Как да използвате видео фон на вашия уебсайт – правилният начин!

Contents

Чудя се какво ти’преглеждаш?

как да използвате видео фон на вашия уебсайтИзточник: 11coffee.co.uk


Обзалагам се, че вниманието ви автоматично се настройва на фона на видеото, нали? То’е почти невъзможно да го игнорираме, докато се движи.

Там’с теб нищо лошо – то’просто човешката природа и как подсъзнателно решаваме къде да обърнем вниманието си.

Лесно се разсейваме от всичко, което се движи – точно като онова куче, което пренебрегва всичко в света си, за да гони тази досадна малка катеричка!

“Добре, накараш ме да гледам твоето глупаво видео, какво общо има това с дизайна на моя уебсайт?”

Какъв страхотен въпрос и аз’радвам се, че попитахте.

Видео фон на вашия уебсайт, ако се използва правилно, може да ви помогне да уловите посетителите на вашия уебсайт’ внимание също!

Фоновото видео е една от най-популярните тенденции в дизайна на уебсайтове, която сякаш е тук, за да остане.

Маркетолозите обичат видео фоновете, защото правят уебсайтовете да изглеждат модерни и създават усещане за артистичност, че статичните фонови изображения просто могат’не съвпадат.

Много експерти за преобразуване на уебсайтове и обикновени хора виждат посетителите си да останат на уебсайтовете си по-дълго и по-вероятно е да се регистрират или да се включат в своите оферти за продукти / услуги.

138% подобрение в реализацията при преминаване към видео фон на начална страница.

Източник: FoodBloggerPro

аз’Ще призная – 138% подобрение звучи необикновено и предизвикателно да се постигне всеки друг ден.

Имайте предвид, че такава висока цифра е от тестове, провеждани от специалисти по преобразуване / оптимизация на бизнеса, които правят това за прехрана. Така е’честно е да кажа, че не всеки, който управлява уебсайт на сам, ще види подобни подобрения, само като добави видео фон към уебсайта си.

Въпреки това, дори 10% – 20% подобрение на ангажираността и преобразуването не е неразумно дори за собственици на уебсайтове за първи път без професионална помощ – ако използвате видео фон на началната си страница по правилния начин!

Представете си, ако сте събрали абонати на бюлетини за електронна поща, за да можете да проследявате специални промоции или да споделяте интересни дискусии за изграждането на вашата марка.

Помислете какво може да направи 20% увеличение на абонатите за вашия бизнес? Това може да означава повече продажби и / или по-голяма информираност за марката!

Всичко това може да се направи, ако успеете да уловите посетителите си’ вниманието по-ефективно – чрез използване на видео фон.

Това не е само хипотетична идея. Много проучвания от реални случаи показват колко предприятия са успели, като използват видео фонове за подобряване на продажбите.

Както всички неща в живота, има правилен начин и погрешен начин на правене на нещата.

Дори и с нещо като новаторски като видео фон, все пак можете да го прецакате и в крайна сметка да навредите на цялостния ви дизайн и опит в уебсайта – ако не’не спазвайте някои основни правила.

Така че разбирането как да избегнете основни грешки при използване на видео фон на началната си страница може да ви даде много по-голям шанс да успеете да подобрите вашия уеб дизайн.

В това ръководство ще ви покажем всички стъпки и най-добри практики, които трябва да предприемете, за да използвате ефективно видео фон:

 1. Как да използвате видео фон по правилния начин?
 2. Къде да намерите видеоклипове за вашия уебсайт?
 3. Как да добавите видео фон на вашия уебсайт?

Позволявам’започнете….

Как да използвате видео фон – правилният начин

“Просто трябва да залепя произволно видео на фона на моя уебсайт и аз’Ще получите по-добри резултати за реализация!”

Ако това е, което мислите, тогава късмет, защото вие’ще ми трябва.

Ние от WBE не’не вярвам в късмета.

Вярваме, че всеки с умения за изграждане на уебсайт с малко до нула също може да успее да създаде професионален уебсайт – ако просто следвате някои прости правила (точно както тези други ръководства за дизайн ние’създаден специално за тези, които бяха’не се роди с добро усещане за дизайн).

Вярно на нашите вярвания, ние’създадохте пътна карта, която лесно можете да следвате, за да получите невероятни резултати.

Част 1: Кога трябва да използвате видео фон на уебсайта си?

