Как да проектирате продуктова страница


Contents

Шаблони на страници с продукти, основни функции и съвети на експертите

Значи ти’пренастройвате собствен онлайн магазин – поздравления!


Има много стъпки към успеха в електронната търговия, от висококачествени продукти до красива целева страница, но една от най-важните съставки е добре проектирана страница с продукти. Без това съществено, дори най-горещите продукти няма да се продадат.

Защо дизайнът на продуктовата страница е толкова важен? Е, средно само 3% от посещенията в онлайн магазина водят до покупка – и огромните 69% от количките в крайна сметка остават изоставени.

За да се справите срещу тези по-малко привлекателни статистически данни, трябва да дадете на купувачите възможно най-гладкото пътуване до проверка. И това’s, където влизат нашите съвети за дизайн на най-горната страница на продуктите…

7 стъпки към успеха на продуктовата страница

 1. Използвайте висококачествени изображения на продукти
 2. Показване на ясни цени
 3. Създайте убедителни призиви за действие
 4. Напишете информационни описания на продуктите
 5. Използвайте социално доказателство
 6. Предоставете точни препоръки за продукти
 7. Бъдете последователни!

Дали сте’отново сте продавач за първи път или искате да увеличите продажбите на съществуващия си магазин, имаме няколко топ съвета за създаване на наистина ефективна страница с продукти.

ние’Ще ви преведе през основните дизайнерски елементи, от които се нуждаете за печеливша продуктова страница, заедно със зашеметяващи примери, които да ви вдъхновят, и подробни съвети как да съставите тези парчета пъзел заедно на собствената си продуктова страница.

Имаме дори шаблони за дизайн, за да ви преведем през най-добрите начини за оформление на вашата продуктова страница, с примери от реалния живот на всеки дизайн. ние’използвахме нашите експертни знания за създаването на тези шаблони, използвайки дългогодишен опит в индустрията, за да ви помогнем да успеете.

Готови ли сте да създадете нещо красиво? Позволявам’отивам

Преди да започнеш

Преди да започнете да проектирате страниците си с продукти, има няколко основи, които вече трябва да знаете. Основните от тях са:

 • Вашата целева аудитория
 • Вашата идентичност на марката
 • Вашата цветова схема

Познаването на проходите на всяка от тези области не само ще направи проектирането на вашите страници с продукти, но и ще ги направи много по-ефективни. Кликнете върху иконите по-долу, за да научите малко повече за всяка област и как може да ви помогне да създадете по-ефективни страници с продукти – в противен случай прескочете направо към първа стъпка!

# 1. Използвайте висококачествени изображения на продукти

Къде се намират изображения на продукти на вашата продуктова страница? Над сгъвката

Изображенията на продуктите трябва винаги да седят над кошарата, защото те’обикновено това е, което повечето клиенти искат да видят първо, за да помогнат да вземат решение за покупка. Всъщност 93% от потребителите смятат изображенията за съществени, когато вземат решения за покупка. Поставете ги на гордо място на вашата продуктова страница!

Чакай! Какво всъщност означава над сгъвката всъщност?

Ако нещо е “над сгъвката”, това означава, че дон’изобщо не трябва да превъртате уеб страница надолу, за да я видите – вместо това’s се вижда веднага в горната част на страницата. Ако нещо е “под сгъвката”, това означава, че трябва да превъртите надолу, за да го намерите.

Първото нещо, за което сте склонни да мислите, когато планирате страница с продукти, са снимките на продукта и то с добра причина. Снимките на продукта са една от най-важните характеристики на всяка страница с продукти – мислете за тях като за основите на дизайна на вашата продуктова страница.

Клиентите искат да знаят какво точно са те’купуват отново – те могат’не вземете продуктите си и ги погледнете, сякаш са в магазина за реалния живот, но те могат да разгледат снимките на вашите продукти.

Колкото по-добри са снимките на вашите продукти, толкова по-трудно работят за вас, за да убедят клиентите, че това е продуктът за тях и толкова по-лесна става работата ви. ние’Ще ви преведе през златните правила за максимално използване на вашите снимки на продукти – просто щракнете върху иконите + по-долу!

