Cele mai bune șabloane de portofoliu

“Utilizarea unui șablon pentru site-ul dvs. personal de portofoliu este cel mai inteligent mod de a obține rapid online. Arată grozav și vin cu toate caracteristicile de care ai nevoie, economisindu-ți un loc de muncă! Acest lucru te eliberează pentru a te concentra pe ceea ce contează – munca ta creativă.”


Ce-ar fi dacă aș spune că puteți construi un site de portofoliu uimitor și să îl publicați online în mai puțin de 14 minute. Pare prea bine ca să fie adevărat, nu?

Ei bine, îți poți face viața atât de ușoară alegând șablonul potrivit de portofoliu.

Dar care este șablonul potrivit? La urma urmei, ea’nu e ca tine’reîncărcați opțiunile din care puteți alege…

Joaca

Cu atâta alegere poate fi greu de știut de unde să începeți (aveți încredere în noi, noi’am fost acolo!).

Noi’Am scris acest ghid pentru a vă economisi timp și efort prin:

 1. Explicați lucrurile esențiale pe care trebuie să le aibă șablonul personal de portofoliu (deci știi pentru ce să fii atent)
 2. Prezentarea + evaluarea unui număr de cele mai bune șabloane de portofoliu din jur (ales de mână de echipa noastră pentru a vă arăta ce’sunt disponibile)

Dacă ai refugiu’Încă nu ți-ai găsit constructorul de site-uri perfecte, aruncă o privire mai jos la lista noastră de documente cei mai buni producători de site-uri web asta vă va ajuta să vă prezentați frumos portofoliul:

În aproximativ 11 minute, voi’Voi înțelege complet ce să caute într-un șablon de portofoliu pentru a economisi timp + bani. Noi’de asemenea, vă voi inspira cu unele dintre cele mai bune modele din jur – astfel încât să puteți decide cu privire la felul de șablon dorit.

Prezentare generală

Faceți clic pe următoarele link-uri pentru a citi secțiunile specifice:

 1. Lucruri cheie Cele mai bune modele de portofoliu au
 2. Cele mai bune șabloane de portofoliu
  • Wix
  • Squarespace
  • Weebly
  • Format
  • SmugMug
  • Fabrik
  • Hai tăticu
  • Creator IM
  • Jimdo
 3. Concluzie: Cel mai bun șablon de portofoliu pentru dvs.

Alege un constructor de site-uri și câștigă bani online azi

Ce tip de site vrei să construiești?

construiți un site web construiți un magazin online WEBSITE ONLINE MAGAZIN

Lucrurile cheie au cele mai bune modele de site-uri de portofoliu

“Gândiți-vă la șablonul de portofoliu ca la o comandă rapidă către un site web care arată excelent și care are toate funcțiile de care aveți nevoie. Dar doar pentru că totul este făcut pentru tine, nu face asta’nu vreau să spun’nu ești liber să o editezi cât vrei! ”

Șabloane există pentru a vă face viața mai ușoară. Este într-adevăr la fel de simplu.

Acum, ai putea investi ore de timp și efort în crearea propriului site de portofoliu de la zero.

Dar nu ar vrea’mai degrabă, utilizați un șablon conceput profesional și aveți un portofoliu uimitor gata de a merge în doar 13 minute?

Gândește-te la ce ai putea face cu tot acest timp suplimentar!

Câteva ore suplimentare înseamnă că puteți începe să lucrați la un tablou nou. Înseamnă că ați putea răspunde la toate întrebările dvs. prin e-mail. Și dacă tu’te simți mai productiv, ai putea chiar să primești taxele independente!

În opinia noastră, utilizarea unui șablon este cel mai inteligent mod de a obține rapid online cu un portofoliu de care te poți mândri.

