Ревю на шивашки марки: Това ли е най-добрият генератор на лого за вас?


Преглед на шивашки марки

Преглед на шивашки марки


оценка

5 от 5 звезди

Вижте шивашки марки

 • Лесна за използване платформа за брандиране, която ви позволява да проектирате лого само за няколко минути
 • Един от най-добрите цени генератори на лого на пазара
 • Пълен набор от съвременни инструменти за брандиране, предлагани на премиум план

Рецензия от Фред Айзък

Последно актуализирано на 10 юни 2019 г.

Tailor Brands е на мисия да помогне на обикновения народ да изгради изключителни марки онлайн.

Колкото по-добре можете да направите марката си да изглежда, толкова по-добре’ще изпълнявам.

Хората са по-склонни да използват вашите услуги, да купуват вашите продукти или просто да посетят уебсайта ви, ако имате професионално изглеждаща марка. Ти не’не трябва да бъде многонационален гигант като Макдоналд’s или Nike да имат страхотно лого.

И така, как да създадете стилно лого за вашия сайт, без да инвестирате много време и пари?

Стъпка напред шивашки марки.

Tailor Brands е инструмент за машинно обучение, който помага на предприемачите и собствениците на уебсайтове да проектират мощна марка. Ти не’нямате нужда от огромен проект за бюджет и вие не’няма нужда от технически умения, за да се сдобиете с лого с шивашки марки.

То’s е един от най-добрите производители на лого онлайн и е помогнал на над три милиона клиенти.

Според компанията, ново лого се проектира всяка секунда. Така че трябва да правиш нещо правилно!

В този преглед на шивашки марки ние’ще разгледам:

 • Ценообразуване
 • Поддръжка на клиенти
 • Качество на дизайна
 • Допълнителни продукти за шивашки марки…
 • И още много!

Можете да решите дали Tailor Brands е правилният инструмент за създаване на вашето лого. Най-хубавото е: проектирането на лого на Tailor Brands е безплатно. Можете да видите как изглежда първо, преди да решите да го купите.

1

Преглед на шивашки марки: плюсове & Против

Плюсове минуси

Най-добрите три шивашки марки# 1# 2# 3
Лесна употреба
Това е първото нещо, което трябва да се подчертае в преглед на шивашки марки. Платформата е много ясна и получаването на дизайн на лого е впечатляващо безболезнено. Представянето на вашия завършен продукт също е най-високо качество.
Продукти с добавки
От визитките на Tailor Brands до подписите по имейл и социалните медии, пълната гама от продукти надхвърля лога. Шивашки марки иска да бъде много повече от вашия производител на лого; тя иска да бъде цялостно решение за вашите нужди от брандиране.
Добро съотношение цена / качество
Широкият спектър от допълнителни продукти и услуги означава, че шивачите марки са добра цена / качество. Ценообразуването (повече за това по-късно) е ясно определено на уебсайта и всеки план предоставя стабилни характеристики като стандарт. Какво’още, можете да получите набор от лога, създадени безплатно – какво’е по-добра стойност за парите от това?
Топ две шивашки марки против# 1# 2
Без телефонна поддръжка
Както всеки от вас, който е създал уебсайт, ще знае, че да можете да говорите с някого по телефона може да бъде огромна помощ. Така е’е малко недостатък, който Tailor Brands не знае’не предлагам телефонна поддръжка. Въпреки това поддръжката по имейл е бърза и полезна, а сайтът е пълен с подробни ръководства.
Ограничена персонализация
Tailor Brands не предоставя индивидуални консултации с дизайнер за доставяне на уникално персонализирано лого. Но’Важно е да запомните логовете на Tailor Brands не са предварително изработени и можете да правите ощипвания, като например на шрифтовите и цветни схеми. Логотата се създават на място, въз основа на информацията, която сте дали на компанията.

2

Как използвате шивашки марки & Какво получавате

“Отнеха по-малко от 10 минути на Tailor Brands, за да ми даде пълна корпоративна идентичност.”

За нашия преглед на шивашки марки решихме да поставим този цитат на компанията’s начална страница към теста.

