Cum să editați imagini precum un Pro All By Yourself – cu un editor foto online

Image-editare-Ca-o-Pro-fără-angajarea-un pro --- best-on-image-editoriExistă într-adevăr doar câteva instrumente care pot face construirea site-ului dvs. web, fie o plimbare în parc, cu păsări ciripind peste umăr, sau o bătălie în sus pe Muntele Everest – la temperatura sub zero!


Alegerea software-ului potrivit de proiectare a site-urilor web este o modalitate sigură de a obține un site web super rapid și ușor – fără a-ți scoate tot părul.!

Al doilea instrument care vă va economisi mult timp și vă va permite să creați un site web cu aspect foarte profesionist este un editor foto bun și capabil online.

De ce să folosiți un editor foto online?

Un editor foto bun este sosul secret care vă poate ajuta să vă transformați fotografiile din “meh” la unic uimitor.

editor foto online - înainteÎnainte de editare – plictisitor & Neinteresanteditor foto online - dupăDupă editare folosind Pixlr – plin de personalitate

Indiferent dacă doriți să aerisiți câteva riduri din ultimul tău cap de cap (știu că o fac!) Sau să creați un banner publicitar pentru a partaja pe canalele de socializare, abilitatea de a edita imagini este o abilitate indispensabilă pe care ar trebui să o posede toți proprietarii de site-uri DIY..

Cel mai popular editor foto pe care îl folosesc toți profesioniștii este Photoshop.

În calitate de designer web, Photoshop este un instrument esențial.

Majoritatea graficelor pe care le vedeți pe acest site au fost create de mine folosind Photoshop. Îmi oferă posibilitatea de a crea, modifica și edita orice fotografie sau grafic pentru a le face să se încadreze în site-ul nostru web.

Acum, Photoshopul este excelent, dar nu este pentru toată lumea, si aici’de ce:

 1. Aceasta’e scump ca dracu! Tu’Va trebui să plătiți oriunde de la 9,99 USD la 79,98 USD pe lună (în funcție de instrumentele de care aveți nevoie).
 2. Nu este ușor de utilizat. Va dura săptămâni până la stăpânirea Photoshop-ului. Fii pregătit să petreci ore întregi pe o singură imagine când începi prima dată.

Exemplu, dacă doriți să editați / să atingeți o lovitură de cap, acesta este ceea ce trebuie să faceți dacă utilizați Photoshop:

exemplu de Photoshop

Uau… se pare că WAY prea multă muncă! Si e!

S-ar putea să te gândești –

“Ei bine, asta nu face’suna ca ceva’Sunt dispus să plătesc sau să petrec timp pentru a învăța. Am nevoie doar de ceva simplu care să mă ajute să îmi reda imaginile înainte de a-l posta online. Trebuie să existe o cale mai ușoară!“

Ah – există o cale mai simplă! – Salutați-vă noului tău cel mai bun prieten – editorii de fotografii online!

exemplu de editor foto online

Cu acești editori online, nu’nu trebuie să despărțiți o imagine pentru a edita fiecare secțiune minusculă (cum ar fi ceea ce trebuie să faceți cu Photoshop) – este nevoie de mult timp și efort.

Editorii de fotografii online au instrumente specifice pentru editarea fotografiilor (cum ar fi îndepărtarea ridurilor) sau pentru a adăuga efecte asemănătoare Instagram fotografiilor dvs. de peisaj, etc. Este nevoie doar de câteva clicuri – nimic complex sau intensiv în timp.

Ce este un editor foto online?

Editorii de fotografii online au versiuni de Photoshop – cu excepția lor’nu te mut deloc.

În timp ce Photoshop este creat pentru profesioniști, editorii foto online sunt făcuți pentru persoana de zi cu zi ca tine.

Acesta este motivul pentru care este mult mai ușor de utilizat (fără prea multă frustrare tehnică) și mult mai ieftin în comparație cu Photoshop.

Puteți crea cărți de felicitare, atinge fotografii și puteți adăuga filtre în stil Instagram cu un simplu clic pe un buton.

Dacă puteți utiliza o aplicație de editare foto iPhone, puteți utiliza un editor foto online – it’e atât de ușor.

