De ce NU ar trebui să angajezi un designer web

De ce nu angajați Web DesignerCe eu’Vreau să spun că va enerva unii oameni – dar simt cu tărie că trebuie spus așa cum sunt eu’Am făcut această greșeală costisitoare înainte.


Tu nu’nu trebuie să angajezi un designer web.

“Cum spuneți DARE designerii de site-uri nu au rost… cât de DARE te!!”

Ia un număr domnule (sau ma’am) – sotia mea este un designer de site-uri, asa ca primeste primele lucruri pentru a ma bate cu capul cu geanta Chanel (o surubelnita ruginita isn’este stilul ei… ea’e un designer, până la urmă.)

Chiar nu don’nu am o dorință de moarte – așa că doar auziți-mă afară.

Vreau să vă spun o poveste rapidă (și tragică) despre Steve:

Steve își urăște 9 – 5 slujbe.

“Viața trebuie să fie mai bună decât ACEST.” El continuă să-și spună.

Într-o zi obișnuită, el are nevoie de un IV pentru a-și picura în mod constant cofeina în vene doar pentru a putea să o facă pe parcursul zilei.

El a citit despre cum mulți oameni au ieșit din cursa de șobolani începând o afacere online. Din lipsă de disperare, a decis să dea drumul acestui site web.

Primul lucru pe care Steve își propune să îl facă este să angajeze un designer web pentru a construi cel mai minunat site web pe care și l-ar putea permite, care a fost de 3.000 de dolari.

După o lună și jumătate de întoarceri cu designerul său, el își dezvăluie în sfârșit noul său site web, personalizat. Nu are NICIUN DUPĂ faptul că site-ul său unic de tip va primi traficul și vânzările pe care le-a plătit!

Lunile trecute, fără vânzări – oamenii abia își găseau site-ul în Google!

Steve este atât de confuz – “Proiectarea site-ului meu web este mai scumpă și arată mai bine decât oricare dintre concurenții mei! Site-urile lor arata ca ceva din anii 90’s și don’nu am niciuna dintre caracteristicile frumoase pe care site-ul meu web le are! De ce nu primesc vânzări sau trafic?”

Aceasta este o poveste foarte comună pe care mulți antreprenori online eșuati o împărtășesc.

Acum, cel mai trist este că noi am fost!

Aceasta ne-a revenit în 2010, când am reușit la prima noastră acțiune online de afaceri.

Aici’este adevărul de piatră rece – nu a fost designul site-ului nostru web’e vina. Aceasta’a fost vina NOASTRA. Încă mă durează să vă spun povestea noastră…

Deci, de ce nu am reușit?

Există atât de mult pentru a construi o afacere online de succes. Lucruri precum înțelegerea a ceea ce își doresc cu adevărat clienții potențiali, marketingul de conținut, reclame plătite, pâlnii de vânzări, optimizarea conversiilor, optimizarea motoarelor de căutare și multe altele.

Toate acestea necesită timp și dedicare pentru a învăța și a experimenta.

Din toată confuzia, designul site-ului părea a fi singurul lucru pe care îl putem controla și realiza acum. Putem arunca bani la un designer de site-uri și să-l terminăm cu o muncă minimă la finalul nostru.

Așa că, la fel ca copiii mici speriați, ne-am ascuns în spatele site-ului nostru personalizat și ne-am rugat zeilor de pe internet ca site-ul nostru să înceapă automat să obțină trafic și să genereze un milion de dolari – greșeală MARE.

Mergeți înainte și râdeți de noi… sigur merităm asta!

Acesta este motivul pentru care don’Nu vreau ca TU să faci aceleași greșeli ca și noi.

Am descoperit constructor de site-uri web când era prea târziu, dar noi’revin aici pentru a te ajuta să nu faci aceleași greșeli. Vezi preferatele noastre din tabelul de mai jos, acestea te pot ajuta cu toții să creezi un site elegant în câteva ore, fără prețul unui designer profesionist!

Ne desfășurăm propriile cercetări pentru a decide ce constructor de site-uri este cel mai bun în scopuri diferite. Ia testul nostru pentru a primi o recomandare care’s personalizate la nevoile tale.

eu’Nu spun că designerii site-urilor web nu au un loc în lumea construirii de site-uri web – cu siguranță că o fac și pot juca un rol important.

eu’Spun că există un TIME potrivit pentru a angaja designeri de site-uri web și acesta’nu atunci când începi doar cu afacerea ta.

