Cele mai bune șabloane de constructor de site-uri pentru fiecare site

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri web


Noi’am întocmit o listă cu cele mai uimitoare șabloane gratuite, astfel încât să puteți alege dintre cele mai bune!

Încercarea de a alege un șablon de constructor de site-uri din miile de opțiuni disponibile este ca și cum ai fi dus într-un bufet, apoi să vi se spună că puteți alege doar un articol pentru a mânca. Cu excepția faptului că niciun bufet nu se poate lăuda cu volumul mare de opțiuni pe care majoritatea constructorilor de site-uri web le fac – Wix singur oferă peste 500.

Aceasta’este greu să-ți dai seama care șablon este cel mai potrivit pentru obiectivele tale specifice. daca tu’esti creativ, tu’Vreau un șablon care accentuează frumos lucrul vizual. daca tu’te uiți să vinzi online, tu’Vreau un aspect cu un magazin digital ușor de navigat. daca tu’ești o afacere locală, tu’Vreau să creez o experiență de utilizator care încurajează clienții potențiali să viziteze personal… lista continuă. Și tu nu’Nu vreau să alegeți ușor, deoarece aproape 40% dintre utilizatori nu vor mai activa dacă consideră un site web’s-a aranjat.

Echipa noastră de la Website Builder Expert a testat și cercetat pe larg cele mai bune șabloane de constructor de site-uri web, creând site-uri care răspund tuturor intereselor noastre diferite. Deci, acum, nu’nu trebuie să transpir partea grea – noi’Am compilat un clasament final al celor mai bune șabloane gratuite de constructor de site-uri web, organizate de industrie.

Cel mai potrivit pentru: artiști vizuali

1. Utica de Squarespace

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 1

Tema Utica de la Squarespace este perfectă pentru reclamele care doresc să arate fotografie, lucrări de artă și altele asemenea. Cadrul său simplu alb-negru și fonturile curate permit lucrării dvs. să ia în prim-plan și puteți alege imagini singulare care să servească drept legături cu restul unui proiect. Asta înseamnă puncte pentru organizare și stil!

Utica’Aspectul curat se împrumută și el “Echipa noastră” pagina, care este de neprețuit – 52% dintre vizitatori au spus primul lucru pe care vor să-l vadă pe o companie’site-ul web este al lor “Despre noi” pagină. Tema pune accent pe fotografii mari cu bios-uri personale dedesubt, astfel încât fiecare membru al echipei poate adăuga o notă personală.

2. Christian Adams de Site123

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri web 2

Site123’sablonul Christian Adams va inspira orice reclamă. Vă permite să personalizați o imagine de fundal pentru pagina dvs. de destinație, ceea ce înseamnă că puteți impresiona vizitatorii cu munca dvs. chiar din start. Apoi, după ce inevitabil continuă să deruleze, ei’Voi găsi o previzualizare a portofoliului dvs. organizată sub formă de imagini în miniatură care se măresc cu un singur clic. Toată această implicare se poate întâmpla fără a naviga departe de pagina de destinație, astfel încât munca dvs. este mai probabil să fie văzută de cât mai mulți vizitatori..

3. Kevin Matsuya de Squarespace

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 3

Șablonul Kevin Matsuya de la Squarespace este unic în prezentarea sa îndrăzneață de imagini. Pagina de destinație prezintă un aranjament izbitor de fotografii de diferite dimensiuni – o perturbare vizuală care face ca amenajarea generală să fie mai interesantă. De vreme ce postările cu imagini produc 650% implicare mai mare decât toate mesajele text, acesta este șablonul perfect pentru a atrage atenția asupra lucrului pe care îl faceți’sunt cel mai mândru de.

Cel mai bun pentru: întreprinderile locale și non-profitul comunității

4. Dobândiți – Slick de Weebly

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 4

Cand tu’mă duc pentru un site cu o atmosferă profesională, acesta’este încă important să implicăm oameni cu imagini. Șablonul Achiziționați – Slick de la Weebly vă oferă tone de control asupra numărului și plasării imaginilor respective pe site-ul dvs. Aceasta’este minunat pentru a încuraja oamenii să vină în persoană, indiferent dacă tu’afișează articole delicioase din meniu sau activități de strângere de fonduri pline de acțiuni.

