Cum se scrie un apel la acțiune

Îți dorești vreodată să ai puterea de a-i determina pe oameni să facă ceea ce ai dorit? Pai asta’este exact superputerea pe care o deblochezi când înveți să scrii apeluri uimitoare la acțiune pentru site-ul tău.


Apelurile la acțiune atrag atenția și motivează cititorii să acționeze, chiar dacă’s pentru a cumpăra un produs, a vă înscrie la un buletin informativ sau a descărca un ebook.

Dar pur și simplu adăugând un buton care spune “Click aici” pe site-ul dvs. isn’este suficient – trebuie să alocați timp și să vă gândiți la crearea apelului perfect la acțiune dacă doriți să vedeți rezultate. Iată pașii pentru a scrie un apel puternic la acțiune…

Cum se scrie un apel la acțiune: 5 pași

 1. Folosiți un limbaj activ
 2. Fii direct și personal
 3. Concentrați-vă pe beneficii
 4. Creați urgență și curiozitate
 5. Folosiți un limbaj persuasiv

Și ca o rundă bonus, vă prezentăm, de asemenea, modalitățile de a profita la maxim de apelul dvs. frumos scris la acțiune pe site-ul sau prin e-mail…

Cum să formatați apelul la acțiune: 3 pași

 1. Păstrați-l scurt
 2. Profita la maximum de culoare
 3. Gândiți-vă la dimensiune și poziție

Noi’Vă dezvăluie, de asemenea, greșelile comune pe care ar trebui să le evitați cu orice preț – așa că citiți mai departe pentru a afla cum să învingeți concurența cu apeluri câștigătoare la acțiune.

1

Utilizați limbajul activ

Primul sfat pentru a scrie apeluri motivante la acțiune este să începi cu un verb activ, comandant. Gândiți-vă la cele mai comune apeluri la acțiune pe care le vedeți online:

 • Află mai multe
 • Cumpără acum
 • Descarcă gratis
 • Deblochează-ți reducerea

Toate acestea încep cu un verb activ și folosesc un limbaj imperativ – ei’îi spune utilizatorului exact ce trebuie să facă. De fapt, sună aproape bossy!

Astfel, este clar ceea ce doriți ca utilizatorul să facă, eliminând orice îndoială pe care ar putea-o avea cu privire la ceea ce ar trebui să facă în continuare. De asemenea, inspiră acțiune – imaginați-vă dacă ați văzut un apel la acțiune care a citit:

“O reducere este disponibilă dacă doriți.”

Limba asta te aprinde și te face să vrei să dai clic? Probabil că nu – asta’nu este clar nici măcar cum ar trebui să te gândești să primești mâna la reducere! Acest lucru evidențiază, de asemenea, importanța ființei specific. Trebuie să fii clar despre ce vrei să facă vizitatorii tăi și exact despre ceea ce ei’o să ies din ea.

Folosind un limbaj activ și specific, în loc de un limbaj îndoielnic, vag sau pasiv, dumneavoastră’refaceți utilizatorul pentru a acționa singuri – și vă creșteți șansele de a obține clicuri!

Află mai multe

Aflați mai multe sfaturi și trucuri despre Scriere pentru web în ghidul nostru în 19 pași pentru crearea de conținut online mai bun!

2

Fii direct și personal

Care apel la acțiune este mai probabil să faceți clic pe?

 1. Obțineți o reducere
 2. Deblochează-ți reducerea

Sper, tu’Mai degrabă îl aleg pe cel de-al doilea, pentru că’este cheia celui de-al doilea pas pentru scrierea apelurilor câștigătoare la acțiune. Ar trebui să vă adresați întotdeauna direct utilizatorilor dvs. folosind cuvinte precum “tu” și “ta” – acest lucru îi ajută pe oameni să simtă o legătură personală și un sentiment de proprietate față de orice’oferind.

Ar trebui să evitați limbajul general sau să vă referiți la utilizatorii dvs. la a treia persoană – cum ar fi “Oamenii își pot primi reducerea aici” – deoarece acest lucru împiedică utilizatorii să se conecteze cu apelul la acțiune.