Vă recomandăm să utilizați un șablon dacă credeți că site-ul dvs. personal de portofoliu va avea nevoie:

 1. Un design web uimitor
 2. Un design mobil și prietenos
 3. O galerie ușor de răsfoit a operei tale
 4. Un formular de contact
 5. Un blog
 6. Un ‘Despre mine’

1. Un design uimitor

“Șabloanele site-ului de portofoliu arată grozav pentru că’sunt proiectate de profesioniști. Acest lucru vă economisește un loc de muncă și vă permite să vă concentrați energia asupra creării.”
Crearea unui site web cu un design atrăgător este dificil. Aceasta’este și mai greu atunci când designul tău uimitor trebuie să fie funcțional și ușor de utilizat.

Deci, de ce să nu-i lăsați pe profesioniști să aibă grijă de această sarcină complicată pentru tine?

Modelul de portofoliu pe care îl alegeți va fi fost proiectat și testat de profesioniști. Aceasta înseamnă că nu numai că va atrage atenția vizitatorilor, dar și ei’Îmi va fi ușor de utilizat și.

Aceasta este o greutate imensă de pe umeri. De asemenea, eliberează timpul pe care tu’De altfel am cheltuit proiectarea, reglarea și testarea site-ului dvs. web.

Șabloanele de portofoliu vă oferă un site web care arată uimitor din prima zi. Aceasta înseamnă că puteți petrece mult mai puțin timp personalizând și aveți totuși un design de site care să vă angajeze vizitatorii.

2. Un design receptiv

“Tu nu’Nu știu de unde vor veni vizitatorii online. Un șablon receptiv vă asigură că site-ul dvs. de portofoliu arată bine oricând, oriunde și pe orice dispozitiv.”

Peste 33% din tot traficul de internet provine de la smartphone-uri.

În această zi și vârstă, voi’ar trebui să fiu destul de nebun (sau destul de curajos!) pentru a nu folosi un șablon cu portofoliu mobil.

Șabloane responsive și prietenoase cu telefonul mobil optimizează automat portofoliul pentru diferite dimensiuni de ecran. Acest lucru asigură că pare uimitor dacă vizitatorii navighează pe desktop, smartphone sau tabletă.

Acest lucru este important dacă’sper să câștige noi afaceri din portofoliul dvs. Studiile arată că 61% dintre oameni au câștigat’nu te deranjează să te întorci pe site-ul tău dacă nu este’nu este optimizat pentru telefonul mobil.

Deci, dacă te gândești la asta, fără un șablon responsiv, tu’probabil că lipsesc din noile oportunități de afaceri.

Este esențial să ai un site web care să răspundă mobilului. Fără unul, portofoliul tău se va simți vechi și demodat, ceea ce reflectă rău asupra ta. Utilizarea unui șablon receptiv este o modalitate rapidă și ușoară de a oferi utilizatorilor experiența de navigare pe care o doresc.

3. Ușor de navigat în galerii pentru munca ta

“Alegeți un șablon de portofoliu care ușurează răsfoirea imaginilor. Dacă oamenii găsesc imagini dificil de urmărit, ele vor’Voi dispărea – vă costă traficul și oportunitățile…”

Lăsa’s face it – site-ul dvs. de portofoliu există doar dintr-un singur motiv: să vă arătați munca în întreaga lume.

Puteți face viața ușoară pentru dvs., optând pentru un șablon de portofoliu care are o galerie în care să vă afișați lucrările.

Acest lucru te eliberează pentru a te concentra pe probleme mai importante, cum ar fi să mergi la locația săptămâna viitoare’trage.

Încercați diferite modele de șabloane pentru a vedea ce galerii funcționează cel mai bine pentru portofoliul dvs. – ați câștigat’nu regret.

Alegeți un șablon de portofoliu care să ușureze fanii și potențialii clienți să vă răsfoiască lucrările. Acest lucru vă poate elibera timpul’În caz contrar, cheltuiți editarea site-ului dvs., de ce nu folosiți-l pentru a lucra la comisioane!

4. Un formular de contact

“Dacă faceți mai ușor pentru oameni să vă contacteze, dvs.’voi câștiga mai multe afaceri. Așadar, pentru a câștiga mai multe afaceri, alege un șablon de portofoliu care permite utilizatorilor să te contacteze imediat.”

