Proiectare web în 2020 – Tendințe, sfaturi și teroare

tendințe de design web pentru 2020Cu anul 2019 deja pălind în spatele nostru, noi’încep să ne concentrăm asupra promisiunii strălucitoare și aurii a noului an: 2020.


Chiar daca tu’rulează deja un site web sau ai făcut un An Nou’rezoluția de a începe una, știind ce’s-a întâmplat în lumea designului web este întotdeauna un lucru pozitiv. Noi’reveniți aici pentru a vă pregăti pentru cele mai tari tendințe apărute în 2020, pentru a vă avertiza despre greșelile comune de evitat și pentru a vă împărtăși cele mai bune abilități de proiectare pentru a vă pregăti înainte de noul an..

Am apelat la experți în domeniul web design-ului dintr-o serie de industrii care ne-ar putea oferi o informație specială asupra a ceea ce va susține noul an pentru design web.

Și iată rezultatele…

Cele mai bune tendințe de design web pentru 2020

 1. UI: Mod Întunecat
 2. Design vizual: Grafica 3D
 3. Mobil: Design minimal
 4. E-commerce: Culori deschise
 5. UX: AI și interacțiune vocală
 6. Personalizare: Ilustrații și animații
 7. WordPress: Gutenberg
 8. Conţinut: Rame de spațiu alb
 9. Tipografie: Tipografie conturată

Fiecare tendință se află într-o categorie diferită – noi’Voi parcurge fiecare în detaliu, inclusiv citate și sfaturi pentru experți.

daca tu’te uiți la lista noastră și te întrebi cum poți aplica aceste tendințe pe propriul site web, don’nu vă faceți griji. Noi’Voi de asemenea să vă scufundați în abilități și instrumente de proiectare pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru 2020, plus treceți prin unele greșeli comune de proiectare pe care ar trebui să le evitați.

Deceniul se apropie repede, așa că am câștigat’nu mai aștepți – hai’ne bazăm direct pe cele mai bune 9 tendințe de design web pentru 2020!

Întâlniți experții!

ana abrantes

Ana Abrantes,
UI Designer

kevin murray

Kevin Murray,
Expert în soluții de comerț electronic

ella johnson

Ella Johnson,
Creativ Digital Designer

colind verity mann

Carol Verity Mann,
fondatorul a
Femei de pe Internet

andreas poulos

Andreas Pouros,
CEO al Greenlight Digital

alex vasili

Alex Vasili,
Șef de brand la MVF Global

edd wilson

Edd Wilson,
Specialist SEO în tehnică

1

Cea mai bună tendință de design pentru UI: modul Dark

mod de întuneric web design mobil UI înseamnă interfață de utilizator și constă din elemente vizuale a unui produs digital. Aceasta include designul ecranelor, textului, butoanelor și imaginilor – orice vede și utilizează interacțiunea cu utilizatorul.

Modul Dark a devenit o tendință de design foarte răspândită în 2019, când a fost introdus de Google în multe dintre aplicațiile sale, de la Chrome la YouTube. Modul întunecat a luat internetul de furtună și toate semnele sugerează că va continua să se răspândească în 2020.

mod de întuneric web design webTwitter trece automat în modul întunecat când îl pornește în setările browserului.

Aceasta este o funcție distractivă pentru a juca pe telefonul dvs., dar de ce ar trebui să o considerați o tendință de design web de top pentru 2020? Ei bine, Google Chrome și alte browsere web au modul întunecat încorporat, astfel încât site-urile web pot trece automat la modul întunecat dacă utilizatorul îl are pornit.

Aceasta funcționează numai dacă site-ul web acceptă modul întunecat!

Deoarece atât de multe site-uri de refugiu’încă nu a fost prins în modul întuneric, Google Chrome a dezvoltat un “Night Eye” caracteristică, care va întuneca site-urile normale, indiferent dacă acestea sunt’am fost optimizat pentru asta sau nu.

Vă recomandăm să rămâneți în fața curbei și să vă gândiți la modul întunecat atunci când vă proiectați site-ul, în loc să lăsați la voia ca site-ul dvs. să arate în continuare bine în modul de noapte forțată. YouTube, de exemplu, arată excelent în modul întunecat, ceea ce înseamnă că oferă încă o experiență excelentă pentru utilizatori:

mod întunecat web design youtubeYouTube oferă încă o experiență excelentă utilizatorului, în mod întunecat, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege ce stil de design i se potrivește cel mai bine.