Снимки на продукта: Кой го прави най-добре?

Modcloth – за показване на модели с различен размер, от множество ъгли

как да създадете снимка на продукта на снимката на продуктакак да създадете страница на продукта modcloth снимка на продукта 2 Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Направени са висококачествени снимки на вашите продукти
 • Показвайте вашите продукти от всички ъгли
 • Показани варианти на продуктите
 • Направени снимки отблизо, за да се покажат подробности за продукта
 • Мислете как да покажете контекста във вашите снимки на продукти

Открийте повече

 • Научете повече за Как да правите снимки на продукти да стартирате вашите страници с продукти!

# 2. Показване на изчистени цени

Къде седи ценообразуването на вашата продуктова страница? Над сгъвката

Ценообразуването винаги трябва да се показва ясно над сгъвкатадон’не карайте клиентите си да ходят, за да намерят колко струват вашите продукти!

Никой няма да купува продукт, без първо да знае колко струва, така че’е добра идея да го поставите високо на страницата. Обикновено трябва да го поставите близо до заглавието на продукта или “добави в кошницата” бутон.

Без значение колко страхотни са вашите продукти, хората искат да знаят цената, преди да направят покупка. Затова има смисъл да покажете цените възможно най-ясно на страницата на вашия продукт!

Дори ако вашият продукт е доста скъп, все пак трябва да поставите цената на гордо място – близо до заглавието на продукта или близо до “Добави в кошницата” бутон е интелигентен избор на дизайн. Това е така, защото клиентите обикновено се привличат автоматично към тези зони, което прави цената лесна за установяване.

Други начини за подпомагане на изпъкването на цената включват:

 • Използване на по-голям размер на шрифта – цената ви трябва да бъде един от най-големите елементи на страницата
 • Използване на контрастен цвят за да направи цената “поп”
 • Отбелязване на всички отстъпки – покажете първоначалната цена до новата, по-евтина цена и бъдете наясно с спестяванията

Ако цената ви не е’t мигновено ясно, веднага щом кацнете на страницата на продукта, трябва да преосмислите дизайна си – започнете с прилагането на горните съвети и след това го тествайте на приятели, семейство или колеги, за да видите колко бързо могат да намерят цената..

Ясно ценообразуване: Кой го прави най-добре?

Made.com – за това, че имате висока цена на високата страница и ясно показва продажната цена

как да създадете продуктова страница ценообразуване made.com Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Поставете цената на продукта си ясно на страницата, над сгъвката
 • Помислете за начините да го изпъкнете, като например коригиране на цвят и размер

Открийте повече

 • Научете повече съвети и трикове за цените в нашето ръководство за Как да цените продукт

# 3. Създайте убеждаващи призиви за действие

Къде седи призив за действие на страницата на вашия продукт? Над сгъвката

Призивът за действие (или CTA) обикновено е бутон или връзка, която изисква от потребителите да предприемат действия! Примерите включват “Добави в кошницата” бутони, “Регистрирайте се тук” форми и “Пазарувайте колекцията” покани.

Вашият CTA винаги трябва да седи над кошарата, защото то’е съществена част от реализацията на реализации. Ако хората обичат вашия продукт, но могат’Ще намерите бутона, за да го купите, познайте какво – вие’Ще загубите от продажбите!

Бутоните с призив за действие (или CTA) са критична част от пътуването на клиента от разглеждането до закупуването. Да накарате купувачите да кликнат върху вашата CTA е основната цел на вашата продуктова страница, така че’струва си да отделите време, за да го оправите.

Без CTA, купувачите могат’t добавете продуктите, които обичат в кошницата си, което означава, че пропускате техните покупки – което е по-малко от идеалното, когато сте’опитвате се да спечелите!

