Cele mai bune șabloane de site-uri de nuntă | Găsește-ți designul tău perfect astăzi!

“Aceasta’este important ca șablonul site-ului dvs. de nuntă să reflecte ziua specială pe care o aveți.”


Dar, cu atât de multe șabloane de site-uri de nunta din care să alegi, poate fi greu de știut de unde să începi.

Don’ma crezi? Aici’sunt câteva pentru a vă începe…

Joaca

Acum, am putea să vă arătăm o mulțime de modele de modele de site-uri de nuntă și vă putem permite să continuați cu acesta.

Dar asta’nu este cum facem lucrurile aici la Website Builder Expert!

În schimb, acest ghid va:

 1. Arată-ți o selecție a celor mai bune șabloane de site-uri de nunta din jur.
 2. Explicați lucrurile esențiale de care aveți nevoie pentru un șablon de nuntă pentru a economisi timp, bani + efort.

Până la sfârșitul acestui ghid, veți avea o idee mai clară despre cel mai bun șablon al site-ului de nunta pentru ziua dvs. specială.

Dacă ai refugiu’încă nu v-ați ales constructorul de site, comparați-ne cei mai buni producători de site-uri web în tabelul de mai jos pentru a vă ajuta să luați decizia dvs.:

Prezentare generală

Faceți clic pe următoarele link-uri pentru a citi secțiunile specifice:

 1. Lucruri cheie Cele mai bune șabloane de nuntă au
 2. Cele mai bune șabloane de site-uri de nuntă
  • Wix
  • Squarespace
  • Weebly
  • Nodul
  • Cuplul Appy
 3. Concluzie: Cel mai bun șablon de site pentru nunta pentru tine

Lucruri cheie
CELE MAI BUNE TEMPLATE ALE WEBULUI PENTRU NUNȚI

“Probabil aveți o idee clară despre cum doriți să arate site-ul dvs. de nuntă, ceea ce este excelent – dar nu arată’totul!”

Da, designul șablonului site-ului dvs. de nuntă este important. Dar așa rămâneți la buget și folosiți cât mai bine timpul.

Utilizarea unui șablon al site-ului de nuntă este cel mai inteligent mod de a vă economisi atât timp, cât și bani.

Au toate caracteristicile de care ai nevoie și le poți folosi direct din cutie – economisindu-ți multă dificultate în linie.

Dar acest lucru nu face asta’Vreau să spun că poți’nu îți pui propriul spin pe lucruri!

Puteți edita fiecare șablon recomandat pentru a reflecta mai bine ziua nunții pe care o aveți în minte.

Cele mai bune modele de site-uri de nunta vor include:

 1. O modalitate pentru oaspeții către RSVP
 2. În ziua de logistică și detalii
 3. O hartă pentru indicații
 4. Un Registru încorporat
 5. O galerie pentru fotografii
 6. Un mod de a vă spune povestea

Joaca

1. O modalitate pentru invitați la RSVP

“În timp ce’este drăguț să trimiteți și să primiți invitații pe hârtie, poate fi greu să urmăriți și să gestionați RSVP-urile invitați. Cele mai bune modele de site-uri de nunta păstrează lucrurile simple, lăsându-i pe oaspeții tăi să răspundă imediat prin intermediul site-ului tău de nuntă”

Una dintre principalele preocupări în ceea ce privește planificarea nunții dvs. va fi bugetul – Numerele de oaspeți au efecte secundare pentru mâncare, locuri, loc de primire și orice alt număr de factori – deci nu’Nu vreau să aștept în jurul valorii de RSVP-uri.

Folosirea unui șablon de nuntă cu funcționalitate RSVP în afara cutiei este cu siguranță cea mai inteligentă modalitate de a vă păstra bugetul și oaspeții.

Gândiți-vă doar la cât timp, bani și stres puteți economisi, angajându-vă la locații și catering, mai devreme decât mai târziu!

Asigurarea acolo’s un formular RSVP de pe șablonul site-ului dvs. de nuntă face ușor pentru oaspeți să confirme dacă vin. Puterea de a confirma numerele vă poate economisi timp + bani ca tine’Voi putea locurile de carte și catering mai devreme.

2.La zi logistică și detalii despre nuntă

“Șabloanele de nuntă din acest ghid facilitează comunicarea logistică, precum locurile de desfășurare, orele de pornire, detaliile cazării etc., direct oaspeților.”

