8 sfaturi pentru colaborarea cu un designer web: Configurați-vă site-ul pentru succes

sfaturi pentru lucrul cu o imagine prezentată de un designer webAcest articol vă va ajuta să obțineți cea mai plăcută și productivă experiență din lucrul cu un designer web.


În timp ce constructorii de site-uri web sunt o modalitate rapidă, ușoară și ieftină de a construi un site, știm că uneori ai nevoie de ceva cu puțin mai mult… va va voom. Acea’s unde utilizarea unui designer web sau a unei agenții merită cu adevărat investiția!

Crearea unui site web poate fi o experiență distractivă și plină de satisfacții, dar poate fi și consumatoare de timp și complicată’am nevoie de un site complex. Designerii web îți iau ideile și le transformă într-un site web profesionist, făcându-le ideale pentru persoane fizice și companii cu nevoi avansate – și un buget generos.

48% dintre oameni au spus că design-ul site-ului este factorul numărul unu atunci când decide credibilitatea unei afaceri, deci’e de înțeles de ce atât de mulți oameni caută ajutor profesional atunci când își construiesc site-urile.

Dar utilizarea unui designer web vă poate aduce propriile probleme – cum puteți fi sigur că sunteți’Vei primi ce vrei? Există o modalitate de a vă asigura că totul merge bine? Tu nu’Nu vreau să se termine site-ul tău ca o tunsoare proastă, cu tine zâmbind dureros, deoarece îți dai seama, prea târziu, că’nu e cum te-ai imaginat deloc.

Noi’revin aici să-i odihnim. Acest articol vă va oferi sfaturi utile despre cum să stabiliți o relație lină cu designerul dvs. de web și să vă comunicați clar ideile, astfel încât ambele părți merg acasă fericiți.

1

Planifică-ți proiectul

Primul pas ar trebui să fie planificarea proiectului dvs. cu mult timp în avans. De fapt, nu am vrea’spun ‘plan’ – trebuie să pregătește-ți un scurt cu câteva idei clare despre ceea ce vrei. Chiar dacă’etapele incipiente, ar trebui să vă gândiți la elementele de bază pentru ceea ce aveți nevoie pentru site-ul dvs., cum ar fi:

 • De câte pagini ai nevoie
 • Ce caracteristici vrei
 • Dacă aveți nevoie de funcții de comerț electronic
 • Orice servicii suplimentare de care aveți nevoie

Gândiți-vă care fonturi, culori și stiluri vă plac sau nu vă place și de ce. Gândiți-vă la publicul țintă și dacă aveți deja o marcă pe care doriți să o aduceți mai departe pe noul dvs. site. Aceasta’merită, de asemenea, să vă alăturați exemple preferate de site-uri web pentru a arăta designerului dvs. ceea ce vă place.

bigdrop inc web designCu cât este mai clar și mai specific planul dvs. de proiect, cu atât mai exactă va fi oferta dvs. inițială de la designerul dvs. web.

Dacă atât dvs. cât și designerul dvs. de web aveți clar care este obiectivul, vă este mai ușor să creșteți ideea împreună, decât să terminați cu ceva ce nu ați făcut’nu vreau.

În caz contrar, aceasta’le place să facă o fotografie încețoșată CCTV împreună cu frizerii și să le ceară un stil similar – au câștigat’Nu voi putea face o treabă bună și niciunul dintre voi nu va ajunge fericit!

2

Găsiți Chimia

O modalitate excelentă de a te pregăti pentru succes timpuriu este să găsești un designer web potrivit pentru proiectul tău. Tu nu’nu vreau o ciocnire de idei creative sau să regret regretul ales mai târziu.

Don’nu alegeți cel mai ieftin designer web pe care îl puteți găsi, după cum probabil a câștigat’nu puteți economisi bani pe termen lung dacă’sunt nevoiți să efectuați constant modificări. Efectuați-vă cercetarea, citiți mărturiile, priviți exemple de lucrări anterioare și vedeți dacă agenția se potrivește cerințelor, stilului și vibrației dvs. generale.!

marturii hibuAgențiile bune de web design ar trebui să pună recenzii și mărturii în față și în centru, așa cum face Hibu pe pagina sa de pornire.

