Revizuirea Hibu 2020

Ar trebui să utilizați Hibu pentru a vă proiecta site-ul?

Hibu este o companie cu multe șiruri către arcul său. În această recenzie, noi’Voi onora serviciul său de web design, astfel încât să puteți decide dacă’este potrivit pentru tine.


Hibu este o agenție de marketing digital al cărei obiectiv principal este succesul dvs. online. Oferă ajutor cu orice lucru; de la marketingul social media și SEO, până la afișarea de reclame și înregistrări digitale. În această recenzie, noi’mă voi concentra în mod special pe Hibu’serviciul de proiectare web.

La Website Builder Expert, ne place să mergem mai presus de toate, oferind recenzii cu adevărat excepționale și articole informative. Există alte tone de recenzii Hibu acolo, dar niciuna nu explorează cu adevărat designul site-ului. Noi’sunt aici pentru a schimba asta.

Pentru a înțelege bine ce poate face Hibu pentru tine, am dorit să experimentăm serviciul de primă mână. Acea’De ce am condus un magazin de mister – mergând sub acoperire pentru a afla cât de bun este Hibu.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu ce este un magazin de mister’s când vă spuneți unei companii’Voi acționa ca un client în viitorul apropiat, dar fără ca ei să știe cu exactitate cine’Voi fi, sau când. Aceasta înseamnă că trebuie să experimentăm Hibu’s service de primă mână, și acum vă pot spune totul despre asta.

Deci aici’este o prezentare rapidă a modului în care s-a stivuit Hibu:

Mai jos, noi’Vom intra în detalii despre ce am găsit: avantajele și contra contra folosirii Hibu, cum funcționează serviciul, dacă a fost bun, dacă site-ul web pe care l-am primit a fost așa cum era de așteptat și cât a costat totul. Așa că, fără mai mult, permiteți’sapa in.

1

Hibu pro și contra

Hibu pro

TOP 3 HIBU PROS# 1# 2# 3
Timp minim și efort pentru tine.

Hibu sunt experți în ceea ce fac. În medie, compania se transformă în site-uri web în 7-10 zile. Deci, odată’am fost de acord cu tipul de site web pe care îl doriți’e timpul să dai cu spatele și să te relaxezi. În mai puțin de 2 săptămâni, voi’Voi avea propriul dvs. site.

Comunicare excelentă și un serviciu de ansamblu care vă face ușurință.

Din momentul în care v-ați contacta prima dată cu Hibu, vă cunoașteți’sunt în mâini sigure. Personalul său cunoscut și abordarea prietenoasă cu clienții ne pun la dispoziție, cu sprijin continuu în timpul și după construirea site-ului nostru web

Funcții moderne de site-uri care respectă cele mai recente tendințe.

Hibu folosește un software standard specializat din industrie pentru a proiecta toate site-urile sale web și vine cu funcții moderne, actualizate.

Hibu Cons

TOP 3 HIBU CONS# 1# 2# 3
Nu este potrivit pentru magazinele online.

Deși Hibu proiectează site-uri de comerț electronic, puteți’nu vinde mai mult de 10 produse prin intermediul lor. De asemenea, Hibu poate’T ‘comută’ funcționalitatea dvs. de comerț electronic, deci voi’După ce primiți site-ul web terminat, va trebui să configurați lucrurile precum coșul de cumpărături în backend.

Mai mare plată anticipată (comparativ cu constructorii de site-uri web).

Dacă aveți puțin timp și cunoștințe informatice de bază, utilizarea unui constructor de site-uri este mult mai rentabilă. Sigur, trebuie să proiectați și să întrețineți site-ul dvs., dar evitați și costurile de configurare și beneficiați de tarife lunare mai ieftine.

Dispuneri de proiectare de bază și personalizare limitată.

daca tu’te aștepți la un design total unic și plin de inspirație, Hibu poate să nu fie pentru tine. Deși întregul conținut și branding este al tău, aspectul poate ajunge să pară similar cu alte site-uri pe care le-a proiectat Hibu.