За да получите лого на Tailor Brands, трябва да отговорите на кратък въпросник за вашата компания и предпочитанията на марката. Това включва вида на шрифтовете, които харесвате и каква е вашата компания’Името е.

За нашата манекенка стартирахме компания за реколта автомобили…

Създаване на лого на шивашки марки Стъпка 1Дайте информация на марките на Tailor за вашата марка и тя ще ви създаде стилно лого.

Една лента ви казва каква част от процеса ви остава да завършите.

Създаване на лого на шивашки марки Стъпка 4Марките на шивачите ще базират вашето лого върху това какъв стил ще му кажете, че предпочитате.

Можете да изберете дали искате лого въз основа на икона, име или първоначално и можете да експериментирате с различни стилове на шрифт.

Съвет: За да извлечете максимума от шивашки марки, помислете за вашия бизнес, преди да започнете. Това е официално или забавно? Продукт или услуга? Местни или национални? Разработване на вашия бизнес’Първата идентичност ще помогне на шиващите марки да генерират правилното лого за вас.

Веднъж ти’завършихте, шивашки марки’ алгоритъмът ще генерира множество опции за лого въз основа на вашите отговори. Можете да видите как всеки би изглеждал на неща като визитки, чанти и тениски.

Тук’s избраното ни лого на началната страница на уебсайта, например:

Широко лого на готовите маркиС Tailor Brands можете да видите как вашите брандинг мечти стават реалност пред очите ви.

Като цяло открихме шивашки марки’ система гладка, динамична и дори забавна! Хареса ни факта, че можете да се върнете на предишна страница, ако искате’направих грешка, без да стартирате отново.

Притеснява се, че Tailor Brands звучи твърде роботизирано?

дон’не бъда. Разбира се, шивашки марки са автоматизирани, но не’не трябва да избират лого на случаен принцип. Резултатите са силно персонализирани, защото те’се основава на предоставената от вас информация. То’е доста рядко да видите това ниво на индивидуалност в достъпен генератор на лого.

То’е като да работиш с дизайнер, без в края на краищата да стимулира законопроекта! Разбира се, ти спечели’няма същата креативност като работата с дизайнер на пълен работен ден. Но ако ти’работиш за бюджет, дон’не знам откъде да започна или не’не искате да сканирате през хиляди графики, Tailor Brands е чудесна опция.

3

Лесни ли са за употреба Tailor Brands?

Простотата е шивашки марки’ уникална търговска точка. То’s видът инструмент, който обичаме, защото демократизира уеб дизайна – изведнъж всеки може да получи страхотно лого за своята марка!

Позволявам’копаем малко по-дълбоко.

Традиционно, за да получите стилно лого ви’ще трябва да работя с професионален дизайнер. Това включва предварителни разходи и много дискусии напред-назад. В края на комисията може дори да не стигнете до лого, което харесвате!

Но за да генерирате страхотно лого на шивашки марки, всичко, което трябва да можете да направите, е:

 • Точка
 • Кликнете
 • Тип

То’наистина е толкова прям.

Тук’е пример от процеса на шивашки марки:

Създаване на лого на шивашки марки Стъпка 2Шивашките марки използват информация, която му казвате за вашия бизнес, за да създаде вашето лого

Тъй като инструментът е толкова прост, за да се захванете с него’е възможно да го опитате няколко пъти, докато не намерите най-доброто лого за вас.

Веднъж ти’намерихте вашия дизайн, да го персонализирате с нови шрифтове или цветове е много интуитивно. Това персонализиране може да се почувства малко ограничено, ако имате много ясна представа за логото, което искате. Но за повечето хора дизайните ще бъдат повече от достатъчни. Там’също така нищо не ви пречи да вземете логото си и да използвате инструмент като Adobe, за да го джазовите още повече.

Шивашките марки също така правят много лесно да визуализирате как ще изглежда вашето лого, преди да решите да го купите.

Можете да изтеглите вашето лого като PNG с висока разделителна способност или JPEG за онлайн употреба или като отпечатван вектор EPS EPS файл (само в първоначалния план – повече за плановете по-късно).