Site-ul tău de nuntă este modul ideal de a-ți entuziasma prietenii și familia cu ziua ta specială. Dar dacă oaspeții tăi nu știu unde să meargă, la ce oră trebuie să ajungă și dacă trebuie să sorteze cazare sau nu – s-ar putea să sfârșești sărbătorind de unul singur!

Menținerea ochilor curățați pentru șabloanele site-ului de nuntă care comunică în mod eficient informații importante este o necesitate – indiferent dacă este’s un proiect de mai multe pagini sau un proiect de defilare lung de o pagină. Noi’Voi analiza mai jos diferite tipuri de modele de site-uri de nunta.

Aceasta’De asemenea, merită să ne gândim dacă aveți nevoie (sau doriți) să comunicați toate cele de mai sus. De exemplu, dacă tu’aveți o nuntă mai mică, mai personală, cu doar o mână de invitați, poate nu trebuie să vă faceți griji ‘lucruri de făcut’ sau ‘cazare’ informație.

Alegerea unui șablon de nuntă care comunică informații în mod clar poate fi un salvator de viață real pe măsură ce se apropie ziua cea mare. Căutați design-uri care au o pagină deoparte pentru informații importante sau suficient spațiu pentru a o adăuga.

3.Direcții către locații (ideal cu hărți!)

“Dacă oamenii pot’nu îți găsești locul de nuntă, atunci atât tu, cât și oaspeții tăi vor sfârși dezamăgiți. Opțiunea pentru un șablon al site-ului de nuntă care explică clar locul unde se află locul (și în mod ideal îți arată unde se află pe o hartă!) Este cheia.”

Pentru a vă împărtăși ziua specială cu prietenii + familia, aceasta’este foarte important ca site-ul nunții tale să comunice clar locația locației și recepția oaspeților.

Cele mai bune șabloane de site-uri pentru nunți vor avea spațiu deoparte special pentru a împărtăși informații esențiale de călătorie și de multe ori include o hartă pentru a vă asigura că nimeni nu se va pierde.

Imaginează-ți cât de convenabil ar fi pentru oaspeți să aibă o hartă la câteva clicuri pe smartphone-ul lor. Acest lucru ar facilita aranjarea planurilor de călătorie și, de asemenea, sperăm să reducem cu întârziere.

Furnizarea de indicații către locul tău permite oaspeților să-și croiască propriul drum spre nunta ta. Înseamnă, de asemenea, că ai câștigat’nu primiți o mulțime de apeluri telefonice, texte și whatsapps în ziua în care vă întrebați cum să ajungeți.

Șabloanele noastre recomandate pentru site-ul nunții (mai jos) includ toate paginile dedicate călătoriilor. Cele mai multe includ, de asemenea, o hartă pentru o mai mare claritate (sau oferă opțiunea de a adăuga una, dacă este nevoie).

4.Un registru încorporat

“Dacă aveți un registru integrat pe șablonul site-ului dvs. de nuntă, cumpărarea de cadouri este foarte simplă pentru oaspeții dvs. De asemenea, se asigură că nu vor’nu cumperi ceva ce nu faci’îmi place sau trebuie!”

Alegând un șablon al site-ului de nuntă cu un registru integrat, Dvs.’Voi putea simplifica viața tuturor celor implicați.

Puteți înregistra rapid magazinele pe care le aveți’am optat pentru (de exemplu, pat, baie & Dincolo, Amazon, etc), evidențiază cadourile care îți plac cel mai mult, făcând ușor achiziționarea celui potrivit – economisind timp și efort pentru oaspeți, prevenind în același timp confuzia.

Asigurarea șablonului site-ului dvs. de nuntă poate integra alegerile dvs. de înregistrare va face viața mai simplă pentru toată lumea. Vă permite să semnalizați produsele și experiențele pe care le apreciați cel mai mult, făcând cumpărarea cadourilor cât mai ușoară pentru oaspeții dvs..

5. O galerie pentru fotografii (sau opțiunea de a adăuga o galerie!)

“Adăugarea unei galerii la șablonul site-ului dvs. de nuntă vă va facilita să vă împărtășiți amintiri fericite de la logodna dvs. până la zâmbetele cu ochii înăbușiți ale oaspeților dvs. la finalul recepției.”

