Как да редактирате изображения като професионалист сами – с онлайн редактор на снимки

Редактиране на изображения, като-а-Pro-без-наемане-а-про --- най-добри онлайн-Image-редакториНаистина има само няколко инструмента, които могат да направят изграждането на уебсайта ви или разходка в парка с птици, цвърчещи през рамо, или трудна битка на връх Еверест – при температура под нулата!


Изборът на подходящия софтуер за дизайн на уебсайт е сигурен начин да съберете уеб сайт супер бързо и лесно – без да дърпате цялата си коса!

Вторият инструмент, който ще ви спести много време и ще ви позволи да създадете много професионално изглеждащ уебсайт е добър, способен онлайн редактор на снимки.

Защо да използвате онлайн редактор на снимки?

Добър редактор на снимки е тайният сос, който може да ви помогне да трансформирате снимките си “MEH” до уникално невероятно.

онлайн редактор на снимки - предиПреди редактиране – скучно & безинтересенонлайн редактор на снимки - следСлед редактиране с помощта на Pixlr – Пълна личност

Независимо дали искате да изтриете няколко бръчки от най-новата си снимка на главата (знам, че го правя!) Или да създадете рекламен банер, който да споделяте в социалните си канали, възможността за редактиране на изображения е задължително умение, което трябва да притежават всички собственици на уебсайтове на DIY.

Най-популярният редактор на снимки, който използват всички професионалисти, е Photoshop.

Като дизайнер на уебсайтове, Photoshop е основен инструмент.

Повечето от графиките, които виждате на този уебсайт, са създадени от мен с помощта на Photoshop. Дава ми възможност да създавам, променям и редактирам всяка снимка или графика, за да ги приложа към нашия уебсайт.

Сега, Photoshop е страхотен, но не е за всеки, и тук’е защо:

 1. То’е скъпо като дявол! Вие’Ще трябва да плащате от $ 9,99 до $ 79,98 на месец (в зависимост от това какви инструменти се нуждаете).
 2. Не е лесен за използване. Ще отнеме седмици, за да овладеете Photoshop. Бъдете готови да прекарате часове в едно изображение, когато за пръв път започвате.

Само като пример, ако искате да редактирате / докоснете снимка на глава, това е, което трябва да направите, ако използвате Photoshop:

пример за фотошоп

прт… това изглежда като НАЧАЛО много работа! И това е!

Може би мислите –

“Е, това не’не звуча като нещо, което аз’готов съм да платя или да отделя време за учене. Просто ми трябва нещо просто, за да помогна да докосна снимките си, преди да го публикувам онлайн. Трябва да има по-лесен начин!“

Ах – има по-прост начин! – Приветствайте новия си най-добър приятел – онлайн редакторите за снимки!

пример за онлайн редактор на снимки

С тези онлайн редактори вие’не трябва да разделяте изображение, за да редактирате всеки малък раздел (като това, което трябва да направите с Photoshop) – отнема твърде много време и усилия.

Онлайн редакторите за снимки разполагат с конкретни инструменти само за редактиране на дупки в главата (като премахване на бръчки) или добавяне на подобни на Instagram ефекти към вашите пейзажни снимки и т.н. Това отнема само няколко кликвания – нищо сложно или времеемко.

Какво е онлайн редактор на снимки?

Онлайн редакторите за снимки се изхвърлят на версии на Photoshop, с изключение на тях’изобщо не си тъп.

Докато Photoshop се прави за професионалистите, онлайн редакторите на снимки се правят за всекидневния човек като вас.

Ето защо той е много по-лесен за използване (без много технически смущения) и доста по-евтин в сравнение с Photoshop.

Можете да създавате поздравителни картички, да докосвате снимки и да добавяте филтри в стил Instagram с обикновено щракване на бутон.

Ако можете да използвате приложение за редактиране на снимки на iPhone, можете да използвате онлайн редактор на снимки – то’е толкова лесно.

