Cum se face un logo: Patru cei mai buni producători de logo online

cel mai bun logo maker online - cum se face un logoDe la Nike’s-a bifat iconic pe Twitter’este o pasăre albastru chirpy, brandurile din întreaga lume vin cu logo-uri de talie mondială.


Dar dacă conduci online o firmă mică sau un brand, cum obții și un logo minunat?

S-ar putea să nu aveți expertiza. Sau timpul liber pentru a găsi un designer bun sau pentru a învăța singur. Și noi’ghicești că nu’nu am buzunare la fel de adânci ca Nike.

Aici’este o veste bună: creatorii de logo sunt instrumente care vă permit să faceți un logo cu aspect profesionist în câteva minute – chiar dacă nu’nu aveți abilități de proiectare grafică. Cei mai buni producători de logo online înseamnă că puteți obține un logo elegant, fără a rupe banca. Dacă vrei să știi cum să faci un logo, tu’re la locul potrivit.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni își construiesc mărci online, constructorii de site-uri de top și platforme de comert electronic au lansat produse care creează logo-uri pentru a ajuta vânzătorii să crească.

Aici’este o imagine a modului în care cei mai buni producători de logo se clasează online:

Ceea ce facem cel mai bine aici la Website Builder Expert este să găsim hacks inteligente care să ajute tehnologiile fără experiență să creeze site-uri web nemaipomenite – toate fără ca tu să fii nevoit să angajezi un designer sau un dezvoltator!

De ce? Pentru că am fost odată în pantofii tăi, luptându-ne să începem. Deci ne-am gândit – “um…trebuie să existe un mod mai rapid, mai ieftin și mai ușor de a face un logo nemaipomenit fără a angaja un designer grafic!”

Acea’de ce în acest ghid noi’Vă voi arăta cele mai bune patru generatoare de logo. Noi’Le-am folosit singuri. Aceste modele au durat mai puțin de cinci minute pentru a crea:

cele mai bune exemple de producător de logo - cum se face un logo

Apropo, acele două logo-uri pe care le-am menționat la început? Acestea costă Nike și Twitter, respectiv 15 $, respectiv 35 de dolari. Dovadă că nu’nu trebuie să cheltuiți dolari mari pentru a obține un logo iconic.

Cum se face un logo: sfaturi & Cea mai buna practica

Înainte de a ne plimba mai întâi în modul de a face un logo, hai’scot câteva elemente de bază. Un logo este ca ambasadorul mărcii dvs. – reprezintă și surprinde ceea ce este afacerea dvs. cu o simplă imagine atrăgătoare.

Noi’o voi spune din nou: tu don’nu trebuie să fii un hot branding pentru a obține un logo excelent. Dar este util să vă gândiți mai întâi la designul dvs. înainte de a începe să utilizați cei mai buni producători de logo.

Am solicitat echipei noastre profesionale de proiectare anumite reguli de care trebuie să țineți cont atunci când învățați cum să faceți un logo. Aici’ce ne-au spus:

 • Simplitatea poate fi foarte eficientă – de la arcadele de aur McDonalds la Apple’s… mărul, păstrarea unui logo simplu poate fi foarte puternic. Logo-urile pot fi doar text sau imagine, sau o combinație ale ambelor. Dacă alegeți un simbol, asigurați-vă că acesta reflectă marca dvs.’valorile s. Schemele de culori limitate facilitează dezvoltarea unei semnături de culoare.
 • Folosiți grafică simplă ușor de recunoscut – don’nu folosiți un design excesiv de logo. Dacă un tânăr de 8 ani îți poate desena sigla, ai reușit.
 • Asigurați-vă că logo-ul dvs. este versatil – dacă conduci online o firmă mică sau un brand, tu’Va trebui să vă folosiți logo-ul în diferite moduri. De exemplu, pe social media. Unul dintre lucrurile cele mai bune despre cei mai buni producători de logo online este faptul că îți arată cum apare designul tău pe lucruri precum produsele și cărțile de vizită. Prin urmare, puneți-vă aceste întrebări atunci când faceți designul logo-ului:
  • Logo-ul va funcționa în formate orizontale și verticale?
  • Va arăta bine dacă este într-o singură culoare? Sau în alb și negru?
  • Va fi totuși recunoscător dacă este’sunt reduse ca pe o carte de vizită?
 • Alegeți o pictogramă potrivită – acest lucru sună super evident, dar alege o imagine care reflectă marca ta. Dacă conduci o afacere cu înghețată, don’nu alege o felie de pizza. Mai puțin evident, don’nu alegeți o imagine cu o legătură abstractă sau complicată la marca dvs..