Dacă doriți să mergeți un pas mai departe în conectarea cu utilizatorii dvs., puteți scrie-le la prima persoană – de exemplu: “Reclamă reducerea mea!” Acest lucru creează un sentiment de proprietate mult mai mare și îi face pe utilizatori să se simtă ca și cum ar avea mai mult control asupra deciziei de a face clic.

cum să scrieți un apel la acțiune dezabonați un exemplu de prima persoanăAcest exemplu din Unbounce’s homepage, folosește un prim apel la acțiune pentru a invita oamenii să facă clic și să înceapă procesul gratuit.

Unbounce a constatat că modificarea textului butonului din “tu” la “pe mine” a dus la o creștere de 90% a conversiilor!

3

Concentrați-vă pe beneficii

Cand tu’redactând apelurile la acțiune, poate fi ușor să fii prins de ceea ce vrei din el. Doriți ca oamenii să facă clic și să se convertească, astfel încât să puteți culege beneficiile – indiferent dacă’este mai multă lume care îți citește cartea electronică sau îți cumpără produsele sau se alătură buletinului tău.

Problema este că majoritatea utilizatorilor nu dau’nu-i pasă ce scoți din asta – vor să știe ce pot ieși din el!

Acesta este motivul pentru care’este important să scrieți apeluri la acțiune focalizate pe beneficii. Primul pas aici este să identificați și să înțelegeți problema cu care se confruntă utilizatorii dvs. și cum puteți rezolva această problemă. Apoi folosiți acest unghi pentru a duce apelul la o copie de acțiune.

De exemplu, ebook-ul dvs. va ajuta antreprenorii să își dubleze vânzările? Sau produsul dvs. va dura de cinci ori mai mult decât concurenții’? Acestea sunt tipurile de lucruri la care trebuie să te gândești atunci când îți scrii apelurile la acțiune.

Recompensa imediata

O altă tactică aici este de a profita la maximum de oameni’dorința de mulțumire instantanee. Acest lucru este destul de simplu de făcut, folosind cuvinte precum:

 • Acum
 • Astăzi
 • Imediat
 • În secunde

Și apoi asigurați-vă că vă respectați promisiunea, astfel încât e-mailul sau descărcarea dvs. să fie trimise imediat. daca tu’vinde produse fizice, don’Nu vă promit că puteți livra instantaneu, dar trimiteți rapid un e-mail de confirmare împreună cu informațiile despre livrare.

Dovada sociala

Dovada socială este un fenomen în care oamenii au mai multe șanse să facă ceva dacă văd alți oameni făcând acest lucru mai întâi. Aceasta’este un caz clasic de copii care doresc aceleași jucării ca și ei’re prietenilor – după cum se dovedește, niciunul dintre noi nu crește cu adevărat din acea fază!

Puteți utiliza dovada socială pentru a evidenția beneficiile oricărui lucru sunteți voi’promovați, în același timp încurajând oamenii să se angajeze în apelul dvs. la acțiune. Dacă aveți date despre cât de mulți oameni au descărcat ebook-ul dvs., de exemplu, strigați-l în apelul dvs. la acțiune.

Spunându-le oamenilor câți alții s-au înscris, au utilizat sau au cumpărat produsul dvs., îi face mai probabil să aibă încredere și să fie interesat de afacerea dvs..

Puteți chiar să obțineți o mărturie din viața reală de la un client și să o încorporați în apelul dvs. la acțiune sau să o plasați în apropiere, astfel încât utilizatorii să le vadă în același timp. S-a constatat că mărturiile cresc ratele de conversie pe paginile de vânzări cu 34% – la fel’merită încercat!

