Cum să construiți un brand online

Crearea unui brand în 11 pași simpli

cum să construiți o imagine prezentată online a mărciiVă întrebați cum să construiți un brand? Aceasta’e o întrebare inteligentă – dacă tu’o să ies în evidență astăzi’piata zgomotoasa, tu’Am nevoie de un mesaj clar. Un brand rău poate opri o afacere, în timp ce un brand bun poate vedea vânzări puternice.


Ghidul nostru vă va parcurge etapele creării propriei identități de marcă și vă va stabili pentru a vă evidenția pentru toate motivele corecte.

Fiecare brand, individ și afacere este diferit, deci călătoria dvs. ar putea fi diferită de aproapele’s – dar cele 11 etape de mai jos ar trebui să fie valabile, indiferent dacă’ești un influencer de pe Instagram sau o operație de la școala veche.

1

Faceți bilanț de ceea ce voi’Am primit

Înainte de a sări picioarele mai întâi pentru a-ți construi brandul, ia un moment să te uiți în jur la ceea ce ai deja. Începi complet de la zero? Aveți o afacere pe care doriți să o extindeți, dar nu există prezență online? Poate că aveți deja un brand pe care doriți să îl reînnoiți?

Acum’este timpul pentru a te așeza și a-ți împiedica valorile, obiectivele și principiile cheie pe care vrei să le reflecte brandul tău. Ce’e în centrul activității tale? Cum doriți ca clienții dvs. să vadă, să gândească și să interacționeze cu dvs.?

google brand missionAcesta este Google’misiunea, care se află în centrul activității sale. Odata ce tu’v-ați hotărât asupra valorilor dvs. de bază, trebuie să le reflectați în fiecare aspect al mărcii dvs..

Dacă nu’încă nu am o afacere, asta’sunt bine! De fapt, poate fi mult mai bine să începi cu brandul tău și să-l folosești ca bază solidă pentru a-ți construi afacerea. Înseamnă că brandul tău este în centrul activității tale, mai degrabă decât să fii considerat ca un post-gândire.

Dacă aveți deja o companie sau o marcă, puteți folosi sondaje anonime pentru a afla ce iubește publicul dvs. și pentru a afla ce să lăsați în urmă pe măsură ce mergeți mai departe.

2

Faceți cercetarea

Odata ce tu’Am fixat exact locul în care te-ai aflat’revin de unde și unde vrei să mergi’este timpul să-ți dai seama de traseul tău. Din fericire, există și alții care au făcut deja călătoria, de la care puteți învăța câteva lecții valoroase.

Acea’este corect – noi’vorbim despre spionaj de modă veche (cunoscut și sub numele de cercetarea concurentei) și îl recomandăm cu tărie. Acestea sunt mărci care au făcut-o – ei’Am fost unde ești și am înțeles. Și acum ei pot (deși fără să vrea) să te ajute să-l înțelegi.

Don’nu vă îndreptați direct către cele mai mari mărci la care vă puteți gândi – acolo’nu are niciun punct să canalizeze Coca-Cola dacă’rulează un magazin independent de frumusețe. Păstrați-o de nișă și concentrați-vă asupra mărcilor pe care le admirați care au succes în industria dvs. sau întruchipați valori similare cu ale dvs..

Alături de această emoționantă scufundare sub acoperire, de asemenea, trebuie să înțelegeți una dintre cele mai importante părți ale mărcii dvs. – publicul țintă.

Poti’va rog toata lumea – asta’este un fapt al vieții. Aceasta înseamnă că trebuie să vă restrângeți publicul – la cine încercați să ajungeți? Cum îi veți angaja? De ce și-ar alege brandul în fața concurenților’?

Aceasta’Toate spun foarte bine asta, dar cum îți analizezi publicul viitor? Iată câteva modalități de a începe:

 • Vorbește cu lumea – întrebați-le despre obiceiurile lor de cumpărare: ce mărci sunt preferatele lor? De ce? Ce’lipsesc pentru aceștia din această categorie?
 • Pune-te în pantofii lor – daca tu’rulați un magazin online, faceți cumpărături. daca tu’reveniți o afacere bazată pe servicii, solicitați cotații. daca tu’creezi o marcă personală, urmărești bloguri sau conturi Instagram relevante. Ce le puteți oferi utilizatorilor că aceste mărci pot’T?
 • Dă-ți rău – îndreaptă-te către concurenții tăi’ site-uri și face ceva săpături. Consultați secțiunile de comentarii sau comentarii și accesați și conturile lor de socializare. Cu ce ​​se bucură sau se plâng clienții lor?