2

Cine este Hibu corect pentru?

În primul rând, ea’este important să înțelegem ce este un serviciu de design web. Spre deosebire de utilizarea unui constructor de site-uri de bricolaj, îi spui lui Hibu ce vrei, iar compania îți aduce designul la viață. Pur și simplu transmiteți specificațiile dvs. către Hibu și, hei presto, site-ul dvs. web este creat pentru dvs..

Un site web bun vă oferă acces la o piață online la care anterior nu aveți cum să ajungeți. Pe lângă faptul că afacerea dvs. pare mai credibilă, aceasta’este, de asemenea, un mod de interacțiune cu clienții noi și existenți.

Am constatat că Hibu este perfect pentru proprietarii de afaceri mici care își doresc prezența online.

Hibu nu face’Sunt specializat în crearea de site-uri de comerț electronic pentru persoanele care doresc să vândă online, dar ar putea beneficia aproape de orice alt tip de site. Îl recomandăm în mod special celor care au nevoie de un site simplu, care nu donează’Nu vreau probleme de a construi ei înșiși.

După ce am efectuat propria noastră cercetare cu privire la barierele de a intra online, am constatat că aproape una din cinci persoane don’nu am timp să-și creeze propriul site web.

Deci, dacă lucrați într-o industrie bazată pe servicii – tipul de site-uri web Hibu se specializează în crearea – sau într-adevăr ai nevoie de un site personal și ai bani pentru a investi, Hibu ar putea fi soluția pentru tine’am fost mereu în căutare.

Un lucru de care trebuie să știți este site-ul dvs. web’s întreținere. Odata ce tu’ai revizuit designul final și l-ai semnat’Voi fi responsabil de menținerea acesteia (în mare parte). Totuși, acest lucru nu este un lucru rău.

Hibu poate și va face modificările de care aveți nevoie dacă’preferă – trebuie doar să verificați câte modificări pe lună include planul dvs. Dacă doriți să faceți propriile modificări, tabloul de bord / editorul este foarte ușor de utilizat, ceea ce vă face ușor să vă gestionați site-ul dvs. odată ce’a trecut.

Pe scurt, Hibu se potrivește celor cu bugetul pentru a construi un site web profesional, dar care nu au abilitățile sau timpul necesar pentru a crea unul singur.

3

Cum funcționează Hibu?

Cel mai bun mod de a explica cum este Hibu’Serviciul de design web funcționează este să parcurgi procesul cu tine, pas cu pas. Există șapte pași în total:

 1. Apel telefonic cu Hibu’echipa de vânzări
 2. Primiți un citat și faceți un acord verbal
 3. Detaliați ceea ce aveți nevoie din punct de vedere al designului
 4. Hibu construiește-ți site-ul
 5. Perioada de examinare de șapte zile
 6. Livrare site web
 7. Suport și întreținere viitoare

Mai jos, noi’Voi discuta fiecare pas în detaliu și la ce să vă așteptați în fiecare etapă:

Apel telefonic cu Hibu’echipa de vânzări

Acesta este primul tău punct de contact cu Hibu, care se face prin telefon. Tu’Voi vorbi cu echipa de vânzări și explicați puțin despre tipul de site web pe care doriți, funcțiile de care aveți nevoie și site-ul dvs.’este scopul propus.

De acolo, echipa de vânzări va avea o idee bună despre ce vă poate oferi Hibu. ei’Voi parcurge o listă de servicii de care puteți beneficia: de exemplu, Hibu ne-a solicitat dacă’Mi-ar plăcea, de asemenea, o pagină de afaceri Facebook creată sau reclame banner care să ajute la conducerea traficului pe site. Acest lucru s-a simțit mai puțin în vânzări și mai mult ca sfaturi prietenoase, așa că a fost o atingere frumoasă.

Primește o ofertă

După’e clar ce vrei de la Hibu, tu’Voi primi două citate separate. Primul se referă la un cost inițial, unic pentru proiectarea inițială a site-ului, în timp ce celălalt este o taxă lunară pentru lucruri precum întreținerea, găzduirea și securitatea..