Cu toate acestea, site-ul tău ar putea ajunge să pară urâțelul urât al lumii modului întunecat – cam ca magazinul de mobilă IKEA’site-ul web…

web design mod întunecat ikeaSigur de spus, IKEA’magazinul online ar putea arăta mai bine în modul întunecat… 2

Cel mai bun trend pentru design vizual: grafică 3D

Exemplu de dogstudio 3D pentru tendințe de web design

Când am vorbit cu designerul digital creativ Ella Johnson, ne-a oferit o perspectivă asupra modului în care designul 3D este în creștere:

“Designul redat 3D este popular pentru îmbunătățirea efectelor ulterioare, ceea ce face ca lucrurile să arate cu adevărat netede și satisfăcătoare. Acolo’a fost o mare absorbție în utilizarea Cinema 4D pentru a adăuga 3D după efecte și cred că acest lucru va crește doar în popularitate.”

Acest lucru are sens, în special odată cu creșterea realității virtuale – se pare că oamenii caută tot mai mult experiențe mai imersive online.

Trecerea către o grafică 3D sugerează o atmosferă lină, elegantă și modernă, deși va fi interesant să vedeți modul în care designerii se joacă cu asta prin ilustrații și tipografie, de exemplu.

Exemplu welly de design web 3dMagazinul online Welly folosește imagini 3D combinate cu un design interactiv de mișcare pentru a crea o vizualizare unică a produsului pentru clienții săi. Exemplu de mișcare web design 3D bine

Renunțarea la designul plat ar putea avea, de asemenea, un impact asupra alegerilor de culoare pe care începem să le vedem. Ella s-a extins în acest sens, spunându-ne:

Designerii se îndepărtează de culorile vii și luminoase și se îndreaptă mai mult spre culorile silențioase și pastelate. Acest lucru pare deosebit de eficient în opera de artă ilustrată 3D, unde compozițiile sunt create cu umbre netede și iluminare naturală moale, creând o scenă plăcută vizual.”

web design trend pastel 3d trelloTrello folosește o mulțime de culori pastelate alături de graficele sale 3D, creând un aspect lin, luminos și modern. 3

Cel mai bun trend de design pentru mobil: design minimal

test de design mobil minim de testare Google

Minimalismul a fost o alegere populară pentru designul mobil de câțiva ani. Totuși’este o tendință fiabilă și de lungă durată, care și-a dovedit mai mult valoarea, și pare să rămână puternică până în 2020.

Ideea pe care vrem să subliniem aici este însă faptul că designul minimalist nu’nu trebuie să însemne un design plictisitor. Puteți utiliza în continuare culori îndrăznețe, strălucitoare, secțiuni suprapuse și fonturi grele – orice se potrivește cu marca dvs..

Minimalismul înseamnă reducerea oricărui exces inutil pentru a crea o experiență ușoară și clară pentru utilizatori. Utilizați spațiul alb și concentrați-vă asupra formei și funcției pentru a nu vă copleși vizitatorii.

De la experți

ana abrantes

Ana Abrantes spune… “Acesta nu este un lucru nou, dar totuși unul important: prima abordare mobilă ar trebui să fie în centrul atenției. În viitorul apropiat, utilizatorii vor vizita site-urile web pe telefonul lor, așa că’e important să fii pregătit pentru momentul în care va veni acea zi.”

Aici’este un excelent exemplu de design minimal pentru mobil, de pe site-ul de design Yaroflasher:

Exemplu mobil minim de yaroflasherAtelier de proiectare Yaroflasher’site-ul web este extrem de vizual și elegant, fără a se simți aglomerat. Folosește un design minim pentru a oferi vizitatorilor o experiență ușoară pentru utilizator.

Acest site folosește fonturi mari, îndrăznețe, animații și culori luminoase contrastate cu un fundal negru – și totuși păstrează un design clar, minim care’este foarte ușor de navigat.

Tu’Voi observa, de asemenea, că majoritatea aplicațiilor mobile favorizează designul minim, cum ar fi exemplul de mai jos din Headspace, o aplicație populară de meditație. Aceasta’este deosebit de important pentru această aplicație pentru a oferi o experiență care’este ușor de utilizat, deoarece oamenii se așteaptă la o experiență calmă și relaxantă.

aplicație pentru spații de cap design minim mobilAplicația Headspace folosește un design minim pentru a oferi o călătorie ușoară și accesibilă utilizatorului, în timp ce își angajează în continuare utilizatorii.