Familiarizați-vă cu designerul dvs. web înainte de a le apropia, puteți să vă simțiți încrezători în capacitatea lor, precum și să arătați că aveți refugiu’Nu le-am ales la întâmplare.

Proiectarea unui site web poate fi un proces îndelungat, deci doriți ca site-ul dvs. să fie în mâinile unui designer web cu care vă place să lucrați. Gândiți-vă la el ca la alegerea unui partener de afaceri – vrei să ai încredere în cineva în care să ai încredere și cu care să poți împărtăși deschis feedback.

3

Faceți-l oficial

Un sfat rapid: asigurați-vă că semnați un contract cu un designer web. Acest lucru vă va asigura’re-amândoi pe aceeași pagină și protejează ambele părți de neînțelegeri sau probleme în continuare. Faceți-l specific și fiți clar în termenele, așteptările și proiectul’obiectivele și rezultatele.

Contractul dvs. va fi unic pentru dvs., proiectul dvs. și acordul dvs. cu designerul dvs. web, dar aici sunt doar câteva lucruri pe care le puteți contura:

 • Este un loc de muncă unic pentru designer-ul dvs. web sau le veți plăti o taxă lunară pentru a menține site-ul în viitor?
 • Obiectivele proiectului
 • Calcule bugetare
 • Termeni de plată
 • Cronologia proiectului
 • OMS’este responsabil pentru ce
 • Livrări – conturează exact ce ești tu’voi primi
 • Proprietatea conținutului
 • Acord de anulare

Fii cât mai detaliat și specific, și parcurgeți totul cu designerul dvs. web – în acest fel, nimeni nu rămâne cu neașteptate – sau chiar neplăcute – surprize mai târziu.

4

Fii clar, fii pregătit

Ca și în cazul tuturor colaborărilor mari, comunicarea este cheia. Fii clar despre ideile tale, afacerea ta, publicul tău și brandul tău. Designerii web sunt profesioniști și experți în domeniul lor, dar ei’nu te deranjează cititorii!

De obicei, tu’Vă completați un sondaj din timp pentru a oferi designerului dvs. o imagine de ansamblu asupra proiectului, acoperind totul, de la brandul dvs. până la publicul țintă și nu numai. Ar trebui să accesați cât mai multe detalii și să dedicați o cantitate adecvată de timp pentru a o completa.

bigdrop inc formular de solicitare a oferteiAgenția de proiectare web BigDrop Inc are un formular online de completat atunci când doriți să solicitați o ofertă.

Celălalt lucru important de remarcat este că dumneavoastră’Voi avea o călătorie mult mai ușoară dacă vă pregătiți copia în avans. Scriind mai întâi conținutul dvs., înseamnă că a câștigat designerul dvs.’nu trebuie să continuați să faceți modificări pe măsură ce adăugați, eliminați sau schimbați conținut.

5

Ai încredere în proiectantul tău web

Site-ul tău este ca și copilul tău – tu’reda mult timp, bani, efort și dragoste în creșterea sa. Aceasta’Este foarte comun ca oamenii să le fie greu să dea drumul site-ului lor de copil și să permită altcineva să ia frâiele.

proiectant web intechnicIntechnic are experți în domeniul web design, marketing, UX și multe altele și promite rezultate de calitate pentru clienții săi.

Tu nu’nu trebuie să fiu total hands-off – ea’este vorba despre a fi implicat în proiect, fără a păși la fiecare cinci minute și a încerca să-ți faci designer web’slujba pentru ei.

Desigur, ar trebui să oferiți feedback și să fiți clar ce vă place și să vă donați’îmi place, dar ar trebui să asculți și designerul web’recomandări și ia în considerare cu atenție. Vor fi motive întemeiate pentru ei’Am sugerat asta sau asta, deci asigurați-vă că ascultați înainte de a face judecăți.

Acest lucru înseamnă că vă puteți așeza și relaxa, știind că site-ul dvs. este în cele mai bune mâini, iar designerul dvs. web poate face ceea ce’sunt cel mai bun la. La urma urmei, ei’experți din nou, iar solicitarea constantă a unor modificări minore nu va face decât să încetinească proiectul.