Detaliați ceea ce aveți nevoie din punct de vedere al designului

Odată ce costurile implicate sunt clare, dumneavoastră’am fost trimis la unul din Hibu’s consultanti de vanzari digitale. Acești tipi sunt responsabili pentru specificul site-ului dvs..

ei’Vreau să știu preferințele dvs. de design, tipul de conținut de care aveți nevoie (vă puteți oferi propria copie, imagini și videoclipuri, sau Hibu îl poate scrie pentru dvs.) și pentru ce aveți nevoie de site.

Hibu vă creează site-ul

Acest pas este destul de auto-explicativ – Hibu își creează site-ul! Site-ul mediu durează între 7 și 10 zile pentru a crea, timp în care poți pune picioarele în sus. Experții muncesc din greu, așa că vă puteți odihni în siguranță, știind că propriul dvs. site profesional este pe drum.

Perioada de examinare de șapte zile

Aceasta’e momentul în care tu’am așteptat: marea dezvăluire! Odată gata, tu’Voi primi șapte zile pentru a examina site-ul dvs. web înainte’v-a fost predat și publicat online. Acest lucru vă oferă o șansă de a lua contact cu Hibu și de a sugera modificări sau de a face unele modificări singur.

Dacă Hibu nu face’nu aud de la tine’te-am presupus’sunteți mulțumit de site, așa că’Voi fi pus online live. Amintiți-vă, cu cât puteți fi mai clar în ședințele inițiale, cu atât este mai puțin probabil să fiți’Va trebui să merg înainte și înapoi în cursul acestei săptămâni.

Livrare site web

Detaliile s-au finalizat, întrebările s-au rezolvat și acolo îl aveți: propriul dvs. site web. Tu’Vi se va înmâna frâiele și va fi introdus pe site-ul dvs.’s ‘backend’. Acesta este tabloul de bord pe care numai tu îl poți vedea, unde îți administrezi site-ul.

Hibu folosește un software similar cu constructorii de site-uri web, astfel încât backend-ul este incredibil de ușor de utilizat. Efectuarea unor ajustări minore este simplă – majoritatea conținutului pot fi glisate și repoziționate pur și simplu în editor – iar Hibu este întotdeauna la îndemână dacă aveți întrebări de urmărire.

Suport și întreținere viitoare

Etapa finală este similară cu a trăi departe de familia ta pentru prima dată; tu’revin la conducere, dar nu total singur. Hibu este încă acolo pentru a vă ajuta cu orice probleme și pentru a face modificări. Suma care o schimbă’Voi face fiecare lună depinde de planul de preț pe care îl aveți’reîncep.

Yell Group ‘Asista’ este serviciul dvs. personalizat, unde puteți face modificări și obține suport, primiți o actualizare a site-ului la fiecare doi ani și primiți până la patru pagini noi adăugate pe site-ul dvs., fără costuri suplimentare.

4

Cât de bun a fost serviciul pentru clienți pe care l-am primit?

Prima întrebare pe care trebuia să ne punem noi a fost: ‘Cum evaluați de fapt serviciul pentru clienți?’ Ei bine, am întrebat echipa noastră de cercetare internă… și au venit cu răspunsul.

Am reunit un grup divers de oameni și i-am întrebat ce nivel de serviciu au’Aștept de la o agenție de proiectare web. I-am determinat apoi să stea la apelul nostru de vânzări cu Hibu și, în urma acestui lucru, i-am întrebat dacă serviciul pe care l-au auzit a îndeplinit așteptările inițiale.

În general, au fost afișate rezultatele Hibu a depășit așteptările noastre. Noi’auzisem și citisem câteva recenzii mixte în trecut, dar după ce experimentasem Hibu’asistența clienților de mână, am rămas fără îndoială de calitatea acesteia.

Grupul a fost impresionat în mod deosebit de modul în care Hibu’Personalul s-a prezentat mai presus de ei când discuta despre accesorii utile.