Rețineți utilizarea pictogramelor, culorilor și ilustrației – aceste elemente lucrează împreună pentru a angaja utilizatorii, păstrând conținutul simplu și ușor de digerat și de navigat.

Designul minim arată grozav, dar acolo’este un alt motiv pentru promovarea acestei tendințe în 2020 – efectul pe care îl poate avea asupra vitezei de încărcare.

Ca întotdeauna, vitezele de încărcare sunt un factor critic – iar acest lucru este stabilit să crească mai important în 2020, datorită concentrării uriașe pe telefonul mobil’s-a dezvoltat de când Google a introdus indexarea primului mobil în martie 2018.

Am discutat cu Edd Wilson, specialist tehnic senior SEO la agenția de marketing digital Impression, care a explicat modul în care peisajul motoarelor de căutare și al designului se schimbă din cauza creșterii telefonului mobil:

“Google a introdus prima indexare mobilă în martie 2018 – și acum, în 2019, majoritatea site-urilor web din Google’indexul va fi accesat cu crawlere și vizualizat dintr-o perspectivă mobilă. Deoarece majoritatea dispozitivelor se bazează pe o rețea 3G / 4G, aceasta’este important să aveți în vedere că vor dori un site web cu încărcare rapidă.”

Aceasta’este ușor de observat cum mobilul împinge întregul internet pentru a călători mai ușor, pentru a încărca mai repede și pentru a oferi satisfacții instantanee pentru utilizatori – în special cu 5G acum ridicând capul și promițând viteze rapide fulger pentru utilizatorii săi.

Având în vedere acest lucru,’nu este surprinzător faptul că vârsta designului minimal vine la propriu pentru dispozitivele mobile!

4

Cea mai bună tendință de design pentru comerț electronic: culori strălucitoare

ecommerce web design jackie smith

Odată, nu cu mult timp în urmă, comerțul electronic a văzut un val de design modern, minimal, cu oceane de spațiu alb și scheme de culori monocrome. Dar toate acestea se pot schimba pe măsură ce izbucnim în 2020 – căutați culori îndrăznețe și luminoase care vă apar din magazinele online.

Culorile strălucitoare atrag atenția, creează reacții emotive și pot fi motivați mari, așa este’este ușor de observat de ce culorile mari și puternice fac revenire în industria comerțului online.

Alex Vasili a spus asta despre trecerea de la minimalism la multicolor în designul web:

“Noi’văd o adevărată mash-uri de stiluri de-a lungul întregului forum. Modelele minimaliste, rafinate, cu care ne-am obișnuit atât de mult în ultimii ani, au oferit oportunitatea unei estetice mai îndrăznețe și mai disruptive. Acest lucru înseamnă că vedem modele și culori îndrăznețe care sunt utilizate în întreaga industrie atât în ​​imprimare cât și în digital.”

bomboane colorate comerț cu craniu 12 dispozițiigalerie de bomboane colorate comerț cu craniuMagazinul online Skullcandy are “12 Stare de spirit”, unde fiecare lună sărbătorește un mod diferit, muzica ne face să ne simțim.Exemplu colorat de bomboane de craniu ecommerceFiecare lună are o culoare diferită, care ocupă întregul ecran.

daca tu’încă îți configurezi brandul, atunci este momentul perfect pentru a alege o schemă de culori puternică pentru magazinul tău online. Alegeți o culoare principală și o culoare secundară care se mulează reciproc și care creează un aspect care să se potrivească cu marca dvs.’personalitatea lui.

Poate părea de modă veche, dar psihologia culorilor este extrem de utilă în găsirea culorilor potrivite pentru a fi utilizate pe site-ul dvs., așa că faceți unele cercetări înainte de a sări. Cercetările sugerează că culoarea poate crește recunoașterea mărcii cu până la 80%, deci’merită să ne gândim!

De la experți

kevin murray

Kevin Murray spune… “Puterea și potențialul comerțului electronic este clar. Până în 2021, piața va atinge 4,9 trilioane de dolari… Obiceiurile consumatorilor evoluează în fiecare zi – își doresc ca experiența lor de cumpărături să fie mai personalizată, mai rapidă și de o calitate superioară decât a fost în anii precedenți… În 2020, mărcile trebuie să înceapă să măsoare cum se simt clienții.”