Crazy Egg este un maestru al creării de apeluri efective la acțiune – acest exemplu combină multe dintre tactici despre care vorbim în acest ghid, dar utilizarea sa de dovadă socială și de satisfacție instantanee ies în evidență în special:

apelul la acțiune focalizat în beneficiul lui Crazyegg

Evidențierea cuvântului “imediat” în jocuri verzi, pe nevoia noastră de satisfacție instantanee, iar punerea la dispoziție a numărului de site-uri web care folosesc Crazy Egg este un exemplu primordial al valorificării probelor sociale. Acest apel la acțiune folosește și un buton pentru prima persoană și arată clar care este beneficiul pentru utilizator – pentru a îmbunătăți site-ul web!

Află mai multe

Descoperiți cum puteți crea o dovadă socială mai bună, consultând infografia noastră: Cum să utilizați recenziile online pentru a comercializa la diferite generații

4

Creați Urgență și Curiozitate

Oamenii sunt destul de previzibili atunci când vine vorba atât de urgență, cât și de curiozitate.

Când ni se spune să nu se uite într-o cutie, putem’nu te ajută să arunci o privire la prima șansă. Și dacă’ne panică cumpărând rulouri de toaletă sau grăbim la vânzări, avem, de asemenea, o teamă puternică de a se vinde lucrurile înainte de a putea pune mâna pe ele.

În timp ce ambele Pandora’s Cumpărarea cutiei și a panicii ambele au efecte mai puțin decât ideale asupra societății, puteți profita de urgență și curiozitate în bine cu apelurile dvs. la acțiune.

Crearea de urgență

Acum, când spunem urgență, nu donăm’Nu înseamnă să lovești frica și să intri în panică în inimile publicului tău. În schimb, arată asta acolo’este un timp sau o sumă limitată pentru ca clienții să poată pune mâna pe ei, indiferent ce ești tu’oferind.

Puteți face acest lucru având un cronometru înapoi pentru a afișa cât timp rămâne din ofertă sau afișând efectiv numărul de produse rămase disponibile. De asemenea, ar trebui să utilizați un limbaj urgent, cum ar fi:

 • Numai timp limitat
 • Vânzarea rapidă
 • Don’nu mi-e dor
 • Acum
 • Curând
 • Grabă
 • Vânzarea se termină curând

Ai grijă să fii prea apăsător – vrei să-i declanșezi pe oameni’s FOMO (frica de a nu pierde), astfel încât acestea vor să intre în oferta dvs. Tu nu’Nu vreau să-i intri în panică sau să-i copleșești, astfel încât să părăsească site-ul tău în grabă!

Încurajarea curiozității

Curiozitatea este o modalitate puternică de a capta atenția, de a spori apelul la acțiune și de a stimula conversiile!

Cheia aici este să folosiți întrebări. De ce toate plantele tale mor? Cum îți poți dubla traficul pe internet? Care este secretul succesului de fitness? Faceți-vă utilizatorilor să dorească să afle răspunsul și lăsați-i clar ce trebuie să facă pentru a afla dacă este vorba’descărcați ebook-ul gratuit sau vă înscrieți la newsletter.

cum să scrii un apel la acțiune, exemplu de curiozitateAcest exemplu din Quick Sprout pune întrebarea într-un font mare, îndrăzneț, pentru a atrage atenția. De asemenea, este clar că trebuie să faceți clic pe buton pentru a obține mai mult trafic. 5

Utilizați limbajul persuasiv

Aceasta’e timpul să te convingi!

Dacă urmați pașii noi’deja ai trecut, tu’sunteți deja în drum spre crearea unui apel persuasiv și puternic la acțiune. Puteți să îi oferiți un avantaj în plus folosind câteva tactici persuasive – începeți prin a utiliza cuvinte de putere în apelurile dvs. la acțiune.

Ce sunt cuvintele de putere?

Acestea sunt cuvinte care declanșează un răspuns emoțional în cititorii tăi – nu ar trebui’nu le folosiți excesiv, dar stropirea lor prin copia dvs. poate avea efecte uriașe. Teespring a adăugat câteva cuvinte de putere la apelurile sale la acțiune și a înregistrat o creștere de 12,7% a conversiilor!