Aceasta este o opțiune fantastică pentru tine dacă:

 • Don’nu am timp pentru a învăța cum să utilizați un software complicat pentru a face mici ajustări la fotografiile dvs..
 • Don’nu am un buget mare să cheltuiți pe software scump de editare a fotografiilor precum Photoshop, care este cu adevărat făcut pentru profesioniști.
 • Don’Nu știu cum să creezi efecte de imagine de la zero. Softuri precum Photoshop nu au efecte prestabilite. În timp ce puteți cumpăra pachete cu efect, nu’nu vin preinstalat. Așadar, rămâne cu sarcina de a crea efecte precum ceea ce vezi în Instagram toate de la zero.
 • Don’nu aveți nevoie de retușare la nivel profesional, dar totuși îți dorești ceva suficient de bun pentru a face o diferență reală în fotografiile tale.

De fapt, există o mulțime de editori foto online și plătiți dintre care să alegeți, iar eu îi voi acoperi pe cei care îmi plac cel mai mult (și să-i folosesc) mai jos.

Toți îndeplinesc foarte bine anumite sarcini specifice, dar pot sugă în alte departamente, deci poate fi un pic confuz să alegi pe care să-l folosești pentru o anumită sarcină. eu’Voi trece peste acestea mai jos.

Lăsa’am început!

# 1 BeFunky

COST: Gratuit pentru instrumente de bază / 2,08 USD – 4,95 USD pe lună pentru a debloca toate instrumentele

editor foto gratuit - befunky

BeFunky este unul dintre cei mai buni editori foto I’Am folosit chiar și în comparație cu Photoshop.

Da, Photoshop este un editor de imagini nesăbuitor de puternic pe care îl folosesc în fiecare zi. Dar, este scump și are o curbă mare de învățare.

Sincer, dacă nu sunteți un grafician aspirant, nu există’nu este un motiv bun pentru care ar trebui să utilizați Photoshop atunci când aveți BeFunky.

Aveți acces la tone de instrumente chiar și cu versiunea gratuită. Puteți debloca toate funcțiile și instrumentele dacă faceți o taxă lunară de 4,95 USD (sau 2,08 USD pe lună dacă vă înscrieți la planul lor anual). Acest lucru este mult mai ieftin decât Photoshop!

Există 3 moduri:

 1. Editor foto
 2. Creatorul de colaj
 3. proiectant

1) Editor foto:

editor foto online gratuit - befunky

Instrumentul de editare foto vă oferă toate elementele de bază și multe altele. Puteți ajusta toate aspectele fotografiei dvs., cum ar fi descifrarea, spălarea aerului, adăugați filtre precum Instagram și luminozitate & controale de contrast și multe altele.

Ceea ce diferențiază BeFunky de Photoshop este faptul că au instrumente prestabilite care fac aplicarea efectelor de imagine populare super ușoare.

De exemplu, nu există “aerograf” funcție presetată în Photoshop, deci trebuie să efectuați singur micro-editare prin reglarea neclarității și nuanțării care necesită o anumită expertiză și multă practică.

BeFunky are tot felul de setări pentru dvs., așa că este super simplu să vă editați fotografiile precum un profesionist!

Sincer, după ce am folosit BeFunky, chiar nu don’nu am nevoie de Photoshop-ul meu pentru sarcini simple, deoarece mă pot face mai repede și mai ușor cu BeFunky.

2) Creatorul de colaj:

editor foto online gratuit - befunky

Acest lucru face exact ceea ce sugerează numele – realizarea de colaje.

La fel ca editorul de fotografii, primiți șabloane prestabilite astfel încât să vă puteți aranja cu ușurință fotografiile în diverse machete cu aspect creativ.

Puteți crea plăci de spirit pentru proiecte de proiectare sau puteți crea felicitări. Din nou, BeFunky are tone de instrumente prestabilite care fac colajele super simple și distractive de creat.

3) Proiectant:

editor foto online - befunky

Acesta este instrumentul de proiectare grafică. Puteți crea reclame sau citate inspirate cu fundaluri frumoase în doar câteva clicuri.

Din nou, BeFunky îl face super simplu cu drag-ul lor & editor de picături și dispunere intuitivă a panoului de utilizator.

Cine ar trebui să folosească asta?

