy jauh lebih maju dari arah aliran.

Platform ini menawarkan asas permulaan yang baik untuk pemula, dan mempunyai semua ciri yang diperlukan untuk menjalankan kedai dalam talian anda dengan lancar dan cekap terima kasih kepada rangkaian pemasaran barunya.

Selain mudah digunakan, GoDaddy relatif murah, dan telah melakukan banyak pekerjaan pada reka bentuk yang ditawarkannya untuk menarik perhatian seperti Wix dan Squarespace.

GoDaddy juga merupakan pendaftar domain terbesar di dunia, yang bermaksud memilih dan menghubungkan nama domain pembunuh menjadi mudah.

Kelemahannya adalah aplikasi dan ciri yang kurang nyata kedalaman yang diperlukan untuk meningkatkan perniagaan anda ke peringkat nasional, atau bahkan global.

Isu lain adalah tahap kawalan kreatif yang anda dapat. Sekiranya anda mahukan kebebasan sepenuhnya mengenai perkara yang terdapat di laman web anda, kami’d sarankan untuk melihat ulasan eCommerce Wix kami di sini.

Semua perkara yang dianggap, GoDaddy sangat sesuai untuk mana-mana individu atau perniagaan kecil yang ingin menjual dalam talian dan memerlukan laman web dengan pantas.

Soalan Lazim E-dagang GoDaddy

Mengapa saya harus menggunakan pembina laman web khusus bukan e-niaga?

Beberapa pembangun laman web mempunyai fungsi e-dagang, sementara yang lain secara khusus dirancang untuk e-dagang. GoDaddy adalah bekas.

Yang terakhir, termasuk produk seperti Shopify dan BigCommerce, cenderung dirancang untuk perniagaan besar yang perlu menjual secara besar-besaran dan memerlukan alat analisis dan pengurusan yang sangat kuat.

Sekiranya ini tidak’jika anda, maka GoDaddy akan menawarkan lebih daripada cukup untuk memenuhi keperluan anda. Anda’Saya juga mempunyai lebih banyak pendapat mengenai reka bentuk umum laman web ini!

Apa sokongan pemasaran yang disediakan oleh GoDaddy?

GoDaddy membolehkan anda menjalankan kempen pemasaran e-mel yang disesuaikan. Anda boleh memilih dari sebilangan besar templat e-mel yang telah dibina sebelumnya, mengisi dengan kandungan anda, dan mengirimkannya secara beramai-ramai kepada pelanggan anda..

Jika awak’tidak pasti bagaimana untuk memulakan, GoDaddy mempunyai banyak panduan berguna yang terkini dan memandu anda melalui proses bagaimana menjalankan kempen pemasaran e-mel yang berkesan.

Selepas itu, anda dapat mengesan prestasi kempen e-mel anda melalui GoDaddy’analisis. Menyatakan jumlah orang yang menerima e-mel, berapa banyak yang membukanya, dan berapa banyak tindakan yang tersedia semuanya tersedia melalui papan pemuka.

Sekiranya anda ingin mengambil langkah lebih jauh, anda boleh membayar tambahan bulanan yang menghasilkan jeritan secara automatik untuk anda.

Bagaimana GoDaddy akan membantu produk saya dilihat?

Melalui keajaiban SEO (Search Engine Optimization) tentunya!

GoDaddy menawarkan alat sorotan SEO yang hebat (tersedia langsung di depan kedai). Di sini ia memberikan nasihat mengenai keterangan produk / syarikat, dan dari itu memberikan istilah carian yang dicadangkan.

Lebih-lebih lagi, ini membimbing anda bagaimana ini akan dipersembahkan di Google dan mesin carian lain. GoDaddy juga menawarkan perkhidmatan tambahan dengan tambahan $ 4,99 sebulan di mana ia akan memantau dan menguruskan semua laman web anda’pengoptimuman carian.

Pakar Pembina Laman Web bertujuan untuk memberi anda data yang jujur. Itu’mengapa kita menjalankan penyelidikan kita sendiri dan mendapatkan pandangan langsung dan peribadi. Analisis dan grafik dalam artikel ini berdasarkan sumber sahih yang disahkan secara silang oleh pakar dalaman kami. Kami sangat berusaha untuk memastikan maklumat yang kami terbitkan boleh dipercayai dan tepat. Walau bagaimanapun, WBE tidak bertanggung jawab atas ketidaktepatan maklumat yang diberikan kepada kami oleh pengguna, peserta penyelidikan, atau entiti lain.

Harap maklum bahawa pandangan yang terdapat dalam artikel ini hanya untuk tujuan maklumat umum. Kami’dengan senang hati menjawab sebarang pertanyaan yang anda ada mengenai artikel ini dan penyelidikan yang menyokongnya. Baca lebih lanjut di sini dan untuk maklumat lebih lanjut, sila hubungi Pakar Pembina Laman Web secara langsung melalui e-mel di .

Panduan ini Bermanfaat?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map