6 site-uri web cele mai bine proiectate din 2020 – Lista definitivă!

cele mai bine proiectate site-uri webCele mai bune modele de site-uri te fac cu adevărat să te gândești. Tu’am făcut clic și defilare toată ziua, apoi te oprești. Ar putea fi o interacțiune ingenioasă, o fotografie fenomenală sau pur și simplu ceva din tine’nu am mai văzut niciodată. Orice ar fi, tu’sunt legat.


Cum? Aceasta’Toate sunt cele mai recente tendințe cu experiența utilizatorului (UX). Cu alte cuvinte, călătoria clientului. Și îmbunătățirea călătoriei va transforma un site web bun, într-unul excelent. Și, ca toate lucrurile la modă, UX se schimbă.

Atunci de ce să vă plictisiți cu UX? Ei bine, dacă tu’refaceți o afacere, cele mai bine proiectate site-uri web apucă, angajează și vinde. În esență, va cere utilizatorului’atenție, ține-le pe pagină și, sperăm, duce la o conversie.

Pentru bloggeri și portofolii, le va menține citirea și partajarea. Aceasta’merită să ne amintim că 75% dintre oameni judecă un site web’credibilitatea în ceea ce privește aspectul. Deci, ea’este vital ca fiecare proprietar de site să se concentreze asupra utilizatorului.

Deci, mai jos, noi’am evidențiat cele mai recente tendințe ale UX și am reunit șase dintre site-urile noastre web preferate din 2019. Let’Văd ce crezi…

Tendințele UX

Și ce dacă’e cald în 2019? Lăsa’încep cu elementele de bază: titlul. Mai mare este mai bun în acest an, cu tipografii îndrăznețe împerecheate cu animații elegante devine din ce în ce mai popular. Utilizatorii petrec mai puțin timp pe site-urile web în aceste zile și aproximativ 46% dintre ei vor pleca dacă pagina ‘îi lipsea un mesaj’.

Aici vă ajută un titlu uriaș, și unul colorat. Un studiu a constatat că culorile cresc recunoașterea site-ului web cu 80%. Vă recomandăm o legendă masivă în Sans Serif pe un fundal curat și colorat.

Așadar, pentru a-ți angaja într-adevăr audiența, ar trebui să le conduci într-o plimbare (una plăcută!), Spunând povești cu un conținut de neuitat. Animațiile declanșate de defilare sunt povestitori superbi, dar don’nu complică aspectul.

Acesta este doar un exemplu, dar facem toate acestea și noi’ești sigur că’Voi culege recompense.

Serios nerespectat

Mai puțin este mai mult. Un clișeu, da, dar’este, de asemenea, una dintre cele mai tari tendințe de design din 2019. Acest brand de apă spumantă a produs un site extrem de minimalist, dar care provoacă gândirea.

Creat in Squarespace, afișează culori îndrăznețe în spatele sticlelor clare (una pentru fiecare aromă), cu un flux vizual ușor de scanat mai jos. De asemenea, prezintă logo-ul în formă de X, aplicând recunoașterea crucială a mărcii.

pagina principală a site-ului web neîndulcitAceastă pagină principală, simplă, plină de culoare, atrage cu adevărat atenția.

La WBE, spunem că vă eliberați minimul interior. Prin eliminarea a ceea ce numesc designerii ‘efort cognitiv’ adică proiecte complexe de utilizatori, îți faci viața mai ușoară publicului tău. Pagina se încarcă mai rapid, ceea ce reduce rata de respingere (vizitatorii care pleacă de la prima pagină) și se concentrează asupra mărcii tale’scopul.

Si cum? Utilizați spațiu alb cu scheme de culori simple, dar contrastante, concentrați-vă pe detalii mici, precum variațiile de logo și folosiți anteturi care descriu clar fiecare pagină.

Codul ofertei spațiului spațialUtilizați codul ofertei "WBE" la checkout pentru 10% reducere

Obține 10% reducere la orice plan spațiu

Ești gata să dai drumul la Squarespace? Avem un cod de ofertă exclusiv pentru cititorii noștri economisiți 10% contra costului oricărui plan Squarespace! Pentru a răscumpăra această reducere, trebuie doar să introduceți:
Codul ofertei: “WBE”
la casă.

Limonadă

Când companiile de asigurări vă oferă lămâie, faceți limonadă. Acesta este un site web care se schimbă jocuri. Utilizând integrarea CUI (Conversational User Interface), oferă oferte de asigurări în doar cinci minute.

Lemonade este, de asemenea, un excelent exemplu de un site de angajare, cu o singură pagină. Împrastiat cu butoane de acțiune bine plasate, de ex ‘Obțineți prețuri și comutați’, aceasta’este extrem de ușor de navigat. Se încheie cu Maya, chatbot-ul.

Maya interacționează cu tine la nivel uman. Are chiar o față! Acest tip de design web este atât de eficient datorită interacțiunii sale cu utilizatorul și crește credibilitate. Tranzițiile sunt, de asemenea, netede, cu formulare de răspuns clar etichetate.

Îți place ideea? Un sfat la îndemână este să scrieți scriptul dvs. chatbot în segmente mici, prezicând fiecare răspuns posibil al utilizatorului. Și învățați-i cele mai comune greșeli de utilizare ale utilizatorilor!

Ne place Lemonade’s design axat pe UX, din titlul îndrăzneț al lui ‘Uită tot ce știi despre asigurare’ la butoanele roz. Și deși chatbot-urile nu sunt în niciun caz o idee nouă, credem că ele’reveniți la interfața viitorului, așa că urcați la bord.

site web chatbot pentru limonade.comUnul din Maya’s întrebări simple și prietenoase arată cum puteți proiecta chatbotul dvs. pentru a părea mai uman.