Видео фонът е най-ефективен, когато го използвате за (1) създаване на вибрация, (2) за задаване на тон или (3) за предизвикване на емоционална реакция.

Позволявам’Вижте няколко примера:

Пример №1: Фирми, услуги, организации

Видео фоновете работят за повечето професионални уебсайтове, независимо дали управлявате клиника, консултантски бизнес или дизайнерска агенция.

Можете да използвате видео фон, за да покажете клипове от живота на вашия персонал или дори процеса на подпомагане на клиента. Това дава шанс на потенциалните ви клиенти да ви опознаят, преди дори да говорят с вас. Той също така рисува много ярко визуално представяне на това, което могат да очакват да преживеят от вашия бизнес.

как да използвате видео фон на вашия уебсайтКликнете, за да играете – Източник: Premisehealth.com

Premise Health е частен доставчик на здравни грижи. Забележете как смесват видеоклипове на хора, които тичат и правят йога, с клипове от хора, които разговарят с лекарите.

Това помага да създадете усещане за здраве и благосъстояние – основно как Premise Health може да подобри живота ви.

как да използвате видео фон на вашия уебсайтКликнете, за да играете – Източник: Grainandmortar.com

зърно & Mortar е дизайнерска агенция. Този пример е интересен, защото ви показва, че правите’t винаги трябва да имате видео фон на цяла страница, за да получите подобно предимство. Те показват видео в заглавната част на страницата, която отнема не повече от половината недвижими имоти на екрана.

Видеото показва ежедневното сътрудничество на персонала (стратегически сесии) и как те създават дизайнерски решения за своите клиенти.

Пример №2: Физически или цифрови продукти

Видео фоновете също работят много добре, ако продавате продукти.

Създайте видеоклип, който показва хората, които използват вашия продукт, така че те да могат визуално да изживеят акта на използването му.

Ключът тук е да вдъхновите типа живот, който вашите клиенти биха могли да имат, ако закупиха и използват вашия продукт. Показвайки им определен начин на живот, вие ги карате да искат това, което им показвате. Класически маркетинг 101 неща.

По принцип вие’вече сте убедителни за тях, преди да прочетат сигнална дума на вашия уебсайт!

как да използвате видео фон на вашия уебсайтКликнете, за да играете – Източник: Fitradio.com

Fit Radio е музикално приложение за тренировки. Видеото е много ефективно, като показва на потенциалните си клиенти колко по-приятно е да тренирате с приложението.

Можете да използвате тази идея, за да покажете как би могъл да бъде животът при използване на физически продукти или цифрови / образователни продукти (напр. Изучаване на втори език и пътуване).

Пример №3: Преживявания (събития, турнета, гостоприемство)

Видео фонът е особено ефективен, за да създаде усещане за вълнение или вибрация, така че защо да не го използвате, за да заведете аудиторията си на приключение?

Това работи много добре, ако сте планиращ събития, оперирайте с B&B или хотел, екскурзовод или нещо, което се занимава с преживяванията на дестинация.

как да използвате видео фон на вашия уебсайтКликнете, за да играете – Източник: Visithumboldt.com

Примерът на уебсайт използва едно от любимите ми приложения за видео фонове, тъй като те насърчават туризма за Калифорния’s крайбрежен бряг.

Видеото ви отвежда на пътешествие в региона и създава сюжет или опит, подобен на Алиса в страната на чудесата. Това е толкова ефективно, че ме кара да искам да планирам пътуване до там!

Пример №4: Физически места (ресторанти, хотели, галерии, магазини)

Ресторанти, кафенета, хотели, магазини или всякакви физически настройки могат да използват видео фонове, за да покажат местоположението си и да дадат на своите клиенти визуална екскурзия.

Можете да контролирате техните визуални преживявания на екрана и е много прост, но ефективен метод за създаване на желание да искате да посетите физическото си местоположение!

как да използвате видео фон на вашия уебсайтКликнете, за да играете – Източник: Vandalnewyork.com

Вандал е ресторант в Ню Йорк. Те използват видео фон, за да покажат своя модерен интериорен дизайн, за да ви примами да отидете и да посетите.

как да използвате видео фон на вашия уебсайтКликнете, за да играете – Източник: Wix.com

Въпреки че това е шаблон за видео фон от Wix, а не a “на живо” уебсайт, видеото е много добро (кликнете върху него, за да се убедите сами).