Alege un constructor de site-uri și câștigă bani online azi

Ce tip de site vrei să construiești?

construiți un site web construiți un magazin online WEBSITE ONLINE MAGAZIN

Ce’s Punctul de proiectare bună dacă ideea dvs. de afaceri suge?

Un site web cu aspect bun vă poate ajuta să vă promovați marca și să creșteți încrederea vizitatorilor site-ului dvs. în afacerea dvs..

Nu mai vorbim de un aspect bine proiectat vă poate îmbunătăți vizitatorii’ experienţă.

Un site web frumos face ca afacerea dvs. să pară mai legitimă.

Dacă ați vizitat un magazin din mall care părea dezordonat și dureros pentru ochi, prima dvs. (și de durată) impresie este că magazinul este probabil deloc bun.

Rapid de judecat? Acea’Sunt doar natura umană și eu’Sunt sincer în acest sens (și așa ar trebui să faci!)

Deci funcționează un design bun… dar DOAR dacă afacerea dvs. funcționează.

Coada care bate câinele

Ai auzit de aceste fraze?

“Coada care bate câinele.”

Sau

“Punând căruța înaintea calului.”

Sună un pic comedic și vor face cele mai proaste filme.

Dar există aceste adevăruri revigorante în aceste zicale amuzante.

În principiu, înseamnă a plasa lucruri importante într-o ordine greșită.

Software de proiectare site web - car de cal

Câinele ar trebui să-și bage coada, iar calul să fie în fața căruței.

De ce ar putea considera pe lume să cheltuiți sute sau chiar mii de dolari pentru un design personalizat de site-uri web, ÎNAINTE de a ști pentru SIG că afacerea dvs. poate face bani?

doesn’sună la fel de stupid ca și coada care bate câinele?

Ascultă, există un moment potrivit pentru a împrumuta bani și energie în design. Dar trebuie să fii DUPĂ știi că oamenii te vor plăti pentru produsele sau serviciile tale – indiferent dacă site-ul tău arată bine, sau dacă’premiul câștigător.

Poti’nu-ți creezi o afacere pe termen lung, viabilă, bazându-se doar pe sexualitatea site-ului tău.

Daca asta’este singurul tău avantaj competitiv, altcineva va arunca și mai mulți bani pe site-ul lor web și “out-sexy” al tău (teribilă alegere de cuvinte, știu).

Daca asta’e strategia ta, eu’Îmi pare rău să spun, afacerea ta va suferi o moarte foarte tragică.

Acesta este un mesaj atât de important pe care noi’am suferit prin noi înșine, așa că eu’o voi spune din nou….

Fundația dvs. de afaceri nu este construită pe designul site-ului său web. Deci don’nu vă implementați economiile pentru ceva care nu este “misiune critică”.

Designul site-ului dvs. web trebuie să fie suficient de bun – deocamdată. eu’Voi extinde acest lucru mai jos.

În schimb, concentrați-vă timpul, energia și banii pe sarcini critice pentru misiune, cum ar fi:

 • Vorbind cu potențialii dvs. clienți pentru a înțelege ce probleme au cu adevărat nevoie de rezolvare – nu ceea ce credeți că au nevoie de rezolvare. Ascultați cu adevărat ce au de spus și încercați să nu fiți părtinitori de propriile păreri.
 • Dezvoltarea produselor / serviciilor dvs. pentru a le rezolva problemele.
 • Promovarea produselor / serviciilor dvs..
 • Învățați cum să comunicați mai bine pentru a rezona cu clienții dvs. vizați (dacă puteți’Nu-i convingi că le poți rezolva problemele, tu’Voi avea greu să reușesc).

După părerea mea, aceste sarcini sunt mai importante decât modul în care arată site-ul tău.

Ascultă – eu’Nu vă dau permisiunea de a avea un site cu aspect urât. Acea’nu este punctul meu de vedere.

Ce eu’Spun că site-ul dvs. web trebuie să arate suficient de bine, astfel încât să puteți aloca mai multe resurse pentru construirea afacerii dvs. (în loc de site-ul dvs. web).

Există de fapt modalități de a avea un site web cu aspect bun (dar nu cel mai bun), FĂRĂ a cheltui mai mult de 30 USD – 50 USD….