Това е фантастичен вариант за вас, ако:

 • дон’нямам време за да научите как да използвате сложен софтуер, за да направите малки корекции на вашите снимки.
 • дон’нямам голям бюджет да похарчите за скъп софтуер за редактиране на снимки като Photoshop, който наистина е направен за професионалисти.
 • дон’не знам как да създам специални ефекти на изображението от нулата. Софтуер като Photoshop няма предварително зададени ефекти. Въпреки че можете да купувате пакети с ефект, това не става’не е предварително инсталиран. Така че сте оставени със задачата да създавате ефекти като това, което виждате в Instagram, всичко отначало.
 • дон’няма нужда от ретуширане на професионално ниво, но все пак искате нещо достатъчно добро, за да направите истинска промяна във вашите снимки.

Всъщност има много безплатни и платени онлайн редактори за снимки, от които да избирам, и по-долу ще покрия тези, които най-много ми харесват (и използвам).

Всички те вършат определени конкретни задачи много добре, но могат да смучат в други отдели, така че може да бъде малко объркващо да изберете кой да използвате за определена задача. аз’Ще разгледам тези по-долу.

Позволявам’започнете!

# 1 BeFunky

РАЗХОД: Безплатни основни инструменти / $ 2.08 – $ 4.95 на месец за отключване на всички инструменти

безплатен редактор на снимки - befunky

BeFunky е един от най-добрите фоторедактори’използва се дори в сравнение с Photoshop.

Да, Photoshop е безумно мощен редактор на изображения, който все още използвам всеки ден. Но, той е скъп и има висока крива на обучение.

Честно казано, ако не сте амбициозен графичен дизайнер, наистина няма’t добра причина защо трябва да използвате Photoshop, когато имате BeFunky.

Имате достъп до много инструменти дори с безплатната версия. Можете да отключите всички функции и инструменти, ако похарчите за $ 4,95 месечна такса (или $ 2,08 на месец, ако се регистрирате в годишния им план). Това е много по-евтино от Photoshop!

Има 3 режима:

 1. Редактор на снимки
 2. Колаж производител
 3. дизайнер

1) Photo Editor:

безплатен онлайн редактор на снимки - befunky

Инструментът за редактиране на снимки ви дава всички основи и повече. Можете да коригирате всички аспекти на вашата снимка, като премахване на бръчки, чистене с въздух, добавяне на филтри като Instagram и яркост & контрастни контроли и др.

Това, което отличава BeFunky освен Photoshop е, че имат предварително зададени инструменти, които правят прилагането на популярни изображения ефекти много лесно.

Например, няма “аерограф” предварително зададена функция във Photoshop, така че всъщност трябва сами да направите микро-редактирането, като коригирате размазването и нюанса, които изискват известна експертиза и много практика.

BeFunky има всякакви настройки за вас, така че е супер просто да редактирате снимките си като професионалист!

Честно казано, след като използвам BeFunky наистина не го правя’нямам нужда от моя Photoshop за прости задачи, тъй като мога да свърша по-бързо и по-лесно с BeFunky.

2) Производител на колаж:

безплатен онлайн редактор на снимки - befunky

Това прави точно това, което името подсказва – правене на колажи.

Подобно на редактора на снимки, получавате предварително зададени шаблони, така че можете лесно да подредите снимките си в различни креативни оформления.

Можете да създавате табла за настроение за дизайнерски проекти или да създавате поздравителни картички. Отново BeFunky разполага с множество предварително зададени инструменти, които правят колажите супер прости и забавни за създаване.

3) Дизайнер:

онлайн редактор на снимки - befunky

Това е инструментът за графичен дизайн. Можете да създадете реклами или вдъхновяващи оферти с красив фон само с няколко кликвания.

Отново BeFunky го прави супер прост с тяхното влачене & спад редактор и интуитивно оформление на потребителски панел.