Toată lumea iubește o fotografie, indiferent dacă’e un snap #nofilter Instagram sau o nouă etichetă foto pe Facebook – tuturor ne place să salvăm amintiri fericite la care să reflectăm.

Cele mai bune șabloane de site-uri de nuntă vor avea un spațiu dedicat pentru a vă stoca și posta fotografiile la sau, cel puțin, la acestea’Vă ușor să adăugați unul pe site-ul dvs..

Și dacă tu’nu sunteți mulțumit de galeria implicită din șablonul dvs., apoi aceasta’este foarte ușor de modificat cum arată. Doar faceți dublu clic și modificați setările sau trageți într-o altă opțiune de galerie / afișare din bara de instrumente din editorul dvs.!

Ar putea chiar merita să iei în considerare să plătești pentru un plan premium. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă spori spațiul de stocare, astfel încât să puteți încărca și mai multe fotografii sau chiar să includeți instantanee de la invitați.

Fotografiile sunt un mod fantastic de a capta și împărtăși amintirile de la nunta ta. Cele mai bune șabloane de nuntă vor include galerii, prezentări de diapozitive, cadre, mozaicuri și multe altele pentru instantanee. daca tu’reîncărcați, puteți utiliza doar cadrele implicite pe șablon – simplu și eficient.

6.Un mod de a spune povestea ta

“Cele mai bune modele de site-uri de nunta don’nu comunicați doar logistica de zi cu zi, ei vă arată, de asemenea, iubirea voastră către lume”

Șabloanele site-ului de nuntă pot aduce-ți viața poveștii romantice prin fotografii, dezvăluind informații folosind derularea pe pagină sau chiar cu blocuri simple de text nedestinate.

Puteți rămâne cu designul șablonului implicit sau puteți juca cu acesta și spune povestea dvs. într-un mod cu adevărat unic.

Cele mai bune modele de site-uri de nunta vor avea aproape întotdeauna spațiu deoparte pentru tine și partenerul tău pentru a-ți spune povestea – și de ce n-ar trebui’nu-i așa ?! Aceasta este oportunitatea voastră de a-i pune pe Romeo + Julieta de rușine și de a-ți arăta iubirea față de lume. Uitați-vă la modalități interesante de a vă împărtăși bucuria prin fotografii, text sau o combo pe cele două!

CELE MAI BUNE SEMINTELE WEBULUI DE NUNȚI

“Modelul site-ului dvs. de nuntă ar trebui să reflecte ziua pe care o aveți în minte și să includă toate informațiile esențiale pentru a vă menține viața cât mai fără stres.”

Dar cu atât de multe șabloane din care să alegeți, de unde începeți pe Pământ?!

Pentru a face viața mai ușoară pentru tine, sub tine’Vom găsi rundown-ul nostru de cele mai bune șabloane de site-uri de nuntă de la constructorii noștri de nunți recomandate.

Șabloanele noastre alese de mai jos iau în considerare cele șase lucruri esențiale de care știți acum că are nevoie de șablonul dvs. de nuntă. Conțin caracteristicile cheie, sunt ușor de editat și arată absolut frumos.

1) Șabloane de nuntă Wix (110+ milioane de site-uri web)

“Wix este constructorul nostru de site-uri de nunți numărul unu, deoarece face construirea unui site de nunți cât mai ușor posibil.”

Wix are peste 500 de șabloane concepute profesional, dintre care 23 sunt concepute special pentru nunți.

Wix’Modelele s sunt distractive și atrăgătoare, cu modele îndrăznețe și colorate, alături de șabloane mai clasice, curate + albe. Indiferent de tema și stilul nunții tale, vei găsi cu siguranță ceva care’este pe gusturile tale cu Wix.

Și dacă nu’T?

Ei bine, din fericire Wix’editorul este foarte simplu de utilizat, astfel încât să puteți personaliza orice șablon atât cât doriți, pentru a-l face al vostru.

“Invitatie romantica de nunta” Format

Joaca

Modelul de invitație de nuntă romantică este un design minunat de o pagină, ceea ce înseamnă că oaspeții nu au don’nu trebuie să faceți clic pentru a găsi informații, pur și simplu defilează în jos – păstrând lucrurile frumos și convenabil.