Fără un formular de contact încorporat’am două opțiuni:

 • Oferiți-vă datele de contact pe internet în mare și sperați’sunt luate de clienți nu escroci.
 • Petreceți timp editând site-ul dvs. web, modificând aspectul + aspectul diferitelor formulare de contact până când veți găsi unul care arată corect. Atunci descoperi că ei’nu sunteți legat de contul dvs. de e-mail și petreceți mai mult timp citind a ‘cum să’ ghid, astfel încât să puteți primi mesajele pe care vi le trimit. Odată remediați, descoperiți că aceste mesaje sunt trimise către dvs. ‘spam’ dosar implicit, astfel încât să vă dați seama cum să remediați și asta….

Nici una nu sună ca o opțiune deosebit de bună nu o face?

Faceți viața ușoară pentru dvs. și alegeți un șablon echipat cu un formular de contact.

Îți economisește timp pentru un job minunat și, de asemenea, ușor pentru clienți să-ți ajungă imediat după ce îți răsfoiești munca.

Alegerea unui șablon de portofoliu cu un formular de contact încorporat este un instrument fără probleme. Fără unul ai câștigat’nu primiți cât mai multe anchete de afaceri – vă costă bani. Aceasta’este, de asemenea, un alt mod de a economisi timp + efort pe care l-ai putea investi în sarcini mai creative.

5. Un blog

“A nu fi expert în tehnologie nu este o scuză pentru a nu avea un blog pe site-ul dvs. de portofoliu. Căutați un șablon cu unul încorporat, deoarece un blog este un instrument valoros în stimularea SEO.”

Bloggingul este un instrument vital în stimularea optimizării motorului de căutare (SEO) a portofoliului dumneavoastră. Îmbunătățirea SEO-ului dvs. este esențială dacă doriți să apăreți mai ridicat în rezultatele căutării Google și să atrageți mai mult trafic către site-ul dvs. web.

S-ar putea să nu credeți că aveți timpul necesar pentru a scrie un blog, cu atât mai mult să configurați, deci de ce să nu păstrați lucrurile simple?

Cand tu’reîncercați să cumpărați șablonul potrivit de portofoliu, alegeți unul care are un blog încorporat.

Aceasta’este o modalitate ușoară de a avea un blog și de a face piață singur fără codificare sau abilități tehnologice.

Doriți să vă clasificați foarte bine în rezultatele căutării Google. Google adoră conținutul proaspăt și regulat. Puteți face plăcere Google și clasamentul portofoliului dvs. scriind un blog. Alegeți un șablon cu unul încorporat și dvs.’Voi fi pe calea rapidă până la poziția # 1!

6. An ‘Despre mine’

“Aceasta’este important ca portofoliul dvs. să spună clar lumii ce faceți. Puteți face și mai ușoară comunicarea acestor informații, alegând un șablon care are un ‘Despre mine’ încorporat în proiectare.”

S-ar putea să nu vă fi dat seama niciodată că aveți ‘Despre mine’ secțiunea este atât de importantă. Știu că nu am făcut-o’T!

Dar colegul meu de casă, care are un portofoliu pentru scurtmetrajele sale, bine că m-a lăsat pe un mic secret…

Ta ‘Despre mine’ este o ocazie excelentă de a spune lumii cine ești, ce faci și unde se află abilitățile tale. Să fii clar despre abilitățile tale este și mai important dacă ești’sper să câștige peste noi clienți!

Alegerea unui șablon de portofoliu cu un ‘Despre mine’ pagina înseamnă că puteți bifa încă o problemă de pe listă. Tot ce trebuie să faceți este să actualizați textul și dvs.’e bine să plec.

Fără loc pentru un ‘Despre mine’ tu’Va trebui să adăugați o pagină, apoi o casetă de titlu, să o formatați, să adăugați o casetă de text, să o formatați și să o redimensionați, previzualizați-o, mutați-o ușor spre stânga etc..