Това значи’s жизненоважно е да имате висок CTA на страницата – той трябва да бъде лесно видим, лесен за щракване и лесен за разбиране. Ето нашите най-добри съвети за това как да се възползвате максимално от призива си за действие:

 • Поставете го високо над страницата, над сгъвката – обикновено виждате CTA до изображението на продукта, под основната информация за продукта. Трябва да можете да забележите CTA след по-малко от три секунди!
 • Направете го да се откроява, като използвате ярък или контрастен цвят – това помага за привличане на вниманието и насочва клиента’s поглед към бутона.
 • Направете бутона достатъчно голям, за да щракнете – дали това’s с мишка на работния плот или с пръст на мобилен телефон, бутонът CTA трябва да бъде достатъчно голям и лесен, за да щракнете за първи път.
 • Помислете за вашия език – казват CTA за повечето продукти на страницата “Добави в кошницата” или “Купи сега”, които са примери за директен, команден език. Каквато и формулировка да изберете, уверете се, че тя ясно казва на клиента какви действия предприема чрез натискане на бутона.

Призив за действие: Кой го прави най-добре?

Нетфликс – за перфектно използване на цветовата схема, за да изпъкне CTA

как да създадем продуктова страница netflix призив към действие Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Решихте къде да поставите вашия CTA бутон на страницата на вашия продукт
 • Проектиран голям, светъл, лесно забележим бутон
 • Мислех за формулировката, която вие’Ще имам вашата CTA, за да насърчите клиентите да кликнат

Открийте повече

Вижте нашите Как да напишете призив за действие ръководство за откриване как да напишете по-мощно и убедително копие за вашата продуктова страница.

# 4. Напишете информационни описания на продуктите

Къде се намират описанията на продуктите на вашата продуктова страница? Над и под сгъвката

Описанията на продуктите дават на клиентите повече информация за продукта, отколкото изображение, което само може да предостави. То’е добра идея да имате кратко и сладко описание на продукта над сгъвката, което е лесно да се сканира бързо, а след това по-дълга, по-подробна версия допълнително надолу по страницата за клиенти, които искат повече информация.

Описанията на продуктите са като скеле, изградени около изображенията на вашия продукт – те поддържат снимките на продукта, помагайки на клиента да разбере какъв е продуктът и защо трябва да го купува.

Накратко, описанията на продуктите са вашият шанс да се убедите и наистина да продадете продукта, сякаш стоите до клиента си в магазина.

Повечето купувачи търсят бързи, лесни и сканиращи страници с продукти, така че трябва да напишете кратко, бързо и сладко описание, за да седите над сгъвката до изображенията на продукта. След това, по-нататък надолу по страницата, можете да имате малко по-дълго, по-подробно описание, което влиза в добавките и изходите на продукта.

Описания на продукта: Кой го прави най-добре?

сочен – за това, че познава аудиторията си и се проявява креативно, за да помогне на клиентите да си представят продукта

как да създадете продуктова страница на буйно описание на продукта Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Погледнахте най-доброто разположение за описанията на вашите продукти
 • Написано кратко, бързо описание и по-дълга, по-подробна версия
 • Следвайте нашите най-добри съвети за писане на ефективни описания на продуктите

Открийте повече

 • Искате ли повече съвети за създаване на по-добри описания на продуктите? Вижте нашето крайно ръководство за Как се пишат описания на продуктите за повече подробности.

# 5. Използвайте социално доказателство

Къде се намира социалното доказателство на страницата на вашия продукт? Над и под сгъвката

Винаги трябва да показвате продукта’s звездна оценка над сгъвката, защото това е важна продаваща точка, която повечето купувачи искат да видят веднага. То’след това е важно да имате пълни отзиви на клиентите по-надолу в страницата, в случай че купувачите искат да разгледат какво са казали други хора за продукта.

Социалното доказателство е явлението, при което хората са по-склонни да правят (или купуват) нещо, защото виждат други да правят същото. То’Ето защо ние се присъединяваме към опашки за оживени ресторанти и гравитираме към тълпите, и то’и защо отзивите и оценките на клиентите са толкова важни.

Знаете ли, че 97% от потребителите казват, че онлайн рецензиите влияят на решенията им за покупка?

Че’е защо’е жизненоважно да има някаква форма на социално доказателство над сгъвката, така че да’е моментално видим за онлайн купувачите. Най-популярният начин за представяне на социални доказателства е показването на продукта’s звездна оценка близо до заглавието на продукта.

Тъй като това дизайнерско оформление е толкова често, клиентите ви ще очакват веднага да видят звездна оценка – така че не’не ги карайте да го търсят!