Cum să începeți cu un site web cu aspect bun
Fără să te scufundeți în fondurile dvs. de pensionare

Vreau să înțelegeți că un site web este doar un instrument. Acea’este.

Site-ul dvs. NU este afacerea dvs. Afacerea dvs. este ceea ce puteți oferi clienților dvs. țintă pentru a-și rezolva efectiv problemele.

Site-ul dvs. este doar un instrument de comunicare – perioadă.

Dacă puteți’nu oferim un produs / serviciu bun care poate rezolva de fapt probleme, nu’contează cum arată site-ul tău la sfârșitul zilei.

Acum că eu’Am bătut acest cal la o moarte mizerabilă, hai’vorbesc despre cum să avansezi.

Deci, cum creezi un site rapid, ușor și ieftin și ai un design care’este destul de bun pentru a termina treaba?

Nu prea demult, tu’ar trebui să angajezi un designer sau un coder care să te ajute să creezi un site web (cu excepția cazului în care nu faci don’nu vă gândiți să petreceți timpul pentru a învăța cum să codați și toate articolele tehnice care vin cu construirea site-ului web).

În zilele noastre, tu chiar nu’nu trebuie să știu cum să codez și nici să vă fac griji pentru toate durerile de cap tehnice pentru a avea un site web funcțional și bine.

(Rezultatele obținute de la respondenții la sondaj din 1881)

Există construitori de site-uri web care vă împuternicesc “tragere și plasare” calea către primul site web și vă oferă o gamă largă de șabloane de design gratuite pentru a vă ajuta site-ul dvs. să arate prezentabil sau “suficient de bun”.

De ce nu angajați Web Designer - drag and drop

Acești construitori de site-uri web sunt foarte accesibile, iar majoritatea sunt chiar gratuite pentru dvs. (cu opțiuni de actualizare pentru a accesa mai multe funcții).

Pentru planurile lor plătite, acestea variază aproximativ de la 5 USD pe lună la 20 USD pe lună (pentru planurile non-e-commerce) și de la 25 până la 299 USD pentru planurile de comerț electronic (deși ar trebui să începeți de la planul de 25 USD pe lună și să migrați doar sus, dacă primiți o mulțime de vânzări).

Acestea vă oferă un sprijin dedicat 24/7 și ei’destul de ușor de utilizat, puteți publica chiar și prima versiune a site-ului dvs. în mai puțin de o zi.

doesn’acest sunet este mult mai apetisant decât să angajezi un designer pentru sute sau mii de dolari și să aștepți cel puțin o lună înainte să ai ceva publicat?

Nu mai vorbim de procesul de angajare stresant și vă întrebăm dacă sunteți’Am făcut alegerea corectă.

De ce nu Angajați Website Designer - șabloaneConstructorii de site-uri vă oferă modele de design cu aspect profesional, gratuit. Faceți clic pentru a vedea acestea de la Wix

Bine, știu că’fac aceste tragere & constructorii de site-uri sună de parcă au halos în cap și nu pot face rău.

Pentru a fi corecți, au limitări și pot’nu fac totul.

Ideea este că, în timp ce există o șansă, în cele din urmă, puteți crește din aceste atracții & renunță la constructorii de site-uri web, sunt suficient de buni pentru a construi majoritatea, dacă nu toate site-urile de pornire.

Unii trag & constructorii de drop au chiar capacitatea de a gestiona site-uri web în creștere și este absolut posibil să conduci o afacere de succes și matură cu acestea.

Cu aceste tragere & renunță la constructorii de site-uri web, dacă te răzgândești, poți ușor “tăiați-vă pierderile” ca să zic așa, să fie “afară” poate 50 USD (și un pic din timpul dvs. desigur).

Aceasta’este tot ce ține de gestionarea riscurilor – mai ales când începeți cu un buget limitat.

Trage & Renunțați la producătorii de site-uri web – vă ajută să construiți un site web fără să spargeți banca

Lăsa’rezumă rapid de ce se folosește a trage & renunță la constructorul de site-uri web< are sens pentru tine dacă te afli în faza de început a afacerii tale.