5. Barbosa de Squarespace

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 5

Squarespace’s Șablonul Barbosa comandă atenția cu un stil simplu – ideal pentru organizații locale mai mici. Pe măsură ce utilizatorii defilează pe pagina de destinație, puteți utiliza “Aflați mai multe” butoane pentru a face legătura cu alte părți ale site-ului dvs. – oferind în esență oamenilor o previzualizare a restului conținutului dvs..

De asemenea, puteți face link către paginile de social media din site’s meniu de navigare, ceea ce înseamnă că verificarea companiei dumneavoastră’contul Instagram este la fel de ușor ca vizitarea unei pagini interne.

6. Curățați liniile de Weebly

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 6

Șablonul Clean Lines de la Weebly infuzează site-ul dvs. cu o cantitate ideală de personalitate, fără a deveni copleșitor. Acest echilibru permite organizației dvs. să fie considerate atât unice și profesionist – combo câștigător cu siguranță. De asemenea, bara de navigație centrată implicit direct sub antetul site-ului acumulează puncte pentru îngrijirea și ușurința de utilizare.

“Știri” secțiunea acestui șablon, care funcționează practic ca un blog, are o bară laterală încorporată cu un “Profilul autorului” și “Arhiva” secțiune. Cititorii curioși vor avea toate informațiile de care au nevoie pentru a afla mai multe despre tine!

Cel mai bun pentru: muzicieni

7. Kitui de Squarespace

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 7

Cea mai importantă parte a oricărui site web artistic este arta în sine. Squarespace’s șablonul Kitui este perfect pentru a crește deasupra zgomotului și pentru a vorbi despre muzică. Puteți alege să vă arătați cu mândrie ultimul proiect pe pagina de destinație, așa este’este primul lucru pe care îl văd vizitatorii.

Squarespace’Semnificația vizuală a semnăturii este în plină desfășurare cu Kitui. Textul minim pe acest șablon permite lucrării dvs. să vorbească de la sine.

8. Apăsați Kit de Wix

cel mai bun șablon de construitori de site-uri 8

Wix’s Șablonul Press Kit oferă aproape fiecare funcție pe care o puteți dori într-un site promoțional. Aspectul organizat arată discografia, bio, datele turneului și videoclipurile de performanță în stil.

Kit de presa’accentul elegant pe vizual este ideal în special pentru muzicieni, deoarece opera de artă a albumului tău poate străluci cu adevărat aici, dacă vrei. Acolo’este, de asemenea, o opțiune de a scrie o biografie scurtă, cu aspect lustruit, cu un buton care se leagă de CV-ul tău mai lung și complet – astfel încât cei mai devotați fani să poată ține pasul!

9. DJ Beat by Site123

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 9

DJ Beat este Site123’e cel mai tare șablon de muzică. Opțiunile sale proaspete de fonturi și destinațiile de plasare simplă a imaginii se reunesc pentru a crea un simplu și experiență de utilizator atractivă.

“Următorul Gig” pagina este unică, deoarece accentuează fiecare eveniment individual, mai degrabă decât o listă palidă a tuturor spectacolelor viitoare. Vizitatorii vor aprecia șansa de a citi descrieri personalizate pentru fiecare reprezentație, iar dvs.’Voi putea să pun în evidență următoarea apariție.

Cel mai bun pentru: Wordsmiths

10. Bedford by Squarespace

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 10

Noi’Am acoperit deja conexiunea incontestabilă dintre imagini și logodnă. Dacă cuvintele sunt mijloacele pe care le alegeți, s-ar putea să credeți că acest lucru vă lasă într-un loc dificil – dar există o mulțime de șabloane care folosesc cu abilitate imagini pentru accentua scrisul tău, mai degrabă decât o depășești. Șablonul Bedford de la Squarespace este unul dintre ele.

Bedford are o zonă de banner opțională în partea de sus a fiecărei pagini, în care puteți încărca o imagine la alegere pentru a atrage atenția asupra oricărui conținut care se află sub acesta. Puteți adapta această zonă de banner pentru a servi diferitelor scopuri – de exemplu, o zonă de banner din partea de sus a “Blog” pagina ar putea include o prezentare de diapozitive a postărilor de blog-uri prezentate.