Тя показва, че готвачът изплаква прясна храна от тигана. Устата ти започва да се полива само като го погледне – поне това ми се стори, както аз съм го направил’още не бях обядвал (по това време аз’аз така или иначе пиша!) Този видеоклип е много ефективен!

Ние само надраскваме повърхността по отношение на това кои фирми или уебсайтове могат да използват видео фонове:

 • спа – можете да създадете усещане за лукс, спокойствие и релакс, като показвате клипове от популярни процедури и щастливи гости, използващи съоръженията.
 • Хотели / B&B / Ваканционни наеми – можете да покажете видео на настаняването, услугите, които предоставяте и дейностите наблизо, за да създадете вълнение и усещане за приключение.
 • Бизнес / продукти – можете да създадете по-силна марка, като използвате видео, което изразява същността на вашия продукт. Например, ако продавате атлетични уреди, можете да покажете клипове на хора, които тренират и се забавляват добре – вдъхновявайки посетителите на уебсайта си да искат да имат подобен опит и резултати.

Списъкът продължава и почти можете да се възползвате от видео фон, без значение за вашия уебсайт.

Сега погледнете собствения си уебсайт и си представете как видео фон може да ви помогне да трансформирате дизайна си и да изведете вашето брандиране и ангажираност на потребителите на следващото ниво.

Ако не’нямам създаден уебсайт все още, ние’Ще ви покажа някои опции по-долу, където можете да намерите създател на уебсайт, който предлага възможности за видео фон.

Ние провеждаме собствени изследвания, за да решим кой конструктор на уебсайтове е най-подходящ за различни цели. Вземете нашата викторина, за да получите препоръка, че’е персонализиран според вашите нужди.

Част 2: Когато НЕ трябва да използвате видео фон на уебсайта си?

Докато видео фонът е много ефективен за привличане на вниманието, това може да предизвика обратна реакция, ако искате вашата аудитория да се съсредоточи върху много специфично съдържание на вашия уебсайт.

Защо? Тъй като един видеоклип потенциално може да привлече твърде много внимание и затова, ако се използва твърде агресивно, той може да надмогне други части от съдържанието, върху които искате посетителите да се съсредоточат.

Ето защо видео фонът обикновено не е добра идея, ако имате сложна услуга или продукт, който се нуждае от подробно обяснение, за да може аудиторията ви да разбере.

В тези ситуации, видео фонът може да отвлече вниманието на посетителя от фокусиране върху конкретни, важни точки.

Затова прегледайте уебсайта и бизнеса си и вижте дали отговаряте на този профил. Инструментите за дизайн като видео фонове са предназначени да помогнат за подобряване на опита. Ако не’не направи своя уебсайт по-добър, дон’не се чувствате притиснати да го използвате.

Фоновото видео е инструмент, който помага да подобрите практическата си работа с уебсайта. Ако този инструмент не’не отговарят на вашия уебсайт или бизнес профил – когато се съмнявате, оставете го!

Част 3: 5 златни правила, които трябва да следвате, когато използвате видео фон

Въпреки че различното видео съдържание работи добре за различни уебсайтове, има няколко “правила за манекен” което може да се приложи, за да ви помогне да създадете най-доброто изживяване за вашия уебсайт.

Това не е списъкът, който завършва целия списък, но е добра отправна точка да ви насочи надолу по правия път, за да избегнете някои много често срещани, но смъртоносни грешки.

Правило № 1: Използвайте само видео с цел

Видео с цел помага да засилите вашата марка или съобщението, което се опитвате да комуникирате.

Например, ако сте счетоводител, не бива’не покажете видео, което подчертава красив пейзаж от швейцарските Алпи! Въпреки че може да изглежда красиво, вероятно няма’нямате много общо с вашия бизнес или представяне кой сте. С други думи, видеоклипът може да е без значение и да не подчертае бизнеса ви.

Освен това, това може да обърка потенциалните ви клиенти: “Това ли е магазин за доставка на предавки на открито? Или този сайт ми продава пакет за ваканция до Швейцария?“

Уверете се, че избраното от вас видео за вашия фон допълва това, което се опитва да постигне началната ви страница.

Правило № 2: Дон’не позволявайте на вашето видео да се конкурира с вашето съдържание

Много вероятно е да имате текст или някакъв вид съдържание отгоре на вашия видео фон. Затова се уверете, че видеото не накърнява четимостта на вашето съдържание над него.