3

Investiți în marca dvs.

Scopul principal al acestei etape este de a sublinia că, probabil, va trebui să cheltuiți bani pentru a obține noul tău brand de pe teren. Da, există, probabil, modalități de a crea un brand care să fie gratuit – dar adevărul este, dacă vrei un brand profesionist, fii pregătit să investești în el.

Există câteva lucruri de bază’merită întotdeauna plătit, inclusiv:

 • Logo-ul dvs. – nimic nu spune umbrit ca un logo ciudat, grozav sau pur urât. Aceasta’merită să obțineți pe cineva să-l proiecteze corect! Nu face asta’nici nu trebuie să vă coste o bombă, dacă utilizați un site precum Fiverr pentru a vă proiecta logo-ul.
 • Site-ul tau – indiferent dacă plătești un dezvoltator sau îți construiești propriul site folosind un constructor de site-uri, merită să investești în site-ul tău.
 • Unelte profesionale – upgrade-ul la instrumente online premium vă poate economisi tone de timp și stres.

Nu uitați, marca dvs. este afacerea dvs.’personalitatea lui – ea’este modul în care oamenii gândesc și interacționează cu afacerea ta. A avea un logo sau un site web înrădăcinat este ca și cum te-ai întoarce la o întâlnire de afaceri în șosete și sandale.

Dar marca mea va fi rece și mișto! Acea’e bine – marca ta nu face’nu trebuie să înfățișați un costum și să legați un fel de vibrație, dar ar trebui să depășească încredere. Și asta’În cazul în care introducerea unor bani într-adevăr ajută – chill doesn’la urma urmei, trebuie să însemnez ieftin.

imperfect produce instagram de marcăImperfect Produce este o companie care livrează ‘subred’ fructe și legume pentru a tăia deșeurile alimentare – puteți vedea de pe postările sale de Instagram că’e distractiv, dar profesionist.

Informatii suplimentare

 • Investiția în marca dvs. nu face’trebuie să fiu scump! Citiți recenzia noastră despre Cele mai bune site-uri web ieftine pentru a afla cât de mici ar putea fi costurile dvs..

4

Proiectează-ți afacerea

Aceasta este partea cu adevărat distractivă și, de asemenea, un pas crucial pentru crearea brandului tău. Aceasta’este timpul să vă decideți fonturile, culorile și sigla!

Sfatul nostru de aici este să îl păstrăm simplu. Aceasta’e ușor să te duci cu întregul spectru de culori și sute de fonturi la îndemână.

colorate

Trucul cu alegerea culorilor dvs. nu este să fiți bland, dar și să nu aruncați fiecare nuanță a curcubeului acolo. Încercați să alegeți o culoare primară și o culoare secundară gratuită.

De exemplu, Coca-Cola folosește roșul ca culoare principală, cu albul ca culoare secundară. McDonald’s este renumit pentru arcadele sale aurii, alături de semnele sale roșii și albe.

Coca cola logo exemplu de brandLumea’cele mai cunoscute mărci, cum ar fi Coca-Cola, își folosesc schemele de culori și logo-urile ca o parte centrală a activității, marketingului și produselor lor.

Cand tu’reiați schema de culori, ea’merită să te scufundați în lumea ciudată și minunată a psihologiei culorilor. Anumite culori provoacă anumite reacții la noi – de exemplu, albastrul calmează și evocă un sentiment de încredere, în timp ce roșul este puternic și energic, dar poate face și oamenii să se simtă agitați.

Fonturi

Fonturile pot, de asemenea, să vă creeze sau să vă distrugă marca. Tu nu’nu trebuie să rămân cu un singur font pentru tot, dar don’nu merg prea peste bord. Alegeți unul pentru titluri și unul pentru copie corporală și asigurați-vă că nu’se ciocnesc. Și orice ai face, don’nu alege Comic Sans – ai fost avertizat.

Logos

O notă rapidă cu privire la alegerea designului logo-ului dvs. nu’nu trebuie să fii extravagant sau complicat! Când vă gândiți la cele mai faimoase sigle, acestea tind să fie foarte simple și ușor de reținut.

daca tu’includeți atât simbolul, cât și numele companiei în logo-ul dvs., acesta’Merită să aveți și unul conceput care să prezinte doar simbolul, deoarece acest lucru poate fi util pe rețelele de socializare sau pentru a vă cimenta marca.

sigla completă a mărcii wbeAici’este logo-ul nostru complet, cu simbolul WBE alături de numele complet Website Builder Expert. logo-ul wbe-ului simbol social mediaAici folosim doar simbolul logo-ului nostru, deoarece pare mult mai curat pe social media.