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 9/10
Single-page-parcurgere
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(ușor de adăugat)

“Funky Engagement” Format

Joaca

Îmi place foarte mult stilul ciudat și distractiv pe care ‘Funky Engagement’ oferte de șabloane. Aceasta’este foarte eficient în transmiterea tuturor informațiilor esențiale de pe pagina principală, folosind grafică și linii punctate cool pentru a ghida oaspeții prin fiecare pas al zilei mari (în timp ce le amintesc subtil de lucrurile pe care trebuie să le organizeze!)

Pentru ce’merită, chiar cred că acest șablon este o opțiune excelentă pentru orice cupluri care caută un site web de nuntă atrăgătoare care, de asemenea, face viața incredibil de ușoară pentru oaspeții tăi.

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 9/10
Mai multe pagini
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Site de nunta” Format

Joaca

Ce zici de asta pentru un șablon de website nunta mișto și colorat !? Tu’Îmi vor plăcea alegerile de culoare îndrăznețe, derularea laterală în timp ce navigați între pagină și imaginile foarte stilizate.

Spre deosebire de designul anterior, acest șablon al site-ului de nunți Wix păstrează lucrurile limitate doar la elementele esențiale. Acest lucru vă permite să creați un site de nunta cu adevărat atrăgător care reflectă ziua dvs. specială.

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 9/10
Mai multe pagini
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
(dar limitat)
&# 10004;
(dar limitat)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(ușor de adăugat)

Faceți acum site-ul dvs. de nunta Wix

2) Șabloane de nuntă pentru spații (1+ milioane de site-uri web)

“Squarespace este unul dintre constructorii noștri favoriți ai site-urilor de nuntă, deoarece te ajută să creezi un site de nuntă atrăgător care este axat pe imagine și atrage atenția!”

Squarespace oferă mai mult de 80 de modele de șabloane, cu 6 special concepute pentru nunți.

Ne place Squarespace’șabloane de nuntă pentru că sunt unele dintre cele mai bune disponibile pe internet!

Șabloanele de nuntă din spațiul spațial sunt curate și au un aspect de înaltă calitate, șlefuit. Ei vă încurajează să utilizați o mulțime de imagini, așa este’merită să vă asigurați că aveți suficiente fotografii de calitate înainte de a sări.

Squarespace are, de asemenea, una dintre cele mai bune integrări de registre! Aceasta’este super simplu de configurat și puteți include chiar și imagini cu cadourile pe care le aveți’mi-ar plăcea cel mai mult pentru un plus de confort!

“Fiule” Format

Joaca

Tu’Voi afla că Sonny este un șablon fantastic pentru a arăta o mulțime de fotografii mari și de înaltă calitate, care atrage atenția oaspeților tăi..

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 7/10
Mai multe pagini
(dar fiecare pagină este o defilare lungă)
&# 10004;
(în principal cu fotografii)
&# 10004;
&# 10004;
(limitat)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;

“Aubrey” Format

Joaca

Squarespace’s șablonul Aubrey ar putea fi unul dintre cele mai simple șabloane de nuntă din rundown, dar este’este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase.

Cu toate acestea’Merită să țineți cont de faptul că Squarespace are, de asemenea, un editor ușor de utilizat, așa că nu ar trebui să aveți probleme să adăugați o pagină dedicată galeriilor de fotografii sau chiar să vă prezentați povestea și să împărtășiți mai multe informații personale.

Acolo’nu există nicio hartă care să vă ajute cu locațiile, ci Squarespace’s ‘Bloc de hartă’ poate fi folosit pentru a adăuga rapid unul dacă credeți’Voi ajuta oaspeții. Site-urile spațiului spațial sunt alcătuite din o mulțime de blocuri diferite, cum ar fi să construiască ceva cu Lego.

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 7/10
Mai multe pagini
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;
(limitat)
&# 10004;
(limitat)
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

“șarlotă” Format

Joaca

Șablonul de nunta Charlotte de la Squarespace este o fuziune frumoasă dintre cele două modele anterioare, așezate undeva între cele curate și orientate către informații ‘Aubrey’ iar imaginea-grea ‘Fiule’.

Îmi place foarte mult cum Charlotte păstrează lucrurile simple, dar totodată captivante. Cele mai importante detalii sunt prezentate clar și eficient cu fonturi ușor de citit împerecheate alături de imagini atractive. Charlotte este o alegere excelentă a șablonului site-ului de nuntă dacă doriți să păstrați lucrurile simple, dar frumoase.