Освен това трябва да включите отзиви на клиентите по-нататък по страницата, за да могат купувачите лесно да видят дали продуктът е популярен и защо другите се радват да го използват. Това е жизненоважно, защото клиентите се доверяват на отзивите на клиентите 12 пъти повече от описанията на продуктите, написани от продавача!

Топ съвет!

дон’t изтрийте или игнорирайте отрицателни отзиви – тя спечели’няма да спечелите всякакви услуги с клиентите си. Вместо това винаги любезно отговаряйте на оплакванията и решавайте всякакви проблеми възможно най-бързо и професионално. Това ще вдъхнови клиентите’ увереност във вашия бизнес!

Други примери за социални доказателства, които можете да използвате на страницата си с продукти, включват:

 • Сигнали за ниски запаси – това създава спешност и предизвиква страх от пропускане!
 • Съобщение, което казва на купувача колко други клиенти са прегледали или закупили този продукт през последния час – това действа като виртуална опашка или тълпа и показва на купувача, че други хора също се интересуват от продукта.
 • “Клиентите също са гледали / купували” препоръки на продукта – това съчетава социалното доказателство с кръстосаната продажба и е чудесен начин да задържите своя купувач в магазина си.

Социално доказателство: кой го прави най-добре?

Амазонка – за поставяне на клиентски оценки и рецензии в основата на страниците му с продукти

как да създадем страница на продукта Amazon социално доказателство Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Факторни оценки на звезди и рецензии в дизайна на вашата продуктова страница
 • Помислете за другите начини, по които можете да добавите социални доказателства към страниците си с продукти

Открийте повече

 • Искате ли да научите повече за силата на социалното доказателство и да подобрите маркетинга си докато сте’отново в това? Вижте нашето инфографско проучване Как да използвате онлайн рецензии, за да пазарите на различни поколения за някои изненадващи факти!

# 6. Предоставете точни препоръки за продукта

Къде се намират препоръките за продукти на страницата на вашия продукт? Под сгъвката

Препоръките за продукти са полезен и ефективен начин за задържане на клиенти на вашия сайт, увеличаване на стойността на всяка транзакция и създаване на по-персонализирано пазаруване. Препоръките за продукти обаче не са’t е от съществено значение за това да накарате клиентите да конвертират и дори може да ги разсее от продукта, който те’в момента се гледа.

Че’s защо препоръките за продукти са най-добре поставени под сгъвката.

И така, вашият клиент е добавил продукт в кошницата си – ура! Но какво сега? Те могат просто да проверят или да щракнат безцелно около другите ви продукти за малко. Че’добре, но какво ще стане, ако имаше по-добър начин да накарате клиентите да пазаруват, след като изгледат един продукт?

Приветствайте препоръките на продукта!

Помислете за такива като онези видеоклипове за автоматична игра в YouTube, където отивате да гледате един видеоклип и след това три часа по-късно се оглеждате как котките чукат очила от маси. Препоръките за продукти предполагат различни продукти, които клиентът може да хареса въз основа на това, което те’в момента се гледа.

Ако можете да предоставите точни и полезни препоръки за продукта, то’е чудесен начин да си осигурите друга покупка – и да поддържате клиент на място, дори и да не сте го направили’не харесвам първия продукт, който са гледали.

Amazon е безспорният лидер, когато става дума за предложения за продукти – някога някога сте били всмуквани от него “препоръчително за теб” въртележки? Алтернативите включват:

 • “Клиентите също купуваха” списъци
 • “Подобни артикули” предложения
 • “Топ избор за вас” препоръки

Можете дори да насърчите повече хора да създават акаунти за вашия магазин, като обещавате по-добре пригодени препоръки – това създава по-персонализирано изживяване при пазаруване и може да засили ангажираността също.

Топ съвет!

Ако ти’току-що започна и дон’не искате да получите твърде технически, създателите на електронна търговия като Shopify включват секции с препоръки за продукти в някои от техните теми. Това значи’вече е вграден в магазина ви, когато започнете да изграждате!