În toată cinstea, tu’Am modalități mai bune de a-ți petrece timpul.

Alegeți un șablon de portofoliu cu un ‘Despre mine’ pagina vă economisește timpul și efortul necesare pentru a adăuga una. Având un ‘Despre mine’ este o modalitate excelentă de a comunica abilitățile tale către potențialii clienți. Aceasta’este, de asemenea, un mod frumos de a adăuga o anumită personalitate pe site-ul dvs. web!

CELE MAI BUNE PLANE WEB DE PORTFOLIO

“daca tu’am avut probleme în a găsi șablonul potrivit pentru site-ul portofoliului, atunci tu’am venit la locul potrivit.”

Vrem să vă facem viața cât mai ușoară. Pentru a face acest lucru, echipa noastră a ales pentru dvs. unele dintre cele mai bune șabloane de portofoliu din jurul site-ului.

Tu’Veți găsi că șabloanele sunt perfect echipate pentru a vă oferi un site de portofoliu uimitor. Au aspectul, caracteristicile și ușurința de utilizare de care ai nevoie. De asemenea, sunt ușor de editat dacă doriți să personalizați cum arată site-ul dvs..

Șabloanele noastre de portofoliu alese cu toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a atrage mai mulți vizitatori și pentru a câștiga noi afaceri. ei’Voi reduce timpul necesar pentru a petrece editarea site-ului.

1) Șabloane de portofoliu Wix (110+ milioane de site-uri web)

“Wix este cel mai versatil constructor de site-uri din jur. Vă oferă o cantitate nebună de opțiuni de design, păstrând în același timp lucruri ușor de utilizat.”

Wix vă oferă sute de șabloane din care puteți alege. Dintre acestea, aproximativ 17 sunt proiectate special pentru diferite tipuri de portofoliu

Tu’Voi găsi Wix’șabloanele sunt distractive, ciudate și îndrăznețe. Ele sunt o modalitate excelentă de a vă economisi timp și efort dacă’sunteți interesat de un portofoliu cu aspect unic, care poate fi lansat rapid online.

Șabloanele Wix sunt prietenoase cu telefonul mobil, astfel încât să puteți fi sigur că lucrările dvs. de artă și fotografiile arată foarte bine pe orice dispozitiv.

Obțineți o libertate creativă absolută cu Wix, care este un beneficiu uriaș! Editorul Wix este cu adevărat ușor de utilizat și face ușor să personalizați șablonul de portofoliu așa cum considerați de cuviință.

Model de portofoliu ilustrator

eu’Sunt un mare fan al lui Wix’s ‘Portofoliu ilustrator’ șablon. Aceasta’e curat, simplu și foarte ușor la ochi.

Munca dvs. de creație este pusă în față și în centru cu o galerie ușor de defilat pe pagina de start. Aveți, de asemenea, pagini pentru un formular de contact și un scurt ‘Despre mine’.

Acest lucru poate arăta ca un șablon simplu – și don’Nu mă înțelegeți greșit, este – dar conține tot ceea ce aveți nevoie pentru a publica site-ul portofoliului online mai devreme decât mai târziu.

Singurul lucru tu’sunt lipsit de acest șablon este un blog. Din fericire, Wix face relativ simplu să adăugați unul dacă doriți.

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trebuie să adăugați)
&# 10004;

Șablon de portofoliu creativ

Joaca

Acest ‘Portofoliu creativ’ șablonul este un design cu adevărat distractiv. Aceasta’s un șablon de bază cu o pagină care conține toate elementele esențiale pe care le aveți’probabil că aveți nevoie.

Galeriile operei tale sunt afișate proeminent pentru o navigare ușoară, în timp ce casetele luminoase de fundal negru ajută cu adevărat la evidențierea lucrării tale.

Un ‘Despre mine’ este rulat în formularul de contact din partea de jos a paginii, ceea ce facilitează potențialii clienți să ia legătura cu dvs..