11. Blog personal de Wix

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 11

Don’nu las numele “Blog personal” te păcălesc – acest șablon de la Wix este destul de special. Partea noastră preferată este opțiunea de a configura un flux de postări de blog adiacente dvs. “Despre mine” secțiune, astfel încât utilizatorii să poată pune imediat față tuturor conținutului excelent pe care îl au’revin. Mai presus de asta, puteți afișa o postare prezentată în partea de sus a paginii pentru a atrage cititorii’ atenție la cea mai recentă capodoperă.

12. Călătorul pe site123

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 12

Orice scriitor știe cât de dificil este să organizezi diferite povești într-un loc îngrijit. Site123’s Șablonul Traveller rezolvă frumos această problemă. Căsuțe ușor de citit – fiecare cu o imagine caracterizată – afișează titlul, rezumatul și data postării fiecărei intrări pe blog. În partea de jos a fiecărei casete se află a “Citeste mai mult” link către intrarea completă.

Odata ce tu’Am citit ameți cititori cu contemplațiile tale, ea’este drăguț să știu că Călătorul are, de asemenea, un aspect elegant “Abonati-va” secțiune, în care utilizatorii pot introduce e-mailul lor și pot primi actualizări de la dvs. cu un clic.

Cel mai potrivit pentru: evenimente

13. Carmine by Squarespace

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 13

Squarespace’s Șablonul Carmine are o culoare de fundal solidă cu text mare, ceea ce îl face ideal pentru publicitatea unui eveniment viitor. Informații importante, cum ar fi datele și locația câștigată’nu va fi pierdut pe nimeni și imaginile care apar în timp ce defilați împiedică aspectul să devină o aleză.

Legăturile simple și navigarea înseamnă că oamenii se pot înscrie la evenimentul dvs. cu ușurință, iar minimalismul acestei teme se simte artă și proaspăt – perfect pentru o expoziție creativă sau un afișaj intelectual.

14. Meet Meet Tech de site123

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 14

Site123’s Șablonul Tech Meetup este excelent pentru a comunica toate informațiile pe care potențialii participanți vor trebui să le cunoască despre evenimentul tău. Sub antetul paginii mari este spațiu pentru a include data, ora și locul evenimentului, astfel încât vizitatorii să cunoască elementele esențiale imediat după găsirea paginii dvs. de destinație.

Cu Tech Meetup, puteți include și o pagină numită “Cand & Unde?” cu o hartă a evenimentului tău’locația. Puteți adăuga chiar și simplu “Verifică” caseta pentru care utilizatorii pot achiziționa bilete prin.

15. Conferință de afaceri de Wix

cele mai bune șabloane de constructor de site-uri 15

Modelul conferinței de afaceri de la Wix este excelent pentru organizarea unui eveniment profesional. Prin păstrarea simplă a paginii de destinație, puteți evidenția o acțiune importantă în partea de sus a paginii – aceasta este funcția pe care “CUMPARA BILETE” butonul servește în demo.

Caracteristica noastră preferată de Business Conference este opțiunea de a include o galerie de fotografii de cap de difuzor, care dezvăluie fiecare o biografie când treceți cu mouse-ul. Atingeri interactive de acest fel fac să fie distractiv să caute mai multe informații!

Cele mai bune șabloane de constructor de site-uri web: rezumat

Undeva, printre miile de șabloane de constructor de site-uri web atârnate pe internet este aspectul perfect pentru site-ul dvs. Noi’am setat cât mai multe șabloane pentru a crea această listă cu cele cincisprezece favorite ale noastre, așa că aveți un loc mai selectiv pentru a începe căutarea. Pentru a recapătă, acestea sunt șabloanele noastre preferate de constructor de site-uri pentru:

 1. Artiști vizuali: Utica, Christian Adams, Kevin Matsuya
 2. Întreprinderile locale și non-profitul comunității: Achiziționați – Slick, Barbosa, Clean Line
 3. Muzicieni: Kitui, Press Kit, DJ Beat
 4. Wordmiths: Bedford, Blog personal, Călătorul
 5. Evenimente: Carmine, Tech Meetup, Business Conference

În primul rând, cele mai bune șabloane de constructor de site-uri vor accentua conținutul pe care îl aduceți site-ului dvs., deoarece acesta este ta site-ul! Un sfat rapid: Squarespace a ieșit în top în cercetările noastre pentru cel mai bun design, deci dacă mai aveți refugiu’Nu ți-am găsit potrivirea perfectă’este un loc bun pentru a începe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map