Informatii suplimentare

 • Nu sunteți sigur ce culori să alegeți pentru marca dvs. sau site-ul dvs. web? Vezi ghidul nostru la îndemână Cum să alegeți o schemă de culori bună.
 • Citiți ghidul nostru pe Cum se face un logo pentru o oarecare inspirație în transformarea ideii de design în realitate.
 • Fonturile pot fi complicate – evitați capcanele cu ghidul nostru pornit Cum să alegeți designul stilului de font perfect pentru site-ul dvs. web.

5

Găsește-ți vocea

Ultimul pas înainte de a lansa de fapt brandul tău este să-ți găsești vocea. Acest lucru stabilește tonul pentru marca ta, și va sta la baza tuturor a ceea ce produce brandul dvs. – de la o copie pe site până la e-mailuri, reclame și campanii de social media.

Tonul, vocea și valorile tale trebuie să fie consecvent și transparent pe întregul tău brand. Aceasta’nu are niciun rost să ai o voce prietenoasă, informală pe rețelele de socializare, ci apoi o voce uscată și serioasă pe site-ul tău.

Un excelent exemplu de brand cu un ton puternic de voce este Innocent, compania de smoothie-uri. Coerența sa este impresionantă – de la lipsa literelor majuscule la limbajul simplu, informal. Tonul blogurilor, e-mailurilor și etichetelor sale lucrează împreună pentru a crea o imagine clară de marcă.

ton de brand inocent al vocii exempluInnocent este un excelent exemplu despre cât de important poate fi un ton de voce consecvent pentru un brand’s imagine.

Jucător, prietenos, durabil. Acestea sunt doar câteva lucruri pe care Innocent vrea să le asociezi cu brandul său și reușește prin utilizarea sa constantă a vocii. Care sunt cele trei cuvinte pe care doriți să le reflecte marca?

Sfat de sus! daca tu’Voi avea o echipă de oameni care scriu pentru brandul dvs., să alcătuiți un ghid de stil care să vă ajute să mențineți tonul vocii consistent pe toate platformele dvs. Acest lucru poate oferi îndrumări privind tonul – de exemplu, “încrezător și prietenos” – precum și lucruri gramaticale, cum ar fi cum să scrii numere sau unde să valorifici. 6

Ia online

Acum tu’Am pus bazele construirii mărcii tale, ea’este timpul să vă construiți (sau să vă îmbunătățiți) prezența online – și ce modalitate mai bună să începeți decât prin crearea propriului dvs. site web?

97% dintre consumatori merg online să găsească și să cerceteze întreprinderile locale – veți fi acolo în așteptarea lor, cu brațele deschise și un site web frumos? Da, da, o vei face. Există două moduri principale în care vă puteți construi site-ul:

 • Angajați un designer web: Dacă aveți un buget generos și nu sunteți’nu vă grăbiți, apoi angajați un designer web pentru a vă construi site-ul pentru dvs. ar putea fi alegerea potrivită. Tu’Va trebui să creați un document de design și să lucrați alături de proiectantul dvs. pentru a vă asigura că ajungeți cu un site pe care îl puteți gestiona cu ușurință și care se potrivește cu viziunea dvs. de marcă.
 • Utilizați un constructor de site-uri pentru a vă construi site-ul dvs.: Puteți construi cu ușurință un site cu aspect profesionist, fără a avea nevoie de abilități tehnologice, dacă decideți să utilizați un constructor de site-uri. Aceasta este o modalitate rapidă de a crea un site care este favorabil bugetului, dar asta nu’Nu înseamnă că sacrifici calitatea – aruncă o privire la site-ul de exemple de mai jos!

site-ul web al brandului wix, povestea ceaiuluiPovestea ceaiului a folosit constructorul de site-uri Wix pentru a-și crea site-ul – acesta’este curat și profesionist și include un blog și un magazin online.

Un lucru de care să vă asigurați atunci când configurați site-ul dvs. este că acesta’s mobil optimizat – acest lucru este absolut esențial, întrucât aproximativ 57% din traficul de internet provine de la dispozitive mobile. Din această cauză, Google ocupă site-urile optimizate pentru mobil mai mare decât site-urile care nu sunt’t mobil prietenos.