Îmi place foarte mult modul în care designul cu o singură pagină al acestui șablon face foarte ușor de populat cu propriul dvs. conținut. Tu nu’nu trebuie să vă jucați cu multe pagini diferite, așa că voi’Voi fi online înainte să îl știți!

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 9/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trebuie să adăugați)
&# 10004;

Faceți-vă acum site-ul portofoliului dvs. Wix

2) Șabloane de portofoliu pentru spații (1+ milioane de site-uri web)

“Squarespace este acasă șabloane de portofoliu high-end care pun fotografiile în față și în centru.”

Cu peste 80 de șabloane din care să alegeți, Squarespace este o alegere bună pentru site-ul dvs. de portofoliu, deoarece sub un sfert dintre acestea sunt concepute special pentru portofolii.

Șabloanele portofoliului de spații sunt gata să facă ca munca ta să pară incredibilă din cutie.

Modelele sunt foarte performante și profesionale. Navigarea la fața locului este ușoară și ușoară. Caracteristicile și funcționalitatea de care aveți nevoie sunt toate prezente și corecte.

Dacă aceste lucruri sunt încorporate într-un șablon este un economizor de timp real și te eliberează de la a fi nevoiți să le adaugi mai târziu.

Dacă doriți o modificare, atunci editorul Squarespace vă oferă multă libertate pentru a vă personaliza designul șablonului dacă doriți. Fiți conștienți, că’Nu este la fel de flexibil ca editorul Wix.

Șablon Lange

Joaca

Squarespace’s ‘Lange’ șablonul scot clasa și este un mod uimitor de a-ți arăta munca creativă.

Acest design combină imagini cu pagini complete cu imagini încadrate mici, ceea ce face ca munca dvs. să aibă impact instantaneu, dar ușor de navigat.

‘Lange’ face ușor accesul online Ai castigat’nu trebuie să faceți mult editare, deoarece are un blog încorporat, o pagină de contact (totuși, trebuie să adăugați un formular pentru contact instant) și o ‘Despre’ secțiune.

Acesta este un șablon de portofoliu mobil care vă face munca să pară incredibilă.

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(are pagina de contact
trebuie să adăugați formular)
&# 10004;
&# 10004;
(altfel spus,. ‘Info Studio’)

Șablon Ishimoto

Joaca

Ce mișto este ‘Ishimoto’ șablon din Squarespace?

Nu numai că arată incredibil, dar vă oferă o defilare laterală cu adevărat unică pentru a vă afișa lucrările’este un mod curat de a vă prezenta, care va rămâne în oameni’amintiri.

În ciuda designului său curat (o mulțime de spațiu alb – groapă!), ‘Ishimoto’ a fost conceput pentru a vă face viața ușoară.

Tu’Am un blog încorporat și ‘Despre mine’ pagina, care este într-adevăr convenabil. Șablonul răspunde la mobil, astfel încât orice modificări de design pe care le faceți vor arăta uimitoare pe orice dispozitiv.

Desigur, nu aveți un formular de contact. Cu toate acestea, informațiile dvs. de contact se află în partea de jos a fiecărei pagini sub forma unui link clic. Nu este la fel de la îndemână ca o formă reală, dar mai bine decât nimic.

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 7/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trebuie să adăugați)
&# 10004;
&# 10004;

Creați-vă acum site-ul portofoliului Squarespace

3) Șabloane de portofoliu Weebly (40+ milioane de site-uri web)

“Weebly este un constructor de site-uri foarte ușor de utilizat. Oferă șabloane atractive, dar de bază.”

Weebly are în jur de 50 de teme (aka șabloane pentru tine + eu), dintre care șapte sunt marcate ca fiind proiectate pentru portofolii. Acea’Nu spun că poți’nu alegeți nici una dintre temele disponibile dacă vă luați de lux!

Weebly’șabloanele de portofoliu (soz, teme) sunt cu adevărat atrăgătoare și pun un accent deosebit pe prezentarea lucrărilor tale. Aveți o mulțime de opțiuni de galerie, la fel și voi’sunt obligat să găsești un design care să-ți ia fantezia.

