Ulasan Kedai Dalam Talian Square 2020


Terbaik untuk

Nilai Terbaik untuk Wang


Kedudukan keseluruhan

4 daripada 5 bintang

Square adalah pembangun laman web e-dagang yang mudah digunakan dan berpatutan. Anda akan mendapat nilai hebat dari ciri penjualan dan sokongan pelanggan Square, tetapi fleksibiliti reka bentuknya agak terhad. Baca terus untuk tinjauan mendalam mengenai prestasi Square!

Kembali pada tahun 2018, Square, gergasi pemprosesan pembayaran, membeli Weebly – salah satu pembangun laman web terbaik kami. Setelah menaklukkan dunia pembayaran, Square kini memiliki semua yang diperlukan untuk mengatasi dunia bangunan kedai e-dagang, dan pembangun kedai Square adalah hasilnya.

Kami’Saya akan memberitahu anda bahawa pembangun kedai ini sangat serupa dengan Weebly. Walau bagaimanapun, ia mempunyai beberapa ciri baru yang keren, serta rancangan e-dagang percuma (penukar permainan mutlak).

Kami’telah menguji pembangun kedai dalam talian ini, dan itu’adalah selamat untuk mengatakan bahawa kami kagum dengan apa yang dihasilkan oleh tindakan berkembar ini. Semasa kita’d mengesyorkan Weebly untuk perniagaan kecil, kami’d mengesyorkan Square untuk kecil e-dagang perniagaan, terutamanya jika anda sudah mempunyai kedai batu bata dan mortar atau ingin mendapatkan nilai yang besar untuk wang anda.

Teruskan membaca penjelasan lengkap mengenai perkara yang kami sukai dan perkara yang kami lakukan’seperti, mengenai pembina kedai Square. Tetapi pertama, gambaran ringkas:

Kelebihan dan Kekurangan Square

Kekurangan Square Pro Square
Ciri hebat dengan harga yang berpatutan Skop terhad untuk penyesuaian
Papan pemuka laman web yang mudah digunakan menjejaki penjualan produk, perjalanan pelanggan, dan pemulihan troli yang ditinggalkan Anda harus menggunakan gerbang pembayaran Square untuk mengelakkan bayaran transaksi yang lebih besar
Ciri pemasaran bawaan menyokong segalanya dari pemasaran e-mel hingga iklan berbayar Keluk pembelajaran kecil ketika pertama kali memulakan platform

Betapa Mudahnya Petak untuk Digunakan?

Pembina kedai dalam talian Square sangat mudah digunakan, dan membuat akaun adalah proses yang cukup cepat.

Petak’Proses pendaftaran melibatkan menjawab beberapa soalan mengenai perniagaan anda. Setelah anda mempunyai akaun, ia akan menjadi lebih mudah. Ingat, ini Weebly’perisian, dan Weebly mempunyai skor pelanggan tertinggi kedua daripada mana-mana pembangun kami’telah melalui ujian pengguna – jadi kami’kembali tidak terkejut dengan Square’kemudahan penggunaan yang mengagumkan.

Ia’hampir mustahil untuk “merosakkan” semasa membuat kedai dalam talian anda dengan Square, dan proses penyediaannya sangat cepat. Anda’Akan diberi susun atur umum untuk digunakan, yang anda boleh edit untuk memasukkan syarikat anda’logo dan warna dan fon yang anda mahukan. Anda tidak’memerlukan pengetahuan teknikal sebelumnya untuk mula menjual di Square, tetapi dikatakan, pertukarannya adalah bahawa pilihan penyesuaian dapat dibatasi. Ujian pengguna kami mendapati bahawa “Ia’mudah untuk menyesuaikan templat, tetapi sepertinya ada satu templat lalai yang kemudian anda boleh sesuaikan dengan keinginan anda – ada’tidak banyak pilihan melainkan anda’bersedia untuk bermain-main dengan susun atur.”

rumah penyunting persegiEditor Square mudah dan senang digunakan, tetapi menawarkan pilihan penyesuaian terhad

Betapa Baiknya Persegi’s Reka Bentuk?