O altă caracteristică importantă este integrare social media. Noi’Voi ajunge în curând pe partea distractivă a rețelelor de socializare, dar deocamdată asigurați-vă că site-ul dvs. web se poate integra cu diversele conturi de social media. Acest lucru va facilita vizitatorilor dvs. să vă urmărească, să se conecteze și să interacționeze cu dvs. ulterior!

Indiferent de metoda aleasă, site-ul dvs. web este șansa perfectă de a pune în practică culorile, fonturile și siglele mărcii alese cu grijă. Asigurați-vă că toată copia este în concordanță cu tonul dvs. vocal elaborat cu drag și că site-ul dvs. însuși reflectă și marca dvs..

Acum este, de asemenea, un moment bun pentru a configura conturi pentru social media – dar mai întâi, aveți nevoie de ceva conținut pentru a le distribui…

Informatii suplimentare

 • Te gândești la utilizarea unui constructor de site-uri web? Vezi-ne Graficul de comparare a constructorilor de site-uri web pentru detalii despre cele mai bune mărci de pe piață.
 • Te pregătești să angajezi un designer web? Citiți-ne Sfaturi pentru lucrul cu un designer web pentru a vă asigura că vă configurați site-ul pentru succes.

7

Creați conținutul dvs.

Acum ai site-ul tău frumos, ai nevoie de conținut!

Indiferent dacă acesta este conținut pentru a completa site-ul dvs., postări noi de blog, cărți albe, videoclipuri sau interviuri, asta’conținutul ucigaș care vă va atrage vizitatorii (și va mânca Google din mână!)

Nu uitați să păstrați întregul conținut în linie cu tonul vocii. Aceasta include orice videoclipuri pe care le creați sau graficele pe care le proiectați – don’nu-i lasă să se ciocnească cu tonul conținutului tău. Distrează-te arătând lumii despre ce este vorba despre brandul tău.

Sfat de top! daca tu’reîncep un blog, it’e o idee bună să scrii în avans câteva postări diferite – tu’Probabil că te vei găsi destul de ocupat când marca îți decolează, iar tu nu’Nu vreau să riști să rămâi din lucruri noi de publicat.

Informatii suplimentare

 • daca tu’Voi folosi multe videoclipuri pe site-ul dvs., citiți ghidul nostru pe Cum se utilizează fundaluri video pentru ceva inspirație suplimentară.
 • Pornirea unui blog? Alegerea platformei potrivite pentru a vă construi site-ul poate face diferența – consultați resursele de mai jos pentru mai multe informații:
  • Citiți recenzia noastră despre Cele mai bune platforme de blogging pentru a compara cele mai bune mărci de pe piață
  • WordPress are funcții uimitoare de blog – citiți-ne Revizuire WordPress.org pentru a afla dacă’este potrivit pentru tine

8

Îmbrățișați Social Media

Îmbrățișarea social media este următorul pas în construirea brandului. Tu nu’nu vreau să-i dau umărul rece, dar ar trebui să evitați, de asemenea, să stoarceți din viață – în schimb, vizați-l pe mijlocul solului cu o îmbrățișare fermă, dar iubitoare.

Sfatul nostru de aici ar fi don’nu ma astept prea mult de la tine.

Primul, don’nu te răspândești prea subțire. Alegeți câteva canale sociale care vor atrage publicul țintă și care pot fi gestionate pentru dvs. De exemplu, puteți alege Twitter și Instagram dacă’vizează un demografic mai tânăr sau chiar Snapchat dacă brandul tău se simte distractiv și aventuros.

În al doilea rând, încercați să postați regulat, dar don’nu te epuizezi – sau resursele tale. Contrar credinței populare, nu’nu trebuie să postez ceva la fiecare trei ore sau chiar în fiecare zi.

moarte doresc brandul de cafea twitterCafeaua Death Wish a început ca o afacere mică, care a crescut și a câștigat 96,4K de urmăritori pe Twitter din 2011 – tweeturile sale informale se potrivesc cu identitatea de marcă și își implică publicul.

Menținerea relevantă este esențială – te poți distra, atât timp cât se raportează la marca ta. Acum este momentul să vă integrați rețelele de socializare cu site-ul dvs. web – să partajați conținut nou pe canalele de socializare și să distribuiți, ca și să urmați butoanele de pe site-ul dvs..