Ако това стане, тогава вашият посетител ще има трудно време да чете информацията.

Как правиш това?

Вариант 1: Изберете контрастен цвят на съдържанието

Уверете се, че цветът на съдържанието ви (като текст, бутон) контрастира на вашето видео.

Например, ако имате по-тъмно видео, използвайте бяло във вашето лого, бутон и всеки текст. Това ще го направи поп.

Ако използвате по-светъл видеоклип, използвайте по-цветни или по-тъмни цветове в съдържанието си.

Тази техника може да ви помогне да създадете необходимия ви контраст, така че съдържанието ви да не се слива във фона на видеото.

как да използвате видео фон на уебсайтаИзточник: Fitradio.com

Fit Radio върши добра работа в подчертаването на съдържанието, като използва бяло и жълто. Те наистина изскачат от по-тъмния видео фон.

Вариант 2: Покрийте вашия видео фон с тъмен или светъл екран

Ако използвате много жизнен видео фон с много подробности, това може да направи съдържанието ви трудно за четене, дори ако използвате правилния контрастен цвят в съдържанието си.

Това е, когато искате да намалите интензивността на вашия видео фон с тъмно или светло наслагване.

Това ще направи вашия видео фон по-тъмен или по-светъл от оригинала и ще смекчи всички детайли, които правят съдържанието ви трудно за четене.

как да използвате видео фон на уебсайтакак да използвате видео фон на уебсайтаПример за тъмно наслагване – пример за четирийсетдесет светлини – хълмът на калдъръма

Вариант 3: Покрийте вашия видео фон с цвят

Можете също да наслагвате вашето видео с цвят. Дава ви подобен ефект като вариант 2 по-горе, като допълнителното предимство е да създадете по-силен брандинг, когато използвате цвета на марката си като своя наслагване.

В повечето случаи цветът на бялото съдържание ще работи най-добре с почти всички цветни наслагвания.

как да използвате видео фон на уебсайтаИзточник: Лаборатория за фокусиранекак да използвате видео фон на уебсайтаИзточник: Harbrкак да използвате видео фон на уебсайтаИзточник: Sudio Wolf

Правило № 3: Използвайте кратки видеоклипове, които се завързват

Скоростта на зареждане на уебсайта Ви представлява голяма грижа при използване на видео фон, тъй като видео файловете могат да бъдат големи и може да отнемат повече време.

Изследванията показват, че лошата скорост на зареждане на уебсайта може да накара посетителите ви да напуснат уебсайта си преждевременно и евентуално да понижи класацията на търсачките ви.

Ключът за подобряване на скоростта на зареждане на уебсайта Ви при използване на видео фон е да запазите видеото кратко и видео файлът малък.

Правило на палеца: Опитайте се да ограничите видеоклипа до 5-10 секунди, а размерът на видео файла – 6MB или по-малко. Можете да циклирате видеото си непрекъснато, за да създадете впечатление, че видеото е по-дълго, отколкото е в действителност.

Вие’тук не правите основна филмова снимка, така че ако размерът на видеофайла ви е твърде голям, уверете се, че сте го съкратили и / или намалили качеството на видеоклипа.

Ако имате нужда от помощ за редактиране на вашите видеоклипове до точната дължина и размер, но не’не знам как да направите това сами, Fiverr.com е чудесна опция, при която можете да намерите професионална помощ при незначително редактиране, на много разумни разходи.

Правило № 4: Използвайте видео без аудио

Аудиото, което се възпроизвежда автоматично след зареждане на уеб страница, се класира като едно от най-досадните неща, когато става въпрос за преживявания в уебсайта – особено ако започне да избухва, когато сте в офиса!

Фоновото видео автоматично се възпроизвежда, когато зареждате уебсайта. Така че, ако вашето видео има аудио, то също ще се възпроизвежда автоматично.

Така че, ако видеоклипът ви идва с аудио, го премахнете (използвайте Fiverr.com) или заглушете аудиото.

Правило № 5: Никога не показвайте видео контроли

аз’виждам отново и отново хора искат да добавят или показват видео контроли във видео заглавие или фон.

Едно важно нещо, което трябва да запомните е, че това е просто видео фон. дон’не се отнасяйте към него по същия начин като видео плейър на страница.