Există sute de cuvinte de putere, dar iată câteva exemple:

 • Exclusiv
 • economie
 • Final
 • Privire pe furiș
 • Necrezut
 • Liber
 • Simplu
 • Intrigant
 • Interzis
 • De succes

Puteți vedea cum aceste cuvinte ar putea condimenta un apel altfel plictisitor la acțiune și a prinde un cititor’interesul imediat. Amintiți-vă însă să nu le folosiți prea mult, sau dumneavoastră’Voi sunet vânzător și sleazy.

OptinMonster ne oferă un exemplu excelent de a folosi eficient cuvintele power cu apelul la acțiune al paginii de pornire:

cum se scrie un apel la acțiune limbaj persuasiv optinmonster

Cuvinte precum “acum”, “Convertiți în bani”, “puternic” și “imediat” sunt toate concepute pentru a declanșa un răspuns emoțional în cititor – iar vizualul din dreapta susține această idee de acțiune și schimbare.

Află mai multe

Limbajul persuasiv nu este’nu este de mare ajutor în apelurile la acțiune – ale noastre Cum se scrie descrierile produselor ghidul vă arată cum să folosiți aceste tehnici pentru a vinde produsele dvs.!

 

Formatarea apelurilor dvs. la acțiune

Deci tu’reveniți acum un profesionist în scrierea persuasivă, apucarea atenției și convorbirile de conversie ridicate la acțiune. Dar unde să le pui? Și cum ar trebui să le formatați pe site-ul dvs. web? Iată trei sfaturi de top pentru formatarea apelurilor la acțiune de succes…

1. Mențineți scurt apelurile la acțiune

Oricum suficient de scurt pentru a încadra frumos într-un buton – încercați să vă mențineți apelurile la acțiune sub 10 cuvinte, dacă puteți!

Prea multă copie ar putea plictisi utilizatorul și își poate pierde atenția sau le poate confunda cu prea multe informații. Vrei să împachetezi elementele esențiale, păstrându-l în scurt, punchy și concis – acesta’este un joc complicat cu care chiar și cei mai experimentați scriitori se luptă încă uneori!

Tocmai ați petrecut cinci secțiuni întregi vorbind despre toate părțile importante ale unui apel la acțiune – cum pot să încadrez toate acestea în 10 cuvinte sau mai puțin?

Bine, don’panică – există modalități de a încorpora totul fără a le înghesui pe toate în apelul dvs. la acțiune. Puteți plasa apelul la acțiune lângă o mărturie sau puteți copia copia din jur subliniind avantajele produsului dvs. Aici’cum arată apelurile noastre la acțiune aici la Website Builder Expert:

Puteți vedea că butonul în sine este la prima persoană, folosește verbe active și limbaj pozitiv. Dar acolo’este, de asemenea, un pic de context care permite mai mult timp pentru pregătirea și convingerea cititorului să facă clic pe buton.

2. Profitați la maximum de culori

Culorile sunt atât de importante când vine vorba de apeluri la acțiune. Sfatul nostru este să testăm, testăm și testăm din nou. Creați un apel roșu la acțiune și unul albastru, de exemplu, și utilizați un software precum Optimizely pentru a vedea ce versiune răspund mai bine oamenii.

Chiar face această diferență? Da, chiar da!

Alegeți o culoare care se evidențiază pentru fundalul butonului dvs. și asigurați-vă că textul butonului dvs. este ușor de citit. Aceasta’este o idee bună să alegeți o culoare din schema de culori, astfel încât apelul dvs. la acțiune să atragă atenția, în timp ce arătați ca o parte naturală a paginii web.

Netflix este un exemplu perfect – apelurile roșii strălucitoare la acțiune sunt atrăgătoare, rămânând în totalitate pe brand:

cum se scrie un apel la acțiunea culorii butonului netlflix

Află mai multe

Luptă cu schema de culori? Vezi ghidul nostru pe Cum să alegeți o schemă de culori bună pentru site-ul dvs. web pentru câteva sfaturi de experti!