Desene care au prea multe culori sau icoane învechite, care nu sunt’nu lucrează pe diferite formate’nu este eficient.

Înainte de a vă prezenta cele mai bune generatoare de logo, faceți un pas înapoi și întrebați: cine sunt clienții dvs.? Ce fel de brand vrei să comunici? Notează-ți adjective care îți descriu brandul. Încercați să schițați tipul de logo pe care îl doriți pe hârtie.

În cele din urmă, faceți unele cercetări ale concurenților. Uită-te la ce mărci ai admirat cu logourile lor.

Toate acestea vă vor ajuta să luați o decizie atunci când aveți mai multe modele de logo pentru a alege. A alege un logo fără a o face ar fi ca și cum ai încerca să pictezi un portret fără să te uiți la subiect mai întâi.

Cei patru cei mai buni producători de logo online

Acum’este timpul să vă prezentăm cei mai buni patru producători de logo online:

 1. Wix Logo Maker
 2. Branduri de croitorie
 3. Squarespace
 4. Shopify Hatchful

Dar mai întâi, cum funcționează efectiv producătorii de logo online?

Gândiți-vă la generatoarele de logo online ca asistent de design personal robotizat. Selectați stiluri, icoane și culori care vă plac. În plus, introduceți marca dvs.’numele și sloganul tău. Un instrument automat produce apoi o serie de opțiuni de logo bazate pe alegerile și răspunsurile dvs. Alegeți unul care vă place și apoi obțineți personalizarea acestuia. Toate pentru un preț stabilit.

Aceasta’e atât de simplu!

Desigur, aceasta’nu este același nivel de creativitate ca un designer adevărat. Dar producătorii de logo-uri sunt o soluție perfectă dacă aveți nevoie de un logo profesional, dar:

 • Don’nu aveți bani pentru a angaja un designer cu experiență (știm că bugetele pot fi strânse dacă’reîncarci o afacere mică)
 • Poate sa’nu proiectați singur logo-ul (nu ești’nu am abilități tehnice pentru a învăța un instrument precum Adobe)
 • Don’nu aveți timp să angajați un proiectant și să gestionați procesul

Majoritatea producătorilor de logo sunt gratuite. Vă permit să proiectați un logo și să descărcați o versiune cu rezoluție scăzută, fără să plătiți. Cu toate acestea, dacă doriți o versiune de înaltă rezoluție și drepturi comerciale, va trebui să plătiți. Cu toate acestea, de obicei, costurile sunt de până la 10 USD.

Noi’Am încercat noi și am testat acești creatori de logo. Imaginile incluse în fiecare secțiune sunt exemple de logo-uri noi’Am creat folosind fiecare instrument.

Wix Logo Maker

Supremul drag-and-drop supremo Wix a aplicat aceleași principii de ușurință în utilizarea producătorului său de logo.

Instrumentul este foarte simplu de utilizat și poate ajuta începătorii tehnici să obțină un logo cu aspect profesional. Simplitatea este ceea ce face Wix’s instrumentul celor mai buni producători de logo de pe piață.