Află mai multe

 • Este Anul tău’rezoluție pentru a începe propria afacere de comerț electronic? Vezi ghidul nostru Cum să vinzi online pentru o mână de ajutor!
 • Citiți pasajul nostru pas cu pas Cum să construiți un magazin online pentru a crea propriul magazin uimitor în 2020.

5

Cel mai bun trend de design UX: interacțiune AI și voce

exemplu de personalizare netflix UX reprezintă experiența utilizatorului și se referă la cum se simte utilizatorul atunci când interacționați cu un produs sau serviciu. Îndeplinirea utilizatorului’nevoile, rezolvarea problemelor și crearea unei experiențe pozitive și satisfăcătoare este despre ce este vorba despre UX.

Stiai asta 65% dintre 25 și 49 de ani vorbiți cu dispozitivele cu voce vocală cel puțin o dată pe zi? Modul în care interacționăm cu brandurile online se schimbă, ecranele nu mai sunt o necesitate.

Căutarea vocală și interacțiunile vocale, combinate cu tehnologiile AI, revoluționează modul în care navigăm pe web.

Din cauza AI, oamenii se așteaptă la un nivel mai mare de personalizare și sugestii mai exacte pentru produse, muzică, film și așa mai departe – trebuie doar să vă uitați la modul în care Netflix își adaptează conținutul pentru fiecare utilizator, pe baza alegerilor..

Acum noi’nu spui că ar trebui să începi să lucrezi la propriile tale prototipuri AI sau să creezi un concurent pentru Siri – dar puteți face două lucruri cheie pentru a saluta această tendință în 2020:

1. Optimizează-ți site-ul pentru căutarea vocală

Până în 2020, 50% din toate căutările online vor fi căutări vocale efectuate cu ajutorul unui asistent virtual precum Siri sau Alexa – deci este la fel de bun simț ca să rămâi la curent. Iată câteva modalități de a începe:

 • Folosiți un limbaj natural, conversațional prin întrebări, propoziții simple și contracții precum ce’s, aici’s, și ea’s.
 • Faceți informațiile cheie ușor de găsit de către Google – de exemplu, puneți informațiile de contact pe propria pagină sau chiar pe pagina dvs. de pornire!
 • Vizați cuvinte cheie cu coadă lungă, precum “Unde’este cel mai bun bar din New York?”
 • Amestecați conținutul de formă lungă și scurtă – încercați să includeți întrebări frecvente la sfârșitul articolelor lungi.
 • Concentrați-vă pe viteza paginii – comprimați imagini, tăiați codul inutil și eliminați fișierele grele, precum reclame și videoclipuri lungi

2. Îmbrățișați AI

AI și UX ar trebui să fie o potrivire făcută în cer – ambele sunt concepute pentru a înțelege comportamentul uman, apoi oferă o soluție utilă și naturală.

Primirea AI pe site-ul dvs. web poate părea descurajantă, dar există câteva modalități destul de simple prin care puteți începe să oferiți o experiență mai bună utilizatorului prin intermediul tehnologiei moderne:

 • Încercați un chatbot pentru a oferi servicii pentru clienți rapid prin chat live, care vă poate ajuta vizitatorii fără a vă pierde timpul sau resursele proprii.
 • Utilizați AI pentru a oferi vizitatorilor o experiență personalizată. Acest lucru este ceva mai avansat, dar puteți adapta conținutul vizitatorilor pe care îl văd în funcție de alegerile sau achizițiile anterioare – acest lucru este deosebit de avantajos pentru site-urile de comerț electronic și de divertisment.!

Indiferent dacă doriți sau nu să încercați să încorporați interacțiuni audio și vocale în propriul dvs. site web, vă puteți aștepta să le vedeți realizând valuri pe web în 2020.

6

Cel mai bun trend de design pentru personalizare: ilustrații și animații

ilustrare web design koox exemplu

Ilustrațiile sunt calde pe majoritatea listelor de tendințe 2020 – acolo’a fost o schimbare vizibilă de la fotografiile de stoc neclar către ilustrații mai unice. Imaginile dezordonate, abstracte, curgătoare și desenate manual sunt din ce în ce mai populare, deoarece ajută la transmiterea personalității, pozitivității și creativității.

De la experți

ella johnson

Ella Johnson spune… “Ilustrația, în special ilustrarea vectorială, face o revenire – mai mult decât un desen realist. Din această cauză, m-aș aștepta să văd o utilizare continuă a modelelor și culorilor îndrăznețe pentru a îmbunătăți imaginile. Ilustrația vectorială este excelentă, deoarece poate fi utilizată pe scară largă și are o dimensiune de fișier mică foarte utilă – și cine nu’iubesc un pic de doodle!”

ilustrare web design sebastian curios exempluSebastian Curi este un ilustrator și animator care lucrează cu clienții care au nevoie de grafică pentru site-urile lor web. Acest stil de ilustrare apare din ce în ce mai mult pe web.