6

Trage-ți greutatea

Dar ai spus doar să te așezi și să te relaxezi! Da, ei bine, în timp ce puteți pune picioarele sus când vine vorba de proiectarea site-ului dvs., acolo’mai sunt multe loturi în care puteți fi activ activ. O mare parte din proiect se bazează atât pe termenele limită de îndeplinire, cât și pe proiectantul web.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face pentru a-ți ajuta designerul:

 • Obțineți copia la timp
 • Oferiți resurse precum imagini sau branding necesare proiectului
 • Dedicați timp și efort pentru revizuirea desenelor
 • Oferiți feedback clar și constructiv
 • Deconectați-vă la modele la timp
 • Participați la testarea site-ului web

Unii oameni vor solicita un proiect, apoi se așează și așteaptă produsul finit. Aceasta nu este modalitatea de a continua cu designerul web sau de a termina cu un site web pe care îl iubești.

Poti’nu-ți face designer web’slujba, dar tu’sunt încă o parte importantă a lucrării. Luând o abordare activă, pozitivă și practică, dumneavoastră’Voi face designer web’viața este mult mai ușoară și încurajează o relație productivă. Pe scurt, impreuna tu’Am să termin lucrurile!

7

Combinați feedback-ul

Noi’Am stabilit că colectarea niturilor – oricât de bine însemnate sau neintenționate – este interzisă. Însă, cu siguranță, este încurajat un feedback constructiv vechi, constructiv. Aceasta’s biletul de aur al colaborării și ar trebui utilizat cu orice preț!

O mulțime de oameni consideră că feedback-ul este greu de dat, de frica de a nu fi primit prost, dar vă va facilita relația cu designerul web. Noi’Am reunit câteva sfaturi pentru crearea unui schimb de feedback frumos:

 • Adună-ți gândurile – Acolo’Probabil voi fi mai multe schițe, machete și modele pe care să le analizați pe parcursul întregului proces, dar asigurați-vă că feedback-ul dvs. nu este’e risipit. daca tu’trimitând un e-mail după altul, cu noi modificări, proiectantul web se va simți blocat și nu va putea crea o imagine clară a ceea ce dorești de fapt. Stai jos și adună-ți gândurile într-o singură sesiune de feedback la fiecare etapă.
 • Păstrați-l constructiv – gandeste-te de ce don’iti place acea culoare sau acel font; don’spun doar că o urăști. Tu nu’Nu vreau să-l demiți pe designerul tău web’lucrează, așa că gândește-te mereu la motivele din spatele alegerilor tale și ascultă și ceea ce au de spus.
 • Spune ce îți place – feedback-ul pozitiv este la fel de util ca și feedback-ul constructiv! Aceasta’o să-i spun designerului tău web când vor’reîncepeți calea cea bună și ajutați-i să ia mai multe decizii în conformitate cu marca dvs..
 • Păstrați-o între voi – acesta este unul mare. Împărtășirea modelelor sau desenelor cu prietenii și familia poate escalada rapid până la tine’am plecat cu o mulțime de feedback de la o gamă largă de oameni. Încercați să evitați acest lucru. În schimb, împărtășește design-urile cu puțini selecti, de încredere, care înțeleg contextul complet al ceea ce tu’le arăt. Astfel veți obține sugestii constructive, echilibrate, mai degrabă decât o selecție aleatorie. Nimic nu vă va strica relația cu designerul web mai repede decât făcând modificări pe baza mătușii tale Nora’nu-i place de culoarea albastru.

Oferind feedback clar, echilibrat și gândit atunci când’am fost rugat să facă minuni pentru succesul proiectului dvs., precum și să creeze o relație de lucru pozitivă cu designerul dvs. web.

8

Construiți o relație

Noi’am menționat “r” cuvânt de câteva ori acum și asta’pentru că se află în centrul site-ului dvs. web’succes. În mod ideal, doriți să construiți o relație pe termen lung cu proiectantul dvs. web, ca ei’sunteți în cea mai bună poziție pentru a avea grijă de site-ul dvs..

hibu web designSite-ul dvs. nu este’doar pentru ziua de azi – construind o relație bună cu un designer web precum Hibu, voi’revendicați-vă site-ul.