Tidak seperti kebanyakan pembangun laman web, Square tidak’t menawarkan perpustakaan besar templat untuk dipilih. Jika awak’terlalu kreatif atau ingin membina sesuatu dari awal, anda mungkin merasa agak kecewa.

Walau bagaimanapun, di sana’banyak juga yang suka mengenai pendekatan ini. Titik jualan utama, dari sudut pandangan kami, adalah anda’membina semula laman web yang mengambil kira amalan e-dagang terbaik khusus untuk industri anda.

Don’untuk membuat kami salah, kami suka melihat laman blog dan portfolio dengan reka bentuk gila yang mendorong sempadan – tetapi kami tidak’t melihat laman web e-dagang sebagai tempat untuk mencuba sesuatu yang berbeza secara radikal. Anda mahu menjadikan pengguna’Pengalaman semudah dan akrab mungkin, dan reka bentuk yang mencabar atau radikal mungkin diperlukan untuk menghentikan pengunjung daripada menjadi pelanggan. Sentimen ini digemari dalam ujian kami, di mana satu pengguna merasakannya “mempunyai templat ringkas membolehkan produk anda benar-benar menonjol dan melakukan semua kerja. Ini juga bermaksud peniaga boleh’salah rancangan.”

Dengan ini, kami fikir Square mendapat skor yang baik untuk reka bentuk. Produk akhir anda mengikuti amalan terbaik, tetapi ada’cukup ruang untuk meletakkan cap anda sendiri di atasnya. Di sana’banyak ruang kosong, dan produk dipaparkan dengan cara yang sangat visual.

Hasil akhirnya adalah laman web bersih yang kelihatan bagus, dan senang dilayari – kedai e-dagang yang kami’d dengan senang hati menerbitkan.

Petak’Alat dan Ciri Jualan

Square menawarkan ciri penjualan yang kuat, dan akan berfungsi dengan baik jika anda sudah menggunakan sistem Square POS di kedai batu bata dan mortar anda. Kenyataan bahawa anda boleh mengakses semua ini secara percuma menjadikannya nilai yang sangat baik – sesuatu yang kita’Akan meliputi lebih banyak lagi di ‘Harga’ bahagian.

Menambah produk

Ia’mudah untuk menambahkan produk ke kedai Square anda, dan yang penting, untuk menambah variasi produk tersebut juga. Anda bahkan boleh menambah pengubah, yang membolehkan pelanggan memperibadikan produk mereka – sesuai jika anda’menjual semula hadiah.

Dan menetapkan kategori baru sangat mudah. Sangat mudah, sebenarnya, bahawa Square akan mencadangkan kategori untuk anda berdasarkan bagaimana produk serupa dikategorikan di seluruh web. Secara keseluruhan, Perpustakaan Item adalah kaedah mudah untuk memuat naik dan mengatur produk anda:

perpustakaan item persegi

Stok rendah? Menjalankan jualan? Dengan menambahkan penunjuk item ke produk anda (iaitu label kecil seperti ‘Hanya tinggal beberapa!’ atau ‘Dijual’), anda dapat mewujudkan rasa mendesak untuk mendorong pelanggan anda. Ia’mudah dilakukan melalui Square, tetapi anda’Saya perlu menaik taraf ke pelan berbayar terlebih dahulu.

Menguruskan stok

Menjual produk di laman web anda, hanya untuk mengetahui bahawa anda menjual yang terakhir di kedai anda beberapa minit yang lalu, adalah setiap pengurus kedai’mimpi buruk yang paling teruk. Alat pengurusan inventori yang baik sangat penting jika anda ingin mengelakkan perbualan yang memalukan, pulangan yang rumit, dan pelanggan yang tidak berpuas hati.

Nasib baik, Square telah merangkumi anda di sini. Sekiranya anda sudah mempunyai kedai batu bata dan mortar, dan menggunakan Square sebagai sistem POS anda, ini adalah ketika kombinasi itu benar-benar wujud sendiri. Anda boleh menguruskan semua inventori dari papan pemuka terpusat anda, menambahkan tahap stok yang tersedia di lokasi yang berbeza. Ikuti perkembangan ini, dan Square akan menguruskan yang lain.