Tranzacționarea Crypton

Una pentru iubitorii de tehnologie. Crypton Trading este un hub pentru criptomonede, folosind inteligența artificială pentru a prezice tendințele și perioadele optime de cumpărare. Nu este un fan crypto? Credem că uimitoarele animații declanșate vă vor continua să citiți.

Cu fiecare defilare, o literă este dezvăluită, formând propoziții într-un ritm liber. Sunteți preluat într-o călătorie criptată graduală, cu avarie. Dar don’nu vă faceți griji, amănunțit, interfață de conversație a utilizatorului (UI) facilitează digerarea lucrurilor tehnice – cum ar fi învățarea unei limbi noi.

Cunoașteți JavaScript? Apoi, puteți anima cu ușurință pagina dvs. cu suluri. Dacă nu, atunci don’nu vă faceți griji. Majoritatea constructorilor de site-uri web au o mulțime de funcții de animație din care să alegeți!

Cu toate acestea, o notă rapidă. Un studiu recent realizat de NNG, cercetătorii de pe piața UX, a descoperit că majoritatea utilizatorilor experimentau viteze lente ale paginilor din cauza animațiilor de defilare suprautilizate și au găsit conceptul general frustrant atunci când a fost depășit. Așadar, mergeți ușor pe declanșatoare sau riscați-vă să plece vizitatorii.

pagina de start a site-ului crypton tradingCrypton’mesajul de bun venit interactiv are un impact serios.

măr

La fel ca o plăcintă de casă, o listă de site-uri web strălucitoare poate’nu plec fără Apple. Iar gigantii inovatori au devenit mari anul acesta.

Am vorbit cu Ganesh, un arhitect senior al UX la MVF Global, care a spus că îi iubește “imagini hiperrealiste, senzaționale, luate din unghiuri ciudate pentru a-și promova produsele”. El a mai spus “aceasta’este unica iluminare care face cu adevărat iPhone-urile să sară pe site-ul lor web.”

pagina site-ului Apple iPhonemăr’S-a aflat într-adevăr o imagine uimitoare a produsului iPhone Xs vizual.

Ok, nu toată lumea poate concura cu asta. Obținem asta. Dar principiul de bază rămâne același: Imagini de produs de înaltă calitate vând. Așadar, investește timp (și bani, desigur) în fotografiile tale și gândește-te la cine cumpără.

Doriți să vă inspirați cu sugestiile de utilizare? Sau pur și simplu informați-vă cu un close-up curat? La urma urmei, o imagine valorează o mie de cuvinte. Și (potențial) o mie de conversii.

Leandro Pedretti

Căutați să vă construiți prezența personală online? Portofolii don’nu devin mult mai bun decât Leandro Pedretti’s-a stimulat vizual site-ul, creat pe Wix. Antetul prezintă o prezentare video completă a companiei’abilități de proiectare. Un singur clic și tu’sunt imediat impresionat.

Cum sunt efective videoclipurile? Ei evocă emoție. Mult mai mult decât imagini. Prin urmare, vă recomandăm să profitați de creșterea vitezei de internet în timp ce puteți. Dar păstrați conținutul scurt și dulce, cu mutarea automată pornită. Acolo’nu este nimic mai rău decât zgomotul netraciabil al site-ului, nu? Aceasta’E ca și cum ai încerca să găsești o muscă în camera ta.

antetul site-ului leandro pedrettiLeandro Pedretti atrage vizitatorii cu un antet video.

Harry

bărbaţi’Compania de ras, Harry’s, maximizează performanța mobilă prin aspectul său ras curat. O mișcare înțeleaptă, având în vedere un sondaj recent, a găsit că 83% dintre cumpărătorii din întreaga lume plănuiau să facă achiziții de telefonie mobilă în viitorul apropiat.

daca tu’reînființați un magazin de comerț electronic, în primul rând, asigurați-vă că investiți în cele mai recente teme mobile de răspuns. Apoi, prezentați-le utilizatorilor’ cele mai frecvente sarcini în mod clar (de ex ‘Începeți procesul’), faceți promoțiile ușor demontabile și mențineți meniurile scurte!

Site-ul dvs. de comerț electronic ar trebui să afișeze și fotografii profesionale ale produsului. Acest lucru crește încrederea mărcii și vă prezintă stocul fără un magazin de cărămidă și mortar. Asta ne place de Harry’s, care a fost construit folosind Shopify

pagina web a site-ului harrys mobiledezgoli’s este un exemplu primordial de o temă mobilă curată și simplă făcută bine.

Cele mai bune site-uri web proiectate: concluzie

Și acolo îl avem. Șase dintre cele mai bine proiectate site-uri din 2019. Așa că’recapitulăm ceea ce ne place despre aceste pagini:

  1. Serios nerespectat – Minimism minimalist.
  2. Limonadă – orientat către utilizator, cu interacțiune inovatoare.
  3. Crypton Comercial – Superba animații de derulare.
  4. măr – Fotografii puternice ale produsului.
  5. Leandro Pedretti – Antet video.
  6. dezgoli’s – Realizat pentru telefoane mobile.

Îl poți face pe acesta să pară prea bine, cu puțin gând. in primul rand, cunoaște-ți publicul. Creați un site care să funcționeze pentru ei și să vă gândiți la estetică. Următorii tăi iubitori de tehnologie se vor bucura de animații? Sau produsul tău îndrăzneț nu are nevoie de ajutoare vizuale.

Indiferent de site-ul dvs., nu uitați niciodată cine va citi, face clic și derulează. Fii la curent cu tendințele în materie de design și poți avea un site web care să-i creeze pe oameni cu adevărat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me