O diferență între Wix și Shopify și Squarespace este că Wix necesită să ai un cont pentru a-și folosi creatorul de logo. La fel ca Squarespace, Wix include un link cu un semn de întrebare la Centrul de ajutor din cadrul procesului de creare a logo-ului. Suportul disponibil este foarte cuprinzător.

Procesul funcționează în același mod ca și ceilalți cei mai buni producători de logo. Cu Wix vă puteți schimba numele și linia de etichetă în faza de selecție a logo-ului (disponibil doar în faza de personalizare cu Shopify). Și acolo’O mare oportunitate de personalizare, inclusiv: distanțarea literelor; aliniere; marimea fontului; rotație; curba; forma și stilul icoanei.

Odata ce tu’v-ați conceput sigla Wix, puteți descărca un eșantion gratuit sau puteți alege între trei opțiuni plătite:

 • Logo profesional & Site web – 11 dolari / lună, 16 dolari / lună sau 24 dolari / lună (toate plătite anual)
 • Logo profesional – 50 USD o reducere
 • Logo de bază – o sumă de 20 USD

daca tu’ești o persoană fizică sau o afacere mică care îți crește brandul, planul de bază va fi bine. Toate planurile vin cu drepturi comerciale complete de utilizare și o descărcare a logo-ului de înaltă rezoluție.

Trecerea la un plan mai scump deblochează fișierele Vector (imagini de înaltă calitate pe fundaluri transparente, bine dacă aveți nevoie pentru a vă imprima logo-ul), asistență social media și un ghid al mărcii. Planul de top vă oferă, de asemenea, un domeniu gratuit și un site web de marcă. Dacă ai refugiu’Nu am creat încă un site web, acest plan merită luat în considerare.

Joaca

Branduri de croitorie

Tailor Brands este unul dintre cei mai buni generatori de logo, deoarece designează de fapt logo-ul pentru tine.

Așadar, în loc să derulați prin sute de icoane pentru a găsi una care vă place, Branduri de croitorie’ algoritmul va genera opțiuni bazate pe modul în care răspundeți la întrebările sale.

Aici’cum funcționează:

 • Introduceți un nume de logo – de obicei numele mărcii dvs. – plus o linie de marcare (opțional).
 • Adăugați industria dvs. – de exemplu, moda – și descrieți ce faceți într-o propoziție.
 • Alegeți un tip de logo – alegeți din pictogramă (abstract, adică Tailor Brands vor crea o formă pentru dvs. sau puteți căuta singuri o pictogramă), nume sau modele bazate inițial.
 • Alegeți fonturile care vă plac.
 • Branduri de croitorie vă vor proiecta logo-ul.
 • Personalizați logo-ul dvs. în editorul Tailor Brands.

Puteți merge înapoi și înainte și puteți schimba aspectele designului dvs. în timp ce mergeți (acest lucru economisește mult timp evitând să reporniți formularul). Procesul este cu adevărat plăcut și durează mai puțin de cinci minute.

Odata ce tu’Ți-ai ales designul logo-ului, poți tăia și modifica stilul, fontul și textul. Pentru a face modificări permanente, trebuie să vă înscrieți la un plan Tailor Brands.

Deci, cât de mult Tailor Brands’ planurile costă?

Tailor Brands vă facturează 2,99 USD lunar dacă plătiți anual pentru planul de bază al logo-ului dinamic. Aceasta vă oferă o versiune de înaltă definiție a logo-ului dvs. cu utilizare comercială. Dar poți plăti o lună’abonament la 9,99 USD, descărcați logo-ul, apoi anulați. Nu există nicio opțiune gratuită cu mărcile Tailor.

Planul Premium mai avansat costă 10,99 USD pe lună atunci când este facturat anual. Deblochează funcții precum instrumente de imagine de social media și o prezentare de marcă. Planul Premium este o ofertă mai cuprinzătoare. Dacă doriți doar un logo, începeți cu planul dinamic și faceți upgrade dacă credeți că produsele suplimentare vor fi benefice.