Anda boleh menggunakan Square untuk mengemas kini stok anda untuk menunjukkan perubahan berikut:

 • Stok diterima: Menambah nombor yang anda masukkan ke jumlah semasa untuk stok yang ada, dan menetapkan nombor stok untuk item baru.
 • Kira-kira inventori: Mengganti jumlah stok semasa dengan nombor yang anda masukkan, atau menetapkan nombor stok untuk item baru.
 • Kembalikan semula: Menambah nombor yang anda masukkan ke jumlah stok yang ada.
 • Kerosakan: Menurunkan jumlah stok dengan jumlah yang anda masukkan.
 • Kecurian: Menurunkan jumlah stok dengan jumlah yang anda masukkan.
 • Kerugian: Menurunkan jumlah stok dengan jumlah yang anda masukkan.

Mengkategorikan perubahan pada inventori dengan cara ini menjadikannya sangat mudah untuk memperoleh gambaran dan sejarah yang jelas mengenai kedai fizikal atau dalam talian anda’prestasi. Ia juga akan menjadikan penyata cukai anda lebih mudah.

Pemprosesan pembayaran

Walaupun kebanyakan platform e-dagang akan menawarkan pelbagai pilihan proses pembayaran, dengan pembangun kedai Square, satu-satunya pilihan sebenar anda adalah – baiklah, Square. Anda juga boleh menambahkan PayPal jika anda mempunyai rancangan Prestasi atau Premium.

Square adalah pemproses pembayaran yang hebat, don’silap kita – tetapi kekurangan pilihan membezakannya daripada platform e-dagang yang lebih besar.

Pilihan penghantaran

Ketika menyiapkan penghantaran anda, Square memberi anda banyak pilihan.

Anda’Saya perlu memilih bagaimana anda’d seperti kos penghantaran yang akan dikira untuk setiap wilayah anda’menghantar semula ke. Anda boleh melakukannya dengan cara berikut:

 1. Kadar rata – gunakan kadar penghantaran standard untuk pesanan, tanpa mengira saiznya.
 2. Penghantaran percuma – sama ada percuma, atau percuma apabila memenuhi kriteria tertentu
 3. Berat pesanan – kadar yang disesuaikan supaya barang yang lebih berat mempunyai kos penghantaran yang lebih tinggi
 4. Jumlah pesanan – kadar penghantaran dinaikkan atau dikurangkan bergantung pada nilai pesanan
 5. Kuantiti barang – sesuaikan caj penghantaran berdasarkan jumlah barang yang dipesan
 6. Kadar masa sebenar * – caj penghantaran dikira secara automatik berdasarkan negara tujuan, berat, dan kos penghantaran langsung

* hanya tersedia dengan akaun Premium

Dataran akan menggunakan anda ‘Penghantaran Dari’ alamat untuk memeriksa pembawa dan ketersediaan, jadi pastikan ini terkini!

Anda boleh mencetak label penghantaran melalui akaun Square anda (dengan syarat anda mempunyai akaun Performance atau Premium), dan kemudian menandakan pesanan tertunda secara manual sebagai dihantar. Ini menjadikannya sangat mudah untuk mengikuti apa’di mana.

Pengiraan cukai

Mengira cukai yang betul secara manual bergantung kepada di mana anda berada’menjual semula ia akan menjadi mimpi buruk logistik.

Oleh itu, penjual, bergembira dengan tiga perkataan berikut: Automatik. Cukai. Kalkulator.

Jika awak’dalam penghantaran ke seluruh negeri, Square akan secara automatik membayar cukai di kedua-dua negeri tersebut. Jika awak’penghantaran semula di negeri anda sendiri, ia juga menyedari ini, dan anda’Saya akan mendapat satu kadar sahaja.

Jika awak’menghantar semula ke Kanada, negara itu’s Kadar cukai 5% akan dikenakan secara automatik, dengan tambahan cukai khusus wilayah yang ditambahkan di atasnya.