Animațiile iau această idee cu un pas în continuare pentru a inspira mai multă viață pe un site web și poate fi un instrument util pentru crearea unei imagini de marcă mai puternice și a unei experiențe mai interesante pentru vizitatorii dvs..

De asemenea, se pot crea animații și grafică de mișcare o experiență mai personalizată pentru utilizatori, ajutându-i să se conecteze, să-și amintească și să îți revizuiască site-ul. Un exemplu excelent este Animal, o agenție de proiectare suedeză, care folosește grafică de mișcare interactivă pentru a angaja utilizatori:

Exemplu de animație pentru tendințe de web designAgenția de proiectare Animal’site-ul web utilizează grafică de mișcare interactivă pentru a-și angaja vizitatorii. Exemplu interactiv de animație pentru tendințe de design webVizitatorii își pot folosi cursorul pentru a șterge textul, încurajând implicarea cu mesajele site-ului.

Fii atent totuși – după cum a subliniat experta noastră internă Ana Abrantes:

“O tendință majoră este utilizarea de imagini mari sau ilustrații cu mișcare, dar acest lucru poate determina un site web să fie super lent și să spargă Google’s reguli privind viteza site-ului.”

Pentru a evita acest lucru, Ana recomandă optimizarea și comprimarea imaginilor pentru a reduce viteza site-ului, menținând vizualul clar.

7

Cel mai bun trend de design pentru WordPress: Gutenberg

wordpress trend gutenberg

Bine, știm că tehnic Gutenberg însuși nu este’nu este o tendință de design web. Și da, a fost lansat în noiembrie 2018. Dar acest nou editor WordPress este setat să fie uriaș pentru utilizatorii WordPress în 2020.

De unde știm asta? Ei bine, Matt Mullenweg, cofondatorul WordPress’s Starea adresei Word din noiembrie’s WordPress Camp SUA a fost destul de concentrată pe Gutenberg – a menționat-o de peste 70 de ori în discursul său – așa că am crezut că ar trebui să ne așezăm și să ascultăm.

“… acest [Gutenberg] este fundamentul fundamental pe care noi’o să construiesc următorul deceniu de WordPress pe” – Matt Mullenweg, cofondator WordPress

Gutenberg este o afacere mare, deoarece gândește din nou întregul proces de construire și editare pe WordPress. Noi’Am ales trei funcții Gutenberg care arată fierbinte pentru designul web WordPress în 2020.

Douăzeci și două de teme WordPress

Noua temă WordPress implicită pentru 2020 – numită în mod adecvat Twenty Twenty – este concepută pentru a profita la maximum de editorul Gutenberg. Accentul său este pus pe flexibilitate, modificări pe bază de blocuri și personalizare. Până acum’a fost instalat de peste 400.000 de ori – aruncați o privire mai jos și vedeți dacă credeți că acest lucru vă poate influența stilul 2020.

wordpress trend douăzeci și două temeWordPress’ Noua temă implicită este proiectată pentru Gutenberg și are ca scop simplificarea personalizării pentru utilizatorii săi.

gradienţii

Gutenberg vă permite cu ușurință adăugați gradiente de culoare pe butoane fără a fi necesar să știți niciun cod. Pur și simplu faceți clic pe buton și alegeți culorile din fila de gradient intern care apare – selectați designul dorit și faceți clic pe actualizare pentru a salva modificările!

wordpress web design gradient buton gutenbergAceasta’acum este ușor să adăugați efecte de culoare, inclusiv gradiente, la butoanele dvs. – nu vă’chiar nu trebuie să codez!

Imagine și text

Gutenberg vă permite, de asemenea așezați o imagine și un text cot la cot. Întrucât înainte de aceasta ar fi provocat multe dureri de cap și frustrări, aceasta’acum este foarte simplu de inserat “Mass-media & Text” bloc pentru a insera imagini și text unul lângă altul.

wordpress web design gutenberg bloc text și mediaMass-media & Blocul de text face foarte ușor să inserați o imagine cu text alături.

O caracteristică similară este în conducta pentru butoane, unde puteți format ușor butoanele la rând, mai degrabă decât pe verticală.