 • Puteți lansa o “suficient de bun” site-ul web în mai puțin de o zi – deci ați câștigat’nu vă lăsați înconjurat de tehnologie și așteptați săptămâni întregi pentru a avea ceva în funcțiune.
 • Puteți aloca mai mult din buget, timp și energie pentru alte resurse “misiune critică” sarcini precum dezvoltarea produsului, cercetarea pieței dvs. țintă, comercializarea produselor / serviciilor dvs. etc.
 • Puteți face modificări pe site-ul dvs. pe site, în loc să așteptați sau să vă bazați pe altcineva pentru a face aceste modificări.
 • Vă puteți gestiona riscurile financiare, deoarece acești constructori de site-uri nu sunt deloc scumpi.
 • ei’sunt, de asemenea, incredibil de ușor de utilizat

Propria mea regulă generală este că, dacă nu generați încă fluxuri de numerar NET pozitive de aproximativ 1.000 USD și mai mari pe lună, vă încadrați în această fază de început.

Dacă creați un nivel de flux de numerar sub 1.000 USD pe lună, părerea mea este că ar trebui să reinvestiți banii în afacerea dvs. care’NU este legat de design.

De exemplu, luați în considerare să angajați un ajutor part-time pentru a vă îndepărta de pe mâini anumite sarcini banale, neproductive.

Chiar și ceva la fel de simplu ca un ajutor pentru a vă curăța casa vă poate economisi ore pe săptămână. Aceasta’Nu este doar timpul în care salvezi, nu’energia mentală și fizică pe care o puteți re-canaliza către afacerea dvs..

Acea’Sunt doar un exemplu aleatoriu și eu’Sunt sigur că te poți gândi la multe alte sarcini mai puțin productive’prefer să externalizez.

Înapoi la constructorii de site-uri web.

Fără alte detalii, iată cei mai buni producători de site-uri web în piață astăzi.

1. Shopify: Cel mai bun producător de site-uri de comerț electronic

2. Wix: Cel mai bun generator de site web flexibil

3. Squarespace: Cel mai bun constructor de site-uri orientat spre design

4. Weebly: Cel mai ușor de utilizat Website Builder

# 1 Shopify – Cel mai bun producător de site-uri online pentru comerț electronic

Shopify face ca setarea unui magazin online să fie super simplă.

În mod obișnuit, majoritatea site-urilor de comerț electronic trebuie să fie găzduite de sine stătător, ceea ce înseamnă că va trebui să gestionați toate sarcinile tehnice de construire a unui magazin. Tu’ar trebui să știu să codez și să joci rolul tău “Manager IT” doar pentru a împărți diferite funcții de vânzare.

Nu cu Shopify – ei’Am simplificat întregul proces pentru tine.

De ce nu angajați Website Designer - ShopifyFaceți clic pentru a vedea Shopify

Aici’Ce îmi place la Shopify:

 • Ei sunt “soluție găzduită” – tot ce trebuie să faceți este să vă conectați cu adresa dvs. de e-mail și să aibă grijă de restul pentru dvs. (cum ar fi păstrarea site-ului dvs. securizat, configurarea și optimizarea serverelor dvs., integrarea tuturor instrumentelor de vânzare și a coșului de cumpărături pentru dvs.’nu trebuie să le împachetați împreună).
 • Acestea vă oferă modele atractive în magazin – deci nu’nu trebuie să angajezi pe nimeni pentru a personaliza ceva pentru tine.
 • 24/7 telefon, e-mail și asistență chat live! Acea’este ca și cum ai avea o echipă tehnică cu normă întreagă care lucrează pentru tine!

Aceasta’Nu este de mirare că Shopify este cel mai bun producător de comerț electronic de pe piață în prezent.

Peste 500.000 de comercianți plătesc Shopify pentru a-și alimenta magazinele (aici sunt câteva exemple), iar Shopify a ajutat la procesarea vânzărilor în valoare de peste 40 de miliarde de dolari – asta’s aproximativ 80.000 dolari per comerciant.

Îmi place foarte mult Shopify, deoarece poți lansa o versiune de bază a magazinului tău în mai puțin de o zi.

Acum, a câștigat’nu va fi cea mai bună versiune a magazinului dvs., dar va fi funcțional.

Puteți continua să-l îmbunătățiți – dar punctul esențial este că nu le dați’nu trebuie să aștepți săptămâni sau luni și să plătești sute sau mii de dolari pentru ca cineva să-l pună împreună pentru tine!

Sunteți sub control și Shopify’Echipa de suport este acolo pentru a vă sprijini.