 • Oricine poate folosi BeFunky, deoarece au acoperit aproape tot ce are legătură cu editarea fotografiei.
 • Dacă doriți să vă atingeți fotografiile, dar nu’Nu vreau să utilizați Photoshop, BeFunky are o mulțime de instrumente și machete prestabilite, care simplifică editarea fotografiilor dvs..

# 2 Pixlr

COST: Gratuit pentru instrumente de bază / 1,25 USD – 1,99 USD pe lună pentru a debloca toate instrumentele

editor foto online gratuit - pixlr

Pixlr este unul dintre primii editori de imagini online I’Am folosit din 2011. De atunci au făcut salturi și au devenit un editor de fotografii foarte sofisticat.

Un mod simplu de a descrie Pixlr este faptul că sunt fratele cel mic al Photoshop. Au instrumente foarte asemănătoare și aspectul platformei lor se simte, de asemenea, similar.

Așadar, dacă ai folosit Photoshop înainte, te vei simți ca acasă cu Pixlr.

Pixlr vă oferă niște filtre foto și efecte care don’Nu veți obține standard cu Photoshop, dar puteți oricând să descărcați sau să cumpărați filtre și efecte suplimentare pentru Photoshop.

Ceea ce face ca Pixlr să iasă în evidență este prețul său (rețineți că nu’nu trebuie să faceți upgrade, și puteți utiliza Pixlr gratuit). Este mult mai ieftin în comparație cu ceea ce veți plăti în Photoshop.

Așadar, Pixlr este versiunea bugetară a Photoshop cu cele mai multe, dar nu toate, caracteristicile pe care le oferă Photoshop.

Un cuvânt de prudență. Deoarece Pixlr este atât de asemănător cu Photoshop, are o parte din complexitatea pe care oamenii obișnuiți nu ar putea să o placă cu Photoshop. Cu siguranță este mai ușor de utilizat decât Photoshop, dar trebuie să vă așteptați să aveți câteva curbe de învățare în comparație cu BeFunky sau PicMonkey

Pixlr are 3 versiuni:

 1. Pixlr Express
 2. Editor Pixlr
 3. Pixlr Desktop

1) Pixlr Express:

editor foto online - pixlr

Funcționează exact așa cum descrie numele – “Expres”.

Aceasta este versiunea ușoară a Pixlr care vă permite să adăugați efecte, filtre, borduri, text și să faceți o editare simplă precum decuparea, redimensionarea, eliminarea ochilor roșii, rotirea etc..

Acesta este un instrument excelent dacă trebuie să faceți niște atingeri rapide și să ieșiți rapid. Instrumentele sunt foarte intuitive așa că’nu este greu să îți dai seama cum să editezi fotografiile.

2) Pixlr Editor:

editor gratuit de imagini online - pixlr

Versiunea Editor vă oferă mult mai mult control și imită majoritatea instrumentelor pe care le are Photoshop.

Aici puteți lucra cu straturi, izolați obiecte, adăugați efecte și faceți atingeri de imagine.

Deoarece știu deja Photoshop, mi-a fost foarte ușor să aleg cum să folosesc Pixlr Editor. Dacă nu ai folosit niciodată Photoshop, va dura câteva minute pentru a ști unde se află instrumentele și ce fac acestea. Vezi pagina lor de tutoriale pentru a afla cum să folosești elementele de bază.

Un lucru pe care îl donez’despre versiunea Editor este că lipsește o platformă simplă și efectele prestabilite pe care le găsiți în versiunea Express.

3) Pixlr Desktop:

editor de imagini online - pixlr

Versiunea pentru desktop este Pixlr’s un produs pilot.

Acesta combină simplitatea versiunii lor Express și flexibilitatea versiunii lor Editor. Este super ușor de utilizat și vă oferă o mulțime de funcții pentru a vă transforma într-adevăr fotografiile.

Spre deosebire de BeFunky, care vă permite să faceți editarea direct în browserul dvs., va trebui să descărcați Pixlr Desktop pentru a-l utiliza pe computer.

Este gratuit pentru a descărca și veți avea acces la unele instrumente fără a face upgrade la planul plătit.