Un alt sfat fierbinte este să nu fii prea vânzător pe conturile de social media. Social media este locul în care oamenii se relaxează, se distrag în timpul navei și se conectează cu alții – ei nu’Nu vreau să se afle vânzările din toate unghiurile.

Interacționează cu adepții tăi, postează conținut angajat, folosește tendințele relevante și păstrează-l destul de regulat și ar trebui să vezi rezultate pozitive.

Informatii suplimentare

 • Social media nu face asta’Trebuie doar să fii distractiv – poate fi și afaceri. Afla Cum să faci bani pe Instagram în ghidul nostru aprofundat.

9

Promovează-ți brandul

ISN’Este același lucru cu pasul opt? Ei bine, da, dar, de asemenea, nu chiar. Social media este cu siguranță una dintre principalele metode de promovare a mărcii dvs. – a primit propria secțiune, până la urmă! Dar’nu este singura cale.

Puterea marketingului acoperă o gamă nesfârșită de tactici, sfaturi și trucuri pentru ca afacerea dvs. să fie văzută de cât mai mulți oameni. Dar tu poti’nu alergați doar pe străzi care aruncă fluturași în aer – așa cum am aflat mai devreme, trebuie să vă angajați publicul țintă cu marketingul dvs..

Iată doar câteva dintre principalele modalități prin care îți poți promova brandul:

 • Marketing prin e-mail: Aceasta’este unul mare – 92% dintre adulții din SUA folosesc e-mail, care este o piață uriașă de a profita la maxim. Constructorii de site-uri web, cum ar fi Wix și Squarespace, sunt dotate cu funcții de campanie de e-mail încorporate, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a vă asigura că campaniile dvs. rămân la modă în ceea ce privește design.
 • blogging: Blogging-ul poate face minuni pentru marca ta. Nu numai că îți oferă ceva pentru a striga în mod regulat pe rețelele de socializare și pe e-mailuri, ci arată și oamenilor (și Google) că știi cu adevărat ce’vorbesc despre. În plus, apelează la o gamă largă de demografii!
 • Evenimente: Ești o afacere locală? Vedeți dacă puteți sponsoriza un eveniment local pentru a crește o conștientizare pozitivă a mărcii dvs., sau chiar găzduiți un eveniment pentru a vă conecta cu publicul dvs. la nivel de comunitate.
 • Avize și influențatori: Cu toții ne place să auzim despre ce iubesc celebritățile noastre preferate. Acest lucru poate fi la îndemâna pentru pornirile modeste, dar aprobările de orice fel pot avea un impact pozitiv mare pentru oameni’imaginea mărcii tale. Puteți încerca, de asemenea, să vă apropiați de influenți (dacă simțiți că publicul țintă s-ar conecta cu ei).

Află mai multe

Asigurați-vă că metodele dvs. de marketing sunt eficiente pentru publicul țintă! Învăța Cum să utilizați recenziile online pentru a comercializa la diferite generații în infograficul nostru la îndemână.

10

Don’Nu vă neglijați SEO

Uh, ce? SEO înseamnă Optimizarea motoarelor de căutare, iar acest lucru vă ajută site-ul dvs. să se plaseze foarte bine în Google’rezultatele căutării. Fără asta, brandul tău frumos gândit, elaborat și promovat va sta adunând praf virtual la pagina 10.

daca tu’V-ați folosit un constructor de site-uri de calitate pentru a vă crea site-ul dvs., dumneavoastră’aveți noroc – site-ul dvs. va fi deja optimizat pentru lucrurile tehnice, iar restul va fi ușor de obținut – chiar și pentru un începător!

daca tu’reutilizați WordPress, vă recomandăm cu siguranță să instalați pluginul SEO Yoast, ca atare’Vă voi ajuta să vă gestionați SEO și să vă faceți viața mult mai ușoară.

În orice caz, SEO-ul dvs. a câștigat’nu aveți grijă magic – iată câteva lucruri de bază pe care le puteți face pentru a vă ajuta să urcați clasamentele Google…

Obțineți securitate SSL

Acest lucru este major – ai nevoie de securitate SSL pentru site-ul tău, indiferent de situație. SSL înseamnă Secure Sockets Layer și criptează datele care trec pe site-ul dvs. – inclusiv detaliile cardului și autentificări sigure.

Dacă nu’nu vor avea securitate SSL, Google vă va avertiza vizitatorii și îi va întreba dacă vor să continue – puteți paria că majoritatea oamenilor vor spune mare lucru ‘nu multumesc’ și du-te în altă parte.