Acestea sunt doar trei modalități prin care editorul Gutenberg deschide designul, în special pentru cei fără abilități de codare. Pe scurt, vă oferă mai multă flexibilitate de proiectare atunci când utilizați WordPress și înseamnă că puteți personaliza cu ușurință site-ul dvs. web.

Află mai multe

 • Începeți doar pe WordPress? Aici’este simplul nostru ghid de 8 etape Cum să creezi un site WordPress pentru a te ajuta!

8

Cel mai bun trend de design pentru conținut: rame de spațiu alb

picasso cronică exemplu de spațiu alb

Imaginile pe ecran complet și derularea paralaxului au fost populare în ultimul an, iar în timp ce noi’sunt sigur că ei’nu sunt pe cale să dispară, acolo’este o nouă tendință în oraș, care arată o mulțime de promisiuni – în special pentru site-urile cu conținut puternic.

Noi’vorbim despre utilizarea unor blocuri solide de spațiu alb pentru a separa conținutul, pentru a atrage privirea și pentru a încadra imagini sau blocuri de text. Acesta este un mod minunat de a oferi site-ului dvs. un adevărat simț al structurii și al ierarhiei, aducând în același timp un stil nou și modern întregii pagini..

Folosirea spațiului alb vă poate ajuta creșteți înțelegerea conținutului cu aproape 20%, deci aceasta este o tendință de design deosebit de utilă pentru site-urile cu conținut ridicat. Un astfel de exemplu este Medium, un site de publicare online. Utilizează eficient spațiul alb pentru a-și menține subtil cititorii’ Atenţie:

Exemplu mediu de design web pentru spații albeCombinația de spațiu alb, text și blocuri suprapuse concentrează cititorul’atenția și încadrează eficient conținutul.

Apple, Dropbox și Squarespace sunt toate exemple pentru a arunca o privire pentru inspirația spațiului alb. Utilizarea secțiunilor solide de spațiu alb pentru a încadra imagini și text este un mod îndrăzneț și curat de a prezenta informații și de a vă ghida utilizatorii’ ochi către repere importante.

9

Cel mai bun trend de design pentru tipografie: fonturi conturate

Exemplu de tipografie web design punct la punct

Tipografia prezentată este ceva care să țină cu ochii mari în anul următor. Acesta poate fi un termen necunoscut, dar face cu adevărat ceea ce spune pe staniu – adică conturul textului alcătuiește literele, mai degrabă decât corpul.

conturat tendința tipografiei ella johnsonTipografia prezentată este elegantă și atrăgătoare și este gândită să fie în curs de dezvoltare pentru anul 2020. (Imagine cu amabilitatea Ella Johnson)

Am primit un sfat de la Ella Johnson despre prezicerea ei pentru tendințele de tipografie din 2020:

Noi’Am văzut recent o mulțime de tipografii conturate – Huawei și Clarks fiind două exemple – și asta’Este cea mai puternică predicție a tendințelor noastre pentru 2020. Este’este popular în videoclip (în special videoclipuri muzicale), ca atare’e foarte eficient atunci când te animi.”

Tipografia conturată oferă un mod atractiv de a proiecta titluri și de a adăuga o textură mai stratificată site-ului dvs., împrumutându-se cu ușurință efectelor 3D.

Șansa de a vă arăta fundalul prin textul dvs. este o dinamică interesantă cu care să vă jucați și creează un sentiment foarte modern.

exemplu de tipografie web design tip badassAcest exemplu, de la compania franceză de producție Badass, redă videoclipuri de fundal în spatele textului său conturat, care se umple de roz solid în timp ce defilați în josul paginii.

Desigur, trebuie să fii atent la modul în care folosești culorile și tiparele atunci când este asociat cu tipografia descrisă, ca tine’bazându-vă pe fundalul dvs. pentru a oferi claritate textului. Un fundal simplu și culori contrastante funcționează cel mai bine, dar te poți juca cu stilul – așa cum are Badass în exemplul de mai sus – până când’sunt fericit.