Aceasta’este un instrument excelent dacă nu’Nu știu de unde să începi și doresc o modalitate rapidă și ușoară de a obține idei. Vă va economisi, de asemenea, biblioteci de imagini pentru a găsi o pictogramă care vă place. Pe de altă parte, dacă aveți în vedere un design de logo specific, este posibil ca mărcile Tailor să nu fie suficiente.

cei mai buni producători de logo online - logo-uri de marcă personalizateTailor Brands vă permite să creați un logo elegant în mai puțin de cinci minute!

Squarespace

Constructorul de site elegant, Squarespace s-a ramificat în crearea de logo-uri, iar rezultatul este surprinzător.

Modelele de logo sunt foarte curate și lustruite. Aici’cum obțineți unul dintre dvs.:

 • Introduceți numele companiei
 • Personalizați logo-ul în Squarespace’editor
 • Descărcați fie o versiune gratuită sau plătită

Procesul de creare este mai complex decât Tailor Brands sau Shopify. După introducerea numelui de marcă, sunteți lansat direct în editor. La fel ca Squarespace’s constructor de site, acesta’nu este cea mai intuitivă dintre instrumente. De exemplu, pentru a crea opțiuni de editare, trebuie să faceți clic pe elementul pe care doriți să îl personalizați. Acest lucru este ușor de ratat, mai ales dacă ești’nu sunt familiarizat cu Squarespace.

Cu toate acestea, odată ce îți dai cu capul în jurul editorului, domeniul de personalizare este excelent. Fonturile din care puteți selecta sunt cu adevărat unice și atrăgătoare. Puteți repoziționa și redimensiona numele și pictograma mărcii făcând clic și glisând.

daca tu’sunteți blocat, puteți trece peste semnul de întrebare pentru a crea un ghid de Squarespace. Deși orice asistență este binevenită, Squarespace ar putea face mai mult pentru a ajuta utilizatorii să navigheze pe editor.

OK, cât de mult Squarespace’s costul producătorului logo-ului?

daca tu’Aveți deja un site web Squarespace, puteți descărca gratuit o versiune high-res. În caz contrar, logo-urile costă 10 dolari. Puteți descărca o versiune gratuită cu rezoluție scăzută, dar va veni cu un filigran și este doar pentru uz necomercial. Aceasta nu este o opțiune bună dacă’încerc să construiesc un brand credibil.

În timp ce Squarespace’s logo maker este o opțiune solidă, it’nu este la egalitate cu Wix pentru nivel de selecție grafică și personalizare. La fel ca și ceilalți producători de logo automat, Squarespace’s instrumentul isn’este un înlocuitor pentru designeri talentați. Dar’este o opțiune excelentă pentru întreprinderile și persoanele fizice care lucrează la un buget restrâns.

cel mai bun logo maker - exemplu de producător de logo-uri pătratePuteți utiliza Squarespace pentru a crea un logo elegant pentru marca dvs.

Shopify Hatchful

Topul producător de magazine online Shopify a lansat un producător de logo numit Hatchful…si el’Sunt destul de darnic bine!

Aceasta’sunt deja utilizate de 140.000 de proprietari de afaceri – nu este o recomandare proastă!

Procesul este similar cu marile Tailor. Tu:

 • Selectați-vă industria
 • Alegeți stilul vizual de la Shopify’intervalul s – ‘calm’, sau ‘clasic’, de exemplu
 • Introduceți numele și sloganul afacerii dvs.
 • Selectați unde va fi utilizată sigla dvs. – magazine fizice, doar online etc.
 • Alegeți un model de logo gratuit sau plătit de la Shopify’rezultatele
 • Personalizați logo-ul ales în editorul Shopify

Spre deosebire de Tailor Brands, tu nu’nu trebuie să fiți membru plătit pentru a vă edita logo-ul. Toate pachetele de logo Shopify includ o imagine de înaltă rezoluție și versiuni pentru conturile de social media.