3. Gândiți-vă la dimensiune și poziție

Cand tu’reproiectându-vă apelul la acțiune, trebuie să vă amintiți că acesta ar trebui să fie unul dintre cele mai vizibile lucruri de pe pagină. Asta nu face asta’Vreau să spun că ar trebui să-l faci uriaș și “in fata ta” – există câteva modalități mai subtile de a atrage atenția asupra acestora, inclusiv:

 • Puneți întotdeauna apelul la acțiune deasupra faldului (adică utilizatorul nu face acest lucru’nu trebuie să derulați în jos pentru a o vedea)
 • Efectuarea butonului principal de apel la acțiune mai mare și mai luminos decât orice alt buton din pagină
 • Doar având un un singur apel la acțiune pe pagină, pentru a evita confuzia
 • Utilizarea caz de titlu în butonul în sine

Află mai multe

Aveți nevoie de ajutor pentru proiectarea site-ului dvs. web? Consultați ghidurile noastre utile:

 • Cum să proiectați o pagină de produs – obțineți sfaturi de design expert pentru a stimula vânzările
 • Cum să proiectați un site web – 8 pași simpli pentru crearea propriului dvs. site web

 

Ce trebuie de evitat atunci când scrieți apeluri la acțiune

Acum că noi’V-am parcurs prin principalele apeluri la acțiune, iată don’ts – te cunoaștem’o să fim pro, așa că noi’Voi trece prin ele înainte de a lovi recapitularea.

# 1. Evitați cuvintele de frecare

Cuvintele de fricțiune sunt cuvinte care ar putea înlătura utilizatorul, cum ar fi trimiterea, înscrierea, cumpărarea sau completarea – doriți ca acțiunea să fie ușoară, iar aceste cuvinte să pară ca funcționează!

# 2. Minimizați riscul

Puteți face acest lucru oferind o probă sau o probă gratuită sau liniștind utilizatorul pe care îl donați’nu aveți nevoie de detalii de plată de la ei. Don’Nu le faceți plăcere pentru plata anticipată sau pentru întrebări personale pentru a descărca cartea electronică – nu uitați, păstrați-o simplă!

# 3. Luptă cu plictisitorul!

Atâtea apeluri la acțiuni spun doar “Click aici” – puteți avansa concurența parcurgând kilometrul suplimentar și depunând eforturi pentru a-i încuraja pe utilizatori.

# 4. Oferiți o călătorie lină pentru utilizatori

Dacă îți spune apelul la acțiune “Descărcați Ebook gratuit” tu’ar fi bine să vă asigurați că utilizatorii dvs. vor termina cu un ebook gratuit în căsuța de e-mail!

# 5. Verificați-vă legăturile

Linkurile sparte sunt un glonț în capul oricărui apel la acțiune, indiferent cât de bine este scris sau formatat frumos. Verificați și verificați dublu toate linkurile pentru a vă asigura că funcționează și mergeți la destinația potrivită.

 

Cum se scrie un apel la acțiune: rezumat

Pentru un buton atât de mic, apelurile la acțiune cer, cu siguranță, multă dragoste și atenție – dar ea’Vă merită să vedeți când veți vedea vânzările, clicurile și conversiile!

Aici’este o recapitulare rapidă a pașilor pe care noi’am trecut pentru a ajunge la acest punct:

Cum se scrie un apel la acțiune: 5 pași

 1. Folosiți un limbaj activ
 2. Fii direct și personal
 3. Concentrați-vă pe beneficii
 4. Creați urgență și curiozitate
 5. Folosiți un limbaj persuasiv

Cum să formatați apelul la acțiune: 3 pași

 1. Păstrați-l scurt
 2. Profita la maximum de culoare
 3. Gândiți-vă la dimensiune și poziție

De asemenea, te-am plimbat prin greșelile obișnuite de evitat, astfel încât să poți avansa în fața concurenței. Sper ca tu’acum mă simt ca un apel la acțiune pro și sunt gata să sari în acțiune și să începi să creezi unele pentru tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me