За да разберете колко лесно е да се използват марките на шивачите, разкажете го на бутона по-долу…

4

Дизайн: Колко добри са логотипите на шивашки марки?

Така че шивашки марки’ Логотата се правят лесно, но дали са добри?

Едно важно нещо е да се каже, че марките на шивачите са много прозрачни. Независимо дали смятате, че логото е добро, лошо или грозно’няма скрити изненади. Това, което виждате на екрана, е как ще изглежда вашето лого.

Качеството на логотипите на Tailor Brands е високо, защото логото и шрифтовете, които използва, са много полирани.

Tailor Brands създава най-уникалните дизайни в сравнение с конкурентите си. Той получава своите изображения от доставчик на трета страна, наречен Noun Project, който се грижи за всички лицензи от изображението’s създател.

Проект за съществителни имена’s библиотеката с икони е огромна и спецификацията е много висока. Ето защо Tailor Brands се откроява сред генераторите с лого на ниски усилия на пазара.

Строго погледнато, там’Без гаранция, че вашият дизайн ще бъде уникален за вас. Че’също е вярно за работата с всеки дизайнер или агенция, разбира се! Но Tailor Brands създава над милион различни опции за лого за всяка поръчка, така че’s е много малко вероятно вашето лого спечели’не бъда личен за вас.

Шивашки марки препъва граница между простотата и достъпността и качеството на дизайна. То’е защо’е много добър вариант, ако сте’отново сте на свободна практика, собственик на малък бизнес или предприемач, някой, който иска да създаде марка онлайн за първи път или просто ако’работите за бюджет, но не’не искам да направя компромис напълно с качеството.

Само защото го правите’няма джобове толкова дълбоки, колкото Макдоналд’s не’не означава, че трябва да се примирите с лошо дизайн на логото, нали?

Мога ли да запазя марката си на логото на Tailor Brands?

Това е често срещан въпрос от клиентите, затова го поставяме на шивашки марки.

Компанията ни каза, че докато сте свободни да използвате логото си за нетърговски или търговски средства, ако искате да го запазите с марка’Ще трябва да говорите с адвокат.

Това е така, защото законите за запазените марки се различават от място на място. Шивашки марки е “не е в състояние да даде правни съвети” (и ние не сме).

5

Поддръжка на клиенти на Brands

Дори и с най-лесните инструменти в света’s насърчаване да знаете помощ е на разположение, ако се заседнат. Така че сега’Времето в нашия преглед на шивашки марки, за да говорим за поддръжка на клиенти.

Ако има’е един минус на Tailor Brands’е, че не’не предлагам телефонна поддръжка.

От уеб сайтове знаем, че поддръжката по телефона е безценен ресурс. Там’не е нещо като обяснение на проблема ви на човек.

Като каза това, шивашки марки’ уебсайтът има солиден раздел с често задавани въпроси, пълен с подробни ръководства, за да отговори на най-належащите ви въпроси.

Поддръжката на клиентите е достъпна чрез онлайн форма или чрез имейл на адрес. От опит от първа ръка отговорите са бързи, внимателни и полезни. Tailor Brands твърди, че има за цел да отговори в рамките на 24-48 часа. Получихме отговор на нашето запитване удобно в този прозорец.

Част от предлаганата поддръжка, разбира се, е колко лесна е използването на марките Tailor. Много усилена работа е направена, за да направи процеса на генериране на лого възможно най-лесен за използване.

ние’създадохте тонове тестови лога с помощта на шивашки марки и никога не се нуждаете от помощ.

6

Ценови марки за шивачи: Колко струва шивашките марки?

И така, колко струва всичко това? Никой преглед на шивашки марки не би бил завършен без поглед върху цените.

Има два абонаментни планове за шивашки марки:

 • Динамично лого – $ 9,99 / месец или $ 2,99 / месец, ако плащате за цяла година
 • Premium – $ 49,99 / месец или $ 10,99 / месец, ако плащате за годината

Там’s също допълнителна отстъпка, ако се натрупате за двугодишен абонамент.

И не забравяйте, че’s БЕЗПЛАТНО да играете с инструмента и да създадете лого.

