Ruang Kuasa Di Bawah Mikroskop

Squarespace adalah pembangun laman web impian untuk jenis kreatif. Dengan kesungguhan pada reka bentuk yang licin dan skalabilitas, ia berjaya memuaskan para kasual dan profesional. Adakah ia akan memuaskan anda? Teruskan membaca untuk mengetahui. Halaman ini memberikan gambaran keseluruhan tentang Squarespace dan menunjuk anda ke arah pembacaan lebih lanjut jika anda’berminat untuk belajar lebih banyak.


Apa itu Squarespace?

Squarespace adalah apa-apa jika tidak canggih. Ia’salah satu pembangun drag and drop yang paling bergaya di pasaran, yang dibina berdasarkan asas templat yang indah dan boleh disesuaikan. Baru-baru ini telah meningkatkan fungsi e-dagang, menjadikannya sangat kemas untuk menjual seni dalam talian.

Bergaya dan berfungsi – jika sedikit maju untuk sebilangan – Squarespace telah digunakan untuk membina berjuta-juta laman web. Anda’anda mungkin pernah melawat beberapa dari mereka sendiri. Refinery29 dan Lyft hanyalah beberapa pengguna terkenal.

Sejarah Squarespace

Ditubuhkan pada tahun 2003 di bilik asrama universiti, Squarespace telah berkembang dengan mantap menjadi salah satu pembangun laman web terkemuka di sekitar. Berpusat di New York City, dengan dua lagi pejabat di Portland dan Dublin, kini mempunyai lebih dari 800 pekerja dan berjuta-juta laman web. Pendekatan mereka yang lembut dan tersusun telah memupuk asas pengguna global yang bersemangat.

Bagaimana Squarespace berfungsi?

Squarespace dibina di sekitar templatnya, yang paling selesa bergaya di pasaran. Pengguna memilih dari banyak pilihan templat untuk kawasan mereka dan kemudian menyesuaikannya mengikut keinginan mereka. Sebagai penganut besar dalam fungsi dalaman, Squarespace mempunyai beberapa ciri kualiti terbaik.

Integrasi media sosialnya tiada duanya, dan fungsi backend yang luas menjadikan penyelenggaraan laman sangat mudah. Di sana’jauh lebih sedikit pegangan tangan, jadi memerlukan sedikit masa untuk membiasakan diri, tetapi ketika pengguna mengklik dengan Squarespace mereka jarang merasa pantas untuk pergi.

Untuk siapa Squarespace?

Pembangun laman web teratas memberikan pelbagai tujuan, dan Squarespace tidak terkecuali. Sekiranya kita harus mengecilkannya, kita’d mengatakan Squarespace sangat baik untuk:

 • Kreatif dari semua jalur – pemuzik, pereka grafik, jurugambar, dll.
 • Kedai dalam talian yang kecil dan berkarakter
 • Restoran

Apabila ia’Dengan memaparkan pengguna terkenal seperti Keanu Reeves dan John Malkovich, Squarespace cenderung mendapat daya tarikan paling banyak dalam bidang kreatif. Asasnya yang bergaya menjadikannya sesuai untuk semua perkara, dari portfolio hingga penerbitan yang lengkap.

Adakah kami mengesyorkan Squarespace?

Dengan kata lain, ya. Sekurang-kurangnya ia’patut dicuba. Squarespace memperoleh 4.1 bintang dalam penyelidikan kami, cemerlang dalam reka bentuk dan organisasi backend. Pengoptimuman mesin pencari juga komprehensif dan mudah digunakan, dengan syarat anda memilih templat yang tepat.

Soalan Lazim

Adakah Squarespace mudah digunakan?

Terdapat keluk pembelajaran untuk Squarespace. Ia’tidak begitu intuitif untuk digunakan sebagai saingan seperti Wix atau Weebly, tetapi sebaik sahaja anda mengetahuinya’merupakan salah satu pembangun terbaik untuk pengurusan laman web harian.

Adakah saya perlu membuat kod?

Penyesuaian lanjutan memerlukan beberapa pengetahuan pengekodan, tetapi pastinya tidak’satu keperluan. Anda boleh membuat Squarespace yang berfungsi sepenuhnya tanpa mengetahui apa yang dimaksudkan dengan HTML (Hypertext Markup Language, jika anda ingin tahu).

Berapa harganya?

Squarespace adalah salah satu pembangun laman web yang lebih mahal di pasaran, tetapi anda mendapat apa yang anda bayar. Pelan termurah, Peribadi, berharga $ 12 sebulan. Pelan e-dagang Lanjutan bernilai $ 40 sebulan. Untuk perincian rancangan sepenuhnya, baca bahagian kami mengenai harga Squarespace atau lihat kod tawaran Squarespace kami yang akan menjimatkan 10% daripada kos sebarang rancangan.

Siapakah kita?

Pakar Pembina Laman Web adalah sumber utama untuk membuat laman web dan mengembangkan kehadiran anda dalam talian. Sama ada anda mempunyai aspirasi dalam blog atau e-commerce, pasukan kami berusaha untuk memberikan semua maklumat yang anda perlukan untuk melakukannya dengan betul. Ulasan, panduan, dan perbandingan adalah sebahagian daripada tugas kita.

Walaupun kami mempunyai pengalaman peribadi yang luas dalam membina laman web, kami menambah pengetahuan kami dengan penyelidikan dan ujian pengguna. Untuk penampilan, kami berunding dengan profesional reka bentuk untuk melihat pembangun mana yang canggih. Kami ingin mengarahkan pengguna dari setiap lapisan masyarakat ke arah yang benar, dan itu memerlukan pemandangan pasar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map