Aici’este un exemplu de citat din Hibu, unde au recomandat să construim o pagină de afaceri de afaceri:

“Câteva recomandări, evident în afara unui site, ar fi obținerea unei pagini Facebook de afaceri – doar pentru a ajuta la crearea conștientizării mărcii în zona dvs. Pagina de Facebook vă va ajuta să obțineți și mai mult trafic local, mai ales dacă doriți un site web de comerț electronic.”

Desigur, trebuie să țineți cont de faptul că Hibu oferă marketing social media, așa că’este în interesul său de a vă construi o pagină de afaceri de afaceri. Acestea fiind spuse, nu a existat nicio presiune asupra noastră să ne înscriem la serviciul său – s-a găsit doar un sfat amabil și grijuliu.

Singura problemă pe care am găsit-o ulterior a fost aceea de a-l urmări pe Hibu pentru a vedea cum a venit site-ul nostru. Am fost liniștiți acest lucru’în mod normal nu se întâmplă, dar este’merită să țineți cont în cazul în care trebuie să vă conectați cu ei din când în când.

5

Cât de bun a fost site-ul web pe care l-am primit?

Pentru ca acolo’e foarte mult de luat în considerare atunci când analizăm un site web, noi’am împărțit-o în patru secțiuni cheie, clasificând satisfacția noastră cu Hibu pentru fiecare.

Pentru context, am inventat o companie de vânzare cu amănuntul de sport imaginară, NC Sports. Pe lângă proiectarea și crearea întregului site, Hibu ne-a proiectat și un logo și a creat conținut pentru site-ul nostru. Dar a fost la curent cu așteptările noastre? Lăsa’văd…

Livrarea a ceea ce am cerut – A

Poti’nu e vina Hibu aici. Tot ceea ce am cerut a fost pus pe site-ul web, chiar până în ultima perioadă. Am specificat ce ne dorim pe fiecare pagină a site-ului, iar Hibu a livrat exact asta.

Singura noastră reclamație a fost să fie nevoie să adăugăm singuri coșul de cumpărături, pentru a face vânzări prin intermediul site-ului.

Aspect – C

Acesta a fost aspectul nostru cel mai puțin preferat al site-ului. Deși departe de urât, am simțit că design-ul final îi lipsea un pic de originalitate și fler creativ. Aceasta’nu doar site-ul nostru, fie că au analizat alte modele pe care Hibu le-a pus împreună, toate au un sentiment similar, de bază.

Joaca

daca tu’Ai timp, un constructor de site-uri precum Squarespace vă permite să proiectați propriul site prin oricare dintre șabloanele sale uimitoare. Necesită puțin efort din partea ta, dar desenele vorbesc de la sine.

Avem chiar un expert în branding să se uite peste Squarespace’șabloane și aici’ce au spus ei:

“Îmi place foarte mult Squarespace, deoarece șabloanele sale respectă cele mai bune practici de proiectare. Acolo’sunt mult spațiu alb, ei’sunt curate și proaspete și ei’sunt ușor de utilizat. Cred că Squarespace petrece mult timp obținându-și corect șabloanele.”

Caracteristici – B

Caracteristicile sunt una dintre Hibu’atuurile principale. Fiecare caracteristică pe care am solicitat-o ​​a fost încorporată fără greș și toate au fost ușor de utilizat pentru site-ul nostru’s vizitatori. Hibu tocmai a ratat un A pur din cauza limitărilor de comerț electronic.

Funcționalitate – A

Un alt domeniu pe care Hibu l-a bătut a fost funcționalitatea. Aceasta a fost redusă la doi factori cheie: SEO (optimizarea motoarelor de căutare) și receptivitatea mobilă.

Dacă nu’nu aveți propriul dvs. conținut, Hibu îl va crea pentru dvs. pe baza mărcii dvs. și îl va optimiza cu cuvinte cheie. Imaginile au, de asemenea, etichete alt (care spun motoarelor de căutare ceea ce înfățișează) și toate meta-titlurile / descrierile (textul care apare în rezultatele căutării) sunt îngrijite de dvs..