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 7/10
Mai multe pagini
(cu defilări lungi incluse)
&# 10008;
(fotografii numai în mod implicit)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10008;

Creați acum site-ul dvs. de nuntă Squarespace

3) Site-uri de nuntă Weebly (40+ milioane de site-uri web)

“Weebly este o alegere excelentă pentru site-ul dvs. de nuntă, deoarece face rapid și ușor să construiți un site web uimitor. Până la urmă, tu’Am lucruri mai importante de făcut cu timpul tău decât să faci un site web – cum ar fi să planifici o nuntă!”

Weebly oferă mai mult de 50 de teme care răspund mobil-ului (Weebly-speak pentru șabloane), dar doar o mână de cele specifice nunții.

Așa că da, în timp ce don’nu aveți la fel de multă alegere cu șablonul (scuze, temă!) ca și Wix sau Squarespace’nu este neapărat un lucru rău. De fapt, unul dintre lucrurile mele preferate despre Weebly este că nu’nu te paralizez cu alegerea.

Aceasta’este, de asemenea, incredibil de ușor de utilizat, ceea ce face ușor să editați șablonul de site-ul nunții dvs. și să îl facă la fel de unic precum va fi ziua nunții dvs.!

“Cento” Temă

Joaca

Cred că Weebly’s ‘Cento’ tema nunții ar putea fi unul dintre desenele mele preferate din această listă până acum! Nu numai că este extrem de curat, cu mult spațiu alb, dar acolo’este mult spațiu pentru imagini atrăgătoare și informații importante.

eu’Sunt un mare fan al acestui șablon’atenția asupra importanței imaginilor. Să poți afișa fotografii ale locației tale este o modalitate excelentă de a crea un zâmbet și de a-i entuziasma pe oameni. Dacă oaspeții pot vedea cât de frumos este locul înainte de a ajunge la nunta ta, imaginează-ți cât de înflăcărat vor fi când vor ajunge!

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 8/10
Single-page-parcurgere
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(nu implicit, dar poate fi adăugat)
&# 10008;
&# 10008;

“Curata liniile” Temă

Joaca

Weebly’s ‘Curata liniile‘ tema îmi amintește cu adevărat de Squarespace’s ‘șarlotă’ șablon de mai sus. Acest lucru se datorează faptului că ambele exprimă conținut clar și într-un mod ușor de citit, în timp ce încă găsesc spațiu pentru a include o mulțime de imagini atrăgătoare, cum ar fi fotografii cu lățime întreagă sau galerii.

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 8/10
Single-page-parcurgere
(poate adăuga mai multe pagini, dacă este nevoie)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(Poate fi adăugat)
&# 10008;
&# 10008;

Creați site-ul dvs. de nuntă Weebly acum

4) Nodul

“Knot este un constructor specializat de site-uri de nuntă, care face doar site-uri web…ai ghicit…nunti! Modelele lor sunt similare din punct de vedere al conținutului, dar variază masiv în ceea ce privește aspectul și designul.”

Nodul oferă în jur de 150 de modele tematice, dintre care toate sunt proiectate pentru site-urile de nunți – ceea ce nu este’nu este prea surprinzător!

Spre deosebire de Wix și Squarespace, The Knot nu face asta’nu oferim masiv diferite modele de șabloane de nuntă. În schimb, folosește același schelet structural și apoi întinde un design nou peste el.

Testarea diferitelor șabloane cu The Knot este ca și cum să testezi aceeași mașină, dar în culori diferite, una peste alta. În timp ce cu Wix, a încerca fiecare șablon este ca testarea unei mașini diferite de fiecare dată.

Aceasta nu este’nu este neapărat un lucru rău ca The Knot’șabloanele conțin toate elementele esențiale de care aveți nevoie, dar dacă sunteți’după ceva ceva mai atrăgător sau unic, atunci ar putea merita să luăm în considerare unele dintre șabloane de mai sus.

“Toamna” Temă

Joaca

eu’sunt un fraier pentru toamnă’sunt flori încântătoare în stil de acuarelă care încadrează desenele paginii, care ajută la împingerea cititorului’atenție asupra conținutului important din mijlocul fiecărei pagini, asigurându-le donatarilor’nu mi-e dor de nimic.

Acesta este un design tematic foarte simplu și include toate elementele esențiale din bara de navigare de top, care menține lucrurile organizate și ușor pentru oaspeții care caută informații..