Din fericire, majoritatea constructorilor de site-uri web includ SSL gratuit sau puteți obține unul singur de la Let’s Criptați fără costuri suplimentare.

securitatea mărcii permite criptareaPuteți obține certificatul SSL pentru formularul gratuit Let’s Criptați, care a fost creat pentru a ajuta internetul să fie un loc mai sigur pentru toată lumea

Compresează-ți imaginile

Imaginile, videoclipurile și alte materiale media pot avea un impact serios cu cât de rapid se încarcă site-ul. Si el’nu doar vizitatorii nerăbdători care nu’le place site-urile de încărcare lentă – Google le urăște și pe acestea.

Cu toate acestea, puteți evita vitezele lente ale site-ului prin comprimarea fișierelor dvs. mai întâi – utilizați un instrument gratuit precum Kraken.io pentru a comprima imaginile înainte de a le încărca.

optimizator de imagini krakenKraken.io este doar una dintre numeroasele platforme online gratuite și ușoare pe care le puteți utiliza pentru a vă optimiza imaginile.

Folosiți rubrici

Google adoră structura, la fel și cititorii tăi! La fel ca într-un Google Doc, puteți utiliza diferite titluri – H1 pentru titlul principal, H2 pentru rubricile principale și H3 și H4 pentru subpozițiile mici (precum cel de mai sus!)

Lista factorilor SEO continuă (există ghiduri cu peste 200), deci noi’Mă opresc aici – dar ai ideea. Don’nu vă neglijați SEO sau Google vă va neglija site-ul!

Informatii suplimentare

 • Aflați importanța securității SSL în ghidul nostru detaliat De ce site-ul dvs. are nevoie de HTTPS
 • Te simți blocat pentru imagini? Ghidul nostru despre Unde găsiți imagini profesionale pentru site-ul dvs. web te va ajuta.
 • Nou pentru SEO? Vezi sfaturile și trucurile noastre utile despre:
  • Text ancorat
  • backlink
  • Arhitectura site-urilor web

11

Don’nu te opri acum!

Acesta este doar începutul mărcii tale. Doar pentru că tu’Am finalizat toți pașii, nu’Vreau să spun că marca dvs. este acum complet finalizată. Ultimul pas este să continuați – trebuie să evoluați în mod constant, să creșteți și să vă îmbunătățiți marca.

Instrumente precum Google Analytics sunt excelente pentru urmărirea site-ului’s metrici, cum ar fi cât timp cheltuiesc oamenii pe site-ul dvs., unde se află’vizitezi și ce pagini sunt cele mai populare.

Dar numai publicul tău îți poate spune cât de reușit este brandul tău – amintiți-vă, marca dvs. este într-adevăr modul în care oamenii cred despre afacerea dvs. Poți controla partea ta, dar ea’e important să te asiguri’ești primit în felul în care ai sperat!

Odata ce tu’v-am lansat brandul, adunați feedback pentru a vedea cum răspund oamenii. Don’nu te așezi și te relaxezi – gândește-te la ce poți face mai bine, ce’funcționează bine și cum poți răspândi acel succes pe toate aspectele brandului tău.

Cum să construiți un brand: Gânduri finale

Acest articol te-a dus prin etapele de construire a mărcii tale. Chiar daca tu’refaceți o afacere, creați o marcă personală sau revocați marca dvs. existentă, acești pași vă vor pune pe drumul către măreția mărcii.

Aici’este o recapitulare rapidă a celor 11 pași simpli pentru construirea unui brand:

 1. Verificați ceea ce voi’am primit
 2. Faceți cercetarea
 3. Investiți în marca dvs.
 4. Proiectează-ți afacerea
 5. Găsește-ți vocea
 6. Ia online
 7. Creați conținutul dvs.
 8. Îmbrățișați social media
 9. Promovează-ți brandul
 10. Don’nu vă neglijați SEO
 11. Don’nu mă opresc acum!

Tu’Fără îndoială, veți găsi câțiva pași în plus când vă aflați’efectuați acest lucru pentru dvs., deoarece fiecare brand este diferit – asta’este bucuria lui. Dar acești 11 pași vă vor vedea prin crearea propriei identități de marcă și sperăm să vă oferim inspirația pentru a începe azi!

Ați construit cu succes un brand? Aveți câteva sfaturi de distribuit? Spuneți-ne în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me