Deoarece este un constructor dedicat, ecommerce pur, costul lunar pentru construirea unui magazin online începe de la 29 USD pe lună. Pe măsură ce afacerea dvs. crește (generează mai mulți bani), puteți face upgrade la planuri mai mari.

Dacă afacerea dvs. nu face asta’nu vă rezolvați sau dacă vă răzgândiți pentru orice motiv, puteți înceta întotdeauna utilizarea Shopify. Aceasta’este mult mai puțin costisitor decât să angajezi un designer web chiar din liliac.

Don’crezi că acesta este un mod mult mai sigur de a-ți construi afacerea?

Încercați Shopify gratuit timp de 14 zile

# 2 Wix – Cel mai bun constructor general de site-uri

In opinia mea, Wix este cea mai bună atracție generală & renunță la creatorul de site-uri care vă permite să construiți un site web complet funcțional, fără a fi necesar să scrieți o linie de cod. Urmăriți acest videoclip pentru a vedea cât de ușor este să construiți un site cu Wix:

Până în prezent, peste 109 milioane de site-uri web au fost construite cu Wix și până în prezent au peste 2,87 milioane de utilizatori plătiți.

A avea mulți clienți plătitori este mărturia finală a cât de bun este un produs – iar Wix este cu siguranță liderul industriei aici.

De ce nu angajați Website Designer - WixFaceți clic pentru a vedea Wix

Wix vă oferă mai mult de 500 de șabloane frumos proiectate, care se ocupă de o gamă largă de industrii, cum ar fi afaceri, comerț electronic, fotografie, muzică, design, ospitalitate, restaurante, etc. Deci au design pentru aproape toată lumea.

Iată câteva exemple de site-uri web construite cu Wix.

Aici’ce ne place despre ei:

 • De departe cel mai inovator constructor de site-uri printre concurenții săi – adăugând întotdeauna instrumente și funcții noi (faceți clic aici pentru a vedea cele mai recente adăugări ale acestora).
 • Modelele lor sunt, de asemenea, foarte actualizate cu cele mai noi tendințe în materie de design – puteți construi modele de paralaxe 1-pager, introduceți videoclipuri de fundal, puteți crea diferite secțiuni de fundal, toate fără a ști cum să codați. Faceți clic aici pentru a le vedea în acțiune.
 • Wix’Proactivitatea de a inova este un plus uriaș dacă doriți un constructor de site-uri care să aibă un istoric dovedit de a investi în îmbunătățiri continue.

Puteți utiliza Wix gratuit pentru o perioadă nelimitată. Cu toate acestea, pentru a debloca mai multe funcții și instrumente, prețurile lor încep de la 5,00 USD pe lună până la 25,00 USD pe lună.

Investiția financiară este foarte gestionabilă și rezonabilă.

Încercați Wix gratuit

# 3 Squarespace – Cele mai bune design-uri

Squarespace este un constructor de site-uri foarte orientat către design și poate face ca site-ul dvs. să arate ca și cum ai cheltui mii de dolari în personalizarea acestuia (dar te costă doar o parte din asta).

Dacă afacerea dvs. necesită un site web mai orientat către imagini și doriți ceva minimalist, curat și șic, considerați cu siguranță Squarespace.

De ce nu Angajați designer de site-uri web - SquarespaceFaceți clic pentru a vedea Spațiu

Acestea funcționează în mod special pentru industrii precum design / portofoliu, fotografie, afaceri de tip boutique, restaurante și nunți / ocazii.

Iată câteva exemple de site-uri web construite cu Squarespace.

Aici’Ce îmi place despre Squarespace:

 • Foarte orientat spre design – șabloanele lor de design le oferă oamenilor impresia că ai angajat un designer de site-uri profesionale, dar nu ai făcut-o’nu trebuie!
 • Îți conferă un rol activ în realizarea aspectului & sentimentul site-ului tău – Squarespace vă oferă posibilitatea de a face o mulțime de modificări de proiectare fără a atinge codurile.

Deși poți’nu folosiți Squarespace pe termen nelimitat gratuit (cum ar fi Wix de mai sus), primiți o perioadă de încercare gratuită de 14 zile înainte de a lua decizia de a vă abona la serviciile lor.

În general, aveți nevoie de doar câteva ore pentru a vă simți bine dacă vă place sau nu. Restul timpului este pentru dvs. să le explorați în detaliu instrumentele.