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 3/10
Single-page-parcurgere
&# 10004;
(limitat)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Nodul’s Șablonul floral este foarte atractiv și ușor pentru ochi, dar îi lipsește la fel de mult personalizarea sau personalitatea altor șabloane pe care noi’Am analizat în această discuție. Ar fi o alegere bună pentru cuplurile care doresc un site de nuntă, dar don’Nu vreau să petrec prea mult timp construind.

“Creta colorată-Negru” Temă

Joaca

‘Creta colorată’ este o temă mult mai modernă decât ‘Toamna’ (de mai sus). Culorile sunt îndrăznețe, dar subestimate, fundalul negru punând mai mult accent pe informațiile pe care decideți să le adăugați.

Derularea cu o singură pagină menține navigarea simplă și simplă. Acest lucru minimizează potențialele confuzii din partea oaspeților și comunică clar logistica esențială în fonturi ușor de citit.

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o defilare cu o singură pagină?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face instantaneu RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 3/10
Single-page-parcurgere
&# 10004;
(limitat)
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
&# 10004;
&# 10004;

Din nou, ea’merită subliniat faptul că The Knot este mult mai limitat decât modelele anterioare pe care le avem’te-am uitat, dar temele sale includ toate lucrurile esențiale pe care le ai’aveam nevoie pe un site de nunta. daca tu’sunt cu adevărat în grabă, atunci’merită să te uiți, dar dacă poți petrece chiar și o oră sau două, atunci’merită să te uiți la Wix sau Squarespace pentru modele de inspirație de nunta mai inspirate.

5) Cuplul Appy

“Appy Couple este un producător specializat de site-uri de nuntă, care oferă o gamă largă de modele frumoase pe care să le încercați. În timp ce’nu este la fel de versatil ca Wix sau la fel de drăguț ca Squarespace, poate scoate o parte din stres din crearea unui site de nuntă.”

Appy Couple oferă câteva sute de teme ale site-urilor de nuntă pe care să le încercați, ceea ce sună cu adevărat ca multe, așa că dacă veți fi paralizat de alegere, aveți grijă!

Cu toate acestea, la fel ca The Knot, acestea sunt mai multe modificări tematice decât modele reale de șabloane la nivel de site. Singura schimbare reală pe care o puteți face este dacă doriți un site web de defilare cu o singură pagină sau unul cu mai multe pagini.

Aceasta poate limita cantitatea de personalizare pe care doriți să o faceți pentru a face site-ul dvs. mai unic.

“Eucalipt” Temă

Joaca

‘Eucalipt’ tema este frumoasă, inteligentă și foarte profesională. Îmi amintește de o versiune puțin mai superioară a The Knot’s ‘Toamna’ tema (Mai sus).

Cred că lucrul meu preferat în legătură cu acest șablon de nuntă – în afară de designul său frumos – este că face totul super comod pentru oaspeți, ceea ce este cu adevărat important în cartea mea.

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o singură pagină-defilare?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face imediat RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 2/10
Mai multe pagini
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trebuie să adăugați de la editor)
&# 10004;
&# 10004;

“La miezul nopții în Manhattan” Temă

Joaca

‘La miezul nopții în Manhattan’ tema este un design cu aspect extrem de înalt care atrage atenția și țipă ‘aceasta va fi un pas al unui evert!’

În ciuda faptului că este un proiect de defilare cu o singură pagină, acolo’o mulțime de spații pentru care poți împărtăși fotografii.

Site-urile cu o singură pagină sunt notoriu greu de echilibrat între conținutul scris și imaginile. Această temă face o minunată muncă de a vă ajuta să comunicați informații esențiale, în același timp împărtășind bucuria zilei în sine.

Are acest șablon….Mai multe pagini sau este o singură pagină-defilare?

Un mod de a vă spune povestea?

O modalitate prin care oaspeții pot face imediat RSVP?

Spațiu pentru logistică și detalii pe zi?

Spațiu pentru informații despre locație + indicații?

O hartă opțională pentru indicații?

Un registru integrat?

O galerie pentru fotografii?

Libertatea de a personaliza acest șablon? 2/10
Single-page-parcurgere
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10004;
&# 10008;
(trebuie să adăugați de la editor)
&# 10004;
&# 10004;

CONCLUZIE:
CELE MAI BUN TEMPLU WEB PENTRU NOI

Acest articol a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me