Unde puteți găsi imagini profesionale pentru site-ul dvs. web fără a plăti prețuri profesionale

În cazul în care-la-Find-Professional-images-pentru-ta-Site-Fără-Paying-profesional PreturiDacă există un lucru pe care îl puteți schimba pe site-ul dvs. web, care va face instantaneu site-ul dvs. să pară mai credibil și mai profesionist – și nu necesită abilități tehnice, nici abilități de proiectare și nici un cost minim sau minim, îl veți face?


Răspunsul meu va fi întotdeauna – Heck Da!

Dacă ați citit seria noastră de sfaturi de instrumente și ghidurile noastre de web design pentru începători, veți ști că suntem mari credincioși de a depune eforturi minime pentru a obține un impact maxim..

Acest articol este un alt hack design care poate fi rapid & actualizați cu ușurință modul în care arată site-ul dvs.!

De ce sunt atât de importante imaginile de înaltă calitate pentru site-ul dvs. web?

Dacă m-ai întrebat cum să fac site-ul tău să pară mai profesionist, lucrul # 1 pe care îl voi recomanda întotdeauna este utilizați imagini mai bune pe site-ul dvs. web.

De ce? – Pentru că este cel mai rapid mod de a îmbunătăți aspectul site-ului dvs. web cu cea mai mică cantitate de muncă!

Doar prin schimbarea imaginilor potrivite (pe care eu’Vă arăt cum să alegeți și unde să le găsiți), puteți instantaneu

  1. Faceți produsele dvs. mai atrăgătoare și de dorit;
  2. Fă-ți un aspect mai profesionist și mai echipat, astfel încât site-ul tău să pară mai credibil și mai de încredere; și
  3. Cel mai important, vă va face site-ul dvs. să pară mai scump! Aceasta este o îmbunătățire esențială, deoarece majoritatea oamenilor asociază ceva care este de o calitate mai bună atunci când pare mai scump.

Iată câteva fapte amuzante despre cum calitatea și imaginile relevante îți pot îmbunătăți audiența’experiențe pe site-ul dvs. web:

de ce-dvs.-website-nevoie-bun-imaginiSursa: https://www.joomlashine.com/

Acesta este motivul pentru care afișarea de imagini relevante și de înaltă calitate pe site-ul dvs. nu va face ca site-ul dvs. să pară mai profesionist, ci vor crește și vizitatorii dvs.’ logodna – așa este’câștig câștig pentru toată lumea!

De ce folosești imagini urâte pe site-ul tău?

S-ar putea să vă întrebați:

“Daca’e chiar atât de ușor și de îndreptat – doar folosind imaginile potrivite, apoi de ce nu’o fac mai mulți oameni?”

Cele mai comune motive (și reclamații) pe care le primesc sunt:

  1. Eu don’Nu știu cum să aleg poze atractive pentru site-ul meu web.
  2. Eu don’Nu știu unde să găsesc imagini frumoase.
  3. Eu don’Nu vreau să plătesc mulți bani pentru a cumpăra imagini profesionale.

Te sună ca tine?

Dacă o face, continuați să citiți.

iti voi arata Cum și Unde pentru a găsi imaginile potrivite și atrăgătoare pentru site-ul dvs. web.

Teoria imaginii 101 – Cum să alegeți imaginile potrivite pentru site-ul dvs. web?

A alege imaginile potrivite pentru site-ul dvs. web poate fi foarte distractiv odată ce știți ce să căutați.

Există 4 criterii pe care le puteți utiliza atunci când alegeți imaginile.

# 1 Utilizați imagini de înaltă calitate

Don’nu folosiți imagini fuzzy sau pixelate!

De multe ori văd că oamenii folosesc imagini mult prea mici. Așadar, atunci când extind imaginea pentru a se potrivi cu spațiul, imaginea este întinsă și aceasta sfârșește distorsionând imaginea și fac-o să pară foarte confuză.

imagine-calitate-materie

Deci, asigurați-vă că nu’încărcați o imagine mică, apoi întindeți-o pentru a se potrivi cu spațiul dedicat imaginii!

# 2 Utilizați imagini unice

Fotografiile stoc sunt o resursă excelentă dacă o utilizați corect.