Кой трябва да използва това?

 • Всеки може да използва BeFunky, тъй като има почти всичко, свързано с редактирането на снимки.
 • Ако искате да докоснете снимките си, но не’не искате да използвате Photoshop, BeFunky разполага с множество предварително зададени инструменти и оформления, които улесняват редактирането на вашите снимки като професионалист.

# 2 Pixlr

РАЗХОД: Безплатни основни инструменти / 1,25 долара – 1,99 долара на месец за отключване на всички инструменти

безплатен онлайн редактор на снимки - pixlr

Pixlr е един от първите онлайн редактори на изображения I’Използвани сме през 2011 г. Оттогава те направиха скокове и се превърнаха в много сложен редактор на снимки.

Един прост начин да се опише Pixlr е, че те са малкият брат на Photoshop. Те имат много сходни инструменти и тяхното разположение на платформата също се чувства подобно.

Така че, ако сте използвали Photoshop преди, ще се почувствате като у дома си с Pixlr.

Pixlr ви дава няколко филтри за снимки и ефекти, които не’не се предлага стандартно с Photoshop, но винаги можете да изтеглите или закупите допълнителни филтри и ефекти за Photoshop.

Това, което отличава Pixlr, е цената му (имайте предвид, че не’не трябва да надстроите и можете да използвате Pixlr безплатно). Тя е толкова по-евтина в сравнение с това, което ще платите във Photoshop.

Така Pixlr е бюджетната версия на Photoshop с повечето, но не всички функции, които Photoshop предлага.

Дума на предпазливост. Тъй като Pixlr е толкова подобен на Photoshop, той има част от сложността, която обикновените хора може да не харесат за Photoshop. Определено е по-лесен за използване от Photoshop, но трябва да очаквате да имате някои криви на обучение в сравнение с BeFunky или PicMonkey

Pixlr има 3 версии:

 1. Pixlr Express
 2. Pixlr редактор
 3. Pixlr Desktop

1) Pixlr Express:

онлайн редактор на снимки - pixlr

Работи точно както името, описано – “Express”.

Това е леката версия на Pixlr, която ви позволява да добавяте ефекти, филтри, рамки, текст и да правите проста редакция като изрязване, преоразмеряване, премахване на червени очи, завъртане и т.н..

Това е чудесен инструмент, ако трябва да направите няколко бързи докосвания и да излезете бързо. Инструментите са много интуитивни, така че’не е трудно да разбера как да редактирате снимките си.

2) Редактор на Pixlr:

безплатен онлайн редактор на изображения - pixlr

Версията редактор ви дава много повече контрол и имитира повечето от инструментите, с които разполага Photoshop.

Тук можете да работите със слоеве, да изолирате обекти, да добавяте ефекти и да правите сензорни изображения.

Тъй като вече познавам Photoshop, ми беше много лесно да избера как да използвам редактора на Pixlr. Ако никога преди не сте използвали Photoshop, ще ви отнеме няколко минути, за да разберете къде се намират инструментите и какво правят. Вижте тяхната страница с уроци, за да научите как да използвате основите.

Едно нещо аз го правя’като за редактора на редактора е, че липсва проста платформа и предварително зададени ефекти, които намирате във версия Express.

3) Работен плот на Pixlr:

онлайн редактор на изображения - pixlr

Версията за десктоп е Pixlr’s водещ продукт.

Той съчетава простотата на тяхната версия Express и гъвкавостта на тяхната редакторска версия. Той е супер лесен за използване и ви дава множество функции, за да трансформирате наистина снимките си.

За разлика от BeFunky, който ви позволява да правите редактирането директно в браузъра си, ще трябва да изтеглите Pixlr Desktop, за да го използвате на вашия компютър.

Това е безплатно за изтегляне и ще имате достъп до някои от инструментите, без да надграждате до платения план.