Deci, dacă nu’pentru a obține o atmosferă bună de la ei chiar de pe liliac, puteți trece cu ușurință la încercarea unui alt constructor de site-uri, fără a mai lua angajamente suplimentare.

Squarespace’Planurile lunare sunt cuprinse între 5 și 18 $. Dacă doriți instrumente de comerț electronic, planurile lor variază între 26 și 40 USD pe lună.

Deci, din nou, ei’nu vă cer deloc un angajament financiar masiv.

Acest lucru vă oferă mai mult buget (și timp și energie) pentru a lucra la alte părți ale afacerii dvs..

Încercați spațiul gratuit timp de 14 zile

# 4 Weebly – Cel mai ușor de utilizat

Weebly este cel mai ușor de utilizat & renunță la constructor de site-uri pe piață astăzi.

ei’sunt ceea ce aș numi “prost simplu de folosit.” Interfața de utilizator atât de intuitivă, puteți învăța literalmente aproape totul despre cum să folosiți Weebly în mai puțin de o oră.

Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu’nu am funcții și instrumente avansate (cum ar fi Wix de mai sus).

Pentru unii oameni (în special cei care se tem de moarte de tehnologie), aceasta’este un schimb de valoare.

De ce nu angajați Web Designer - WeeblyFaceți clic pentru a vedea Weebly

Weebly vă oferă, de asemenea, niște șabloane cu aspect decent pentru a vă începe. Ei nu’nu arată la fel de bine ca cei de la Wix și Squarespace’am parcurs un drum lung în ceea ce privește îmbunătățirea și ne așteptăm ca acestea să fie și mai bune în viitorul apropiat.

Nu uitați, puteți îmbunătăți întotdeauna design-ul dvs. web mai târziu – după dvs.’am stabilit că oamenii sunt mai mult decât fericiți să plătească pentru produsele sau serviciile dvs..

Iată câteva lucruri care ne plac despre Weebly:

 • Drop dead ușor de utilizat – Eu’Am văzut oameni mai în vârstă construi site-uri web decente cu Weebly. Aceasta’este aproape ca să înveți cum să folosești iPhone-uri – se simte aproape natural și fără efort.
 • Acces la codurile de proiectare – Dacă știți un pic de cod, puteți accesa de fapt designul dvs. pentru a face personalizări. Desigur, acest lucru nu este necesar, dar el’este o flexibilitate suplimentară pe parcurs când doriți să vă duceți designul la nivelul următor.

La fel ca Wix, puteți utiliza Weebly gratuit, fără limitări de timp. Dacă doriți să accesați mai multe instrumente, puteți face upgrade la unul dintre planurile lor premium.

Planurile lor lunare încep de la 8 dolari și ajung până la 49 dolari pe lună (pentru mai mult comerț electronic & instrumente axate pe marketing).

Din nou, Weebly este foarte accesibil în comparație cu angajarea a sute sau mii de dolari pentru a angaja un designer de site-uri.

Similar cu Wix sau Squarespace, Weebly vă permite să construiți singur un site cu aspect bine, rapid și ușor. Nu este într-adevăr’nu este niciun dezavantaj în a încerca acești construitori de site-uri de drag and drop.

Încercați Weebly gratuit

Când este momentul potrivit pentru a angaja un proiectant sau dezvoltator de site-uri web?

După cum am menționat mai sus, eu’nu sunt împotriva angajării unui designer sau dezvoltator profesionist pentru a vă ajuta să construiți un site web minunat.

Deloc.

Mesajul cheie sper să înțelegeți este că există un moment potrivit pentru acest lucru și un moment greșit pentru acest lucru.

Ce’e timpul nepotrivit?

 • Acea’când încă mai încercați să scoateți afacerea de pe teren. Când încă încercați să vă validați / dovediți-vă că multe persoane sunt fericite să vă plătească pentru produsele / serviciile dvs..
 • Dacă puteți’Chiar nu puteți stabili că există o piață sănătoasă pentru produsul sau serviciile dvs., atunci nu mai dați’încă nu am o afacere.

Pare sensibil și simplu, corect?

Nu ai idee câți oameni o iau înapoi și îi pun “cărucior în fața calului.”

Eu don’Nu le învinovățim, însă, ca noi’Am mai comis aceeași greșeală înainte, așa că nu’Nu vreau să fiu ipocrit aici.