Tetapi setelah anda meninggalkan AS dan Kanada, anda’anda sendiri, dan perlu menambahkan kadar cukai secara manual. Ini agak menyakitkan, tetapi sebenarnya cukup standard di platform e-dagang. Malah Shopify kelas berat e-dagang menjadikan anda memasukkan angka ini secara manual.

Ia’perlu diperhatikan bahawa Square mempunyai penafian yang jelas yang menyatakan: ‘Pematuhan cukai adalah tanggungjawab anda. Kami tidak menjamin kebolehlaksanaan atau ketepatan alat cukai kami. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai kewajipan cukai anda, anda harus berjumpa dengan penasihat cukai profesional.’ Sekali lagi, ini adalah amalan biasa di seluruh platform yang kami kaji.

Petak’s SEO dan Alat Pemasaran

Square mempunyai ciri penjualan yang baik – tetapi apakah ia mempunyai alat pemasaran untuk memanfaatkannya?

SEO

SEO bermaksud Pengoptimuman Enjin Carian. Ini berkaitan dengan seberapa baik laman web anda dirancang agar produk anda dapat dikenali oleh Google. Mana-mana perniagaan kecil tahu bahawa mulut ke mulut adalah salah satu alat pemasaran paling kuat anda, tetapi jika anda dapat menjadikan produk anda berada di kedudukan pertama di salah satu hasil carian Google untuk popular ‘kata kunci’ (seperti ‘lilin musim sejuk’, dalam kes kami), anda’Saya akan melihat kenaikan jualan anda.

Selalunya, beberapa perubahan mudah yang diperlukan Google untuk menyedari bahawa produk anda adalah apa sebenarnya. Bot Google pintar, tetapi boleh’t membaca gambar, dan menang’t dapat menyaring penerangan produk anda yang indah seperti otak manusia.

SEO produk segi empat sama

Anda memerlukan tempat untuk memaparkan produk anda dalam bahasa Inggeris biasa, tepat seperti yang disediakan oleh Square. Anda juga boleh melakukan perkara yang sama untuk halaman:

SEO halaman persegi

Di luar ini, ada’banyak yang boleh anda ubah, dan di sana’sedikit panduan mengenai amalan terbaik SEO. Ini adalah pertukaran semula jadi untuk platform yang memudahkan pembinaan laman web tanpa pengekodan – anda boleh’kemudian masuk untuk menukar barang yang lebih kompleks jika anda mahu.

Secara keseluruhannya, kami’d mengatakan Square memiliki kepemilikannya sendiri di bahagian SEO, dan akan lebih dari cukup untuk perniagaan kecil. Anda mungkin ingin melakukan sedikit bacaan tambahan mengenai topik ini untuk menjadikan anda berjaya.

Pop up

Munculan boleh menjadi kaedah terbaik untuk mengiklankan promosi dan mengumpulkan pendaftaran e-mel. Kami benar-benar menggunakannya sedikit di sini di Pakar Pembangun Laman Web.

Dengan Square, anda boleh menggunakan pop timbul untuk:

 • Kumpulkan e-mel
 • Tawarkan kupon
 • Buat pengumuman
 • Sahkan usia

Kami tahu dari pengalaman yang dirancang dengan baik atau sangat ‘padan muka’ pop-up dengan cepat akan mematikan pelanggan, jadi kami gembira melihat templat pop timbul Square semuanya cantik:

Pop timbul persegi

Mereka’mudah untuk berhenti, dan disesuaikan juga – alat yang bagus untuk menukar penyemak imbas menjadi pembeli.

E-mel

Akaun Square anda dikonfigurasi secara automatik untuk menghantar e-mel berikut:

 • Pengesahan pesanan
 • Barang dihantar
 • Item dikembalikan
 • Item dibatalkan

Sekiranya anda menaik taraf ke rancangan Prestasi atau Premium, anda juga dapat mengakses:

 • E-mel troli terbengkalai – hantarkan tindak lanjut kepada pelanggan yang menambahkan item ke bakul mereka, tetapi tinggalkan laman web anda sebelum membayar. Pengabaian troli dianggap setinggi 80%, dan sekitar 40% e-mel susulan troli terbengkalai dibuka, menjadikan ini alat yang sangat menguntungkan.
 • Ulasan item – ulasan memainkan peranan besar dalam mendapatkan pelanggan, jadi e-mel automatik yang mendorong pelanggan untuk menyiarkan ulasan di laman web anda adalah kelebihan besar.