Cu toate acestea, cele mai rele imagini pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs. web sunt aceeași fotografie înțeleptă a unui model de păr blond, cu ochi albaștri, care ține un telefon pe care aproape toate celelalte site-uri de afaceri par să le folosească.

Tu nu’nu doriți un alt site de tăiere a cookie-urilor, așa că opriți să alegeți imagini cu ajutorul tăietorilor cookie pentru site-ul dvs. web:

Imagini care nu arată autentice sau realeAceste imagini de stoc sunt atât de false – nu don’nu arăt autentic!

Folosiți imagini care arată mai reale și mai sincere – se conectează mult mai bine cu vizitatorii site-ului dvs. web:

Fotografii candide și unice ale personalului care par mai realeAceste imagini sunt mai sincere și mai reale. Se conectează mult mai bine cu oamenii.

Dacă vă întâmpinați greu să găsiți imagini unice, de ce să nu luați doar câteva?

Pur și simplu ștergeți-vă iPhone-ul și începeți să fotografiați fotografii. Există tone de aplicații de editare foto gratuite pe care le puteți utiliza pentru a vă atinge imaginile.

Apropo, noi’Voi împărtăși cu voi câteva dintre cele mai bune locuri pentru a găsi imagini unice mai jos.

# 3 Folosiți imagini care au semnificație

Don’nu alege doar o imagine la întâmplare, deoarece arată frumos.

Vrei ca imaginea să funcționeze în avantajul tău.

Luați în considerare utilizarea unor imagini care arată persoanelor care fac ceva sau interacționează între ele.

Aceste tipuri de imagini vă oferă o altă modalitate de a explica despre ce este vorba site-ul dvs. web și cu avantajul suplimentar de a capta mai multă atenție.

De exemplu, în loc să afișezi doar o imagine a produsului tău, s-ar putea să vrei să ai o imagine cuiva care folosește sau interacționează cu produsul.

image-cu-un-scop

De exemplu, arătarea unui copil care folosește un produs trimite mesajul “este atât de ușor de utilizat, chiar și un copil îl poate folosi.”

Dacă sunteți un furnizor de servicii, împărtășiți imagini cu dvs. (sau unul dintre membrii echipei dvs.) care vă oferă serviciul sau găzduiți o întâlnire în viața reală.

Imaginile care afișează interacțiuni conferă conținutului tău vizual mult mai multă profunzime și se pot conecta foarte bine cu publicul tău.

# 4 Utilizați imagini cu fețe

Ați observat vreodată că marketerii adoră să folosească oamenii în anunțurile lor?

utilizarea eficientă a imaginilor în anunțurile loreale

Oamenii sunt atrași în mod natural de fețe, iar marketerii știu asta.

Când vom vedea un anunț cu un model care vă privește direct, în mod natural îi vom acorda o atenție suplimentară.

Puteți utiliza aceeași tehnică pe site-ul dvs. web dacă aveți informații importante pe care doriți să le acorde atenție publicului dvs..

Alegerea imaginilor potrivite pentru site-ul dvs. web nu este o știință a rachetelor. Trebuie doar să vă amintiți că audiența dvs. sunt doar oameni normali ca tine. Ceea ce vă atrage cel mai probabil vă va atrage și ei.

Pur și simplu țineți minte cele 4 criterii de mai sus atunci când vă alegeți imaginile și totul va funcționa bine.

Selectarea imaginilor este o abilitate învățată. Tu’Voi obține mai bine doar cu mai multe practici!

Unde puteți găsi imagini profesionale

Există o mulțime de resurse grozave în care puteți găsi imagini minunate pentru site-ul dvs. web, așa că eu’Aș dori să împărtășesc unele dintre cele preferate pe care eu’am folosit.

Rețineți că unele dintre aceste surse sunt gratuite, iar altele sunt plătite.

Plătit vs Imagini gratuite

În timp ce tendința naturală este de a căuta doar imagini gratuite, eu le folosesc atât gratuit, cât și plătit, întrucât ambele servesc scopuri diferite.