Друг начин за предлагане на продукти е да се представят други продукти за продажба в рамките на снимки на продукти. Например, модел може да носи ботуши и пола, както и джъмпер, и клиентите могат “пазарувайте външния вид” или “попълнете комплекта” – и попълват кошницата им по пътя!

Препоръки за продукта: Кой го прави най-добре?

ASOS (защото можем’не поставяйте Amazon два пъти!) – за убеждаване на клиентите да завършат външния си вид

препоръки за продукт на asos Преди да продължите напред, уверете се, че имате:

 • Създайте препоръки за продукти
 • Погледнах различни начини за популяризиране на свързани продукти
 • Решете дали искате да кодирате препоръки сами, използвайте приложение или започнете с създателя на електронна търговия

# 7. Бъдете последователни!

Добре, това не е ли?’t действителна дизайнерска функция, която трябва да включите на страниците си с продукти, но това е важно дизайнерско правило…

Независимо дали решите да внедрите всички тези функции на страницата си с продукти (което горещо препоръчваме), добавете екстри или просто изберете ключови елементи, страниците ви с продукти винаги трябва да са последователни.

Каквото и да правиш, дон’t копнете и променете своя избор на дизайн, защото това ще обърка клиентите и ще отвлече вниманието от вашите продукти!

Наред с други неща, това се отнася за:

 • Цветове
 • Fonts
 • Размери на изображението
 • Структура на страницата (т.е. как е изложено всичко)
 • Тон на глас (в описанията на продуктите и т.н.)

Сега, когато ние’Проведохте ли ви най-важните важни елементи, които трябва да имате на страницата си с продукти, може би се чудите как точно сте’би трябвало да ги подреди всички заедно. Е, както се случва, това’е точно това, което ние’ще ви покажа следващия!

Как да разположите своята продуктова страница

И така, вие’получихте всички основни елементи – снимките на продуктите, цените, описанията, социалното доказателство и много други, всички готови за работа. Но поставянето им всички на една страница може да изглежда малко затрудняващо – искате да избегнете струпване, като същевременно оставяте всички важни неща да блестят.

За щастие, ние’имам някои тайни за индустрията, които да споделя с вас’Ще направя сглобяването на вашата продуктова страница много по-лесно. ние’ще споделим с вас най-добрите три шаблона на страници с продукти и ще ви помогнем да решите кой е най-подходящият за вас!

Шаблон 1: Универсалната страница с продукти

Най-подходящ за нови продавачи, подходящ за всеки тип продукт

как да създадете универсален шаблон за страница на продукта 1

Дизайнът на тази продуктова страница е най-често срещаният, така че вие’Вероятно ще го разпозная!

Защо работи толкова добре? Тъй като хората четат отляво надясно, първо виждат изображението на продукта – ако им харесва това, което виждат, тогава те’Ще се залепя на страницата, за да научите повече за продукта и да видите дали искат да го купят.

Вие’Ще забележа, че заглавието на продукта, цената, оценката на звездите и “добави в кошницата” CTA всички идват високо на страницата над сгъвката.

Шаблон 2: Страницата с продукти, фокусирана върху изображението

Най-подходящ за креативни или визуално привлекателни продукти като бижута, изкуство или мебели

как да проектирате шаблон на изображението на страницата на продукта с фокус 2

Този шаблон е идеален, ако искате да покажете продуктите си, защото снимките са основният акцент на страницата с продукти. Ако изберете този дизайн, трябва да гарантирате, че вашите снимки са с най-високо качество!

Това е наистина привлекателен дизайн на шаблони, който поставя продуктите ви на преден план в страницата – клиентите след това могат да продължат надолу по страницата, за да открият повече информация. Все пак всички важни неща се намират над сгъвката, което улеснява живота за по-небрежни браузъри.

дон’не изберете този шаблон, ако искате’препродават продукти, които не са’t се продава от външния им вид – за това вижте вместо това третия шаблон!

Шаблон 3: Страница с продуктови насоки

Най-доброто за функционални продукти, които разчитат повече на функции, отколкото на външен вид, като технологии и инструменти „Направи си сам“

как да създадете шаблон на страница с продукти с фокусиран шаблон 3

Този шаблон на страница с продукти е перфектен, ако вашите продукти’ функции са по-скоро продажната точка, а не визуалната им естетика. Примерите включват технологии, цифрови уреди и механични инструменти – всичко, където функцията му е основната причина за закупуване.