Dan tentu saja, anda boleh memperibadikan ‘tema’ dan kandungan e-mel anda agar sesuai dengan jenama anda’rupa dan rasa.

Berapa Kos Persegi?

Square menawarkan pelan percuma, ditambah tiga pelan berbayar. Tetapi bagaimana perbezaannya, dan yang menawarkan nilai terbaik?

Di sini’gambaran ringkas mengenai harga bulanan dan yuran transaksi untuk setiap Square’rancangan:

Rancang Kos bulanan (apabila ditagih bulanan) Kos bulanan (apabila ditagih setiap tahun) Bayaran transaksi Percuma Profesional Persembahan Premium
N / A N / A 2.9% + 30¢
$ 16 $ 12 2.9% + 30¢
$ 29 $ 26 2.9% + 30¢
$ 79 $ 72 2.6% + 30¢

Selamat mengetahui: Sekiranya anda menggunakan Square’pemproses pembayaran, anda menang’dikenakan sebarang bayaran tambahan. Sekiranya anda menggunakan pemproses yang berbeza (mis. Paypal), anda mungkin perlu membayar yuran kad tambahan.

Pelan percuma adalah nilai yang luar biasa dari sifatnya. Untuk tidak membayar apa-apa untuk mengakses ciri ini adalah pilihan yang sangat jarang berlaku. Tetapi tentu saja, ada’s pertukaran; dalam kes ini, ia’s Square iklan di footer laman web anda, dan nama domain yang berakhir ‘.laman web persegi’. Anda’Saya juga hanya dapat memproses pembayaran melalui Square, jadi dimenangkan’dapat menambahkan PayPal sebagai pilihan.

Anda mahu perniagaan anda kelihatan mapan, dan perincian ini dapat memberikan kesan yang sebaliknya. Itu’mengapa kita mahu’t mengesyorkan untuk tetap menggunakan rancangan percuma untuk jangka masa sebenar, sangat bagus walaupun sebenarnya.

Untuk kita fikirkan, rancangan Prestasi adalah Square’s tempat manis. Anda’membayar lebih sedikit daripada dengan rancangan Profesional, tetapi ia’masih berpatutan dengan harga $ 26 / bulan. Dengan harga ini, anda boleh menghantar e-mel ulasan pelanggan dan troli yang ditinggalkan, yang kedua-duanya merupakan alat yang sangat penting untuk mendorong pertumbuhan jangka panjang bagi perniagaan anda. Selain itu, anda boleh mencetak label penghantaran terus dari papan pemuka anda, dan dapat menambahkan PayPal sebagai pilihan pembayaran.

Jika awak’kembali secara automatik ke rancangan Premium dengan bayaran transaksi yang lebih rendah, tahan!

Sekiranya anda menjangka memperoleh cukup banyak melalui kedai dalam talian anda bahawa bayaran transaksi yang sedikit lebih rendah bernilai tambahan $ 46 / bulan, maka kudos, anda’kembali hebat! Namun, Square menang’t menjadi platform yang tepat untuk anda.

Kami’ditujukan kepada anda ke arah Shopify atau BigCommerce, yang mana kedua-duanya dilengkapi dengan lebih baik untuk mengendalikan dan menskalakan sebuah kedai sebesar anda.

Apa Bantuan dan Sokongan yang ditawarkan Square?

Square menawarkan sokongan kepada semua pelanggan melalui telefon, sembang langsung, dan e-mel. Anda’kembali digalakkan untuk mencari jawapan terlebih dahulu di pusat pengetahuan Square, yang mengandungi sekitar 180 artikel.