Aceasta’Este stabilit de obicei în contractul dvs., dacă proiectantul dvs. web va continua să-și actualizeze site-ul, sau dacă’Voi fi în întregime în mâinile dvs. după ce site-ul a fost construit. Oricum, asta’este o idee bună să păstrați legătura în cazul în care site-ul dvs. are nevoie de o reînnoire sau de orice atenție urgentă.

Fie’s proiecte noi în viitor sau doar păstrarea site-ul dvs. la zi, nu’nu-mi pare rău să te gândești la designerul tău web ca partener pe termen lung, mai degrabă decât la o angajare unică. Fără ele, site-ul dvs. ar putea fi datat sau chiar și-ar putea pierde clasamentul.

Reveniți la ideea de a vă trata designerul web ca un partener de afaceri – nu’nu trebuie să le suni în fiecare zi pentru o bârfă, dar rămâi în legătură și alimentează o relație profesională.

Sfaturi pentru colaborarea cu un designer web: rezumat

Acest articol a prezentat principalele domenii de sfaturi pentru a asigura o relație lină și pozitivă cu designerul dvs. web, precum și a împărtășit sfaturi despre cum să vă asigurați că produsul final este ceva pe care’Voi fi fericit cu.

Până acum, știți toate cheile și don’ts pentru lucrul cu un designer web, inclusiv:

 • Fii clar în ceea ce privește marca, feedback-ul și obiectivele tale
 • Semnați un contract pentru a vă proteja atât pe dvs. cât și pe designerul dvs.
 • Ai încredere în designerul tău web
 • Introduceți unde puteți, dar amintiți-vă de ele’sunt experții
 • Don’nu vă fie frică să dați sau să primiți feedback

Angajarea unui designer web este o alegere inteligentă dacă ai nevoie de un site complex și ai bugetul pentru a te angaja la un serviciu de înaltă calitate. Nu face asta’nu trebuie să vă înspăimântați – urmând sfaturile noastre, atât dvs. cât și designerul dvs. de internet veți pleca fericiți acasă!

Sfaturi pentru lucrul cu un Web Designer: Întrebări frecvente

Angajează un designer web mai rapid decât utilizarea unui constructor de site-uri web?

Asta depinde de cât timp aveți nevoie pentru a vă construi propriul site, dar, în general, nu. Cu un constructor de site-uri precum Wix, de exemplu, ai putea avea un site într-o după-amiază. Designerii web depun mult timp și efort în construirea site-ului dvs., așa că, de obicei, durează în medie 30 de zile în funcție de proiectul dvs. și cât de ocupați sunt.

Am nevoie de abilități tehnologice pentru a lucra cu un designer web?

Nu! Ai castigat’Nu vă veți construi site-ul, așa că nu’nu trebuie să vă faceți griji dacă nu’nu am abilități tehnologice. Cu toate acestea, ar trebui să aveți o idee foarte clară despre ceea ce doriți și să fiți gata să bugetați, să planificați și să răspundeți la o mulțime de întrebări pentru a beneficia la maxim de angajarea unui designer web.

Designerii web fac ca site-ul dvs. să arate frumos?

Nu, ei fac mult mai mult decât atât! Ei abordează construirea sau reproiectarea site-ului dvs. pentru a-l optimiza pentru experiența utilizatorului, funcționalitate și estetică, iar unii chiar se ocupă de site’s SEO, de asemenea!

Cât costă un designer web?

Acest lucru depinde cu adevărat de proiectul tău! Veți obține un cost în avans pe care îl plătiți o singură dată pentru lucrările efective realizate în construirea (sau reproiectarea) site-ului dvs. web. Apoi, dacă designerul web vă va actualiza site-ul, acolo’Voi fi, de asemenea, o taxă lunară continuă pentru întreținere. Puteți găsi mai multe detalii despre costul site-ului dvs. web în ghidul nostru definitiv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map