Този шаблон се фокусира върху описанието и спецификацията на продукта, като първо обръща внимание на функциите. Изображенията на продукта служат за архивиране на писмена информация, а не на традиционната тактика на снимките на продукта да заемат централно място.

Ако изберете този шаблон, вие’Ще трябва да влагате допълнителна мисъл в писменото си съдържание – вие’не използвате изображения, за да примамите клиентите си, а по-скоро описанията на вашите продукти. Уверете се, че сте’отново информативни, описателни и адресирайте всички въпроси или притеснения, които клиентът може да има веднага.

Обзор на нашите любими продуктови страници

Сега знаете основните части на дадена страница с продукти и най-добрите три начина да ги сглобите. То’е като пъзел, който ви прави пари, когато се оправите правилно!

Не можахме’не се съпротивлявайте да съберете няколко от най-добрите продуктови страници от онлайн магазините в мрежата, които да използвате като вдъхновение. Някои от тях шампионни видеоклипове на продукти, докато други преосмислят как да показват препоръките на продуктите – така или иначе, всички те успяват да създадат наистина страхотни страници с продукти!

Bellroy

най-добрите продуктови страници bellroy

Bellroy влиза директно с видеоклип с автоматично възпроизвеждане на продукт, вместо с традиционния образ на продукта. Той върши чудесна работа, като предоставя на клиента цялата съществена информация над сгъвката, без да претрупва страницата на продукта.

Nordstrom

най-добрите продуктови страници nordstrom

Nordstrom излиза от пътя си, за да помогне на клиента да вземе най-доброто решение, от предоставяне на допълнителна подходяща информация, до интерактивна “Кой размер ми пасва?” викторина. Най- “Хората също са преглеждали” раздел от дясната страна и броят на другите купувачи, които гледат на артикула, осигуряват голямо социално доказателство.

Fabletics

най-добрите продуктови страници

Fabletics дава ясна информация за това какъв размер носи моделът и предоставя контекст в рамките на снимката, подчертавайки основното предимство на продукта – факта, че има джобове! Предлагането на по-евтино ценообразуване за VIP членове насърчава регистрацията, а призивът за действие се откроява, без да е прекалено крещящ.

Голяма дива мисъл

най-добрите продуктови страници голяма дива мисъл

Big Wild Thought смесва дизайна на своята продуктова страница, като поставя снимката на продукта вляво и има опции за персонализиране от лявата страна. Използването на бутони прави избора на вашия продукт супер лесен, докато възможността да добавите в кошницата или да купите незабавно с PayPal е чудесен начин да намалите изоставените колички!

резюме

ние’разгледах най-важните и съществени характеристики, които трябва да включиш на страницата си с продукти, от снимките на продуктите до отзивите на клиентите, и те разгледах най-добрите начини да изложиш дизайна на своята продуктова страница.

Създаване на ефективна страница с продукти’т нещо, което ти’има вероятност да свършите на едно заседание, така че тук’s резюме на ключовите неща, които трябва да запомните при проектирането на вашата продуктова страница:

Как да създадете продуктова страница: Резюме на 7 стъпки

 1. Използвайте висококачествени изображения на продукти
 2. Показване на ясни цени
 3. Създайте убедителни призиви за действие
 4. Напишете информационни описания на продуктите
 5. Използвайте социално доказателство
 6. Предоставете точни препоръки за продукти
 7. Бъдете последователни!

Други важни функции включват опции за персонализиране, информация за доставка и връщане и раздел Често задавани въпроси. Има три основни шаблона, които можете да следвате в зависимост от вида на продуктите, които продавате, и множество безплатни шаблони за електронна търговия, които да ви помогнат да започнете с вашите дизайни.

Не забравяйте, че основната цел на всяка страница с продукти е да убеди клиентите да добавят продукта в кошницата си и след това да завършат покупката – така че винаги поставяйте клиента на преден план при вашите дизайнерски решения..

Щастливо проектиране и продажба – и не се колебайте да се върнете и да ни уведомите как се справяте!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me