И двата плана ви дават:

 • Лого с висока резолюция
 • Прозрачен PNG файл
 • Лиценз за търговска употреба
 • Перки, включително анализи на марката и специални сезонни лога (за срока на вашия план).

То’важно е да се отбележи, че можете да отмените по всяко време и вие’Все пак ще получите вашето лого и търговски права. Вие’Просто ще загубя продължаващите предимства да бъдете клиент на шивашки марки.

Така че, ако просто искате да вземете вашето лого и дон’не искате текущи разходи, препоръчваме ви да платите за един месец по плана на Dynamic Logo. Но ако ти’след по-дългосрочна инвестиция във вашата марка и сте направили разумен бюджет, тогава си струва да разгледате годишен план Premium.

Това е така, защото голямата разлика между двата плана е, че опцията Premium е напълно добро решение за брандиране. Шивашки марки са сравнително ценени поради допълнителните функции, включени в плана Premium.

Цената е приблизително равна на пазарните конкуренти.

Шивачите марки са на път да станат много повече от лого генератор. То’s едно гише за много ваши нужди от брандинг. За да направите промени в логото си, вие’Ще трябва да сте на план Premium.

Което ни води към…

7

Шивашки марки: Допълнителни услуги & Продукти

Регистрирайте се в Premium план с Tailor Brands и вие’Ще получите достъп до впечатляващ набор от продукти и услуги.

Това включва:

 • Инструмент за преоразмеряване на логото
 • Съвети за стратегия на марката
 • Инструмент за дизайн на визитни картички
 • Поддръжка на социални медии (включително публикации във Facebook и реклами и инструменти за дизайн на социални корици)
 • Онлайн указания за марката
 • Маркови презентации
 • Маркирана бизнес палуба
 • Маркиран инструмент за воден знак (перфектен, ако имате’отново художник, продаващ изображения онлайн)

Спечелихме’не минавам през всички тях тук (това е преглед на шивашки марки, а не стъпка на продажбите), но ние’Ще дам смилаем анализ. За пълен списък посетете шивашки марки.

Шивашки марки’ допълнителните услуги са особено добри, ако социалните медии са голяма част от вашата марка’присъствие онлайн. Той ще ви помогне да изработите публикации за Twitter, Facebook и Instagram и да създадете лого и изображения с идеални размери за всяка от тези платформи.

Можете също да получите подкрепа за добавяне на вашето лого към имейл подпис. Това са най-странните задачи, които могат да ви изядат времето, особено ако сте’не сте опитни с дизайн. Но има и задачи, които ако не’t правилно може да направи марката ви да изглежда аматьорска.

Там’Без съмнение допълнителните инструменти ще ви помогнат да изградите мощна онлайн марка. Добре развитата марка ще доведе до повече приходи, така че месечните ви разходи ще се изплатят в дългосрочен план.

Все пак, ако сте’търсите да опростите нещата, тогава те може да са просто ненужно усложнение (да не говорим за разходите!)

Пример за визитна картичка на марки за шивачкиС Tailor Brands можете да видите вашето лого в ситуации от реалния живот, като визитки! 8

Преглед на шивашки марки: Заключение

Шивашки марки е чудесен вариант, ако имате’търсите бърз и рентабилен начин за създаване на лого.

Ако не’нямате време или пари да инвестирате в професионално проектирано лого или вие’притесняваш се за техническите си умения’t до нулата, шивашки марки може да бъде просто отговорът.

Това дава възможност на собствениците на малки фирми и онлайн търговците на мъже в групата да пробият над теглото си на арената за брандиране и да се състезават с големите момчета.

Някои от вас може би просто започват на вашето брандиране. Може да не сте сигурни какво искате или какво’е на разположение Tailor Brands е добра първа спирка за откриване на дизайни на лого, които могат да помогнат за изграждането на вашата марка’s изображение.

По-опитните потребители могат да намерят опциите за персонализиране малко ограничени или да бъдат отложени от предварително проектираните икони.

Но благодарение на функциите, налични в своя Premium план, Tailor Brands може да предложи и по-дългосрочна услуга. Това може да бъде вашата автоматизирана консултация за брандиране.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map