Șabloanele de logo sunt proiectate special pentru Shopify. Acesta este un nivel de unicitate care nu este garantat pe alte platforme. De exemplu, o companie numită The Noun Project furnizează mai multor pictograme logo cu icoane. Lățimea Shopify’s palete de culori, icoane, fonturi și șabloane este impresionant.

Shopify are versiuni gratuite, dar nu le oferă’Nu arătați la fel de bine ca desenele plătite, care au costat 9,99 USD. Rețineți că unele șabloane nu’nu susține sloganuri. Dacă marca dvs. are o linie de etichetă, acest lucru poate fi frustrant. Trebuie să accesați un logo’s editor și apoi din nou pentru a afla dacă acceptă liniile de etichetă.

Unul de dezavantaj al Shopify este că poți’nu vă previzualizați designul în diferite formate. Poti’Nu văd cum ar arăta logo-ul dvs., de exemplu, cărți de vizită.

Includerea unui favicon în orice pachet logo este o notă corectă. Favicon-urile sunt mici imagini care reprezintă site-ul dvs. în bara URL. daca tu’reveniți o afacere online, având un favicon personalizat vă poate face să ieșiți în evidență de mulțime.

Shopify’s Instrumentul extraordinar este, de asemenea, o opțiune bună dacă marca dvs. folosește rețele de socializare. Fiecare pachet include modele de logo personalizate pentru toate platformele majore de socializare. Toate aceste platforme au specificații de imagine diferite, astfel încât să aveți o imagine personalizată pentru fiecare va face ca marca dvs. să pară foarte profesională.

cei mai buni producători de logo-uri - cumpărați exemple gratuite și plătiteHatchful Shopify este unul dintre cei mai buni producători de logo-uri disponibile

Cum se face un logo: concluzie

A avea un logo este o parte integrantă a creșterii unui brand de succes – atât offline, cât și online.

Datorită unei game noi de instrumente inteligente, proiectarea unui logo excelent nu face acest lucru’nu vă luați o mulțime de timp sau pungi de bani.

Doar pentru a recapita, cei mai buni producători de logo de pe piață sunt:

 1. Wix Logo Maker
 2. Branduri de croitorie
 3. Squarespace
 4. Shopify Hatchful

Când începeți un site web sau o afacere nouă, este posibil să nu aveți bugetul pentru a angaja un designer profesionist. Cel puțin nu până când dovediți că site-ul dvs. web poate genera trafic și flux de numerar.

Cu un generator de logo, puteți lovi pământul alergând imediat, fără presiunea de a cheltui un lot întreg (sau ceva deloc).

Toți cei mai buni producători ai logo-urilor noastre sunt gratuite să încerce, iar unele sunt plătite. Jucați-vă cu ei și vedeți ce designuri de logo-uri ajungeți să creați și să iubiți!

Wix este un instrument fantastic deoarece’este atât de simplu și ușor de utilizat și vă oferă un nivel foarte bun de personalizare a logo-ului. Dacă îți lipsește un pic de creație, Tailor Brands este o opțiune excelentă, deoarece îți proiectează logo-ul pentru tine.

Dacă găsiți creatori de logo automate prea limitate, puteți căuta designeri independenți pe instrumente precum UpWork sau 99Designs. Pentru utilizatori mai calificați tehnic, instrumente precum Adobe Illustrator vă pot ajuta să creați un logo cu adevărat unic pentru afacerea dvs..

După ce ai logo-ul, fă-ți temele pentru brevete și mărci de marcă. Cei mai buni producători de logo online nu vor putea emite protecția drepturilor de autor. daca tu’ești o afacere cu sediul american, treci prin Biroul de brevete și mărci comerciale din SUA. Puteți apoi să completați formularele potrivite și să solicitați protecție pentru proiectarea dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map