De la experți

alex vasili

Alex Vasili spune… “în branding și design am observat o tendință generală către structuri simple și îndrăznețe, cu o libertate mai creativă acordată design-urilor… Deoarece mărcile tradiționale par să-și facă identitatea mai utilizabilă și mai dinamică într-un spațiu digital… un număr tot mai mare de mărci utilizează tipografii mari, îndrăznețe și curate pentru logo-ul lor, oferind totodată mai mult spațiu ilustrației și culorilor pentru a-și dezvolta povestea de brand”

9 greșeli de evitat în 2020

Acum că noi’Ți-am arătat ce ar trebui să faci în 2020, hai’aruncă o privire la unele păcate de proiectare pentru a evita în următorul an. Am întrebat în jurul biroului nostru pentru a afla ce elemente de design obișnuite capătă cu adevărat oamenii’nervi – poate tu’sunt deja vinovat de unii dintre ei!

Au fost o mulțime de răspunsuri, dar iată cele 9 greșeli de proiectare, care au făcut ca oamenii să fie cei mai mulți:

 1. Media automată
 2. Informații de contact ascunse
 3. Pop-up-uri și reclame intruzive care vă urmăresc în jurul paginii
 4. Derulare infinită
 5. Pagini cu produse neplăcute
 6. Antetele lipicioase obstructive
 7. Site-uri web cu încărcare lentă
 8. Magazinele online fără plata unui oaspete
 9. Pop-up-uri cu ecran complet care acoperă întreaga pagină web

Media automată a fost cu siguranță în fruntea listei uciderilor, cu un coleg spunând: “Videoclipurile cu redare automată sunt un păcat și ar trebui interzise existenței.” Lucruri destul de puternice – și un semn clar pentru a rămâne departe de această tendință de design particular dacă doriți să vă păstrați vizitatorii fericiți.

Pentru magazinele online, o opțiune de checkout pentru oaspeți – unde puteți completa comanda fără a fi nevoie să vă înscrieți – este de o importanță vitală. De fapt, un sondaj recent a constatat că 31% dintre persoane și-au abandonat comenzile, deoarece site-ul dorea să creeze un cont, făcându-l al doilea motiv cel mai frecvent pentru abandonarea căruțelor!

Această listă arată că nu toate tendințele de design sunt bune – ca în cazul majorității lucrurilor, doar pentru că ceva este popular, nu’Nu înseamnă că toată lumea ar trebui să înceapă să-l copieze. Același lucru este valabil și pentru site-ul dvs. web – gândiți-vă cu atenție la alegerile dvs. de proiectare și dacă beneficiază de utilizatorii dvs., precum și că ar părea cool.

Acesta a fost un punct important subliniat de Carol Verity Mann, care a spus:

“Când proiectarea este a ‘tendinţă’, s-ar putea să nu fie potrivit pentru utilizator și pentru ‘uite’ vor să înfățișeze… Da, există tendințe și nu aș vrea’spun că îi ignor deloc. Dar am câștigat’nu fac ceva sau nu folosesc ceva doar pentru că’este o tendință. Aș aplica o tendință doar dacă’este total adecvat construcției în ansamblu.”

Acest lucru evidențiază importanța de a gândi mai întâi site-ul, marca și utilizatorii dvs. și de a lucra de acolo pentru a decide ce tendințe sau tactici de proiectare trebuie aplicate. Gândiți-vă de ce înainte de orice altceva.

Sfatul nostru este să:

 • Îmbrățișați spațiul alb
 • Obțineți feedback de la alții
 • Dacă aveți îndoieli, lăsați-l afară!

Greșeli și accidente se întâmplă, dar don’nu permiteți site-ului dvs. web să sufere de un design prost. Ascultați experții și încercați să vă amintiți ce vă enervează atunci când’reutilizați web – șansele ca vizitatorii dvs. să se simtă la fel!

De la experți

andreas poulos

Andreas Pouros spune… “Sondajele pe pagina, sau chiar sondajele de ieșire, sunt o modalitate excelentă de a obține mai multe informații despre clienți și experiența lor pe site. Sondajele de pe pagina permit evaluarea anumitor zone ale site-urilor web. Prin învățarea gândurilor lor, sentimentele lor față de site pot fi evaluate și orice obstacole care pot crea o experiență negativă pot fi descoperite.”

3 abilități de proiectare pentru a îmbunătăți în 2020

Poate tu’V-ați stabilit deja obiectivele pe care să le atingeți anul viitor și sunteți pregătiți și vă rog să mergeți. Dar daca tu’te uiți la lista noastră și te întrebi unde pe pământ’ar fi trebuit să încep, aici’s o listă de abilități și instrumente de luat în considerare.

1. Animație

Ceea ce majoritatea oamenilor par să fie de acord este că animația va fi mare în 2020 – de fapt, un studiu recent de proiectare globală a descoperit că proiectarea mișcării a fost abilitatea pe care cei mai mulți designeri au dorit să o învețe în următorii doi-trei ani, pentru a rămâne relevanți pentru domeniul lor.