Pentru modele simple, obțineți o mulțime de funcții pre-populate care sunt ușor de modificat rapid și ușor. De fapt, editorul Weebly este un economizor masiv de timp! Aceasta’este super ușor de utilizat și face ca editarea să fie cinch.

salturi & Șablonul de legături

Joaca

‘salturi & hotar’ șablonul este un șablon de portofoliu cu adevărat minunat.

Să ai tot ce ai nevoie în aceeași pagină face ca site-ul tău să trăiască un proces destul de nedureros.

Acolo’nu este nevoie să încurcați să adăugați pagini și funcții. Doar modifică rapid cele deja pe șablon. Nu ar putea’nu va fi mai ușor.

Acest lucru vă economisește mult timp, care poate fi mai bine cheltuit reglarea pixelilor pe o grafică sau adăugarea câtorva pensule la cel mai recent portret.

Un lucru de remarcat este însă că tu’Va trebui să adăugați un formular de contact dacă doriți unul.

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 8/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trebuie să adăugați)
&# 10004;
&# 10004;

Creați acum site-ul dvs. de portofoliu Weebly

4) Șabloane de portofoliu Fabrik

“Fabrik este un creator de site-uri de portofoliu creativ. Aceasta’sablonul are aspect atractiv și profesionist.”

Farbik oferă opt (da, doar 8!) Modele de șabloane, dar compensează acest lucru permițându-ți să schimbi șabloanele în orice moment.

Pentru a fi corecte, șabloanele sunt foarte atractive și arată foarte profesional. Îmi amintesc un pic de Squarespace, deși obțineți o alegere mai largă cu Squarespace.

Fiecare șablon este receptiv (ceea ce vrem să vedem!) Și echipat cu aproape toate caracteristicile cheie de care aveți nevoie.

Acest lucru face foarte ușor să obțineți site-ul portofoliului și să funcționați rapid cu Fabrik.

Șablon Coburg

Joaca

Fabrik’s ‘Coburg’ șablonul are un design în stil revistei cu adevărat atractiv. Cadrele de dimensiuni diferite vă permit să puneți accentul pe proiecte specifice, în timp ce marginile largi păstrează imaginile separate și ușor de navigat.

Tu’Am toate elementele esențiale introduse într-un singur șablon aici, așa că vă economisește un loc de muncă adăugând pagini și funcții suplimentare.

Fonturile sunt superbe și totul pare cu adevărat profesionist, așa că și tu’Voi face cu siguranță o primă impresie grozavă.

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un blog?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(legătura de contact din antet)
&# 10004;
&# 10004;

5) Șabloane de portofoliu SmugMug

“SmugMug este un producător specializat de portofoliu de fotografie. Are șabloane funcționale care ușurează vânzarea printurilor operei tale.”

SmugMug vă oferă o selecție decentă de șabloane de portofoliu cu 30 de la care să alegeți.

Tu’Voi găsi șabloane SmugMug ușor la ochi, dar poate fi complicat să adăugați toate caracteristicile de care aveți nevoie.

Acest lucru se datorează faptului că previzualizările șablonului SmugMug vă arată a ‘cel mai bun caz de caz’ demo, dar vă oferă doar un design de schelet din care să lucrați.

Va trebui să adăugați într-un mod corect câteva dintre funcțiile pe care le avem’am enumerat mai sus. Aceasta este o durere ca tine’Probabil că aveți modalități mai bune de a vă petrece timpul.

Totuși, credem că SmugMug își merită locul aici pentru că este una dintre puținele platforme care îți oferă posibilitatea de a începe să vinzi. Pentru a afla mai multe, citiți recenzia noastră pentru SmugMug.

Șablon Osiris

Joaca

SmugMug’s ‘Osiris’ șablonul este un design de mozaic cu adevărat atractiv.

‘Osiris’ se asigură că activitatea dvs. creativă are un impact adecvat prin acoperirea întregii pagini web din ea!

Așa cum am menționat mai sus, SmugMug vă lasă cea mai mare parte a muncii – deci nu este cel mai ușor de utilizat șablon din lume – dar sigur arată excelent!