Sekiranya anda boleh’Untuk mencari jawapannya dengan melayari diri anda, Square akan berusaha mencari artikel untuk anda berdasarkan pertanyaan anda. Sekiranya anda masih memerlukan sokongan, anda boleh memilih cara menerimanya:

Bantuan dan sokongan persegiKlik ‘Saya masih memerlukan pertolongan. Biar saya bercakap dengan seseorang’, dan kamu’Saya akan diberi pilihan untuk telefon, sembang langsung, dan sokongan e-mel

Telefon

Square menawarkan sokongan telefon untuk semua rancangan, termasuk yang percuma. Sokongan telefon tersedia:

 • Isnin – Jumaat: 2 PM – 2 AM GMT
 • Sabtu – Ahad: 16:00 – 01:00 GMT

Anda boleh menghubungi Square sendiri (anda’diberikan nombor pin untuk dimasukkan, jadi ejen dapat mencari akaun anda dengan mudah), atau anda boleh meminta panggilan balik.

Sembang langsung

Sembang langsung adalah cara cepat dan mudah bagi pelanggan untuk menghubungi pembekal, tetapi kami tahu betul bahawa kualiti sokongan sembang langsung boleh sangat berbeza dari satu pembekal ke pembekal yang lain. Oleh itu, kami mengujinya.

Setelah memilih pilihan sembang langsung, kami berhubung dengan ejen dalam masa empat minit. Kami memulakan dengan soalan mudah: bagaimana saya boleh membuat kategori produk untuk laman web saya?

Sembang langsung persegi

Bree dapat menjawabnya dengan cepat, dan kerana dia telah menanggapi akaun e-mel yang sama sebelumnya, dia dapat mengirimi kami pautan yang diperibadikan ke bahagian dalam akaun kami di mana kami dapat menambahkan kategori produk. Secara keseluruhan, ini adalah proses yang lancar.

Seterusnya, kami mengemukakan soalan mengenai yuran transaksi di akaun percuma. Hasilnya tidak’begitu sekejap kali ini, tetapi jawapannya betul dan bermanfaat.

Sembang langsung persegi

Bree juga menjawab soalan susulan kami mengenai sebarang bayaran kad tambahan (ada yang timbul’t, dengan syarat anda menggunakan Square) dalam langkahnya. Kesimpulannya, kami yakin dapat mengesyorkan sembang langsung Square sebagai sumber bantuan.

Ulasan Kedai Dalam Talian Square: Ringkasan

Square telah mengagumkan kami dengan pembangun kedai Weebly-esque. Kami’d dengan senang hati mengesyorkannya kepada penjual dengan jumlah yang rendah, tetapi akan mengesyorkan platform yang lebih berskala bagi mereka yang sudah menjual jumlah yang tinggi, atau dengan cita-cita untuk melakukannya.

Di sini’ringkasan ringkas setiap peringkat tinjauan kami:

Kemudahan penggunaan Square membina laman web mudah untuk anda berdasarkan jawapan kepada beberapa soalan mengenai perniagaan anda. Ia tidak mungkin lebih mudah.
Reka bentuk Petak’Reka bentuknya bagus, dan ikuti amalan terbaik – tetapi tidak ada’banyak ruang untuk penyesuaian. Sekiranya anda mahukan reka bentuk yang lebih berani, ini bukan’pembangun untuk anda.
Alat dan ciri penjualan Pengurusan inventori, penghantaran, dan pengiraan cukai cepat disiapkan, dan itu’senang menambahkan produk (dan variannya). Semua ini sangat mudah, tetapi ada batasan – ketika menambah barang seperti kupon, anda tidak boleh’Memiliki jumlah pilihan yang sama seperti yang anda lakukan dengan platform e-dagang yang lebih besar.
Pemasaran dan SEO Ciri SEO yang layak (walaupun kami mengesyorkan melakukan bacaan tambahan), dan ciri pemasaran yang baik, termasuk e-mel dan pop timbul.
Bantuan dan sokongan Tersedia melalui sembang langsung, telefon, dan e-mel, serta pusat pengetahuan yang luas. Kami menguji sembang langsung, dan terkesan dengan kualiti sokongan.

Dan itu’bungkus! Sekiranya ada’s apa sahaja kita’anda terlepas, atau anda’d ingin berkongsi pengalaman anda sendiri menggunakan Square’s pembangun kedai, sila masukkan komen di bawah – kami’d suka mendengar daripada anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map