Joaca

Site-ul web – după cum puteți vedea mai sus – este, de asemenea, complet mobil și tabletă. În loc să ajustați automat, totuși, este un design separat pentru desktop și mobil, ceea ce înseamnă că orice modificări pe care le faceți vor trebui să fie făcute pe ambele versiuni ale site-ului dvs..

6

Cât de mult încasează Hibu pentru Web Design?

Când te uiți la designul web Hibu, primul lucru de știut este că există două plăți separate: un cost unic avans și o factură lunară în curs..

Costul unic și avansat este pentru construirea profesională a site-ului dvs. și se prezintă sub forma unui citat individual, care poate varia între 99 și 449 USD. Acest preț este pentru construirea site-ului dvs. web și va varia în funcție de lucruri precum:

 • Cantitatea de pagini web pe care doriți
 • Cantitatea de funcții de care aveți nevoie (de exemplu, sisteme de rezervare, formulare de contact etc.)
 • Indiferent dacă doriți să vindeți online sau nu
 • Dacă vă înscrieți la oricare dintre Hibu’s servicii suplimentare

În acest ultim punct, cu cât vă înscrieți mai multe servicii, cu atât va fi mai mic costul unic și mai avansat.

Hibu oferă servicii suplimentare care completează site-ul dvs. web – cum ar fi marketingul social media și reclame afișate – pe care le puteți plăti ca parte a taxei dvs. lunare. Ca un fel de recompensă pentru loialitate, Hibu scade ulterior prețul.

Taxa lunară variază de la 99 USD / lună la 159 USD / lună. Tu’Voi plăti acest lucru pentru a acoperi site-ul dvs. web’securitate și găzduire, acces la Hibu’s suport personal și să poată depune cereri de întreținere.

Aceasta’e important să înțelegem asta deși înscrierea la Hibu’s servicii suplimentare vă vor economisi bani pe termen scurt, ar putea fi mai scump pe termen lung.

Unii utilizatori pot încerca să anuleze Hibu’s servicii suplimentare, dar fiți atenți – acest lucru este departe de a fi ușor. Odată ce ați acceptat verbal primele 12 luni, voi’sunteți aproape legat. Puteți trece la un contract de la o lună la altul după terminarea anului, dar asigurați-vă că vă angajați doar dacă’sunt total sigur.

Pentru a vă oferi o idee mai bună de stabilire a prețurilor, ni s-a propus un cost unic, în avans, de 449 USD și o taxă lunară de 129 USD. A trebuit să plătim maximul pentru proiectarea inițială, așa cum nu am făcut-o’nu preia niciun serviciu suplimentar. Și taxa lunară a fost ușor peste minimul de 99 USD datorită faptului că am dorit un site web de comerț electronic.

Majoritatea site-urilor web care nu sunt comerț electronic sunt taxate la 99 USD / lună. Dacă nu’sunt vândut pe Hibu’s alte oferte, noi’Aș recomanda să primiți succesul și să plătiți o primă pentru costul inițial – la urma urmei’este opțiunea cea mai ieftină pe parcursul unui an. Aceasta’este, de asemenea, un preț foarte competitiv în comparație cu alte agenții de proiectare web.

7

Ce alte servicii oferă Hibu?

Hibu este mult mai mult decât o agenție de web design. Așa cum am’am spus, se poate ocupa cu întreaga dvs. prezență online. Dacă aveți deja un site web și doriți să știți cum vă poate ajuta Hibu – sau aveți refugiu’Nu m-am gândit la alte modalități prin care îți poți îmbunătăți prezența online – aici’este o prezentare rapidă a unora dintre celelalte servicii ale sale:

 • Marketingul social media – Hibu vă stabilește cu o pagină de afaceri Facebook și anunțuri de artizanat pentru a vă păstra site-ul’vizitatorii care se întorc pentru mai multe.
 • Managementul evaluărilor clienților – Hibu vă face ușor să colectați și să împărtășiți recenziile clienților cu alții, încurajându-i să lase evaluări și feedback detaliat.
 • Gestionarea listelor – Hibu vă păstrează actualizările de afaceri online pe motoarele de căutare, ceea ce facilitează persoanele să vă găsească atunci când utilizați desktop-urile, telefoanele mobile sau chiar căutarea vocală..
 • Anunțuri afișate și video – Hibu va crea reclame pentru compania dvs. și le va afișa pe diverse site-uri cu nume mari, pentru a susține interesul pentru afacerea dvs..