Imaginile gratuite sunt denumite “Creative Commons”. ei’nu vă puteți descărca și utiliza pe site-urile dvs., atâta timp cât acordați creditului corespunzător proprietarului imaginii (cum ar fi citirea sursei sau numele persoanei care a făcut fotografia).

  • Imagini gratuite de obicei sunt mai puțin concentrați și sunt mai creativi. Puteți găsi imagini mai inspirate și artistice în resurse gratuite, mai degrabă decât plătite. Acestea sunt minunate pentru a fi utilizate ca fundal, imagini cu antet și imagini de spirit pentru a vă ajuta să setați tonul site-ului dvs. web.
  • Imagini plătite au de obicei mai multe aplicații comerciale care sunt utilizate în anunțuri și pe site-uri web de afaceri. Deși nu sunt la fel de interesante sau de inspirate de privit, tind să servească / să satisfacă scopuri specifice. În general, veți găsi mai multe opțiuni pentru aplicații de afaceri. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unei imagini generice a oamenilor care cumpără, imaginile plătite vă vor oferi mai multe opțiuni decât sursele gratuite.

# 1 – Unsplash.com

Gratuit cu reclame creative – Cea mai bună resursă de imagine gratuită pentru antet de inspirație, imagine ambientală și imagini de fundal.

unsplash-image-resursă

Unsplash vă oferă imagini de înaltă calitate, realizate de fotografi cu adevărat talentați. Aceasta este de departe resursa mea preferată de imagine gratuită.

eu’Sunt constant uimit și fericit impresionat de calitatea imaginilor gratuite pe care Unsplash.com le oferă.

Personal simt că unele dintre imaginile gratuite de aici sunt la fel de imagini plătite.

Aproape toate imaginile de pe Unsplash.com sunt într-adevăr în trend. Puteți fi siguri că veți găsi o imagine cu adevărat frumoasă chiar și cu ochii închiși – ea’e greu de greșit.

Ca majoritatea resurselor de imagine gratuite, fotografiile nu sunt create pentru utilizări comerciale. Așadar, veți găsi o mulțime de peisaje, imagini cu obiecte și lucruri destul de întâmplătoare. Acestea sunt grozave pentru fundaluri de pagini, imagini cu antet și în orice pagini web care nu sunt disponibile’nu aveți aplicații comerciale specifice.

Un lucru pe care aș dori să îl îmbunătățesc unsplash.com este instrumentul de sortare a imaginilor. Au o selecție uriașă de fotografii uimitoare. Așa că fii pregătit să derulezi tone de imagine pentru a-l găsi pe cel de care ai nevoie.

Sincer, eu’sunt un fotograf oribil. Știu că nu voi putea niciodată să fac aceleași fotografii de înaltă calitate pe care le oferă Unsplash.com.

Deci pentru mine, don’Nu mă gândesc să derulați prin zeci, dacă nu sute de fotografii – eu’Sunt recunoscător să am această resursă la îndemână, mulțumesc, unsplash.com!

# 2 – 500px.com

Liber & Plătit – cea mai bună resursă de imagine gratuită pentru soi & resursa cea mai bine plătită pentru imagini profesionale naturale.

500px-image-resursă

Acesta este locul meu preferat pentru a găsi imagini plătite pe care le pot’nu găsiți în alte resurse de fotografie plătite.

500px.com are o selecție mai mare de imagini decât Unsplash.com, iar calitatea este la fel de bună.

Există o selecție mare de imagini gratuite și veți primi mai multe opțiuni dacă consultați secțiunea plătită.

Am descoperit că imaginile disponibile aici sunt mai artistice, iar unele dintre ele “viata reala” fotografiile sunt mult mai realiste în comparație cu imaginile din conserve din alte surse.

Imaginile conserve arată atât de nefiresc și de fals – deci rămâneți cu siguranță departe de ele!

# 3 – GettyImages.com

Plătit – cele mai bune resurse de imagine plătite pentru aplicații comerciale în anunțuri, site-uri web de afaceri, broșuri etc..

gettyimage-image-resursă

Getty Images este resursa mea preferată pentru imagini comerciale plătite.

Imaginile comerciale înseamnă că funcționează bine pentru toate tipurile de afaceri.