Dacă aveți nevoie de acces la mai multe instrumente, este totuși foarte accesibil să faceți upgrade – 1,99 USD pe lună sau 14,99 USD pentru un an întreg.

Cine ar trebui să folosească asta?

 • Oricine dorește ceva similar cu Photoshop – dar la un preț mai accesibil.
 • Excelent pentru adăugarea filtrelor, efectelor și combinarea diferitelor elemente grafice și fotografii pentru a crea creații unice.
 • Versiunea desktop vă oferă un control mult mai mare decât oricare alt editor de fotografii online.

Cine nu ar trebui să folosească asta?

 • Deoarece este foarte asemănător cu Photoshop, va dura ceva timp pentru a învăța cum să utilizați straturi – acesta’nu este știința rachetelor, dar există o anumită curbă de învățare.
 • Dacă vă concentrați mai ales pe colaje sau pe editarea portretelor. Dacă da, BeFunky sau PicMonkey (mai jos) vor fi mai potrivite. Ambele au instrumente prestabilite care fac aerul și colajarea foarte simple.

# 3 PicMonkey

COST: Gratuit pentru instrumente de bază / 2,75 USD – 4,99 USD pe lună pentru a debloca toate instrumentele

editor foto online gratuit - picmonkey

PicMonkey este unul dintre cei mai prietenoși editori de imagine I’am folosit.

Aceasta’este excelent pentru atingerea portretelor și crearea de colaje. Aceasta’De asemenea, este foarte simplu să adăugați text și bannere pentru a crea reclame sau imagini cu antet pentru site-ul dvs. web.

Cu toate acestea, versiunea gratuită are instrumente foarte limitate. Așadar, dacă doriți să căutați un editor de imagini gratuit cu mai multe funcții, mergeți cu Pixlr sau BeFunky.

PicMonkey este foarte similar cu BeFunky, dar cu mai puține instrumente și o interfață de utilizator mai simplificată.

Încă îmi place BeFunky pentru că pot face mai mult cu el. Dar, dacă găsiți BeFunky un pic dificil de utilizat, PicMonkey va fi o alternativă excelentă.

PicMonkey are 3 versiuni:

 1. Editor foto
 2. Creatorul de colaj
 3. Proiecta

Editor foto:

editor foto online - picmonkey

Ce îmi place la PicMonkey’s Photo Editor este instrumentul lor de atingere portret.

Puteți colora literalmente în afara liniei și totuși obțineți un rezultat perfect – foarte fain.

Există o mulțime de efecte și filtre din care să alegeți, astfel încât să puteți crea fotografii demne de Instagram.

Colaj Maker:

editor gratuit de imagini online - picmonkey

Nebun simplu producător de colaj. Puteți utiliza dragul & instrument de scădere pentru a ajusta dimensiunea și aranjarea imaginii în mod automat.

Nu sunt necesare abilități tehnice!

Proiecta:

editor de imagini online - picmonkey

Din nou, PicMonkey este maestrul simplității. Cu instrumentul lor de design, puteți crea cu ușurință cărți de felicitare, cărți de vizită, banner publicitar și orice grafică.

Acestea vă oferă 26 de șabloane prestabilite pentru a vă ajuta să creați bannere Facebook, imagini Pinterest sau bannere pentru toate cele mai populare platforme de socializare.

Cine ar trebui să folosească asta?

 • Dacă este simplu și rapid este ceea ce ai nevoie, PicMonkey este o opțiune excelentă.
 • Este cu adevărat bun la retușuri foto, creând colaje și creând grafică pentru a partaja pe majoritatea rețelelor de socializare populare.

Cine nu ar trebui să folosească asta?

 • PicMonkey nu face’nu aveți același nivel de sofisticare ca Pixlr sau selecția instrumentelor ca BeFunky. Dacă aveți nevoie de mai mult control decât de presetările oferite de PicMonkey, ceilalți doi editori foto vă vor fi mai buni.
 • Instrumente foarte limitate în versiunea lor gratuită. Deci, dacă îți place PicMonkey după proba gratuită, tu’Va trebui să scot 2,75 pe lună pentru a obține toate instrumentele profesionale.

Concluzie – Modificați-vă fotografiile ca un profesionist – fără a fi nevoie să fiți efectiv una!

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map