Acesta este, de asemenea, un design sensibil.

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trebuie să adăugați)
&# 10008;
(trebuie să adăugați)
&# 10008;
(trebuie să adăugați)

6) Format template-uri de portofoliu

“Formatul este specializat în site-urile de portofoliu. Te poate ajuta să creezi un portofoliu atractiv, cu aspect profesional.”

În loc să vă ofere o gamă largă de șabloane, Format vă permite să alegeți una dintre cele cinci teme. Aceste teme sunt împărțite în funcție de modul în care doriți să vă prezentați munca.

Acest lucru poate părea că vă limitează alegerile, dar de fapt’este un mod de lucru cu adevărat eliberator. Tu’ne concentrăm mereu pe produsul final, mai degrabă decât să te blochezi modificând fiecare ultim detaliu, ceea ce îl face pe Fabrik’flux de lucru foarte eficient.

Tu’reînnoiește să editezi șabloane în Fabrik’s ‘trage & cădere brusca’ redactor, dar tu’o voi găsi’este un instrument mai limitat decât oferta Wix și Squarespace.

Șablonul Sierra

Joaca

‘Sierra’ este un șablon minunat. Aceasta’e îndrăzneț, atrăgător și cumva echilibrează fiind foarte alb, fiind foarte colorat!

Galeriile din acest șablon vă oferă cadre de dimensiuni diferite pentru lucrările dvs. de artă, astfel încât puteți pune accentul pe locul unde considerați de cuviință. Varietatea de stiluri deja încorporate vă ajută, de asemenea, să micșorați sarcinile prin stilurile disponibile ulterior.

Barele de navigare de top păstrează lucrurile simple pentru vizitatorii dvs., în timp ce un blog încorporat, ‘Despre mine’ și ‘a lua legatura’ pagina face ușor să aveți acest șablon de portofoliu funcționat și să nu funcționeze deloc.

Ai chiar un gata de utilizare ‘Magazin’ – poti’spun că despre prea multe șabloane!

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

7) Modele de portofoliu GoDaddy

“S-ar putea să cunoașteți GoDaddy mai bine ca locul unde vă puteți obține un domeniu personalizat, dar are și un constructor de site-uri decent!”

Hai tăticu’s 300 de șabloane de site-uri web sunt destul de de bază, dar acest lucru nu face decât să vă faciliteze munca.

Dacă doriți un site web de portofoliu fără toate clopotele și fluierele – ceva simplu + eficient – atunci GoDaddy este constructorul pentru dvs..

Editorul este ușor de utilizat, deci tu’O voi ridica repede. Acest lucru vă permite să efectuați cât mai multe (sau cât mai puține) modificări pe site-ul dvs. web, după cum considerați de cuviință.

Șabloanele au un telefon mobil, deci puteți fi sigur că portofoliul dvs. arată excelent oricând și oriunde.

Șablon de claritate

Joaca

Vedeți ce vreau să spun despre șabloane de portofoliu simple și funcționale?

‘Claritate’ designul este curat și nu conține dezordini. Aceasta’este un șablon de o pagină care ușurează persoanele să răsfoiască lucrările și să ia legătura.

Tu’aveți aproape tot ce aveți nevoie în cadrul unei singure pagini ușor de utilizat. Acest lucru este ideal pentru utilizatorii non-tehnici ca tine și ca mine, deoarece face ca un site web online să fie cu adevărat ușor.

Tu’Am o galerie cu bandă orizontală ‘Despre mine’, un formular de contact și integrarea social media.

O caracteristică cheie care’lipsește este un blog. Poti’chiar nu adăugați unul! Trebuie să faceți un link către un blog extern, care nu este’nu sunt deloc ideale.

Totuși, dacă tu’reluați după un site de portofoliu de bază care vă arată munca, apoi GoDaddy’s ‘Claritate’ șablonul merită aruncat o privire.