Ако добавите видео контроли, той ще върви срещу целта на видео фон и ще го промени от фонов към основния видео елемент, освен без звук и се възпроизвежда непрекъснато в цикъл.

Ако искате да вмъкнете инструктивен или информационен видеоклип към вашата уеб страница, тогава не го правете’не го използвам като фон. Просто използвайте нормално оформление на страницата и добавете видеоплейър, за да възпроизведете това видео.

Когато опитвате нова тенденция в дизайна (като например видео фон), ключът е да подобрите ангажираността на потребителите – да не го намалявате. 5-те правила по-горе ви помагат да постигнете това.

Сега, когато знаете как да използвате видео фон по правилния начин, нека’Вижте как можете да добавите видео фон на вашия уебсайт.

Къде да намерите видеоклипове за вашия уебсайт

Вашето първо предизвикателство е да намерите идеалното видео за вашия уебсайт.

Имайте предвид правило №1 от по-горе и се уверете, че избраното от вас видео помага за предаване на вашите ценности и засилва вашата марка.

Някои от най-добрите видео фонове, които имаме’виждам, че са направени по поръчка. С технологиите в днешно време можете сами да снимате това с цифров фотоапарат или дори с вашия iPhone. Помнете, че не’не трябва да сте перфектни, това е особено вярно, ако използвате тъмно, светло или цветно наслагване на вашето видео.

Ако имате нужда от помощ за редактиране на видео, можете да намерите много професионалисти на достъпни цени:

 • Обновяване (по-рано oDesk) & Elance)
 • Fiverr

Ако не’не се чувствате комфортно да създавате свои собствени видеоклипове, можете да използвате безплатни или платени видеоклипове с акции.

Тези стокови видеоклипове са чудесни за създаване на специфични настроения. Разликите между видеоклиповете с безплатни спрямо платените акции са качеството и подбора. Така че, ние ви предлагаме да проверите както платените, така и безплатните източници.

 1. VideoHive: ние’Използвах това многократно, когато търсехме видео фонове и също намерихме няколко добри клипове при създаването на видеоклипове за промоция на бизнеса. Видеоклиповете са доста достъпни, като повечето от тях варират от $ 5 до $ 35. Те имат богат избор, така че вие’Ще имам приличен шанс да намеря това, което вие’търсите там.
 2. Безплатни видео източници: Digital Video Magazine има добър пост за топ 25 безплатни видео ресурси. Това също е добро място за започване на търсене.

Как да добавите видео фон към вашия уебсайт

Всичко досега беше сравнително лесно – какви правила да спазвате, за да избегнете често срещани грешки и къде да намерите вашето видео.

Сега идва по-трудната част – как да настроите видеото като фон на страницата си?

Това може да бъде толкова просто, колкото едно натискане на бутон, или може да бъде толкова трудно, колкото пренаписването на кодовете на вашия уебсайт.

Колко предизвикателство е да добавите видео фон на уебсайта си, зависи кой конструктор на уебсайтове използвате!

Ако използвате WordPress

Ако използвате WordPress, имате две възможности да добавите видео фон:

 1. Използвайте тема, която поддържа видео фон; или
 2. Използвайте плъгин за видео фон.

Ако решите да използвате плъгин за видео фон, вие’Първо ще трябва да го тествам, за да видя колко добре работи. Освен това се уверете, че тя е напълно съвместима с текущата ви тема на WordPress, така че да спечели’не причинявате евентуални конфликти “почивка” вашия сайт.

Освен това проверете дали вашата тема има функция за видео фон, която вече е част от дизайна. Ако го направи, тогава го’е лесно да го активирате.

Ако темата ви не’нямате вградена функция за видео фон, може да се наложи да намерите тема, в която е вградена функцията. Недостатъкът е, че вие’Ще трябва да промените дизайна на уебсайта си с чисто нова тема. Така че претеглете вашите възможности и вижте коя от тях отговаря на вашите нужди.

Ако използвате влачене & Пуснете Builder на уебсайтове

Какво става, ако не използвате WordPress, а влачене & пуснете строител на уебсайтове като Wix, Squarespace, Weebly или създател на онлайн магазин като Shopify?

Ако използвате Weebly, не е толкова просто да добавите видео фон, без да знаете как да кодирате.

Въпреки че Weebly е известен като един от най-лесните създатели на уебсайтове за използване и ви дава възможност да добавите видео фон с персонализирано кодиране, те не’няма вграден вграден видео фон.