În retrospectivă, când am început pentru prima dată, nu eram atât de siguri dacă afacerea noastră va reuși sau nu, încât am căutat în mod activ lucruri care ne pot oferi un câștig mai ușor – ceva pe care îl putem controla pe deplin.

Construirea a ceea ce credeam că este site-ul cu cel mai bun aspect a fost un câștig mult mai ușor și ceva complet sub controlul nostru, decât să cerem oamenilor să ne plătească pentru produsele noastre.

Am avut egos și nu am reușit’Nu vreau să spună oamenii “Nu” la noi și să ne simțim respinși.

Respingerea este un lucru înfricoșător de confruntat. n-ar’ești de acord?

Obișnuiam să fac ghemuțe la sală. Știu că ar trebui să o fac, dar m-am trezit în hohote în jurul sălii, lucrând la exerciții pe care le știu’sunt deja bun la.

De ce?

Aceasta’este un mod de a mă convinge că eu’Am făcut ceva, așa că mă simt marginal bine.

Același lucru cu proiectarea unui site web. Probabilitatea de a fi respins este într-adevăr’acolo.

De asemenea, te simți complet controlat ca tine’plătești un designer pentru a crea lucruri pentru tine.

Dacă ați avut un design de site web cu aspect deosebit, oamenii au câștigat’nu te critic pentru asta.

Dar dacă ai avut o ofertă proastă de produse, oamenii au câștigat’nu o plătiți și asta se simte ca o respingere majoră.

Așa că am înțeles de ce oamenii sunt mai entuziaști să construiască un site web cu aspect frumos, ÎNAINTE de a se concentra pe construirea unei afaceri reale.

Momentul potrivit pentru a vă concentra pe designul site-ului dvs. web este după ce obțineți un flux de numerar pozitiv net peste și peste 1.000 de dolari pe lună. Desigur, vă puteți seta obiectivul un pic mai mare la 2.000 USD sau mai mult, dar eu’sugerez doar 1.000 de dolari ca punct de plecare.

Prin lovirea fluxului de numerar pozitiv net de 1.000 de dolari pe lună, vă va oferi mai multă încredere (și impuls) că aveți o afacere reală la îndemână.

A face 1.000 de dolari (după plata cheltuielilor) nu este o sarcină ușoară. Îți cere să fii concentrat cu laser pe înțelegerea a ceea ce își doresc clienții țintă și să furnizezi un produs / serviciu solid pentru a răspunde nevoilor lor.

A ajunge la acest nivel este ceea ce ar trebui să fii concentrat – nu cum arată site-ul tău.

Odată ce fluxul de numerar net este pozitiv, aceasta va deschide mai multe opțiuni și flexibilitate pentru dvs. și pentru afacerea dvs. Puteți lua în considerare ceea ce vă poate dezvolta afacerea și mai mult.

Angajează ajutor? Cheltuiește mai mult pe marketing? Investiți în cursuri / cunoștințe? Îmbunătățește-ți designul site-ului?

Cu fluxuri de numerar pozitive – aveți opțiuni.

Dacă cheltuiți toate economiile pe un site de design fără a face niciun ban în schimb, dumneavoastră’Voi rămâne fără opțiuni.

Odata ce tu’fluxul de numerar este pozitiv și decideți să angajați un designer sau un dezvoltator profesionist pentru a îmbunătăți site-ul dvs., aici este nostru ghid complet despre cum să angajezi un designer sau un dezvoltator – calea corectă.

Resurse / ghiduri utile, astfel încât să puteți face unele lucrări de proiectare

Stiu. După toată această discuție, uneori’este încă foarte greu să rezistați la angajarea proiectanților, deoarece există mult mai multe pentru construirea unui site web decât utilizarea de construitori de site-uri web.

Dar lucrurile cum ar fi proiectarea logo-urilor, editarea imaginilor, găsirea imaginilor potrivite, cum să alegeți fonturi, etc.?

Nu te teme, noi’Am creat câteva ghiduri despre cum poți face toate acestea – chiar dacă nu faci asta’nu am cap pentru proiectare.

Aceste ghiduri vor descompune lucrurile în pași acționabili (cu instrumente recomandate, ușor de utilizat), astfel încât oricine poate obține rezultate decente:

Construirea unui site nu arată bine’nu trebuie să fiu atât de descurajant. Acum aveți cele mai multe instrumente / ghiduri pentru a construi ceva uimitor!

Concluzie & La pachet

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me