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 4/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(buton de contact)
&# 10008;
(trebuie să adăugați)
&# 10004;

8) Modele de portofoliu pentru creatorii de IM

“IM Creator este un simplu constructor de site-uri care vă permite să creați portofolii atractive fără să știți cum să codați.”

IM Creator vă oferă o selecție impresionant de mare de șabloane. eu’l-ar plasa pe locul doi doar la Wix în ceea ce privește alegerea!

De fapt, IM Creator are peste 50 de șabloane dedicate prezentării lucrărilor de artă + design.

Aceasta’este o platformă foarte ușor de utilizat pe măsură ce îți construiești site-ul folosind blocuri de conținut (cred că LEGO digital). Aceasta înseamnă că șabloanele IM Creator facilitează accesarea rapidă a internetului.

Este posibil să nu fie cele mai funcționale dintre site-uri, dar dacă doriți un portofoliu care să arate profesional cu o editare minimă din partea dvs., atunci’merită luat în considerare IM Creator.

Șablonul Arhitect

Joaca

Îl găsesc pe IM Creator’s ‘Arhitect’ șablon pentru a fi un design cu adevărat interesant și unic. Nu am’Am văzut multe șabloane care arată similar cu acesta – așa este’este un mod ușor de a ieși în evidență!

Acesta este un șablon foarte de bază, care este o încrucișare între o galerie și un blog.

Tu’Îmi va fi ușor să prezinți proiecte și să oferi context alături de ele. Acest lucru poate fi util pentru a câștiga clienții potențiali.

Galeriile pop-up vă ajută să vă prezentați lucrările, în timp ce un buton de contact vă ușurează contactarea decât să aveți o adresă de e-mail pe pagină..

Aceasta’Cu siguranță nu este cel mai bogat design din lista noastră, dar designul este unul deosebit pentru mine.

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(se suprapune pe blog)
&# 10008;
(are un buton
trebuie să adăugați formular)
&# 10004;
(se suprapune galeriei)
&# 10008;
(trebuie să adăugați)

9) Șabloane de portofoliu Jimdo

“Jimdo este un constructor de site-uri la îndemână, care face mai ușor decât majoritatea de a face bani în parte. Este mult mai puțin versatil decât Wix și Squarespace.”

Jimdo oferă 15 șabloane de site-uri din care să alegeți, precum și o pânză goală. La filtrare, toate cele 15 modele sunt clasificate ca fiind ‘portofoliul’ modele…dar obțineți același rezultat dacă filtrați pentru un magazin de comerț electronic sau un site de modă. Deci, luați-l cu un vârf de sare.

Modelele de șabloane sunt atractive și ordonate, deși nicăieri nu sunt atât de atrăgătoare ca șabloanele Wix sau Fabrik.

Toate șabloanele răspund mobil-ului și oferă o gamă de modalități de a-ți arăta cel mai bine activitatea creativă.

Jimdo este o platformă prietenoasă care vă poate economisi mult timp atunci când construiți site-ul dvs. de portofoliu.

‘Shanghai Graphic’ Format

Joaca

‘Shanghai Graphic’ șablonul este un mic șablon cu o singură pagină.

Îți pune munca în față și centrul astfel încât să atragi instantaneu atenția oricărui vizitator.

Galeriile pop-out sunt la îndemână pentru afișarea de imagini de înaltă calitate, păstrând lucrurile în ordine pe pagină.

Tu’Am primit și un ‘Despre mine’ și a ‘a lua legatura’ pagina, astfel încât acest șablon bifează cea mai mare parte a casetelor tale.

Tu’Va trebui să adăugați un blog, deși acest șablon de portofoliu menține lucrurile simple în mod implicit.

În afara acestei cutii, are acest șablon…Un design web uimitor?

Un site web mobil-prietenos?

O galerie ușor de răsfoit pentru munca ta?

Un formular de contact?

Un blog?

Un ‘Despre mine’?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 6/10
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(camera pentru a adăuga una)
&# 10004;

Cel mai bun model de portofoliu pentru dvs.

Acest articol a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me