Решение е да използвате анимирано GIF изображение като фоново изображение. Няма да получите същото качество на изображението като истинско видео, но ще получите фон за движение.

И така, кой конструктор на уебсайтове ви позволява лесно да добавяте видео фонове?

Wix, Squarespace и Shopify може!

№ 1 Wix Video Background

Използвайки Wix е ръцете надолу, най-лесният начин за добавяне и управление на видео фон с нулеви умения за кодиране. Можете да прочетете нашия подробен преглед за тях тук.

Добавянето на видео фон е толкова лесно, колкото добавянето на изображение с Wix. Ето видео, което ви показва как работи това:

(Кликнете върху изображението, за да пуснете видео)

Теми за видео на Wix:

Ето няколко теми на Wix, които можете да изпробвате безплатно за показване на видео фон на вашия уебсайт. Нужно е само няколко кликвания, за да качите видеоклипа си – не се изисква техническо кодиране.

Освен това Wix ви предоставя определени функции за редактиране на видео фон, като например възможността да конфигурирате всякакви модели на наслагване или цветове за вашия видео фон или да коригирате функцията за циклиране на видеото.

Те наистина улесняват работата ви за няколко минути.

видео фон шаблон уебсайт шаблон wixвидео фон шаблон уебсайт шаблон wixвидео фон шаблон уебсайт шаблон wixвидео фон шаблон уебсайт шаблон wixвидео фон шаблон уебсайт шаблон wixвидео фон шаблон уебсайт шаблон wix

(Кликнете върху някое от снимките по-горе, за да видите действителните теми с видео фон)

№2 Видео фон на квадратна зона

Преди всичко, Squarespace е един от най-добрите дизайнерски ориентирани уебсайтове на пазара днес.

Така е’Не е изненада, че правят добавянето на видео фон на вашия уебсайт просто и елегантно. Можете да прочетете нашия подробен преглед за тях тук.

Фон на квадратното пространство

Можете да качите видеоклипа си в YouTube или Vimeo, след това да вмъкнете уеб адреса на видеото в редактора на Squarespace и това’е за това.

Само имайте предвид, че не всички шаблони на Squarespace поддържат видео фонове. Вие’Тук ще намерите списък с шаблони, които поддържат тази функция (заедно с уроци за това как да започнете да работите с видео фона).

Squarespace също така ви позволява да редактирате външния вид и усещането на видео фона с инструменти за редактиране като стилизирани филтри, цветове на наслагване и скорост на възпроизвеждане. Това ви дава възможност да добавите малко персонализиране към вашия дизайн.

# 3 Shopify Video Background

Shopify ви позволява да добавяте видео фон по сходни начини като уебсайт на WordPress. Така че можете да направите това, като използвате тема, която поддържа видео фон или можете да използвате плъгин за видео фон, намерен в Shopify’s магазин за приложения.

В сравнение с Wix и Squarespace ще е необходимо малко повече работа, за да добавите видео фон в Shopify. Но това е по-добър вариант за вас, ако управлявате бизнес за електронна търговия (Shopify е един от най-добрите строители на електронна търговия на пазара днес. Можете да видите нашия преглед за тях тук).

Shopify Video BackgroundКликнете върху изображението, за да видите Shopify теми

В този момент темите за видео фон са малко ограничени в Shopify’s Магазин за теми. Можете да получите по-голям избор, ако търсите Shopify Video Background теми в доставчици на трети страни като Themeforest.

Имайте предвид всички теми, налични в Shopify’s Магазинът на темите е екранизиран, одобрен и поддържан от Shopify.

За сравнение, Shopify теми от доставчици на трети страни не се подлагат на Shopify’s процес на директен скрининг. Въпреки че не казвам, че темите на трети страни не са толкова добри, просто искам да сте информирани, ако обмисляте дали да закупите от доставчик на трета страна.

Заключение – Отнемане

Използването на видео фон може да бъде чудесен дизайн, ако знаете как да го използвате правилно. Следвайки нашите 5 златни правила по-горе, ще изпреварите играта!

Не забравяйте, че различните хора реагират различно на различни видеоклипове. Затова помислете да тествате няколко видеоклипа, за да видите кой от тях работи най-добре за вашия уебсайт и посетители!

Намери това ръководство за полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map