Deci, are sens să vă pregătiți pentru 2020, învățând unele proiectări de mișcare sau abilități de animație!

sondaj global de proiectare webDribbble’sondajul de proiectare globală a constatat că proiectarea mișcării a fost abilitățile pe care cei mai mulți designeri au dorit să le învețe în următorii doi-trei ani.

Lucrul frumos despre proiectarea mișcării este că îl puteți adapta pentru a se potrivi cu abilitățile dvs. preferate sau pe cele existente. De exemplu, dacă tu’Vă rog să creați ilustrații, puteți încerca să vă animați design-urile.

Pentru a începe, aruncați o privire la aceste instrumente și resurse:

 • Adobe Photoshop – vă ajută să vă familiarizați cu acest lucru înainte de a trece la Adobe After Effects
 • Adobe After Effects – cea mai bună alegere pentru crearea graficelor de mișcare
 • Școala de mișcare – o platformă de instruire online specială pentru proiectarea mișcărilor
 • Lynda.com – o resursă uimitoare plină de cursuri online

2. Ilustrație

Analizând tendințele anticipate pentru 2020, aceasta’este clar că creativitatea va continua să prospere și să crească în proiectarea web. Ilustrația este probabil să joace un rol cheie în definirea mărcilor, implicarea publicului și modelarea paginilor, deci’merită luat în serios.

Începeți să vă jucați cu ilustrație pentru a găsi propriul stil și nișă!

3. Codificare

S-ar putea să sune înfricoșător, dar dacă tu’doar începeți, apoi învățarea unor coduri vă va ajuta să mergeți mai departe. Există diferite codări “limbi” puteți învăța, dar aici sunt principalele care ar trebui să aruncați o privire la:

 • HTML – aceasta înseamnă HyperText Markup Language și este folosită pentru a oferi conținut și structură site-urilor web
 • CSS – Cascading Style Sheets controlează stilul și formatarea unei pagini web’s HTML
 • JavaScript – acesta este unul pe care să îl adăugați setului dvs. de abilități dacă doriți să ieșiți în evidență de concurență și să vă duceți design-urile la nivelul următor cu elemente interactive

Cele mai bune tendințe de design pentru 2020: rotunjirea

Noi’am vorbit cu experții, noi’am tras pe internet pentru exemple strălucitoare, iar noi’v-am oferit alegerea noastră dintre cele mai tari tendințe de design web pentru 2020, de la mobil la comerț electronic. Am explorat chiar și greșelile comune de proiectare pentru a evita și abilitățile de proiectare pentru a rezolva pentru 2020.

Dar, după toate acestea, ceea ce vrem cu adevărat să spunem este: tendințele de design web din 2020 sunt în mâinile tale. Vei alege să explorezi ilustrații sau grafică 3D? Vei îmbrățișa culorile dezactivate sau vei alege degradeuri vibrante pentru site-ul tău?

Experții au vorbit, dar tendințele din 2020 au refuzat’încă nu am fost scris – în timp ce decideți care sunt cele potrivite pentru dvs., aici’este o recapitulare rapidă dintre cele mai tari alegeri ale noastre:

 1. UI: Mod Întunecat
 2. Design vizual: Grafica 3D
 3. Mobil: Design minimal
 4. E-commerce: Culori deschise
 5. UX: AI și interacțiune vocală
 6. Personalizare: Ilustrații și animații
 7. WordPress: Gutenberg
 8. Conţinut: Rame de spațiu alb
 9. Tipografie: Tipografie conturată

Chiar daca tu’abia începi sau ești un expert însuși, te sperăm’ne-am bucurat de defalcarea noastră din 2020’sunt cele mai mari tendințe de design web și sunt încântați să preia orice este noul an!

Mulțumim experților noștri!

ella johnson

Ella Johnson,
Creative Digital Designer la Armadillo

colind verity mann

Carol Verity Mann,
coproprietar al companiei We Get Digital și fondator al Women on the Web

andreas poulos

Andreas Pouros,
CEO la Greenlight Digital

ana abrantes

Ana Abrantes,
UI Designer

edd wilson

Edd Wilson,
Senior SEO Specialist la Impresie

kevin murray

Kevin Murray,
Managing Director la Greenlight Commerce

alex vasili

Alex Vasili,
Șef de brand la MVF Global

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map