Ако имате нужда от достъп до повече инструменти, все още е много достъпно да надстроите – $ 1,99 на месец или $ 14,99 за цяла година.

Кой трябва да използва това?

 • Всеки, който иска нещо подобно на Photoshop – но на по-достъпна цена.
 • Чудесен за добавяне на филтри, ефекти и комбиниране на различни графики и снимки за създаване на уникални творения.
 • Версията за десктоп ви дава много повече контрол от всички други онлайн редактори на снимки.

Кой не трябва да използва това?

 • Тъй като е много подобен на Photoshop, ще ви отнеме известно време, за да научите как да използвате слоеве – то’не е ракетна наука, но има някаква крива на обучение.
 • Ако се фокусирате най-вече върху колажи или редактирате портрети. Ако е така, BeFunky или PicMonkey (повече по-долу) ще бъдат по-подходящи. И двамата имат предварително зададени инструменти, които правят четката и свиването на въздуха много проста.

# 3 PicMonkey

РАЗХОД: Безплатни основни инструменти / $ 2.75 – $ 4.99 на месец за отключване на всички инструменти

безплатен онлайн редактор на снимки - picmonkey

PicMonkey е един от най-удобните редактори на изображения I’използван съм.

То’е чудесно за докосване до вашите портрети и създаване на колажи. То’е също много лесно да добавите текст и банери за създаване на реклами или заглавни изображения за вашия уебсайт.

Безплатната версия обаче има много ограничени инструменти. Така че, ако искате да потърсите безплатен редактор на изображения с повече функции, отидете с Pixlr или BeFunky.

PicMonkey е много подобен на BeFunky, но с по-малко инструменти и по-опростен потребителски интерфейс.

Все още харесвам BeFunky, защото мога да направя повече с него. Но ако ви се стори BeFunky малко труден за използване, PicMonkey ще бъде чудесна алтернатива.

PicMonkey има 3 версии:

 1. Редактор на снимки
 2. Колаж производител
 3. Дизайн

Редактор на снимки:

онлайн редактор на снимки - picmonkey

Какво обичам от PicMonkey’s Photo Editor е техният портретен инструмент за докосване.

Можете буквално да оцветите извън линията и все пак да получите перфектен резултат – много готин.

Има много ефекти и филтри, от които да избирате, за да можете да създавате снимки, достойни за Instagram.

Производител на колаж:

безплатен онлайн редактор на изображения - picmonkey

Луд прост за създаване на колаж. Можете да използвате влаченето & инструмент за пускане, за да регулирате размера и подреждането на изображението автоматично.

Не се изискват технически умения!

Дизайн:

онлайн редактор на изображения - picmonkey

Отново PicMonkey е майсторът на простотата. С техния инструмент за дизайн можете лесно да създавате поздравителни картички, визитки, рекламен банер и всякакви графики.

Те ви дават 26 предварително зададени шаблона, които да ви помогнат да създадете Facebook банери, Pinterest изображения или банери за всички най-популярни социални медийни платформи.

Кой трябва да използва това?

 • Ако простото и бързо е това, от което се нуждаете, PicMonkey е чудесна опция.
 • Наистина е добър в снимките с докосвания, създаване на колажи и създаване на графика за споделяне в повечето от популярните мрежи за социални медии.

Кой не трябва да използва това?

 • PicMonkey не’няма да има същото ниво на усъвършенстване като Pixlr или избора на инструмент като BeFunky. Ако имате нужда от повече контрол, отколкото само от предварителните настройки, които предлага PicMonkey, другите два редактора на снимки ще бъдат по-добри за вас.
 • Много ограничени инструменти в безплатната им версия. Така че, ако харесвате PicMonkey след безплатната пробна версия, вие’Ще трябва да чистим 2,75 на месец, за да получа всички професионални инструменти.

Заключение – Редактирайте снимките си като професионалист – без необходимостта всъщност да бъдете такава!

Намери това ръководство за полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map