8

Recomandăm Hibu?

daca tu’ești un proprietar de afaceri fără un site web – sau chiar ai unul, și ai nevoie doar de ajutor pentru marketingul online – Hibu ar putea fi opțiunea perfectă.

Aceasta’este deosebit de bun pentru toate site-urile web bazate pe servicii – oricine de la un comerciant la un antrenor personal, un machiaj sau un consultant de marketing ar putea beneficia.

Întregul serviciu de la început până la sfârșit este foarte profesionist, iar noi vă putem plăti personal pentru Hibu’este personal prietenos și cu cunoștință. Acolo’nu a scăpat de faptul că’este scump în comparație cu constructorii de site-uri de bricolaj, dar, dat fiind dezvoltatorii web, de obicei, încasează în jur de 7.000 de dolari, Hibu pare de fapt rezonabil.

Hibu se află în acel teren intermediar, între un constructor de site-uri de bricolaj și un dezvoltator web complet suflat. Serviciul său pentru clienți este fantastic – depășind cu mult așteptările noastre – iar ceea ce primiți este un site web care funcționează bine și este gata de utilizare.

Cu toate acestea, site-ul web arată puțin datat, iar noi îl simțim’Este posibil să proiectăm ceva similar (dacă nu mai bine) pentru mai puțin pe o platformă precum Squarespace sau Wix. Acești constructori de site-uri sunt mai potriviți pentru dvs. dacă aveți nevoie de un site personal sau de dvs.’ești o afacere cu buget.

daca tu’sunteți interesat să utilizați un constructor de site-uri, vă recomandăm să consultați graficul nostru de comparație a constructorilor de site-uri web, unde puteți compara cele mai bune platforme cot la cot. În mod alternativ, accesați cea mai bună pagină de construitori de site-uri web pentru o defalcare completă a opțiunilor de top de pe piață.

Întorcându-ne atenția asupra lui Hibu, multe dintre plângerile pe care le avem’Am văzut un centru online în jurul faptului că nu’nu fac totul pentru tine. Aceasta’este important să înțelegeți că Hibu va construi și optimiza site-ul dvs., dar în cele din urmă, voi’revin la conducere după aceea.

Alții plângeri se concentrează pe faptul de a nu putea ieși din Hibu’s acord verbal (folosesc autorizarea vocală după ce v-au citit termenii și condițiile). Așadar, din nou, acordați-vă doar dacă sunteți’sunt 100% sigur. În opinia noastră, Hibu merită costul, dacă tu’sunt pe deplin angajat. Imi amintesc de tine’reînvii la fel de mult din succesul tău viitor ca Hibu.

9

Întrebări frecvente Hibu

Cât costă Hibu?

Hibu percepe două taxe separate: un cost unic avans și o taxă lunară de rulare. Costul inițial acoperă designul real al site-ului dvs. web și este cotat între 99 și 449 USD. Taxa lunară variază de la 99 USD / lună la 159 USD / lună.

Hibu merită banii?

În ceea ce privește hibu’Serviciul de proiectare web, noi’o spun’merită banii dacă tu’ești un proprietar de afaceri mici care are nevoie de prezență online. Hibu funcționează cel mai bine pentru industrii bazate pe servicii, totuși’nu merită dacă tu’reîn urma unui magazin online de comerț electronic.

Trebuie să semnați un contract cu Hibu?

Aveți un acord verbal, de 12 luni – făcut prin telefon – pentru Hibu’Serviciul de proiectare web, cu un contract rulant lunar în vigoare după primul an. Puteți anula contractul în orice moment după primele 12 luni, dar acesta’e dificil de făcut înainte de asta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map