De exemplu, dacă aveți un site preșcolar și aveți nevoie de o fotografie care arată un copil care se distrează învățând, Getty Images va fi locul în care va găsi acest lucru.

Printre toți furnizorii de imagini plătite, cel mai mult ne place Getty. Acestea au una dintre cele mai bune selecții de fotografii și imagini similare stocurilor.

Unele dintre imaginile lor sunt exclusive pentru Getty Images, astfel încât să puteți’nu le găsiți în alte resurse de imagine stoc.

De asemenea, au un instrument de căutare bun care vă permite să găsiți rapid imaginile de care aveți nevoie.

Unele dintre imaginile lor sunt exclusive pentru Getty Images, astfel încât să puteți’nu le găsiți în alte resurse de imagine stoc.

# 4 – Shutterstock.com & Bigstock.com

Plătit – resurse de imagine plătite mai accesibile pentru aplicații comerciale din anunțuri, site-uri web de afaceri, broșuri, etc

Shutterstock și Bigstock sunt două companii separate. Motivul pentru care’Le-am grupat, deoarece fac aproape aceeași treabă.

Ambele au o gamă foarte largă de fotografii și grafică din care să aleagă și niciuna nu sunt prea scumpe.

Dacă rulați un blog și aveți nevoie de imagini în mod regulat, Bigstock are un plan lunar accesibil care vă permite să personalizați numărul de imagini pe care le puteți descărca în fiecare lună..

bigstock-image-resursă

Dacă ocazional ai nevoie de imagini de câteva ori pe an, Shutterstock nu face asta’nu trebuie să vă înscrieți la un plan lunar. Pur și simplu puteți cumpăra credite și le puteți folosi pentru orice imagini doriți.

Shutterstock-image-resurse-stoc-fotografie

# 5 – Rawpixel

Gratuit (dar e nevoie de e-mail pentru înscriere) – Cele mai bune resurse de imagine gratuite pentru aplicații comerciale în anunțuri, site-uri web de afaceri, broșuri, etc

Rawpixel este un loc excelent pentru a găsi imagini frumoase și gratuite, care este foarte utilizabil pentru orice site-uri web de afaceri.

Când construiți un site web de afaceri, doriți să utilizați imagini cu context. O imagine cu context este o imagine care spune o poveste, care creează o legătură mult mai puternică cu vizitatorii dvs. și, de asemenea, comunică subtil despre ce este afacerea dvs..

De exemplu, dacă aveți un site web care vinde aparate auditive pentru persoanele în vârstă, aceasta va fi o imagine excelentă pe care să o utilizați:

Resurse de imagini gratuite rawpixel

Vârstnicii fericiți care conversează cauzal și fără efort unul cu celălalt este o imagine excelentă a paginii de pornire pentru vânzarea aparatelor auditive. Este simplu, frumos și comunică un mesaj foarte puternic despre ceea ce poate face produsul auditiv – ajutați oamenii să se bucure de viață un pic mai mult!

Acest tip de imagini contextuale nu este ușor de găsit în majoritatea resurselor de imagini gratuite, deoarece resursele de imagine gratuite se concentrează mai ales pe imagini de inspirație. Veți avea un moment dificil să găsiți o imagine de pagină de pornire potrivită pentru o casă de pensionare, o agenție de turism sau o mulțime de alte afaceri.

Acesta este motivul pentru care Rawpixel se remarcă pentru mine ca o sursă excelentă de imagini comerciale care au o aplicare foarte practică pentru diverse tipuri de site-uri web de afaceri..

Rawpixel este încă destul de nou la vremea aceea’Scriu acest ghid, astfel încât selecția poate fi limitată pe măsură ce acumulează colecția sa. Va trebui să vă abonați înainte de a putea descărca orice imagini. Trebuie doar să introduceți adresa de e-mail și să configurați o parolă, care este foarte rapidă și ușoară.

Sincer, am început să folosesc Rawpixel, dar deja văd cât de util va fi orice designer web sau DIYer care își construiește site-ul de afaceri..

Concluzie – injectează ‘viaţă’ în site-ul dvs.!

Acest Ghid a fost util?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me